HAAJVS

Tis 11 okt 2005 08:41
Övrigt, 21 läsare totalt


dom är bra bra bra! man kan hoppa runt i hela huset och spela luftgitarr och skrika! det är toppen!

men nu tog skivan slut bara för det. mjaa jag ska väl pajsra mig iväg till skolan snart. försov mig idag och sen orkade jag inte stressa. ska packa min träningsväska också, för jag ska försöka ta mig in till träningen ikväll.

oj herregud vad tyst det blev i huset när skivan tog slut. jag blir så rädd när det är tyst, tystnad är det värsta jag vet :|

de bugar sig för myten
vänder kappan efter vinden
& de kysser mig på kinden
och jag spyr på deras tröst



spy, spy, spy, spy. jag hatar att spy. igår lockade jag josefinas hår med min nya locktång. hon är sjuukt håröm, men det gjorde bara saken roligare :P

och dom på 25-manna hade iiinte fått in nån upphittad mobil.. faan

hiphip hooray i år igen

Mån 10 okt 2005 14:39
Övrigt, 22 läsare totalt


Ja men nu har jag ju fyllt år också! Och vet ni vad jag gjorde på min födelsedag? Jo, jag tappade min mobil ute på ett skidfält i skogarna kring Arninge utanför Stockholm.
Jippie!

telefonmani

Fre 7 okt 2005 13:46
Övrigt, 18 läsare totalt


det är fredag idag
och det gör mig jätteglad
tralla la lala lala la la la la lala la la
för det är fredag idag
å det gör mig jätteglad
tralla la lala lala la lala la lalalala

tjo! fredagsdansen från fritids i all ära! fick just en liten flashback från den tiden då man gick i tvåan och varje fredag samlades i kuddsalen för att tillsammans dansa fredagsdansen. vaddå uppmaning till att skolan-är-tråkig-&-helgen-är-skön?

jao. jag hade min redovisning idag, eller min grupp redovisade idag kanske jag ska säga. det gick faktiskt bra, folk sa att det var kul att lyssna på och så, så jag är nöjd. tog rätt lång tid bara - ca 25 minuter. 10 minuter skulle det ta, men vi hade en filmsnutt ur troja som drog över tiden lite.


packa ska jag göra också, men det är ingen brådska. tåget går 17.21 så det är en stund kvar. jag hoppas ola kommer hem snart, han är rolig.


snart träffar jag fälep!



ååh, vet ni vad jag tänkte på idag? eller tänkte på och tänkte på, jag kunde inte undgå att lägga märke till det. de små, små mellanstadieungarna och deras mobiler. dom har ju svindyra telefoner! vad har dom dom till?? knappast har dom väl så många att ringa? i busskuren idag i väntan på bussen stod tre tjejer och jämförde sina mobiler. typ "vem-har-rikast-föräldrar"-snack. och så stod det en tjej bredvid som inte hade nån mobil. hur dumma är föräldrarna egentligen som låter ungarna ha telefoner vid den där åldern? :S
jaja, jag kanske bara är avensjuk på att dom har snyggare telefoner än mig, jag har ju trots allt jullans GAMLA. men ändåå..

och på tal om telefoner fick jag tre comviq-kontantkort tankade med 25 spänn vardera av en tjej på stan. tacka och ta emot.

da weee du du duru du du du

Tors 6 okt 2005 21:19
Övrigt, 16 läsare totalt


life is so boring it's really got me snoring
i'm wearing out the flooring in a cheap hotel
and I don't have to worry, i might be sinning
but I'm never gonna have to hear the ring of the school bell






aaaaah jack white! you make me go wild an' crazy!






det var pannkakor idag så magen är alldeles full. jag har egentligen inte gjort så mycket idag som är värt att bokföras, det kanske händer något senare som är lite roligare.
tillsvidare:
the two men in my life - filip & jack. vad vore jag utan er? ;P



ohoho, nu har jag varit på ikano med boob. det är bra att hon har körtkort nu :) jag har köpt ett nytt liiinne (as always :P) men det är jäättefint (och var jättedyrt :P) men jag unnade mig det

hjälp imorgon har jag redovisning, bäst att börja förbereda lite vad jag ska säga. kanske.

[jag träffar FILIP imorn!!]

speghetti-gum

Ons 5 okt 2005 20:34
Övrigt, 18 läsare totalt


nu sitter jag här och äter spaghetti-tuggummi. ganska gott.
saknar filip såhäääääääär mycket och ännu mer än så. kan man älska nån mer än vad jag älskar honom? det är så att jag har svårt att tro det. ni förstår, det finns ingen som är så gullig, omtänksam och underbar. ingen annan kan trösta mig såsom han. ingen annan kan pilla med mitt hår på samma sätt som han.. ingen annan. ååh, filip :)

jag har varit hos frissan idag, tadaaa, så ser håret lite bättre ut. ingen större förändring, bara lite uppklippt och sådär. det känns bra.

annars har jag inte så mycket att säga. nattcuperna ligger samtidigt som cinemax vilket innebär att jag inte kan få skjuts med pappa. fan, när jag för en gångs skull är typ jättesugen på att springa natt. men det kan inte vara så svårt att tigga skjuts.

och så har ju lotta och uffe fått en son, igår. vilhelm ska han heta. mys :)

pedagogisk porr

Tis 4 okt 2005 22:05
Övrigt, 22 läsare totalt


ahhh min geografilärare är så jäävla skön. om alla lärare vore som han skulle skolan vara så rolig! man bara skrattar och skrattar, jag älskar geografi! vi tittade på pedagogisk porr idag :) eller på en film om olika bergarter men det är ju typ samma sak.

vi hade coopertest idag, och jag borde vara nöjd för jag var bästa tjeja. men förra året var jag bäst i hela klassen jö. och jag var så jäävla nervös innan starten. benen bara darrade! jag har aaaalltid varit nervös för såna där skol-lopp. typ skoljoggen. eller åkerbomästerskapen. fy fan vad jag hatade dom, och jag känner fortfarande samma rädsla. tur att det gick bra iallafall. jag fick 10,01 på 2400 meter så det var godkänt. jag fick 53 i värde och det innebar Mycket Bra på den där mätgrejen och mycket bra innebar kanonkondition så jag får glädjas åt det (trots att jag vet att min kondition inte är så vidare jättebra, men den duger)

efter idrotten gick vi till gamla linköping och köpte godis i chokladboden. elsa köpte lyckobär, jag polly och stina dumleklubbor och sen hade vi kalas och struntade i engelskan.


men, nu ska jag spela tevespel. jag ooorkar inte göra läxorna, inte än.


oh jag ska klippa mig imorrn :)
yess


Karl säger:
oooh man kan lira wake up introt av rage against the machine med backspace i msnfönstret



haha, förresten, idag när vi var i gamla linköping, me and the chicks, så fick jag visa elsa hur man äter polly. hon har ju aldrig ätit det (elsa är allergisk mot typ.. allt. framförallt mjölkprodukter och ägg och shitt). "ååh! är den VIT inuti? hur smakar det?? ät lite så jag får se" haha :)

you know i met him at the road

down the kingstreet
he said i'm lost i find no peace i'm fiftytwoo


Mån 3 okt 2005 13:33
Övrigt, 22 läsare totalt


dags igen. mandie is back. back on track, fit for fight.
aah vafan idag har jag lärt mig hur man kan känna om man har tendens till hälsporre. vet också precis hur man ska göra efter en fotledsskada. specialidrottslektionen idag handlade om idrottsskador, och sånt är jag lite rädd för. man kan nog säga att jag blundade slash höll för öronen 50% av lektionen. giivande.

ah men vad säger ni. ska jag städa rummet eller fortsätta döda muterade insekter på game cubet? det senare alternativet passar mig bäst. förresten ska jag försöka bli seriös igen vad gäller träning. kanske göra en träningsdagbok. jag är, seriöst, lite pepp på att börja träna igen. bäst att ta vara på situationen så länge den varar, or what.

jag var riktigt fin i skolan idag. drog till med ett diadem.
miduidididoo. jag ska nog sluta nu. borde äta nån form av lunch, har bara ätit choklad och druckit coffée. maam.

adiås.

daimfrulle

Tors 29 sep 2005 11:42
Övrigt, 21 läsare totalt


mjohoodå. det är riktigt kul här :) fast nu har dom lektion. var egentligen tänkt att jag skulle följa med från början, men jag hade inte fixat håret klart. sitter och väntar på att dom ska komma tillbaks. mjahaa. en del kontroller sitter fel till ekorren. bajs. jag vet inte när jag ska hinna ändra dom. tävlingen är ju liksom på lördag. hell.

jag har inte ätit nån frukost idag.. var iväg och handlade daim, så det är vad jag äter. fast jag klagar inte, daim är gott.

:)

helgen som var

Mån 26 sep 2005 12:18
Övrigt, 24 läsare totalt


ååh, usch vilken helg. det var den bästa i hela mitt liv på många sätt, det som hände kanske också var positivt, men helgen har också varit det allra värsta jag varit med om i hela mitt liv.

att seriöst inte vilja göra något annat än att dö, det är en hemsk känsla. jag hoppas att jag aldrig nånsin behöver känna den igen.

tack, anna. du är en av dom bästa jag har. att du bara orkar lyssna på mig.. jag är så oerhört glad att du och emil finns, jag får alltid vara med er, ni är så fantastiskt underbara båda två.

och familjen lindberg. dom var så oerhört gulliga mot mig. jag förstår inte att folk kan vara så underbara. trots att både johan och jag startade efter två i lördags, åkte vi ut till tc vid elva bara för att jag skulle få vara med filip längre. underbara!

jag har varit ganska deppig idag, trött och hängig. men längst inne är jag så fantastiskt glad att det fortfarande är filip och jag. man kan inte ta varandra för givet.


och filip. jag älskar dig. aldrig mer en månad ifrån dig, aldrig mer.
jag kommer på onsdag.
älskar dig.

äppelkakabajs

Tors 22 sep 2005 20:39
Övrigt, 22 läsare totalt


[12:25] Nu är det hål i tre och en halv timme. Börjar igen klockan tio i tre. Då har jag filosofi till tjugo över fyra. Efter det ska jag hem och packa :) Mii, vad skojsigt. För imorrn åker jag.

Det var äppelpaj vid lunchen idag. KÖ ut från matsalen, ända ut genom dörrarna. Och så kommer man in och allt smul på pajen är avskrapat och kvar ligger ett decimetertjock lager med bara kladd, kladd och kladd som inte ser det minsta aptitligt ut. Oh yess, that's a day in school. Hate it.

Hade matteprov förut, och det gick sådär. Med lite tur kan jag nog få VG :)

Men vi hörs.

[20:35] Någon har skrivit "JAG HATTAR SKOLLAN" på mitt skåp. Väldigt kreativt. Med spritpenna också. Thanks for that buddy.

Nu har vi varit på medelpass och jag är helt slut i hela kroppen. Imorrn är det skolsm. Mumsa :D


(och kent - chans. ALLTID på stretchingen. Vaddå sentimentaaalt???)

skit till knäna

Ons 21 sep 2005 11:25
Övrigt, 19 läsare totalt


Okej, jag erkänner, det blev ingen spanska för mig idag, men vet ni? Jag har varit på alla lektioner ända sen vi började. Aaand jag ska fortsätta med det, för jag mår bättre när jag går på lektionerna än när jag skiter i dom. Faktiskt.

Igår hade jag min elevlektion, det var ganska hemskt. Åkte ut direkt på morgonen för att sätta ut kontrollerna (idrotten är tredje lektionen på dagen), och det tog sin tid, kan jag säga. Jag fick snitsla stigar och stega för att hitta dom rätta punkterna att hänga kontrollerna, men visst, det löste sig till sist. Bara att sista kontrollen jag skulle sätta ut var en bäck i ett stort kärr, men eftersom det har regnat så mycket så såg man inte skymten av någon bäck. Nej, det såg snarare ut som en stor, tropisk myr eller någonting. Men, feg är jag ju inte, så jag skulle ut där med kontrollen. Det gick gaanska bra att hoppa från tuva till tuva, iallafall i början. Men sen hände det. SPLOSH så stod jag där med dy upp till knäna. Kuul. Speciellt som jag hade.. få se nu.. engelska, idrott, matte, svenska och samhällskunskap kvar av dagen. Yees. Så hela gårdagen gick jag runt med blöta jeans och skor, och idag är jag ännu sjukare än jag var igår. Toppen. Kan ju tillägga att jag inte hade ol-kläder på mig när jag satte ut kontrollerna, jag hade alltså vanliga jeans och mina vita converse. Just det, mina VITA. Dom är brunsvarta nu. Såå, jag slängde dom. Hade ändå haft dom sen sjuan, men det var ett tragiskt farväl.

På tal om tragiska farväl, så.. eller, nej. Schhhhh.



Mamma fyller förti idag. 40. She's an ol' chick nowh!
Så det lär ju bli kalas hela eftermiddagen slash kvällen. Fördel: massa kakor och tårtor och presenter och hundar och släktingar.
Nackdel: massa kakor och tårtor och släktingar.

ett tag
var jag utklädd
till mig själv

Jag har pratat med Mia nu, och jag kan åka med dom på fredag. Såå skönt. Och jag hoppas att helgen blir lyckad. Jag hoppas, verkligen. En sak till hoppas jag: att någon rolig person mer än jag (haha jag anser mig själv vara rolig. Amanda, you're a little eegooo) ska upp på fredag så jag slipper sova ensamis. Shupp.

Herrå. (förresten, jag vet ingenting längre..det är hemskt!)

someone tell me why
I do the things
that I don't wanna do

someone tell me why
I act like a fool
when things don't go my way


:'(

sol

Mån 19 sep 2005 12:19
Övrigt, 19 läsare totalt


Det är inte långt kvar nu ju :) På fredag träffar jag Filip! Jag är så glaad, den här veckan kommer gå hur fort som helst, jag vet det :D

I helgen var Mangan på besök, det var jättetrevligt. Vi tittade massor på film, men det var bara trevligt. Bakade kladdkaka, var på stan (köpte ett kanonfint linne!), bowlade och spelade Mario Cart hela nätterna (åtminstone Ola och Magnus). Magnus målade mig med en kulspetspenna i ansiktet och på armen - det har inte gått bort än din jävel :P
Haha, jag höll på att skratta på mig när jag läste Magnus dagbok om när Ola berättade om att mormor matar sin hund med sina sårskorpor. Haha! Då sprang vi alla och spydde, eller, ja, nästan iallafall :P
Slutsats: Toppenhelg.

Det är jätteskönt att sluta så här tidigt på måndagar. Då känns det inte så jobbigt att börja skolan, liksom. Nästa måndag ska jag med specialidrotten på gym. Dom ska se typ vad man kan och så, och så ska vi få mäta hur mycket långsamma/snabba/extrema muskler vi har. Kul! Ju mer långsamma man har desto bättre kondition har man ju.. Tänk om jag ligger på typ.. 3? Piinsamt. Haha.

Saknar dig filip, hur mycket som helst (jag veeet att han inte läser det här, men jag måste ändå skriva i du-form för det känns liksom mer personligt då, på nått sätt :P)

Imorrn har jag min elevlektion i idrotten. Gaash, hoppas det går bra. Alla i klassen hatar verkligen orientering. (inklusive jag, haha, nejvars) Min gamla klass hade liksom iallafall nästan ett intresse för det, dom FÖRSÖKTE iallafall. men men..

FÖDELSEDAGSFEST. Hur många ord kan man få ut av det ordet? HUR många som HELST! Ola och jag har bestämt oss för att delta i en tävling där man ska få ut så många ord som möjligt från det dära. Vi är liksom på femte sidan i ett block, det går huuur många som helst! Det är ganska coolt egentligen.


Men nu ska jag vara tyst.
(Madagascar var jättebra!)

I like to move it, move it
I like to move it, move it
I like to move it, move it
I like to:
- MOVE IT!

hildur_wow - 16:e september 2005

Fre 16 sep 2005 09:30
Övrigt, 19 läsare totalt


Den här dagen började myycket bra. Amanda hittar två hundralappar liggandes på gatan! Djises, jag som har oroat mig så mycket över vart ifrån jag ska få pengar till skol-sm. Och så ligger dom bara där framför fötterna på mig. Yeess! :D

Om jag hittar två till kommer jag hem också :P

Jaja. Än så länge har jag klarat av en spanskalektion. Geografiprov och svenskalektion kvar, sen är det helg! Och 16,55 kommer Mangan på besök, riktigt nice ska det bli. Frågan är ifall han ska sova i mitt eller Olas rum. Kanske i hallen mittimellan?

Mm, idag är jag glad. Vet ni förresten att idag är dagen då Filip och jag, för fjorton månader sen, satt vid fyren och var fullt upptagna av att bli tillsammans? Om ni inte visste det så vet ni nu. fjoortonmånadersdagen :D

tio i börjar vi. såå.. vad ska jag göra tills dess? Det är så några online :/

det blir vår & det blir sommar
men här vilar en förbannelse av höst

Stockholm!

Sön 11 sep 2005 21:28
Övrigt, 20 läsare totalt


I fredags var det kalaskväll hos Idie, eftersom hon skulle fylla åår! Jag, Stina, Elsa, Olivia, Eva och Cissi var på besök och vi hade så trevligt så trevligt :) Som alla (rättelse: ingen) vet, har Ida bott i Afrikanska Tchad i två år av sitt liv, så maten som det bjöds på var afrikansk! Och i Afrika äter man med händerna. Så det gjorde vi också. Vi hade en skål med soppa, ett bröd (som typ såg ut som tortilla), två kycklingbitar, en "tårtbit" med majsgröt och en blandning av spenat och kiddlybönor (?) framför oss när vi började. Först skulle man doppa högra handen i såsen (man äter BARA med höger! Vänster torkar man sig nämligen i rumpan med :P ) och smörja in den lite. Efter det skulle man ta en klutt av gröten i handen och rulla ihop den till en litn boll. När man gjort det skulle man göra en liten grop i bollen med tummen, och sedan doppa den i soppan så att man fick soppa i gropen, och sedan stoppa'n i mun :) Brödet skule man dela i mindre delar och med hjälp av det äta spenaten. Kycklingen var det bara att äta som man ville.
När man vant sig att äta så här var det tookgott :D Jag lovar!

Och igår for familjen till Stockholm! Wiee :) Checkade in på vandrarhemmet och drog sen ut på shoppingtur :) Jag köpte två tröjor, en ribbstickad mörkgrön på JC och en stickad brun och vitrandig på Carlings. Mums !Och sen på kvällen ---> GRÖNAN! Ola, me and Josefina. Sååå skoj :D Ola spydde till och med :P

Men idag inträffade ändå dagens höjdpunkt, anledningen till att vi åkte upp. FÖRHANSDVISNINGEN TILL KALLE & CHOKLADFABRIKEN :D Föörst, massa gratis godis, glass och pucko, och sen värsta bästa filmen :D Det var heöt kanontoppenbra!! Det dumma var att den var dubbad, men det fick man ha överseende med. Åh, den här stockholmsresan var toppen :D


Och så ringde Anders Tosteberg precis.. Han kan fixa så att jag får tryckta kartor till min elevlektion. Fan vad bra! Jag var riktigt rädd att vi skulle behöva springa på svartvita kartor från -92 . Jag ska få MVG :D


puss!

FAAAN!

Tors 8 sep 2005 22:37
Övrigt, 24 läsare totalt


[21:20] Jag DÖÖÖÖÖR på ekorren jävla cup!! Den är så jävla jobbig så det är ju inte klokt. Det är så HÄR mycket att göra!!! Fy faaan vad panik jag har och ¨åååååååååh jag ska ha orienteringen nästa tisdag också och fixa banor och hänga ut till det också :'( :'( Mawwww... !!

Iallafall var jag på medelpass med Olivia idag, och det var så jäävla jobbigt. fast skoj.

Och imorrn är det middag hos ida. det ska bli mysigt! sak gå på stan med stina och elsa och försöka hitta nån prisent först bara.

men jag är helt khfdhslkjdsf på ekorren! faaaaaaaaaaaan

[22:37] ännu en kväll av gråt.. hur fan ska jag palla?? ?? ?? ? ?? ? ? ? ? ? ??? ?? ? ?? ? ?? ? ?

hildur_wow - 7:e september 2005

Ons 7 sep 2005 21:51
Övrigt, 18 läsare totalt


det är så sjuukt. jag gråter varenda kväll. jämt. varför då? :(

vad ska jag göra för att betyda mer? åååh.

iallafall var jag med ida på "basic step", step-up träning på linghemsskolan. och jag höll på att dööö! det var svårt, det var sjukt jobbigt och SVETTIGT. Men roligt :) och i skolan var det också roligt, vi spelade tp i väntan på språket. "hur många syskon hade lenin?" hiih.

och så pratade jag med en tjej som var fjärdedels same. det är inte alla som har pratat med en sån, visst? :P haha "sån".

and you see me comin down the hall

Tis 6 sep 2005 22:04
Övrigt, 19 läsare totalt


Idag var dagen då vi skulle ha svenskaprov och läraren inte dök upp. Så klassen gick. Jag vet inte om hon dök upp senare, men vi väntade i kvart och sen får man ju gå. Tror jag?

Vi hade roligaste idrotten idag (fan, hör ni? Jag tyckte SKOLIDROTTEN var kul! jag måste ha varit på riktigt bra humör idag), vi spelade rugby. Visserligen tvingades mitt lag spela deffensift typ hela tiden, men det var skoj ändå. OOh vad man kunde springa ibland :) Om man fick tag i bollen och så och lyckades undgå att hamna underst i en hög :)

Ida och jag höll i nutidfrågorna, och det gick bra, lärarn gillat iallafall :) Dock vet jag inte vad klasskamraterna tyckte, snittet låg väl på typ 4 rätt av 12 eller nått :P Här är een av frågorna vi hade:

"Kungen var i veckan inblandad i en bilolycka som ägde rum i centrala norrköping. Det framgick klart att det var Kungen som orsakat olyckan, men han behövde varken blåsa eller betala böter. Han är immun gentemot lagen. Det finns i stort sett bara en sak som skulle kunna få kungen avsatt. Vad?"

(1) Kungen byter religion
(x) Kungen ställer sig emot regeringen
(2) Kungen mördar någon

Jaaa, det ni. Hoho.

Och vetnivetnivetni??? Vi vaaaaaann den där Metro-tävlingen! Maaawhaaaw! :D
Jag kan förklara lite mer ingående: Josefina och jag skickade in till en tävling i Metro där priset var biljetter till förhandsvsningen av Kalle och chokladfrabriken. Och tror ni inte vi vinner eller? :) Johoorå! Klockan elva på söndag i stockholm, gratis glass ggodis och läsk i en timme innan. Muuuums. Pappa ska skjutsa, och vi vann fyra biljetter = en till varje Almén-barn :D

PLUS en rolig sak till! Magnus ska (antagligen) komma hit nästa helg! Kuuul! :D Ska bara försöka få mamma att ringa och snacka med Eva, på nått sätt. Mamma är lika rädd för telefoner som jag :P



tjo!

ps. Filip, jag älskar dig. Har tänkt på dig hela dagen!!! pusss




"Weeehey! Nu e ja här igen! =D Fre 9 jul 04 22:17

Ojoj, nu finns det mkt att skriva här. vet inte alls vart ja ska börja å berätta om lägret som va nu i veckan. men ja kan ju säga som så att de var så sjutton kul! de måste göras om alltså, flera gånger ju! ja vet inte vad ja ska börja berätta om lägret, så ni får titta i nån annans dagbok ;).
topp3 om lägret:

Keps-ol kung. ;)
mitt armband luktar amanda :)
var så j*vla kul!

haha, amanda tyckte jag skrev väldigt internt i min dagbok, så ingen fatta va ja jua mena.. Haha, då får ja vällan ändra så att alla förstår. :P

Ujuj, nu ere inte långt kvar till oringen, de ska oxå bli kul! träffa alla kompisar å tjejer igen, tävla å festa !! =D


Kan tilllägga att ja e kär! som aldrig förr!:P "


AH! Filips dagboksinlägg kvällen efter VIP-lägret! Åååååh, vad underbart.. En vecka efter att han skrev det här var vi tillsammans ;)

Men nu ska jag gå. puss

hadelaattan

Mån 5 sep 2005 21:22
Övrigt, 17 läsare totalt


there's no home for you here girl, go away
there's no home for you here

Johoorå, nu är Ida och jag klara med vår uppsats om Bagdad och den där panikrusningen på bron. Den blev faktiskt riktigt bra, om man bortser från allt det dåliga :) Vet ni vad? igår var det DM-kavlen och jag skulle springa sista i förstalaget fast att jag inte alls ville springa, men sen sprang jag iallafall, och vi vaann :) Jag blev så glad, så glad. Det behövde jag :)

Och idag var jag med mamma ner på Himnaskolan på "tantgympa". Fast jag ska aldrig mer kalla det tantgympa för det var såå jobbigt. Och roligt :)

Jag är anmäld till skol-sm nu också ju. Det ska bli en riktig höjdare, brukar ju typ va det roligaste på året :) förra året, och året innan det.. muums!! träffa FILIP, träffa ANNA, träffa LINA. Bara det liksom! Det är för bra för att vara sant.


Mamah mia, specialidrotten.. Hur ska jag palla? :(
11 weeks. That's a lot.



Jaaaja. Imorrn, då går jag till.. tjugo över fyyra, jippie. Men det ska jag nog klara, hoppas jag. Än är jag inte så skoltrött :) hejrå

dhhdhd

Lör 3 sep 2005 18:30
Övrigt, 17 läsare totalt


Fy FAN vad orientering är tråkigt. Hur har jag kunnat hålla på med det så länge? Jag måste varit påverkad eller nått :S





Och jag trodde seriöst att.. ja. Jag hoppades iallafall. Åh.

säriösly

Tors 1 sep 2005 20:21
Övrigt, 18 läsare totalt


Ända sen jag slutade har jag och Ida suttit och jobbat med våra nutidskryssfrågor som vi ska redovisa på tisdag. Nu är vi äntligen klaara. Men riktigt roligt hade vi :) "Den lilla oliven", hahaa :)

Jag hade ett hål på 3½ timme idag så jag gick till bibblan BARA för att inse att det var stängt. Hell. Men satte mig ändå uppe på dagstidningsavdelningen och läste. Och min bok är så sooorglig! Jag satt seriöst och tjöt! Var tvungen att ta pauser ibland för att tänka på annat. Den handlar om en tjeja som är missbrukare men inte förstår det själv.. och hennes pojkvän lämnar henne och det är det hemskaste av allt! Fast jag tror dom kommer bli tillsammans igen i slutet, för det verkar så. Hoppas! :) Muuumms.

Imorrn, imorrn är det freedag och sen är det helg. Jag ska på stan med lis och leta efter present till bobi. Hoppas vi hittar nåt najs :) Och hoppas filipen ringer tonight.

konsert

Ons 31 aug 2005 21:26
Övrigt, 16 läsare totalt


Ååååh jag kommer inte fraam till Filips mobil men jag måste ju det för jag ska ju säga att jag har bokat två biljetter till Metro-grejen i Globen. Hives, Hellström, Cardigans, Ark. 125:-. Inte för att dom lär spela så mycket, alla, men ändååå.. Hives, liksom! Och visserligen är det redan på onsdag, så Filip kan nog inte följa med (av någon anledning) men man kan ju iallafall hoppas. Lillen står nog som andrakandidat. Mamma är inte sådär jättejätteglad åt det, men det ska nog funka. Braa jag får mitt Metro-medlemskort innan jag ska hämta ut biljetterna så är det lungan. Wii :)

BAAAH varförvarför kan jag inte få byta BORT spanskan? Varför ska SYO vara så duuum..? eller rektorn eller vem det är. Jag får inte byta block för då blire ojämnt i svenskagrupperna. Bah!!

Aaaaja. Hoppas det ordnar sig med konserten iallafall. Har jag tur så gör det det (men jag veeet, det lär inte bli av.. men jag har ju bokat iallafall) puss.

"allting e ju relativt"

Tis 30 aug 2005 21:24
Övrigt, 15 läsare totalt


Jag är typ.. död. Eller nått. Vi spelade baseball idag. Det var riktigt roligt. Egentligen vill jag inget hellre än att sova nu, men jag måste väl plita ner ett par rader här först.. Kanske att Magnus kommer ner någon helg, kanske.. Om han får och har råd. Isånafall blire sååå skoj :) Det FINNS ingen roligare än vår Mangan!

Imorn ska jag på stan med Bobi. Det är värt :) Och på fredag med Lisa. Det är också värt. Och förresten är det inte alls långt kvar till Ekorren Cup nuju :S Heelp. Jag har inte ens satt ut alla pinnar :S Det får bli en annan dag i vilket fall..


Filipen är på Bosön nu, och bosar. Jag är hjemme.


på 6:e etappen skickade jag ett sms till Thomas där det stod "du är så jävla elak!!!!". Dagen efter fick jag svar "jag vet" och efter det har jag inte hört av honom alls.. Hjälp :S

Om en månad träffas jag och Filip igen ;)

Teenage

Tors 25 aug 2005 20:31
Övrigt, 21 läsare totalt


Christoffer. Månadens "studiebidrag" landar på 15 000 säger:
givetvis, du kan säkert tjäna stora pengar och bliknd

amanda. säger:
haha visst

Christoffer. Månadens "studiebidrag" landar på 15 000 säger:
så är framtiden räddad ("missa inte den kompletta dvdboxen med amanda övningskör")

Mahahaha :) Åch förresten, harregud vad roligt det är att färglägga festisen på reklamen här bredvid. That's the latest ;)

Förresten idag hade vi vår första filosofilektion. Det var ganska kul. Om det är två personer som ligger på sjukhus, och båda har ett superallvarligt hjärtproblem. Båda är lika gamla. Det enda som skiljer dom åt är att den ena har rökt och haft alkoholproblem i hela sitt liv, medans den andra levt helt "förträffligt". Det finns bara plats för en av dom att opereras på sjukhuset, den andra måste skickas iväg till ett annat sjukhus och riskerar att dö på vägen. Vem ska få bli opererad på sjukhuset och vem ska skickas iväg?


Vet ni? Filip ska gå fyra år i eksjö. FYRA år. Det är sjukt! Jag överlever inte :'(
Gråt, gråt, gråt. Varför detta ständiga bölande?? :(

Och förresten finns det visst en elefant i Babar som heter Arthur.

he wore black and i wore wite

Tis 23 aug 2005 22:36
Övrigt, 20 läsare totalt


Och idag var första dagen då klass 2I gick till tjugo över fyra. Första, men inte sista. Suuuck. Jahadå, typ tusen nya lärare och i varje ämne säger dom "Hej, jag är ny här och känner inte er. Kan ni inte typ sätta er i par och intervjua varandra och sedan berätta om den andra för klassen?" Jag intervjuade Elsa tre gånger idag.

Imorrn är det Mentors Dag. Typ 1:orna, 2:orna och 3:orna inom varje arbetslag tävlar mot varandra. Det är bara ett problem; vi är ensamma i vårt arbetslag. Så jag vet inte hur det blir. Vi har inte fått någon information om när vi ska samlas heller, så vi bestämde klockan tio. Yeaah.


Haha, vi skulle egentligen haft cooper-test på idrotten nu precis i början. Men det är ändrat för "alla kan inte prestera sitt bästa nu när det är nollningsfester och sånt". Perfekt :) Och nu är det faktiskt nollningsfester i tre-fyra veckor! Yiiihaa :)

"Here you come again, lookin better than a body has the right to"

Ååh, vet ni? Idag fick jag två presenter: Ett Dior-läppglans och ett pilgrim-halsband! Muuums :D

Mangan ska på morfars begravning! Då måste man ju dit också :)

Skola

Mån 22 aug 2005 22:42
Övrigt, 17 läsare totalt


Okej, skola idag. Gick upp halv sju och tog tåget in vid tjugo i åtta, kom till skolan och började knalla runt för att leta reda på nån klasspolers. Fann Emil i (ja, vilken klass går han i? F? :S ) och han förklarade att det var samling tio i aulan. JippEI. Så vi satt i TVÅ timmar i D'art och läste KP och snackade (visserligen väldigt trevligt, Emil är kul, men seegt) i väntan på att SKOLAN SKULLE BÖRJA. Seriöst, att vänta på nåt sånt är ju lika med att somna direkt när man lägger huvudet på kudden natten innan julafton. Alltså, onormalt. Haha och det verkade som om VI var dom ENDA som glömt också :S

Jaja, sen hade vi mentorstid och sen var skolan slut.

aalltså

Fre 19 aug 2005 22:59
Övrigt, 20 läsare totalt


Trallalla. Nu, egentligen, är sommarlovet slut. Fast jag är ledig tills på måndag. Men nu är det ju bara vanlig helg, som vilken helg som helst, egentligen. Och jag har inte träffat min Filip på en vecka och kommer inte träffa honom på ännu en vecka. Känns.. tomt :S Men jag ska klara det. Hela veckan har jag varit überduktig. Jag har lagat massa käk och vart ute och letat svamp och underhållit mina syskon och jag har inte ätit något godis. Jag borde få komma till himmelen efter allt jobb!

Och ångesten kryper sig allt närmare.. Seriöst, skolan börjar på måndag. Skolan. S-k-o-l-a-n. Herregud och helvete på en och samma gång.

Okej , nu kom jag av mig jättelänge, men nu ska jag fortsätta skriva dagboken. Ehhm. Jag har Get Behind me Satan nu. Jag ääälskar White Stripes. Dom är BÄST!

Olivia ville att jag skulle hänga med på konsert på skylten på måndag. Blood Brothers skulle spela (eller vad dom hette) men jag har inga pengar. Förresen fyller Bob år imorrn. Faktiskt.

sjukt kär

Tors 11 aug 2005 22:59
Övrigt, 28 läsare totalt


Faan vad jag är dum. Jag åkte hem idag när jag kunde åkt på söndag. Det är sjukt, helt sjukt, hur kär jag är i Filip Dahlgren. Jag saknar honom så mycket att tårarna rinner, och vi sågs senast idag. Hela vistelsen hos honom har varit underbar. Fan vad jag älskar honom.

morgonstund

Ons 10 aug 2005 10:01
Övrigt, 17 läsare totalt


Igår var det Milans poängtävling och hujedamej vad jobbigt det var. Jag bommade och gick och blev trött och herregud. Så att ni vet, liksom. Förresten börjar skolan snart. Jag vill inte tillbaka till tråkiga hemska enformiga F o l k u n g a s k o l a n. Fast vi ska byta arbetslag plus att det ska komma fyra nya personer i klassen, så lite förändring blir det. Alltså : jag kanske överlever första veckan iallafall. Vi heter alltså inte längre 1C. Från och med 22:e augusti heter vi 2I. Jupp. Det ser ut som det står tjuett men det är ju inget namn på en klass heller!

Nu ska vi äta frukost och förresten så är det mer än en vecka kvar tills skolan börjar så jag är lugn. Tänk på att tillexempel februarilovet bara är en vecka, det är ju kortare än vad det är kvar på sommarlovet. Så det så.

Metning

Tis 9 aug 2005 12:13
Övrigt, 13 läsare totalt


Hallelulja. Klockan är tio över tolv och det ända vi hunnit med är att vakna samt äta frukost. Huurraa. Vi åkte och metade igår. Det var ganska mysigt, även fast det var världens sämsta sjö för det var fem mil vass ut ifrån stranden så man nådde knappt ut. Jag hittade en sten där jag satt, men det var mitt i en djungel av träd så jag fick typ sticka ut metspöt genom ett hål i lövverket och när jag fick napp trasslade allting. Första gången jag kastade i fastnade jag med reven i en björk, och satt och slet med den. Och då får jag napp direkt, förstås. Haha, herregud. Det nappade bra iallafall, bara man slängde i flötet så for det under ytan. Det är så det ska vara :)

Och nu sitter Filip och spelar ett dundertråkigt dataspel på den andra datorn. Suuuck. Jag kanske ska gå ner och ta mig en dusch, eller någonting? Hmmsi.

Hissen stannade

Mån 8 aug 2005 10:35
Övrigt, 22 läsare totalt


Igår var det ännu en tävling - som gick piss. Efter den åkte vi till Moma för att äta mat, och det var liika gott som vanligt. Jag åt tills jag nästan sprack! Sen skulle vi åka klockan fyra eftersom jag skulle med ett tåg (till örebro) vid 16.22. Så vi vinkade adjö och ställde oss i hissen (Moma bor på sjätte våningen) ner. Ola lekte med hissdörren och så helt plötsligt fastnar han typ med handen så att den far upp till dörrens översida och då blir det automatiskt kortslutning eftersom man inte ska kunna skada sig. Hissen stannade alltså! Vi tryckte på aaalla knappar + nödstopp + nödsignal. Sen ringde vi pappa så han kom in (för han hade tagit trapporna). Som tur var så hade vi stannat liksom mellan 1:a och 2:a våningen så vi kunde prata med dom som tittade in i hissen från första våningen. Pappa ringde typ Securitas och 112 och hisstillverkarna och allting, och sen skulle han ringa till SJ och avbetala min biljett. Efter det var det bara att vänta. Till sist kom det två brandmän och dyrkade upp dörren, så vi fick hoppa ut. Det var lite läskigt för under hissen var hissschaktet helt öppet, men brandmännen hjälpte till. När vi kom ut hade vi suttit där inne typ förti minuter och mamma hade hunnit skrämma upp Julia och Josefina med att syret skulle ta slut och att vi skulle dö av koldioxidförgiftning och bla bla bla.. Julia var så skärrad att hon skakade. Mamma var ändå räddast av oss allihopa.

Sen var vi iallafall ute. Pappa hade fått reda på av SJ att eftersom jag hade en öppen biljett så kunde jag åka på den hela dagen. Pheew. Så då kunde jag ta tåget som gick vid sex istället. Men när vi skulle hämta ut biljetten så hade sms:et med koden raderats! Så jag kunde inte få ut den! Då kunde jag inte hålla mig längre utan började storgråta. Filip ringde och fick reda på allting. Så medans jag satt där och pratade med honom kom pappa ut med min biljett. Han hade plockat fram beställningskoden ur minnet :) Han sa ju den till SJ i telefonen när han ringde. Så dahen slutade lyckligt och jag är i Örebro nu. Phuuuu.

hej

Lör 6 aug 2005 20:32
Övrigt, 14 läsare totalt


Joooooooooooooooooooorå det var ett tag sen sist, MEN här är jag, once again. Så; hejhej. just hemkommen från mormor, har varit där först med Filip och sen själv. Två nätter, faktiskt. Det var nämligen tävling i motala idag så jag stannade hos henne så fick familjen komma och hämta mig. Det var en riktig tråktävling, för det ööösregnade HELA tiden. Usch! Och så tog vattnet slut i duschen (fast man var ju färdigduschad redan innan man hunnit till start pga regnet visserligen) men ändåå. Höll på att frysa ihjäl i bilen påvägen hem, pappa körde fel också så vi kom in i Närkes län och då märkte pappa att vi kört mot norr istället för mot söder. Klaaant.

Femdagars gick inget bra, men sjätte etappen var ganska rolig. Och vet ni en sak? Min gammelmorfar är död. Han fick hjärnblödning och ramlade nerför en stentrapp och låg i koma i tre dagar innan han somnade in. Snyft.

Miiiib. Imorrn är det tävling igen, och sen ska jag åka till Filip, tror jag allt. Om jag får det för hans familj. mormors hund blev kär i Filip. Precis som jag är.

Nu ska jag beställa tågbiljett. Tjillevippen!

nu bäre av!

Tors 14 jul 2005 14:50
Övrigt, 25 läsare totalt


jajemensan, idag bär det av ner mot femdagars. kuul :) kom just på att jag inte packat ner nån dricka till sjätte, måste fixa det så att jag inte glömmer :S jaja, ses där nere alla roliga :D puuuss

avslöjanden..

Ons 13 jul 2005 21:30
Övrigt, 17 läsare totalt


igår fick jag reda på en hemlighet jag inte vetat om, och den var jobbig att ta. Jag ville höra det, men samtidigt inte. Jag vet inte hur jag ska reagera. Kom inte nu, inte nu igen, och förstör. Fast samtidigt förstår jag om du ville ha det sagt. Du är en av dom bästa, men inte mer. Hoppas du förstår.

Arv ringde idag också. Så vi är sams nu igen. Fast egentligen har vi inte varit osams, men ändå. Det är skönast att vara sams.

Jag har packat idag, och tränat. Packat, för imorrn åker vi. Camping E. Filip på camping A :/ Men Lina och Anna i närheten, iallafall enligt vad jag har fått höra :)

På lördag har Filip och jag varit tillsammans i ett ååår! Ett helt år :D Underbart!

mmmmattafacka

Tis 12 jul 2005 21:31
Övrigt, 14 läsare totalt


Igår var jag på stan, idag har jag varit på stan. Och nu har jag två nya jeans, en ny tjocktröja, två nya linnen AAAND ett nytt skärp! Härlans :)

Mjahaja. Imorrn ska vi åka och bada, det har mamma lovat. Hon har också lovat att hon jag och Lillen ska ut och resa i världen i höst. Iallafall till Köpenhamn. Och på torsdag åker vi till femdagars (seriöööst, vi är dom ENDA som far då!) Jag ska bo i husvagn, med familjen. Wonder if I pall.

Jag går runt i mina nya jeans nu, jag älskar att ha nya kläder! Muuums.

Förresten fick vi två biobiljetter till nån film på tisdag, nån som vill ha?

Åh, sommar, jag älskar dig.

Tvarno

Sön 10 jul 2005 11:13
Övrigt, 21 läsare totalt


Och nu, mina damer och herrar, har Amanda återvänt från Tvärnö, brunare än innan hon åkte, gladare än innan hon åkte och tröttare än innan hon åkte. Hela veckan har bestått av bad, fiske, solande, busande, cyklande etcetra etcetra. Jättejättekul :)

Läskigaste minnet: När jag skulle hålla Magnus spö så fick han napp på det, och det var världens fetingbrax (dom är ju bara SÅ äckliga!) och när jag skulle ta bort kroken ur kinden på den (fiskfan var för stor för att spöt skulle palla att jag drog upp honom på land, så jag var tvungen att ställa mig så nära klippkanten som möjligt) så lyckades jag ramla i, rakt ÖVER den där äckliga, hemska snuskfisken!! Den simmade mellan mina BEN!! Åh fyfaaaaan vad jag skrek och fyy vad äckligt det var! Huuu. Så när jag skulle klättra upp var klipporna för hala så jag gled ner igen, rena mardrömmen! Men tillslut kom jag upp, med Magnus hjälp.

Bästa minnet: När Magnus och jag la oss på vår uppblåsbara vattenstudsmatta och rodde ut till mitten av sjön och låg där och pratade. Myggfritt och toppen :)

Rooligast:
- Pappa!!
- Ja?
- har du sett min sportidentpinne?
-nej det har jag inte gjort.
- pappa!
- Ja??
- Har du sett mina skor?
- Nej, dom får du hålla reda på själv
- Pappa!
- Ja?!
- Vet du vart jag har lagt min kompass?
- Nej det vet jag inte!!
- Pappa!
- Ja!!
- Vad får vi för mat?
- Jag vet inte!!!!
- Pappa!!
- JAAA!
- Vart går tävlingen på fredag?
- I DIN RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV!

Haaaaaaaaaaaaaaah :D

Och seeeen så.. har vi jagat kor. Det var kul. Men nu orkar jag inte skriva mer. Seya!

buääää

Mån 27 jun 2005 21:43
Övrigt, 21 läsare totalt


herreherreherregud, vilken SORGLIG FIIIIIILM! The Cold Montains. Eller Back To The Cold Montains eller vad fan den heter. Jag dör :(

[21:42] Nu ska vi åka och spela tennis, det har jag aldrig gjort förut :) Kuuul!

midsommarnattsdröm.

Sön 26 jun 2005 22:48
Övrigt, 20 läsare totalt



Okej nu ska ni få höra om vad jag har gjort sen jag skrev här sist, för det är ganska mycket. Först och främst har jag åkt till Filip, och det var roligt för jag satt med ett roligt sällskap på tåget. Sen skulle jag ta buss (för FÖRSTA gången) till Garphyttan och det gick ju bra som tur var, chuffören lovade att säga till när jag skulle gå av så jag inte skulle åka förbi. Och så var jag framme med ens.

Det var dagen innan midsommar och sen blev det midsommar och jag satt ute och solade tills vi fick besök av Jacke Fredde och David, för vi skulle ha knytkalas! Men först skulle vi träna, så vi gav oss iväg. Jag Jacke och Fredde sprang och de andra två cyklade, sen skulle vi ses vid Ånnaboda-badet.

När vi som sprang hade sprungit i typ.. ja, låt oss säga.. en kvart? kom vi fram till en damm som vi inte visste om vi kunde runda på översidan (för kartan var inte så stor) men vi kunde springa över fördämningen där vattnet rann ner i ett vattenfall (det var liksom som nån form av "bro" där, dock med stängsel som gick ut över vattnet som vi var tvunga att klättra över TVÅ gånger, och det efter att vi hoppat ner från en brant för att träffa bron. Om någon mot all förmodan förstår hur det såg ut där så säger jag grattis, för jag kan inte förklara. I alla fall så var det långt ner till marken nedanför vattenfallet (vattnet rann ner i ett hål för att gå till avloppsreningsverket). När jag skulle klättra över stängslet (det var urläbbigt) så var jag tvungen att kasta över kompassen och kartan till andra sidan först eftersom jag inte vågade klättra med det. Och såkart, så ramlade kompassen ner mellan plankspringorna och fortsatte ner i vattenfallet. Faan, det som var Filips kompass. MEN så var turen på min sida och kompassen låg där, nedanför vattenfallet precis på hålkanten. Jacke fick klättra ner och hämta den. :D sen fortsatte färden tills vi kom tillbadet. Jag orkade dock inte springa hem så jag fick skjuts på Davids pakethållare hela vägen nerför Ånnabodabacken. Weeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiii!!!!

Vi hade ingen marinad, så det skulle Fredde ta med. Så när han dyker upp hivar han upp en flaska ur ryggsäcken. "Här har vi grillolja!". Filip tar upp flaskan och redogör för stackars Fredrik vad det är för flaska han tagit med sig. "Fredde, det här är en flaska Bailey's. INTE grillolja".

Sen lagade vi mat, jag kokade potatis (!!!). Okeeej, med Jacke och Freddes hjälp men vad faan. Fredde och jag lagade även världens största äppelpaj, världens godaste också. Gustav stekte köttbullar och Jacke grillade. Filip gjorde bål och David var provsmakare.

Efter den storslagna måltiden och den ännu storslagnare efterätten blev det mest snack, lite stelt när Filips lokalvänner dök upp men dom stack efter en stund och då blev stämningen genast behagligare. Vi såg på en film, eller film och film, "Självmål och andra fotbollstabbar", men det var jättekul. Och efter det drog vi hem till Fredde och studsade studsmatta. David, Jacke och Feel hade vattenkrig och David fick 40 myggbett på ryggen (Ja, jag lovar! Vi räknade!)

Sen nästa dag åkte vi till Gustav och Antons farmor och farfars land, en bit utanför Klockhammar. Där demonstrerade grabbarna sin nya uppfinning, en tvåochenhalvmeter stor katapult. haha! Vi tränade (dom sprang till Rusakulan och jag cyklade. Jag cyklade till Klockhammar och tittade på Alfernas stuga och så cyklade jag förbi dammen och hela vägen där vi sprang när vi skulle spela mossfotboll, och ååååh vad jag längtade tillbaka till VIP!) (Nu sitter Filip på sitt rum och provar vilket cyklop som är bäst, det svarta eller det gula. Han är jättesöt :D som en parantes bara ;))

När vi hade tränat klart badade vi badbalja eller vad det heter, en sån där utomhusbalja som man värmer upp genom att elda, och det var såå mysigt och skönt :) 37 grader ;)

Såatte, än så länge har det varit toppenkul :D

Liina, du är bäst!!

Tors 23 jun 2005 11:48
Övrigt, 23 läsare totalt


Fy faaan vad duktig du är Lina!! Grattis :D Shit, 7:a på JVM-testerna! Går du bra idag får du ju lätt springa JVM ;) Jag håller tummarna så oerhört hårt jag bara kan!

Idag är det sol och jag har verkligen försökt sola för den där förbaskade snygga solbrännan som jag fick i Spanien har redan lämnat mig, men jag har ju ingen ooork. Det är så tråkigt att bara ligga och sola. Har man nån annan med sig ligger man ju bara och tjabblar och så har helt plötsligt en timme gått och man har fått lite färg :)

Förresten hade jag ont i huvudet heeela Spanien-resan, mer eller mindre. Det var typ nått med bihålorna, för det gjorde jätteont där. Och nu har det kommit tillbaka :|

Jag ska leka med Olivia när hon slutar, men hon slutar vid typ halv fyra och jag ska till Filip vid fem, vi hinner ju knappt träffas nått! Herregud, vi har ju såå mycket att snacka om, hur ska vi klara det på 90 minuter? SHaaaA!

Jaoo, men nu ska jag spela lite sims. (HERREGUUD, varför inte SOLA!??) För min familj har just adopterat en bög, och det tycker jag är roligt. Hihi.

Samhällstjänst

Ons 22 jun 2005 11:44
Övrigt, 20 läsare totalt




Vetni? Jag saknar mormor. Nån dag ska jag ta mitt pick & pack och fara dit. Sola och bada och handla på maxi. WaoWooa!

Idag har jag samhällstjänst att utföra: städning av rum, städning av hus, arbete i trädgård, handling och så vidare. När mamma blir sur blir hon riktigt sur. Allt detta för att få henne att betala min resa till Filip. (och vet ni?? det går ju att beställa biljett hela vägen Linghem-Garphyttan! Yeah! 184 kronor och tar tre och en halv timme). Ska snart in och kika på resultaten från JVM-testerna, och se hur det gick för pojken min. :)

"I'm breaking my back just to know your name"

Jag måste nog träna, men jag har ingen lust. Herregud, hur ska jag få fram formen i tid till 5-dagars?! Seriöst, jag får ångest av att tänka på det.. Mamah :| Jag vill verkligen vara bra, men att ännu en gång träna upp mig känns inte lockande. FAN.

Jorik luras

Tis 21 jun 2005 21:42
Övrigt, 19 läsare totalt


[10:16] Jorik skrämde livet ur mig igår. Vi hade en trevlig pratstund om mina Umeåfördomar; typ att dom är halvfinnar, jagar renar, bor i kåtor, etcetra etcetra. Och så börjar han lura i mig att han har en kompis som är halvsame som sitter bredvid och som tar överdrivet illa upp och bla bla bla. Tillsist skrev jag "Jag skriver inte mer innan han har gått" och då förklarade dumjorik hur det hela låg till. Att han bara lurades. Haha. Fast han hade en halvfinneskompis där, men han hade inte ens läst det jag skrivit.

Idag ska det lekas med Stina och Malin.

Jag drömde att jag var på 5-dagars inatt. Och att vi inte hade något förtält och att jag blev helt rasande på grund av det. Sen spelade vi volleyboll och inga bollar gick över. Det var en jobbig dröm. Nu loggade Filip in :)

[21:40] Det var trevligt att leka idag. Vi var på Himnabadet efter cykelturen, sen har vi hyrt pizza tänkte jag säga och bara busat. Men just nu är jag depp. Det ska man inte vaaaa på sommarlovet ju! :| Jajajaja. Vad ska jag hitta på? Love forever love is free!

Spanien - Svetto, Pommes och Jamba

Mån 20 jun 2005 13:58
Övrigt, 20 läsare totalt


Nu är vi hemma igen :) Efter en vecka i Calella, Costa Brava. De två första dagarna när vi kom ner var det regn och moln. Jag var sur, sur sur för jag var heeelt säker på att det jävla ovädret skulle hålla i sig hela veckan. Det hade varit så typiskt, när vi suttit i en buss i 35 timmar och tvingats lyssna på Fly On The Wings Of Love tusen gånger. Mamma hamnade precis bakom en kille my age som verkligen råstank svett. Hans kallnamn under resten av resan blev Svetto. Hans fete lillebror fick heta Fetto. Och systern Fetta. Dom skrattade vi gott åt. Det roligaste var när mamma började spruta parfym i bussen för att slippa hans lukt (hon satt på sätet precis bakom) och hänga upp våtservetter på sätet för att de var "ungefär som wonderbaums". Det var roligt. En sak till som jag uppskattade var när Filip och Pappa vann frågesporten och hade skrivit på sin lapp med Amanda Almén och jag blev framropad och fick en flaska mednånformav14%dricka och en 5-eurolapp och orden "Amanda kunde ALLA frågor utom den med tändstiften", det gillade jag :) Sen vann Filip och jag en annan tävling och fick en ännu större flaska med vitt vin. Hah :)

På onsdagen slog det om och blev toppenväder. Alla solade sönder. Torsdag och fredag var det också jättefint.

Bästa: Pommes och majonäs, brända mandlar och Filip.
Sämsta: Svetto, bussen, regnet och tyska jävla jamba.

Nu har Filip åkt hem för att springa jvmtesterna och jag är hemma för att sommarlova i en vecka. Yeah. Hur hade ni det på Jukola?

Adam Green - Carolina

hildur_wow - 10:e juni 2005

Fre 10 jun 2005 19:26
Övrigt, 24 läsare totalt


[07:57] Idaag har jag skolavsltuning. Känns det som om vi i Linköping är lite sena med det här eller vad? :S Jag är iallafall färdigklädd nu.. Men baaajs jag kan inte ha den gröna kjolen jag köpte för det regnar ute och då tänker jag inte gå i kortkjol! Så det fick bli vanliga hederliga jeans. Som alltid. Vanliga hederliga Amanda.

Sen ska familjen (oooch filip ;) ) komma in till skolan och sen ska vi fira Malin när hon tar studenten. Och Linnea förstås :) Om jag får syn på henne. Sedan ska vi hem till familjen Svensson på lunch och efter det bär det av hemåååt och då ska jag packa massor! Fatta, bussen till spanien åker i natt klockan 2. Klockan 8 ska vi byta buss i Malmö. Sen ska vi åka hela imorrn och hela natten och nästan hela dagen efter det! Min rygg kommer dö :| Om jag får ont att åka mellan Örebro och Linköping känns det här ganska kööört. Och så kommer vi inte va i Spanien förrän om.. två dygn. Gash. Tur att Filip är med :) Jaja. Puss på er alla, nu är det snart sommarlov.

[19:22] Nu ÄR det sommarlov, och jag har packat klart det mesta till och med :) Sex timmar till avfärd!

Och åååh, vilken härlig avslutning det var! Lite skillnad från alla dessa avslutningar i högstadiet; en står och sjunger någon sölig vacker låt som klingar vackert i kyrkan, och bredvid sitter nån tönt och plinkar på ett piano. Nu var det KONSERT! Aah, Folkunga är ju musikgymnasium så det var tokbra :) Want You Back, Walking on Sunshine, Summer of ’69 och Sommartider var bara några av dom låtarna vi stod och rockade till! Och nu är det sluuuut! YeaaööÖÖ!

Meeeene, heeejdå allihopa!

Däen kopp

Tors 9 jun 2005 08:40
Övrigt, 16 läsare totalt


Åh :) Har just fixat till Julia och Josefina och gjort dom fina för deras avslutning som är idag. Båda ska sjunga solo i kyrkan :) Men jag har inte avslutning förrän imorrn. Idag har jag en jävla lektion, halva ska vi fika och halva få reda på samhällsbetygen. Vad geeeer det?

Jaaja. Filip kommer idag iallfall, som tur är. mums :) och imorrn vettni, då är det avslutning och sen är det utspringning och sen är det dags för att åka hem och packa :D Weeeii!

typiskt

Ons 8 jun 2005 17:31
Övrigt, 17 läsare totalt


Idag ska jag städa källaren. Faan, jag hatar att vara ledig själv. Jag har ingen lust att städa, ju. Förresten lagade jag mannagrynsgröt till frukost - alldeles själv! Me good.

Imorrn är det iallfall torsdag, och då har jag en lektion, sen ska mamma och jag in till stan och hämta mitt pass och kolla på lite grejer som kan vara bra att ha på resan och så kommer Filip också. Så det blir en värd dag, hoppas jag. Och på fredag är det finito. Sköönt.

Gorillaz - Dracula. AAH, jag lyssnade sönder på den när jag var typ 12, 13. Och så lyssnar jag på den nu igen :) Iiih. Så slår dom i pålen i den stackars vampyren och jag har alltid tyckt det låter såå äckligt, haha.

Percentage of us toll the line
The rest of us out of reach
Everybody party time
Some of us will never sleep again



[11:40] SHIIIT!!! Jag skulle dammsuga tangentbordet, tänkte jag, och då sög dammsugaren upp en tangent!!!!! Säta-tangenten har försvunnit så nu kan jag inte skriva -ebra längre.. Mamah :| Jag får inte upp tangenten ur dammpåsen heller. Majgadd, vad ska jag göra?!

[12:58] ÄNTLIGEN fick jag fram den kära Z-tangenten. Med Lillens hjälp. Fick lite panik där ett tag! Det är förresten toppendag idag, massa sol och inga moln. Tjuuump :) Fast Ola har gått igen, han skulle gå till pizzerian med sina fränds. SÅ jag är ensam igen, men om en timme & tjugo minuter kommer Julia och Josefina hem, då blir det lite roligare iallafall :)

Looptroop är ju asbra!

[17:27] Nu har jag tränat också, och jag är jättetrött, och så har jag kommit underfund med att jag ska försöka färga mitt hår med en färg så lik min riktiga hårfärg som möjligt.. Jag orkar inte hålla på och färga det längre. Vill ha miin hårfärg tillbaka. Hur den nu ser ut? :S

Love forever, love is free

Tis 7 jun 2005 22:02
Övrigt, 20 läsare totalt


Watch the way I navigate hahahahaHAAAAAAA!

[12:18] Mm. Idag är det en lektion för första gången sen i onsdags. Ååh, varför kan inte skolan bara sluta nu på en gång, dessa lektioner ger ju ingenting ändååå.. Jag skulle ha rättat Stinas häfte tills idag (och Elina skulle rättat mitt, men jag har inte skickat det till henne så hon kan inte det) och det har jag iinte orkat med. Så vi får se hur det går idag när man ska diskutera vad som var bra och dåligt med den andres häften.

Imorrn är det i allafall helt ledigt :) Men på torsdag, herreguud, då tvingas jag gå upp halv sju igen! För då är det TRE lektioner! Maaah.

Filip och jag hade en så underbar helg, allt vi gjorde var så kuul :) På fredagkvällen lagade vi tacos åt hela familjen, myste och busade. På lördagen for vi in till stan i sällskap med Olv, och tittade på kläder, Filip köpte ett par jättesnygga byxor, Olof en t-shirt och jag ingenting (eftersom linnet jag tittade på kostade 250:-, så jag köpte inte det, men sen visade det sig att det var 50% på alla LINNEN i hela butiken, men DÅ fanns inte linnet kvar!! Gaaah). Träffade en helt mongo expedit på Stadium (”Nämen FY vilka fula strumpor du har! (Team Sportia) Tycker du SERIÖST Team Sportia har nått att komma med? Vi har strumpor här, 3 för 99, dom är mycket snyggare” Och han var helt seriös!! Herregud.) Sen träffade vi dock roligaste expediterna på Carlings, vi stannade typ tio minuter efter det att dom stängt och snackade med dom. Det var kuul :) ”Ja taren i munnen”. Mihihi.
Söndagen: träning på Veteran-SM-banorna, jag sprang h45. Bommade pga att jag tvingades springa med moskow-kompass, jag hatar moskow-kompasser. Så jag drog bara åt vänster hela tiden. men efter halva banan vande jag mig.

Och igår blev det busskrångel så Filip fick hoppa på Tranåståget och hoppas att det fanns något där som kunde ta honom till eksjö. Med sig fick han min mobil. Haha.


There is good reason i guess
Having once gone to far
When you clean out the hive
Does it make you wanna cry?
I’m still being followed by the Teenage FBI

Haha, idag ska Lillen vara Magnus Carlsson i Alcazar på Sing Back Contest :) Dom ska sjunga ”Not a sinner, nor a saint” och han får sjunga typ allt för vaheterhanMarkus är tondöv! Hahaha :D

[21:56] En historialektion idag. En lååång en - två timmar och tjugo minuter. Och jag hade inte ätit nån frukost, bara en påse bilar och tre bullar. Men efter att jag tryckt en pizza tillsammans med Stina senare så var det hela lugnt. Vi var på stan för att handla nått till Lis (som fyllde år i FEBRUARI). Jaja. Bjöds på gratis kaffe latte av två reklam-för-3G-mobil-killar. Tjänade 26 spänn på det, faktiskt!

Och så skrämde Talibanen livet ur mig när han kom förbi precis utanför restaurangens fönster. Huuuu!


4 dagar kvaaaaar --> SPANIEN!

It's a gaame

Fre 3 jun 2005 15:56
Övrigt, 20 läsare totalt


[11.20] Idag sov jag till tio, så det var ganska lugnt. Sen har Ola varit hemma lite också. Han håller på att tanka Superhjältarna till mig så att jag ska ha nått att göra :)

Ikväll ska jag till Garphyttan, tror jag. Jag vet inte när jag ska fara men jag får hoppas att det fixar sig.. Filips telefon är mongo så vi har inte hörts på två dagar. Bwaa! Jag vågar väl inte ringa till elevhemmet heller?

Frukost borde man kanske äta, ja. Men vi har aldrig nått gooott hemma. Bara massa strunt som jag inte tycker om. Ehhm, vänta ett ögonblick, jag ska gå och sätta på mig ett par strumpor.

Kristin skulle till Ånnaboda i helgen :) LÄTT att man cyklar dit och hälsar på! Annars ses vi ju inte på... på jääättelänge. Typ inte förräns 5-dagars!

Min klass var ute och tältade igår-idag. Eller, dom kanske är kvar där än. Jag hade ingen lust att följa med.. Jag är inte så mycket för sånt där, speciellt inte med alla dom som man liksom träffar tillräckligt mycket ändå. Man är liksom med dom varenda dag i skolan och det räcker. Fast dom hade trevligt, fick jag höra. :)

Ochhee... Vad ska jag göra idag? Vetne.. Baka bullar kanske? :)

[15:56] Bråttom, bråttom, bråttom! Fortfortfooooooort.

2:a juni

Tors 2 jun 2005 09:27
Övrigt, 14 läsare totalt


Hahaha, jag är så jävla klantig, jag glöömde tröjan igår så Henke kan inte få den förrän typ 5-dagars.. Klaantigt. Annars var det en rolig tävling att funktionära på, hejade på massor av folk när vi gick runt och hjälpte barn.

Ååh, dom har lagt upp korten från balen på Folkungas hemsida nu, och åååh vad fint det är! Det är inte klokt.. Dom är så vackra alla också. Men jag vill nog inte dansa bal tror jag. Att dansa, det är inte direeekt jag. Men ändå känns det väldigt tråkigt att inte göra det, för det är så fint. Alltihop är liksom så.. fint.

När man är hemma ensam.. Alltså, det är ganska jobbigt. Det är så ensamt, jue. Vad ska jag göra? Jag ska nog ut och sola, det är fejnt väder ute. Och sen ska jag träna med papps, tror jag. För benet gör inte ont längre! Det är uunderbart. Men jobbigt, jag hade ju verkligen kommit igång igen, jag slog Fredd på terräng-KM och jag vann min första d18elittävling.. Och nu känns det precis som det gjorde i början.. Hur peppad känner man sig att träna upp sig från 0 en gång tiiill..? Ganska jättepeppad, faktiskt.. Ha!

MEN NU KOMMER DEN HÄR ANE BRUN- RON SEXSMITHLÅTEN PÅ P3 SVEA! Muuuums :D
And then I would tell the whole world about the way you hold my hand
And they would understand

Soundtrack nu :) Dom är kanon, verkligen. Jättejättebraiga ju. Det är mycket musik som är jättejättebra. En del är ännu bättre. Typ White Stripes. Dom är jättejättejättejättebra. Men det är dom typ ensamma om. Inte riktigt, men nästan

Song no 6

Ons 1 jun 2005 15:33
Övrigt, 17 läsare totalt


Thåström på P3 Star. Jag har haft Excel-prov. Kunde väl gott bättre.. men.. spelar ingen roll. Nu har jag fem dagars ledighet att se fram emot, så jag är glad ändå.

Ikväll på Sprint-DM ska Henke få tillbaka sin superunderställströja som jag haft hemma hos mig sen SM-lägret. Haha.

Och jag SKA på nått sätt lyckas ladda hem den där Ane Brun-låten som hon sjunger med Ron Sexsmith. Jag vill! Song no 6 heter den.

Yeaaahii. Filiphelg i helgen :D Stoorshopping i Örebro också, eftersom det är lönedag idag ;) Mumsie. Jaao. Har inte så mycket mer att tillägga, sååatte: herrå!

Just nu älskar jag skolan.

Tis 31 maj 2005 18:07
Övrigt, 18 läsare totalt


[14:43] Nu är klockan snart tre. Då ska jag hålla tummarna. Lisa ville det.

och så kom jag just på hur ortroligt mycket jag saknar Filip.. Kom hiit :)
Idag visade det sig att vi inte har några lektioner på torsdag heller. Så nu är det alltså een lektion imorrn, och sen ledigt fram till klockan två på tisdag. Åh, jag älskar skolan :D Fast jag älskar Fillepille mer.

Vi hade redovisningen i drama idag, och det gick bra, mycket bra. Fast vi brände ett bröd i brödrosten.

[18:04] Min tumhållning fungerade, verkar det som. Lisa fick jobbet.

Köpt cheesecake är superduperäckligt!!

Slice me nice

Mån 30 maj 2005 20:59
Övrigt, 16 läsare totalt


[12:27] Joo, igår, då skulle Filip åka hem. Med buss. Från fjärrbussterminalen. Så, vi kom dit, fem i sex, bussen gick tio över. Lämnade pappa i bilen på parkeringen och gick med Filip för att pussa hejdå och vänta på bussen. Efter sju minuters väntan utbrister pojken: ”Jag har ju inte tagit ut pengar!!” (På bussar måste man betala när man kommer ombord, man kan inte betala innan) så vi sprang till Swebuss-receptionen för att ta ut pengar där.. När vi stått lite i kön kom Filip underfund med att han inte kan ta ut pengar sådär, han har ett vitt sånt där uttagningskort som inte kan användas i affärer. Så jag sprang till pappa och bad att få låna hans, och det fick jag. Kom anfådd tillbaka - och får reda på att man inte kan ta ut pengar där för blixten slog ner. Yeees. Sprang tillbaka till far, rejsade till resecentrum (via busshållplatserna - åt fel håll på enkelriktat), jag hoppade ut och spraang allt vad jag hade, var jättenära att bli påkörd av en buss, trampade snett, kom fram till uttagningsautomaten - och slår fel kood! Herregud, jag var inte liite stressad, och inte nog med det: knapp sex fungerade knappt! Men efter några försök lyckades jag ändå få ut pengar, så jag sprang tillbaka till bilen, och pappa körde tillbaka till Filip, och vi haann. För det var så många som skulle på. Pheeeew.

Seen.. åkte pappa och jag hem till farmor med en chokladask. Det var ju trots allt Mors Dag. Blev bjudna på fika och stannade till klockan åtta. Sen for vi hem, för jag hade mitt samhällsarbete som ska vara inne idag att jobba på. Och efter det hjälpte jag mamma att vaxa bikinilinjen. Det var det roligaste jag gjort på jättelänge, haha. Julia kom upp och frågade om mamma födde barn. Det var kul.

[20:56] Ehhm.. Nu ska jag dra mitt schema för de kommande två veckorna:
Tisdag: Okej, normala lektioner. Fast ändå sovmorgon till halv tolv ;)
Onsdag: EN lektion. Data vid ett.
Torsdag: En lektion, historia. Slutar 9:30.
Fredag: Iiinga lektioner alls. Jag ska till Filipen.
HELG!
Måndag: Ledigt
Tisdag: En lektion, börjar 14.10
Onsdag: Inga lektioner alls.
Torsdag: Två lektioner, varav fika på en. Och så kommer Filip.
Fredag: AAAAAAAAVSLUTNING :D


Muuumsie :)

The Though Alliance - Koka-Kola Veins

HELVETE!!!!

Tors 26 maj 2005 10:15
Övrigt, 24 läsare totalt


FAAAAAN!
SÅ jääävla jobbigt :’(

Ååååh, jag satt här i all min ro och skrevpå mitt Israel-Palestinaarbete. Och så tog historialektionen slut (då hade jag suttit och skrivit i en och en halv timme!!) och nu är det samhäll och jag ska fortsätta med arbetet. Och så märker jag att jag har sparat det på typ datorn eller nått och nu är det försvunnet! Faaaaan, jag måste skriva om ALLTING. Tre jävla sidor. Fy FAN!

Ibland vet jag inte vad jag tror.

Ons 25 maj 2005 13:46
Övrigt, 20 läsare totalt


Ptrooo. Jag tror inte..

Ääh. Det där där uppe skrev jag i början av datalektionen och nu börjar den lida mot sitt slut och jag har ingen aning om vad jag tänkte skriva.. Vad är det jag inte tror? :S

Och vad finns mer att säga? Inte mycket.

Bunny Soft

Tis 24 maj 2005 19:19
Övrigt, 19 läsare totalt


[09:45] Skulle vilja säga så här: jag sov jäättelänge imorse och längtar till sommarlovet hur mycket som helst. De följande veckorna är bara tråkiga, hemska och ensamma.

This week:
Massa läxor, massa ekorren cup-jobb, massa födelsedagar, massa pakethandlande och massa pass-fixande.
Helgen:
Massa ensamhet, massa FF och massa småsystrakalas.
Nästa vecka: massa inlämningar, massa prov, massa tältning med klassen (blää) och massa tråkigheter.
Nästa helg :
Säkert massa ensamhet där också..

”Meen, inte fan bryr sig dom vuxna.. Nej, inte fan bryr sig dom vuxna.”

Om en kvart måste jag duscha, det blåser ute idag.

[19:16] Det blir ingen ensamhet aaalls i helgen, för Fillip dyker upp på fredag :D Ååh, yess!

Sen har jag skitit i spanskan. Det får fan gå som det vill. För, seriöst, jag orkar inte plugga in 200 glosor + 10 verb + 16 nya glosor tills imorrn. Jag har gjort det en gång - och det var en gång för mycket. Aldrig mer. Spanska, I hate dej.

Nu är bara Mini och jag hemma. Papps är ute och springer och dom andra på vårfest. Ååh, jag minns när jag gick på mellanstadiet och skolan hade vårfest :) Det var mysigt.

Tjofräs.

Skeffin' bozo.

Mån 23 maj 2005 19:40
Övrigt, 21 läsare totalt



[efter skolan] Måndag . Tre veckor kvar till den fantastiska skolavslutningen. Tre veckor till Spanien, och det kommer bli bra, det hoppas jag, det vill jag verkligen.

Jo, jag får inte glömma Ekorren cup-banorna, jag MÅSTE lägga in dom på datorn ikväll. Herreguud, det är så mycket man måste göra. Jag är dålig på att ha massa saker att göra samtidigt, och jag är URKASS på att ha massa TRÅKIGA grejer att göra samtidigt. Jag gör dom inte. Baah.

Och nu har vi fått en ”sketch” att plugga in i engelskan också. Så inte nog med att jag ska vara en medelålders skrikande kvinna iklädd morgonrock i vårt uppspel i draman, jag ska nu även vara en medelålders skrikande MAN i vårt engelskaskådespel. Tur att jag tycker det är dyngkul att spela teater, för annars hade det varit jobbigt.

Don’t drink and drive. Den filmen ska vi se i eftermiddag. Obligatoriskt - efter skoltid!! Baah. Sånt irriterar mig.

[19:36] Rubriken är tillägnad en jävligt elak grabb, som jag sa upp bekantskapen med igår. Nästan, iallafall.

Nu har jag lagt in alla banorna på OCAD. Och det tog en jävla tid, kan jag ju säga. Gjorde fel massa gånger, ÄVEN om jag använde hjälpavsnittet. Tuur att det är över. Just the fuckin glosprov in spain left.

You got to pump it up, don’t you know pump it up. Haha :)

Ojoj

Fre 20 maj 2005 16:28
Övrigt, 20 läsare totalt


Ola har visst bytt skärmar på våra datorer. Nu är mega-skärmen här, vid den här datorn och den vanliga sitter vid den nya datorn. Det känns som om jag är på bio! Den här skärmen är jättestor och jag skriver med pansionärsbokstäver som är jättestora.

Jag ska hjälpa Julia att hänga tvätt snart, påminn mig om det. Sedan ska jag städa rummet och packa. Jag ska nämligen till Örebro om.. en och en halv timma. Jupp.

Vi hade skateboard på idrotten idag. Var i betongparken i Ekholmen, ”Skate Fun Park”. Gooosh, jag har slagit sönder höfterna, dom lär bli helt blå. Det var toksvårt!

Men jag borde dra härifrån nu. Herrå.

Nu ska jag snart åka, för klockan är 16:27 och tåget går förtiett. Jag har gjort mig klar och allt, så det så.

Skrivare avliden.

Tors 19 maj 2005 17:21
Övrigt, 23 läsare totalt



[10:10] Seriöst, Julia och Josefina fyller år den 27:e.. Oooch.. Jag har inga pengar att köpa present till dom för? Hur ska det här gå..? När man inte ens kan köpa present till sina systrar - då är det ganska.. dåligt.

Förra lektionen var vi i datasalen. Den här lektionen är vi i datasalen. I datasalen kan man inte koncentrera sig på det man ska göra. Jag sitter bara och gör saker jag INTE ska göra. Sånt tycker jag om.
Och igårkväll fick jag prata med Filip, meen.. Ja. Vad ska jag säga? :S

Om bara torsdagen kan gå liiite fortare.. Då skulle jag vara nöjd. Riktigt nöjd. Jag PALLAR inte 45 minuter göraingentingallsiväntanpåspanskan från klockan kvart över två till klockan tre.. Det är liksom som GJORT för att man ska gå hem tidigare. Meen: jag har lovat mamma att gå på alla lektioner som återstår den här terminen - på villkor att hon inte berättar för pappa att jag var hemma från skolan i tisdags. Deeal.

israel/palestina ska jag göra fetingarbetet om, BÅDE i historian och i samhällskunskapen. Nån som har ett redan gjort arbete som har lust att skicka över det??

Skrivaren här i datasalen har avlidit. R.I.P skrivaren.
Stackars..

Aaah, det är kokt fisk idag. Och imorn är det järpe (det är fan JÄMT jävla järpefan). I måndags var det skinksås. Alla haträtter under en och samma vecka- oooorättvist!


[17:17] JAAAAAAA! :D Nu är torsdagens skoldag ÖVER! Dååå är det verkligen inte långt kvar till helgen.. Det är det inte :) Fiiilip, imorrn ses vi, ååh, jag längtar!! Kom och var med mig nuu! Jag vill kraaaamaaas med dig!!!

Mormor fyller år idag :) Mamma och jag köpte ett jättefint kort till henne igår, ett med en groda på. Grodan sa: Till en liten flicka på födelsedagen. Det tyckte mamsi och jag var tokskoj och det tycker förhoppningsvis mormor också :)

Mjaaa, ska snart ringa till mormor och sjuunga. Vi ska bara hitta Ola först, jag är bombis på att han är hemma. Vet bara inte vart.. (så är det när man har stort hus, vetni :P Höhö nejvars)

Aaah, märks det att jag är på bra humör eller? :) Det är inte klookt, imorn, Filip, muums!

Amanda och Filip. Jämt. Verkligen jämt. Och alltid.

0!!:D

Ons 18 maj 2005 19:46
Övrigt, 18 läsare totalt


YEAAAAAAAAAAJEJAJEAAJEWIIIEEEEEEETJOHOOOOOOOOOO OOOO!

Idag kommer Fiiil hem! Och imorn (och förhoppningsvis ikväll) får jag prata med honom för första gången på jättelänge! Ååh, underbart. Seriöst, igårkväll, det kändes som om det var kvällen innan julafton eller nått. Mihii :)

Och så har jag varit hos friiissan, men hon kunde inte göra något åt min oranga färgton :( Så det är fortfarande oranget, liiite ljusare möjligtvis. Men det är mörkt under och det är snyggare klippt. Så det så!

Imorrn är det torsdag och sen är det fredag. Underbart som attaaans. Filip, ring mig direeekt när du kommer hem. (Okej, dom lär ju dyka upp nån gång i natt, men watta.. Han får ringa ändå.) Haha. Hem måste han ju ringa också, eftersom min telefon bor hos Lisa för tillfället. Yess. Jag och min telefon, djises, jag säger bara det.

Menneee.. Hejdå, då.

1

Tis 17 maj 2005 18:54
Övrigt, 19 läsare totalt



[09:26] Solen lyser, ska snart ut och sola. Det blåser visserligen en hel del, men det får man stå ut med. Kan ju alltid lägga sig i lä.

Jag har tre lektioner idag. Och.. ja. Tre.
Mamahman. Jaoo. Det är fult att vara blek, det är verkligen det. Och nu kommer Filip komma hem och vara brun så då måste jag och se till att få lite färg. Så, jag hade tänkt att ägna dagen åt det.

Men åååh.. Min telefon. Vad dumt det kan bli. Hoppas Lisa ska till Björn i helgen. För då får jag tillbaka den PLUS att vi kan göra nått roligt tillsammans, typ åka och bada :) För nu börjar banne mig sommaren smyga sig på.

[18:48] Heeela dagen har jag solat :) Och lite färg har jag allt fått. Oh YEAH :) Ola och jag hade klementinkrig förut, utomhus. Det var svinskoj, fast det gjorde ganska ont att bli träffad. Men det ska jag ha fler gånger :) Ola och jag har så skoooj!

Sen nu på kvällen har jag cyklat. Inte för att vi har nån proffscykel, men jag tog pappas, och det funkade det också. Bara att jag pajade växeln efter 5 km, på vägen ut mot Askeby. Attaaans. men det funkade ändå, jag cyklade dit, och sen på vägen mot vårdsbergs kors och sen hem. Kanske två mil. Det räckte, kan jag säga. För min rygg tog rejält med stryk. Men benet gjorde inte ont, iallafall. Och det var huvudsaken.

Jag längtar till en massa saker. Här är ett utdrag av allt:
> Tills imorrn, för då kommer Filip hem och jag ska klippa mig.
> Tills på fredag, för då får jag träffa filip (det längtar jag mest till just nu)
> Avslutningen. Så gööött!
> Sista veckan överhuvudtaget, slappt!
> Spaaain. Liksom, varma stränder tillsammans med Filip. Underbart!!
> Tvärnö. Åååh, somrigt! Hoppas filip kan följa med också.
> Femdagars - alltid! Mumsbulle!
> Tills jag får tillbaka min telefon, hoppas det blir snart.

Mm, som ni ser går jag i Längtans tider. Men det är bra att längta. Tror jag..

2

Mån 16 maj 2005 22:19
Övrigt, 11 läsare totalt



[14:44] Mmmbub. Måndag och den är över. Var hos syv och frågade om jag kunde få byta spanska steg två mot teckenspråk. Jo, det skulle kanske gå. Fast det var nog störst chans att jag kunde få byta till tyska. Men spelar roll. Bara jag slipper spanskan så är jag nöjd.


SoOooO, säg nått kul. För jag vet inte riktigt vad jag ska skrejva. Kanske att det är vårruset ikväll men att jag inte ska springa för jag har mitt onda ben. Hade tänkt cykla lite idag, men det är sånt tråkväder så det blir nog inget av. Förresten fick jag cred på engelskan för att jag gjort läxan - det luktar VG :)

Guided By Voices - I Am The Scientist
shiiiitbra!

Två dagar kvar nu. Jag klarar mig nog, tror jag. Imorrn är det ju sovmorgon och så, såatte. Mwappsa! Lillen är en rolig lillebror. Jag är glad att jag har honom. LILLEN-FÅR-ÄVVER!

[22:12] Jomenvisst, nu har jag varit på vårruset, eller Vår Ruset som det så vackert står överallt. Träffade Sara och Kristin där för att bara nämna några. Ola och jag var där och hejade, ingen av oss sprang (Ola får inte springa för han är pojke och jag kunde inte pågrundav mitt dumdumben). Julia sprang in på 19.23 och Josefina hade 19.56. Braaa gjort! (som finskan säger i Ondskan)

Sedan när vi skulle fika ropade Clabbe Af Geijerstam upp de som vann de stora sponsorpriserna, och en av dom sju var JOSEFINA :) Hon vann det perfekta: Cloettapriset! En sån där bautakexchoklad, fylld med 2000g kexisar. Mmmmums!

Från samma scen ropade dom upp att det hittats en mobiltelefon vid starten. ”Vemfan är så dum och har en mobiltelefon med sig när dom ska ut och springa?” tänkte jag. Men såå visade det sig att det var min och att jag tappat den när jag var och hejade. Detta fattade jag dock inte förrän jag kommit hem, då dom ringt till hemnumret för att se vems den var. Så nu är den i Norrköping. Darn.

Jag är trööööööööööött. Jag ska sooooooova.

3

Sön 15 maj 2005 17:51
Övrigt, 9 läsare totalt



Han riiiiiiiingde i fredags, ååh, jag blev så glad! Han har köpt present till mig :) Och så är det ”bara” tre dagar tills han kommer hem, och fem dagar tills vi ses! muums!
jag älskar dig, älskarälskarälskar! Filip, du betyder ALLT!

Jag har just kommit hem från en myshelg med Pappa, Ola, Julia och Josefina. Jag har visserligen inte tävlat nått, men hejat har jag gjort! Och lekt med folk. Vi bodde i en stuga som luktade bajs, för det var fel på avloppet så allt hade kommit upp i duschavloppsgrejen och vårt rum var precis bredvid duschen - yeess. Men rörmokaren kom och fixade det så bajslukten försvann nån gång sen på kvällen.

Spelade massa kort igårkväll, det var kuul.

Och imorrn är det skola - uschaan.

Fiiilip <3

5

Fre 13 maj 2005 18:59
Övrigt, 14 läsare totalt


Heeej. Spanska. Det är det värsta som finns - jag hatar det!! Det första jag ska göra på måndag är att gå och byta till teckenspråk. Till nästa år, alltså. Som det ser ut nu så ska jag läsa spanska steg två, men fan heller, ALDRIG.

Och min svenskalärare är typ.. blåst. Helt störd. Hon kan INGET om ämnet hon undervisar i! Sjuukt vad irriterad man kan bli.

Förutom dessa två saker - Emma och spanskan - så har dagen varit toppen. Sol och Bosseglass, Olivia och fruktsallad. Dessa dagar vill jag ha fler av! Och så är det bara fem dagar tills han kommer hem. Fiiinpojken.

Sen vet jag inte om jag ska åka på tävlingarna i helgen eller stanna hemma. Mamma ska inte med, och åka med bara pappa.. pallar jag det? Antagligen, för syskonen är ju med, men är det så kul då, när man inte kan springa? Ehhm, vi får se.

Och att man kan sakna nån så mycket!! Det är inte kloookt..


Hur man dödar en grön elefant vet ju alla.

6

Tors 12 maj 2005 21:46
Övrigt, 11 läsare totalt


Samhällskunskapsprovet gick ganska bra, och sen hade vi oförberett i svenska, och det gick också bra och NU FICK JAG SMS AV FIIILIP :D

Kvällen var rolig, jag var speaker på LOK’s tävling. Att vara speaker är nog det bästa jag vet :) Det roligaste var att jag fick hicka på slutet, jag får typ aldrig hicka, men när jag skulle vara speaker - då var det dags.

Men nu orkar jag inte skriva mer för dagen. Imorrn ska jag leka med Olivia och sedan packa för helgen. Yess. Baj baj.


(Filip, kom heeeeeeeeeeeem!!)

7

Ons 11 maj 2005 19:02
Övrigt, 17 läsare totalt


[09:30] 77777kt. Sjuukt. Sjukt. SJUKT! Hur kan tiden gå så jävla sakta?? Det är SJUKT.
Och idag är det skola, precis som alla andra dagar, men jag är inte där, nej. Jag sitter här och är för tillfället helt förstörd, jag pallar inte, skola, faaan. Allt är så jävla tråkigt när inte du är här, Filip, kom heeeem..!

Nämen seriöst, jag är hemma för att plugga till samhällsprovet imorrn, och jag kan det väl sisådär. Det är alla mänskliga rättigheter och Krigets Lagar och all den shitten som jag har svårt med. Men snälla, just nu känns det så hemskt. Sjuukt. Vafan ska Slovenien finnas för? Radera eksjö också när vi ändå håller på så är jag nöjd. Jag vill inte vara här, jag vill vara hos Filip, men det är en vecka kvar tills jag ens får höra hans röst igen!.. Och nio dagar tills vi träffas, och då träffas vi bara i två dagar..

Imorrn ska jag vara speaker.. På ungdomsserien. Ser ni hur jag ler? Det är feeejk. För jag kan inte le. Inte när hela Europa är i vägen. Maaaaaaaaaamma :’(

...

fan.fan.fanfanfan.


[15:01] Såg att Erik skrivit om Looptroop.. På tal om dom så får de elva första som går in och drar en vits för de i kassan på Petite Sportif gratisbiljetter till deras konsert.. Efter klockan elva imorrn, ska man knalla in där, alltså. Men inte jag. Jag vill inte gå på konsert.. Inte själv, iallafall..

[18:58] Nu har Ola lärt mig hur man skjuter tyskar. Det var bra, jag fick avreagera mig lite. Ha.

Men annars känns det så jävla hopplöst allting. Jag går till fyra imorrn - kul. Jag ska vara på TC klockan 5 - kuul. Jag får inte höra Filips röst förrän om 7 dagar - kul. JÄVLIGT KUL.
Aaarhhg. Mamma och jag ska iallafall åka och klippa oss på onsdag, det gläder mig. Jag ska färga håret, i två färger, High Fasion ni vet. Och i helgen blir det mys med familjen på nått vandrarhem i Örebro. (Örebrooo!! Jag ska till örebro, men inte till Filip! Det är sjukt!) Fast jag kan nog inte springa för MITT BEN ÄR SÄR. Jag kan inte ens stödja på det, hoppar runt som en jävla invalid. Åååh. Fast tack vare benet slipper jag antagligen idrotten på fredag - thank god.

Okej, nu har jag klagat tillräckligt. Allemantillbåtarna.

8

Tis 10 maj 2005 17:50
Övrigt, 11 läsare totalt


[08:49] Klockan halv tolv är det drama. Fast vi har inte så mycket lektion numera, för vi jobbar med vårt ”examensarbete”, en dialog som man ska framföra så bra som möjligt. Jag och Eva jobbar tillsammans, och jag säger då det, vi är en OSLAGBAR kombination! :D

utdrag ur vår ”prata”:
A- Duu..
E- Ja?
A- Säg nånting..
E- Vaddå säg nånting?
A- Ja, nått har du väl att säga?
E- Anskit.


A- Duu..
E- Ja va äre nurå?
A- Är du kär i mig?
E- Såklart jag är.
A- Jamen jag menar riktigt kär?
E- Ja det är jag.
A- Amen jag menar riktigt, riktigt kär?
E- JAG ÄLSKAR DIG FÖR I HELVETE!!

Ååh, ni borde fatta hur skoj vi har när vi kör den ;) Och vad folk glor på oss när vi typ sitter på en bänk i stan och tränar! Hahaa :)

DET GÅR ATT SMS:A TILL SLOVENIEN!! Aaaaaaaaaah så skönt!! Liiite lättare att klara sig igenom dessa dagar.

Mitt ben blir ju inte bättre! :( Vad vill det?



På fredag blire lek med Ollie!

[14:55] Jag ska nog ta och skriva om Palestinakonflikten tror jag. Nu, alltså. Jag har historialektion, om någon bryr sig. Imorrn ska jag vara sjuk.

Elsa ska bli intervjuad av Corren idag. För att studenterna ska få fotogrferas och festa i Trädgårdsföreningen. Jag håller med.

Faaan vad hungrig jag är! GE MIG MAT! Matmatmat. Eller godis.


Och så lite allsång: ”Lift åss opp where we belååååååång”

Förresten, har ni testat att klicka på ”alone”-ordet på min pres på orienterare? Jag har värsta gömda grejen där. Hihi. Gash, om man har historialektion, och ändå inte jobbar med det man ska, kan man inte få åka hem då? Snälla. Jag kanske kan sticka ut utan att nån märker mig?

[17:46] Hej igen. Jag borde plugga. Plugga massa samhällskunskap. Vid det här laget borde jag kunna allt om massmedier, FN och Kalla Kriget. För det är det vi har prov på, tror jag. Fast inte förrns på torsdag.

Ååååh vad dagarna går saaaaktaaa .. :(

9

Mån 9 maj 2005 14:49
Övrigt, 17 läsare totalt


Man skulle kunna tro att botten på en cylinder är en kon, men det är den inte. Den är nämligen en cirkel. Och det var vad vi lärde oss på mattelektionen idag.

Måndag - början på en ny, rolig skolvecka. Så fan heller. Jag ORKAR inte med skolan, den förstööör mitt liv. Faktiskt. Seriöst. Typ.

Och igår vetni, då somnade jag klockan sju. Klockan SJU! Herregud, jag vet inte hur jag lyckades. Vaknade mittinatten och märkte att jag sov och att jag hade kläder på mig. Tog av mig BH:n och sov vidare. Men skööönt var det, iallafall. Och imorse var jag lika trött som vanligt. Förresten är det inte många veckor kvar till sommarlovet. Bara fyra om man är optimistisk och inte räknar sista veckan, eller fem om man är pessimistisk och räknar sista veckan. Jag är optimist. Säger vi. Och jag hatar spanska.

Jag åt på Bosses idag. Today valde jag traditionella smaker, såsom choklad och jordgubb. Mmmmums.

Julia och Josefina fyller snart år. Vad ska jag ge dom? :S

käften

Sön 8 maj 2005 17:05
Övrigt, 23 läsare totalt



han sa att han skulle ringa innan dom åkte ut ur sverige.. he didn’t.. igår lovade han att han skulle ringa om mindre än en timme.. jag ringde upp HONOM efter två och en halv..

varför?

sprang inte idag, mitt ben är ju helt sär. mamma drog av en muskel i vaden, så vi haltar tillsammans. ny dator har vi också, pansionärsdator med fetaste skärmen så att man får nackspärr. för såna som inte ser bokstäverna på normala datorer.

och imorrn är det skola.

FY FAAAN!!!!

ensam

Lör 7 maj 2005 21:20
Övrigt, 23 läsare totalt


Det känns ganska konstigt, att se Filip packa, åka med honom och Anders in till stationen, vinka av Filip och sedan sätta sig i bilen hem till Garphyttan igen. Utan Filip.. Men han ska till Sloveninen och jag ska tävla imorrn. Egentligen var det tänkt att jag skulle sova husvagn med familjen inatt, men jag ska vara barnvakt åt lillOlof, för Anders och Karin är på partaj. Såatte, vi har gjort pizza & sett på teve och flummat och nu ska jäveln åka på fest och lämna mig ensam. Haha. Först var det tänkt att jag skulle åkt med, meen, jag orkar inte, mitt ben är paj och det känns inte som att jag vill lämna huset. Läskigt bara om Karin och Anders kommer hem medans Olof är borta, vad ska jag säga då? :S

Igår var det tävling, och det gick baajs. Trodde inte att jag skulle kunna starta först, för mitt ben är helt säär. Och sen hittade jag inte fyran, så jag gick hem. Sen när jag vaknade inatt och skulle gå och kissa, då kunde jag knappt stödja på benet. Men när jag kom till tävlingen fick jag en treo av pappa, så då försvann värken och jag kunde ge mig ut och springa OCH vinna! Weeei :D Filip vann h18e, jag vann d18e och båda vann varsin smörgåsgrill ;)

AAAh seriöst, imorrn bitti åker Filip & då kommer vi inte att höras av på två veckor. TVÅ veckor! Det är SJUKT! Vi pratar liksom i telfon typ en timme varje dag, och nu kommer vi inte kunna göra det alls!

Filips hus, utan Filip. Tillbringa natten i Filips säng, utan Filip. Hur tror ni att det känns? :’(

Olof och jag tog bort kommatecknet på min 5,5% Cool Up-dricka så att den ser ut att vara 55%. Hihi :D

koorv

Tors 5 maj 2005 17:10
Övrigt, 17 läsare totalt


Skittävling! Uuusch, så dåligt får det inte gå för Amanda Almén. Sheeet. En sak är säker: REVANSCH imorrn! Mohaha :)

Sen ska vi åka & sätta upp tält. Förtält, till husvagnen som är familjen Dahlgrens men som familjen Almén ska bo i ett antal nätter.

Man får VISST större rumpa i stringtrosor, det är ett faktum!!

:(

Ons 4 maj 2005 20:32
Övrigt, 16 läsare totalt


STACKARS Malin. Usssch, jag skulle vara så ledsen om jag var du, och jag förstår att du är det.. Hoppas att ni syns så snart som möjligt.. :(

Jag är iallafall i garphyttan nu, och lattjar runt. Träffade Linnea och Johan på stationen i Mjölby, haha. Sen kom Filip, Karin & Malin och sen åkte vi till Örebro.

Mjoo, nu ska jag inte sitta här mer. Hoppas du får åka, Pratie. Jag håller tummarna!

uuuh

Tis 3 maj 2005 21:18
Övrigt, 20 läsare totalt


[imorse] OCH så var den där CD:n klar. Gosh, vad hemskt det är att höra sig själv, min röst är ju helt mongo. Men jag är ju iallafall klar, en hel dag för tidigt. Hela inläsningen är 23 minuter lång. Det fula är att när jag ska börja läsa utbrister jag i en hostattack. Men sedan går det bra.

Idag har vi ingen samhällskunskap, sköönt. Och vi ska antagligen visa vår film idag, det ska bli lite halvskoj sådär.

Faaan vilka tråkiga dagböcker det har blivit på senare tid! Det händer ju inget om dagarna :S

[då] Jo, när vi skulle visa filmen så blev det bara hack. Hela filmen hackade och blev till nån form av stillbildsdia. Yääs. Sen hade Jakob, Alex & Erik redovisning - rundvandring i Linköping och titta på gamla hus. Där dog jag.

Mene, imorrn är det onsdag, om jag inte redan sagt det. Först ska jag umgås med Olivia, (efter nationella alltså) och sen ska jag åka till Dahlgrens. Yeii :D

OCH VI HAR ÄNNU INTE KÖPT PRESENT TILL LIS.

[nu] joooobbigaste träningspasset! KM på femman, shittfack! Jag låg efter freddan en bra bit, men typ efter hälften tog jag mod till mig och sprang om. Seriöst, jag sprang fan endast med viljan. Sen körde vi tio intervaller efter det. För jag ska bli snabb!

Johan var typ überjobbig. Ni vet, lille Johan, typ 7 år eller nått. Han tog knäcken på mig. Sprang runt vid soffan där vi fikade och hade ner Oscars tallrik, Oscars glas, drog ner byxorna, pussades, kramades och bara störde. Shiiit, ungjävel.

Men nu måste jag PACKA! Shitties! :O Hur FAN ska jag hinna? Imorrn blire stressdag!!

RSS 2.0