bilderna som får sammanfatta allting.



 










så.

det var det. samtliga lunarstormdagböcker är samlade här och nu kan jag äntligen säga hejdå till lunarstorm. en plats på internet som var en del av mitt liv i flera år. nu är det dags att blicka framåt. framtiden är här.

sorgligt.

Fre 19 dec 2008 00:41 (Uppdaterad Fre 19 dec 2008 00:43)
Övrigt, 11 läsare totalt
fy fan.


det är jobbigt att inse att de bästa bloggarna skrivs under depression. och i lunardagboken. men det är väl så många författare säger, att de blir som mest kreativa under sina mörka perioder. jag är av samma virke.

mitt liv är kaos.
inte på kärleksfronten, inte vad gäller pussar & kramar & kärlek - och tur är det för annars vet jag inte var jag hade varit.
men annars.
jag pluggar endast för att fortsätta få csn. tanken på att ge mig ut i skolor och undervisa gör mig panikslagen - ändå ska jag ut 5 veckor i sträck under vecka 3-7 i en gymnasieklass och ensam hålla i 25 lektioner. min kropp dör, mitt hjärta dunkar sig ur led när jag tänker på det. samtidigt har jag två tentor vecka 2 - varav en är en spärr. klarar jag den får jag inte fortsätta och det vore visserligen skönt, men å andra sidan - då har jag inga pengar. kan inte betala lägenheten. inget hem.

vecka 2 innebär att jag har runt 20 dagar på mig att ensam planera 25 lektioner noggrant samt plugga in allt till två tentor. julen innebär panik och enbart panik och det gör att jag än mindre får arslet ur vagnen. panik gör mig förlamad.

jag söker jobb men inte tillräckligt, jag är kass, klarar det inte. känner det som att fan, varför skulle de vilja anställa mig? det finns alltid folk som är mer kvalificerade och passar bättre. att tänka så medför att jag inte söker jobbet, och sedan blir det en ond cirkel. för det finns alltid folk som är mer kvalificerade och passar bättre. alltid.

så. jag trampar vatten och snart orkar jag inte mer.
samtidigt som jag slösar csn på en utbildning jag inte vill gå.



tack mattias för att du finns. you are the light. a light that never goes out.

f u,

Fre 10 okt 2008 00:10 (Uppdaterad Lör 11 okt 2008 00:10)
Övrigt, 9 läsare totalt
fuck you så in i helvete mycket.

om någon brydde sig om mig skulle någon bry sig. typ nu.
men nej. fortsätt på den icke-förstående vägen du så fortsätter jag på den ickesympatiska vägen. jag dör snart tror jag.


FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
fan.
om jag ändå hade haft någon stans att ta vägen.
ashjfdsakjdhsjadhjas. och det betyder egentligen något annat. DÖ.

mattias, mattias, mattias.

Ons 2 jul 2008 17:11
Övrigt, 16 läsare totalt
Jag är trött på ensamma nätter nu. Vill inte längre vakna med föraningar om att något är fel och förvirrat undra varför inte amanda ligger bredvid. Inte sakna mer. Visst är det bra att längta då och då men att bara minnas hur hennes hår luktar, bara föreställa sig hur hennes kropp passar med min och enbart tänka mig hur hennes leende får mig att le - det är inte ens i närheten av hur det är och kan vara. Tur då att jag får träffa henne imorgon och jag tänker inte bry mig om ifall regnet öser ner när vi åker ut i skärgården, jag kommer vara nöjd.

de självdöda rävarna är tillbaka.

Mån 31 mar 2008 15:19 (Uppdaterad Mån 31 mar 2008 15:37)
Övrigt, 20 läsare totalt
blogg.se strejkar, bara för att jag vill skriva om att jag tänker sätta på håkans nya album som tydligen ger alla mina vänner sådana vårkänslor och känna efter ifall han påverkar mig på samma sätt. han har vuxit, säger ni. och att ni har vuxit med honom. jag hoppas att jag också har det.

igår var det ok måsen och jag hade bestämt mig innan för att inte klaga och endast tänka positivt, för att överhuvudtaget orka mig upp vid sex och sedan klara mig runt sex kilometer i stafett-tempo. tack vare peptalkstankarna hade jag otroligt kul och var jättesugen på att ge mig ut i terrängen och orientera, och jag fick mersmak! så nyss var jag ute och körde backryck i vallabacken i vårsolen. hoppas den blodade tanden keeps going blodig för jag vill verkligen fortsätta vara såhär träningssugen. antar att det är det soliga vädret och varma fläktarna som bidrar till euforin, och det vädret får jättegärna hålla i sig också.

och jag är än så länge helt klart villig att hålla med om att för en lång lång tid är en otroligt fin låt.

när lis kommer hem från sin lilla promenix ska jag gå och hälsa på henne. förut på msn var vi tillbaka i gamla tankebanor, i våra gamla räv- och kak-diskussioner. jag har saknat det, fast kanske inte de bakomliggande orsakerna till våra liknelser. men själva pratet, lisas och mina samtal, är något jag saknat.

för vem vill ha en räv som går och självdör?
man vill hellre skjuta den själv.

sammanfattning:
jag fullkomligt älskar den här världen när solen lyser och mina vänners dörrar står öppna för besök, när håkan sjunger fina låtar för mig och när min inställning till träningen är att det är kul :)

(fast känslorna kan screwa till sig rätt fort. av barnsliga anledningar till på köpet!)

att hata och att älska.

Fre 14 mar 2008 22:04 (Uppdaterad Mån 24 mar 2008 23:33)
Övrigt, 12 läsare totalt
just nu hatar jag allt. jag hatar att mattias är så jävla svartsjuk, jag hatar att jag har betett mig som jag har, jag hatar att det aldrig blir som man tänkt sig, jag hatar att jag stannar kvar och väntar på honom i hans korridorsrum när jag egentligen bara vill försvinna så att han kanske tvingas sakna mig, jag hatar att jag är så jävla blödig (som jorik sa) och inte kan hålla masken och bara verka helt oberörd.

jag hatar egentligen ganska mycket, och det borde man inte göra. man borde älska. och det gör jag visserligen också, men nu gråter jag.

love saves the day.

Ons 27 feb 2008 22:53
Övrigt, 16 läsare totalt
Det var så det började. Med hjärtat bultande i bröstet och med all brusande vilja pressande mot huden, sprang han i sitt huvud mot den osynliga gräns som går mellan vänskap och det där vi kallar för lite mer än bara vän. Egentligen trodde han inte att det skulle bli ett lyckligt slut, han trodde inte på lyckliga slut överhuvudtaget. Vad är förresten ett slut? Ett stopp, där man ger upp. En skiljelinje. Ett fult ord på engelska. Oavsett vilket, trodde han inte att det skulle sluta väl.

Faktum är att det inte slutade alls. Efter att ha spenderat den första minuten med att enbart befinna sig i det tomrum av tankar som bara uppstår under en kyss, andades han för första gången som mer än bara vän in ett djupt andetag. Det gjorde hon också. Tillsammans, i synkroniserad andning och puls, fortsatte de framåt. Ett litet steg i taget.


jag kopierade det från mattias blogg. han skriver så underbart och fint. åh, jag älskar honom.

baby, you're perfect.

Ons 13 feb 2008 20:50
Övrigt, 12 läsare totalt

på något sätt blir alltid mina lunarstormbloggar bättre, och mer genomtänkta (nåja, det är nog bara nåt jag har fått för mig eftersom jag jävligt sällan tänker efter före). men dessa inlägg kan jag sitta och läsa hur länge som helst, och typ garva åt det jag själv skrivit. annat är det på bloggen. där skriver jag stört ytligt och i stort sett bara dagsbeskrivande texter, som jag visserligen har för avsikt att göra, men som inte är speciellt intressanta att spara på. vill jag veta vad jag har gjort kan jag antingen läsa någon annans blogg eller kanske titta på bilderna från spektaklet (någon har ju alltid med sig kamera).

nej, tacka vet jag egentligen lunarstormdagboken. synd att den inte når ut till alla de som läser vanliga bloggen, eller kanske tur, eftersom man kan skriva mer privat här.

uppdatering eller kanske bara onödiga fakta för folk som slungats in i mitt liv nyligen:
jag är kär i mattias hjelm.
han är världens finaste människa.

och paolo nutini har mig i sina armar just nu. i väntan på att mattias ska sträcka ut sina för kvällen.


i'm a swine, you don't wanna know me. haha.

Tors 24 jan 2008 20:14
Övrigt, 12 läsare totalt
oj, oj, oj.
den 17:e december skriver jag att jag tycker om crister.
den 21:e är allt kaos i mitt huvud.

vad sysslade jag med där ett tag?
förlåt, för att jag inte kan hantera en del situationer. och jag var tvungen att välja, och jag valde. egentligen borde jag verkligen ha gjort det tidigare, men nu blev det inte så.

i'm a swine, you don't wanna know me
som sagt.

och det är egentligen helt orättvist att jag får gå runt och vara så lycklig som jag är just nu. eller nu och nu, men imorn, till exempel, kommer jag vara den lyckligaste människan i hela världen. därför vill jag att det ska bli imorgon NU.

oh, det är så mycket jag vill skriva. men som man inte kan skriva, nånstans, för man vet att folk kan läsa, som man kanske inte vill ska läsa, och så blir det dumt. jag får skriva i min egna dagbok, men den kan INGEN läsa förutom jag, och det är heller inte meningsfullt, för jag vill att en del människor ska få förstå och jag vill prata av mig för dom. eller skriva av mig. och nu låter jag missnöjd och ledsen och nere men det är jag som sagt inte, jag mår bara lite dåligt för att jag varit som jag varit och för att jag inte borde få må så bra som jag gör. det ger mig lite dåligt samvete.

men vi har ju pratat om det, och löst det, men ändå.
gah.

imorn ska jag sleepa klockan around.

ojoj vad jag tjatar om onödiga saker, eller, ja. SKITSAMMA. haha.
jag tänkte börja skriva om att jag egentligen inte borde bry mig om vad andra kan tyckas tänka och tycka men jo, man kan inte leva utan att bry sig om andra. jag kanske kan strunta i dom som tycker jag är dum i huvudet, men dom som bryr sig om mig kan jag inte skita i. såklart.

och nu är jag så trött och har paltkoma och så vidare, så jag orkar inte masa mig iväg till lisa och jonathan och niklas och richard. darn, jag som vill dit. jag tror förresten jag börjar få tillbaka min magkatarr, jag flänger runt hit och dit hela tiden och tar det aldrig lugnt - vilket jag inte heller vill. men jag kanske måste ha lite lugna liedman-kvällar framöver, (ja, med mattias, såklart. inte HELT ensam med liedman) så min katarr lugnar sig lite. fast, å andra sidan; jag har ju lozec. medecin är skiten.

fanfanfanfan.

Fre 28 dec 2007 20:28
Övrigt, 14 läsare totalt
fanfan!!!
och igen; fan.

nah, fuck it, turn it off.

Fre 21 dec 2007 21:35 (Uppdaterad Lör 22 dec 2007 11:09)
Övrigt, 8 läsare totalt
kul att det känns förjävligt.
eller inte förjävligt, det är att starkt överdriva (som jag förövrigt är oerhört duktig på, jag vet, du behöver inte påminna mig) - men jobbigt. men det är väl bara den vanliga kvällsångesten som infinner sig.. eller så inte.

softa ner, ey. ta det lugnt, ey.
så jävla lätt för dig att säga!

men visst, jag ska. skita i det här, alltså. för om man inte får något tillbaka blir det efter ett tag jobbigt att ge. en envägskommunikation, typ. extrapoäng för det svåra ordet. minuspoäng för gnället i inlägget.  summa summarum noll!

snusmumrik, ge mig en kram. eller två.

hemlis.

Mån 17 dec 2007 19:00 (Uppdaterad Fre 21 dec 2007 21:31)
Övrigt, 4 läsare totalt
vill man skriva blogg lite mer privat är det nog här man gör det. först hade jag tänkt att min blogg, amandahildur.blogg.se, skulle hålla sig rätt privat, men nu är den verkligen inte det. inte för att det är något dåligt, jag vill ju att folk ska läsa den! men det är liksom både klasskamrater, orienterare, gamla kompisar och nya kontakter som läser där. här är det inte lika många, för vilka vet att man har sin lunarstorm kvar liksom? här är det de gamla vanliga, som jag delade mitt liv med förr i tiden, och som jag nu också känner är de som jag endast vill ska kunna läsa just det här.

linköping ÄR en cirkus, det är så sant som det är sagt. folk hånglar hit och dit och det är drama och kalabalik och ena stunden är folk hur lyckliga som helst, och andra är dom ledsna. jag trivs, men samtidigt är det lite jobbigt. förhoppningsvis lägger det här sig så småningom, vi går ju trots allt i ettan och enligt faddrarna är det såhär det är. i början. till sist har alla hånglat med alla och då kan man slappna av och börja bli lite mer seriösa. eller nåt, haha. dock känner jag mig inte riktigt som en del i det här dramat, jag skulle säkert varit det om jag inte träffat crister. jag VAR med innan jag träffade crister. lite efter att jag träffade honom också, haha.

crister, ja.
jag vet inte om någon undrar, eller om folk redan listat ut saker och ting, eller hur mycket folk vet. men kort och gott kan jag säga att jag tycker om honom och att jag saknar honom! :) vi ses nog inte förrän nyår nu, men det är ju inte så långt kvar.. eller?

men fan för distansförhållanden. orkar jag med det igen? ja. såklart jag gör.
_Essa_ F21 Från Nossebro, Tisdag 18:e december 2007 10:58
jag känner mig hedrad som får läsa dina hemlisar, det är här på lunar man delar dom! du o christer alltså, vad kul är ni ett..par nu?
 Svara i gästboken
Liinafiina F21 Från Partille, Måndag 17:e december 2007 22:28
btw... jag gillar hemlisar när jag kommer på nån hemlis jag inte vill skriva i min blogg ska jag skriva den här också! annars får vi prata hemlisar i idre höhö.
 Svara i gästboken

cirkus.

Sön 16 dec 2007 20:16
Övrigt, 11 läsare totalt
Den här staden är en cirkus. Det här livet är en obevakad dokumentärsåpa som alla följer men ingen reflekterar över. Förändringar sker långsamt men fundamentalt, vi söker oss till värme och kärlek för alla behöver vi. Ingen vill egentligen vara den som landar och stadgar sig först, alla vill ha kakan kvar och samtidigt bli fet av att slaska i sig degen, direkt ur bunken. Det är lite så vi gör det här i stan, vi drömmer och vi lever utan morgondag. I varje fall i tanken.



mattias skriver stört bra. beskrivningen av linköping och lärarna framförallt är helt och hållet klockren.
han inte bara skriver bra, han är bra också.

blogg.

Tors 11 okt 2007 16:21
Övrigt, 16 läsare totalt
iom inspirationsinlägget skapade jag en blogg.. och den skriver jag mer i för tillfället :) som typ alla andra.. så; jag säger som lovisa; var är alla andra!?

http://amandahildur.blogg.se

INSPIRATION!!!

Fre 21 sep 2007 12:56 (Uppdaterad Fre 21 sep 2007 12:59)
Övrigt, 20 läsare totalt
åh, jag var på en så sjukt bra föreläsning idag på biblioteket tillsammans med solhaga-personalen. barnen hade studiedag och därför fick vi följa med, eftersom vår uppgift är att se vad lärarna gör även då de inte är tillsammans med barnen. så idag var det en föreläsningen om skrivandet som process som gällde. och jag blev så inspirerad!

när jag var mindre, dvs under i stort sett hela grundskolan, fullkomligt ÄLSKADE jag att skriva. jag skrev berättelser, sagor, påhittade faktaböcker, ja verkligen allt, allt, allt. olivia och jag skrev långa sagor ihop på datorn, de längsta är över 30 sidor långa (och absolut inte klara)!

men så kom jag till gymnasiet.. och därnågonstans på vägen försvann skrivglädjen. skolan blev överhuvudtaget bara ett nödvändigt ont i min värld. även i mina dagböcker här syns det hur jag gått från att skriva långt och intressant till korta, tråkiga inlägg. men så idag, under föreläsningen, kände jag mig helt uppfylld och kunde knappt sitta still för jag ville bara hemhemhem och SKRIVA! bokrecensioner, berättelser, dagböcker, allt! helt stört kändes det. men jag hoppas verkligen att det håller i sig och att jag får tillbaka min gamla skrivglädje, för den var faktiskt riktigt underbar att ha.



att glädjen att skriva kom tillbaka har självklart att göra med den underbara föreläsaren, men jag tror den förstärktes av föreläsningssalen. för i just det rummet har jag, för ca sju år sen, mottagit ett pris för min berättelse om trollkarlen sverker. jag vann i östergötland och den ställdes ut som bok nere på stora biblioteket (jag vet att jag säkert sagt det förut, men jag var så sjukt stolt över det här då jag vann och jag är det tamejfan fortfarande). jag har inte varit i det rummet sen dess, men det var i stort sett likadant möblerat och alla de känslorna som jag hade då; nervositeten, stoltheten och glädjen då prisutdelaren läste upp den bit ur boken som juryn tyckt särskilt mycket om, kunde jag fortfarande känna. jag kände mig som att jag gick i femman igen, och som att priset jag då fick var större än att få motta nobelpriset. åh, jag vill skriva böcker! :D

fan vad jagär inspirerad!!!!!!!!!!

kommer aldrig glömma första vfu-klassen.

Tors 20 sep 2007 15:50
Övrigt, 11 läsare totalt
jag saknar dom reeeedaaaan :'( lilla älskade klassen. det här måste vara det jobbigaste med att jobba som lärare; att säga adjö av en klass. vi har liksom haft dom i en vecka och jag tycker det är skitjobbigt.. började nästan grina när saad kom och kramade om mig för typ tredje gången innan han gick ut. sen när cecilia (läraren) skulle stänga dörren för att prata enskilt med mig och johan stod han kvar i dörren och vinkade och hon stängde mitt framför näsan på honom! :( aaaw. han var verkligen världens underbaraste och sötaste unge. gaaaah vad jag saknar dom!!!

imorn ska jag testa på vad lärarna gör på studiedagen. vi ska på föreläsning på bibblan och sen har dom egentligen datakurs till fem men vi behövde inte följa med på den, phuu.

jeää. 2A, jag saknar er! :(

bilal, jonna, amal, saad, malick, ikran, elvin, hodan, mohamed, miriam, nasra, abdirahim, hana, abdiraziz, thomas och marall <3

2A på solhaga <3

Ons 19 sep 2007 18:08
Övrigt, 11 läsare totalt
jag som var så rädd för vfu:n! jag tar tillbaka allt det. visst, lite läskigt med en ny klass som man helt plötsligt ska stå inför men det är så jävla härligt! barnen är underbara, och jag bara älskar när man förklarar någonting och man riktigt ser hur de förstår! gaah. <3

och klassen är så oerhört cool; det går bara EN "svensk" tjej i hela klassen! dvs, med helsvenska föräldrar. majoriteten kommer från somalia men det är även elever från jugoslavien, irak, kurdistan, turkiet, vietnam, senegal och eritrea. helt STÖRT! dom är muslimer, kristna, judar och romer i samma klass. och dom kommer så bra överens och diskussionerna är så underbara! åh, det är nästan så jag snöar in på lågstadiet. men, neej. mellanstadiet är nog lagom. eller vill jag bli gymnasielärare? man märker ju nu att det är en jävla massa jobb med ungarna. men samtidigt är det väärt det. haha.

nä nu ska jag skicka in massa intervjufrågor till min tutor. dööh. bye.

vfu-panik

Lör 15 sep 2007 10:13 (Uppdaterad Lör 15 sep 2007 10:14)
Övrigt, 10 läsare totalt
och egyptens drottning är redan vaken. jag trodde han skulle vara bakis som fan idag?

jag ska iallafall spela sims nu. eller snart. först tänkte jag skriva några rader här.
vi har vfu i de två veckorna som kommer; dvs vi ska ut i skolor och vara lärarkandidater. alltså, det känns wierd. man vet ju själv hur det var att ha lärarkandidater när man gick i skolan. och så nu ska JAG vara den där nervösa muppen med röda utslag på halsen som ska läsa narnia högt på skånska. nämen typ.

samtidigt är det ju det här vi ska syssla med i hela våra liv sen, antagligen. så det handlar ju skitmycket om vad man får för intryck nu, första gången. blir man livrädd och skrämd lär man ju inte fortsätta plugga. (okej byt ut "man" mot "jag") samtidigt är det ju tvärtom, tycker jag det är skitkul och verkligen trivs framför klassen kommer jag känna att jag verkligen gjort rätt yrkesval. jaja. det blir nog bra. jag ska vara i en tvåa och en fyra tillsammans med johan (skönt som fan att vi går ut två och två iallafall!)

tjabbaa.

screwdriver

Tors 13 sep 2007 13:59 (Uppdaterad Tors 13 sep 2007 14:05)
Övrigt, 9 läsare totalt
aaah jag kom på idag att jag snart fyller år OCH att ola snart gör det också!
vad ska jag ge honom? mamamaah. jag villvillvilllll ge honom konsertbiljetter, och jag vet verkligen till vilken spelning också, men går det att genomföra? det skulle isf bli den bästa presenten någonsin och världens jävla upplevelse. men. det lär inte gå.. därför säger jag inte vad det är för nåt. inte innan jag fixat biljetter och så!

det kommer aldrig nånsin vara perfekt
men det är där jag kommer ifrån




nä. sims nu. ledigt imorn. haha. yeaah.











fan.
currently not on sale - utsålt.
HELVETE. jag satt för en månad sen med muspilen på "buy" och hade verkligen två biljetter. men sen tänkte jag att jag kollar upp flyg osv först. och nu när jag bestämt mig finns dom inte längre. FAAAAAAAAAAAAN :'(

white stripes, o2 arena, london, deras största spelning ever.
där sprack den drömmen..

- hey, do you know where "riide" is?

Tis 11 sep 2007 19:54 (Uppdaterad Tis 11 sep 2007 19:55)
Övrigt, 12 läsare totalt
- eeh..... you mean.. "ryd"?
- yeah! ride!

(endast för simsare: inteenimater måste man ladda ner från en hemsida för att få, http://http://box156.bluehost.com/~aestudi1/forums/... . det är alltså inte ett vanligt fusk som typ boolprop-fusken eller motherload eller move_objects. det är lite riskabelt att tanka hem för det kan krasha sims-spelet om man inte installerar det rätt, men det brukar lösa sig. fixa innehållsguiden bara!)


okej nu ska jag sluta sims-nörda.
har dock inget att göra, ska med tåget tjugo över och är redan "fixad och klar" så attsäga. ska in och träffa sandra, julia och sofia på nationernas hus för en öl-afton, haha. eller rödvinsafton, i sofias fall. är nämligen ledig imorn, sköönt.


jag ska ha mitt vfu på solhagaskolan i ryd, i en 2:a. iallafall första veckan, sen vet jag inte. men skönt att börja med en andraklass iallafall, jag hade liksom kunnat hamna på berzan eller katedral. phew. jag är nog inte riktigt redo för att gå ut och ha en gymnasieklass än ;)

takes me higher, higher
i'm in love she's cocaine


jag har den på hjärnan heeela tiden, så ni får ursäkta att jag tjatar om den. om och om igen. jaja. bye bye.

:)

Mån 10 sep 2007 17:42 (Uppdaterad Mån 10 sep 2007 17:43)
Övrigt, 9 läsare totalt
_Essa_ F19 Från Nossebro, Igår 16:59
och vad är en expansion?:$

taalin F18 Från Borlänge, Igår 16:34
vad är en inteen? :$

haha! inteenimater är ett fusk på sims som gör att tonåringar och ungdomssimmar kan bli gravida och att även tonåringarna kan bli kära i (osv) äldre personer (ungdomar, vuxna, gamla) och vice versa. man kan även få missfall och myspysen är inte "säkra" om man inte käkar preventivmedel. lite verkligare, alltså :)
och en expansion är ett extratillägg till spelet, som husdjursexpansionen till exempel, där fick man husdjur till sims osv. askul!

haha jag har frågor & svar i min blogg, känns bra ^^
på onsdag är jag ledig, woa woa!

nu är jag hungrig som en jävla varg. ge mig maaat.
  Lovilisa F20 Från Borlänge, Tisdag 11:e september 2007 13:48
ååh fyfan va jag är efter i simsvärlden! det är ju så jävla kul så man nästan spyr!
 Svara i gästboken
_Essa_ F21 Från Nossebro, Måndag 10:e september 2007 20:29
hahahha fan va stört, "så ungdommarna kan bli me barn" ! jag får nog börja spela sims för att förstå!
 Svara i gästboken

inteenimater bon voyage?

Sön 9 sep 2007 11:02
Övrigt, 12 läsare totalt
jag stör mig på att det inte går att fixa inteenimater till bon voyage. ÄN. hoppas jag.

jävla skit att jag var tvungen att starta om sims igår. jag antar att det var inteenimater som krånglade, men jag kom inte på det förrän efter. dumt.

PÅMINNELSE: ta bort gamla inteen innan du installerar ny expansion, okej?

haha vad är det här för dagbok egentligen. men skitsamma. kände att jag var tvungen att skriva det nånstans bara :)

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! :D

Fre 7 sep 2007 09:35 (Uppdaterad Fre 7 sep 2007 09:37)
Övrigt, 11 läsare totalt
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!

den nya sims-expansionen släpptes igår - och jag ska på stan idag vilket innebär att jag kan handla den!!!!!!!!!! AAAAAAAH :D :D :D

fyfan så jävla kul! helgen är räddad ^^
(detta innebär självklart att jag inte kommer börja på kursuppgift 2 den här helgen och definitivt inte läsa broady jalmert och erikssons artiklar. jag kommer heller inte sammanställa alla mina anteckningar inför den kommande tentan)

ikväll ska josefina och jag gå på harry potter, så himla mysigt. det är verkligen josefina + amanda + harry. jag har läst alla böckerna högt för henne och hon vill att jag ska göra det även med den sista sen när den kommer på svenska, även att jag tycker att hon är för stor för det nu. aaaw! :)

en rolig sak till: det BLIR sjöslaget!!!! 24 timmars båtresa med sveningvars inbokad!! jag trodde verkligen inte att det skulle bli av, men visst tamejfan helt plötsligt lyckades vi styra upp nåt och nu ska alla åka (utom josefine och kanske inte julia). men jag, gabbe, sofia, axel, sara, samra, sandra, tobbe, emil och (YES) gustav ska åka! :D love you!!!!!!!! <3

(precis som vi sa igår; vi är som en enda stor familj :D ååh vad jag är glad att jag började plugga så jag träffade alla goa goa vänner :) helt stört att jag för tre veckor sen inte kände nån av dom jag känner nu. och vad fort mana kan lära känna folk, ifall alla är osäkra och söker sig till nån i början. haha!)


puss (fyfan vad jag är glaaad :D)

got a little feeling going on

Tors 6 sep 2007 19:51
Övrigt, 6 läsare totalt
sjöslaget håhåjaja. nu är det kaos bland sveningvars för ingen vet hur vi ska göra. jag vet inte heller, ska jag åka med eller inte? 750 spänn men vafan det blir ju typ jukola fast med lärarna istället.. och lärarna är grymma, jag älskar att plugga till lärare! än så länge iallafall, haha. men alla är sjuukt öppna och trevliga och ååh <3 vår nollegrupp är fantastisk, men det har jag sagt förr. tål dock att upprepas.

förfesten hemma hos gustav igår var kanon, och sen var sounds bra och eftersläppet dög. inte jättekul, inte jättemycket folk, men jag, tobbe, gabbe, gustav och axel stannade och dansade riktigt länge ändå. gillar dom grabbarna!

favoritnollan. aaah. jag får inte. fan. " :* "
over and out.

fan för mig. fan för amanda. FAN.

Fre 31 aug 2007 20:14 (Uppdaterad Fre 31 aug 2007 20:20)
Övrigt, 15 läsare totalt
jag. kan. inte. ta. ansvar.
vilket innebär att jag inte har på en seriös utbildning att göra.

fan.
jag duger ingenting till! jag klarar aldrig någonting!
vart i helvete håller självförtroendet hus när man behöver det? fitta.

jävla jävla. jag kommer aldrig bli nåt. känns det som. men nu ska jag inte ömka mer.
men helvete!!!!



(en jävla grej till. varför varför tänker jag såhär? det bidrar heller inte till större ansvarstagande eller större plugg-verksamhet. och känner jag mig själv rätt BORDE jag inte ens tänka så? och jag får inte? asgdsfdsfaaaaaaaah)

avslutningssittning imorn iallafall. jag ska fan vara snyggast.
Liinafiina F21 Från Partille, Fredag 31:a augusti 2007 20:20
jag slår vad om hur mycket som helst att du också kommer att vara snyggast! vem fan bryr sig om pluggverksamheten egentligen? vid ett sånt tillfälle är det ingen iaf ;D

SKITFAN HKPADK!

Ons 29 aug 2007 11:15
Övrigt, 14 läsare totalt
fanfanfanfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! !!!!!!!
ååh jag hatar mig själv.
jag fick för mig att jag skulle färga bort utväxten helt på egen hand. så jag började kladda på massa slingblondering utan hättan och sen insåg jag helt plötsligt hur fult det skulle bli och panikade och sköljde ur och då blev det ÄNNU sämre och så såg jag ut som en leopard i håret!

så jag rotade fram en annan hårfärg ur skåpet.. en brun. så nu återstår att se hur det blir. tack vare felfärgningen missade jag min tid på vårdcentralen och därmed min chans att få penicilin mot svinkopporna innan lördag. men vafan, ser jag ut såhär på lördag skiter jag fan i den sittningen. mamaaaah :''''(

jävla jävla SKIT`!!
_Essa_ F21 Från Nossebro, Torsdag 30:e augusti 2007 14:00
uuh sånt är hemskt, mitt hår blev helt GRÅTT när jag färgade det brunt första gången, lipade sönder.. men blev de bättre me de bruna över sen då? de blev det säkert! och kom ihåg att dfu är snygg ändå!
 Svara i gästboken

jack och jag <3

Tis 28 aug 2007 01:02
Övrigt, 11 läsare totalt
00:55

lägesrapport: asfull efter kräftskiva. äter glass (sån där delad halvlitersglass med krossad choklad. fettoamanda). cyklade hem och brände kalorier. (det gick jättefort!!)

imorn frågetecken; ska jag skita i seminariet för andra gången eller gå dit (8-12??) aah. jobbigt. önskar det bara vore fest och ingen skola. skulle vara roligare att börja på universitetet då ;)



på väg till förfesten slog jag läppen i styret och fick ett jack typ rakt igenon. det gör aaasont. påminn mig btw om att jag har tid på vårdcentralen klockan 11 på onsdag. jag kommer fettlätt att glömma det annars. pussheeeej-


(btw; elsa skickade bilden på jack och mig!!!!)
hildur_wow F21 Från Linghem, Måndag 3:e december 2007 21:04
hahahahahahaha
 Svara i gästboken

jag lever än så länge iallafall.

Lör 25 aug 2007 15:07
Övrigt, 16 läsare totalt
jag är så jävla sliten! har jätteont i halsen, helt yr i knoppen och saknar min nollegrupp massor. man är så van vid att träffa dom typ dygnet runt så nu när jag inte träffat dom på 24 timmar börjar det kännas tomt.. men klockan 18.15 ska vi ses för att tillsammans cykla hem till astrid och äta tacos och se på film :) mys!

nolleveckan har iallafall varit jätterolig såhär långt. ska man bara orka plugga också.. sheisse, det 'är svåra texter och grejer.

har fortfarande varker registrerat mig eller köpt litteratur än heller. braaaa. itne.
jaja. nu ska jag duscha och sen vaska golvet. puss.
_Essa_ F21 Från Nossebro, Lördag 25:e augusti 2007 16:56
ååh va kul de verkar att nollas o allt nästan så jag vill börja plugga igen.. bara för det!
 Svara i gästboken

tomt hus och svinkoppor och september.

Sön 19 aug 2007 11:37 (Uppdaterad Sön 19 aug 2007 11:38)
Övrigt, 15 läsare totalt
vaknar och hela huset är tomt. var är alla? :o eller ola ligger bakis och utslagen i sin säng, men det räknas inte.

och vad ska jag göra idag? bara gå och vara livrädd för imorn? nä. så farligt är det inte. men jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska syssla med. kanske läsa lite mer harry potter, började i den igår. läste klart sacred också, den var braaaa, älskar kenzie och gennaro. aaaw. (däremot hatar jag september som de visar på ztv nu.. blääää!)

sviiiinkoppoor försviiiiinn... dom kliar massa. fast innebär inte det att dom läker? hope so.
nä nu drar jag. tråååkiiigt.

det löser sig.

Lör 18 aug 2007 13:38
Övrigt, 14 läsare totalt
klockan är tjugi i två och jag sitter fortfarande i pjamasbyxor och gainomax-tröja. vi ska snart åka och handla och mamma är ganska sur för att jag inte är färdig. och vad gör jag då? jo, jag sätter mig och skriver lunardagbok. haha, in your face mum.

iallafall så är det bara två dagar kvar nu. börjar bli lite pirrigt i magen. och jag har fortfarande inte löst det där med bidraget från csn. gash. men det löser sig, det gör det alltid, som vi brukar säga.

det blev ingen felicia heller.

ducka, svinga.

Fre 17 aug 2007 19:56 (Uppdaterad Fre 17 aug 2007 22:00)
Övrigt, 9 läsare totalt

19.56



känns bra, känns JÄVLIGT bra det här; jag har svinkoppor. igen. i ansiktet. igen. två dagar innan jag ska börja skolan. dasjdhasjdaskjdsa.

SJUKT irriterande och dom gör SJUKT ont! salvan som stryks på svider som tusan och så måste man hela tiden skrapa upp såren för att det är i sårskorpan som smittan sitter eller hur det nu var. jävla jävla.

annars var det platå som gällde igår, hur kul som helst. vi var typ tusen orienterare och det var jättemysigt! fred, malin, stina, oscar, jag, lisa, björne, anton, johan, andreas och peter. JAWOL! det måste vi göra om för det var verkligen jättemysigt!

huset är ganska tomt, det är skönt. julia och josefina är och badar och ola är på nykvarn tillsammans med sin femlitersdunk hemmabryggt vin. haha. tomas och mamma satt nyss däruppe och åt kräftor, jag gjorde dom sällskap men åt knappt nåt. och så drack dom raki. så nu är dom lite lulliga. så kul!

nä nu ska jag upp och läsa sacred och tycka synd om mig själv.

i väntan på vaddå?



21.58



för tio dagar sedan blev jack white pappa igen och jag läser det i klick? shit, jag måste hålla bättre koll på min kille.

henry lee white iallafall. och jag slår vad om att jack är den bästa pappan i hela världen.

universitetspanik.

Ons 15 aug 2007 19:23 (Uppdaterad Ons 15 aug 2007 19:24)
Övrigt, 17 läsare totalt
idag har jag varit inne på banken för att fixa bankID och internetbank. det är stört att man måste sitta och vänta i typ en timme för att få hjälp att komma åt sina EGNA pengar. jag tycker faktiskt det kan få gå lite snabbare. jag blev jättekissnödig när jag satt där och inte har dom några toaletter heller, även att dom tvingar en att vänta hur länge som helst. eller jo, en toalett, som jag var tvungen att be om nyckeln till. den låg nedanför en trappa bakom en tidslåst grind invid ett igenbommat valv i källaren. ba öh?

köpte ett par nya örhängen, av trä. 60 spänn men jag kände att jag var tvungen att unna mig det. vet inte när jag köpte smycken senast. köpte även ett par hörlurar till min ipod, trampade på mina gamla igår. typiskt.

stina kom precis på varför jag inte står med i csn:s studiemedelsregister. jag klickade inte i rutan att jag ville ha studiemedel när jag sökte till universitetet! paniiiiiiik!!! tänk om det inte går då!? men det måste göra det.. visst? aah calm down dearest.

förut fick jag för mig att jag kollat fel datum för uppropet också. shit. men jag dubbelkollade och nu är jag tvärsäker på att det är den 20:e. för den 20:e är väl på måndag?


UTGÅNG IMORN!!!
är du på? HÖR AV DIG!
alla får följa med :)

and this things are all i need.

Tis 14 aug 2007 01:05
Övrigt, 12 läsare totalt
alltså, jag säger till mig själv att inte inte inte inte och ändå gör jag det! vad är det för självbehärskning eller vad det heter? gash nu kommer jag inte sova för att min mage typ är fel. jag kan inte tänka på personer. gör jag det fungerar jag inte. jag kan inte sova och jag kan inte koncentrera mig på något annat. helvete!

åååååh. snyft fan illa dumma mage sluuuutaaa.


för att komma på andra tankar kan jag berätta att jag cyklade hem från boberg utan lyse. istället ställde jag in displaylampan på ipoden på lysning och cyklade med den i handen. det var väl en rätt smart lösning? och sjukt ful syn för dom jag mötte på vägen också, antar jag. cykelturen var faktiskt riktigt läbbig, massa mörker och massa träd och massa smal svart väg och så jag. jag lyssnade på nån livespelning och helt plötsligt skrek nån jättehögt och jag typ dog innan jag insåg att det var på ipoden. suck.

jag cyklade hem efter en helkväll hos stina med paj, kubb och skvaller. riktigt mysig spontankväll med tjejerna, mer sånt! skvaller is the shit, och även om de flesta inte ansåg sig sitta inne med nåt av värde betade vi av det ena efter det andra. värt.

jaa, att skriva blogg är ganska bra för tankeverksamheten. annars har jag några andra lösningar på lager:
a. lyssna på musik riktigt, riktigt ingående. verkligen avlyssna varenda stavelse på en skiva, totalt sönderanalysera texterna och sjunga med i allt, allt.
b. läsa en bra bok. och inte lägga ifrån sig den förrän den är slut. funderar på att köra det här alternativet med hjälp av harry potter-boken. om jag nån gång får tag på den.
c. tänka på någon annan. som john anthony. (gaah). fixade en jättefin tavla på honom idag, som sitter över sängen nu. kanske ska sova med den under armen i natt?
d. bara stänga in sig. alternativ totalt öppna upp sig och göra andra grejer. det beror lite på omständigheterna vilket som passar bäst. jag är rätt bra på både och, dock nog bäst på att stänga in mig. är rätt bra på att vara ensam och... tom.

nej men herregud. nu måste jag sova. jag ska lyssna på legendary lost tapes medan jag läser sacred av lehane med polly och jack-tavlan under armen. lovely

en text mest för mig själv.

Sön 12 aug 2007 12:08
Övrigt, 16 läsare totalt
efter alla dessa kärleksförklaringar till en viss mr gillis kom jag att tänka på att jag kanske borde ge en annan snubbe lite attention också;

mr beck hansen.

hans musik är helt olik all annan jag nånsin hört och jag kan sitta och lyssna på hans låtar och helt plötsligt börja skratta rakt ut. han upphör aldrig att förvåna och gör precis vad han känner för stunden och just det gör mig så glad. inte är han sämre när han gör lugna låtar heller; sea change är kanske hans bästa skiva egentligen. allt, verkligen allt han tar sig för (förutom några spår på mellow gold som jag har lite svårt att lyssna in, men det kommer, jag lovar) blir så underbart bra.

egentligen är det nog rätt svårt att sätta fingret på min musiksmak. ola påstår att det inte går att gissa sig till ifall jag kommer gilla ett band eller inte för musiken jag gillar går inte att placera i nått fack. det är inte bara "garagerock" eller "indie" och det är bra. jag antar iofs att alla har det på samma sätt, det är inte ofta någon gillar endast och endast just en speciell sorts musik. och det är så det ska vara, man ska inte behöva känna sig tvingad att tycka något är dåligt eller att något är bättre. själv är jag rätt duktig på att kritisera andras musiksmak och jag hatar mig själv för det, min egen är verkligen inte bättre än någon annans. det är bara så att den är min och eftersom den är det känns den viktigast.

nu tror jag att jag har halkat ifrån ämnet lite granna, men grunden är fortfarande densamma ; bra musik som jag gillar. och jag antar att det är samma sak med min musiksmak. den halkar bort åt olika håll och armar spretar ut åt alla håll, men grunden är densamma. bra musik. som jag gillar.

bäst just nu: wolfmother. beck. gorillaz. och konstigt nog kent. jag hittar tillbaka till dom då och då och har himmelsk drog som favoritlåt några veckor. det är skönt.
(och självklart älskar jag white stripes just nu, men det gör jag alltid. de är alltid bäst.)

new york city's very pretty in the night time.

Ons 8 aug 2007 12:34
Övrigt, 16 läsare totalt
and i fought piranas
and i fought the cold

ohh jag skulle vilja leva ut min kreativitet lite och göra en jättestor snygg bild på construktivt-bilden med white som jag har. och så skulle jag vilja sy ett jättesnyggt linne, precis ett sånt som mict sydde. det är bara det att jag varken har symaskin eller tyg eller målarfärger eller overhead eller något. så de få gånger då jag känner för att uttrycka min konstnärliga ådra blir det inget av det, eftersom jag inte har vad som behövs. irritating.

igår sprang jag en orienteringsbana här i linghemsskogen, och det var UNDERBART! det var verkligen jättekul. vi tävlade mot varandra, jag pappa, julia och josefina. jag var ifatt josefina till andra kontrollen och sen låg vi ihop hela banan i stort sett, men så bommade jag näst sista och hon drog ifrån. tävlingsnerverna var HÄR uppe för första gången på hur länge som helst! jag var så taggad och även om jag kom sist var det en sån härlig känsla! nu vill jag bara ha MER!
konstigt :)


aja, nu är det fika med pappa och tjejerna. han har köpt wienerbröd, shyssssst. pappa göder sina döttrar.
tjarå.

annons.

Mån 6 aug 2007 13:01
Övrigt, 15 läsare totalt
nån som är intresserad av att köpa två lillasystrar m. tillbehör, såsom två fnittriga kompisar, tre hinkar vatten och uttryck som "vattenkrig!" och "iiiiiiiiiiiih!!!!"?

om så är fallet, kontakta mig på 0739182890.



jag har också varit liten, men vafan; jävla ungar.
igårkväll och imorse. och grejen att dom är två och därför blir fyra om båda har kompis gör att det typ blir klassrum här när dom umgås.
och nu har emma stukat foten. och hanna skar sig förut. sheisse. tänk på att dom är till salu och låt er inte avskräckas av min klagosång. jag är nog bara trött.


förhoppningsvis ska vi till norrköping idag. eller imorn.
den här sommarn har varit rena skiten! inget bra väder, inget att göra. crap.

what's that song?

50 cent är så jävla snygg.

poor lino,

Sön 5 aug 2007 14:44
Övrigt, 12 läsare totalt
sims verkar inte må så bra. tråkiiigt.


igår var vi ute och det var kul. ola och jag cyklade in till stan, och sen satte vi oss i dkpk för intagande av diverse alkoholhaltiga drycker. cissi, carro och snädri var där. malin kom också och så gjorde även ganton och philip. sen satte vi oss på nh och sågade sönder ett par strumbyxor. och efter det försökte vi komma in på platens och platå men det gick inget vidare, så vi slog oss ner på 55. efter ytterligare ett försök kom vi dock in på platens men då drog jag hem, fråga mig inte varför.

pinsamt?
fan nu far många tankar runt i mitt huvud. och jag såg martin igår. och det blev inte bättre. och gaah. fan.

men det var STÖRT vad lång tid sims tar på sig att ladda?!

(det bästa är att vara kär i jack white. så jag fortsätter med det)

blähi

Lör 4 aug 2007 14:44
Övrigt, 12 läsare totalt
ola är så lat. han laddar ner alla suede-skivorna och [what's the story?] morning glory när dom skivorna står tio meter bakom i en skivhylla.

karin. säger:
förresten, har du the legendary lost tapes promo med white stripes? en massa demos typ
amanda. säger:
nää?
amanda. säger:
har du?
karin. säger:
vill du ha?!
amanda. säger:
JA!

aaahh nytt white stripes-material! hjahdjsahdjkahdjs :D :D :D :D

bara två veckor kvar till skolstart och jag har inte fixat nåt material. lite stressad nuju. men det ska väl gå bra, förhoppningsvis. simon har börjat peppa mig att börja i göteborg istället, han menar att det är jättelätt att komma in om jag bara befinner mig på uppropet, men vafan, det går ju inte? nu har jag ju tackat ja här och allt också. men det skulle varit sjukt kul att börjat i göteborg. darn.

men istället för att jag flyttar så flyttar ju folk hit; björne for example! störd känsla att ha honom i linköping helt plötsligt. och lisa också! och peter! wehey det kanske blir kul ändå! ;)

over and out.

you throw my life around!

Fre 3 aug 2007 12:54
Övrigt, 12 läsare totalt

12.50





so if you're crazy i don't care you amaze me
but you're a stupid girl, oh me, oh my, you talk, I die
you smile, you laugh, I cry
and only a girl like you could be lonely
and it's a crying shame, if you would think the same
a boy like me's just irresistible




det händer en del. igår var vi på begravning. faster britas, och det var jättejobbigt.
sen ringde mamma och sa att mormor hamnat på sjukhus. så vi åkte till motala. mormor var det rätt bra med, värre var det moma. hon var så orolig att jag inte skulle blivit förvånad om hon själv dråsade ner med hjärtinfarkt. så vi pratade en del med henne, det behövde hon, och sen åkte vi hem igen.

jävlar vilken bas det var i cold, cold night btw.

idag ska jag inte göra någonting vettigt tror jag. förresten måste jag köpa massa böcker innan den 20:e! björne sa att dom var asdyra. jag hade inte alls tänkt att jag skulle behöva köpa dom själv, haha.

förresten blir jag ju snart lithe vilse-medlem! det blir kul :) kanske kan komma igång lite med träningen igen? det återstår att se.


byebyeee.
Swoxis F18 Från Alvesta, Fredag 3:e augusti 2007 13:02
Lithe Vilse är skitcoola
 Svara i gästboken

i put some new shoes on..

Mån 30 jul 2007 10:12 (Uppdaterad Mån 30 jul 2007 10:13)
Övrigt, 21 läsare totalt
det är jävligt få gånger jag försöker kontakta den där snubben däruppe bland molnen. jag kan inte ens med ärlighet säga att jag tror att han finns. ändå gör jag ett försök då och då, kanske för att jag ser det som en sista utväg. när ingenting annat går, då kan man sätta sig ner och dra en ramsa med amen på slutet. igårkväll skedde dock detta, av en anledning jag bara tänker nämna ifall det går väl. annars kan ni glömma det.

femdagars är över iallafall och funktionärsarbetet likaså. aldrig mer funktionär på femdagars, det är ett som är säkert.

jag tror jag vet vad som kan göra mig gladare; skivor. skivor makes my days. jämt
nu vill jag ha;

brendan benson - one mississippi
wolfmother - wolfmother (jag HATAR att jag laddat ner den skivan! ge mig originalet!!)
the fratellis - costello music (samma sak med den.. fan!)
paulo nutini - these streets
bloc party - a weekend in the city

ge mig det och jag älskar dig.

i ain't the reason.

Sön 22 jul 2007 14:31
Övrigt, 20 läsare totalt
jävlar vad ont i huvudet jag har idag. killen som uppfann treo borde få nobelpriset.


you can't take the effect and make it the cause.


idag kan man gå och kolla på darin på invigningen av oringen. dock känner jag mig alltför utslagen för att orka ta pendeln till mjölby. mitt huvud håller på att sprängas. jag antar att jag är lite av en asiat eller nåt, lite av nån såndär som inte tål alkohol.

det var roligt igår iallafall. pia hade fixat oss på gästlistan på heaven da blö, hur shysst som helst. owe you one (hur det nu stavas).

sjätte på fredag iallafall! världens största orienteringsfest. däni!

nä nu ska jag fortsätta med att vara bakis och spela sims. adios.

shake down fakers.

Lör 21 jul 2007 13:48
Övrigt, 13 läsare totalt
hallå.
jamen hela nästa vecka är det oringen och jag ska joooobba. hela onsdagen ska jag patrullera runt bland kontroller. juppi!

cause you're always drunken.

ikväll ska jag till karin. det blir kul! har inte träffat tjejerna på sjukt länge. hela sommaren. och i höst far alla åt olika håll. karin till sundsvall, sandra till jönket och anneli till huvudstaden. elsa ska jobba i norge. olivia kom in i umeå. bara stina och jag som blir kvar i linkan, och båda ska plugga på liu. fast hon ska bara gå en kurs. jag ska gå lärarprogrammet. herregud.

magen gör ont.
tuldiz F20 Från Jönköping, Lördag 28:e juli 2007 16:01
vad för lärare ska du bli? eller har man kanske inte bestämt det ännu?
 Svara i gästboken
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Söndag 22:a juli 2007 13:48
HAHA YES! Ska du bli lärare! De måste ja få se, haha
 Svara i gästboken

are you gonna take your last chance?

Ons 4 jul 2007 12:40
Övrigt, 22 läsare totalt
jag gick till vårdcentralen ändå. det var det värsta jag gjort på femton år.

inne på labbet:
sjuksköterskan: får jag sticka dig i armen eller föredrar du fingret?
jag: *gulp*
sjuksköterskan: vill du ligga ner? du ser ut som att du ska svimma.


tillsist efter en del prat och uppmaningar från sköterskan ("glöm för guds skull inte att andas, då svimmar du! andaas!") stack hon mig i fingret ändå. och det var inte så farligt. åtminstone inte själva sticket.
men om hon hade envisats med armen hade jag dött. armvecket klarar jag inte. det är ju inte att det gör ont som är det farliga. utan snarare att man sticker in en nål i ådran, ATYAUGDHJSADGBJKSndkladkalsjdj jag kan inte skriva mer eller tänka på det här. vi lägger neeer.

men jag fick penicillin iallafall.

och nu ska jag tydligen springa tjoget. 2,4 km. pheew. mer än så pallar jag inte.

there's a story i would like to tell
my problem is
it's one you know to well


suzy lee.
  Lovely_Reaper P21 Från Visby, Måndag 9:e juli 2007 00:17
Hah. De är ju skönt när de sticker.
 Svara i gästboken
tuldiz F20 Från Jönköping, Torsdag 5:e juli 2007 18:28
huwää jag mår dåligt av att läsa detdär..! usch för sprutor, ala säjer "jamen det gör inte ont, bara ett litet stick" Det vet jag väl! men huuush
 Svara i gästboken

i cannot guess what you discover

Tis 3 jul 2007 11:57 (Uppdaterad Tis 3 jul 2007 12:00)
Övrigt, 19 läsare totalt
jag ska till vårdcentralen kvart i två. hatar vårdcentralen. ordet låter äckligt. och jag behöver inte vård! dumpappa som ringde och bokade tid.


cause in my head
there's a greyhound station


äsch. vi ska kanske åka och titta på nya köksluckor idag. heja. jag hatar vårt kök även om vi köper nya luckor. det är trångt, det är fult, det är smalt. i mitt hus när jag blir stor då ska jag ha världens största luftiga kök. inte för att jag lagar speciellt mycket mat och så, men ändå. kök är respekt.

jag kanske borde ta en dusch. eller kanske inte.
på lördag kanske vi ska ut och åka med husvagnen. nerigenom i danmark. jag gillar danmark. speciellt köpenhamn. dock vet jag inte om denna utflykt är fastslagen eller bara snack. det är så mycket snack i den här familjen.

okej, jag ska ge coldplay ännu en chans. men magic numbers får inga fler. dom är inte bra. det är numera fastslaget.
har laddat hem lite eliott smith eftersom hans musik var det enda mando diao pratade om när vi intervjuade dom, och även ryan adams. men jag måste säga att jag är rätt trött på singer/songwriter-konceptet. fast det kanske bara är övergående.

bästa skivorna just nu:
wolfmother - wolfmother
the fratellis - costello music
beck - guero



(jag räknade till.. FEM "kanske" i den här texten)
_Essa_ F21 Från Nossebro, Tisdag 3:e juli 2007 21:52
varför vårdcentralen? men gick det bra då? jag gillar inte heller det!
 Svara i gästboken

township rebellion.

Mån 2 jul 2007 16:48
Övrigt, 18 läsare totalt


fatta kate moss. hon har varit ihop med johnny depp och nu har hon pete.
världen är ooooräääättviiiiiis.

karen white, döö. typ.


rage against på ipoden och snart ska jag till olivia och spela spel. jag har ful mittbena ifall nån vill veta.

wolfmother!

g'dbye matezzzz.

ArticCloudBerry F23 Från Linköping, Måndag 2:a juli 2007 20:23
wolfmother är äckligt bra!
 Svara i gästboken

yes, he's gonna catch some women tonight.

Lör 30 jun 2007 20:33
Övrigt, 23 läsare totalt
idag köpte jag en ny ipod.

så jävla skönt. och den här ska tamejfan hålla längre än den gamla! herregud vad jag ska vara RÄDD om den.

dock innebar det inköpet att jag har 0:- kvar till resten av sommaren. men det är en uppoffring jag är villig att göra. åtminstone känns det så nu.

jävlar vad jag borde ha ett sommarjobb just nu men jävlar vad jag samtidigt är glad att jag inte har det.


JACK WHITE är så jävla bra.
finns det någon bättre gitarrist? ja, hendrix.men ingen annan. absolut ingen nu levande.
bättre producent? fan heller.
bättre låtskrivare? NÄ!
bättre SÅNGARE?
SNYGGARE MÄNNISKA!?!??!!?

nej det finns ingen snyggare, bättre, eller duktigare. GAH vad jag är BESATT.
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Måndag 2:a juli 2007 00:34
Pffff, sett prince någon gång? Han äger Jack white
 Svara i gästboken
_Essa_ F21 Från Nossebro, Söndag 1:a juli 2007 19:50
haha han är ju ful!
 Svara i gästboken

helt onödigt!

Mån 18 jun 2007 22:13
Övrigt, 26 läsare totalt
sommaren kommer bli härlig, tokigt härlig! kreta, femdagars, besöka lisa på gotland, åka till mormor och bada i vättern, umgås med tjejerna osv osv! jag ser fram emot varenda minut! :D

hoppas jag kommer in i göteborg till hösten också, jag har verkligen räknat med det nu. har dock ingen aning om vad jag har för snitt och heller inte vad som krävs för att komma in.. men jaja. det löser sig!

dock dumt att jag inte är hemma på midsommar.. hade faktiskt lovat bob att umgås med henne då. men jag visste inte att jag skulle få en resa! :)
mum och jag köpte badlakan på maxi idag, två för 99! vi laddar!!

nej nu ska jag spela lite sims.. adios.
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Tisdag 19:e juni 2007 03:56
Hoh? Gotland? Där alla sorkar kan sin graj. Näh de stället är inget för svaga personer du
 Svara i gästboken
tuldiz F20 Från Jönköping, Tisdag 19:e juni 2007 00:00
"bada i vättern" = brrrrrrrrr! inte najs vart bor din mormor?
 Svara i gästboken

sjung om studentens lyckliga dar.

Lör 16 jun 2007 12:09 (Uppdaterad Lör 16 jun 2007 12:11)
Övrigt, 18 läsare totalt
jahopp, då var det över. dagen man längtat (?) efter :

studenten.

och.. den levde deffintivt upp till sina förväntningar. eftersom jag inte hade några. (okej, det är inte riktigt sant.. anledningen till att jag tyckte kvällen var rätt b var nog egentligen att mina förväntningar var jättehöga.. eller nåt. men ändå.)
i övrigt var den rätt tråkig.

plus:
+ att knalla in i samlad trupp i trädgårn till champagnefrukosten var härligt.
+ promenaden från trädgårn till skolan var också kul.
+ känslan att springa ut och köra ronja-dansen på trappan inför alla föräldrar var SKÖN!
+ träffa alla snälla släktingar efteråt var inte så jobbigt/tråkigt som jag först befarat. det var mysigt och roligt att öppna presenter och stå i centrum för den största festen hemma hos oss sen pappa fyllde 40.
+ greger på bordet. ROLIGASTE. jag kommer sakna greggan.
+ elsas gulliga tal och talet petter och spiken höll till veronica och malin höjde stämningen på middagen!
+ pia fixade in mig och några andra GRATIS på heaven da blö! SJUKT shysst!!!!

minus:
- jävla stipendieutdelningen i aulan som gjorde att man totalt nyktrade till. tog hur lång tid som helst. men GRATTIS anneli, jakob och framförallt SAID för stipendierna! :D
- flakåkningen var rolig en stund, sen blev det långtråkigt och "var är mössorna"/"vi har tagit studenten" kändes rätt.. uttjatade. jag ville bara kliva av.
- vår STUDENTMIDDAG var i torraste laget!
- maten på studentmiddagen var äcklig. fast efterrätten var himmelsk!
- jävla 160 spänn för att gå in på skit-platå! jag var där i tjugo minuter på slutet. kewl? jävla dumma kväll som kostade så sjukt mycket men gav otroligt lite.

jaja. nu är det över iallafall. thank god. och nästa vecka åker jag till kreta eller mallorca eller bulgarien för JAG FICK EN RESA AV MAMMA! ^^

herrå!
ArticCloudBerry F23 Från Linköping, Söndag 17:e juni 2007 16:25
Härligt att bli nämd i din blogg tjejen Vi får ta en kväll på BH när jag är ledig i sommar tycker jag!
 Svara i gästboken

Liinafiina F21 Från Partille, Lördag 16:e juni 2007 16:38
NÄSTA VECKA? aaah, underbart!! vem ska du åka med, mammi?
 Svara i gästboken

nyheter av båda slag.

Ons 13 jun 2007 11:46
Övrigt, 17 läsare totalt
en bra och en dålig nyhet:

den bra:
dom har skickat tillbaka min ipod så jag kan vänta den till ungefär studenten, det vill säga på fredag. yey.

den dåliga:
tydligen var ipoden så kraschad att den inte gick att starta så den fungerar inte överhuvudtaget. dom har iallafall bytt display och jag vet inte om jag måste betala ändå. vafaaaaaan den fungerade ju när jag skickade den!? jag har ju haft den i tusen år TRASIG innan jag skickade in den.. men dom hade försökt få liv i den på alla sätt, skrev han. MAMMAAAA :( fan jävla ipod!!!!!

och jag sket i det där jävla lådbilsracet.

damn bilddagga!

Tis 12 jun 2007 23:29
Övrigt, 11 läsare totalt
gaaah åt att det inte går att ladda upp bilder på bilddaggan. jag som satte mig vid datorn direkt för att få det överstökat!

vaff nu är man van att gå upp typ tio och så ska vi ha samling halv elva imorn. det är "lekdag". bli inte förvånade om jag inte är där. iallafall inte halv elva..

adios.

last night, she said: "oh baby i feel so down."

Mån 11 jun 2007 12:37
Övrigt, 13 läsare totalt
äsch, jag har knappt nåt att skriva. vet aldrig hur jag ska börja!
är lite yr i huvudet. och har massa myggbett överallt, efter målandet av det där himla lakanet igår. och så står det "jack white took my virginity" på min rygg. haha, herregud.

äsch. (andra gången jag skriver äsch i det här inlägget) nu ska jag spela sims och sen ska jag ner till ica och handla muffins och ballerina för det är så jävla gott.

nu snackar jag med lisa om au pair jobb och framtid och grejer. jag mår dåligt av det. jag har ingen framtid och jag vägrar tänka på den fast alla säger att man måste det. kommer jag inte in på universitetet i höst (som jag inte kommer göra eftersom mina betyg är jävligt kassa) så orkar jag liksom inte. jobba, fan. linghem, hallå, fan?

äsch. för fjärde gången.
and if i'm wasting my time.

WS.
III.
jack.

svullo.

Lör 9 jun 2007 18:14 (Uppdaterad Lör 9 jun 2007 18:18)
Övrigt, 12 läsare totalt

18.14





oherregudars vad tjock jag känner mig nu.. typ uppsvullen. svullen är ett så jävla äckligt ord, men det beskriver mig bra. jag kände mig inte speciellt hungrig men jag beställde ändå en kebabtallrik när julia skulle beställa på pizzerian. så tryckte jag i mig hela (!!) och nu är jag, som sagt; jävligt svullen kring magtrakten. ganska läskig känsla.

utegången i stockholm blev inget vidare, även om vi kom överens om att berätta för alla hur kul vi hade. det blev mest.. sunk.
fast konstigt nog hade vi kul ändå och resans helhet är good, det var riktigt roligt hela dagen med bakom kulisserna-besöket på dramaten, rundvandringen på hallywoska palatset (hylldarfska, halldyrfwoska, helssdyrfa wtf.. minns inte vad det hette) och sedan den "läskiga" (men sjukt underhållande) rundvandringen i gamla stan!

jag köpte tre saker (förutom en miljard vattenflaskor, två mål mat och lite ciendy):
> en tidning bara för att jack var på första sidan som kostade 70:- (men så jävla värd!)
> senaste sims-tillägget med massa HM-kläder till simmarna (asvärt!)
> en lehane-bok som inte kommit ut på svenska (jag köpte den alltså på engelska).

lehane är så jävla bra. well jag vet att jag sagt det förut men det tåls att sägas igen. och igen.

och imrn blire grillfest hos elsa och jag har beställt skjuts både dit och hem med karran. sjukt bra!

iiiiiiieeeeeeeeee icky thump
sitting drunk on a wagon to mexico


det är ju så jävla bra! och schtimpen sa att hon sett videon på mtv och därför har jag suttit med mtv på hela dagen men det har bara varit det där jävla mtv movie awards med världens fulaste äckligaste och jobbigaste konferencierskärring som ser ut som stryk och bara drar dåliga sexskämt hela tiden. har inte besvärat mig med att lära mig skatans namn.






jack white, jag älskar dig.

nu går allt i ultrarapid.

Tis 5 jun 2007 11:16 (Uppdaterad Tis 5 jun 2007 11:17)
Övrigt, 15 läsare totalt
ja, det gör verkligen det. hela året har segat sig fram och man har hela tiden gått och sett fram emot de sista veckorna. och nu är dom här - och dom är snart förbi! det känns som att någon satt i bandet om mitt liv i videon och spolar den framåt nu när det är som roligast. kan inte tiden förstå att det inte är NU den ska gå fort, utan när man sitter på lektionerna och tråkar!? NU ska dygnen vara dubbelt så långa så man riktigt kan njuuuta av dom!

dock ska jag inte klaga. än så länge har jag haft underbart roligt och jag hoppas att den känslan håller i sig ända till studenten.

balen, liksom. vilken underbar dag! känslan av att marchera in i ishallen där tusentals föräldrar och kompisar sitter och applåderar - den var oslagbar! jag kommer aldrig mer att få uppleva den men denna enda gång var mödan värd - tre timmar balträning i veckan sen januari är ingenting om man får uppleva baldagen i sånt fint väder som vi fick!
gaaaaaaah jag är redan nostalgisk :|

idag ska vi ses inne i stan och planera sthlm. och imorn är det emil jensen. på torsdag sthockholm och på kvällen utgång. på fredag shopping och på kvällen happy club. på söndag grillfest med klassen hos elsa och på tisdag hippiefest. på onsdag lådbilsrejs och vagn-pimpning och på torsdag avslutningslunch. sen, på FREDAG - STUDENTEN!!!!!!

allt det som jag nyss rabblade upp kommer gå så fort, men det kommer vara så sjukt roligt!!!

halleluja. hejdå.
(jag var och tittade på louise hoffsten igår förresten)

baby, jag hinner inte just nu.

Fre 1 jun 2007 10:08
Övrigt, 18 läsare totalt
men hallå vad är problemet? REGN och BLÅST idag. HUR mycket som helst.
det kan omöjligt bli fint väder imorn då!?
paniiiiiiiiiiiiiik.

ponera att det blir regn. då förstörs: frisyren, sminket, cab-åket, champagne-picnicen & rännstensgången. dansa kan vi göra i vilket fall, och äta lunch också. men allt det andra? fan ta dåligt väder.

jag lovar att det blir kasst på studenten också.
det skulle liksom vara så.. typiskt.

jag är inte den som är den
jag är den andra

och labbrapporterna då! jag har TVÅ kvar, och dom ska in ikväll, annars blir det ig. och jag har inga beskrivningar eller nåt!? FAN typ. gah. det är för mycket i mitt huvud nu!

sola snart och sen in till stan för att köpa blomma till håret och bh och sen direkt till balträningen från 16-21. yei.
boberg87 F22 Från Linköping, Fredag 1:a juni 2007 15:35
du kommer va sååå vacker
 Svara i gästboken

it's no use sitting wonder why babe.

Tors 31 maj 2007 11:26 (Uppdaterad Tors 31 maj 2007 11:29)
Övrigt, 16 läsare totalt
jag blir euforisk av don't think twice it's allright. en av de bästa låtarna som nånsin skrivits.
och nu lyssnar jag på all along the watchtower med hendrix. samma sak där. eufori!!!!!!



iallafall. idag ska jag försöka få tag på ullis. måste verkligen diskutera min håruppsättning. blommor, pärlor, heluppsatt, snett, löshår!?
allt är bara gröt i hjärnan för tillfället.

och ingen bh finns det heller! det kommer bli kaos på balen alltså. jag har ju knytning i ryggen och bandlös klänning, så det finns inget alternativ typ. förutom silikon-grejer man typ klistrar på. och dom är ändå för små. likadant med bh:n på lindex. asbra bh, men dom köper bara in den i S och M! om man behöver L då!? gaaah jag dör. jag vet inte, kanske köper M ändå. fast den sitter inte som den ska. FAN.

bal på lördag :|
genrep i fem timmar igår. mina fötter dog, jag är så jävla ovan vid klackar. och så ska man DANSA i dom!
och när vi dansar stjärnan är det så sjukt trångt! jag känner att min klänning kommer bli typ söndertrampad. kul då om man inte har bh under och den halkar ner över bröna! jihu. corren filmar också. fint minne isf.



Alan Wass is a London-based singer/songwriter.

Currently the lead singer and guitarist in a band called Lefthand. Wass also performs solo sometimes as well.

In February 2005 he was arrested and charged with theft and blackmail, along with Babyshambles frontman Pete Doherty. However, the charges were subsequently dropped due to a lack of evidence. Wass also features in the documentary 'Who the Fuck is Pete Doherty?' and played alongside Doherty at the Unite Against Fascism/MayDay rally & music event in London's Trafalgar Square.

bra. då vet jag.
jobbigt att inte ha koll på vem han är.
Swoxis F18 Från Alvesta, Torsdag 31:a maj 2007 18:23
Jag tycker du ska ha pärlor i håret, det är sjukt fint! Balen kommer gå kalaaas, jag lovar!
 Svara i gästboken

panikvecka.

Tis 29 maj 2007 09:39
Övrigt, 19 läsare totalt
nu har jag multimedia och jag antar att jag är klar med mitt slutarbete nu. jag kan inte/vill inte/orkar inte förbättra det, så jag får hoppas att det iallafall är värt ett vg.

jag kan inte sova om nätterna. mitt hjärta slår för högt, för fort.
det är för mycket att tänka på.

en vecka kvar tills lektionerna slutar. tre till studenten. en till balen.
sex inlämningar att göra innan fredag. två genrep. måste handla smink. måste handla bh. studentklänning? träffa olivia, innan hon åker. massa att prata om. klacka om skorna. gå och fixa håruppsättningen. STÄDA rummet. innan mamma får damp. och så sola varje dag. det ÄR tight! och jag har panik. och svårt att sova om nätterna. som sagt.

yes, nu på hålet ska jag ner till stan och lämna in skorna för omklackning. och sen är det skola jättelänge. och efter det ska jag ner på stan och handla. och hämta skorna.

jag är ljusare i håret nu iallafall! det är schönt. snyggare när jag är ljus. jag passar inte så bra i mörkt hår.
men inte i för ljust heller. det ska vara lite.. lagom av båda parter. så att säga.

näääeeej. jag skulle vilja ta reda på ifall typ schtimpen elsa, karran snät eller anneli är i skolan. och ifall de då kanske kan hänka med ner på stan. men jag har inte pengar på nån mobil så jag får väl leta upp dom för hand.

jaja nu slutar jag!
herrå.

RSS 2.0