SP1D på Folkunga!

Tis 17 aug 2004 15:23
Övrigt, 19 läsare totalt


[07:59] Nervös? Haha, mm, säger du eller? När jag verkligen koncentrerar mig kan jag känna att jag är jättenervös. Egentligen behöver jag inte koncentrera mig alls, jag darrar ju för tusan i hela händerna. Folkunga, here I come! Tjipp!

[15:10] Då var det över. Första skoldagen. Jag klarade mig igenom den!:P Numera går jag alltså i SP1D. På Folkunga. Dagen började med att hela 9C (okej, typ iallafall) återträffades på tågstationen och åkte tåget tillsammans. Väl framme i Linköping delades skaran upp lite granna. Jag och Micki tog iallafall bussen, tillsammans med väldigt många blivande katedralare och andra blivande folkungare. Varmt, svettigt och trångt. När vi kom till skolan gick vi in i aulan och exakt klockan 09:00 började uppropet och presentationen av elevråd och allt det dära. Jag blev, som sagt, uppropad i klass SP1D. Vi är 32 personer i klassen, tror jag. Den verkar rätt neutral. Stor blandning av folk och väldigt många som ägnar sig åt musik. Vi är Sam-samare, sam-ekonomiare, sam-musikprofilare, sam-etikare och sam-språkare som går i Folkungas Språkklass. Vi hade rätt tråkiga faddrar, om jag får säga det själv. Typ inget kul alls. Dom andra klasserna blev ju nollade liksom, vi satt och lekte namnlekar. Tjohej. Inte. Men nu vet man iallafall vad alla heter. Förhoppningsvis. Imorn ska vi ha oömma kläder och baka bullar till faddrarna. Ölbrännboll imorn kväll på Stångebro. Skuuumt, men jaja. Nu ska jag städa på mitt rum. Träning ikväll också, på Lok! Äntligen!:)

Simma lugnt.

Imorgon börjar skolan. Jippie. Inte.

Mån 16 aug 2004 20:45
Övrigt, 15 läsare totalt


[10:45] Imorn börjar jag på Folkunga. Sho Bre. Hur känns det, egentligen? Mjovars. Jag har inte tänkt på skolstarten så mycket. Det känns inte roligt, iallafall. Dels för att jag vill fortsätta ha lov och dels för att jag inte vill börja där. (Hoppas jag kommer få ångra att jag har sagt ”jag vill inte börja där”). Men än är inte lovet slut. En dag har vi kvar, och den dagen är idag. Idag ska jag in till stan med mamma. Handla bikini, solbrills och nån form av huvudbonad, hade jag tänkt. Helst en strandväska eller nått också. För på torsdag kväll åker vi ju! Åh, det ska bli så kul. Och sen kanske Filip kommer på besök den 27:e, dagen efter vi kommer hem, och det vore också så underbart kul om det gick. För då är det bara två veckor tills vi ses istället för tre:)

Ska kanske gå och duscha nu. Om orken bara kunde infinna sig. Och förresten måste jag checka orienterare först också.

[20:39] Jag har klippt mig! Ser inte lika tråkig ut i håret längre! Känns bra, iallafall. För inte hittade jag nån bikini, inte. Inte heller några brillor eller nån huvudbonad. Inte heller någon väska. Jippiehow! Inte. Men iallafall ett linne och en kjol. (Ja, ni läste rätt! Amanda Almén har köpt sig en KORTKJOL! Men den ska jag bara använda i en vecka framåt efter torsdag, så jag lovar, ni slipper se mig i den). Ny mascara har jag också, om nån ville veta. Ola köpte nya pjux, såna som jag vill ha!:/ Fast jag ska köpa lika dana, fast en storlek mindre. Svarta conversedojor! Fast jag kanske ska köpa röda, dom var bättre i formen. Vi får seee. Hittade faktiskt en bikini, men den kostade 680:- så mamma var inte så haj på att köpa’n. Knallade iväg och kikade på skolan också! Jonathan och hans vänner spelade basket på skolgården, hejade lite på honom. (Träffade Emil Tengvall på stan förresten! Hett!) Gick in och kollade vart aulan bodde, så jag vet vart jag ska gå imorn, haha. Vet även vilken buss jag ska ta (202:an, går 08:35 från resecentrum, ska gå av fyra hållplatser senare, vid Länsstyrelsen och sedan knalla upp på grusvägen mot skolbyggnaden. Så det så). Så det känns rätt lugnt. Typ. Men det blir nog bra där, får vi hoppas.

f-OLKUNG-a. Det är rätt hett.

Jag är så kär!:D

Sön 15 aug 2004 21:32
Övrigt, 27 läsare totalt


Hej hej hemskt mycket hej. Nu har Amanda varit hos sin Filip i Garphyttan. Det var så mysigt!:) Jag vill tillbaka dit nu!

Första kvällen tittade vi på Sjön tillsammans med Olof. Det roliga var att jag och Olof redan sett den så vi satt och berättade allt i förväg för Filip, hihi, men när filmen närmade sig slutet hade ingen av oss sett längre. Båda hade slutat se på grund av feghet!:P Andra dagen förflöt utan att vi gjorde så mycket, åt fläskpannkaka till frulle!:P Sedan kom Björn på kvällen så vi tittade på Halloween II och H20. Uuusch, akta så att inte Michael Myers kommer och tar dig..:P
Dag tre var vi med Familjen Larsson och badade, och på kvällen kom dom på middag. Såg på Jönssonligan med Olof och Fredde, och sedan gick vi på kvällspromenad!:) Och idag var vi och tränade och badade med familjen Persson!
Så vi har haft saker för oss mest hela tiden.. Det var jättetrevligt!

Åh.. Nu ses vi inte på tre veckor, tror jag.. Och jag som tyckte att EN vecka kändes som en evighet.. Men man ska se det från den ljusa sidan; Tänk vad GLAD jag kommer bli när vi träffas nästa gång!:D Filip, jag älskar dig!!

Och så har mamma bokat resa till Kreta nu! På torsdag bär det av!:D

Hiiildur! Yeaah!

Lör 14 aug 2004 12:12
Övrigt, 16 läsare totalt
Daaaaaah!

JaE vEt InTe VaD jAg SkA SkRiVa IdA bA lIkSoM!

Pözzizar å Kjammizzar!

Nu far jag!

Tors 12 aug 2004 16:33
Övrigt, 15 läsare totalt


Tjena tjena. Nu har jag varit iväg till Bobbsan Boberg, vi for och badade i Sturefors. Mycket fint och trevligt plejz:p Bakade en kaka när vi kom hem till henne, bjöd in lite fler bruds (Fred & Malin) och slog oss ner framför teven och checkade Beck. Hu, den var läskig. Sedan for Fredd hem och vi andra tre hade en liten trevlig pratstund ända tills Malin också var tvungen att åka hemåt. Stina och jag såg på ännu en Beck innan vi somnade. Idag har jag badat i Hjulsbro istället, oh hujedamej vad strömt det var där!

Men nu måste jag gå och duscha, ska med tåget snart! Garphyttan, here I come!

Staden Olborg, vilken dröm!

Ons 11 aug 2004 11:41
Övrigt, 9 läsare totalt


Idag flyttar dom in i Eksjö. Lina, Kristin, Karin, Martina, Julia, Elsa, Carro, Jossa, FILIP, Emil, Richard, Dennis och Erik.. Ett kanonhärligt gäng, det där.. Ändå kan jag inte rå för att jag får en klump i magen när jag tänker på Eksjö.. Jag var såhääär nära att vara en av dom.. :/

Ska till Stina och bada idag! Tar tåget tjugo över tolv och sedan buss nummer vadfandetnuvarförnågot. 654, 456, 546 eller 564? Kanske 645? Eller 465? Gaah. Det blir nog till att ringa Bobbsan och fråga, så att jag inte sätter mig på fel och hamnar i Lund eller något. Haha! Sedan blir det kanske Beck-kväll ikväll. Jag tar med mig sovgrejer så får vi se hur det blir med den saken. Jag ska ju faktiskt till Filip imorn, så det kan bli lite tajt. Och så ska jag kanske till skolan ikväll, men det kan ju vänta. Åkte förbi Folkunga igår, förresten. Checkade läget lite, liksom. Amanda med Kollen hade ju ingen aning om vart de placerat ut den skolan. Men nu vet jag, på ett ungefär iallafall. Fast jag förstår inte riktigt hur jag ska hitta dit, men den låg ju typ vid domkyrkan eller man såg kyrkan därifrån typ så det ska nog gå. Jag lär mig nog med tiden, om jag har tur! Pratade med Kusin Malin och hennes pojke Jonathan när jag var på tårtkalas hos farfar och farmor häromsistens. Dom berättade om skolan och att Folkunga är ett trevligt, ”alldeles lagom stort” plejs. Nollningsfester i sex veckor framåt. Det låter ju lovande, iallafall. Haha. Förresten kanske det inte blir något Kreta. För jag får kanske inte får ledigt. Bös! Dom kan fan inte ta allt roligt ifrån mig, kommunfan! Blääää!

Idag tränade jag innan frukosten. Det var spännande att se hur magen reagerade på det. Fast det hände inte så mycket mer än att jag blev ovanligt trött. Men nu kan jag sola med gott samvete, i alla fall!:)

Haha, Anna och jag kom just på en trevlig grej. Tänk om alla orienterare bodde i en enda stad? Typ Olborg eller nått. (Istället för Ankeborg:P). Det vore det ultimata! Alltid ha nån att träna med, alltid kunna träffa de man vanligtvis inte träffar mer än när man är rik och kan ta tåget eller på tävlingar. Då behöver man aldrig uppleva det här ”Nej, jag kan inte följa med på partyt, ska upp tidigt imorn och tävla”, för då ska ju alla på tävling samtidigt och då skulle man inte lägga ett party dagen före USM eller nått. Det vore kanonbra! Men ack, så är det ju inte och så kommer det aldrig att bli.. Men jaja. Nu ska jag sluta skriva. Imorn ska jag till Filip!:D

Skinksallad, HAHA!

Tis 10 aug 2004 20:43
Övrigt, 16 läsare totalt


[10:38] Snart ska vi fara och bada. I Berg den här gången, tror jag. Sedan ska vi in till staden och fixa lite småsaker. Nu har det ju varit riktigt, riktigt varmt och fint väder i Sverige! Härligt det, efter den här skitsommaren. Vet ni, förresten? Olivia hade besök av Micke igår! Uuuh!:)
Jag åker till Filip på torsdag! Det ska bli sååå trevligt!

>> Lars Winnerbäck 4:e september och 29:e oktober.

[20:35] Hej hej igen. Har varit i Berg och badat och solat, mycket trevligt. Kanalen var rolig att hoppa i, speciellt från högsta där! Haha, Josefina lyckades hoppa i när de tömde ”kanal-rummet”, eller vad man ska säga, på vatten. ”Dra opp flickan där!!” skrek någon och pekade på henne. ”Oj jäklar! Det är ju Josefina!” Vi fick upp henne som tur var. ”Faan” sa Josefina när hon kom upp på land igen. Haha! Efter badet for vi in till stan och delade upp oss. 50% av skaran vandrade till optikern och hämtade ut Josefinas nya brills och Ola och jag knallade till Åhlens för att ta kort. Mupp, blev dom. Jäktade till Gränden och posten och skrev i ID-handling eller vad det heter. Sedan stängde butikerna, så vi gick till McDonalds och åt kvällsmat. Efter det for vi till Signalen, och det var dagens höjdpunkt! Skinksallad och Clownmix placerar sig högt på Signalens Tio-i-topp. Hoho!:)

G’natt.

Götalandsmästerskapen på Gotland!

Mån 9 aug 2004 22:45
Övrigt, 14 läsare totalt


[12:10] Första gången jag var på Gotland i hela mitt liv. Undrar när jag far dit nästa gång och i vilket syfte? Tål att tänkas på! Iallafall så har jag varit där på GM. Mitt sista GM. Herregud vad allt tar slut nu! Inget mer Idre, inget mer DM, GM, USM. Bluuurp. Lyckades göra bra ifrån mig på mitt sista GM i vilket fall som hellst! Tvåa på det individuella, efter Carro. Och det efter ett inte helt prickfritt lopp. Började med att bomma första och göra världens parallellfel till tvåan, och sedan fortsätta snurra lite smått till de andra kontrollerna också. Men de andra flickorna måste ha skruvat ännu mer, så jag ska vara nöjd. Slog ju Lina, Elsa, Julia, Jossa, Martina, Kristin.. Och jag är så glad!:)

Östergötland bodde på ett vandrarhem medans alla andra distrikt bodde på en skola. Men det var trevligt på vandrarhemmet också, Jossa och jag delade rum bredvid busschauffören i stugan Hägur. Första kvällen skulle gänget östgötaflickor (Jag, Jossa, Kristin, Ullis, Sara, Angelica, Emma, Linnea och Lotta) gå och bada. Fick vägen beskriven, ”En och en halv kilometer rakt över fälten”, och började knalla. När vi befann oss mitt ute på fältet ringde pappa och berättade att vi befann oss på ett aktivt flygfält. Oopsie! Vi fortsatte knalla medans vi spejade upp mot skyn, klarade oss från att bli påflugna och klättrade över X antal fårstängsel innan vi kom fram till skogskanten. ”Havet är bortom skogen”, sa Sara, och så började vi promenera genom den risiga gotländska skogen, i badtofflor och bikini och med CD-spelare och allt jagvetintevad. Sniglar mellan tårna och myror innaför byxorna, fram och tillbaka, hit och dit. Förbi ensamma skjul och en mystisk husvagn, klagandes och svettandes. Efter cirka 40 minuters vandring utbrister någon ”JAG SER HAVET!” så det blir rusning mot det blåa vattnet, ända tills vi märker att ett gäng ungtjurar fått syn på oss och börjar trava i vår riktning. Vi försöker villa bort dom genom att springa åt olika håll, det går bra, alla lyckas ta sig ut ur hagen. Alla, utom Angelica. Hon står gömd bakom en buske medans djuren kommer närmare och närmare, och börjar slicka på henne! Haha, det såg så roligt! Dom måste ha fattat att hon är vegetarian och därför struntat i att stånga sönder henne. Hon kunde iallafall knalla därifrån oskadd. När kalabaliken lagt sig vänder sig allihopa om för att äntligen beundra det så svårfunna havet.. Och så visar det sig att det är världens kassaste strand! Koskit och surrandes flugor och en stank så avskyvärd att det inte går att beskriva! Jäkla gotland! Det var bara att vända på klacken och vandra hem igen. Blä!!!

Nästa badtur blev lite mer lyckad. Det var när vi for ner till skolan för prisutdelningen. Vi kom dit klockan 18:00 och prisutdelningen ägde rum 21:00, så vi hade lite dötid där. Då besökte vi vattnet och badade, och det var vi värda!:P Sedan gick vi och kollade på kubbmästerskapen som de andra distrikten ägnade sig åt. Hejade på Lina och snodde flaggor. Haha, skoj var det! Sedan var det prisutdelning och Östergötland lät mest!Östergötland syndes och lät mest under Söndagen också, tar jag mig friheten att påstå. Okej, Västergötland hade trummor och tutor och allt jag vet inte vad, Göteborg hade rökbomber men vi hade röster och hejarramsor som skreks ut över TC:t! Och visst hjälpte det, vi slutade ju som tvåa! På förstasträckan hade vi Oscar Vångell och Linnea IS. Oscar växlade ut till Anna Forsberg som trea och Linnea till Johan Lindberg som trea hon också. Anna drog ifrån myyycket och kom in i stor ledning, men vad spelade det för roll, hon ryckte ändå bara en blindkarta:/ Johan gjorde ett bra lopp även han, inne som trea eller nått men jag gick ändå ut först eftersom Östergötland var enda lag med BÅDA 14-löparna inne:) Gick ut strax före Småland, Martina Karlsson, så det blev fight mellan oss i skogen. Gick klockrent till varvningen, och två kontroller där efter. Men sedan kom världens KANONBOM! Blää. Martina bara försvann! Hann med två småbommar innan jag kunde stämpla vis sista och ta emot alla glada hurrarop... Hurrarop?! Ja, hurrarop!:D Jag var först! Martina hade tydligen bommat bort sig hon också, hon kom inte förrän 54 sekunder efter mig! Emil gick alltså ut i ledningen, men bommade första och andra så smålands Erik Liljeqvist sprang om och drog ifrån. Men en andraplats är ju inte dåligt det heller, det var så kuul! Sen var det dags för party på båten på vägen hem. Sprit och vin och ligga och spy! Nejvars, inte direkt kanske:P Satt och åt mat i nära två timmar med Kristin och Ullis, det var jättetrevligt:) Sedan kom vi hem vid halv tolv, yeah!

Och idag är det idag och idag vet jag inte vad jag ska göra. Solen lyser, ska nog sola. Tjarrå!

[22:41] Konstigt, egentligen. Dagens humör: Deppig. Allt på grund av att en annan person var på mindre bra humör imorse och inte kunde hålla det för sig själv.

Godmorgon Världen

Tors 5 aug 2004 17:31
Övrigt, 28 läsare totalt


[12: 11] Idag var det tänkt att jag skulle in till staden, men vi får se hur det blir med den saken. Måste ju packa till GM också, eftersom jag far dit imorn. Vet ni? Mamma och jag ska kanske ut och resa! Till solen, haha, som vi saknat så hela sommaren! Det dumma är bara att vi antagligen kommer resa den 19:e, två dagar efter skolstarten. Detta innebär att Amanda kommer missa första helgen med klassen [läs: Nollningsfesterna!]. Grr! Det är då det skapas sammanhållning i klassen ju. Men jag klarar mig nog, hellre resa:) Men nu ska mamma och jag visst kolla någonting på skattemyndigheten. Tjolahopp!

[17:29] Kreta eller Mallorca? Ååh, det ska bli underbart kul! Mamma: ”Vi ska bada, sola, shoppa, busa och gå på grisfester!!” Haha, galenskapen är smittsam.

Gneeesta

Ons 4 aug 2004 22:50
Övrigt, 14 läsare totalt


Åååååh vad jag är käär!:D Filip, du är bara bäst! Har haft besök av Filip sen u10. Underbart! Känns så tomt nu, bara.. Men snart ska jag på besök till honom! Nästa fredag.. :)

Distriktsmatchen har ju gått av stapeln nu också. Sista året man fick vara med på det ju! Oj nu ringde Thomas från Gyllene Tider. Så har man nästan varit på den konserten också!;) Haha, jaja, iallafall, tillbaka till DM. Alla DM-år minns man staarkt. 2001 i Nora, då Amanda för första gången i sitt liv träffade världens underbaraste pojke, Filip Dahlgren:) Träffade också Linus Lauri och Johan Aronsson, vi tillbringade natten i en korridor lyssnandes på Jossas och Linus smackande, ända tills en rasande Linnea Kjell upplyste oss om kommande dags kavle. 2002, i Motala. Disco och Amanda vågar inte bjuda upp Filip. En natt mest bestående av smsande med Hagabypojken (”Kan du inte lägga dig här??” ”Nej, kan inte du komma hit?” ”Nej, flytta hit du..” ”Nää, kom du, snälla..?”) 2003, Degerfors. Någon frågar ”Vart är Fille?” Amanda direkt: ”Där (och pekar). Han spelar fotboll” Koll på honom heela tiden;) Smsande på kvällen om att flytta om och så, men inget hände då heller. 2004, Gnesta. Hett! :D

Jag VANN faktiskt igår!
Vann över Karin med tre minuter!:D Är så glad! Kavlen idag gick kanske lite sämre, gick ut bland de första efter ett kanonlopp av Johan Fröberg men tappade till sjunde plats.. Men men. Shit happens. Haha, det kan man säga om kvällens lopp också. Grrr!

”Lite annorlunda är inget fel att va’. Om man är av en annan sort. Varför ska man kastas bort?”

Oooooj, nu är jag trött. Imorn ska jag på stan men mor min. Trevligt! Och nästa vecka ska jag till min pojke! MIN!:D

Hahaaa, nu ringer Thomes igen. Sommartider hej hej, sommartider! Läppar mot läppar, två hjärtan i brand..:D

Hej hej

Sön 1 aug 2004 23:05
Övrigt, 20 läsare totalt
FILIP:D

-Dagbok-

Fre 30 jul 2004 13:51
Övrigt, 19 läsare totalt


Dagens uppdatering lyder som följande: Bussen till u10-mila 2004 avgår från LOK-gården klockan 16:30. Ingen aning om när vi anländer till TC, ikväll någon gång antar jag. Eller vaddå antar jag, jag VET, rätt logiskt sett, att vi kommer att komma fram någon gång ikväll. Starten för damkavlen går 05:30 i natt, Amanda ska ge sig iväg på första. Haha, det känns stabilt. Jag ska springa mot bland andra Lovisa, Anna och Kristin. Fight! Nu ska jag snart gå och handla frulle till oss imorn. Men vi hörs väl. Filip kommer ju med hem efter tävlingarna, myycket trevligt!

Vill till Tvärnö!

Tors 29 jul 2004 21:05
Övrigt, 17 läsare totalt


[11:41] Hejsan allihopa! Idag ska vi åka och bada, tjolahopp! Det ska bli trevligt. Så att man kanske kan bygga på solbrännan lite innan skolstarten.. Det har ju varit en så fruktansvärt kass sommar, alltså, om man kollar ur årstids-vinkel. Kollar man ur rolighetsvinkeln har det varit en kanonsommar, så det så. Åh en dag som denna önskar man att man var på Tvärnö.. Hos morfar & Anita, och att man skulle åka iväg med Magnus och Ola till nån ö och fiska och bada.. Det är bland det roligaste på sommaren, och i år blev det ingen resa. Baah. Nästa år åker vi upp och bor hos Magnus själva, om inte mor och far följer med. Om vi har tid, förstås. Jag kanske ska till Paris nästa år! Om det inte blir av i år, vill säga.

Såå, vad ska jag mer säga. Att musik är bland det bästa som finns och att det är fredag imorn. Jag springer första på u10 och nån kväll ska jag på Beck-kväll hos S. Boberg. Filip kommer hit efter u10 och så börjar vi snart gymnasiet. Jens och jag ska gå på badplatsjakt på Gotland! Och så är jag så HÄÄÄR kär i Filip Dahlgren!:D

”Mamma, får vi ta luu?”

[20:59] Vi har varit i Sandvik hela dagen och badat och solat. Härligt som tusan var det, första riktiga sommardagen since Jerusalems Förstörelse eller nått! Haha, stackars Olivia som fick jobba på badet. Jag lider med dig, speciellt när jag tänker på tusentalet (okej, liten överdrift men ni fattar) bilar som stod parkerade utanför! Gaaash. Where were you when we were getting high? In a champagne supernova in the sky. Imorn är det u10. TJOHEJ!

Cykeltur till Hamra

Ons 28 jul 2004 18:52
Övrigt, 11 läsare totalt
Jajemensan, jag sov hos Olivia i natt. Det var trevligt, vi såg på Smala Sussie igårkväll. Olivias kära mor, Ulrika, hade fräckheten att mitt i filmen komma och knacka på fönstret från utsidan och kolla på oss med läskig blick. Huj, vad jag skrek! Jaja, Smala Sussie var bra iallafall. ”I had a little frog once. A little green frog, very cute.” Håhåjaja. Idag var det vaarmt, så Olivia och jag beslöt oss för att hoppa upp på cykeln och fara ut till Hamra, cirka en mil utanför Linghem. Vi cyklade förbi massa ladugårdar, bland andra Täljestads Ägg där vår forne klasskamrat Erik Wilhelmsson har sin tillit! Det tog sin lilla tid att komma fram iallafall, runt 50 minuter, och när vi väl kom fram så gick den där förbaskade solen i moln! Grrr. Iallafall, vi gav oss ut i det lagom kalla vattnet. Ramlade ut, kanske jag ska säga. Träffade Anton och Simon där, dom tyckte säkert vi såg roliga ut. Försökte mig på att flyta, utan lyckat resultat. Gick upp och försökte soltorka utan sol, haha, och knäppte lite bilder med digitalkameran. Åt vår medhavda mat och väntade förgäves på att solen skulle dyka upp igen. När vi precis ska ge oss iväg så kommer den äntligen fram, vi tittar på varandra och båda säger; -Vi stannar liiite till, va?
Så lite sol fick vi allafall:) Sen cyklade vi den långa vägen hem igen så nu har jag träningsvärk i rumpan som bara den! Men kul var det!:)

Åhåå. Imorn är det torsdag, då ska jag packa. Och SEN är det fredag och då träffar jag honom som jag tycker allra bäst om!

compeed

Tis 27 jul 2004 21:25
Övrigt, 18 läsare totalt


[11:32] ”Compeed måste du ta på efter duschen!” Grr och morr. Jag tycker väldigt illa om skoskav, faktiskt. Nu har jag en äcklig blåsa på hälen typ full med nån vätska. Haha, äckligt va?;P Ont som tusan gör det iallafall. Och fan vad dum jag var som tränade igår! Dooh. För nu fick jag tillbaka mitt halsont. Och min snoriga näsa, som för ett ögonblick glömt bort att vara snorig, kom på att den skulle vara sjuk. Så nu kan jag inte träna idag, grr, för pappa och familjen Whålander skulle till Löfstad idag ju. Men det får bli en annan gång för mig. Jag ska nog leka med Olivia idag tror jag, det ska bli trevligt! Har saknat henne alldeles jättemycket, man träffar ju ingen här hemma på hela sommarlovet nästan! Hon ska börja på Katedral. Cathedral. Natur - Musikprofil. Jag ska gå Sam-sam på Folkunga. HAHA, vilket skämt. Eksjöeksjöeksjö.. ;(

Brinn pengar brinn, jag lovar du betyder någonting! Förresten är jag så jäääkla kääär!

A kick that hurted mentally säger: Hubba!
Hmm.. Vem är det? Ska ta en kik. Gertrud666@hotmail.com. Haha! Spaaankiiieee!:D Han vann H18 på o-ringen. Ååh, alla som vann sina klasser på O-ringen har fått O-ringenmärket över sin pres på orienterare! Kungligt? JA! Ojojoj vad jag yrar nu. Det blir så fult i dagboken när man håller på så här, haha, jag vill alltid ha det snyggt:P Men nu spelar det ingen roll, jag har ändå inget för mig. Haha, Filip ringde mig när han vart ute och tränat igår. Halv ett! Han gav sig ut vid halv tolv och tränade natt, haha, jäkla seriösa snubbe!:P Näävars, han är den bästelibästa. Haha, Spankie undrade om jag vill följa med honom och cykla till hans sommarstuga. Åååh, han har myror i brallan. Har du myror i brallan, sluta var en sur en, och följ med ut i naturen! Nej nu ska jag nog sluta tror jag. Pussåhaj.

[16:31] uppdatering av dageboken.
hallelojsan.,löjkapögf

mormors glasögong är borttappade. typ hemma.

eller inte.

kanske en kaka eller två?

OM DU VILL.
torv? tåvv? kanske...

flummig? kan inte förstå det. så mycket tankar om dig och på dig och sånt... i dig! typ. eller nåt sånt.
MOHAHAHAHAHA
gröt är gott
om den är blå
eller nåt


vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanten har tappat sin svaaaaaaaaaaaaaaaanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee
i ett hål
eller nåt

filar på min potatistå som jag fick i förra veckan. och mitt cykelspänne

alla älskar GHURKA
mazurka


(eller nåt)

vad gör du om tio år? jag ska sköta bananplantagerna på östra villa i spanien. kanske. eller så står jag och vattnar blommor på österlen. eller nåt.

har du en BJÖRN *phu*
smultronstället finns alltid UNDER locket. kolla där.
i köket.


små bävrar blir alltid fina i rock och kavaj.
utan skator kan de bli fina bosättare eller bostäder. välj skälv.
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahiiiii iiiiiiiii

:P ;) zzmaiiliz

typ AZG*

eller nåt

[21:19] Haha, Olivia har haft roligt i min dagbok ser jag:P Vi har cyklat idag. Och pratat. Ja herregud vad vi har pratat. Man har så mycket att prata om när man inte träffas så ofta! Lustigt, egentligen. Att inte Olivia och jag ses oftare än vi gör. Vi bor ju nära varandra. Jag har träffat Anna mer i sommar än vad jag träffat Olivia. Anna bor i Kil. Olivia bor inte mer än 500 meter ifrån mig. Skumt! Iochförsig så har Anna och jag vart på i stort sett samma tävlingar i sommar, och Olivia är på tonårsläger och Hampe och ja jag vet inte vad. Nu ska vi se på Smala Sussie, en film på Värmländska. Varmlandska. Anna Ordqvist:) Men innan jag slutar, ska jag säga:

FILIP! Jag är så kääär i dig!:D

Sådär. Tack för mig.

AMBERGOVIC’S STOCKERS VS KARL’S MIGHTY FUCKS

Mån 26 jul 2004 10:50
Övrigt, 19 läsare totalt


”5-4 (2-0) e str.

Mål:
’2: 1-0, Lidstrooney
’10: 2-0, Jonssinho
’19: 2-1, Mattsson
’27: 2-2, Ericsson

Straffar (AS inledde):
2-2: Miss, Lidstrooney
2-3: Mål, Holger
2-3: Miss, Jonssinho
2-4: Mål, Karlsson
3-4: Mål, Edlundavaro
3-4: Miss, Mattsson
4-4: Mål, RobertoLarsson
4-4: Miss, Ericsson
4-4: Miss, Tarandhez
4-4: Miss, Serrander
4-4: Miss, Lidstrooney
4-4: Miss, Mattsson
4-4: Miss, Jonssinho
4-4: Miss, Ericsson
4-4: Miss, Edlundavaro
4-4: Miss, Serrander
5-4: Mål, RobertoLarsson
5-4: Miss, Karlsson

Varningar, KMF: Holger, Mattsson, Serrander
Domare: Johan Strand, Finngösa
Publik: 28

Laguppställningar:
AS: Tarandhez, RobertoLarsson, Edlundavaro, Jonssinho, Lidstrooney. C: Ambergovic
KMF: Holger, Ericsson, Mattsson, Serrander, Karlsson. C: Karl

Referat:
AS inledde matchen bäst med sina farliga kontringar och effektivitet. Sista minuten-ersättaren för AS rivstartade då Lidstrooney satte en vrist från högerflanken in vid bortre stolpen. Sista minuten-ersättaren för Westerlundelrooy, Jonssinho, gjorde ingen besviken med sin insats, utan hann med att göra en balja i första halvlek. Detta på ett precisionssäkert långskott från ungefär halva planen. Målskytten kommenterade detta i efterhand: ”Jag har aldrig gjort mål i tävlingsmatch förut, så det var så dags nu”. 2-0 stod sig även till pausvilan och sidbytet.
KMF visste nu att det krävdes minst två mål för att kunna vinna matchen. Man förbättrade sitt spel väsentligt från första halvlek. De uddlösa och lätträknade avsluten från första halvlek byttes nu mot intensivt tryck och spelfördel. Den imponerande upphämtningen hade inletts. Mattsson satte 2-1 efter en stenhård nick på ett inlägg, 2-2 kom efter ett 2 mot 0-friläge, där Ericsson rullade in bollen i kassen.
2-2 var resultatet efter 30 minuter fotboll, stundtals av glad-typen, stundtals av gris-typen.
Straffar tillsattes för att avgöra denna batalj. Och först i NIONDE straffomgången avgjordes matchen, då RobertoLarsson satte den avgörande straffen och Tarandhez gjorde den avgörande räddningen! Ett enormt glädjerus brast ut bland spelare och klack i AS, vilket resulterade i en maffig leffe-hög på den stackars målvakten.”

Skrivet av: Anders Tarandi, Lidingö.


Ambergovic's Stockers

Jag orkade inte referera matchen själv, speciellt inte som han redan gjort det så bra. Så jag snodde det. Attans bananer att laget man håller på jämt ska förlora på straffar! Haha, jaja. Idag ska jag ut och träna, tror jag. Inte för att det orkas med, det gör det aldrig, men jag känner att jag måste. Anna var ute toklänge igår och sprang ju! Anna, ja. Jag saknar dig, AnnisPannis, och dig också, LinieFinie! Men snart är det u10, och då träffs vi! Men nu börjar jag bli sådär rädd igen. Eller rädd, det är inte rätta ordet. Men jag börjar frukta vintern.. Snön.. Ingen orientering.. Inte träffa vänner.. Uschlan! Men än så länge är det sommar. Få se nu, nu nån gång i veckan ska jag kanske på Lager 157 med Malin, tjohej! Och sedan är det u10 fredag-lördag, och efter det hoppas jag på att Filip kan följa med till Linghem, det beror på om han får plats i bussen till DistriktsMatchen. Sedan är det DM tisdag-onsdag, sedan är det degdeg fram till helgen då jag far till Gotland på Götalandsmästerskapen. Sedan, på onsdagen, flyttar Filip in i Eksjö.. Tänk, om jag också hade fått börja. Då skulle jag också flytta in där då. Då skulle jag bott kanske bara EN decimeter från Filip, nästan så att man blir med barn!:P Men det gör jag inte! Haha, men jag kommer typ BO där nere, hos Lina, Kristin, Karin, Julia, Elsa, Carro, Martina, Jossa, FILIP, Emil och vilka tusan som ska flytta ner.. Åååh vad jag är avundsjuk på er allihopa! Och inget Hallsberg blir det heller.. :( Nej nu börjar jag gnälla igen, det ska jag inte göra. Dags att träba, och sen ska jag ringa till Christer.

Trallala lilla molntuss.. Kom hit, ska du få en puss..

5-dagars i Göteborg 2004

Sön 25 jul 2004 12:42
Övrigt, 23 läsare totalt


Fredag 16/7
Dagen då vi, Julia och jag, började vår resa ner mot Göteborg och 5-dagars 2004. Åkte med farmor och farfar eftersom resterande familj inte hade planer på att bege sig ner förrän senare under helgen. Stannade i Brahehus och partajade med ett äldre par som inte förstod sig ett skvatt på orienteringens ädla konst men ändå var mäkta intresserade och fortsatte sedan vår lagom roliga färd. Hann lyssna på ”Lokets Favoriter – Volym 4” tre varv innan jag bytte till ”Lokets Favoriter – Volym 4, CD 2”. Haha, jaja, väl framme på camping X (7 kilomter från C-ortstorget, allra längst bort) träffade vi på lite pojkar från Örebro med omnejd, Julia träffade Jonte (”Häj!”) och så byggde vi upp förtältet och bestämde vart mitt, Lisas och Stinas tält skulle placeras. Björne skrämde mig två gånger, båda gångerna genom att knacka på rutan till husvagnen när jag inte var beredd. Nåja, följde med dom ut på guidad tur på området i alla fall. Rastade Björnes gitarr, javisst, nog så värt. Fick syn på Julia och Jonte på en klippa där dom satt och myste (observera: INTE mös!). Klockan visade rätt sent (sent för två flickor som bor med farföräldrarna i husvagn) så jag och Julia förpassade oss hemåt. Gick för att borsta tänderna och då kom folket tillbaka igen, haha, Björne gestikulerar bakom Mia Lindbergs rygg att jag ska följa med dom, och jag stod och försökte att inte märka det och bara koncentrera mig på hennes prat, vilket inte var det lättaste eftersom det inte var så vidare intressant heller. Följde med dom i alla fall, och Filip och jag vandrade iväg för oss själva och träffade på en snubbe som tyckte att vi skulle testa på ”Brandpostsorientering”. Haha! Kvällen förflöt och farmor och farfar var inte speciellt glada över att jag kom hem vid halv två, ”Jag tänkte ringa polisen!” Oops, menee, det var det värt så shit the same!

Lördag 17/7

Haha! Julia och jag fick för oss att vi skulle cykla till C-ortstorget. Brum brum iväg på cyklarna, till en början åt rätt håll faktiskt! Men när vi kom till ett vägkors cyklade vi åt fel håll, vi cyklade rakt mot tjottahejti och kom helt fel. Vände och cyklade tillbaka igen, frågade om vägen ”Följ vägen tills ni kommer till motet, kolla efter den stora kranen, då är ni nästan framme” Jassåru, vafan är ett mot för nått? (Svar: Trafikplats) Och eftersom vi befann oss vid hamnen var det ju för tusan lyftkranar överallt! Vi cyklade i alla fall åt vad vi trodde var rätt håll, kom till camping N, cyklade förbi camping N, vände, träffade några och frågade om vägen, cyklade lite till och så var vi framme! Tjohej. Två timmars cykeltur att bara ta sig dit. Fick gratis polkagris som plåster på såren och cyklade tillbaka igen. Stjärtkramp efter cykelsadeln? Jajemensan! Familjen Dahlgren var och köpte kex, men dom kom hem ungefär samtidigt som oss dom. Anna kom fram till camping S, och kom och hälsade på oss. Stina och Lisa kom också. Vi diskuterade angående om vi skulle på Kalas eller inte, vi kom fram till att vi inte skulle det.

Söndag 18/7
Tältet uppbyggt dagen innan så det var första morgonen vi vaknade i det. Filip flyttade till hus, flera mil från campingen! Prologen ägde ju rum den hära dagen också, så vi begav oss in till staden för att se på den. Jag åkte båten med Anna, Linus och Filip, för Stina och kompani åkte in tidigare för att hinna gå på stan lite granna innan sisådär. Vi såg en kändis, tjohej, Lasse Holm vettu, och Loket såg vi ju också eftersom det var han som höll i själva invigningen. Träffade Jorik, haha, ja, vad ska man säga? Pratade med en staty gjorde han. Men han var snäll och trevlig, bara inte riiiktigt som jag hade tänkt mig honom. Åkte hem med Annis och träffade Linie Finie, som skulle på konfaåterträff.

Måndag 19/7
Första etappen! Upp och göra gröt på morgonen, vi startade relativt sent så det var ingen fara med uppstigningen. Tog bussen vid nio nån gång och bussades till E1, som för övrigt ägde rum i Partille, Linafina Strands hemtrakter. Det gick finfint för mig, slutade 6:a och var fetnöjd med det. Sara och jag gick tillsammans till duschen och träffade Anna som hade gått jättedåligt.. Hon som skulle vinna!:( Jag hade mina amanda-trosor på mig när jag sprang, och som de flesta vet så är LOK-byxorna lite genomskinliga, så amanda syntes rätt bra igenom. När jag sprang om några i skogen skrek dom ”AMANDA! Hahaha!” och jag förstod till en bärjan inte hur tusan de kunde veta vem jag var (jag hade ju inte sett männskorna förut!) men sedan kom jag underfund med hur det antagligen låg till.

Tisdag 20/7
Kungälvsetappen. Etapp 2. D16 – 3610 meter. SÅ jäkla taggad! Och bra gick det! Hade Anna en minut bakom, började med att bomma ettan, helvete! Tvåan gick bra, trean likaså. Liten sväng till fyran, femman tog jag det skitlugnt till, sedan öste jag typ järnet på slutet. Bommade näst sista lite, men bara lite. Kommer i mål och möts upp av Filip, ”du har ju gått asbra!”. Älskar att höra sånt, och speciellt från hooonom!:) Anna kom inte förrän cirka tre minuter efter min målgång vilket innebar att jag slagit henne. Yiis! TUR att hon inte ropade på mig eller att jag vände mig om i skogen, eftersom hon sett mig framför sig hela tiden ettan till femman. Helsike vilken tur att jag inte såg henne! Då hade det kunnat gå helt åt pipsvängen för min del. Låg, efter denna etapp, 5:a, lite drygt tre minuter efter Karin som ledde. Nöjd? Oh ja!

Onsdag 21/7

Etapp tre gick av stapeln i Skatås (som får Stina att tänka på Attås). Anna startade denna dag fyra minuter framför mig, så vi joggade tillsammans till start och kom i god tid typ 20 minuter innan start. Värmde ju upp ordentligt i alla fall, men det spelade tydligen ingen roll för jag gick så jävla dåligt. Bommade fan varenda kontroll. Såg ju iåförsig Anna i skogen, men det var vid femman när jag skulle till trean :S. Helvete! Allt pajade. Från tre minuter efter till 20! Bajs! Jaja, sånt är livet, och egentligen ska jag inte klaga, för Anna var ju ännu längre efter och Julia stämplade fel på E4. Men jag var i alla fall mäkta sur!

Torsdag 22/7
Vad är det för dag idag? Torsdag. Vad är torsdag för dag? DISKODAG! Haha, nä, diskot var ju inte förrns på fredagen. Men torsdag var det ju i alla fall, så ett rätt där. På TORSdagen gick etappen i TORSlanda (haha, kuul där!) och den här dagen startade jag halv nio och Filip halv två. Jävla sär som bestämmer starttiderna. Jaja, kortdistans var det denna dag, och jag tyckte det gick bra men det gick ännu bättre för alla andra! Haha, Martina var ifatt med en minut till ettan! Iochförsig hade jag fastnat i fetaste cellskräcksbuskagen men ändå! Jaja, soffan också.

Fredag 23/7
Jaktstart! 26:50 efter Karin gick jag ut, haha. Bra jobbat, Amandus. Jaja. Lyckades med bravaden att missa första kontrollen så var ju ifattsprungen redan där. Sedan läste jag att jag var påväg till trean när jag skulle till tvåan, så det var värsta rötan att jag hittade den direkt. Sedan läste jag ju att jag skulle till fyran när jag skulle till trean och den gången gick det inte riktigt lika bra, kom helt snett, och träffade Ida som startat 6 minuter efter mig vid kontrollen. Försökte springa ifrån henne men det gick inte så bra, gjorde parallellfel och sedan bommade jag kontrollen efter det också. Men sen gick det finfint och vi var ifatt klungan som startade lite innan mig till näst sista och Carro som startat en minut före mig! La mig i rygg och sket i kartan till sista, Ida och dom tog ett smartare vägval men vafan det var Carro jag skulle ta! Men så ramlade hon innan sista så det blev ingen spurtfajt!:/ Jaja, jag vann ju i alla fall. Men lite tråkigt, det känns som om jag vann på fusk! Men skitsamma. 27 eller 28, who cares?
Filip kom trea! Trea! Han är så jävla braaa! Bäst är han! Och Julia kom tvåa, hon vann faktiskt sista etappen efter att kommit tvåa hela veckan. Det jävligaste var att de envisaste med att ha prisutdelningen på TC, och vi orkade inte stanna så vi åkte hem. Träffade inte Filip på hela dagen förrän på kvällen, men då träffade jag ju honom desto mer:D Jag, Lina och Anna åkte och åt på pizzeria och köpte med oss en pizza att äta sen på kvällen, sedan gjorde vi oss i ordning för kvällens bravader. For till c-ortstorget och promenerade utmed kajen tills vi kom till berget där förfesten hölls. Det var så jäkla skoj! Haha, runt elva gick jag och Filip till diskot, HETT! Eller inte, vi var där i tio minuter. 60 spänn för en diskobiljett och sedan bara vara där i tio minuter, klyftigt! Haha, men skitsamma. Vi drog till berget igen sen tror jag, festade loss tills jag inte mådde så bra längre.. Haha, Filip var fan självmordsbenägen! Så jäkla nära att ramla ner från berget! Och så bara skenade han iväg och gick ner sig i ett kärr och sedan sprang han nerför berget rakt in i ett staket.. Haha! Åkte med bussen vid tre tror jag, efter att ha hälsat på Jögge och Per Forsberg. Yeah! Jag och Filip sov i mitt, Lisas och Stinas mattält. Lina kom och la sig där också sen. Haha, Filip hade inte pumpat sin madrass så han låg på min, det blev lite trångt men nog så mysigt! Jag är så KÄR!

Jaja, sov väl ungefär två-tre timmar innan det var uppstigning och tälthoppackning. Åkte med familjen till Liseberg, haha, det bästa man kan göra! Åt frukost klockan halv två på Burger King. Yej. Jaja, jag klarade mig, men var helt DÖD på hemvägen! Raka vägen i sängen när jag kom hem.

Fick kort från USM framkallade också! Haha, det är ett när vi grävt ner Arvid i gräset och alla står och sörjer! Den är KUNG! Ni ska bara se!

Fiiiiiiiiiiliiiiip….!


Göteborg, here I come!!!

Fre 16 jul 2004 10:22
Övrigt, 20 läsare totalt
Nu bär det av mot Göteborg och mot 5-dagars! Hörs när vi kommer hem!;)

Idag har jag bakat.

Tors 15 jul 2004 21:21
Övrigt, 17 läsare totalt


Hejhej hemskt mycket hej. Idag har jag packat, städat, lagat köttfärssås och bakat. Jag har bakat. Ja, du läste rätt. Amanda Almén har bakat. BAKAT. Fyfan. Men det gick faktiskt bra, för en gångs skull. Köttfärssåsandet också. Jag kanske börjar lära mig matlagningens ädla (och übertråkiga) konst? Jaja. Ni skulle sett Josefinas vurpa i hallen där uppe förut! Hahaha, den var klockren. Jag stod och vaskade, och så fort hon kom förbi så slaskade jag till henne med vasken så att hon blev blöt. Hon fick då för sig att hon skulle rusa förbi mig och så ner för trappan, så att jag inte skulle hinna svabba till henne. Flickebarnet såg sin chans när jag stod och pratade med Ola. Hon sprang allt vad hon hade och totalglömde bort hur blött det var på det nysvabbade golvet. ”Swush” och ”BONK” sa det när Josefina Almén trillade på rumpan, samtidigt som hon sparkade till vasken med vatten, som kom farande mot mig och rakt på mina smalben så att det skvätte upp vatten över hela mig OCH in i hela mitt rum. Haha, fan vad nöjd hon var med den bravaden. Hon klagade inte ens på stjärtvärk, för hon skrattade så mycket!:P
Sedan, efter att bakningen skett, berättade jag för Ola och Josefina om vad jag, Stina, Joel, Holger och Paulsson gjorde när vi var hemma hos Joel i vintras: Vi tog varsitt glas med vatten, fyllde munnen och skulle sedan få varandra att skratta. Den som hade kvar vattet längst i munnen vann. Brodern och systern blev förstås peppade att testa själva, så vi knallade ut för att leka. Julia kom hem och joinade oss hon också. Och KUL var det!:D Speciellt som både mamma och pappa blev toksura på att vi var så blöta!;)

Imorn ska jag ner till Göteborg! Ner till paradiset! Ner till 2004:s upplaga av O-ringen! Oh fytusan, det är inte klokt vad man har längtat. Och nu äntligen är årets bästa vecka snart här. Vi ska bo på X, vid kusten, på gräs. Filip sa att det var jättekallt där, att det blåste (blös?:P) som tusan. Ischusch. Men som sagt, imorn kommer jag och våldgästar på camping X!:D

Linie! Eva & Adam, mmm...!;)

Hett!

Ons 14 jul 2004 18:30
Övrigt, 24 läsare totalt


[10:55] Impregnering. Impregnering heter det. Rättelse från igår. Haha:)

Haha, varje gång jag lyssnar på Aerosmith med Miss You, så sitter jag och gestikulerar och skriker. Så egentligen är det inget bra för omvärlden att jag lyssnar på den, men jag gör’t ändå. Mohaha! Idag ska jag kanske på stan med mamma. Hon sov i och för sig hemskt illa i natt, så hon är inte riktigt på humör, så vi får se hur det blir med den saken. ”Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv.” Oh yeaah. Jag måste köpa nya solglasögon, pilotglajerna är inte så lockande numera. Det var FÖRRA sommaren dom var heta!;)

Och på tal om hett.. Jag vet en het pojke! :D

[18:29] Jag har köpt nya byxor, trallalalalala! Ett par Leeeevi’s. Så det så! Och nu får jag sms. Och så ska jag gå och hämta pizza nu, så, so long!

Telefonen redo för 5-dagars!

Tis 13 jul 2004 21:14
Övrigt, 21 läsare totalt


[11:02] Oh jägarns! Nu funkar daaairyn igen! Bra det, det är ju det ända vettiga med Lunarstorm. Utan dagboken vet jag ju inte vad som händer i Linas liv, till exempel!;P Idag var vi, (Jag, Lisa och Bobby) på Maxi och handlade mat och grojs till 5-dagars. Det var häärligt, nu vet man att det nalkas!:D Jag handlade pregnering också, eller vad tusan det heter. Jag skulle gå fram till en Maxist (en sån som jobbar där, alltså) och fråga om dom hade nått sånt.
”Ursäkta, har ni nån pregg..prigg..prgnering?” Haha, Stina stod bakom och smygfnissade. Men skrattar bäst som skrattar sist, hon körde vagnen rakt in i en reklamskylt som for i golvet med en smäll. Haha!
Skulle handla hårfärg till mamma också, eftersom jag lyckades färga hennes hår orange häromdagen. Köpte liiite för ljus hårfärg, så hon var inte riktigt nöjd när jag kom hem. Så då fick jag den, på villkor att jag åkte ner till Himnahallen och köpte ny till henne! Och det gjorde jag ju mer än gärna:) Fick ladda på telefonen också, och det gjorde jag på Maxi också, så nu har jag 206,75 kronor på mobiiilen! Hottish!

Igår, förresten, så funkade ju inte dagboken. Då, iallafall, var jag hemma hos Hanna tillsammans med Carro, Jenny, Olivia, Emma och Elin! Det var skojskoj! Speciellt när i skulle doppa huvet i en balja och plocka upp en godis på botten! Carro och jag skulle göra samtidigt, det var tävling liksom, så på tre så dök vi ner med huvet däri. Hela baljan vippade över! Så det rann ut vatten på hela Hannas vardagsrumsgolv, haha, det var en syn för gudarna:P Dyngsura blev vi också!

Nu är Olivia i Turkiet. På väg dit iallafall. Fan vad gödigt!

[21:10] Gokväller’s. Nu har jag färgat håret. Aldrig mer ska jag köpa sånt dära jävla hårfärgning. Baajs heller. Det är grå-grönt!:S Jag lovar, det går i en grön nyans! Och snart är det ju 5-dagars och allt. Näää:( Jag vill inte vara grå och grönhårig med ljusa slingor! Daah. Baajs. Blää. Huuutg. Jaja. Jag har ju överlevt förr. Nu ser iallafall mamma vettig ut i håret, och det är ju tur det. OM det bara kunde sluta regna. Förresten är Di Leva bra. LÄNGE LEVE DI LEVA! Javisstvettu. Han är nog en av världens ödmjukaste snubbar. Han verkar vara så, iallafall. Så tycker folk illa om han bara för att han är annorlunda. Nej tvi vale. Länge leve Di Leva. Tjennare.

Adios Amigos.

Sön 11 jul 2004 15:27
Övrigt, 17 läsare totalt


[10:35] Hejsan alla! Igår hade jag nog den tråkigaste dagen sedan Jerusalems Förstörelse. Det var inte klokt vad jag gjorde ingenting igår. Jag läste lite serietidningar om Marsupilami, Hubbi hubbi, men inget annat. Jag borstade tänderna X antal gånger, haha, för det är sånt man gör när man tråkar. ”I just wanna keep on loving you” sjunger dom i låten jag lyssnar på nu. Reo Speedwagon - Keep on loving you. Så sant som det är sagt. Fick denna låt av Jens igår. Shyyyrre!
Något mer intressant att skriva? Ja, jag kan ju snacka om vädret. KLAGA på vädret. Jävla regn! Orka träna när det regnar. Det finns INGEN som helst motivation till det. Vi får se hur det går, Lina ska ju köra långpass, haha, jag kan ju egentligen inte vara sämre. Men jag viiiiill inte! Och snart är det 5-dagars. Jippie. Det lär ju regna. Faaan, jag pallar inte med ett regnigt 5-dagars. Blä för regn på sommaren! Sommaren är kort, det mesta regnar bort, men nu är den här, så ta för dig, solen skiner tamejfan INTE idag. Ojojoj vad jag svär idag, inte bra, inte bra. Måste lägga band på mig, eller vad man säger. Haha, kanske borde sluta yra också.. Fast jag har inget bättre för mig!:S Ska färga håret på mamma sen, tjoho, eller inte. Kul att hon ska färga samma färg som jag har. Blää. Ähtusan, nu ska jag göra något vettigare av mitt liv. Gå in på orienterare.nu istället för lunarstorm!:P Haha. Adios Amigos.[15:26] Det blev träning iallafall, tillsammans med Ola. Och så är jag uttagen till både GM och DM! Jihuuu!:D

VIP-usmläger

Lör 10 jul 2004 18:33
Övrigt, 26 läsare totalt


Okaj. Då ska jag berätta om lägret, det som var så underbart skoj. Innan jag börjar; saknar er alla nått offantligt! Vi måste göra om det!

Dag 1. Uppstigning klockan 6 för Fröken Almén. Transportering till Norrköping sker med hjälp av tåg klockan 07:36, och sedan mot Örebro 08:31. Framme runt tolv, möter Björne, Anna och Lina på stationen och möfar in oss i Björnes bil som sedan far iväg mot Klockhammar. Lägger märke till vägar så som ”Orienterarvägen” och ”Kompassvägen” mitt ute i bushen, Anna utbrister: ”Åh, HÄR skulle man bo!” efter några sekunders eftertanke ”Öh.. Eller kanske inte..” När vi kommer fram till Alfernas klubbstuga är alla samlade ute på verandan och mottager oss med öppna armar. Inplacering i rum (ett pojkrum och ett flickrum blev det!) Dagen framskred så som så att vi spelade Plump, jag och Niklas vann tror jag (MIN förtjänst, visst?;P) och sedan gav vi oss iväg till OK Milans träningstävling. Jag, Lina, Sara och Gustav åkte med Gustavs farfar eller vad det var, och han förklarade snällt och vänligt för oss om kolare och gruvor och hur man utvinner järn. Mycket intressant, höhö. Vi fick iallafall parkera på ”Funktionärsplats” och fick därför kortare väg att gå. När vi kissat och gjort oss redo för start brakar det till, åskan bullrar och regnet börjar ÖSA ner. Jihu! Jag startar först, därefter Lina, Anna och sist Sara tror jag. Ifattkommen av Strandisen till tvåan, ack ack, sedan av de andra två också, ack ack igen, men jag sprang iallafall ifrån Anna och Lina och var tvåa efter Sara. Läder-Hans slog oss alla. Efter bastulekar (Dummast i bastun: Niklas!:P) åt vi Filips och Björnes ugnstillagade falukorv. Somnade gjorde vi nån gång sent, sent, efter timmar av prat.

Dag 2. Uppstigning halv tio, jag och Anna hade frukosten. Lagade gröt som brände fast och som blev lite geggig, haha, men folk åt iallafall och ingen insjuknade. Första träningen på schemat var keps-OL, vi lottade lag och jag kom med Gurra. Vi låg med rätt bra iallafall, tills han lyckades slänga kepsen innan mossen där den SKULLE läggas, så jag hittade den inte. Sprang tillbaka och förklarade att jag inte funnit någon keps, så Gustav fick springa och leta reda på den. Detta medförde att vi var några slingor efter, men Gustav la den vid sista så det blev spurt för mig mpt pojkarna! Eller, mot Olof och Niklas. Jag kom sist. Haha:) Bad på hemvägen i dammen och sedan maaaat. Denna dag var det sol, förresten, om jag inte berättat det. Det får vi tacka Linus för. Linus var väderchef. Iallafall, när vi kom tillbaka tittade vi på film och spelade plump, Sagan om konungens återkomst vare ju och den har jag ju inte sett förtusan! Eller nu har jag ju det:) Andra träningen var kärr-fotboll, höhö, men det var en bit till kärret så vi fick distansträning också, så det så. Hela vägen dit spelade vi fotboll, sprang liksom på vägen och höll bollen framför oss, det var svinskoj! Bollen ramlade ner i dammen och for mot vattenfallet, men Gustav räddade den som tur var. Mossfotbollen vann nog andra laget tror jag, men båda lagen kämpade väl, hihi. La massa mossa i Linus byxor och puttade ner Olof i ägg-vattnet:P Sprang hela vägen tillbaka för att torka och så HÖPP i dammen när vi kom fram dit. På kvällen lekte vi charader, det var svinskoj, haha, speciellt när Niklas skulle imitera Lill-Snorre. Lill-Snorre, liksom. Olof gissade på Linus, haha! Olofs imitation av pappa Garpenlund var ju rätt fethet den också :P Somnade senare än första dagen den här kvällen, Anna berättade massa långsökta berättelser som ”En man beställer mat på en restaurang. När han får den äter han lite, sedan går han ut och skjuter sig. Varför?” och ”Två pinnar ligger på en äng. En pinne har orsakat en persons död. Hur kommer det sig?” jag och Filip var i vilket fall som hellst kung på att lista ut svaren, haha;D

Dag 3. Frukost á la Linus och Lina, bättre gröt än första dagen var det någon som påstod med det tvivlar jag på:P Även denna dag skulle det tränas, första var en bana där Läder-Hans hängt ut kontrollerna. Det gick bra i slutet, men det var ju nog så jobbigt! Niklas såg ett lodjur och det hängde en snara i ett träd vid sista kontrollen, med en stenhög under så att man lätt kunde sparka undan en sten om man kände ett behov av att hänga sig. Huu! Den snaran var ett ivrigt samtalsämne senare på kvällen! Drack vatten ifrån en brun bäck och gick hem till stugan. Duschade inte denna gång, vi stack ut rätt fort efter maten igen, spelade lite fotboll emellan bara för att smälta maten. Allt för att få en så lång kväll som möjligt:) Andra träningen var det dags för keps-OL igen, jag kom i samma lag som Keps-OL-kungen Filip:D Vi vann, faktiskt:) Även att inte jag visste vad kryss på kartan var för någe. Filip är bara FÖR kung på det dära! När vi kom tillbaka bastade vi och sedan kom det som vi alla sett fram emot; PIZZAN! Vi åt och åt och det var såå gott:) Olof fick mina kanter när jag vart mätt, hihi, han var så gullig när han satt och åt dom framför teven:D En disskussion startade lite senare på kvällen angående vem som tjuvat (?) en av sprutgräddarna. Olof hävdade, tillsammans med de andra grabbarna, att det funnits FYRA i början av lägret. Tss, sa vi. Pojkarna kom överens om att antingen hade jag snott den, antingen hade Finn-Anders varit i farten (det måste ju ha varit han som spillde ut håningen iallafall?:P) eller så talade vi sanning. Klyftiga grabbar det där. Haha. Firade Sara exakt klockan 00:00 på natten med chokladpuddingskalas, Linus doppade näsan i sin tallrik med grädde och blev Linus Gräddnos. Olof kände sig tvungen att käka en stor slev med grädde för att komma in i 15-16-gänget, haha. Sedan kollade några på film, jag och Anna lärde Filip och Niklas korttricket och kvällen var jättetrevlig:) Linus pratade i sömnen, ”Jag är här, lilla gumman” HAHA, och Olof också: ”Vem har tagit min tejp..?” när någon tog av honom mössan, som han envisas med att sova med för att han inte vill ha så krulligt hår:) Pratade spökhistorier inne på vårt rum innan vi gick och la oss, Filip sa ”Godnatt, Eva” och jag var bara EN decimeter från att bli med barn!:P Hahaha! Klockan halv fem ringde min klocka som jag ställt på ringning, och vi smög in till pojkarnas sovrum med sprutgräddarna i högsta hugg. Anna smög in först, bort mot Niklas säng, och just då börjar Niklas vända och vrida på sig och prata i sömnen! Panik bland flickorna, ut ur rummet och trycka sig mot väggen! Han blev tyst till slut iallafall, vi smög in igen, i hasten fick jag vandra till Linus säng istället för till den som jag hade pax på, men strunt samma;P Vi räknade till tre och sedan sprutade vi för fullt! Linus fick hela ansiktet täckt av äcklig grädde, han förstod inte vad som hänt och smetade in hela sig med det dära, haha! Anna sprutade i Niklas öron och Lina skulle sprutat på Filip, men han låg på magen så hon gjorde’t inte. Hihihi, in till oss och somna om iallafall, nöjda över lyckad manövrering.

Dag 4. Vaknade av att det sprang massa föräldrar utanför dörren. Klev upp och möttes av många pojkars blickar, haha, någon utbrast triumferande ”Jag VISSTE att ni snott en grädde!” Haha. Städade och lyckades få ansiktet insmörjt med grädde jag också, av unge herr Lauri, men det var väl inte mer än rättvist kan jag tro. Åkte in till stan lite efter tolv då stugan var färdigstädad och knallade runt i Örebro. Åt på McDonals, testade nya Mc Flurry de luxe, mycket god var den! Sa baj baj till alla vid fyra och steg på tåget mot Hallsberg tillsammans med Lina. När jag skulle byta träffade jag på ett snällt gammalt par som mer än gärna visade mig till vilken buss jag skulle åka med, för dom skulle till samma. När jag kom hem fick jag äta hur många jordgubbar jag orkade! Öööverlycklig:D Och nu såhär i efterhand kan jag konstatera, att detta var det roligaste läger jag nånsin varit på. TACK, alla!:D

Haha, glömde förresten säga att Linus och Olof skapade superbruden SALA, en blandning av mig, Anna, Lina och Sara. Haha!:D

Olof: Jag är jätten Jorm och jag tycker om o bada, o badaaaaaaa!

”Nu ligger vi här.. Bara EN decimter ifrån varandra.. Som ett tecken, liksom.. Godnatt ’Adam’..”

:D

Fre 9 jul 2004 22:47
Övrigt, 17 läsare totalt


Det var så roligt. Så underbart jätteroligt att det inte är klokt. Femtio gånger roligare än nyår, och då förstår ni kanske rolighetsfaktorn i det hela. Tänkte dra min långa berättelse om VIP-lägret imorn, för just nu orkar jag inte riktigt ta mig den tiden. Men en sak är säker: Vi måste göra om det! Saknar alla redan, Lina, Anna, Sara, Filip, Björne, Linus, Gustav, Niklas och Olof. Weheeeeeei, snart är det 5-dagars och då träffs vi igen! Men som sagt, mer prat om lägret imöra. Hörs då! Tjo.

:D

Ceasar's Palace

Mån 5 jul 2004 21:51
Övrigt, 24 läsare totalt


[11:01] Jää Mään, dom är riktigt bra dom. Hämtade hem ett helt sortiment från Kalle igår, haha, så nu kan jag lyssna tills öronen trillar av! Idag ska jag packa, packa och åter packa. Packa är bland det tråkigaste som finns, men när man ska packa inför ett VIP-usmläger så känns det som om det ger jag blanka faan i. Att det är tråkigt, alltså. För lägret ska bli sååå skojsigt! Köpa sprutgrädde ska jag göra också.. För jag och Sara ska ha chokladpuddingskalas, och då behövs det sprutgrädde! För orka stå och vispa grädde, haha. Nejmennu ska jag packa, mors!

[21:50] Nu har jag packat färdigt! Och imorn bär det av. Det är inte klokt vad kul det ska bli! Anna och Lina, ses imorn!

Det går en vind över vindens ängar..

Sön 4 jul 2004 11:40
Övrigt, 28 läsare totalt


Det är inte så många som läser mina dagböcker nu på lovet. Jag är dock fast besluten att fortsätta skriva, eftersom dom är roliga att spara sen. Igår bestämdes det att det är för långt mellan Alfta och Linghem. Några tårar fälldes och sedan kom jag på andra tankar. Det är en kvinna som gått bort sig i skogen där vi ska träna nu i veckan på USM-lägret! Filips föräldrar hade gått skallgång igår, utan resultat. Hon var visst runt 30 och hade en hjärna som en ettårings. Jag vet jag vet, hon är inte farlig, men jag tycker ändå att man skrämmer upp sig själv! Jag berättade det här för pappa förut, han sa att hon kanske ligger under ett träd eller så har hon fastnat med foten nånstans eller nått.
”Vad ska jag göra om jag stöter på henne då? Ta med henne till stugan och sedan rínga polisen eller pricka in stället på kartan, be henne ligga kvar och sedan springa och ringa polis?” undrade jag.
Hon är väl död.” svarade pappa. Usch, hu, fy, hjälp!
Pappa och dom gick skallgång förra året när det var en förståndshandikappad som gått vilse i Prästtomta. Det dumma var att han blev skrämd av att dom ropade på honom, han fick väl för sig att det var älvor eller nåt annat skogsväsen, så han gömde sig. Men jaja. Det ska nog funka att träna ändå, vi ska på träningstävling på tisadag! Jihuu!

Förresten har jag sovit i sovsäck inatt. Kom upp klockan elva igår och kom på att jag inte bäddat sängen. Mamma hade ju nästan somnat, så jag kunde inte hålla på och byta sängkläder ifall hon skulle vakna. Hon har inte sovit på över ett dygn, så nog behöver hon sömnen allt. Jag fick hämta en sovsäck i källaren och lägga den på sängen, och det funkade ju det också, det är bara det, att jag inte vill ha det såhär!

Det var den dagliga inblicken i unga fröken Alméns liv. Tack och adjö, på återseende!

Blandband.

Lör 3 jul 2004 19:45
Övrigt, 18 läsare totalt


Har vart hos Stina i hennes systers lägenhet. Tränade backryck i Vallabackarna igår och såg på Armageddon och Bridget Jones Dagbok på kvällen slash natten. Idag har det blivit inte alls mycket gjort (hur var det med svenska språket där?:S), mycket på grund av att vi steg upp vid halv tolv, vilket för övrigt är det längsta jag sovit på morgonen någonsin. Det blir alltid mycket längre när man sover hos någon annan!
Sedan har jag spelat in band, som jag ska ha under min tre och en halv timme långa resa till Örebro och OK Alfernas klubbstuga (:D). Band? Ja, BAND! Jag har spelat in BAND! Jag har freestyle när andra har mp3! Suck. Men det funkar ju, det är musiken jag vill åt och inte tekniken. Så jag överlever. Bara att det tar sin tid, speciellt om man vill ha blandband. Efter en halvtimmas kruxande lånade jag Olas CD-spelare också och spelade två band samtidigt. Funkade ju någorlunda, blev dock världens stoj med massa musik att hålla reda på. Efter det lagade jag mat med pappa och nu sitter jag här.

Folkunga.

Fre 2 jul 2004 10:02
Övrigt, 19 läsare totalt


Folkunga. FOLKUNGA. Foooolkuuunga.
Jag hamnade på Folkunga. Helvetehelvetehelvete! Först nobbad av Eksjö, sen av kommunen och sist av Katedral? Känns det bra eller? Nääääe. Någon gör visst allt för att min gymnasietid ska bli så pestig som möjligt. Humbug. Fast det blir ju inte bättre än man gör sig. Men jag vill inte ändå...!

Stinas syster Åsa och hennes (numera) man Martin är på smekmånad nån stans. Lägenheten i Valla står tom. Ikväll ska jag, Lisa och Stina våldgästa den och sova dubbelsäng och se på teve:) Göööttish. Och sen är det helg. Och sen är det måndag. Och sen, mina damer och plastpåsar, är det USM-läger! Tjolihoo!

Godbaj.

Karl's Mighty Fucks

Tors 1 jul 2004 10:23
Övrigt, 19 läsare totalt


Sho Bre. Jag börjar visst bli lite dålig på sånt här med dagbok, men jag ska bättra mig. Har lyckats bli klackledare för Karl’s Mighty Fucks tillsammans med Lina och Anna! Känns bra, känns jävligt bra;) Dumt bara att AS-klacken (Ambergovic’s Stockers) har vuxit större. MEN det innebär ju inte att vi har brist på kvalité! Så, om du vet med säkerhet att du kommer infinna dig på 5-dagarsområdet fredagen den 23/7 och gärna vill liva upp vardagen med lite fotboll, varför inte gå med i KMF-klacken? :D Laget består av: Karl - Coach, Niklas, Olle, Joel, Fredrik & Erik. Yeaah!:D

Idag ska jag till Borensberg tillsammans med Lisa och lattja! Dumt bara att vädret ser så tråkigt ut, vi som skulle bada och allt. Men strunt samma, det lär ju funka ändå, med Arvid har man alltid kul! Jag vet inte om Hjalmar skulle vara med också, Arv nämnde nått om det, men då blir det ju bara ännu trevligare! Tjofräs!

Ola

Tis 29 jun 2004 21:32
Övrigt, 17 läsare totalt


Ola och jag idag på coop forum och maxi. Hihi, nu vet jag varför jag saknade honom så mycket!

Over 'for it started.

Mån 28 jun 2004 20:38
Övrigt, 25 läsare totalt


[09:48]..Japp.. men det ordnar sig, jag vet att det kommer ordna sig. Så grisen väntar utanför med att gå in, det är grodan som får ta och komma tillbaka.

Idag ska vi in till stan tror jag, till bibblan också och låna massa böcker. Hottish! Nej men det är snålskjuts in till stan också ju, så nu kan jag kanske handla något fint, för jag har pengar kvar efter Idre och Jukola. Hoppas pappa inte kommer ihåg att han bad mig lämna tillbaka allt som blev över, höhö.

[20:36] Fy fan vad gött allt känns nu! Massa nyinköpta prycklar.. Ja, allt jag ville ha faktiskt! Kostigt att jag hade pengar till det. Men jäkligt gött:)

Det här är sagan om..

Sön 27 jun 2004 20:54
Övrigt, 26 läsare totalt


.. den coolaste katten i det långa landet Falukorv..

[11:00] Godmorgon mitt Herrskap. Nu ska jag snart bränna lite fler plattor, mest för att jag måste radera musik från datorn och samtidigt vill ha den kvar. Vi får se hur det går, jag är nämligen inte någon klippa på det där med att bränna skivor, inte än i alla fall, men jag blir nog tids nog, haha, nejvars. Ska ut och träna med papps också, bangar Lisa och Stinas träning. Torrbollen har hunnit ifatt mig! Skullmans har problem med latmaskar, Alméns med Torrbollar. Inte lätt. Och så är det bara tio dagar kvar till USM-lägret, jag, Lina och Anna ska försöka anlända till Örebro vid halv tolv tolv tror jag det var, och sedan ta oss ut till OK Alfernas klubbstuga togehter liksom.. Yei! Vi hörrs!

[20:52] Ahoy! (Haha, med Antons uttal!) Lisa och Stina kom hit och våldgästade, haha, det dumma var att jag såg deras skor innan jag skulle gå upp på rummet, så dom misslyckades:P Vi hade 5-dagarsmöte iallafall, Stina är ordförande, jag är sekreterare och Lisa kassör. Så jag har renskrivit vårt protokoll nu! Bra bra.

Olas konfirmation

Lör 26 jun 2004 18:20
Övrigt, 26 läsare totalt


[08:44] Nu ska jag snart på konfirmation med Lillebror. Det ska bli så skoj att han kommer hem igen! Mr Cool är en jäkligt skön låt. ”Tjejer-säger-han-är-player”

Många som har småsyskon som konfirmeras, kom jag underfund med. Fred lär ju vara där, och likaså Oscar Arman och Erik. Så då är det ju inte helt jättetråkigt!:)

[18:14] Datorn är botad! Farbror Stefan fixade det mot att han fick min Daimtårtebit. Jag gick med på det, för datorn är viktigare än att jag blir tjock. Haha! Ola är hemkommen nu iallafall! Han spelade Leif på deras redovisning, den vara bra.. Såg Tostebergs mamma för första gången i mitt liv också, det var lite coolt. Hon liknade minitostis. Haha men nu ska jag partaja på orienterare.nu, vi hörs och syns mina vänner! Avslutningskatalogen har ju kommit också, hett hett!

Midsommarafton och MUSIK!

Fre 25 jun 2004 18:03
Övrigt, 26 läsare totalt


Tränade med Julia idag, vi sprang spåret och läste serietidning.. Orkade inte lägga bana men tränade ju ändå på ”kartläsning”, haha.

Sedan har jag jobbat lite med en sommarplatta, lyssnar på den nu faktiskt, riktigt riktigt het.. Vet ni? Vi kanske ska till Danmark någon av de närmaste veckorna! Ska bli trevligt. Idag är det ju midsommarafton för tusan.. Men jag orkar inte göra något. Skulle egentligen lekt med Bobby men jag avbokade. Får ta det någon annan dag.

SÅ JÄVLA KUL MED USMLÄGER!:D Jag lääääääängtar!

Dessutom kommer Ola hem imorn. Han kommer vara helt förstörd! Efter två veckor på konfirmationsläger med folk omkring sig hela tiden kommer han att må så jäkla piss.. Stackars Lillen! Han var i tidningen idag också, haha, Säck and Hand.

Ikväll ska man plocka blommor och lägga under kudden. Undra vem man kommer att drömma om?:)

Hemma från Idre

Tors 24 jun 2004 22:32
Övrigt, 20 läsare totalt
Javisst vettu, och det har vart skojsigt men nu är jag jädrarna trött och virus på datorn har vi också.. Hörs!
Underbar..

Mån 21 jun 2004 13:06
Övrigt, 28 läsare totalt


Japp, trött och sliten. Men lycklig. Det är helt underbart vad lycklig jag är!:D Jukolaresan var helt klart värd..
Båtresan var också så jäkla het.. Fan bara att Alfta-Ösa åkte Viking.. Men vi hade så jävla skoj på Silja så det är inte klokt.. och Stina kommer bli asnöjd med korten vi har tagit.. Haha.. Partade med Anna Mårsell under buffén, haha, hon är riktigt skön.. Men nu ska jag ner och äta.. Lisa och jag åker till idre om tre timmar.. Så jag är hos henne nu. Godnatt...
SOL-skola, dag 4.

Tors 17 jun 2004 20:51
Övrigt, 15 läsare totalt


Nu börjar veckan närma sig sitt slut. Idag var det vandring på milspåret. Jag skulle placera mig vid en station på vägen, men började knalla med en grupp. Fred var boss i den och jag slog följe med henne. Gruppen bestod bara av pojkar som under de första kilomterarna ägnade sig mestadels åt att komma på vilken Star Wars-karaktär jag var mest lik. De kom tillslut fram till Jabba the Hut, och började fundera över ett lagnamn. ”Plundrarna”, blev det. De rusade fram på stigen och plundrade allt de kunde finna, bland annat Malins cykel och en stubbe. Efter fikat var jag tvungen att knalla i förväg för att sätta mig vid min station, Titt i busken. Kom fram i tid och satte mig på en sten, smörjde in mig med myggstift och började läsa i min bok ”Blodsugarna”. På ett ställe i den boken vaknar en död gubbe upp och börjar hatiskt jaga barn i skogen med en yxa. Detta medförde att jag inte kände mig speciellt trygg där på min sten alldeles ensam. Jag lyssnade på freestyle också, så när Tyler hoppade fram bakom en buske blev jag inte direkt glad. Jag skrämde dock honom lika mycket som han skrämde mig, så vi kunde inte göra annat än skratta. Alla lagen passerade så småningom, utom Julia och Robbans lag som lyckades gå vilse. (Dom av alla!! Haha!) Plundrarna var dom sista så jag lät dom packa ihop mina grejor åt mig, gav dom hundra extrapoäng (dom mutade med godis och festis också, så det slutade med att dom fick tvåhundra:P) och så fortsatte vi vår vandring. När vi kom tillbaka igen slog vi för enkelshetens skull på en video där alla barn bänkade sig, medan vi pustade ut. Trevlig men jobbig dag, som medfört många myggbett!

Hela kvällen har jag packat och lagat mat och pastasallader. Kan knappt bärga mig, imorn far vi ju! Jihuuu! Pratade med Ola också, det var mycket trevligt, går inte beskriva hur mycket jag saknar honom! Vi pratade i över en halvtimme, jag öppnade ett brev som skickats till honom. ”Ola Almén ska nu börja åttan och det börjar bli dags att fundera på konfirmation..” Haha, vi skrattade länge åt det där! Saknar dig bror!

Vem av ledarna spottade pepparkaka på väggarna under Banläggarkursen?

1) Joakim Tosteberg
x) Amanda Almén
2) Christoffer Whålander

SOL-skola, dag 3.

Ons 16 jun 2004 19:34
Övrigt, 15 läsare totalt


Upprop och sen ”Kroppsdel mot kroppsdels-stafett”. Det var så den här SOL-skoledagen började. Underbart när jag och Johan Sköld, ända mot ända, sprang vårt lag till seger. Efter det hade vi träning. Jag, Fred och Matilda fick tampas med en hög trötta tjejor som ville bli burna tillbaka. När vi kom tillbaka till LOK-gården hade Malin och Lisa fyllt ett förtital vattenballonger, som vi lekte med. Man stod i en ring och kastade, och om man tappade åkte man ut. Ledarna hade nog roligast, vi hade krig vi!:D Efter maten (kalla köttbullar och pasta utan ketchup, för den tog slut) var det dags för min SKATTJAKT! Ungarna delades upp i lag, Siri blev ledsen för hon var ensam tjeja i sitt lag, lite byten skedde och vips stod Marit vid hennes sida. Dom lyckades faktiskt riktigt bra, Annikas lag blev segrare, alla fick godis (utom Jonas och Linnea, vi hade råkat köpa för få klubbor:$) Medans barnen var ute så satte jag upp en frisbeegolfbana runt parkeringen, som sedan jag, Johan, Frans, Jonas och Robin försökte oss på. Amanda, klantig som hon är, råkade kasta en frisbee rakt på nosen på Frans, vars tårar började spruta, men då kom Fröken Lisa och tröstade honom och lovade att han fick kasta tillbaka på mig om han ville. Frans började genast skratta och hävdade att han kunde fortsätta spelet.

Nu på kvällen har Josefina och jag bakat muffins tills imorn, då det är dags för vandring på milspåret. Det ska bli skoj att se hur det går! Tjupp!

SOL-skola, dag 2.

Tis 15 jun 2004 20:18
Övrigt, 17 läsare totalt


Det var en gång 2 st flickor som skulle åka båt, silja line var det visst den 18 juni! den dagen var vacker & klar och alla på båten var glad! när dom gick in så letade dom upp hytten..den var najs & sängarna var sköna..hildur&prat skulle sova ihopp så dom mejade in alla saker och drog sig ut i båten sedan för en tittillititt titt! där såg dom folk överallt..pojkar,töser,gubbar,gummor..me
mest fina ansikten av fina pojkar! och där stod han hildurs dröm...pojken med den bländande leendet! hon liksom smälte ihopp av avgudning..gick närmre och närmre..NAE VA? vi tar och avrundar historien !
/Malin Carlsson

Den berättelsen måste få ett slut.. Och det ska jag se till, på Jukola..

SOL-skola idag också, haha, David kläckte kungligaste kommentaren;
-Amanda, är det där din lillebror? och pekade på Erik. HAHA! Jag har aldrig känt mig så nöjd!
Frans är ledarnas favorit, urgullig unge alltså! Sen har vi vår egna lilla spunk, Cissi. Bråkiga Arvid och fjolliga Malin. Gabriel från stockholm och Richard som inte är ett duuugg rädd för tjejbaciller. Haha. Mjo, det finns ungar med helt olika personligheter! Imorn ska jag ha min skattjakt, ska se hur det går. Längtar som en gaaalning till helgen!:D

Och så skulle ni hört Tostis när han sjöng Ding Dong Song med sin lite småbarnsliga, slafsiga och inte allt för vackra röst. Det var så inninorden skoj så det finns inte! Jag ääälskar sommarlov!:D

..gick närmre och närmre! tills hon såg att det va ju en alfta ösa pojk! guv va glder hon vart, hon tog honom i handen och sade: Hey hörru, ska vi dansa lite? han sken opp och sa: YESBOX baby! dom dansa hela natten lång & va vitt jag vet sitter dom fast som klister båda två..lyckliga & kära! Slutet gott, allting gott:)

SOL-skola, dag 1.

Mån 14 jun 2004 16:30
Övrigt, 19 läsare totalt


Barn. Överallt, barn! SOL-skola. Sommar Orientering Lek. Ja, det var riktigt roligt faktiskt, mot alla odds. Även Amanda Almén hade roligt. Imorn är det dags igen.

Dagens schema:
Namnlekar
Familjen Olsson
Malin hade föreläsning om allemansrätten
Lekar på fotbollsplanen med Malin & Amanda!
Målning av tröjor
Mat
Sandlådekarta
Kärr-OL
Slut

Javisst, det var skoj! Men nu ska jag förbereda skattjakten som jag ska hålla i. Hej!

Ååååååhh neeeej.. KM!

Sön 13 jun 2004 20:19
Övrigt, 19 läsare totalt


[07:37] ÅÅH jag har ingen som HELST lust att fara på KM! Åååh varför anmälde jag mig? Jag vill sooova.. Var i alla fall hos Elin igår.. Det var riktigt trevligt, vi såg på film. Sen gick vi upp, och pratade med grabbsen där, som ibland blev lite hmmm.. Vad ska jag säga, närgångna?:P Ja i vilket fall som helst så var det skojigt. Skjuts av Honken hem, han hade kört på en räv, och det enda vi gjorde var att skratta! Fast det var kul.. Så skitsamma, den får ha överseende. Usch nu ska jag snart iväg, doooh!

[20:18] JÄVLA SKIT!

hildur_wow - 12:e juni 2004

Lör 12 jun 2004 16:30
Övrigt, 19 läsare totalt
[14:40] Idag har jag tillochmed hunnit att träna. Det är inte illa, men detta ska ju bli den träningshektiskaste sommaren i hela mitt liv, så nån gång måste jag ju börja. Yeah, snart är det mat, det sa Ola iallafall. Jasså. Ja, det var det, kommer tillbaka efter maten. PUSS

[16:27] Ey! Nu har jag legat ute på studsmattan i typ en timme, haha. Den är jätteskön! Uppblåsbar grej som mamma vann från Santa Maria Tex Mex. Haha:) Ikväll ska jag till elin!

Första lovdagen!

Fre 11 jun 2004 14:24
Övrigt, 23 läsare totalt


Lovets första dag. Vad ska man säga? Sov länge i morse, det var skönt och behagligt. Var uppe till två igårkväll, så länge har jag inte varit uppe sen Jerusalems föstörelse. Olivia kom över med min väska imorse, snackade lite med henne. Sedan åkte vi iväg till farmor, för hon fyller imorn. Åt tårta (som jag för övrigt är väldigt trött på efter gårdagens tårtfrosseri:P) och visdae betyg. Det var trevligt, träffar ju inte gamlingarna så ofta. Sitter på Himnaskolan och skriver nu, följde med mor och far hit för dom skulle mixtra lite med sina klassrum. Kanske ska kila nu. Far kom just förbi med tjurig uppsyn. Ska bara berätta lite om gårkvällen först;
Åkte in med Vidar och Erik Molin och dom. Dom skulle till McDonalds, B skulle visst mötas där. Vi hänkade och stötte på Carro, Hanna, Micki, Challis och Jenny där. Gick till Trädgårn, Stina kom dit, vandrade runt med henne. Lämnade dock drycken hos Olivia, :/, men klarade mig ändå. Fjunet var packad! Haha, det var det roligaste jag sett på år och dar:) Trodde inte han var sådan, men det var han, höhö. Men nu ska jag lämna denna datamaskin, för vi ska heemåt. PÖZZ

SOMMARLOV!

Tors 10 jun 2004 16:13
Övrigt, 20 läsare totalt


SOMMARLOOOOOV! YEAAAH!:D

Åkte traktor hem från kyrkan, dumt att det regnade bara! Det var jätteroligt iallafall. Jag hade fluga idag på skolavslutningen!

180:- rikare också, inte illa, vi delade ut klasskassan. Var hos Tobbe efter traktoråkandet och åt tårtor av alla de slag! Trevligt trevligt, nu återstår bara frågan; ”Vad ska vi göra ikväll?” Vi får se. Vi kanske ska till trädgårn, inte det roligaste men men.. Usch vad tråkig min dagbok blev i år, ska sluta nu, pusshey.

Studsmattekväll:)

Ons 9 jun 2004 23:19
Övrigt, 13 läsare totalt


Yo! Nu sitter jag här med hårfärgning i håret. Det ska nämligen avta sin röda nyans och blir ljusbrunt. Dock verkar det inte gå något vidare, det är typ grått än så länge. Men den som lever får se! Avslutningslunch idag då va. Rätt hett, roliga priser som delades ut, rätt få, bara. Och ett minus för att inte Olivia fick ”årets mönsterelev” eller iallafall ”årets snällaste”:P

For hem till Challis med bussen sen. Skoj, studsade studsmatta hela kvällen! Och åt god mat. Det var jättetrevlig! Flickorna som var där kommer inte gå i samma klass som mig snart. Dom, som jag ätit hur många luncher som helst med, lekt med, bråkat med, diskuterat med, umgåtts med i tio år! (I vissa flickors fall tre år, men ändå!) Det känns.. läskigt. Skrämmande. Men också spännande, och kul. Jaja. Vi målade våra lakan som vi ska ha på traktorn också, ”Vi har aldrig gillat er heller”, ”9C slutar” typ. Haha.

Godnatt, nu ska jag skölja ur håret.

Regn och popcorn.

Tis 8 jun 2004 14:01
Övrigt, 17 läsare totalt


Ey Pals. Igår var det Sing Back Contest. Niorna imponerade med Barbie Girl, Rosa Helikopter och Günther. 8D var också skojiga men Superduperkille, men annars var det hyffsat smygsegt. Klarade mig genom dagen ändå, och tur var väl det, för annars skulle jag ju inte sitta här idag!

Lekar och skit i badet idag. Vaknade imorse och tittade ut. Regn, stark blåst och dimmigt. Fytusan! Gav mig iväg mot alla odds iallafall, och pallade faktiskt tre (!) grenar innan vi stack! Det var varpa, bollkastning och styltgång. När regnet ökade hoppade jag upp på Elins moppe och så börnade vi hem till Jenny där vi drack varm choklad, poppade popcorn och tittade på film. 40 days and 40 nights, och dom ser ut att ha så myyysigt med blommorna! Ååh.. Haha:) När filmen var slut och huvudpersonerna fått varandra gick vi, något dåsiga, tillbaka till skolan för att äta lunch. Lasse skällde ut oss för att vi stuckit, ”C-laget förlorade jättemånga deltagarpoäng” So what? Haha. Tillbaka till badet, prisutdelning, A-laget vann. Sedan fick vi faktiskt sluta, och då knallade jag med Micki ner till ICA för att handla nått till Challis. Så nu har vi det gjort också. Imorn är det avslutningslunch, och sen är det nästan över. Det är nästintill ofattbart! Det känns som om det inte alls var länge sen vi började 7:an, och det kändes som om det var en evighet tills vi skulle få sluta nian.. Men nu är vi här! Det är nästan slut! Läskigt.

”If I was used to love you, baby, there was nothing like I’m loving you now..”

Poccahontas på Unön

Sön 6 jun 2004 15:14
Övrigt, 17 läsare totalt


Olivia, ditt dagboksinlägg var KUNG!:D Det var verkligen värt att vänta på, som sagt. Ska också försöka berätta lite om vår klassresa till Unön, som blev av till sist.

Jag anlände till den lilla ön klockan fyra. Då var redan Hanna, Jenny, Olivia, Malin, Jennifer, Carro och Elin (som ÄNTLIGEN kommit hem från London!) där. Challis anlände i världens vrålåk nån halvtimma senare, och sedan dök även en fet grabbskara upp; Adam, Anton, Fjunet, Johan och Erik och mitt i natten (typ) även Jimmy och Jesper. Det paddlades och det solades, vissa badade och VISSA (host ERIK host) lekte Poccahontas och stod upp i kanoten. Kan ju bara sluta på ett sätt; Erik plurrar i. Och det bästa av allt; JENNY FICK MED ALLT PÅ FILM! Hahaha!

Elin, jag och Olivia har tagit HUR många kort som helst på allt och alla, vi ska lägga in dom imorn. Hela kvällen ägnades åt massage och lustiga diskussioner om barn och finnar på ryggen och mitt i natten började vi prata om att vi ska ge Lasse en Poccahontas-film på avslutningen. Elin slängde ur sig kvällens alla roligaste kommentarer;
-Olivia, har du flytväst på dig? när Olivia kommer för att krypa ner i sovsäcken
-Jag tänkte på barnen.. med bedrövad min när Karin och hennes man just åkt iväg från platsen.
-Amanda vad slemmiga händer du har! Jesper: Det är mina...
Hahaha:)

Något som absolut inte får glömmas är min påsklämma som jag bet på hela lägret igenom. Den sov i Elins sovsäck.

Jag vann igår förresten, trots min omotivation

:(

Lör 5 jun 2004 09:26
Övrigt, 19 läsare totalt
Usch, vad jag irrar till det. Allt blir bara fel:(

Sprint-DM idag. Inte ett dugg motiverad till det, känns inte som om det ska bli alls skoj. Vi får se hur det går.

Stockholmsresan, jihuuu!

Fre 4 jun 2004 20:40
Övrigt, 19 läsare totalt


Jag kan ju säga som så, att stockholmsresan var så jävla underbart skojsig! Det hela började med en småtrist bussfärd upp, där vi tittade på Mr Bean (Erik och Lasse valde, och då kan det ju inte bli något annat:P). Vårt besök började i Drottningholm, där vi besökte stadsteatern, för att sedan åka båt in till själva stan. Knallade till medelhavsmuséet, så lagom roligt (eller inte) men efter DET så var det kanonskoj! Vandrade upp till centrum, mötte Joel och hans vän på Åhléns och gav oss iväg på jakt efter ett par snygga dojor. Sökte nog igenom varenda skoaffär, tror jag, men vi fann till slut vad vi sökte; - varsitt par svinsnygga dojor! Olivia köpte ett par rödrutiga och jag ett par vita med blåa palmer på. Samma modell. Fast Olivia fick 25% rabatt på dom, den jäkeln! Haha. Vi fotograferades på PUB också, Olivia och jag scannade in den bilden idag, när vi var hemma hos henne.

Jaja, fick vägbeskrivningen till Gröna Lund av Joel och började promenera. Stannade vid en bänk på vägen och bytte skor, ville ju ha på oss våra nya!:) Var ett tag rädda att Joel lurat iväg oss på villovägar, men vi hittade fram till grönan efter en tids promenerande. Där väntade Emil och Marc på oss, och vi slog oss ihop med dom. Den kvällen var bara för trevlig:) Som tur var slapp jag spökhuset, iallafall.
fotografiet vi tog på PUB :)


olivia, marc, emil och jag på grönan!


Idag har det också vart en riktigt trevlig dag! Sovmorgon till att börja med, mycket ovanligt men mycket välbehövd. Sedan var det franska, rundvandring i Linghem och svara på frågor, prisutdelning på måndag. Mat efter det, vi gick hem till Olivia, hon och jag, och lagade fruktsallad! Mycket god, må jag säga! Sista SO-lektionen, sista Svenskalektionen, och sedan sket vi i mattefesten och gick hem till Olivia igen. That’s it. Nu orkar jag inte skriva mer, tjoheydå!


Schyssta Matsa, you know

Ons 2 jun 2004 17:19
Övrigt, 15 läsare totalt


[10:34] ”Ni behöver inte ha NO, ni kan gå till badet i stället, det är ju så fint väder” Matsa är min ängel. Haha, okej, nästan då. Men det var shysst sagt iallafall! Jag vandrade hem efter hans uttalande och ska snart upp och lägga mig och gassa i solen. Orka gå på mentorstiden sen, man får ju ändå inte nått betyg i det. 8-)

Sedan ska man på skojakt med Prat, ska bli riktigt trevligt, hoppas att vi finner några fina:)

[17:13] Nu har Malin och jag varit på skojakt. Det gick inte så bra, eller, jag fick ju reda på vart dom där finfina skorna finns att handla nån stans iallafall, dom som jag sågärna vill ha. Och det är ju bra! Kanske kan köpa dom imorn, för vi ska ju till STOCKHOLM!:D Det ska bli så inninorden skoj! Emil ska gå med oss på grönan, tjohejs! och så ska jag kanske möta Joel på stan, inte tråkigt det heller, inte alls!:)

Idag när jag kom hem, alldeles nyss alltså, var hela huset tomt, och är så fortfarande. Skumt, undrar vart dom är?:S Känns dumt när dom inte är hemma, inte ofta jag är ensam faktiskt. Men nu ska jag dra mig, tjohejs!

Men jag måste bara tillägga, att jag är så kär så kär så kär, sådär så att det riktigt spritter i kroppen!:D

Triathlonmästarinna!

Tis 1 jun 2004 17:01
Övrigt, 14 läsare totalt


Javisst vettni, vann på triathlonen i skolan idag med 50 sekunder över Hanna, som var tvåa. Det var riktigt, riktigt jobbigt må jag säga, men trevligt! Låg och gassade i solen sen när vi badat klart, tillsammans med Hanna, Micki, Olivia, Carro, Adam och Anton och pratade om diverse (host) trevliga saker. Måste ju ta vara på tiden med dom, snart äre ju över! Och det är ju både kul och ledsamt. Jaja. Idag sätts betygen, höhö, så nu är det inte så mycket mer att göra! Ska snart ut i markerna kring Ljung och köra mossfotboll, höhö, jag ska sopa mattan med Bobby! Hon kommer ligga i geggan och tigga om nåd! Sådeså.

”I love Jack White just like my little brother”

Your'e gonna find someone new..

Mån 31 maj 2004 20:49
Övrigt, 22 läsare totalt


..I really hope you do, ’cause I love you..


[10:04] Naejvars. Lyssnar på den låten nu, och visst, den stämmer väl på ett eller annat sätt.. Jaja, idag ska man alltså ut och vandra med mor sin. Det är rätt jobbigt för hela familjen, det här med att hon inte är bra.. Ibland vill man bara gråta och få det att försvinna, få allt att bli som vanligt igen. För just nu är ingenting som vanligt. Både på gott och ont.

Jag hade årets första fästing igår. Scary, haha.

[20:44] Hejhej! Vandring med familjen idag, haha, det var riktigt trevligt faktiskt. Spanade in ”Olles Hål” där en snubbe som dränkt sig gick igen, skrämde upp varandra lite och under hela vandringen återkom ständigt uttrycket ”Det var Olle!” om det var någon som hörde något lustigt ljud från skogen. Vi stannade och badade innan vi åkte hem, kallt till en början men sen vare prima! Grillade också, mumsmums! Anna kom tvåa på Lång-SM idag förresten, hon är KUNG!:D pusshey!

Servitris..

Sön 30 maj 2004 21:30
Övrigt, 18 läsare totalt


[11:47] Ska jag vara idag, för hela feta släkten (som egentligen inte är så fet) kommer på besök. Inte det roligaste, för vi gör alltid samma sak, sitter inne i vardagsrummet och dricker kaffe och pratar. Rätt fistrist. Ska försöka tigga till mig lite pengar av mormor, men jag vet inte om det kommer lyckas. Hon brukar inte fatta mina ”ge-mig-kosing”-vinkar, haha.

Inga pengar kvar på mobilen heller, ska tigga pengar av alla jag kan, haha. För inte klarar man sig pank på den! Och så gaggar Filip om att det inte blir nått läger! Vad är det för trams?! Vi ska visst ha ett, vi tart vecka 28, det är ju bara att dissa Tjoget! Javisst.

http://www.orienterare.nu

[21:28] Nu har jag fyllt på mobilen igen, för tredje gången på sex dagar. Det är inte klokt! Tjockis-Johan på Jourlivs;
-Fan va du ringer!
Mm. Men nu ringer jag ju inte. Fast ändå. Det är mycket pengar. Trehundra spänn, liksom. Men det äre värt:)

Helgdag då man är hemma!

Lör 29 maj 2004 21:48
Övrigt, 17 läsare totalt


[10:37] Javisst, och det var länge sen. Men ändå känns det inte som om det är så vidare många tävlingar kvar i år, jag blir helt jättelessen, fast jag vet att det är rätt många kvar ändå. Haha. Men jag menar, i onsdags på musiken så sjöng vi den där gamla vanliga slagdängan ”Sommaren är kort” och jag höll på att få panik! ”Sommaren är kort, det mesta regnar bort (det ösregnade ute!) men nu är den här, så ta för dig, solen skiner idag. Hösten kommer snart (gaaaaaaaaaaah!) det går med vindens fart, så lyssna på mig, solen skiner, kanske bara idag..” Hjälp, jag fruktar hösten, och vintern, och orienteringsuppehållet! Men det är långt kvar dit, Amanda, ta det lugnt. Haha. Jaja. Ska snart ut och träna lite. Höra med Fredd hur det har gått på sprinten. Idag ska jag nog bara dega, tror jag. Egentligen vare tänkt att jag skulle hänka på Stina och Lisa men jag tror inte att orken infinner sig.

Och så har jag så jäkla lätt att bli avundsjuk. Haha, vafan, hanejuminju! Åsåba, nej du Amanda, du har pax på en annan, den där grabben är fri för alla andra. Men hallå, får man inte ha pax på tvåå? Naej, det får man verkligen inte, låthanva, kör ditt race. Dooh, meee, han asså han, jag har ju liksom hallå gillat honom aslänge, men asså, vad ska jag göra då? Ptja, ett förslag; glöm han. Nämen Gaash!

Haha. Javisst så kan det vara. Fast idag känner jag att jag är på bra humör, solen lyser där ute och glada syskon springer runt i huset, Julia kom nyss ner med sin Fröken Svår-tröja och poserade. Hihi. Herrå, vi hörs antagligen när dagen är över, CIAO!

[21:26] Ey Pals. Var jägarns seg när jag var ute och tränade. Solen gassade ju så jag trodde jag skulle smälta, sprang typ bara på alla ängarna bortom Kråkssången. Men trevligt var det. Fan att det är så några online på msn då! Alla är uppe på sm, alla utom jag!:( Känns det som, iallafall. Imorn blir det storpartaj hos familjen Almén, hela feta släkten kommer för att fira de två små 11-åriga tvillingarna.

lisa>> Japp, om du tror den jag tror att du tror, så tror du rätt.

You’re fit but my gosh don’t you know it?

Äntligen helg..

Fre 28 maj 2004 20:11
Övrigt, 12 läsare totalt


Usch huvudvärk. Vår redovisning idag gick inte alls bra.. Men skitsamma, nu är det inget jobb kvar i nian iallafall! På torsdag far man ju till Stockholm, weei!

Ingen mattelektion idag, mycket snack med Baram istället. JÄVLA TELEFON! Den bara ringer och ringer och jag loggas ut och loggas ut..

Jag har gjort av med 167 kronor på mobilen på tre dagar:/ Mindre bra, kanske..

80-talet

Tors 27 maj 2004 19:59
Övrigt, 20 läsare totalt


Nemoj me ostaviti..

Idag vettu, idag. Idag! Haha. Jag har inte gjort mycket idag, hetspluggat till franskan, målat klart vår bild, stressat med redovisningen som vi ska ha imorn.. Har kollat på massa andras redovisningar också, och det är inte klokt vad bra dom var.. Och vi som inte ens vet hur vi ska lägga upp det!:S Jaja, det rer sig.

”Det verkar så lätt, att bara stöta på. Ja det är alla människors rätt, att bara göra så. Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker och tänker om nån, det blir mest en massa prat, om plugget och pop, och bio såklart..
Jag vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå. Din mun tätt emot min, hjärtat snabbar på. Jag ser på dig och du ser på mig, och jag säger ja ja, jag vill ha dig..”

Linghemsskolan segrade!

Ons 26 maj 2004 21:49
Övrigt, 18 läsare totalt


Ajm hér agen. Och det efter en slö dag. Målat idag också faktiskt, börjar bli rätt bra. Mycket bloood runt Palme och Lennon, men annars så! Hehe. Kollade på Hanna och Elins rumänienfilm också. Och fick tillbaka matteproven, 11/25 = G. Blääää. Hoppas iallafall att jag VG som slutbetyg, annars blir jag putt!

Skol-DM idag också. Jag vann! Med tolv minuter, greeejt. Var bara förti sekunder efter Joel som vann på samma bana fast i pojkklassen. Lite surt! Olivia sprang fel till startpunkten och kom ut på handikappsspåret och irrade bort sig lite, men annars gick det finfint för henne! Hon kom ju tvåa!;) Linghemsskolan segrade i vilket fall.

Kladdkluddikluddkladd

Tis 25 maj 2004 21:31
Övrigt, 22 läsare totalt


[16:38] Tjodeladihoo! Idag har det mååålats hela dagen! Klidd kludd kladd med penslar och slaskiga färger! 9C har tillbringat hela dagen i bildsalen framför feta stafflier, med penslarna i högsta hugg. Vi skulle nämligen måla en stor bild till SO-projektet. Den är inte på långa vägar klar, vår 80-talstavla, men snart så. Vi ska bara måla blod, Tjernobyl, döda svampar, Herreys och lite annat smått och gott så är den så gott som klar sen. Imorn är det dags för skol-dm! Men nu ska jag övergå till orienterare, och förresten så var jag och Challis och åt pizza istället för potatisbullar idag, gottgottigottgott!:D

Det värsta med mig är att jag jämt blir och är så jävla svartsjuk. FAN!

[20:24] Träningen gick så jääkla bra idag alltså, jag älskar Åtvidabergsterrängen! 51 minuter på 6,2 km och jag slog Fred med fyra! Och OSCAR med en! Jippiee! Go lillasyster väntar med vatten och kakor vid målgång också, mums!

Hälsinglandsresa, sååå trevlig!

Mån 24 maj 2004 20:05
Övrigt, 18 läsare totalt


Javisstvettu. Och jag är så kär så kär så kär. :S

Stina och jag ramlade ur kanoten. Bessi var ovanligt pratglad och Davvsan fick en sjua. Victor fick mitt svettband och Anton skulle fånga brudar med sin håv. Sverne fick ett samtal från en hemlig beundrare och Stina smsade med Petter Haraldsson! Ujujuj. Mycket mer roligt hände också, jag ramlade omkull när Björne och jag värmde upp, jag blev totaldissad och gjorde allt vad jag kunde för att dissa tillbaka(men somliga barn straffar Gud med detsamma:P), vann ett par trosor i XL och jobbiga småungar väsnades i lyhörda korridorer. Bjowi andlände under hurrarop och klagade på en viss pojkes hårlängd. Thomas hade sett björnar och Gramse var, som alltid, (för) snabb från TC. Snö i Ljusdal och prat med Nightfox, haha. Vi bodde i Bäverlandet (Dellenbaden) och spelade minigolfsprolog och hade jaktstart i minigolf. Träffade gubbe i militärhjälm i Bollnäs och tryckte ett skrovmål med Stina. CD-spelaren ville inte fungera när vi ville att den skulle det och Perma trallade glatt med i ”Inner Circle - Sweat (a la la la long)”. Loefaas hade helgens största hejarklack och Stanchion tutade och log. Lisa och jag paddlade ut till en ö och hittade en fågel med bo som i sin tur skrämde iväg oss från ön. Oscar gjorde sitt livs lopp och Robbans telefon försvann under mystiska omständigheter. Peter lyste med sin frånvaro och pappa grillade under en rutschkana. Siris storebror Danne är fett med skön och Ante fann sin drömbrud (som tyvärr var upptagen). Jag, Stina och Lisa är veckans bild på http://www.lok.se och OSKAR JAKOBSSON KAN DRA SIG.

Det är väl ungefär vad jag vill ha sagt i nuläget. Vill att skolan ska sluta och längtar till Jukola.

”Jag vill ha kakan som jag äter kvar på bordet hela långa livet”

Vårruset vare ja.

Tis 18 maj 2004 16:06
Övrigt, 22 läsare totalt


Hejhej. Har vart ute på orientering i skolan idag, hade 14 minuter, rätt hett för Anton var tvåa och han hade 19. Men inte så konstigt, kanske. Kartan stämmer inte och jag tränar där rätt ofta. Jaja, hade sagt att jag skulle vänta på Hanna efter jag kommit i mål, så jag väntade. Olivia väntade också. På Elin. Vi väntade och väntade. Tillslut bestämde vi oss för att ge oss ut och leta efter dom, så vi tog en karta och gick till de två sista kontrollerna och skrek efter dom. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå tillbaka igen, och då hade dom visst redan kommit tillbaka och åkt till skolan för Lasse hade inte sagt till dom att vi väntade. Jävla damp-lasse! Grrr!

Jaja. Vann tipspromenaden idag, den som Micki, Fjunet, Johan, Lolo och Challis hade. Hett! Och snart är det Vår Ruset. Det ska bli skoj, men är ändå lite nervis. Tänk om Julia kommer före mig! Aaah! Pusshey!

...

Mån 17 maj 2004 21:53
Övrigt, 12 läsare totalt


Jasså du, vad ska jag skriva idag.. Ovanligt stressig, jobbig, otroligt tröttsam och hemsk skoldag. Jag orkar knappt längre. Slapp franskaförhör, som jag inte pluggat alls mycket på. Var ute och joggade med mamma förut. Pratade om allt mellan himmel och jord. Pratade med Anna och Stina. Sitter här. Orkar inte skriva mer.

”Ner i city, står en hund och gråter, gå ner dit om du kan och ge’n en hjälpande hand. Nån har glömt honom där, han är övergiven, och det står ingenting på hans hundhalsband. Du får kalla honom vad du vill, men jag tror att den hunden heter Chans. Skynda dig ner nu, du måste nog snart gå någon annanstans..”

Närkedubbeln

Sön 16 maj 2004 18:13
Övrigt, 13 läsare totalt


Javisstvettu, nu är jag hemkommen från det också. Igår gick det finfint, kammade hem segern med en dryg minuts marginal. Vann chokladpudding, nyponsoppa, vaniljsås och våfflor. Haha, smarrigt pris. Idag gick det också fint, hade värsta flytet i orientering (jippie!) och slutade som tvåa. Vann ett presentkort som bara kunde handlas upp där, typ. Men Tina, som vann, skulle handla skor så hon köpte mitt presentkort så jag fick pengar istället! Bra, va?

Nu är jag jättetrött. Seg i skallen. Borde plugga franska, men jag ooorkar ju inte..

Haha, nu har jag läst igenom och rättat Spankies arbete om Virtuella Partiklar. Jag förstod inte ett piss, men det lät klokt, så han får MVG på det av mig!

OH VET NI!?? Han, den snyggaste utav dom tre som spelade fotboll med Ola och mig förra helgen, är ORIENTERARE! Fyfan vad världen är liten!! Springer för OK Roxen, gör han, och är sååå snygg! Aaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Nemoj me ostaviti!

Fre 14 maj 2004 21:12
Övrigt, 18 läsare totalt


[11:52] Elevlektion idag, och det gick rätt bra, trots att bara hälften av kartorna kom till användning eftersom femton pers ”glömt kläder”. Jag hade nån form av tipsorientering, alltså, det satt en fråga vid kontroll ett och beroende på vad man trodde var det rätta svaret skulle man springa till A B eller C. Det gick bra, dom flesta tyckte det var skoj, Olivia och Micki spikade alla, medans Anton hade vart vid varenda kontroll! Hihi. Jag fick iallafall MVG av Lasse, shyrre!

Nu ska vi snart på GRÄS. En teater på Elsas Hus. Det ska bli intressant. Herrå!

[21:00] Jag har ont i huvudet och är jättetrött, ändå ler jag. Och jag älskar att le!:D
Var på gräs förut, skoj, duktiga skådespelare and stuff. Fick en fin broch eller vad det heter också. På vägen till stationen gick jag med Olivia, vi fick smakprov på flingor och deltog i en tävling om en cykel. Hoppas jag vinner den, hihi. Förresten så är det Gräddisar som gäller nu. Speciellt glasspinnarna, dom är asheta att ha i munnen.

Förresten så var jag i Skogssport idag, det var heett. Man är ju rörlig i tighst för sjutton!:)

Nemoj me ostaviti!!

Trettiotre kartor!

Ons 12 maj 2004 21:00
Övrigt, 11 läsare totalt


Har jag suttit och ritat in den här eftermiddagen... Det var riktigt, riktigt jobbigt för att uttrycka det lättsamt. Och innan det var jag ute och promenerade i skogen med mamma för att kolla att alla kan sitta där.

Annars har det inte hänt så mycket idag, faktiskt. Jag har spenderat den mesta av min tid i datasalen idag. Dels på NO:n och dels på mentorn. På ingen av lektionerna jobbade jag speciellt flitigt, tvingas jag medge. Hade VG på Nationella i matte.. Rätt hyfsat ändå, trots allt. Nääärke i helgen, tristtrist. Jag vill ju springa i Mora, med alla andra! Dååh.

Nått pucko hade klottrat ner hela skolan imorse. Fatta vad det måste ha kostat att få bort all den svarta färgen! Bolljävel.

RSS 2.0