Hippies!

Tis 11 maj 2004 21:24
Övrigt, 10 läsare totalt


Det var just vad vi var idag på vårt kort. Peace, love and understanding vet du. Jag hade bruna linnebyxor, flipflops och en turkos skrynkeltröja som var typisk för slutet av 60-talet. Luggen utsläppt, stort brunt pärlhalsband och en gitarr. Great! Nej, men ärligt så tror jag kortet blev rätt skapligt iallafall, vi lyckades faktiskt få ihop nått bra på bara en dag. Bra jobbat, 9C!



Idag tränade vi på kartan vi sprang på i lördags. Jag sprang d21-banan, och det gick riktigt bra, trots att Inger följde upp mig. Hade exakt samma sträcka som den jag hade i lördags, (där jag hade 8 minuter och Jossa hade sträckbäst på 1,32) och idag gick jag SPIK på! Härligt!

Kan även tilläggas, att jag har Winnerbäckbiljetterna här i min hand. Iallafall Stinas och min. Känns gött. Känns JÄVLIGT gött. Hoppas Elin Sigvardsson är förband den här gången också, det vore det bästa.

tystnad, tunnel, avfart
när taxametern slagits på
försvinner allt i regnet utan spår
och som en viskning
ser vi syner nu igen
det här är nått
som inte ens har hänt..

tystnad, en rökfri viskning
det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet av fart
du är värd att dö för
ni kan skratta om ni vill
håna oss, vi rör oss, ni står still..

lyssnar, stel & fastspänd
och när paniken bryter ut
ler du svagt och viskar till mig
du är värd att dö för
men mot gummi, glas och metall
betyder ett mirakel inget alls...
(Kent - 747)

”You never know if you don’t go, you never shine if you don’t glow”

Maktlöshet

Mån 10 maj 2004 21:17
Övrigt, 11 läsare totalt


Hej på er allesamman. Jag har kommit på en grej; jag hatar kommuner. Varför kan dom inte bara betala för mig? Ååh. Anders ringde förut. Han är så härlig att prata med! Men det tycks inte finnas nått sätt att få dit mig på.. Mamma, jag vill! Jag hatar det här, MAKTLÖSHET! Jag dissar det lika mycket som du, Lisa!

Oj nu har jag ont i magen också. Och ont i huvudet. Illa. Imorn ska vi ta avslutningsfoto. Vi fick inte ligga i hög, så vi ska vara Hippies. Det dumma är att jag inte funnit nått att ta på mig. Men jag hoppas att det reder ut sig.. Åh, just nu vill jag bara att nian ska ta slut, jag orkar inte med den längre. Sommarlov. GU SÅ SKÖNT! Vart håller det hus när man behöver det?!?

”Things are gonna change. And thats for better” -Phoenix

Avundsjuuuuuuk!

Sön 9 maj 2004 21:05
Övrigt, 19 läsare totalt


Nu har även Björne kommit in på Hallsberg, och antagligen Carro också eftersom de bor i samma kommun. Örebro har nämligen bestämt sig för att betala. Så himla skönt för Björne. Jag är verkligen glad för hans skull, men jag kan inte rå för att jag blir så jääävla avundsjuk. Jag vill också! Ååh.

Idag har jag städat och stekt. I solen. Alltså, jag städade på rummet och stekte i solen. Spelat fotboll också. Och kastat frisbee, i regnet. Och spelat brännboll. Med syskonen då, förstås. Det var riktigt trevligt. Kanske kan nämnas att jag i början av dagen även gav mig ut på ett träningspass. Linje-OL. Fett med skoj! Hade 45 minuter. Hyfsat bra.

Jag vill/orkar inte gå till skolan imorn. Det är så tråkigt. Ingenting känns roligt just nu. Fan för att gå i Linköping. Fan för att åka till Närke när alla andra åker till Mora. Jihu för vecka 32, torsdag till söndag. Då ska vi, antagligen, till Kilsbergen och träna!

Godkväll Världen

Lör 8 maj 2004 21:01
Övrigt, 13 läsare totalt


Hejhej på dej min bror. Nu sitter jag hos Stina och försöker skriva på hennes tröga tangentbord. Tävling idag, LOKs. Gick kanonbra i början, men sen var det tre korta sträckor (skitsvåra!) som jag yrade hur mycket som hellst till. Kom fyra, iallafall. Sedan var jag och Stina tvugna att ta in 14 kontroller också, så vi gav oss ut i den vackra terrängen igen. Sedan fick jag skjuts med Matsa Backteman hem till Bobbsan, och nu sitter jag alltså här.

Det var länge sen jag hade så här roligt!:) Vi har vart borta hos herr Löfås och gett honom lite post och tejpat upp lite papper på hans dörr. Stina har sprutat med vattenslangen över hela baksidan. Vi har haft en riktigt, riktigt rolig dag. Så där skoj, som bara Hildur och Bobby kan ha!

Nu luktar det tillochmed sommar ute. Tjohej vad glad man blir! 18 dagar kvar i Linghemsskolan såg jag att Carro hade skrivit. Är det inte underbart? Johodå, det är det!

Idrott utanför knuten

Fre 7 maj 2004 21:16
Övrigt, 18 läsare totalt


[07:53] Nu är det sommar igen, det vet man, eftersom jag sitter här på fredagsmorgonarna. Utegympan har börjat, och den är ju precis utanför dörren på fredagar, så jag sitter här och drar mig till tjugo över! Hihi, det är fett med bra. Vi har ingen matte idag heller, sköönt.

Enda kvarvarande medlemmen i Sweet (basisten) ska spela i Motala i sommar, haha, ska vi dit eller?:P

[21:09] Det stod Ultimate på schemat för morgonens idrottslektion. Vi hade Pelle också, och han hade inte förändrats ett DUGG! Mppf. Men det var roligt i vilket fall, gick riktigt bra för oss faktiskt. Jag kom försent till franskan, men jag tror faktiskt inte att Anita brydde sig! Cool. Och så var det ju PANNKAKOR idag! Mumsigt värre.
Har spelat fotboll med Julia & Josefina hela kvällen:) Det har vart riktigt roligt, men tröttsamt!

”Han fångade sparken med huvudet, som att nicka en fotboll i mål”
”Långsamt glömmer man bort allt, också pojkar i Manchesterjeans”

Invitation från Olle & Fille 6 maj 2kb

Tors 6 maj 2004 21:09
Övrigt, 13 läsare totalt


Olle & Fille Invitation från Olle & Fille 6 maj 2kB
Olle & Fille Tips på artikel från tidningen Arbetsliv. 6 maj 2kB
[email protected] Ett tips från en vän 6 maj 1kB
Menyer.se Olle & Fille rekommenderar Menyer.se 6 maj 4kB
olle & Fille Agrolink.net 6 maj 1kB
[email protected] Olle & Fille tipsar om biosajten www.biop... 6 maj 1kB
olle & fille Tips på artikel från tidningen Arbetsliv. 6 maj 2kB
olle & Fille Drängahuset i Tomasbo AB 6 maj 1kB
Olle & Fille Tips från Olle & Fille 6 maj 2kB
Olle & Fille Boktips 6 maj 1kB
[email protected] Olle & Fille tipsar dig om Avigsidan 6 maj 1kB
[email protected] Länk från Olle & Fille 6 maj 1kB
Olle och filip Ett tips från SvD.se, skickat av Olle och Fille

[16:31] Haha, jaa, dessa gossar dessa gossar! Vet ni vad? Vi har fått KULGLASS till Linghem! Det var en av de bästa nyheterna på länge. Dock små kulor och fett med dyrt, men vad gör man inte i heta sommartider? Nu ska jag snart fara och vara kontrollvakt. Förresten så gick det riktigt, riktigt illa på franskaprovet och så har jag sytt igen hålet i mina favorit-Lee-jeans!:D Jag känner mig duktig, men trött. Jag har inte vart såhär trött på jättelänge!

OHH LISA HAR BOKAT BILJETTER TILL WINNERBÄCK!!! JIHUUUUUUUUUU!!

Oj måste kila, hejhej!

[21:01] Hej igen everybody. Nu har jag vart kontrollvakt. jag och Lisa hade våra kontroller tillsammans och gick och kollade dom, det var trevligt. Stötte på två heta engelska grabbar som undrade om vi visste vart ”Ride” låg. Vi tänkte så att det knakade, sen frågade Lisa; ”Ryd...?” och det var det ju. Det dumma var att vi inte visste hur man hittade dit.
Sedan tog vi in våra kontroller innan alla kommit tillbaka, haha, det var ju lite klantigt gjort men man lär sig på sina misstag, visst? Jaja, godnatt Pals.

”I sit and wonder if you think of me like I think of you”

Shit happens.

Ons 5 maj 2004 20:39
Övrigt, 13 läsare totalt


Visste du, att en fjärdedel av Sveriges befolkning någon gång i livet lidit av/kommer att lida av depression, men bara en tredjedel av dem söker vård? :P

Hejhej på dej. Imorse var jag på väg till skolan, tiden var knapp, kanske nitton minuter över åtta. När jag befann mig på skolgården la jag märke till att alla redan hade gått till sina lektioner. ”Ooopsie, bråttom, bråttom!” tänkte jag och skyndade iväg mot mitt rosa underskåp. Väl framme skulle jag bara sticka in nyckeln i nyckelhålet, men.. ”Var sjutton har jag gjort av nyckeln? Åh NEJ, den är heeemma!” Bara att vända på klacken och vandra hem över fotbollsplanen igen. Väl utanför dörren ringde jag på minst fem gånger, utan resultat. Tills sist får jag ringa in för att mamma ska reagera. ”Mamma, kan du komma och öppna dörren, taaack?” Hämtade nyckeln, stack tillbaka. Kom tio minuter försent, men shit happens.

Satt på msn och orienterare hela NO-lektionen (som numera fortfarande heter ”Gymnasieförberedande Kurser”), samtidigt som jag skrev fem rader om Lodjurets kännetecken. På nittio minuter! Illa. Haha.

Var på elevrådsmöte idag också. Olivia och jag vikarerade för Elin och Hanna. Avslutningsfotot ska vi ta på tisdag, fick vi reda på. Vi som inte ägnat en TANKE åt det ens en gång! Men vi bestämde oss på mentorn, att vi ska ligga i en hög. Stackars den som ligger unders! Haha. Vi delade in oss i grupper också, ”Matgrupp”, ”Praktisk Grupp” och ”Aktivitetsgrupp” inför vår klassresa. Jag hamnade i aktivitetsgruppen, skööönt. Dom gör typ minst. Haha.

Efter skolan satt jag och stekte ett tag i min nya bikini. Sen ringde Stina och undrade om hon kunde komma ut och köra ett träningspass, så visst sa jag och Stina anlände. Tillsammans med våra kära mödrar åkte vi ner till Linghems stolthet Kråksångsspåret och sprang en bana. Eller, mödrarna gick spåret. Soligt och somrigt på Linghems ängar! Kossor också.

”Ska vi gå ut och möta livet du och jag, den lilla tid som vi är här?”

Forever Young

Tis 4 maj 2004 21:25
Övrigt, 13 läsare totalt


[16:15] Ojojoj, bråttbrått. Vi ska åka om en kvart. Men jag skriver ändå. Jag sitter ju trots allt ombytt. Lyssnar på Alphaville - Forever Young, hittade den bland alla mina mappar på datorn. Kalle skickade visst den till mig nån gång. Den är så underbart bra! Jag vill fan inte bli vuxen.. Fick brev från Sydnärkes Utbildningsförbund förut. Stod att jag sökt Europaekonom och inte fått svar från kommunen än. Gaah dom vet ju ingenting! Dom kan väl hjälpa mig istället! Dååååh.

Nu ska det faras och tränas. Vet du vad? Vi hörs sen.

[21:22] Nu har jag tränat. Sprang milen, med Lisa och Malin. Vi hade 55,30. Oscar sprang om oss på slutet, attans! Hans mål var att komma ifatt, och OM, oss. Men jag spuuurtade om han!:D Ojoj, på torsdag ska franskan vara inlämnad, jag har inte BÖRJAT! Oopsie. Godnatt gott folk.

”Forever young, I want to be forever young.. Do you really want to live forever, forever, and ever...?”

Regn.

Mån 3 maj 2004 21:57
Övrigt, 10 läsare totalt


Hej du. Jag börjar komma in i lite av en ”depression” igen. Alltså, ingen allvarlig, men jobbig. Allt känns bara så.. tråkigt. Lessamt. Inget Hallsberg, jobbig skola. Mamma är inte bra. Det har vart jobbigt nu hela veckan när hon har vart borta, men nu är hon hemma igen, och det är såå skönt. Har saknat henne som en dront. Depression är väl lite att ta i, kanske. Jag skrev det mest för att folk ska förstå, varför jag kanske är lite butter. Men jag hoppas att jag inte är det.

Jaja. Hej everybody. (Hej alla kroppar:S) Idag har det regnat. Regn är jobbigt, men det luktar gott i asfalten när det regnar. Vi hade franska första, med Baram. Vi skrev en trevlig lista om vad vi tyckte om mest av allt. ”Lekar med Baram” låg i topp, tillsammans med ”Redskapsgymnastik med Lasse Ström” (där ordet ”ström” var översatt till franska, heheeeee!:D) Jag gick hem och åt idag, efter de gymnasieförberedande kurserna (där jag mest satt på msn när jag egentligen skulle jobba med nån form av miljöprojekt). De andra hade gått till matsalen när jag kom, så jag vandrade hem som sagt. Sedan flöt dagen på. Och snart är den över. Skönt det.

”So confused. My heart bruise(?). Was I ever loved by you?”

Idag är det den 2:a maj 2004

Sön 2 maj 2004 21:20
Övrigt, 14 läsare totalt


Haha, jag såg just, att Lisa skrivit ett dagboksinlägg som var tillägnat mig! Känner mig hedrad, tihi, tacktack Lisa!

Idag var det tävling som gällde. Till skillnad från igår startade jag SIST idag. Satt och jäste i solen tills jag tittade på klockan, Ooopsie, tjugo minuter kvar till start, 1500 meter, kissnödig, uppförsbacke hela vägen. Gulp. Men jag klarade mig fint faktiskt, var där fem minuter innan start och hann till och med stretcha lite. Sen bar det iväg. Startade samtidigt som Julia, men hon sprang visst 18 så jag slapp konkurrera med henne!:) Jaja, gick felfritt i början, men sen släppte jag konceptet och började yra som en virrig höna. Till nian vet jag inte ens vad jag sysslade med alltså.. Där började jag tillochmed fundera över vad jag skulle skylla på när jag kom i mål, eftersom det gått så illa på slutet. Bommade sista också, haha, iiiiilla. Men fick till värsta rökarspruten, måtte jag ha vunnit den, annars blir jag besviken.

Men jag vann i vilket fall som hellst, och det gör mig så glad så glad!:D Stannade i Gränna på vägen hem idag igen, köpte lite fler karameller.
Filip har namnsdag idag, grattis grattis. Lisa + Jakob. TJOHOO!

Holmis och Amanda - spurttävling på 5-dagars, TJHAAAO!!!

Rock n Roll Star

Lör 1 maj 2004 22:21
Övrigt, 13 läsare totalt


Idag var jag nere och saftade i Jönköping. Det var feett jobbigt, speciellt upploppet. Det var nog första gången i hela mitt liv som jag verkligen inte ORKADE spurta. Eller, om man räknar bort tredje etappen på 5-dagars i Skövde 2002. Då orkade jag heller inte spurta. Men asså, jag var så jääkla trött! Jadu. Själva loppet gick inget vidare heller, massa småbommar överallt, så jag var jättelångt efter Kristin, som vann. Emma tycker att Linus är skum, jag tycker inte det. Han är den SKÖNASTE av alla ju! Om han inte varit så kort, skulle jag sagt att jag ser upp till honom. HIHI:D

Jacob kom och hälsade på mig när jag satt och knöt skorna. Mycket trevlig pojke faktiskt, det visade sig att han startade 2 minuter efter honom, så vi tog sällskap till start. Lisa, ett KAP!;) Han är fan fin.

Sen åkte vi till Gränna på vägen hem, inhandlades polkagrisar och brända mandlar, och sen for vi vidare till Tornby och Elgiganten och jag fick min ”riktiga” telefon tillbaka. Den var till en börjar stendöd men jag lyckades få liv i den genom att köra mun-mot-mikrofon-metoden på den.

Ola och jag var ute och spelade fotboll förut. Då kom det ut värsta gänget grabbs som var på nån fest i Åkerbogården och spelade med oss, det var riktigt skoj!:) Dom var visst från Malmslätt. Jag gjorde mål på två av dom! YEAAAH!

Jag saknar mamma..:’(

”Who do you think you are? You think your’e a star, yeah a rock n’ roll star you are”

Redo för sommaren? YESBOX

Fre 30 apr 2004 22:00
Övrigt, 11 läsare totalt


[18:19]Tja Fan! Igår var det ungdomsserie vaa, och det gick helt kass vaa! Jag spanade in Olas span, Tove! Och vad ska man säga.. Jaa.. Haha
Idag drällde jag runt på stadens inre gator med vännen min, Olivia. Trevligt trevligt, jag köpte ett par knickers, en t-shirt och en BIKINI! Så nu är man redo för beach 2004, haha;) Olivia handlade en frisbee för 200 rara små slantar, haha, värsta proffsfrisbeen var det! Även hon handlade en bikini, en rosa sån, mycket kvinnlig faktiskt;) Den ska hon ha, när hon och jag går och glassar på stranden i sommar. YEEAH! Ikväll blir det till att gå och slänga en blick på brasan, lillasyster tänder den ju, så man måste ju infinna sig. Vännerna mina är nog iväg på andra tillställningar, men jag får väl pallra mig dit tillsammans med männen i familjen. Julia lär ju träffa sina minimala väninnor där, så henne lär man ju inte se skymten av. Dom ska gå och spana lite på grabbs;) Hehe. Jaja. Nu ska nog datorn vara lagad. Den hade virus nämligen, (att den alltid ska lyckas!!) Gonatt mitt herrskap, festa inte sönder ikväll.

[21:56] Heelloo again. I’m back on track. Just vart borta vid majelden och kollat. Haha, Josefinas fackla hade slocknat när hon kom fram till elden:) Jag och Ola vann varsin kexchoklad på lotter iallafall, det var ju lyckat! Nu ska jag snart sova, måste ju komma i form tills imorn! Yeah! Stina och Lisa ringde nyss förresten, haha, jaa, vad ska man säga.. Fest.. :P

”Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går å nå..”

CHOKLADPUDDING

Tors 29 apr 2004 15:55
Övrigt, 17 läsare totalt


Sista nationella idag! Shoo! Det gick faktiskt hyggligt. Inte alls lika kasst som förra matteprovet iallafall. Var världens kaos i klassen idag efter provet. Ingen hade ju informerat oss om vart vi skulle ta vägen! Olivia och jag vandrade hem till henne efter det att vi pratat med Jeanette om svenskan. Femton minuter efter det att vi bänkat oss framför Olivias dator ringde Anton och berättade att lektionen började för fem minuter sen, så det blev hets till skolan igen. När vi kom ner i klassrummet var Murvel där och skällde ut hela klassen för att vi inte infunnit oss på bildlektionen. Hets dit. Tuffa grabbsen hoppade över bilden, medans vi satt där och tråkade. Jaja, överlevde svenskan och gick sedan till matsalen och tryckte CHOKLADPUDDING (dock inte lika mycket som Olivia;P) och såg på när Tedda åt av Mickis äckliga soppa-och-chokladpuddingsblandning. Efter lunchen hade vi ledigt! Och imorn har vi också ledigt. Gööött! Imorn ska jag gå på stan med Olivia, och snart ska jag fara ut till Olstorp och springa öppen klass på ungdomsserien. Yeey!

Rasmus Djuurhus addade mig på msn, hett, nu ska jag bara försöka förstå mig på hans danska;)

Watch ya ass, LASSe!

Ons 28 apr 2004 21:53
Övrigt, 12 läsare totalt


Haha, det var kul idag, när jag stod och pratade med Olivia, Carro och Micki. Så plötsligt kommer Lasse Ström fram för att prata lite om min elevlektion, men innan han hinner öppna munnen sjunger jag på textraden ur ”Om en pojke”:
-Shake ya ass and watch yourself!
Lasse bara glodde på mig.
-Öhhh, nu kom jag visst av mig lite... Öhhm..
Hahaha:) Jaja, ska kanske berätta lite om dagens händelser. Känner mig lite stressad, bara. Har ett sms att svara på. Ett ögonblick. Sådärja. Öhhm nu kom jag visst av mig lite.. Haha.. Jo just det ja, idag så hade vi matte med Matsa och jag räknade två uppgifter på nittio minuter. Tipspromenad på mentorn, gick kass, 6/10 rätt. Jaja, de kan ju inte räkna med att jag kan allt.
Jukola eller Idre!??

”Åh jag minns det som igår.. Fast det redan gått ett år. För en sekund så fanns du här. Jag kan se dig framför mig, i mina tankar ser jag dig. Åh om du ändå vore här..”

Jobb på Frisörboden..

Tis 27 apr 2004 21:42
Övrigt, 13 läsare totalt


[08:18]..ska det bli idag.. Vi får se vad et blir av den saken. Det är Operation Dagsverke, om nån undrar varför jag i hela fridens namn ska jobba där. Jag lär väll få plocka upp varor och sopa hår, eller nått. Men bättre det än att jobba hemma! Jag tycker inte om att städa, så den här gången får Ola stå för ALL städning av huset, samt tvättning av bilen;) Vi har faktiskt en riktigt slapp vecka nu. Sköönt. Fast lite arbeten som ska vara inlämnade på fredag har vi ju. Jaja. Nu sitter jag och nästintill spränger öronen med mina hörlurar. Nu är det ”Survive” eller vad den heter.. Heyhey!

[16:09] Uuuh. Det var ansträngande.. Först fick jag diska massa platt-, krus- och locktänger. Efter det sorterade jag alla deras L’oréal-hårfärger och bokförde dom. Sedan städade jag ur permanentgrejerna och tvättade dom. Jag vek papper och la upp massa skit på en hylla. För detta fick jag 400:-! Inte så illa. Dumt bara att allt måste gå till barnen i Rumänien.. Oj nu var jag egoistisk.. Haha. Fick iallafall en hårspray att behålla för mig själv. Och en trevlig dag!

Ska snart tillbaka till tiomilaområdet. Vi ska träääna. Heddevejdådevå.

[21:39] Nu är jag tillbaka. Det gick sådär, spikade första kontrollen skiitfint. Sprang och tänkte på mitt briljanta vägval när jag sprang vidare, så därför bommade jag tvåan. Illa.. Nu är jag helt uppriven på benen, det sved som tuusan i duschen! Jag ÄLSKAR orientering!:D puss

”Åh det liv som du har, alla tusentals dar, passerar på ett litet kick.. Så men’s ditt hjärta slår an, passa på om du kan, fånga varje ögonblick”

Hum dej dej lala, hum dej dej lala

Mån 26 apr 2004 21:46
Övrigt, 12 läsare totalt


[10:36]Glömde ju berätta om en grej igår; Djurparkssprintsresultaten! Så jag gör det nu. Det gick riktigt bra, jag slutade som tvåa och inte nog med det, jag kom ifatt Josefin med TRE minuter! På sprint! Det är INTE illa!:D Såg pappa massa gånger under loppet också, en gång var vi påväg till samma kontroll. Jag stämplade precis efter honom där, och när han ska springa iväg så SMACK! Värsta feta grenen rakt i ansiktet fick jag! Läppen sprack och det började blöda. Coooolt:) Idrottsskada för tusan. Ovärderligt! Tack, pappa;)

Sen var det värsta coola prisutdelningen också. Inne på Delfinariet var det. Pristagarna fick sätta sig på ett speciellt ställe, och jag hamnade brevid Niklas Profors (som ska börja på Hallsberg) så jag satt och snackade med honom. Prisutdelningen inleddes med fetaste delfinshowen. Efter det fick pristagarna kliva upp bakom bassängen och få pris av ingen mindre än Henrik Olsson (gammal Voxpop-programledare:P)! När alla fått sina pris sjöng delfinerna för oss och bugade. Heeett!

[20:28] Gokvällers. Pappa och Ola ser på en skräckfilm. Pappa hade fixat den för att han vet att jag gillar såna. Jag tittar inte bara för att jag är arg på honom. Elaka Amanda. Det är lite lustigt, jag har fått värsta humöret! Men egentligen menar jag inget illa, jag är inte arg, men det låter så när jag snackar så alla blir irriterade och då blir jag arg för att dom inte fattar att jag inte var arg från början och sen blir det gräl till tusen. Suck. Idag har jag iallafall haft en måttligt degig dag. Var iallafall ute och spelade fotboll med Jullanbullan ett tag. Fotbollen övergick till brottning så vi fick massa vackra gräsfläckar på byxorna. Ååååh jag känner mig så dum som inte kollar på filmen!:( Har musiken värsta högt på i hörlurarna så att jag inte ska höra.
Nu har mamma åkt till mormor och ska vara där hela veckan. Jag vet inte hur vi ska klara oss, alltså. Men vi får väl göra vårt bästa. Mer än så går ju inte.
Nu hände det igen! Ååh! Jag frågade pappa vilken film dom såg, han svarade ”Intervju med en vampyr.” Jag sa att jag ville se den andra när dom såg den, han undrade varför jag inte ville se den dom ser nu, jag svarade ”För att jag vill sitta här. Vad spelar det för roll för DIG om jag tittar eller inte??” Och sen blev det gräl. Suuuck..

hildur_wow har besökt LunarStorm 1111 gånger. Hon blev medlem den 29:e mars 2002.

”Wake me up, before you go-go, don’t leave me hanging on a lifely jo-jo”

Tiomila.. gäääsp!

Sön 25 apr 2004 18:19
Övrigt, 19 läsare totalt


Ja visst har man rätt att gäspa, när man inte sovit mer än tjugo minuter på ett dygn.. Jag kan ju säga som så, att nu har jag fått nog av tiomila för i år. Men nästa år ska det bli lika roligt igen!:)
En grej kan man ju konstatera, att genom att sova missar man JÄTTEMYCKET tid! När man är vaken på natten hinner man ju med dubbelt så mycket.
Tiomila är roligast fram till klockan tolv på natten.. Sen börjar segandet. Det känndes som om klockan var 02:00 i tre timmar eller nått. Jag drog runt på TC med Emil hela natten. Satt på läktarn med en drös vänner och tryckte.. Trollade med Anna. Spanade på pojkar med David (haha), busade med Malin.. Jag gjorde det mesta, utom att sova:D Jag och Emil hade tävling om vem som kunde vara vaken längst. Det blev oavgjort, för båda slumrade till där i cidertältet. I det tältet satt vi från halv fem till halv nio! Ujuj.

Men läktarn ska ha ett fett tack. Där var det allra skojigast, för där satt typ alla. Och där satt man tätt, tätt och slapp frysa:)

Minus för regnet som började klockan fem typ. Vårt tält blev jätteblött, mittenpinnen hade rasat och allt därinne var blött. Allt blev geggigt och äckligt.

LOK ledde ju i år också! Uffe ledde, precis som förra året, vid radion! Och han bommade bort allt, precis som förra året, innan förvarningen. Grrr!

Förresten gick min sträcka jättebra, jag LEDDE vid radion! Yeeeah, jag har LEDAT tiomila! Det är coool. Fast sen tappade jag lite, och växlade som nia. Men jag plockade iallafall två placeringar:D Sen tappade Martin och Peter, och det var ju lite trist, för man hade ju hoppats att det skulle gå bra sista året i ungdomskavlen...
Tröööööööött!

”Och när dom sagt hur du ska vandra, och delat ut alternativ, så finns det ändå många andra, fast från ett annat perspektiv” -Ragnar Borgedahl (Lars Winnerbäck)

.:DjUrPaRkSsPrInTeN:.

Fre 23 apr 2004 08:07
Övrigt, 10 läsare totalt


Djurparkssprinten, yoo Len! Snaaart. Fast först, hela långa dagen. Just nu sitter jag och väntar på att idrotten ska börja, så att jag kan komma försent. Jag lovade Lasse att jag skulle komma försent om det var dans som uppvärmning. I don’t like dance. Jag försökte få mamma att skriva en lapp till Matte-Lasse förut, så att jag kunde få gå tidigare. Men hon vägrade, bara för att hon är lärare själv. Grr. Haha.

Det läär ju bli värsta geggamojan på TC på 10mila. Det ska ju regna idag och imorn förmiddag (när jag springer:P). Fast sen ska det bli ett litet uppehåll över natten tror jag, och på söndag kanske vi till och med får sol! Jehuuu!

”Friday nights have been lonely, change your planes and phone me!” -Strokes

Träning hos Lisafisa!

Tors 22 apr 2004 21:34
Övrigt, 12 läsare totalt


[19:03] Ojoj, vad fel det kan bli. Kakorna hette visst Strykande Åtgång, men skitsamma. Nu sitter jag i familjen Skullmans enkla boning, här i Åby och har just vart ute på ett mycket stärkande träningspass i Norrköpingsskogarna. Lite uppladdning inför den stora mastodonttävlingen i helgen, - 10mila! Hoho. Imorn är det ju Djurparkssprint och allt. Ska bli mycket trevligt.

Idag hade vi franskatest, och det gick inget bra. Lustigt. Inte.

Jag återkommer när jag kommer hem.

[21:30] Hellu. Gissa vem jag såg på tåget hem, om inte Hugo? Jovisstvettu.. Trodde jag skulle dö, men jag överlevde. Som tur var. Jag är trötttrött. Megabautatrött. Men jag ska skriva ändå. Tänkte på en pojke på vägen hem, precis som förra veckan. Samma pojke som då, också. Jag förstår inte, att jag tänker så mycket. Det blir bara värre av detta eviga tänkande.

Och regnar det i helgen, fegar jag fan ur på natten alltså. Därför hoppas vi, att det inte regnar. Vore trist att fega ur.

”You know I wouldn’t survive the loss or the pain, so please don’t break this girl again” -Marit Bergman

Strykbar Åtgång

Ons 21 apr 2004 22:22
Övrigt, 9 läsare totalt


Så hette våra kakor (om man nu kan kalla dom för kakor?) som vi, Olivia och jag, bakade idag. Lite halvlustigt namn, på en lite halvlustig konfektyr. Hihi, men dom blev iallafall godkända av Benjamin. Så SÅ äckliga kan dom inte ha vart. Haha, mitt uttalande när vi stod och ploppade skållade mandlar; ”Åh, det känns ju som att mjölka en ko!”

Första nationella i matte idag. Usch, det gick inget vidare. Mycket, mycket svårt skulle jag vilja uttrycka det. Sedan hade vi Matte Med Matsa, roligare än vanligt faktiskt. Jag skrev min kärleksförklaring till honom på tavlan. Och hittade på tio budord som jag måste följa under Matte Med Matsa-lektionerna.

Jag satt på en bänk i korridoren idag. Det var verkligen en central placering, för jag hörde nästan om allt som skedde i korridoren, bland annat om det dära slagsmålet. Ja, kan du tänka dig, det var slagsmål på Linghemsskolan! Det är inte ofta.. Men det var i vilket fall som hellst synd om Ron, fegt att gå många mot en.

Idag avskrev jag mig titeln som Fröken Märkesnörd! Cool, isn’t it? Undrar vem som åtar sig den titeln efter mig nu då.. Det återstår att se!

Haha, lustigt nog hade Lasse satt MVG (!!!!) i dans för mig! Lasse, av alla. Jag trodde han hade nått emot mig, eftersom jag har nått emot honom.

”London calling to the underworld” - The Clash

Amanda against Lars Ström

Tis 20 apr 2004 15:57
Övrigt, 16 läsare totalt


Det ringde innan jag hann skriva ner någonting. Men nu sitter jag här igen, och nu ska jag banne mig inte svara om det ringer. Muntligt Nationellt i engelska idag, gaash. Inte roligt, jag stammade typ på en del ställen och hade jättesvårt att få fram det jag ville ha sagt! Men efter ett tag lättade det lite och det gick bättre. När man kom tillbaka till klassrummet är mer än halva klassen framme vid tavlan och fjantar. Hatar att det inte går att få arbetsro utan att skrika järnet! Dom kan verkligen inte ta eget ansvar, så fort läraren drar så snackar folket käften av sig! Grrr!

Ingen dansade på idrotten! Mohaha, där fick du, LasseKasse!!

Snart ska man fara och träna. Trevligtrevligt.. Med Frida Karlsson och hennes håriga mamma. Mpppff. Nej nu var jag elak. Jag är på elakt humör just nu, förstår du.

Björne says:
I have your pilotglajjes!
amanda. says:
Ohooo!
Björne says:
tar med dom på tiomila.
amanda. says:
Då bor dom i Örebro nu alltså
amanda. says:
Gör det
Björne says:
jajemän!
Björne says:
hade dom i skolan idag om de va okej..
amanda. says:
jaa, givet
Björne says:
man måste ju leva upp till sin coola image.
amanda. says:
visst ärom heta?
Björne says:
JA! Typ så man bränner sig!

Mamma ska åka till mormor på torsdag och vara borta hela nästa vecka.. Hur ska vi klara oss? Ska det bli pizza varje dag eller?? Hmm.. Det brukar bli jag som får ta ansvaret. Orka! Fast det är ju massa studiedagar och annat trevligt nästa vecka, så man kanske kan passa på att hålla sig undan.. Eller nått. Förresten, i förrgårs dagbok hade jag skrivit att det var Strokes som skrivit låten jag citerade. Förlåt, jag tar tillbaka det, för det är Broder Daniel. Därför får jag dra till med en Strokeslåt idag;

”Wait now, by the side walls, hold on. Yes, I’ll be right back” -Strokes

Hårfärgning..

Mån 19 apr 2004 19:11
Övrigt, 18 läsare totalt


..har jag sysslat med de senaste timmarna. Mammas hår är slingat, likaså Josefinas. Mitt är färgat (nån form av RÖTT!:S) och lite halvförljusat. Ska snart skölja ur det, men först ska jag berätta lite om dagen som vart.

Jag kom till skolan glad och munter, sjungandes på ”Number one swartskalle”. Mitt glada humör höll faktiskt i sig under franskan, detta på grund av att vi höll till i bildsalen och målade. Efter det hade vi Matte Med Matsa i Kemisalen, ”Gymasieförberedande Kurser” kan man också kalla det. Sinus och cosinus jobbar vi med. Det blev dock inte mycket jobb, eftersom folk var mer intresserade av diskussioner om helgen. Efter Matten följde ett besök i matsalen (äckelskinksås med slemmakaroner) där vi snackade massa skit tillsammans med Matilda & Karin.
Tekniken var nästan intressant, jag jobbade på med mitt mekano som ska föreställa en helikopter. (Jag konstruerade en alldeles egen cockpit!) På svenskan jobbade Hanna och jag vidare med att försöka engagera gruppen i vetenskapsmänsarbetet, och på engelskan var det tänkt att jag, Adam och Malin skulle vara de första som gick ut och hade muntligt nationellt prov!! Elin skulle som tur var gå till tandläkarn, hennes grupp fick ha istället, så vi slapp. Vi ska ha imorn istället. Pojkarna i gruppen hade föga roligt åt Fjunet när han kom tillbaka från ”The Oral Test” (som det heter på engelska) och Jeanette berättade att de spelat in allt på band, men att bandspelaren var placerad bakom Fjunets rygg så det prasslade bara när man lyssnade på bandet.

Ska snart ut och gå med mor min. Trevligt.. Åååh vad jag längtar till helgen! Tiomila, ju!

Förresten var jag, Britta och Julia i tidningen idag, -fetingstor bild! Heeeeett!

”I don’t mean to be unfair, but you’ve got to learn. You get what you earn.” -Elin Sigvardsson.

Coolaste-rivsåren-tävling

Sön 18 apr 2004 20:54
Övrigt, 9 läsare totalt


Tjoflöjt!
Igårkväll, innan jag skulle somna, tänkte jag lite på dagens tävling. Jag tänkte; Imorn, då tar jag dom. Jag ska verkligen vinna.
Och det gjorde jag!:D Slog Jossa med 15 minuter, hett! Haha, visserligen hade hon bommat en hel del.. Kristin också, dom hade gjort i stort sett samma sak. Julia vann också. Och pappa. Fast det var skitterräng. Och jag förlorade min och pappas tävling om vem som fick coolast rivsår.

Var hos mormor och åt efter tävlingen, men var tvugna att åka fortfort hem för mamma är inte bra..

”What a fool I must be, who thought he loved me. I could not see” - Strokes

Jobba ”H”! Kööööööör!

Lör 17 apr 2004 21:06
Övrigt, 14 läsare totalt


[07:21]Det lustiga är att Ola och de andra som är på årets konfa, är så jägarns små!? Var vi verkligen sådär små vi också, när vi började på konfirmationen? Jag tvivlar verkligen på det! Vi är ju precis lika stora fortfarande.

Snart blir det till att åka ut på tävling. Stigtomtakavlen idag, jag springer i D17-kavlen för vi hade inga 14-åringar som kunde springa i ungdomslagen. Så, om någon har några överblivna 14-åringar, kan vi ju diskutera fram ett vettigt pris och så kanske vi i LOK kan få låna dom när det behövs några i kavlelagen?

Nästa vecka är det tiomila. Jippiehow!

[15:26] Cowabunga. Jag mår totalt jättedåligt just nu. Snorig, två munsår (AARGH!), illamående och med en slående huvudvärk. De två sistnämda åkommorna var dock följderna av att jag satt och läste i bilen på vägen hem. Kan också nämnas att vi åkte färja och sedan på massor små kringelkrokiga vägar för att Julia skulle få se mer av landskapet. Så just nu känner jag mig inget vidare.

Men det gick bra idag! Iallafall på första slingan, det rapporterades senare att jag hade gått fetingbra fram till radion (dessvärre la jag märke till det i skogen också, och gjorde en brakbom till kontrollen efter radion) men efter varvningen var jag dyngtrött. Jag tappade skapligt mycket där, men jag är nöjd. Speciellt med de första tre kontrollerna:) Hela tävlingen idag var riktigt lyckad faktiskt. Per var där, Malins pojke, och han var riktigt trevlig. Victor lånade mina glajer, så nu ska dom bo i Dalarna i Avesta hela veckan. Jag får tillbaka dom på tiomila. (Han var väldigt fäst vid dom, han började nästan gråta när jag skulle ta solglasögonen ifrån han, så därför lånade jag ut dom). Det var väldigt fin terräng där! Det var kul när jag sprang vid varvningen och Victor skrek ”Heja H!!” efter mig. Jag menar, hejar han på Amanda kan det ju vara någon annan där som har tilltalsnamnet Amanda. ”H”, däremot, är det inte många som reagerar på. På upploppet var min trogne Mr Hejarklack där och skrek också, den här gången ”Köööör Hildur!” Hildur är det heller inte många som heter, så därför var jag nästan säker på att det var mig han menade. Hehe.

”Den totala makten, den totala kontrollen, det totala totalirära” - Ebba Grön

En fråga bara..

Fre 16 apr 2004 21:46
Övrigt, 11 läsare totalt


..Blir man blind om tittar på solen? Jag har för mig, att mamma sa något sånt till mig under mina första år. Satt och stirrade intensivt på solen igår, men har då inte märkt av någon blindhet.. Haha. Tur är väll det!
Mobbandet av Elin Zaulich i 9C fortsätter. Amanda och Olivia trakasserar henne något enormt, som på gympan idag tillexempel. ”ALLA MOT ELIN! Elin, vi ska göra mål här (ett fem meter stort mål), du gör mål där borta (mellan två träd, 50 meter bort, som det var runt en meter mellan) Okej? Då köör vi!!” Hähä:) Vi lekte även lite irländsk julafton, då var vi faktiskt snälla mot Elin. Lite. Efter det hade vi franska och jag och Olivia släntrade ner mot bildsalen tillsammans med Elsa. Elin stannade i franskasalen, och detta ledde till mobbning av Elsa istället i brist på Elin. Elsa målade ju av en kvinna som stod och kliade sig i skrevet! Det är under inga omständigheter acceptabelt. Haha. Detta medförde prat om könsstympning och liknande saker vid matbordet, och det var inte omtyckt av alla. Bara för att Amanda lider av munsår (munherpes, grr, vem fan har gett det det bisarra namnet!??) så trackades hon STENHÅRT för det (okej, Elin hade väll lite att ge igen, men vaddå!??:P). Solning på matrasten och roligt på SO’n. (Veckokrysset fråga ett: ”April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill. Blev du lurad på första april i år? 1: Ja. X: Nej. 2: Vet ej.” Haaaha!:D) Mellan SO’n och svenskan begav sig de två vännerna och Elin sig av mot jourlivs för att inhandla diverse nödvändigheter, och på vägen tillbaka till skolan möts dom av ett fett gäng ungdomar som frågar efter vägen till Grannskapens Hus. Ingen av de två vännerna (inte Elin heller) hade hört talas om något sådant hus, men ger dom en ”något” krånglig beskrivning av vägen till ICA. På matten räknades det två tal, Olivia sjöng ”The eye of the tiger” skithögt och Elin debatterade i frågan om kvinnodiskriminering.

När jag kom hem lekte jag ”Gung-boll-datten” med Lillebror, det var jätteskojs:D Ola när bollen hamnar bakom mig på gungan:
-Mohaha, nu tar jag dig bakifrån!
En sekund senare ligger han ner i sanden och vrider sig av skratt. Iiiih, STORASYSTER TYCKA OM LILLEBROR:D

”Sheena is a punkrocker” - Ramones.

Joppejdi!

Tors 15 apr 2004 07:35
Övrigt, 13 läsare totalt


Gomorron Gomorron Gomorron.. Nu håller jag på och meckar med mitt Svenskarbete som jag egentligen skulle ha lämnat in i måndags. Mamma kunde inte sova i natt heller. Hon är helt rödsprängd i ögonen och vet inte vad hon ska ta sig till. Ikväll ska hon få sova i min säng, vi byter. Jaja. Snart ska man gå till skolan och ha syslöjd. Jag ska fortsätta sy på min härmtröja. Och sen ska vi ha svenska och jag har inte tagit reda på ett SMACK om Carl von Linné till vpr vetenskapsmänsgrupp. Vilken är den bästa uppfinningen någonsin? Är det hjulet? Eller penicillinet? Eller klockan? Glödlampan? Datorn? Kilen? Hävstången? Jadu.. Vi ska göra en 20 i topp-lista på de 20 bästa uppfinningarna. Men nu ska jag dra mig mot skolans dystra korridorer. Godbaj!

”Ingen mänska på jorden, kan bestämma över ditt liv” -Lasse Winnerbäck

Tipspromenadsdag

Ons 14 apr 2004 21:38
Övrigt, 7 läsare totalt


Goddagens mitt herrskap. Den här dagen har i grund och botten bestått av stress, stress och åter stress. Det är omänskligt att en person kan stressa så mycket som jag gör just nu alltså.. Men snart är det ju sommarlov, och då behöver man inte stressa ett dugg, mer än när man nästan kommer försent till starten.
Vi gick tipspromenad idag på mentorn. I min grupp ingick; Jag och Rasmus från nian, Gabriella och Jacke från åttan, och Johanna och Victor från sjuan.. Rasmus kunde dock inte joina, eftersom han gjorde omprov. Vi fick 8/10 rätt, vilket innebar att det inte blev vi som vann biobiljetterna den här gången, men nästa gång så tar vi dom! Haha.

Mamma har köpt sömntabletter för hon tror sig kunna sova bättre nu på kvällarna. Julia och hennes vän spikade spikar i träd, och Josefina har tappat bort sina batterier.

Pratade med Linus igår.. Nu verkar det som om han ska åka på Jukola istället för till idre! Och utan Linus i idre blir det ju inte kul, isånafall blir det Jukola för mig med.. Röja loss på båten:) Haha.. Fick mina kort från nyår igår förresten! Lite sent kanske, höhö, men bättre sent än aldrig heter det ju. Jag såg helt flum ut på korten som Stina tagit mitt i natten, men det gjorde i stort sett alla så visst.. Malin var nog med på flest bilder, och näst flest Anna. Haha:)

Ni skulle hört kommentaren jag slängde ur mig på mentorstiden idag, när vi pratade om vår klassresa! Elin och Jenny sa att dom bestämt att vi skulle ha ett flick- och ett pojktält. De som ville sova blandat skulle få sova inne i stugan. Robban och Adam började högljutt klaga medans Elin snällt försökte förklara för pojksen att inte alla flickor ville sova tillsammans med pojkarna. Robban frågar då mig, hur jag vill ha det? Amanda svarar; ”Äh, för mig spelar det ingen roll vem fan jag ligger med” Alla som hörde det assecoerade vidare och tyckte jag sagt nått hemskt roligt. Haha..

Förresten, innan jag slutar, MVG på fysikprovet! JEHUU!

”Det skulle va lätt för mig att säga att jag inte hittar hem, men det gör jag, tror jag”
-Bob Hund.

Kan inte komma på någon bra rubrik..

Tis 13 apr 2004 22:06
Övrigt, 10 läsare totalt


Sho Bre! Har just vart ute och kuckelurat på en D21-bana.. Dock inte så jättehet tid, hade 38,03, det vill säga 9 minuter efter Emma Engstrand på samma bana.. Men roligt var det, för att vara i Vidingsjö! Kartbyte och allt.

Och imorn är det musikhistorieprov. Usch och fy och blä. Tur att man har andra saker att glädja sig åt. Som till exempel.. ööh. Sweet. Dom är kuuung.

Häromdagen sprang Ola och jag barfota på Vätterns strand för första gången i år. (Barfota har man ju gått X antal gånger redan i år, jag menar, hur ofta har man inte redan lyckats glömma skorna på TC på orienteringstävlingar!?) Det var skoj i vilket fall, Ola hittade en liten träbit som han gjorde en flotte av och som han påstod sig vilja skicka ut ett litet djur på. I just det ögonblicket passerade en labrador med matte, jag sa till Ola att han fick 50 spänn om han sjösatte labradoren på flotten, men Ola bangade. Haha..

Vi jagade Jonas och Oliver på LOK idag.. Haha.. Jonas hade en jättesöt kineslillasyster! Men han är lagom kartig ändå..

Amanda Almén = Veckans Babe på Linus Lauris sida. Heeeeeeeeeeeeeeeeeett!!

”Just try a little wig wam wam” - Sweet, vilka annars?

Jag är så heeeet...

Mån 12 apr 2004 15:10
Övrigt, 19 läsare totalt


..så HET, kan ingen svalka mig!??
Ja fast inte hjälper det att jag är het. Det går ju inte bra i skogen ändå. Visserligen slutade jag som tvåa, men det efter ett mycket kasst lopp. Jag fick en pinne i ögat också. Jag är dålig, men de andra är sämre. Och därför kom jag tvåa ändå. Jag vann en blom-ljusstake. Haha, mycket vacker. Såg Arvids bror idag! Där kan man snacka HET! Yeeeeah.

You know.. Imorn är det skola igen.. Då ska jag glassa med min nya tröja! Men annars så ser jag icke fram emot återseendet med de gamla skröppliga korridorerna. Fast vi har ju faktiskt fått mycket bättre sammanhållning i klassen och det glädjer mig. Det gör dock inte lektionerna intressantare. Just fan, jag måste göra mitt arbete om ”De Svenska Arbetsförfattarna” klart ikväll.. Lovade Douhane att hon skulle få det imorn. Suck.

Förresten har Lisa och jag dubbelpax på Arvid. Det är faktiskt nästintill FÖRBJUDET för nån annan att ens snudda vid honom. Haha.

Marit Bergmans senaste skiva, Baby Dry Your Eye, är ju KUNGLIGT bra! Pappa delar inte samma uppfattning, men det är bara bra. Då får jag ha den för mig själv!

”I say: I don’t know, you say: I don’t know, I say: Take me out!” - Franz Ferdinand

Släktens fjortisar...

Sön 11 apr 2004 22:33
Övrigt, 11 läsare totalt


..är lugnt mormor och Moma alltså.. Värre sladdertackor än dom två får man leta efter! (Vad sladdertackor betyder vet jag inte, men i det här sammanhanget betyder det att dom pratar väldigt mycket). Dom skvallrar och snackar som jag vet inte.. Och inte finns det mycket att göra där heller. Dra runt, läsa nån Se&Hör, lägga sig och slötitta på teve, sätta sig och sola, busa med hunden.. Man tröttnar. Datorn är en livsnödvändighet.

Men nu är man hemma iallafall. Och snart börjar skolan igen.. Uääää. Jag vill inte.. Jag vill fortsätta ha det såhär, man kan träna när man vill och lägga upp dagarna precis som man vill och gå och lägga sig när man vill. Jag har köpt en ny huvudbonad. På MAXI! Hahaha.. Men skitsamma, den ser ju cool ut så vafan.

Varför är jag på så surigt humör? Jag tycker itne om det.. Allt och alla blir ju arga tillbaka då, och det är just vad man inte vill. Man vill ju att alla ska ha midlidande när man är arg och vresig. Jaja.

Sov hos Moma natten tillidag. Moma = gammelmormor, eller Krutmormor som Tomas säger.. Hon är för härlig! Ungdomlig till tusen. Och ändå är hon 84! Asskön. Hon berättade om Holger, Arne, Sven, Halvar, Gunnar... Och vad dom nu hette hela bunten.

”If you think the world’s too much, then take my hand and follow”

Vårt band utan namn

Fre 9 apr 2004 11:48
Övrigt, 16 läsare totalt


Lisa på lufttrummorna, Stina på dansen, Fredd på luftgitarr, Amanda på sång. Yeeaah. Sweet-covers. Dubbel-YEAH!

Snart ska vi fara till mormor och få massa påskägg. Eller massa och massa, ett var får vi väll. Och ett var av Moma. Hoppas jag får pengar i mitt, godis klarar jag mig utan. Fast jag blir glad för vad jag än får.

Just nu sitter jag med hörlurarna i öronen och har Sweet på högsta volym. Dom är bara kungliga. Undrar just, varför jag inte lagt märke till det tidigare? Mamma har haft skivan här hemma länge, påstår hon.

Jasså, så blev Stina offline också. Vi har skickat iväg våra påskkort till Stanchion och Coach nu! Heeeett!

”Come oh summer come on now, stay all winter with me”

We want Sweet!

Tors 8 apr 2004 20:43
Övrigt, 10 läsare totalt


Hallohejsan! Idag har man då varit iväg och påskhandlat! Yeeah. En tjocktröja, tre t-shirts, ett par jeans, ett skärp and a mascara. Och mamma betalade rubbet! ”Ska du inte ha den där Fred Perry-tröjan också?” Jag ÄLSKAR när mamma är på det humöret!:)

Vi åt glass på Bosses, mamma tyckte inte om sin (!!!!) och slängde den på marken! Lustig kvinna må jag säga..

Träffade Lisa och Elin också. Lisa letade tröja, hoppas hon fann nån.. Lisa är ju lite småkräsen när det gäller tröjor;P

Sen har jag vart hos farmor också. Vi målade ägg innan maten. Som vanligt. Jag tror jag älskar familjetraditioner! :) Efter maten var jag och mina tre små syskon ute och lekte i lekparken innan vi började vår promenix hem. Men det dröjde innan vi nådde hemmet eftersom det finns en hel flock lekparker på vägen också, där vi var tvugna att stanna och busa. Det roligaste var vår turnering på hopp-brädan! Jag är så glad att jag har mina syskon, vad skulle jag göra utan dom!?? Svar: Inte mycket.

”Recognize your raves, it’s a teenage rampage”

Borås. Teknikträningsläger.

Ons 7 apr 2004 20:48
Övrigt, 11 läsare totalt


Hemma efter lägret. Blev rätt skapligt, trots att det var dåligt planerat och hemska ställen att bo på (det andra stället var värst, massa äckliga gubbar som typ BODDE på vandrarhemmet och satt och fällde läskiga kommentarer så fort man gick förbi!). Bra träningar var det iallafall. Linje-OLträningen var roligast.. Men jag orkar inte berätta så mycket om lägret, och egentligen finns det inte så mycket att säga. Vi tränade, skjutsades till ett ställe, duschade, åt, skjutsades till träningen, skjutsades hem, åt, sov, skjutsades till träning, skjutsades nån annan stans, duschade, åt, skjutsades till träning etc etc..

Men på andra träningen idag stod jag över. Lisa, jag, Sara och Ullis vandrade till Jönköpings Flygplats medans de andra tränade. Lisa åt kärleksglass och så åkte vi kärra. Hihi.

”You said; Well, never mind. We are ugly but we have the music.”

KOLMÅRDSKAVLEN

Sön 4 apr 2004 20:09
Övrigt, 19 läsare totalt


[07:23 -Innan] Ojsan ojsan ojsan vad tidigt jag sitter här.. Men jag har redan packat min väska så jag är klar, och det är tio minuter till att vi ska åka och då kan jag lika gärna sitta här som att vara där uppe och vara i vägen. Det är Kolmårdkavlen idag, och för mig kan det inte gå annat än bra, för jag har laddat med GRÖT! Och då måste det gå väl. Det gjorde det förra gången jag käkade gröt. Stina kommer snart också. Hon ska åka med oss. Ooh min klass startar inte förrän 10,50 och jag springer sista till råga på allt! Men det ska nog gå fint ändå får vi hoppas..

MEN NU SKA VI ÅKA! (Märkt att jag har en förkärlek till versaler?)

[20:00 -Efter] Japp, hemma efter Kolmårdskavlen och jag är så jääääkla trött.. Upp klockan sex imorse, packa ihop väskan, sätta sig i bilen och så wroooom bort till Kolmården och kliva ur och så vänta i typ tre timmar innan ens starten går i min klass.. Haha, men det var inte så farligt, hängde runt med diverse trevligt folk. ANNA var där!;D Mitt lag bestod av:

1: Emma
2: Linnea
Sista: Jag

Emma hade inte gått alls bra.. Hon hade typ sjuttio minuter och hon som kom först in på sträckan hade trettiåtta. Linnea plockade dock lite, men kom inspringandes på upploppet med sin sko i ena handen. Hon hade inte haft tid att stanna och knyta den! Haha. Innan Linnea kom in till växel stod jag och fjantade mig med Sara och sjöng; ”Jag vill vara din, MARGARETA” Hela tiden för att psyka henne innan hon sprang iväg.. Det dumma var, att även jag lyckades etsa fast den på hjärnbarken. Men roligt var det, när jag sprang om Sara och sjöng; ”Kan inte hjälpa att jag känner mig så hääääär” Och ännu roligare var det, när Sara och jag möttes en andra gång i skogen, och Sara klämmer i; ”Bara vara din, ska du VETA!!” Hahaha:) Koncentration, flickor!

Men som sagt så gick det rätt hyffsat och jag plockade från nionde till tredje plats. Vi vann ett par hantlar. Hehe. Linus, Johan och vem det var mer vann varsin yxa (?)..

Stina och jag hörde kungligaste låten med Sweet! Poppa Joe! ”Bobarumbo rumbo hey poppa Joe coconut” Yeaaaaaah. Jag ska ta med mig CD-spelare imorn så vi kan rocka loss på lägret!!

”Why is it so we all die just like copies? When it’s so we born originals..”

OK Tors Ungdomstävling

Lör 3 apr 2004 17:28
Övrigt, 16 läsare totalt
Hemkommen från tävling. Tävling som inte gick speciellt bra. Kanske inte så lustigt, med tanke på att jag har en förkylning i kroppen. Därför var jag otroligt seeeg. Slutade tia, fem minuter efter segraren. Ooopsie. Men det var rätt trevligt ändå, träffade ju vänner för tusan. Axel och Victor bland andra som man inte träffat sen.. Dala-Dubbeln eller nått. Smålands kanske, men ändå. Träffade även Filip (som inte heller träffat på lääänge) och det var ju lite småtrevligt. Väldigt många fler också faktiskt.

Anders vann nog över mig på spurten är jag rädd. Han hade värsta fetingspurten.

”Smells like teen spirit”

Jojomensan, nu är det lov.

Fre 2 apr 2004 16:01
Övrigt, 10 läsare totalt


Japp. Gött. Fast på nått lustigt sätt, känns det inte som om mitt lov kommer att bli så roligt.. Mina klasskompisar ska som vanligt ha en fest som jag inte kan komma på, och så ett tre dagars långt träningsläger med Lotten.. Uääk. Okej, det blir säkert kul (det blir ju vad man gör det till) men jag måste erkänna, att just nu känns det jäkligt trist.

Imorn är det OK Tors ungdomstävling och på söndag Kolmårdkavlen. Ska ha spurtstrid mot Herr Holmberg båda dagarna! Haha, undrar just hur det kommer gå.. Vi har satt en glass.. En CHOKLADglass. Höhö. Spurttävling mot Amergovich också. En glass på spel även där. Oops.

Åh vad alla är kära och glada! Jag vill också! Olivia och Kim tillexempel.. Man vet ju redan nu hur det kommer att sluta:) Speciellt som hon sitter och skriver hans namn i skolböckerna ständigt.. Hihi..

Ollie och jag hade vår redovisning idag.. Det gick sådär, den var väldigt tråkig faktiskt.. Jaja, snart blir det filmtittning med Lillebror!

”Pulver hjälpte mig verkligen, skriv det här i tidningen”

April april.

Tors 1 apr 2004 21:23
Övrigt, 21 läsare totalt


[08:10] Morgonstund har guld i mun.. Hmm, kanske det.. Men snart ska man till skolan och ha dumtråkbajs-syslöjd. Ischlan. Vi får hoppas att jag överlever. Och snart är det ju lov också. Göööött. Visserligen består hela lovet av träningar, men det är tusentals gånger trevligare än att gå till skolan! Fast igår var det rätt soft. Hela matrasten låg jag på en bänk utanför skolan och lät rasten passera och solen värma mitt ansikte. Först låg jag där med Jenny och Olivia. Sen gick Jenny, vart vet jag inte. Efter ett tag stack Olivia också, till Kristna Skolgruppsmötet. Då låg jag kvar själver. Sen kom Robban och gjorde mig sällskap, och sen Erik, Pera, Challis, Elin, Lille, Malin, Olivia (kom tillbaka) och hela faderullan. Men nu ska jag gå. Ska ha syslöjd. Bläää.

[21:09] Idag har det faktiskt hänt mycket! Först och främst var det ju skolan, där det bland annat har hafts svenska där vi skulle sätta oss på varsin sida av klassrummet. Douhane gillade inte mitt impulsval av sida. (?)

Sedan, när skolan var slut, fick jag SMS av min käre bror. Han undrade vilken film han skulle låna till mig och om jag ville träna med honom. Jag fick önska vilken film som hellst!:) Det blev The Ring. Så den ska vi se imorn, hehe. Men det blev inget spring. Vi spelade fotboll istället, bror och jag. Det var roligt, vi sprang som fån efter den där bollen. Sen kom vi på att vi skulle dutta istället. Jag vann! Efter det försökte vi oss på den där leken som alltid Denslarna kör, ni vet när de står i en ring och duttar bollen mellan varandra, och aldig låter den nudda marken? Men det funkade inte så bra, vi klarade som mest fyra gånger, men det var kul ändå.

Efter det satte vi oss och kollade på Finding Nemo. Bra, men inte i Shrek-klass! Inte inte. Och imorn blir det The Ring som sagt.

Om jag inte sagt det tidigare, så är det första April idag. Imorse blev vi lurade som vanligt; tejp på osthyveln, tejp på vattenkranen, tejp på saltet.. Suck. Och alltid går man på det också! På alternativet hade dom visst skrivit nån artikel om att prologen till VM skulle gå INOMHUS i Nacka Centrum.. Jag gick till en början på det! Haha. På radio sa dom att Christian Olsson börjat hoppa tresteg med volt och i tidningen stod det om Tjejdäck. Det var dagens aprilskämt.

”Har du hört om han som bränner sina skepp i samma stund som han fått dom att flyta? Om han som har ett fläckfritt liv men skulle dö för att kunna byta? ”

Lisa Skullman..

Tis 30 mar 2004 21:48
Övrigt, 13 läsare totalt


[16:19]..är en liten kattunge. Mjaumjau! Haha, det skrev hon iallafall igår. Visserligen var det Siri som skrev det, men shit the same.

Hihi, pictionary idag igen på engelskan (seriösa lektioner, yes!). Anton och Challis skulle måla ”attention”, uppmärksamhet. Medans Challis stod helt idélös började Anton måla för fulla muggar. Ingen förstod ioförsig vad han ritade, men det framkom senare att det var Naken-Janne i full gång med att göra helikoptern han hade försökt sig på att porträttera. Haha. Anton..

Vi lekte lite på matrasten också. Elin lärde oss alla hennes CISV-sånger. Vi sjöng upp dom för Malin, Jennifer och Lille sen. Dom var mycket imponerade.

Rundbadminton på idrotten sen. Det var mycket roligt, faktiskt..

[21:41] Träningen avklarad! Det var klädnyps-OL, som gick till såhär: Man fick en karta där det var inritat två banor, en blå och en röd. Den röda var den viktiga. Först sprang man till röd-ett, och om man var bland de första satt det en röd klädnypa där. Gjorde det det skulle man ta med sig den och sedan springa till Blå-ett, men om det inte satt några klädnypor kvar sprang man till röd-två. (Krångligt kanske?) Och så höll det på iallafall.. Kom man först fick man springa en extrakontroll, så alla var ungefär samtidigt vid kontrollerna sen ändå. Men det blev lite ojämt, Martin hade tagit 7 klädnypor, Peter 2, Jag 1, Ola 1 och Jocke 2. Typ. Men det var roligt!

Malin ska till Per i helgen! Gu vad roligt! Fast själv ska man ju åka på OK Tors ungdomstävling och ha spurtstrid mot Bolmarn. Huhu.

Och så måste jag säga att de tighta LOK-tröjorna har kommit! De kostade 450:-, vilket (om man tänker efter) är jäkligt dyrt för en tröja som man ska springa omkring i skogen med! Men orientering är en prylsport, och tighta tröjor MÅSTE man bara ha nu, eftersom det är nya flugan;) Kan också tilläggas att jag köpt helt ny tävlingsdress, eftersom min gamla var helt sliten. Fått låna min favorittröja också. Den ska jag ha imorn!

”There is a kid, who has a big hallucination”

1%.. Gäller det fortfarande?

Mån 29 mar 2004 20:11
Övrigt, 16 läsare totalt


Det där du sa.. Menade du verkligen det..? Ooh. Jag ångrar mig så..

Suck.. Jaja, det var en rolig dag idag.. Om man inte räknar med alla dessa lektioner som jag genomlidigt, förstås. Olivia och jag klättrade in och ut genom fönstret till Fysiksalen när klassen tog en ”bensträckare”. Stolar tranporterades in och ut också. Ja det var roligt det. När Hanna och jag hade vart och ätit mat, gick vi och fulade oss på skolgården på vägen till våra skåp. Någon i Olas klass hade sett mig och frågade honom om jag var drogad eller nått.. Wooops. Hehe.

På engelskan lektes det lekar, eftersom vi varken fick se ”Mona-Lisas leende” (Johan hade visst bränt den, men who fucking care?) eller ”Hitta Nemo” (Fjunet hade hyrt den). Men imorn ska vi se på Hitta Nemo iallafall blev det visst bestämt. Idag lekte vi iallafall lekar. Pictionary blev det, och Lag A vann!:) Yeeeah. Håller helt med Olivia, som skrev detta i sin dagbok:
Värt att minnas:
Fjunets imitation av nagelbitning.
Adams bild av ”dizzy” (yr). Såg ut som en död gubbe.
Antons ”sleep”. En loftsäng påstod han. Ingen som trodde honom.
Carros ”inventor”. En gubbe, några bubblor och konstiga flaskor. Alla gissade på pundare.
Antons flygplan. Jag säger bara ASGARV.

Såg på ”Utvandrarna” förut, för Olivia och jag ska redovisa om Vilhelm Moberg och Moa Martinsson på svenskan, och om man nu ska klä ut sig till herr Moberg är det ju en fördel om man vet vad det är han har skrivit om.

”Jag dricker glögg med balkongdörrn öppen i natt.. Jag är så trött på alla mail och koder”

Vingåker / Katrineholm

Sön 28 mar 2004 21:27
Övrigt, 9 läsare totalt


Ungdomsläger. Barn som skriker. Barn som spiller mjölk. Ungdomar som spelar spel:P Hihi, jag spelade charader med Peter, Anton, Oliver och Lisa. Ni skulle sett Peter imitera en björn! Antons första gissning:
-Gorilla!
-Schimpans!
-Herr Nilsson!
Peter: - Nää, det är ju ett svenskt djur ju..
Hihihi. Lisa och jag tränade mycket bra också. Vi gick som vanlig toch filosoferade. Denna gång om Bomull och Polyester. Och om godisskålar och godisaffärer. Fast bomull och polyester-grejen var bäst. Lugnt.

Jag är 100% bomull!

”Men nu när det är över.. Då finns du överallt!!”

-Går du hit ofta?

Fre 26 mar 2004 21:43
Övrigt, 17 läsare totalt


Tjillevippen.. Då var det äntligen helg då.. Imorn är det dags för läger. I Vingåker. Amanda och Lisa ska dit. Det ska faktiskt bli rätt skoj..

Vi hittade en hel bunt med gamla Julia-tidningar som vi satt och läste på håltimmen idag. Lycka är att få läsa Julia! Hihi. Rasmus hade bakat fika till svenskan, det var ”kärleksmums” idag igen, dock med lite klumpar och äggskal i, haha, för ägget gick sönder när han bakade. Det var navelludd i saften också, men det är vi vana vid vid det här laget så det gick ner ändå. Robert, Olivia, Amanda och Challis hade skoj på rasten innan matten;
-Går du hit ofta? :D

”Oh Romeo, where do you have your Juliet? Romeo, where’s youre girlfriend?” Om det ändå var så väl som i Eva & Adam ...

A Lying Kind

Tors 25 mar 2004 22:06
Övrigt, 11 läsare totalt


Det var just vad teatern hette. Som jag var och såg alldeles nyss. Den var bra! Handlade om två poliser som skulle berätta för ett gammalt par att deras dotter dött men paret missuppfattade det hela och trodde att dom snackade om deras hund. Så det så, nu vet även du vad det handlade om!

Jag och Hanna ska göra en film om Linghemsskolan. Undrar just hur den kommer att arta sig. Jag menar, inte kan det väll göras en BRA film om Linghemsskolan? Hihi.

Franskaprov idag förresten. Gaaash. Illailla.

Pappa gjorde våfflor för arton portioner förut. Jag åt en halv. Mamma åt en. Josefina två. Ola en. Julia en. Pappa åt tolv och en halv.

”För mycket CK gör dig sprallig!”

Russinet Sievert

Ons 24 mar 2004 20:40
Övrigt, 11 läsare totalt


Halloj! Nu sitter jag och diggar musik med min kära vän, OLIVIA! Yeah. Förut satt vi i uppis och läste Julia-tidningar med Daniel och Nord (eller vad han heter). Det var det roligaste jag gjort på länge! De där som skriver Julia-tidningarna hittar tusan på insändarna till tidningen alldeles själva! Alla är i stort sett likadana.. Vi bestämde förresten på fysiken, jag Hanna och Olivia, att vi ska kidnappa läraren (Mats) genom en supersmart ostfälla med 10 centimeter tjockt trälock samt rör för vatteninförsel, utsätta honom för 500 megaSievert, blötlägga honom i en skål och sedan betrakta resultatet. Hypotes: Han blir ett mänskligt russin. Vi tänker ta patent på upptäckten och visa honom på Naturhistoriska Museet i Stockholm. Vi ska sälja russindockor och morötter utanför.

Ojdå. Dagens dagbok vart visst lite flum. Jaja. Det var ju roligt iallafall:)

”I just want you to know who I am”

I wanna be Bobbys girl!!!

Tis 23 mar 2004 21:04
Övrigt, 8 läsare totalt


Jeha:) Innan jag börjar, ska jag svara på Lisas frågor: 1) Ja, det verkar som om istiden är på väg. 2) Nej, jag är iallafall inte emot dig, och då är det inte hela världen. Hehe, såja.

Nu ska jag skriva om vad som hänt idag! Vi hade nationellt prov till att börja med. Engelskauppsats. Gick sådär, jag började skriva på en story men så ångrade jag mig och skrev en annan. Rafsade ihop lite där på slutet. Ungefär nästan precis som Stinas svenskauppsats förra året.. Förlåt Bobbsan. Hehe.

Sen fick jag min överraskningspresent av Olivia också! En jättefin tavla med bilder på mig som hon målat. Den var dyngcool! Pryder min vägg nu. Tack min vän!

”Sitter ensam när showen är slut, då kommer känslan tillbaks”

La Dolce Vita

Mån 22 mar 2004 21:10
Övrigt, 20 läsare totalt


[10:35] Uschlan. Jag känner mig inte riktigt frisk. Ont i huvudet och fryser. Skönt att man har studiedag, så att man inte missar nått i skolan idag. Just nu sitter jag och diggar till La Dolce Vita. Den borde tusan ha vunnit.

De dagar man är hemma skriver man ofta mest, som sagt. Frågan är hur mycket man kan skriva i dagboken egentligen? Hmm, kanske inget viktigt att spekulera i. Stinas och min nudda-tävling satte igång nu i helgen igen. Jag leder som vanligt, hehe. Nuddade både Stanchion, Loefaas och Storlöfås i ett svep liksom. Det dumma är att Stan rekogniserade att det var jag och hotar med att doppa mig i en vattenpöl på Kolmårdskavlen. Får hoppas att han inte gör verklighet av sitt hot. Jag nuddade även han, från Gotlands Bro OK, som skriver i Kåseriet i Skogssport! Han som skriver sådär kungligt bra, ni vet! Det är ju liiite status kanske;)

[21:07] Idag har jag inte gjort någonting. Verkligen ingenting. Det har vart råtråkigt. Ont i huvudet fortfarande. Irriterat humör. Ingen bra kombination. Fast det där med irritation är väl en biverkan av huvudvärk, kan jag tänka. Har firat pappa, ätit glass från Madagaskar, spelat tevespel med lillebror, sett på Charlie Chaplin och sedan satt mig här. Vad ska jag göra nu?? Svar: Soooooooova.

Kommit fram till en jäkla grej också. Lite sent kanske. Japp, alldeles för sent. :’(
Fy FAN för pojken TC!!

Kör sakta! Rörelsehindrade gubbar!

Sön 21 mar 2004 21:32
Övrigt, 15 läsare totalt


Hemma igen efter helgens strapatser. Två lopp som gått bra, ända tills jag kom på att det gick riktigt bra. Då irrade jag bort mig. Se här: Första dagen, gick skitbra tills jag kom till nian, då denna tanke dök upp: ”Fan, bra Amanda, du vinner det här!” Då kom bommen. Och där rök segern, eller iallafall andraplatsen. Idag då: Ute och springer, märker att jag ligger i täten, tänker: ”Yes, du kommer först in på förstasträckan, bara två kontroller kvar, du vinner” Då bommade jag och klungan sprang om. Bläääk. Men annars var helgen mycket skojig faktiskt, kanske inte jättekul på tävlingen igår eftersom det regnade så alla bara satt, men på kvällen!
Vi hade faktiskt en teve på vandrarhemmet, dock inte med fungerande bild (vi hade en risifrutti som antenn. När Lisa ville äta sin risifrutti blev det värsta hetset så hon fick springa runt och leta efter en ny antenn, som tur var hittade hon en pastasalladsburk som fungerade nästn lika bra) Så fort nån gick förbi teven så brusade det massor, hehe. Men ljudet funegrade iallafall, så vi kunde rocka till ”Det gör ont”.

Natten följde med massor prata i sömnen. Stina låg och skrek: PEEEETTER!! Och Elin; Vilken sida??? Uppe eller nere!?? Lisa snackade någon form av serbokratiska och sedan somnade jag.

Efter att min sträcka avverkats idag drog jag runt på TC med diverse trevligt folk! Det var det bästa på länge, men nu är jag väldans trött och borde gå och lägga mig. Är inte riktigt frisk heller. Godnatt alla, speciellt Lisa!

”Alla snubbar, alla snubbar, alla snubbar vill ju vara katt!” Hihi

Stressigt..

Fre 19 mar 2004 21:37
Övrigt, 15 läsare totalt


[11:42]..Jo det kan man verkligen säga.. Var nyss i skolan, i datasalen, och skulle skriva ut mitt bildarbete. Märker då att jag inte skickat det till min mail, utan jag måste springa hem, skicka det till mailen, springa tillbaka, öppna mailen ladda ner arbetet och sedan skriva ut det, på en halvtimma. Som tur var loggade Olivia in precis när jag skulle springa hem, (hon var hemma för att skriva ut SITT arbete) så jag bestämde med henne att jag springer hem, skickar arbetet till henne så hon skriver ut det och sedan ses vi i skolan. Så det blev rusch hem, (utan jacka eller nått eftersom jag glömt nyckeln) märka att bilen inte stod där (Julia är sjuk så hon och pappa är hemma) slita upp dörrn som var ÖPPEN (phew!!!) för att sedan sätta mig här och märka att det inte GÅR att skicka arbetet till Olivia! Gaaah! Panik! Men efter ett antal försök fungerade det iallafall, och nu ska jag snart bege mig tillbaka till skolan.. Med geggiga svettiga kläder, MEN ett snyggt utskrivet arbete;)

[21:29] Nu har man just sett på film, - Psyco. Jag är helt skakig, det är inte bra att se såna där filmer på fredagskvällar! Vågade inte gå in i förrådet för att hämta väskan att packa i ens.. Men nu är den iallafall packad. Med det mesta. Inte varma kläder dock, och inte regnkläder. Men det är ett senare problem. Kan ju inte lägga dit det nu, Läder-Hans kan ju komma vilken sekund som hellst;) Och imorn: TÄVLING! Trevligt trevligt.

Falska personer är endast personer som försöker vara sanna i en betraktares ögon

Kan inte läxorna. Illa.

Tors 18 mar 2004 21:17
Övrigt, 11 läsare totalt


Lina. Din dagbok. Du har så jäkla rätt. Det är inte länge till jag orkar med alla dessa läxor alltså. Bildinlämning imorn, SO-prov samt franskaprov.. Fyyy. Inget utav det kan jag heller. OCH så ringer telefonen. Jävla fan. Sådärja. Det är så jobbigt, internet lägger ju av när det ringer.

Jaja. Jag har tränat idag. Med pappa. Var asseg! Var jättetrött i skolan idag också.. Vad nu det kan ha berott på. Var iallafall trött på slutet av skoldagen, men det är man ju ioförsig jämt. I helgen far alla blivande Eksjöister till tyskland.. Amanda far till Södertälje, hehe. Det ska bli roligt det också.

”Och det finns ingen i hela världen som vet, att lögner som är bra, dom är en hemlighet”

Bossesbesök..

Ons 17 mar 2004 20:37
Övrigt, 13 läsare totalt


HeyZan! Yeah:) Idag var jag på BOSSES GLASSBAR för första gången i år. Mycket smarrigt.

Adam och jag fick visa alla åttor och sjuor på Volleybollen hur man dansar Foxtrott Vals och bugg.. Det var lite roligt faktiskt, för vi dansade fel först! Men sen gick det rätt bra och vi fick en applåd för den vackra uppvisningen:)

Smet från mentorn idag.. Inte snällt, men jag skulle faktiskt till Bosses.. Så vad gör man inte?

Dom har höjt priserna på pendeltågen! Grr!! 18 spänn för att sitta på tåget i 6 minuterm det är fanimig dyrt!

Kommunen betalar inte för Hallsberg.. Det avslogs..:’(

”Knock knock knockin on heavens door”

Bossesbesök..

Ons 17 mar 2004 20:37
Övrigt, 13 läsare totalt


HeyZan! Yeah:) Idag var jag på BOSSES GLASSBAR för första gången i år. Mycket smarrigt.

Adam och jag fick visa alla åttor och sjuor på Volleybollen hur man dansar Foxtrott Vals och bugg.. Det var lite roligt faktiskt, för vi dansade fel först! Men sen gick det rätt bra och vi fick en applåd för den vackra uppvisningen:)

Smet från mentorn idag.. Inte snällt, men jag skulle faktiskt till Bosses.. Så vad gör man inte?

Dom har höjt priserna på pendeltågen! Grr!! 18 spänn för att sitta på tåget i 6 minuterm det är fanimig dyrt!

Kommunen betalar inte för Hallsberg.. Det avslogs..:’(

”Knock knock knockin on heavens door”

BOSSES HAR ÖPPNAT! NU ÄR DET VÅR!

Dansen igår var underhållande och mycket trevlig faktiskt! Fast roligast var ändå, när jag och Elin stod och rockade framme vid scenen till bland annat YMCA och Fride (Frajd) när han spelade Wonderwall.

Tis 16 mar 2004 21:42
Övrigt, 15 läsare totalt


Idag har skoldagen flutit på riktigt bra, känns som om jag har det mesta under kontroll (om man inte räknar med musikprovet imorn, vill säga!).

Lisa och Amanda har vart i farten igen, med ett nytt tisdagsfunderande. Denna gång handlar det om kakor. ”Man kan inte både ha och äta kakan” Nej, kakan kan ju ta slut. Eller så kanske man har det som lisa, så att man har en kaka som är god i kanterna men när man väl kommer in i mitten så smakar den inte riktigt lika gott, så man stoppar in den i frysen tills kanterna blir sådär goda igen. Min kaka har jag ätit upp, men jag har en annan god gammal kaka som jag brukar återgå till när jag ätit upp dom allra godaste.. Suck.

BOSSES HAR ÖPPNAT! SKA DIT IMORN!:D

”Det var länge sen, jag borde ringt men att ringa nu känns lite fånigt och kort..”

[21:39] Ja orienterare segar ju, så då får man väll ta och sitta här ett tag.. Medans man väntar liksom.

Linie, dansen gick finfint!:) Hur funkar allt nere i Götebörg då? Haha, trevligt att ha en konversation genom dagboken:) Det gillar jag.. Hihi.

BOSSES HAR ÖPPNAT! NU ÄR DET VÅR!

Dansen igår var underhållande och mycket trevlig faktiskt! Fast roligast var ändå, när jag och Elin stod och rockade framme vid scenen till bland annat YMCA och Fride (Frajd) när han spelade Wonderwall.

Tis 16 mar 2004 21:42
Övrigt, 15 läsare totalt


Idag har skoldagen flutit på riktigt bra, känns som om jag har det mesta under kontroll (om man inte räknar med musikprovet imorn, vill säga!).

Lisa och Amanda har vart i farten igen, med ett nytt tisdagsfunderande. Denna gång handlar det om kakor. ”Man kan inte både ha och äta kakan” Nej, kakan kan ju ta slut. Eller så kanske man har det som lisa, så att man har en kaka som är god i kanterna men när man väl kommer in i mitten så smakar den inte riktigt lika gott, så man stoppar in den i frysen tills kanterna blir sådär goda igen. Min kaka har jag ätit upp, men jag har en annan god gammal kaka som jag brukar återgå till när jag ätit upp dom allra godaste.. Suck.

BOSSES HAR ÖPPNAT! SKA DIT IMORN!:D

”Det var länge sen, jag borde ringt men att ringa nu känns lite fånigt och kort..”

[21:39] Ja orienterare segar ju, så då får man väll ta och sitta här ett tag.. Medans man väntar liksom.

Linie, dansen gick finfint!:) Hur funkar allt nere i Götebörg då? Haha, trevligt att ha en konversation genom dagboken:) Det gillar jag.. Hihi.

Dans på Kupolen

Mån 15 mar 2004 16:23
Övrigt, 17 läsare totalt


Glömde säga, att igår träffade jag HJALMAR igen!:D För första gången på typ ett halvår känns det som.. Det var trevligt.

Nu är jag sams med Anita igen. Franskaläraren. Phew..

Ujuj, snart ska man iväg och dansa! Ska bli roligt, hoppas jag, men nog är man lite nervös.. Stå i en ring och sen pojkarna i en ring innanför och så bjuda opp massor man inte känner! Lovar att jag kommer missa bussen också, skulle vara en så typisk Amanda-grej! Kan heller inte bestämma vilken tröja jag ska ha.. Men vi får se, tar helt enkelt den jag känner för för stunden.. Måste snart ta mig en dusch för att jag ska kunna blåsa håret och sen platta det innan jag ska åka! Det tar sin lilla tid det dära.. Två timmar till avfärd också. Lite läskigt!

”I don’t give a damn for the education”

Tackar, Linie! ;)

Sön 14 mar 2004 20:23
Övrigt, 13 läsare totalt


Det var säkert din lyckospark igår som gjortde att jag fick lite kraft att slå Anna med en halvminut;) Hihi! Japp, säsongen började bra! Jens och hans vänner höll ju tummarna också, tack ska ni också ha!:)

Japp, tävlade idag. Gick asbra i början, men sen mellan trean och fyran sprang jag rakt in i en gren och slog hål på läppen så jag blev rädd när det började blöda, och tappade koncentrationen lite.. MEN det gick ju fint ändå!

Filip cyklar.

”Life is lika a hurricane here in DUCKBURG” Hihihi:)

When I saw her face!

Lör 13 mar 2004 20:13
Övrigt, 17 läsare totalt


[13:54] Nu har Stina åkt hem, vi har haft en mycket trevlig fredagkväll respektive lördagsförmiddag. MEN; Hon tyckte att SHREK var dålig! Det är oacceptabelt! Shrek är den bästa film som någonsin visast på teveapparater! :)

Stanchion ska springa Kringelträffen, Lurran också. Detta medför att Bobby Boberg är i extas. Vem ska hon dregla efter? Båda två? Hehe.

Idag är det slappa och bygga upp musklerna som gäller. För imorgon är det ju tävlingsdebut! Jippiehow!:D

[20:12] Tjipp. Jag säger bara; Amanda är bra förberedd för imorn! Kollat in kartan, packat, käkat pasta. Haha. Det är ju första tävlingen, måste ju vara lite seriös!:D
Ska snart sova också;)

”Hey now, you’re a rockstar, get the show on, go play!”

Danslektioner..

Fre 12 mar 2004 16:14
Övrigt, 14 läsare totalt


..fick vi idag! I hela TRE timmar dansade alla nior på Linghemsskolan Foxtrott (?), Vals och bugg. Bugg var klart roligast och Jimmy var klart kungligast att dansa med!;) Men inget ont över alla andra. Han snubben som ledde det hela (han liknade faktiskt den där lila ödlan i Monsters Inc. lite!) var rätt skön och det gick lättare än vad jag trott att dansa! Jag brukar inte vara så het på det där, menar jag.. Men idag så! Hoppas formen sitter i tills på måndag, då vi ska dansa med massa andra skolor på Cupolen...!

Natinellt prov också. Engelska. Bläää kan det gå sämre eller? Irriterade mig sate på den där gubben som snackade på CD:n! ”Ready?” NEEJ var jag jättenära att skrika. Han var jobbig ju. Men det kanske jag bara tycker för att det inte gick så bra.. Hehe.

Snart kommer Bobby!:D Det ska bli trevligt trevligt.. Ska upp och platta luggen nu! (Den är jättehemsk! Kan inte visa mig utan att först platta den!!) Tjipphow!

”Ti si moja prva ljubav” :P

IG-varning. Gulp!

Tors 11 mar 2004 19:22
Övrigt, 22 läsare totalt


IG-varning i franska. Mindre bra kanske. Men vad gör man.. Leker på lektionerna. Då får man skylla sig själv. Jag orkar verkligen inte med franskan! Det är bara sååå tråkigt.. Inte kan jag säga ett skvatt heller. På franska alltså. Men jag ska försöka hålla kvar i mitt G och hoppas att Anita bara skrämdes när hon sa så där. Ska iallafall börja jobba lite på lektionerna hade jag tänkt. Göra lite som Olivia säger, kanske..

Jaja. Snart ska man ut och träna. Och jag som nyss tryckte värsta måltiden! Men det går säkert.. host.. bra;)

Det var visst Lotten idag också, men det skiter jag i. Hoppas pappa också har glömt det. Lottengrejerna är verkligen OFANTLIGT tråkiga!

MVG på båda nationella proven i svenska! LITE gött då!:) Kommentar från Douhane angående fråga tre: ”Jag satte MVG+ på den, för du sprängde verkligen MVG-gränsen! Du sprängde gränses för hur bra ett svar bara kan bli!”
Det var lite glatt att få veta iallafall:D

Jaja. Hejdå.

[19:13] Jim Morrison var fan het asså! Haha. Pappa och jag ska besöka hans grav när vi åker till Paris i sommar. Det är kult, har jag fått lära mig. Musikälskare vallfärdar dit som muslimerna till Mekka. Haha! Nej nu överdrev jag. Har blivit alldeles för religiontokig på sistone. Blandar ihop alla! Men för att återgå till Jim Morrison så var The Doors kungar på sin tid.
Musik. Utan musiken skulle man inte kunna leva.

”Music. Makes some people. Come together. Yeah.”

Hej!

Ons 10 mar 2004 18:56
Övrigt, 18 läsare totalt


Nu var det ett tag sen jag skrev. Host två dagar host. Hehe. Ni skulle sett Olivia och Amanda i duschen idag, efter volleybollen! Vi lufttorkade genom att springa varv på varv i duschrummet (det är bara vi som duschar där efter volleybollen, det är inte så många tjejer). Lovar att vi sprang minst 50 varv alltså! Torra blev vi iallafall:)

Hade muntligt nationellt prov i matte idag. Det gick sådär.. Rörde ihop allt i början! Men sen gick det finare.

Tjipp.

Bära eller Brista / LUGG!

Lör 6 mar 2004 20:59
Övrigt, 27 läsare totalt


[10:25]
Mina dagböcker har liksom URARTAT på senare tid. Ska bli en ändring nu. Här sitter jag. Stina är i Stockholm. Anna är i Stockholm. Malin är i Stockholm. Elsa är i Stockholm. ALLA är i Stockholm. Eller, inte alla. Inte Lina. Inte jag.

Ska åka med mamma och handla sen, YESS, haha, men det ska faktiskt bli ganska trevligt. Som en helt vanlig lördag 2001. Som på den gamla vanliga tiden. Nu är inte min tid så vanlig längre. Den är.. Ovanlig. För det är inte ofta jag har tid. Tid för mina vänner i skolan, tid för läxor, tid att.. Koppla av. Jag bara flänger runt, än här, än där. Det är nästan så att jag inte orkar med längre. Det känns som att jag bara vill släppa allt. Sluta träna, sluta bry sig om skolan, sluta leka. Sluta.. vara.. Bli nån form av eremit. Gömma mig i nån skog nån stans, långt långt bort, där ingen nånsin skulle kunna hitta mig. På något sätt är tanken lockande. Men såklart jag aldrig skulle göra verklighet av den. Sättet att lösa den här krisen på är antagligen genom prioritering. Jag måste börja prioritera. Jag hinner inte med allt. Något måste räknas bort. Tidigare har det blivit skolan. Men jag har ändrat mig nu, när jag märkt konsekvenserna. Det är fritiden, vännerna, det roliga, som måste plockas bort för att allt det jobbiga tråkiga och nödvändiga ska hinnas med. Men samtidigt pallar man inte dessa jobbiga tråkiga och nödvändiga saker om man inte får små ljusglimtar ibland. Jag ska INTE plocka bort det roliga. Jag fortsätter som det är nu, så får vi se, om det Bär eller Brister.

Nu lät jag sådär pessimistisk igen. Förlåt.

”Som du sa, det verkar svårt att bli riktigt nöjd. Det är så lätt att fantisera. Mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket vill ha mera...”

/ amanda.

[20:56]
LUGG! HJÄLP! HELT ANNORLUNDA! ORANGET HÅR! HJÄÄÄÄLP!

Mm! Det är sant! Jag har klippt lugg igen! När jag säger igen menar jag att jag blickar tillbaka till 5:an, då Amanda Almén bar en prydligt sneklippt lugg som inte passade henne ett dugg. Håret är färgat också. Blev någon form av orange. Lite småkul! Haha. Imorn kommer emil lauri till LOK. Stina och dom kommer hem också. Då får jag höra om allt som hänt:) Tjarrå!

jag ööh

Fre 5 mar 2004 22:40
Övrigt, 13 läsare totalt


lustig film.. jag förstod inte riktigt budskapet.
jag var iallafall iväg och tränade förut! sprang och sjöng på ”bara bara vara vänner”.. jakob hellman.

nu är vännerna i stockholm, förlåt att jag inte svarar på sms, inga pengar

faaan

Tors 4 mar 2004 20:30
Övrigt, 22 läsare totalt


Jag är den självdöda räven... Jägaren sket i mig, när jag dog mitt framför hans fötter.. Han gick på jakt.. När han inte fann nått, kom han tillbaka.. ”En död räv är bättre än ingenting”.. Han tänkte ta upp mig.. Men ångrade sig i sista stund och vände åter in i skogen.. Nu kommer han aldrig tillbaka igen..

Det är jobbigt

Ons 3 mar 2004 21:57
Övrigt, 18 läsare totalt
..med massor skola men det flyter på. Har haft en rätt trevlig dag iallafall. Men nu ska jag sova. Lunar är ju dampsegt.

”Det är så lätt att kasta kärlek, när den vackert tas emot...

Kaos.

Mån 1 mar 2004 19:02
Övrigt, 17 läsare totalt


Hmm.. Allt känns lite kaos just nu, som om det mesta jag gör blir fel.. Gjorde jag rätt? Och varför blir mamma så arg hela tiden?

Jag har blivit haffsig i allt. Allt är oreda runt omkring mig. Min månadspeng är indragen för två månader framåt. Jag pajade toastmaskinen. Lånat pengar av Juliva och Ola. Får inte åka till Lidingö på fest. Får inte leka med mina vänner.. Inte ha Shrek-kväll. Fy fan!

Men det finns positiva vinklingar också. Snart börjar orienteringssäsongen! Jag har vart med i tidningen och nu bör kommunen säga ja till mig tycker man! Hoppas verkligen det.

”I find it hard to tell you, I find it hard to take.”

Lite småkul måste jag medge...

Fre 27 feb 2004 22:26
Övrigt, 18 läsare totalt


Måste verkligen också få skriva det där som Hanna hörde Jesper och Adam och de andra pojkarna prata om häromdagen..
Jesper: Jag missade motorjournalen igår för Marikas skull..
Anton: VA!?? Det tittar ju tillochmed JAG på!!
Jesper: Jaa jag vet.. Det börjar kanske gå lite till överdrift nu..

Hahaha!

Och idag bjöd Erik på sockerkaka. Douhane bjöd på saft med jordgubbsludd i. Eriks kommentar:
-Det har min pappa i naveln.
Ingen ville dricka mer saft. Haha!
Anitas man hade bakat sockerkaka också. Han är vegetarian. Robban:
-Blää, är det vegetarinask sockerkaka då?? Med typ grönsaker i?
Jäkla punno.

Skoltrött? Nej det menar du inte??

”När hela världen står utanför, vem är jag för dig då? Kommer du förstå?”

Born in the ghetto

Lör 21 feb 2004 09:16
Övrigt, 18 läsare totalt


Uppe med tuppen. Ännu en gång. Ja, men det går ju inte att sova längre ju! Damn. Idag kommer faktiskt Anna på besök, och det ska ju bli lite småtrevligt. Ska visa henne Linköping men framförallt the fucking ghetto, -linghem:) Och så ska hon följa med till skolan på måndag! Det ska bli kul, då får hon träffa hela halva 9C, Crazy Class liksom! Hihi.

Pratade massa musik med Per igår också.. Det var jättekul, han har asabra smak och är trevlig som få.. Ett KAP, Malin!

”Du är det finaste jag vet..”:)

Amanda i skolan. På ett lov!

Fre 20 feb 2004 14:06
Övrigt, 18 läsare totalt


Så ska man försöka printa ner något idag också ja.. Sitter faktiskt vid en av skolans datorer nu, FAST att jag har lov! Ja, ibland gör man lustiga saker. Jag saknade nämligen skolan så mycket, att jag var tvungen att promenera hit och hälsa på mitt skåp lite.
Näää vars men jag följde med en rädd mor som inte vill gå in i en mörk skola själv. Japp, även lärare är lite skraja av sig.

Har vart hos Stina nu, torsdag-fredag. Fast innan jag for till henne igår var jag hos farmor & farfar och fikade. Det var trevligt! Sen hos Stii så har vi kekat våfflor, och tränat. Lisa var med också, om jag inte nämnde henne. Haha, jag älskar Lisas Säxuality Fan;) Hihii.. Efter Peters träning igår badade Lisa, Stina duschade och jag satt framför datorn. Då kommer Lisa med den mycket fyndiga (host) kommentaren;
-Amanda, fan vad torr du är!
MEN det var roligt ändå:) Lisa är faktiskt riktigt rolig. Vi knäppte massa bilder också, och lekte 20 frågor:
Lisa: Jag tänker på en.
Amanda: Okej. Är det en kille?
-Jupp.
-Norrland? (egentligen var det en hel rad frågor innan, men jag förkortar lite)
-Mm.
-87:a?
-Jajje.
-Snygg?
-Hmm.. Jaa, jo, det är han väll..
-Känner jag honom?
-Jorå..
-Öhhm.. är det Kroknäsan?
-HAHAhA Nää!
-Jimmy?
-Nej.
-Lunda??
-Nej.
-MEN! Jag känner ingen annan där! Pär??
-Nej han är ju 86:a! Men täänk lite din nöt!
-Ööööh.. Nej jag ger upp..
-MEN! Du sms:ar med honom NU!
-Jaha!! THOMAS!!
-BINGO!

Hahaha:) Bara för att Lisa svarade ”Hmm.. Jorå” på frågan ”Snygg?” så loosade jag stort på den omgången 20 frågor. Fan va blond jag är som inte kom på Thomas!

DJ Amanda

Ons 18 feb 2004 17:34
Övrigt, 12 läsare totalt


..har bänkat sig framför datorn, med fem snajdiga skivor som hon nu ska lyssna på! Det är Moneybrother, Shout Out Louds, Winnerbäck x 2 samt Jumper! Mycket hög klass på dessa skivor, mycket hög.

[09:09}Jag ska först träna, sen ska jag åka in till stan och träffa Martin. Vi ska fara ut till Tornby och gå på IKEA, för vi har inget bättre för oss.. Jaja, det ska bli trevligt iallafall, men som sagt, först träning.

”I just know I’m so lonely here without you..”

[16:39] Nu är jag hemma från stan. Eller, Tornby. Det var trevligt, vi testade fåtöljer:) Och min telefon! Åååh vad trött jag blir på den! i Måndags var jag ju där och hämtade den, men då hade dom glömt lägga i batteriet så jag fick tillbaka lånetelfonen.. Så hämtade jag den idag igen, men när jag haft den i fickan ett tag så stänger den av sig och går int att få på igen! Helt sär! Så jag fick lämna in den igen och har en ny lånetelefon.. En sån som jag hade på Smålands om ni minns??;P

Jaja.. Martin och jag har likadana skor förresten.. Jag inhandlade nya i måndags om jag inte sagt det, pumadojor.. Så vi har en klubb nu, ”Snyggast Pjux In The City”

Förresten! Jag skrev till Jörgen Auer som är journalist på corren om Hallsberg och gymnasiet där och så, och att kommunen antagligen inte vill betala.. Och han hade ringt mig förut, för han ville ha lite adresser och så, han ska typ göra ett repotage om det! Ball va??

Dagen började just fint...

Mån 16 feb 2004 09:40
Övrigt, 21 läsare totalt


Jag lyckades välta ut hela kaffekoppen med innehåll så det rann kaffe över hela bordet och mor blev mindre glad för att den virkade duken blev förstörd och brun istället för vit. Men jag tror att irritationen har lagt sig hos samtliga. Det är faktiskt bara jag & julia hemma nu, om man inte räknar med mor och far. De andra två for till mormor igår, med Tomas.

Japp träningspasset i Löfsta igår var riktigt givande.. Typ. Kul var det iallafall, och det gick bra. Blev så glad när jag kände igen mig eller hittade kontroller som jag har haft, för jag vann ju tävlingen som gick där:)

Snart ska jag träna, sen ska vi till stan. Hoppas jag hittar ett par braller för det är det jag behöver mest.. Och ett par skor! Det är nästan viktigast. Ja, vi får se.

Låttexten kommer senare.

Dragster 3000

Sön 15 feb 2004 10:09
Övrigt, 16 läsare totalt


Snart ska jag ut till Löfstad och dra ett träningspass! Känns bra, att äntligen få ett teknikträningspass faktiskt. Var lite avundsjuk på pappa igår när han kom hem och hade provsprungit 10-milabanorna i de vackra skogarna i Kolmården. Men jag ska ju springa 10-mila, så inte får jag provspringa då! Hihi. 10-mila. Det ska bli riktigt trevligt..

Igår var jag hemma hos Olivia tillsammans med Elin & Hanna, vi bakade semlor. Och pratade bland annat om Elins erotiska böcker:P Haha och så kom vi väll in på.. ja, lite andra grejer.. host.. Kollade på Elias när han trollade (Olivias lillebror), flummade med Benjamin och kollade på Robinson. Mycket lyckad kväll faktiskt! Och mitt ryggont har gått över!:P

Jag fick just en liten godispåse med mitt favoritgodis av mamma:) Såna där Dragster, små lakrispengar typ.. Veeerzta goda! Såna som vi knarkade på konfirmationslägret! Hihi, det var väll det enda godiset vi åt då typ. Efter konfan var man liet trött på dom må jag säga, men nu har tröttheten lagt sig och dom är lika goda igen:)

Oooh! Lina! Är du också med i frågepanelen?? Oh gash!:D Vad trevligt! Hoppas vi kommer med i samma tidning!:D

Igår. Undrar just om jag gjorde rätt. Men jag tror det. Det känns så. Vi får se.

”Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still, för alla oss som aldrig vet vad vi vill...”

14:e februari. Valentine.

Lör 14 feb 2004 14:59
Övrigt, 16 läsare totalt


[13:05] Nu har Han åkt.. Det är så hemskt att stå kvar på stationen och se tåget rulla iväg..

Så inet är det mycket som har hunnits med idag.. Ska snart till Olivia, eller ska vara där klockan 4..Vi ska läsa böcker och ha oss:) Ska bli trevligt. Idag är det Alla Hjärtans Dag och allt! Blä.

Filip kommer till Linköping på måndag och ska spela fotboll mot Linhems SK! I Rydskolan eller nått har jag fått information om. Det är ju nästan så att man måste ta sig dit på nått vis!! Jag menar, det är ju inte ofta han befinner sig i Linköping!

[14:49] Det är väll det här lov går ut på, antar jag. Att tillbringa sina timmar antingen framför dumburken eller vid matbordet, smaskandes på en riskaka. Jag har nog blivit lite bortskämd med alla mina resor. Dom har bidragit till att jag känner mig alldeles rastlös när jag inte har något att göra. Men snart ska jag till Olivia, jag är faktiskt helt klar att gå, för jag har inte haft nått bättre för mig så då har jag fixat i ordning mig och packat bok-påsen:D Hihi.

En lustig sak är att jag skriver längre dagbok dom dagar jag inte har nått för mig. Antagligen för att det är dessa dagar jag hinner fundera över saker och ting, tänka till och skriva ner allt jag kommer fram till.

Efter ännu ett möte kan det bli svårt.

”I just don’t know what to do with myself.”

~Okontaktbara dagen~

Fre 13 feb 2004 17:09
Övrigt, 20 läsare totalt


Märkte just att det lilla dagboksinlägg jag dikterade ihop igårkväll inte hade uppdaterats. Men det gör inte så mycket, med tanke på att det var helt totalt oseriöst. ”All makt åt Tengil” eller nått hade jag skrivit minns jag. Hoho. Ja iallafall var de ten trevlig kväll igår, mamma och jag satt och skvallrade om tanterna i uppis:)

Olivias och mina dikter vann inte i dikttävlingen! Vi hade skrickat in minst 10 bidrag. Haha, inte så konstigt att dom inte vann kanske.. Var inte så seriösa direkt! Alla hade fått varsitt hjärta på skåpen imorse. På mitt stod det; ”Du är mer än guld värd” och det gav jag till först Robban men han kastade bort det. Då gav jag det till Olivia. Sen hittade jag det igen och då gav jag det till Hanna. Sen hittade jenny det på golvet och gav det till Challis. Undrar vem som har det nu?

Elin var helt okontaktbar imorse. Hon satt med sin minidisc och en bok hon lånade på bibblan igår och gick verkligen inte att nå! Efter matrasten fick jag låna Elins minidisc och på svenskan hade jag inget att göra så jag hämtade den boken jag läser, Försvinnandet, och satte mig med den. Sen gick jag och läste och läste, hela svenskan, hela rasten, på matten (och där var jag tvungen att gå ut och sätta mig bakom skåpen för att Lasse inte skulle märka, haha). Jag var precis lika okontaktbar som Elin utan att tänka på det!:) Haha, men jag var ju tvungen att få reda på slutet!

Adam frågar hela tiden vad flickan från Värmland hette nu igen och när hon skulle komma. Gång på gång får jag upprepa att hennes namn är Anna och att hon kommer på måndag efter lovet. Det ska bli mycket trevligt:)

Fjunet, Adam, Johan och några fler bjöd på fika idag på svenskan! Douhane bidrog med saft och sen var fikat biff. Mycket trevligt såhär innan lovet må jag säga! Tack pojkar!~

”I’m so happy oh so happy but then again I'm always sad, cause I can’t hide the tears in my eyes from the night we never had...”

Förlåt, men hon är min vän.

Ons 11 feb 2004 21:22
Övrigt, 24 läsare totalt


En del saker man säger är taskiga. Och en del saker man gör kan någon ta illa upp av fast det inte är så det är menat. Man måste fråga först om det var illa menat, om personen verkligen menade det man trodde innan man tar farväl. Det tycker jag iallafall.

Jodå, även den här dagen var skoj. Vi lämnade in vårt sista ”arbete”, Olivia och jag.

Haha Dövisen i bibblan är verkligen döv! När jag var där och letade efter Batteriets Historia, kommer det in en pojke i 7:an (Henrik i Olas gamla klass) och skriker över hela bibblan:
-Får man dricka cola här?
Dövis reagerar inte. Kollar sig lite omkring kanske. Henrik skriker igen.
-Får man dricka cola här eller?
Dövis börjar kolla mot datorn ifall det var den som lät. Ännu en gång skriker han, lite högre denna gång. Dövis vänder sig mot mig och frågar lite försiktigt;
-Är det någon som vill något?
-Jag tror att han undrar om han får dricka läsk här inne.. svarar jag.
-Ja man får läsa vilka böcker man vill! utbrister Dövis och ler. Henrik och jag suckar och småfnissar lite innan vi återgår till arbetet.
Senare när jag ska gå ut från bibblan så sitter pojken i fråga i soffan.
-Hej ALMÉN!! skriker han med ett flin.
-Tjo, svarar jag och öppnar dörren. Precis innan jag ska gå ut hör jag Dövis skrika från kontoret;
-Nej den boken har vi tyvärr inte!
Hahahaha:) Snackar vi DÖV!??

Det var länge sen...

Tis 10 feb 2004 21:17
Övrigt, 17 läsare totalt


...jag skrev såhär mitt på dagen. Men jag var nästintill läxfri idag och satte mig därför här. Eller först tog jag mig en kopp te:)

[15:13]Det var roligt på idrotten idag! Hanna var verkligen galen..! Och Rasmus med sina fötter.. Håhåhjaja.. Galna..! Jag förstår inte varför vi har så kallt i källaren.. Jag fryser verkligen stjärten av mig!

Olivia och jag slutförde vårt uppdrag idag. Hehe.

Oooh vill att kommunen ska betala! Jag vill ju verkligen gå på Hallsberg! Grrr...!:(

[21:13] Avverkat Testrundan. Klarade den galant, gick bra och jag slog mitt förra ”rekord” med över en minut! Sprang idag på 13,10 vilket känns bra.. Det känns jävligt bra! 24 sekunder efter Oscar! :) Sprang hem med sistnämnde grabb.. Trevligt, det var ett tag sen man pratade med honom. Han var ju med i helgen men la inte riktigt märke till honom. Lustigt. Sen var det dusch och Amanda den klanten tappar örhänget så halva omklädningsrummet ner på golvet för att leta. Inga-Lill hittade det och sen gick vi in och fikade. Malin och jag delade upp korten, fulade mig lite. Diskuterade angående LÅNG-SM eller HÄLSINGLAND. Lisa!! HÄLSINGLAND!!! Av många anledningar:P Men åka orka till Ångermanland! Hellre små, trevliga tävlingar i Hälsingland tycker jag:) Hihi.

Nej nu är jag trött. Kul att snacka med David i tre minuter. :P Godnatt!

Sivs kula i musen

Mån 9 feb 2004 20:42
Övrigt, 17 läsare totalt


Haha jo jag säger då det.. Vilken humor man har..! Siv har tappat bort sin muskula. Iiiihihi!:D

Olivia och Amanda tar fel på tiden och tror att lektionen slutar tjugo över fast den slutade redan tio i. Dom sitter i datasalen och fular sig med Lexias doktorsprogram. Sedan blir det ett väldigt stoj när dom kommit försent tio minuter till deras lektioner (typ) och någon har tagit med sig deras nycklar och böcker. Ujujuj. Men roligt var det!:D

Var med Olivia hem efter skolan. Lika trevligt som tidigare!:D Hoppas inte Viccan blev sur bara.. Haha!:D Oooohh.. Jag vill inte ha Alla Hjärtans Dag!!:( HATARHATAR den dagen! Har alltid gjort det, kommer alltid att göra! UUUSCH!!

Elitläger i Gnesta

Sön 8 feb 2004 19:50
Övrigt, 13 läsare totalt


Bodde på Spelarhotellet till Gnesta Ishall. Haha, vi bytte om i ett omklädningsrum och fick dela dusch med pojkarna! Hohoho.. Ja snygga ishockeykillar som lyssnade på hög hårdrock fanns det också. Träningarna var det ju heller inget fel på, sprang två av tre med Lisa och har sällan haft så roligt.
Lisa och Amanda är ute och springer. Amanda speinger först och släpper en gren mot Lisa, som utbrister:
-Hade man vart trött hade man lätt kunnat slås omkull av en gren som den där!
Amanda kontrar: -Vilken mes du är! Slås omkull av en gren!!
Lisa: - VADDÅ??! Jag pratade inte om mig själv! Hade jag pratat om mig hade jag sagt: Hade kvinna vart trött hade kvinna lätt kunnat slås omkull av en gren som den där!
Skrattsalva utbröt. Likadant på träningspasset idag, när vi efter 58 minuter inte funnit andra kontrollen än. Vi sket i den och fortsatte mot trean och kom så vilse man bara kan komma när man är två välutbildade orienterare! Men på väg tillbaka körde vi ”Jag kommer ihåg när...” och den leken uppskattades för vi har många trevliga minnen tillsammans, Lisa och jag:)

Figge filmade allt som skedde. Nu har han dokumenterat både vår snöbrottning, skönsång och Stinas tandkrämsspya.

Men nu orkar jag inte bokföra längre.. Bjowi är skön iallafall.. Och fransmannen kan inte ha haft så skoj för han kunde inte svenska, men ”Nej tack” förstod han, jag behövde inte översätta.. haha..

Nu ska jag tänka pojke.

Såååå kul i skolan ibland!:D

Fre 6 feb 2004 21:09
Övrigt, 14 läsare totalt


Hellu.. Sitter hemma hos Bobby nu.. Vi har köpt atteraljer till Lisa:) Haha kanske inte dom bästa men ändå. OOOH idag i skolan! Kan man ha roligare!?? ICKE!! Amanda, Olivia & Elins bokcirkel i bibblan! Haha! ”Om vi skrattar tyst kanske hon tror att hon är döv!” Olivias fina plan. Elins skor luktade hundskit och den lukten förföljde oss hela dagen. Haha! Och så luffarshack på matten. Adam var trekant. Haha!:D Erik när han ringde till Syrisk-ortodoxa kyrkan:
Erik: -Hejdäreriknånprällejagkanpratamätack?
Personen som svarade: -Hmm..Ursäkta?
-Hejdäreriknånprällejagkanpratamätack..?
-Vad sa du att du hette?
-erk!
-Erik..? Och du ville..?
-Pratamenprälle!
Elin rycker efter det ifrån honom luren och ber om ursäkt. HAHAHA!:D

Och nu är flickorna hos Elin och kalasar på ett halvt kilo godis. Grr. Men jag kalasar faktiskt också! Hos Bobby!:D

Olivia!

Ons 4 feb 2004 20:48
Övrigt, 14 läsare totalt


Jag är så glad att jag har dig!
Ja. Vi har verkligen kommit närmare varandra, Olivia & Jag. Och det är jag bara såå glad för! Jag har nån att verkligen prata ut med i skolan, någon sån där.. bara helt underbar person!! Tack så jättemycket för att du vill vara med mig och för att du finns!!

Nu har mamma besök. Av bland andra våra gamla mellanstadielärare. Och Olas mellanstadielärare är här hon också. Haha, det blir så när man har lärare till föräldrar:)

Tränade lite förut. Kort men intesivt:P Haha eller inte.. Men skitsamma.

Åååh..

Biblioteksbesök

Mån 2 feb 2004 20:16
Övrigt, 16 läsare totalt


Tjockoko!! Ujujuj.. Den frasen var det läänge sen man använde sig av. Det var ju ett gammalt konfiramtionsuttryck:) Sakna konfirmationslägren..

Vi spelade in Jeanne d’Arc-pjäsen på video idag. Första tagningen blev så dålig som det bara kan bli.. Men sen blev det bättre, med undatnag för att jag glömde vad jag skulle säga när jag var ängel. Sen var det kemi, och Olivia och jag laborerade på för fulla muggar. Eller, man ska kanske säga, för fulla provrör:P Hihihi.. På svenskan var det siat genomgång för nationella proven.. Har ju läsförståelse imorn.. Djesis.. Men det ska nog fixa sig!

Olivia & Jag var i bibblan också. Mycket trevligt, Olivia visade mig alla böcker hon läst (typ). Dåliga som bra. Hohoho! Sen så hade vi det trevligt hemma hos henne. Imorn ska hon leka med en pojke i sjuan! Lågt va?? :P Näävars. Säkert trevligt! Dom skulle visst prata musik. Jaja. Nu är det dags att lätta, telefonsamtal väntar=)

Huvudstadshelg!:D

Sön 1 feb 2004 22:14
Övrigt, 17 läsare totalt


Hejsan.. Hemma från Stockholm nu! Tågresan var mycket jobbig.. Två timmar för senat, det tog en timme innan vi var i Södertälje! Jobbigt.. Sen skulle jag byta i Katrineholm, till en specialinställd buss.. Så jag var sent hemma.. Men det var det värt, helgen var jättetrevlig.. Kalle kommer kanske med i aftonbladet imorn! Hohoo.. Det ska bli skoj att se... Attans att Lina & Hanna tog oss i chokladtävlingen igår!
Jag har köpt en ny tröja förresten! En we.. Fiin:D Speciellt som den är från stockholm:D Elin deckade igår på deras fest. Lisa tappade sin mobil. Stina sprang hem från festen. Haha.. Galna vänner har man.. Men trevliga! Mycket skoj lördag tack vare dom.. Och mysig fredag och lördagkväll och söndag tack vare fin pojke.. Har verkligen haft en fin helg!`

”Clevah”.. Hahaha!:D

Trevlig dag det hära!

Ons 28 jan 2004 22:32
Övrigt, 13 läsare totalt
Jajemensan, dagen har varit rolig. Amanda & Olivia, ja jag säger då det:) ”Nu jobbar ni VERKLIGEN på MVG-nivå!” citerat av Birgitta Wahlman på Kemin. Göött:) Härligt att sitta i biblioteket och läsa i en skön soffa, helt ensamma också.. Ja, det var en trevlig dag det här!

Sen har jag klippt mig. Inte så stor förändring men.. Lite. Jag har inte tränat, jag har inte gjort vidare mycket läxor men jag har pratat i telefon.. Lisa.. Den där jävla förbannelsen tycks hålla i sig.. Haha.. Godnatt..!

Jävla tajming. Eller O-tajming!

Tis 27 jan 2004 21:19
Övrigt, 11 läsare totalt


Det är så jäkla otajmat. Varför nu? Varför inte tidigare? Jag skulle blivit så glad över dom där orden i somras. Men då passade det inte. Nu, däremot, går det tydligen bra. Ååh. Livet=Berg&Dalbana. Är jag glad nu? Eller var jag bara glad för att jag skulle känna mig ÄNNU lessnare sen, när jag blev på surhumör? Eller var det för att jag skulle börja irritera mig på någon som inte var fullt lika glad? Funderingar far genom huvudet. ”Varför?” återkommer ständigt. ”Hur?” svishar förbi då och då också.. Men jag är ju lycklig. Allt är ju så bra. Varför börjar jag fundera? Jag trodde det var över, att det var glömt.. Att det ”was faded away”.. Fast det kanske det är. Jag kanske förstorar det hela. Men jag kunde inte låta bli att börja fundera.. Amanda, du ÄR lycklig, du har det jättebra! Sluta bekymra dig och njut!!

Ursäkta att jag skrev så personligt. Var tvungen att få ur mig det.. Träningen var trevlig förut, vi kanske ska på U-Jukola!:D Fast jag glömde Bobbys Lurra-tidning.. Attans!

Haha, Hanna & jag skulle göra instuderingsuppgifterna i Kemi tillsammans, så vi gick hem till henne efter skolan. Jag hade glömt min bok hemma så vi skulle samsas om hennes. Men när vi ska slå oss ner och börja läsa finner Hanna att även hennes är glömd! Därför promenerar vi mot skolan för att hämta hennes. När hon öppnar skåpet upptäcket hon dessvärre att den inte är där heller. Den var alltså hemma hos henne! Så vi promenerade hem till mig och gjorde Kemin där. Det var kul faktiskt:)

Lasse är kung. Winnerbäck. Godnatt!

[21:18] Fast ioförsig.. Om det som jag snackar om däruppe inte var otajmat, hade ju inte det sett ut som det gör idag.. Antagligen.. Så egentligen var det ju bra att det var så otajmat.. Eftersom det är bra nu.. Jättebra faktiskt.. Så jag ska inte klaga. =)

Hmmmpf..

Mån 26 jan 2004 20:27
Övrigt, 10 läsare totalt
Hejhej.. Idag har jag inte så mycket att bokföra, men man ska ju alltis skriva dagbok så visst..:) Fick två nya skivor av pappa förut.. Elin Sigvardsson och Pulp.. Ska lyssna in mig på:) Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre.. Så jag drar mig härifrån i väntan på att komma på något lite intressantare att writa ner.. Tooodels!

Mata änder..

Sön 25 jan 2004 21:56
Övrigt, 15 läsare totalt


[11:57]Tjipp! Lina, hos Joel är det oerhört trevligt!:D
1) Det är en jättetrevlig pojk!!
2)Huset är fint
3) Han har en nice brorsa:P
4) Du kommer kunna joina oss på Uppföljningen!:D

Perfekt va, eller hur??;)

Nu sitter jag här med slingblondering i håret. Fan. Mamma lyckas alltid övertala mig. Nu kommer håret bli ännu mera slitet:( Jaja. Hoppas det blir fint iallafall. Arvid ringde nyss också, hans buss hade pajat så han kommer inte förrns om en timme.. Eller, asså en timme senare än vad vi tänkt. Men skitsamma, vi hinner ju umgås ändå, Lisa han & jag!=) Det ska bli såå skojs! Vi ska mata änderna i stan, för där var det störst chans att dom var hemma. Hihi! Herrå!

[21:43] Detta var en dag i stil med Vilodagen på 5-dagars. Den var så underbart skoj! Arvid och jag for till Lisa vid två. Då vandrade vi till strömmen för att mata änder, men vi hade rätt lite bröd så det tog slut rätt fort. Vi knallade då upp till norrköping city och fann att affärerna inte stängde förrän 4. Satte oss på en bänk och poängsatte förbipasserande.



Sedan såg vi en tant med jätteskumt hår utanför Kapp Ahl (typ rakad skalle och sen väärldens krull-lugg). Så kom vi på att vi skulle gå till Hamköp och köpa tårta, för vi blev sugna på det och Lisa fyller snart. Sen kom det sig att vi började leta billigt bröd att mata änderna med, men vi fann inget. Amanda fick då, modig som hon är, vandra fram till en arbetande tant och fråga om det möjligen fanns nått billigt och gammalt bröd vi kunde få? Vi fick en bärkasse med 6 feta limpor. -Gratis!! Det var som hittat! Vi gick ner till strömmen igen och matade ankorna, det var jätteskoj även denna gång! Men klockan halv fyra flög alla änder ner i vattnet. Prick halv fyra! Det var läskigt.



Sen blev vi sugna på glass och fann en affär där det var halva priset på glass så vi köpte två var. Arvid lekte lite Phu-pinnar vid bron och sen åkte vi hem till Lisa och lekte vid hennes dator och med hennes syster=) Det spelades yatzy också, men jag kom sist.

Efter maten gick vi utr på promend och flyttade på vägskyltar och kikade in i en sån där vagn som vägarbetare bor i. Dom hade glömt att låsa. Vi híttade två skottkärror som vi hade rejs med och så brottades vi i snön:)

Sen åt vi bullar hos Lisa och sen var det hemfärd.. Hela dagen var jätteskojsig!:D Måste göras om snart igen!

Hallsberg...

Lör 24 jan 2004 18:24
Övrigt, 15 läsare totalt


..Där var jag idag. På orienteringsgymnasiet! Eller, fördt var vi i HOK-stugan och drog ett träningspass.. flickornas bana var 4,5 km och Amanda lyckades bomma redan till första så Anna kom ifatt med 2 minuter! Haha, klantigt. Men det är inte ofta man stöter på en värmlänning i skogen, tänkte Amanda och joinade Anna. Vi kom ifatt Linn också, så när vi kom i mål var vi rena klungan! haha



Sen for vi till Alléskolan för rundvandring, mat, föredrag & dylikt.. Det var jättebra! Där vill amanda börja.. Amanda & Björne har redan paxat sina hörn i elevrummet och bestämt vart Linus & Björne ska sova.. Nu får vi bara hoppas att kommunen vill betala.. Men tyvärr tror jag inte den gör det=(

Imorn bär det av till Norrköping=)

Systrarna Julia & Amanda=)

Fre 23 jan 2004 20:25
Övrigt, 12 läsare totalt


Tjenixen! Skoldagen idag gick fort! Vi hade vår franskapjäs imorse, den var rätt skoj.. Och sen har dagen flytit på, fick kika i Nationella Proven-häftena, skulle sitta i grupper och diskutera... Haha.. Och efter skolan var det bara Amanda & Julia hemma.. Det var roligt=)
-Julia, säg nått som rimmar på Kakelugn!
-Öhhh, PAVILJONG!
-Nää.. Snarare Jättelugn.
-Meh, det är ju två ord ju!!
-Nehej, du säger ju inte ”Jag är Jätte, Lång. Du är Jätte, Liten.” Du säger ju Jätteliten.
-Amanda, du har en St, Or näsa.
Julia är en knasig syster. ”Amanda & Sebastian”. Hahahahha=D Jaadu. Det var roligt. Imorn ska vi till Hallsberg, hon och jag. Hon ska träffa Jonte, jag ska träffa Anna, Linus, BJÖRNE, Johan och massa, haha skojsigt!=D

Lisa>> Jag tar tågetr 12,36 på söndag, Kommer till Norrköping typ tio i.. Arvid är med på samma. Ska vi ta med eget bröd??:P

Oille på Donken is SÄXY

[12:13]Amanda är hos Bobby. Vi åkte och åt på McDonalds igårkväll vid tjugo över tio och var hemma igen tolv typ. Jag fick en glass gratis av Oichard. Det måste vart för att jag hade mna säxiga flätor. Hahaha! Bobbsan & jag.. Jag säger bara det..

Sen hade vi brottning, men Bobbsan vann igen. Fytuusan hon måste ha någon personlig tränare i smyg. Annars skulle hon inte kunna ta mig sådär lätt!

Det måste vart nått fel på mig i natt alltså! Jag drömde om STANCHION!! Hjäälp! Det är ju Stinas grabb. Eller MAN. Han gillar att kissa i bassänger. ”Först är det kallt. Sen blir det varmt!” Det har Stina sagt. Nu har vi inget och göra, men känner jag oss rätt så kommer dagen bli skoj i vilket fall. Igår kom Arvid på besök till mig förresten, han väntade på sin buss i Linghem istället för i Linköping. Det var skojs!:D Tjipp!


stina och jag

[21:58] Nu är jag hemma. Måste säga att träningspass i nära -20 grader inte kan vara speciellt bra. Däremot kan dom vara roliga! Speciellt när man kör dom med LOK:) Vi hade träningsgrupp med Lotten efter träningen.. Det var sådär men det lär ju bli roligare sen..

Förresten så SVULLADE Stina och jag förut idag.. Vi hade inget och göra så vi promenerade ner till Ekholmen centrum och beställde en pizza.. Sen knallade vi och hyrde en film, och efter det drog vi till ICA och handlade ett halvt kilo godis och en påsa chirre. Hohoho det var mumsigt=)

Nu fryser jag. Snart är det helg och Hallsberg. Jippie!:D

Lina>> Usch för långa tågsträckor.. Ännu en gång tar jag upp att det är jobbigt att Sverige är ett sp avlångt land.. Men hoppas du kommer. Det blir ju inte samma sak utan dig!=(

"Vi pumpar och suger!"

Tis 20 jan 2004 21:37
Övrigt, 15 läsare totalt


Dagens slogan. Hahah, det luktade skit i korridorerna och Olivia och jag satt och läste intressant Gymnasievägledning om Uganda.

Jobbigaste träningen idag vill jag lova. Intervaller 6x5x4x3x2x1 men 1/3 vila.. På Korpvallarna!! Pulsa i snön varv på varv alltså.. Ujuj säger då det.. Jobbigt var det! Och sen efter det var det mentorträff men jag hade glömt kartpärmen. Pappa har köpt en balansplatta också som jag stod i tio minuter på. Haha det var värsta jobbigt ju!

Lina>> Ska du på Uppföljningen av Nyår? Hoppas så!!:)

LISA!!

Mån 19 jan 2004 20:32
Övrigt, 14 läsare totalt


JAG SA JU DET!
Haha! Lyssna på amanda.. Hon har rätt. :)

Jaja, idag gick jag till skolan vid kvart i åtta för att kunna dra en generalrepetition på franskapjäsen som vi ska ha på fredag.. hahaa.. Lite tidigt att ha genrep nu, men det var faktiskt sista lektionsmöjligheten innan uppvisandet.. Men det gick fint, avslutandet är kungligt..:)

Sen körde jag ”långpass”. Alltså. Det var långt för MIG men småpotatis för rutinerade långlöpare.. Men spelar roll, det var skojs, körde med far.

UNDERBAR HELG!

Sön 18 jan 2004 21:19
Övrigt, 21 läsare totalt


Årets bästa helg är över. Den var så underbar.. Men ändå är jag ledsen.. Lustigt egentligen.. Men det är ju för att den är över;(

Lisa>> Du störde inte..! Det var bara trevligt.. Och rapporten kan du kanske få.. Nån gång.. Hos Arvid kanske??

HAHAHA pappa ringde till Elin. Elin svarade: ”Tja snygging!!” eftersom hon trodde det var Emma Backtis.. Hoho:)

Jaja, trevlig helg var det, tråkig skola en vecka framöver. :( Men resa till sthlm (antagligen) 31:e!! Wieeee!;D

Jippie!

Fre 16 jan 2004 07:48
Övrigt, 17 läsare totalt


Äntligen fredag!:D Fast först är det en massa otrevliga lektioner (som kan vara rätt trevliga ibland eftersom folket är så trevligt). Ska ju få finbesök från storstaden idag!:D

Jaja, det lär bli en riktigt kall helg.. För Ola krossade glaset till kaminen igårkväll, så nu kan vi inte elda.. Burrr...!

Och Josefina har skaffat sig blåtira och spräckta glasögon.. Hon ramlade i en iskana så kinden är uppskrapad också.. Klumpeduns! Jaja.. Nu ska jag väll pallra mig iväg och klä om.. Tjipp!

Jag säger som Olivia..

Tors 15 jan 2004 20:22
Övrigt, 8 läsare totalt


..”Idag var det en sån där dag, då man önskar att högstadiet aldrig ska ta slut!” Den var verkligen jätterolig. Jag skrev en djup kärlekslåt (host) i Olivias franskabok. Hhiih!

Nej jag orkar inte dokumentera hela dagen. Men jag tränade med pappa iallafall, det var kul, bara att jag fått ont i KNÄNA efter Romme! Jag är inte van vid skidor, eller mina knän är inte vana! Dom gör ooont:( Men shitthesame.. Dom överlever:|

Har städat hela kvällen också.. Får ju besök imorn!:D Och så har jag bakat sockerkakor som pappa ska ha imorn.. jaja, tjupp..!

Utskällning & Skratt

Ons 14 jan 2004 21:19
Övrigt, 8 läsare totalt


Jorå, även den här dagen var trevlig! Olivia & Amanda rågarvar åt Dannes Pulkarejs samt Linghemsvandring på egen hand.. Hihi.. Olivia & Amanda har det ofta väldigt skoj tillsammans, faktiskt!

På volleybollen hade folket i rummet bredvid tagit med sig alla sina djur till skolan. Det hördes. Och märktes antagligen på Ritcherskalan också.

Mamma pratade med Kerstin Jansson i tre år. Jag är nog tant nu när jag skriver. För så länge fick jag vänta.

Träffade iallafall Bobby & Martin på stan idag! Det var trevligt, även fast Martin var 12 minuter sen (host). Vi åkte hiss och tittade på kläder och åt kebab. Och pratade. Mycket mycket trevligt. Måste göras om inom snar framtid!:D Hihihooh..

Vår klass skulle gjort gymnasieval idag, på datorerna. (eller åtminstone övat) Men alla hade glömt lösenorden utom Johan & Hanna så vi fick en rejäl utskällning av SYV och sen fick vi gå. Ska tillbak på måndag. Men nu ska jag sluta yra. Hejdå och tack för att jag fick uppleva ännu en rolig dag!:D

(Pssst! Snart fredag!:D:D:D)

Romme Alpin!!

Tis 13 jan 2004 20:41
Övrigt, 14 läsare totalt


Haha, det lite lustiga med gårdagens dagbok var att jag började skriva det första vid klockan åtta kanske, och sen stängde jag inte ner lunarfönstret på hela kvällen och så när jag skulle gå och lägga mig, vid tio över tio, så skrev jag ner det sista. Nu vet ni det;P

Idag var jag uppe i Dalarna! I Romme med 180 andra elever från Linghemsskolan, vilket var mycket trevligt! Inte alls många andra där idag heller, så det var skapligt tomt i backarna och jag slapp krocka med folk. Hoho. Det gick iallafall rätt fint, bara det att jag pajade min glajer:’( Men det är sånt man får ta när man har roligt! Amanda, Jenny, Lollo, Olivia, Hanna, Micki, Carro & Robban totalägde ju backarna iallafall..! Fast jag var den som vurpade mest, och ramlade i liften och hade mig (men det gjorde även Olivia:P) Jag var nära på att knäcka skidan en gång också, men klarade mig:)

Ja, jag måste faktiskt medge att detta var en beundrandsvärt TREVLIG dag, och jag vill tacka alla mina vänner för att ni lyste upp den åt mig!:D Speciellt Lollo och Jenny, med tanke på att det var dom jag åkte med mest!

hildur_wow - 12:e januari 2004

Mån 12 jan 2004 22:09
Övrigt, 7 läsare totalt
Hejsanhoppsan! Imorn far jag till Romme vid 05,30. Det är anledningen till att jag packat en stor del av dagen. Eller, inte packat kanske, snarare bestämt vad jag ska åka i och så. Oj nu ska jag sova. Herrå!

startpunkt

Sön 11 jan 2004 21:21
Övrigt, 11 läsare totalt


Jajemensan, helgen bestod av Startpunkt.. Föreläsning av Susanne Gunnarsson, inte illa! Ni vet, hon som tog OS-guld i K2, kanot 1996.. Yeah! Jag fick hålla i medaljen! Det var disco igårkväll, och (ni kommer inte att tro mig!) AMANDA RÖJDE!!:P
Men när det är med tevliga vänner, så visst.. Finns inte mycket annat att göra.

Årets Ros glömde jag skriva, men den ska iallafall gå till Henric Fröberg, tack!

Och nu är jag surig, trots att helgen var trevlig med goda karameller (slagsmål om godisskålen:P) och mycket glass (Linnea & Jag slukade tre portioner var!!). Och det beror på en grej som man inte får säga. Men töligt är det, även om det inte var oväntat. :(

Nu är jag jäääkligt trött. Men först måste det tas upp att Lisa fann en ny Harpun som hon kunde dansa med igår. Huhu. Och DJ:ns vän var ÄCKLIG! Jaja. Ska sova! Tjo!

Hmm.. Trååk..

Fre 9 jan 2004 21:15
Övrigt, 12 läsare totalt


Ujujuj, nyss slog det mig att jag glömde skriva ner gårdagens händelser. Men vad gör väll det, det hände inget speciellt. Lite Nicke & Mojje-röj, lite degande, lite läxläsning, lite tråk. Samt flum i skolan! Hiihihii:)
Idag har jag och Elin lyssnat på musik nästan hela dagen. Och Adam, Hanna jag & Elin var i samma lag på matt-jägarbollen i morse. Vi ägde! Haha, nu märker jag att min dagbok börjar tråka sönder. Dags att avsluta! Ska bara tillägga, att jag har packat hela dagen, för imorn bär det av på Startpunkt. Verkar bara bestå av föreläsningar av alla de slag, men Lisa är ju där så jag överlever nog om jag har tur.. :) Jaja, tråkighetsfaktor = HÖG så det är nog bäst att avsluta. Återkommer när jag har något skoj att berätta. Hej!

Hahahhaa!

Ons 7 jan 2004 19:18
Övrigt, 16 läsare totalt


Julia: Ola, vad är porr?
Ola: Det är något du inte tycker om.
Julia: Ärtsoppa?

Ola: Jocke, du har tandkräm på tröjan!
Jocke: Tack!
Ola: Men du HAR tandkräm på tröjan!
Jocke: Tack!
Jimmy: Men du har verkligen tandkräm!
Jocke: Tack!
Ola + Jimmy: Suck.

Hihihi:) Idag började skolan för min del. Attans. Fast det var rätt trevligt, jag menar, klassen är rätt go:) Olivia tog ett aaasabra kort på mig när jag fulade mig. Haha, så nu har hon det varenda gång jag ringer, finfint! Hihi! I helgen är det startpunkt. Det ska bli trevligt. Undra vad man gör. Jaja, ska pysa. Tjipp.

[19:16] Vet ni!?? Jag färgade ögonfransarna igår! Haha! Eller, rättare sagt, mamma färgade dom på mig! Det var skojs.. Men det blev ingen skillnad. Tjao!

Nyår 03/04 - Hämtat från Lina Strands lunardagbok.

Nyår 2003-2004.

En underbar tillställning!
Massvis med tack till Joel! Och tack även till Anders och Falk
som också hade ett par fingrar med i spelet.
Klockan tickade till 11.00 och Hanna, Kristina och jag satt på tåget som rullade ut
från Göteborgs Central som skulle anlända 4 timmar och 53 minuter senare i Stockholm.
Vi blev dock 4 minuter försenade så vi kom inte fram förrns 15.57, men det gjorde inte
alltför mycket. På tågresan upp hände det inte så mycket, vi satt mest och längtade,
tills vi ÄNTLIGEN var framme. På med stora tunga väskan på ryggen, som jag nästan fick
överbakåtvikt åt. Vi gick till längst fram på tåget, då Amberg ringde.
A - ”Var är ni?”
H - ”Vi står längst fram på tåget”
A - ”Ooooh. Okej, vi kommer!” Det visade sig att de stått på andra sidan av ett tåg.
När de inte hittade oss, och vi såg inte dom heller, så ringde dom igen.
A - ”Men vafan är ni nånstans?!”
H – ”Men vi står ju här!!”
A – ”De gör ni inte alls!”
H – ”Joho, vi står här utanför ingången!”
A – ”Meh.. Vilket spår?”
H – ”Ehm… Spår 5… i STOCKHOLM!” Haha, då hördes ett asgarv från Lina och Kristina.
I stockholm, menar du verkligen det Hanna. ;)
A – ”Dooooh… Okej, då kommer vi..” Det visade sig återigen att de stått på fel ställe.
De hade stått vid spår 17, p g a missförstånd mellan Anders och Joel när vårat tåg skulle
komma in. Men till slut när vi fattat de här med remsor (mycket bättre som vi har här i Gbg
på våra bussar och SPÅRVAGNAR!), så tog vi pendeltåget mot Haninge. Amberg o joel berättade
allt om vad vi passerade. ”Här har vi lägenheter som man bara får flytta in i om man är
över 55.” Stört. :P Vi baxa ut väskorna och vandra mot stugan. Där satt alla i bastun,
förutom några få. Hanna och jag började spela fotboll, där jag vann, fast vi sa att det
blev oavgjort. :S Sen så kom folket ut från bastun och vi käkade tacos. Kvällen följde av
Chip-Bong och Olles anländande, så han fick öppna presenter. Tshirts, mobiltelefon o
allting. Mobiltelefonen kom att spela stor betydelse(?) för denna tillställning.
Han, med flera lekte med den hela kvällen och dagen därpå. När det var läggdags så
låg Kristina och jag o snacka till halv 5, sen somnade vi direkt och vaknade halv 11
nästa dag, då folket börja snacka, och Olles mobil börja pipa.
Denna kväll körde vi även det första Alias-spelet, då jag spelade med Hanna.
Vi loosa rätt fett. :$ Anders o Amberg vann, bara att lyfta på hatten för er pojkar.
När jag skulle förklara ”avund” för Hanna, så sa jag:
L - Typ när man är svartsjuk.
H – Hmm.. Avundsjuk, fast hon utalade det Avensjuk.
L – Ja, men ta bort det sista ordet..
H – Sjuk.. hmm, Aven!
L – Ja, men hur uttalar du det ordet?!
H – men.. Aven!!!
L – Men NEJ! Du uttalar ju det inte så, men hur stavar du ordet då??
H – Aven!! Aven!! Aven!!
L – Men för fan Hanna! Du uttalar ju det inte Aven. Äääh, nu skiter vi i detta kortet. :P
Sedan så skulle hon förklara barbar för mig. ”Där man dricker Öl två gånger.” :)
Och sen kanjon! ”Jag hmhm det här.” ”Kan?” ”Ja, och sen elev på skid på Sanda…”
”Hmm, Kanjosef.. Hmm, KANJON!” Haha. Men trots dessa två sista bra förklaringar så loosa vi. :(



Dagen började med frukost vid lite olika tidpunkter p g a allas olika tröttheter,
men pigg, det var nog ingen. Sedan blev det träning för några (inklusive mig) och
handling för några, som visst tjacka (:P) 18liter läsk. Vi som träna sprang runt där
i Rudan. OPP och NER, ojs, det var jobbigt, vi var ute i 50minuter! Sedan tog vi en
myyycket skön dusch, sen så blev det lite luftmadrassmys tills det var dags att göra sig
ordning för Nyårsaftonskvällen. Redan nu hade vi fått ett Par. :P Jag tog på mig mina kläder
och kände mig som en vandrande skyltdocka från Levi’s. De duktiga pojkarna värmde maten och
Joel dukade så fint så fint. ”En tumme från tallriken ska besticken ligga.” :) Det blev
jättefint hörrödu! Vi åt kött, potatisgratäng och sen glass. Myyymsfillibabba! :D Efter
det så satt vi la o snacka ett tag och de smälte ihop plastglasen så det blev enna riktiga
konstverk. Efter det så blev det Sug&Blås tajm! Jäklar vad grymma vi var! :D Det var riktigt
skoj också, för den delen. :) Vi höll på med det från 5 över 11 till kvart i 12, då vi skulle
pallra oss ut, till Victor som laddat sina raketer för 1600spänn! Herrejesus.
GOTT NYTT ÅR! :D Efter det gick vi in igen, dansa lite! ”O 3 o 4, känner hur pulsen pumpar,
o 5 o 6, sexy sexy sexy!” Den satt på hjärnan sen mådutro! Och då hade vi fått ett par till!
Mojsigt. ;) After that körde vi Hela havet stormar, där Johan vann efter lite fusk, tycker jag,
eftersom han sprang runt o vifta med armarna o drog stolen när man skulle ha de bakom ryggen! :P
Nästa gång vann Anna, och efter att en Adventsljusstake ramlat ner över två personer, så smällde
det där också, snacka pang på! :P Hihi, mysigt. Så då hade vi fått 3 st! Vad hände sen?
Vi satt på en hög stolar och jag förklarade för Amberg om Göteborska, och sedan hade vi lite nick-
tävling, men den pajja Emil för att han snodde bollen! :@ Och så hade det väl tänt till
på det fjärde stadiet också. Så ja, nu hade vi 4 helt plötsligt!
Sedan vid 4a snåret spelade vi Alias, för fjärde gången. (De andra två hade skett tidigare på dagen,
då Kristina och jag krossade och sen Amanda och jag. ;) Och även då dök det upp lite roliga svar, iaf från Joels sida.
”Vill gamla tanter att Ungdomar ska få mer av o gå på?” Joel Svarar: ”Hmm, KNARK!” Svaret var kultur.
Hihi. O Sjävlklart så vann Kristina och jag. :) Mihih. Då var klockan 5 och då började det hända grejer,
som senare blev det femte och sista paret! Erik, Emil o jag följde händelserna finfint, och ska snart skriva en
tävlingsrapport. :P Va när aatt Maxtiden gick ut hörrni! ;) Nejvars! Halv åtta somnade vi iallafall, och sov till
kl lvart över 10, då någons klocka ringde och de första steg opp och åkte hem! :’( Vi åkte sedan klockan 12.
Vi stod och filura vid en automat ett tag på Haninge Station, och sen såg vi tåget komma. Skönt tänkte vi, MEN
då skulle det åka LÄNGST BORT på stationen, så vi fick springa! Va ytterst nära att vi inte hann!
Vi som åkte då var Anna, Kristina, Hanna, jag, Paulsson, Holger och så följde Olle med. Vi kollade in vart bussar och tåg
skulle gå ifrån och sedan gick vi till MackeDonkan och Anna o jag käkade. Sen när Paulsson skulle krama Anna hejdå, så har
han värsta stora väskan och först rev han ner alla pommesfrittes som låg kvar (var dock inte våra) och sen Annas Cola.
Men han visste då inte att det var Annas. ”Tur att det inte var nå av era grejer.” ”Ehm, de va min dricka.” Ååh, o han
blev lite generad där. ;) Stackarn. hihi. Men hon fick en ny dricka så¨då var det problemet ur världen.
Sen hejdå-a till Anna, och så gick vi resterande (Hanna, Stulken och jag) till pressbyrån o inhandlade färdkost. En bulle,
två bananer, för min del. Vi hoppa på tåget, snacka om allt som hänt, skratta och tjoa! :D Sen så somnade vi, Hanna och Jag,
före Kristina, och sedan fick vi veta att vi snarkat och att de två paren som satt jämte skrattat och kollat på oss.
Sen när Hanna o jag vaknade så sov Stulken och då skulle dom bredvid, precis gå av. (Vi var nyvakna) och så säger gubben
där: Gott nytt år. Och ja hörde inte va han sa o så kläckte ja ur med ett trött: ”Eeh, VHAAAAAH?” O han ba: ”Ehm,
gott nytt år...!” O vi: ”Ah, desamma”. Värsta pinsamt, o sen så berättade vi de för kristina o hon berättade om snarkningen
för oss, och då vart de riktigt pinsamt, men ska ju inte träffa dom igen så. :P Dom trodde säkert vi va värsta bakis eller
nåt... iih. Vi fortsatte att prata om allt som hänt. Mumma. :)
Men det var iallafall HUR KUL SOM HELST!!! :D TACK JOEL, ANDERS O JEPPE! :D
Amanda, Malin, Stina >> Snälla, genomför era planer på återträff. :) Skulle vara dunderkul!

Specialiteter:
*) Olles mobil i kyl och frys
*) All parbildning (5 par!!)
*) Luftmadrassmys i massor
*) Joels dukning
*) Allt kortande
*) Frösös asocialitet samt fotografering på alla killars näcka rövar.
*) Allt Aliasspel. (Kristina och Amanda, tack för fint sammarbete. Ni äger på det där. Amanda var lätt coolast o mest
avslappnad i sina förklaringar, och det lyckades galant! :)
*) Paulssons smidighet på MacDonalds :P
*) Paulssons skratt
*) Sug och Blås!!
*) Johan A’s tillstånd! :P
*) Tävlingsrapporteringen

OCH MYCKET MYCKET MER! Som sagt tidigare, tävlingsrapporten kommer så snart jag har tid.
På Återseende!
/ lina, som bugar och bockar för denna tillställning.

Checka Linas!

Tis 6 jan 2004 18:17
Övrigt, 18 läsare totalt


[10:52]DAGBOKSDAGS!
Haha. Pappa & Jag ska ut och träna, men pappa tittar på dom dära satans skidorna och jag sitter här. Men vi ska göra det sen. Jag lyssnar på min nya skiva, yo. Outkast. Det är gung på den;)

Fan imorn börjar skolan. Skolångest. Uschuschuschusch jag vill inte! Sate vad gött när man blir pansionär. Haha!

Kalle-i-trädet-sången är goast.


[18:12] Ohh Lina. Jag vill också kunna skriva lika roligt och långt som du..! Men jag orkade inte dra hela stockholmsfirandet. Men om ni vill ha det mer detaljerat, besök Liinafiina och kolla hennes dagboksinlägg!! Fetingbra skrivet.. (Haha, enkelt sätt att slippa skriva men att ändå få med det allra bästa) Jag var ute och tränade förut. Slog nog nytt rekord på leca-banan!:D Jaja. Imorn:Skola. Isch. KrimsKrams.

Stockholm! :D

Mån 5 jan 2004 20:16
Övrigt, 15 läsare totalt


Ska fortsätta berätta lite om Sthlm nu. Jag var just på det där med att Joel fick sin tröja. Fast jag orkar inte dra allt i detalj nu, så jag drar det i stora drag istället. Vi lekte Chipp & Bong. Haha, Bilen (Erik Mattsson) kungade på det.. Man kunde verkligen inte hålla sig för skratt!:) Amanda och Anna somnade först, runt två-tre kanske. På nyårsafton väcktes man av Kalle, Olle, Hanna & Amberg låg och snackade. Grr. :PTräningspass, 50 minuter i Haningespåren! Trevligt! Sen chilla och byta om när det drog sig närmare kvällen.. Joel dukade fint på bordet och vi åt. Arvid ringde. Fredd&Elin ringde. Haha. Sen drog det sig närmare och närmare tolvslaget. Victor var helt i extas för sina raketer. Efter tolv lekte Stina och company Sug & Blås i en timme typ. Och fulade sig allmänt. Jag hade det så trevligt så:)

Annat minnsevärt:
*Min champagneflaska ramlade i golvet!
*Olles mobiltelefon som hamnade i frysen
*Erik Mattson på chipp & bång!
*Lina var kunglig på alias!
*Victors raket var två centimeter från mitt ben!
*Frösö-Frasse tog bilder på alla pojkars häckar
*Att man kan vara så käääär!:D


malin och anders är gangstah!


jag i omklädningsrummet


anders, johan och "spriten"


frösöfrasse gör akrobatik!


-"-


gangstertarandi och likjohan


hihi, anna och johan!


mallan spexar


alias! aven... aven... AVEN!!


joel och min rumpa!


jag och kalleman


anders i viprummet


dans!


breeeej!


mandy


busted emil!


BUSTED olle!!


emil är upptagen


böghög!!


massage


snygga partypojkar


bullens partyhatt


snällis brais smartis sötis! :)


nyårsmiddag!


kinky trandi


chillgäng


bobban och amberg


anna :)


kalle!


hmm..


jag asgarvar när olle får sin present :D


paulsson: såhääär stor är min!


skogssport!


busy olle


kalle och ambergovich


snubbarna!






















joel i sin tröja han fick av oss :)
 inget pojkspring!


uuuh ;) hanna och olle!


kinky malin och jeppe!


hela havet stormar


fågelperspektiv! <3


joel posar!


watch out


jag och kalle :)


.. och anna och johan!

Resten av veckan bestod av: Biobesök med Olle, Joel, Holger, Paulsson & Jeppe, shopping, hemmakväll hos Joel, shopping, McDonalds, Kändisspaning.. Typ. Haha:D

Var hos Lisa och drog ett pass igår! Trevligt trevligt. Sen åkte vi till Malin och var där igårkväll och i morse. Var på stan med mor&Far idag. Handlade en väst, en skiva och lite smink. Nice! Nu har vi främmade. Amanda är servitris. Herrå!

Lite om sthlmsresan

Lör 3 jan 2004 21:48
Övrigt, 22 läsare totalt


Japp, även jag säger det: (och då måste det vara så:P)
Stockholmsresan & Nyårsfirandet var KUNGLIGT!

Det började med att Malin, jag och Stina tog tåget på morgonen den 30:e. Vi trängdes i en kupé med bland annat en tant och en gubbe som satt och ”viskade” (läs: skrek) till varandra. Rätt gulliga. Host. När vi kom fram möttes vi upp av Holger & Paulsson, som joinade oss på ett donkan-besök. Sen for vi ut till Haninge efter lite tågkrux. Många var där, dock inte Lina, Hanna, Kristina, Joel, Olle och kanske någon mer saknades. Men vi började iallafall ge presenter till Anna och fick paket tillbaks. Efter det: TRÄNING! Irra runt bland spåren med vilsna och, i Anders fall, dopade personer var rätt trevligt vill jag lova!:) Haha!

När Joel anlände fick han sina paket; En rosa tröja med trycket ”JOEL” på bröstet och ”Inget Flickspring” på ryggen! Klockren;P

Orkar inte skriva mer. Resten kommer imorn. Eller övermorn, eftersom jag itne är hemma imornkväll. Tjipp!

Bytesdag!

Mån 29 dec 2003 20:31
Övrigt, 20 läsare totalt


-Give up, you’re Schmack!
-I have to secure the area!

[11:01]  Hihi!:) Min bästa. Läste gamla dagböcker i går (handskrivna) och hittade den klassiska kommentaren. Vet inte riktigt om jag stavat rätt men det spelar ingen roll. Snart ska jag in till staden och träffa Stina, Freddo, Hanna & Prat! Jag ska byta tröjor. Sen ska jag hem och slå in presenter och packa! För imorn åker vi! Jippehow! Haha nu urartar dagboken sådär igen. Men jaja. Kan ju alltid nämnas att Malins ”älskade” pojke Erik Rönnestad också kommer infinna sig :) Nej nu måste jag snart sluta, Hannas fader och Hanna kommer snart och hämtar mig!

[20:29] Jag bytte MQ-tröjan mot en större storlek och på Carlings fick jag tillgodokvitto som jag ska ta med mig till huvudstaden!:) Så det gick fint med det. Och vi yrade runt som blådårar men det var skojs. Och vi har bestämt vad som ska tryckas på Joels tröja nu. Inte ”Heffaklump” eller ”OL-kung” som Ola föreslog. Egentligen en rätt tölig grej men skitsamma. Han får vara glad åt det han får:P Jaja. Ses imorn allehopa!! KrimsKrams!

Regler är till för att brytas?

Sön 28 dec 2003 21:12
Övrigt, 22 läsare totalt


[10:30]  Sheeesh.. (Så säger en gubbe på Olas gamla Playstation) Nu sitter man här igen. Inte så mycket att skriva egentligen, eftersom dagen nyss börjat, men det kan vara trevligt att klottra ur sig ett par rader ändå. Nu åker snart Olivia på Passion. Vi åker snart vi också, närmare bestämt på tisdag och det ska bli väldans skoj det där nyårsfirandet. Tydligen är det alkoholfritt, efter vad några säger, men samtidigt hävdar någon att ”regler är till för att brytas” så vi får se hur det blir med den saken. Det blir roligt i vilket fall. Men nu måste jag på toa.

[21:10] Just sett på Familjen Addams:) Skojskoj. Var hos farmor förut och åt lutfisk. Inte mitt bästa, det smakade ju Papir Maché! Haha! Jaja. Nu ska jag gära något annat. Trist att dagboka. Tjo & Tjim Pals!

En gnutta ensamhet..

Lör 27 dec 2003 21:07
Övrigt, 11 läsare totalt


Lustigt. Nu är det jag som lider av abstinensen. Det känns mindre bra. Hemkommen från mormor är jag nu iallafall, tusen kronor rikare (YESS!) och lite parfymer och godis fick jag också.. Har hunnit med två styrkande träningspass, ett i Fålehagen och ett på Rossnäsudden. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Känner mig lite ensam:/ Har inte träffat nån vän på flera dagar, och det är tomt på msn.. Eller, ingen är inloggad som jag har lust att skriva till.. Jo, nu loggade visst Olle in. Han brukar vara pratglad. Men whattafuck! Så blev han ”away”. Dumt. Haha gash vad det är synd om mig, det är inte klokt alltså:P

”Nu är det inte långt kvar till nyår” sa någon nyss på teven, och jag kunde inte låta bli att spritta till av glädje och med ens känna mig mycket gladare!:)

Hos mormor visade mamma mig sina gamla dagböcker och skolkataloger och alla tidningsutklipp och allt. Hon hade en spännande men läskig uppväxt.. Rolig, men sorglig egentligen. Men det känns kul att veta och det var mysigt att lyssna på henne när hon berättade..:) Allt det där har vart så oklart förut.

Jaja, snart ska jag få träffa Bobby igen. Jihaaa:D

Olivia>> Ha så inninorden skoj nu! Och hälsa Gabbe från Agda;P

Juldagen i all ära.

Tors 25 dec 2003 11:46
Övrigt, 14 läsare totalt


Dagen efter julafton; Juldagen. Har inte gjort så mycket idag, bara packat. Så, för att min dagbok ska bli snäppet intressantare, berättar jag om igår:

Farmor & Farfar kom vid 2. Det regnade ute (bajs!) så dom var genomsura och man blev blöt av kramarna:P Sen åt vi julmat, och efter det var det Kalle Anka.. För dom som missade Kalle är det bara att säga till så kan jag berätta vad som hände i år:P Efter ”Ser du stjärnan i det blå” stängdes teven av, precis innan ”Kan du vissla, Johanna?” började. Precis som alla andra år:) Sen var det fika och sedan julklappsutdelning, som tog nära 2½ timme! Vi höll på jättelänge, men det var bara trevligt. Jag fick bland annat; tre tröjor (varav två ska bytas:P) pengar, 100-tals trosor, bodylotiongrejs, parfym, halsband, biocheckar, strumpor, en resa till köpenhamn (weeeii!), presentkort, pannlampa.. Jaa och så lite mer krimskrams. Pengarna var bra, dom ska sparas till sthlms-resan:) Och hoppas på påfyllning idag, ska till mormor nämligen.. Hon har för vana att julhandla på Maxi, så det brukar inte vara de bästa julklapparna man får därifrån (fast det var det när man var liten!). Så det är trevligast med pengar.. Jaja, nu ska vi snart åka och få oss ännu en omgång julmat:)

Förresten så fick farfar mandeln i gröten. Men jag rimmade. Hihi:)
Todeloo snart nyår tjoho..:)

See you everybody, I’m back on stage (eller back in the dairy) at saturday morning or at friday night! Bye!

24 December. Julafton.

Ons 24 dec 2003 10:25
Övrigt, 14 läsare totalt


Det vore ju bra tråkigt om någon missat vad det är för dag idag. Av den händelsen att någon icke-vetande stackare läser min dagbok idag, kan jag med glädje tala om att det är ju Julafton idag för sjutton gubbar! :) God Jul på er alla!

Josefina kom in kvart över sju till mig och gastade att det var julkalendern och det sista avsnittet som man bara inte fick missa. Amanda blev klarvaken.

Julia kom in efter julkalendern och talade med stora bokstäver om för mig att det allra största paketet under granen (som för övrigt innehåller en tröja jag själv valt) var till mig och att hon var ledsen för att hon trodde att det skulle vara en stereo till henne.

Ola anlände till mitt rum efter sitt eget uppvaknande. ”Amanda! Det är Julafton idag! Höhöhö:)”

Ingen tycks ha glömt det i min familj i allafall! Josefina är så hispig att hon nästan glömt vad hon heter. ”Kan vi inte öppna julklapparna innan Kalle i år mamma?”

En helt vanlig jul hemma hos familjen Almén alltså.

LINIE 15!!:D

Tis 23 dec 2003 17:36
Övrigt, 12 läsare totalt


Grattis Linis på födelsedagen:D Hoppas du fick massa fina grejsamojser..!

Imrogon är det julafton för er som inte visste det. Och ídag har jag städat. I stort sett överallt. Lagat knäck har jag också sysslat med. Fast alla knäckformar ramlade nästan:/ Haha! Och så har jag klätt en gran som egentligen jag inte alls klädde utan mina småsyskon. Jag tittade på!

Det roligaste idag var: Pappas Runda:) Vi sprang den imorse. Det var jättefint med all vit snö överallt! Men det var nog så jobbigt! Trodde jag skulle kaputta därute i markerna:P Spurten var uppför Himnafjället:) Men nu har jag vilodagar i två dar inann vi ska till Motala och träna i Fålehagen!

Elakt med folk som inte svarar på SMS.

Och TACK alla som skickat julkort! Förlåt för att jag inte skickat till er, men mamma & pappa tyckte inte att jag skulle sända till vänner:S.. ”Du kan ju skicka kort över internet istället?” Blä på dom. Men ni ska veta att jag tänker på er!

Och ännu en gång: GRATTIS LINIEFINIE:) ( Rätta namn: Lina Strand:P )

Bästa presenterna!:)

Mån 22 dec 2003 19:39
Övrigt, 15 läsare totalt


[10:32]Så har man avverkat dagens träningspass också:) Det är dayligt.. Ska snart in till staden med The Little Stone och Prat. Ska bli trevlans:)

[19:35] Hej. Kalle åkte till sin stuga idagm utanför Bollnäs. Läskigt att vi inte kommer snacka på msn igen förrns nästa år:S

Jag, Stina och Mallan knallade runt på stan. Vi hittade de mest kungande grejerna, det vill jag lova! Pojkarna kommer att bli så glada så:) Olle & Joel alltså.. Sen träffade vi Malins vän Johanna, så hon knallade med oss! Trevlig tös det där:) Sen åkte jag hem och bakade pepparkakor.. Det är kanske inte min starkaste sida, det där med bakning.. Men jag klarade att vispa ihop glasyr iallafall:) Tjippidippi!

Snögubben Björn

Sön 21 dec 2003 21:26
Övrigt, 6 läsare totalt


Tjolahopp! Dagen inleddes med julkalendern och sedan ett träningspass! Det var trevligt, speciellt när jag hittade skärmen före pappa och när pappas brillor immade igen så att han höll på att slå ihjäl sig för han inte såg ordentligt:)

Jag byggde en snögubbe som först trodde sig vara en björn, därför fick den namnet Björn. Men sen bidde det en ren. Björn stod pall för mycket, jaa i stort sett allt Ola utsatte honom för. Tills Ola kastade bort hans näsa. Då kunde han ju inte andas längre! SnöBjörn dog.. :’(

Annars har jag julstädat hela dagen. Nu är det nästan klart som tur är. Staplat ved också. Phew.

Merry Christmas everybody!

Gårkvällen

Lör 20 dec 2003 11:02
Övrigt, 16 läsare totalt


[10:20]Jaja ursäkta min humor och det jag skrev igår, haha..
Igår var det en trevlig kväll, trots att det var föga svårt att välja vilken film vi skulle se. Men det blev nån Anger Management elller vad den hette, istället för rysaren som Hanna & jag ville se.. Men den var väl..host.. bra :P

Sen lekte vi charader och ”En röd, vaddå? En röd, vaddå? Jaha en GRÖN!” Det var rätt skojs men vi förstod inte riktigt. Carros imitation av Philip Bärås kungade!

Ska snart in till stan för julklappsköp. Tjipp.

[11:00] Tänk hur lite en timme är om man slår ut det på hela livet..
Men tänk vad mkt det är när man sitter på en tråkig lektion i skolan!

KnullRufs & OskuldsRak

Fre 19 dec 2003 17:30
Övrigt, 10 läsare totalt


GOD JUL! Nu har skolan slutat! Jippiie! Det är wonderbar! Jag hade skapliga betyg också, ett g och fyra mvg.. resten vg.. Så har jag tillbringat hela eftermiddagen med min vän HändisBaländis. Även om vi inte gjort så mycket, har vi haft dyngskoj! Eller hur, KnullRufs? :P

Ska snart till Jenny och kolla på film och njuta av lovet..:) Det ska bli trevligt..

Min telefon är paj:’( IGEN!! Bajs. Snart nyår!
/OskuldsRak och IncestStrip (och allt vad Hanna kallar mig:P)

Volleyboll.

Tors 18 dec 2003 19:53
Övrigt, 7 läsare totalt


Volleybollmatchen: Småflickor: My Little Pony: Förlora.

Attans. Men vi var fint utklädda. Och vi vann andra set. Det roligaste var innan, att göra sig i ordning och så:) Och att vandra in där, med rosetter i håret och nattlinne och gosedjur.. För hela skolan.. Mäktig känsla! Och när vi satte oss ner och lyssnade på musiksaga.. Då ägde vi hela skolan.. ”När du hör det här ljudet; plingeling! Då vet du, att det är dags att vända blad.” :)

Men att sen spelet inte ville gå vägen var ju lite tråkigt.. Men pojkarna däremot, de vann en rafflande seger med tjo och tjim.. Utklädda till uteliggare.. Adams rosa väst kan han sälja dyrt! Det är ju en vinnarväst:)

Och skumtomtepartajet blev av.. ! Det var trevligt:) Och nu är det bara en dag kvar i skolan.. Eller, en timme.. Eller, ingenting kvar i skolan, men däremot i Kyrkan.. För det är där våra avslutningar äger rum. Tjipp!

Skumtomtefesten då!???

Ons 17 dec 2003 21:29
Övrigt, 11 läsare totalt


Värstingarna>> Rätt som Olivia sa, och dessutom: Jugoslavien är inget land längre!

Och jag funderar över, om det verkligen hinns med en Skumtomtefest imorn? Vi får hoppas det.. Men det tar faktiskt tid att sminka sig till banan! Så vi får trycka tomtarna fort! Hihi. Och du, Olivia.. Det gör ingenting.. Du får din grej imöra istället... Det är en skojsig grej!:) Som du längtat efter :P

Idag.. idag.. Öhh.. Micki och jag gick promenix, och köpte bananer:) Robban blev förvirrad och menade att man inte kunde hitta bananer bland bindorna. Vi kom på att vi letade på fel ställe. Vi hade mattefest förresten. Vi vann. Inte.

Skumtomtefesten då!???

Ons 17 dec 2003 21:29
Övrigt, 11 läsare totalt


Värstingarna>> Rätt som Olivia sa, och dessutom: Jugoslavien är inget land längre!

Och jag funderar över, om det verkligen hinns med en Skumtomtefest imorn? Vi får hoppas det.. Men det tar faktiskt tid att sminka sig till banan! Så vi får trycka tomtarna fort! Hihi. Och du, Olivia.. Det gör ingenting.. Du får din grej imöra istället... Det är en skojsig grej!:) Som du längtat efter :P

Idag.. idag.. Öhh.. Micki och jag gick promenix, och köpte bananer:) Robban blev förvirrad och menade att man inte kunde hitta bananer bland bindorna. Vi kom på att vi letade på fel ställe. Vi hade mattefest förresten. Vi vann. Inte.

Julbad!!

Tis 16 dec 2003 21:04
Övrigt, 14 läsare totalt


[12:23] Chèenaá.. Nu är man hemma men snart bär det av igen.. På volleyboll förstår ni.. Uttagning och värsta seriöst.. Så ska ladda nu! Ciao!

[15:01] Så var man uttagen till volleyvolllaget också..:) Ska möta lärarna på torsdag, vad vi ska klä ut oss till är däremot hemligt. Men det blir inte som alla de tidigare niorna iallafall (som alla år lyckats klä ut sig till nån blandning av horor & punkare:S), det kan jag lova. Kanske inte det bästa, men fantasin tröt. Ikväll är det julbad:) Jag ska låna mammas bikini, i brist på egen. Vi ska ha vattenrushbanerace och JAG ska vinna, mohehehe! Fast jag är inte bra på sånt där.. Men i år så, hehe:)

[20:56] Årets julbad var råskoj! Jag rutchbaneracade med Oscar och Anton tusen gånger om! Jag tror inte vi åkte en enda gång, på det sättet som man SKA åka i Båt-rutchkanan! Vi hittade på alla möjliga konstiga sätt att åka ner på, baklänges (iiih vad skoj!) tre på en (risk för att slå i hövet!) ensam (det var lugnt och stillsamt) hänga efter i varandras fötter (rätt skoj men trötta armar) åka utan båt (fort fort!) och många många fler! Och sen, när vi tröttnade på Båt-banan, då åkte vi i den andra No-boat-banan. Jag satte rekordet!! 1,02. Jeeeha!! Åkte man under sekunden så stod det FEL med stora röda bokstäver. Så det var så gott som oslagbart.

Badvakten raggade på Lisa!
-Så het som du är, kan du behöva svalka av dig lite! sa han, och knuffade i henne! PRECIS på det där sättet som man inte får i en simhall! Elaking.

Och en gubbe glodde på Stina. Äckelgubbe. Vi jagade Oliver och hans kompis och pussade dom. Haha! Det kanske kan räknas som våldtäkt?? Nejje.. Dom tyclte det var skoj.. Haha... Nu ska jag sluta.. Men en slutsats kan vi dra av detta badet: Jag, Oscar och Anton kungade..!

dagen som gått

Mån 15 dec 2003 18:47
Övrigt, 9 läsare totalt


Jojo. Kunde just trott. Nu sitter jag här igen. Medan mina vänner är iväg till Apoteket och lussar. Det skulle faktiskt vart skoj.. Vet inte riktigt varför jag tackade nej... Men orken skulle ändå inte infunnit sig.. För pappa och jag körde ett (egentligen inte speciellt) hårt pass förut.. Fasen vad man är otränad efter sjukdom! Det är inte klokt! Jag är avensjuk på Linifini, jag vill också ha köpt julgran nuju:( Men det kommer, det kommer.. Vet ni vad!?? Jag hade (antagligen) mitt LIVS SISTA hemkunskapslektion idag! Med trerättersmiddag och allt:) Det blev gott, trots att köttet inte räckte och trots att chokladsåsen på marrängswishen smakade halstablett. Och det var inte speciellt sorgligt att lämna den där salen heller. Jag klarar mig gott utan hemkunskap innerst inne. Men HIV-Siv är faktiskt rätt hygglig:) Sen såg vi på film på svenskan-engelskan. En jättegullig film om tomten och en tjej som skulle bli tomte. Jag vill också ha en tomte som åker genom luften och kommer genom skorstenen.. Jag tror inte att vi får nån tomte alls iår.. Sorgligt, men sant.. Olivia får MVG i franska.. Jag får G.. Fuuuuusk:P Nää nu ska jag pysa.. Vi fick sluta nästan en halvtimma tidigare idag förresten:) För vi fick gå, när filmen va slutt! Adios!

Amanda är en tomte:)

Sön 14 dec 2003 21:01
Övrigt, 8 läsare totalt


Hejsan. Idag vare skinklopp! Det var trevligt, Amanda var ute och rände på långa banan (haha 4,7 km) med Inga-Lill, Kjell, Stina och Yngve som värsta konkurrenter eftersom resterande klunga for iväg efter första kontrollen. Haha. Så vidare fort gick det inte, men rysligt skoj var det. Precis så där, som orientering är, när det är som bäst. Fast det dumma var, att jag kom sist. Som ni alla vet, eller snarare, som ni som inte vet ska jag förklara för er nu:
Skinkloppet går till som så, att man först får reda på banans längd.
-Ahaa! Mín bana är 4,7 km!
Sedan får man fundera ut en möjlig tid som man tror sig komma att ha på banan.
-Hmm, jag har vart sjuk, inte tränat på två veckor, och så är det blask.. Vanligtvis har jag 10 minuter per km, när jag springer lagom sakta. Nu måste jag springa ännu saktare.. Säkert 13 minuter per km! Jag chansar på 65,18!
Sen så startar man. Alla startar samtidigt. Sen springer man.

Jag kom sist. Var den som gissat längst ifrån min tid. Jag gissade 20 minuter fel! Haha! Min tid var 45 minuter. Tänkte inte på, att det var i Vidingsjöskogen vi skulle springa:)

Sen var det dags för luciatåg. Som ni kanske redan visste, representerade jag Robban och var tomte. Min uppgift var att klinga i två Julmustflaskor på ”Hej tomtegubbar!” Det var jag faktiskt bra på. Sen fick vi stoooooora chokladtomtar. Men nu kom Karl hem! Ursäkta mig ett tag. Herrå.

Lite om helgen hos Lillsten

Lör 13 dec 2003 19:25
Övrigt, 12 läsare totalt


Tjao!
Den här helgen har vart skojsig. Inte nog med att jag har vart hos Stina, så var det ingenting. Det är det enda roliga som hänt än så länge, men det var minnsan trevligt så det räcker till och blir över!:D Vi handlade mat på ICA för 504 kronor, vilket innebär nära hundra kronor per person! Ohh gash.. Haha, men det var BARA nyttigheter!:P Tomteskum, chips, glass, pommes, kött, chokladsås, marränger, pepparkakor, jaa allt onyttigt du bara kan tänka dig.. Sen åkte vi hem till Lillsten och tryckte det och hade paketlek.. Jag fick en svintuff plånka!:D Det hade jag faktiskt önskat mig faktiskt..
Sen for Bobby på fest, och vi lyckades ha ner en tavla så det var glassplitter över hela golvet.. Men det klarade vi upp även det.. Vi fann dammsugaren tillsist:D Och sen så åkta Elin Malin och Fredd hem.. Så Lisa och jag började diska:D Sen spelade vi pictunari på två.. Det var det bästa:D haha.. Men nu orkar jag inte writha mer.. Men ni får ha det så bra! DET ÄR FAN JULLOV OM EN VECKA FAN! FAN VA SKOJ!

HERRÅ

Blä för Jeanne! Bra för Hilda!

Tors 11 dec 2003 20:35
Övrigt, 13 läsare totalt


[16:46] 11:e december.. Jasså. 13 dagar kvar till jul, ha? Hata franska. Vi gör en film. Eller ska försöka. Det kommer gå käpprätt åt helvete OCH vi ska träffas en dag på lovet och göra det!! Pax för att slippa! Fatta, franska på ett lov! Det kan det ju inte vara tänkt att man ska utsättas för. Så jag ska protestera. Vi har faktiskt tid i skolan. Jeanne d’Arc. Pyttsan.

Och så fick jag reda på att jag får MVG i svenska idag! Glad!:D Men VG? i syslöjd. Blä för det. Och så såg vi på Gandhi på SO:n. Måste medge att det är Liiiite skönt att det är jullov snart! Nu väntar bara mattefester, filmkollning, julpyssel och dylikt! FÖRUTOM í den där jävla franskan! Grr! Innan jullovet ska man leka Bingo i franskan där man är tre lag och ska översätta ord och så. Inte ha redovisningar! Bajsbajsbajs. Som kanske märks är jag arg och tjurig. Så, det är nog bäst att jag avslutar. Jag har faktiskt varit arg & tjurig hela dagen. När jag tänker efter kanske det kan vara som Elin sa, att jag sprallar av mig allt på syslöjden och sen är jag trött och tjurig resten av dagen sen? En funderbar anledning. Är iallafall glad över mitt svenskabetyg!:D Det dumma är, att jag fått sänkt betyg i Matte, eller iallafall Ohöjt, och likaså i No-ämnena tror jag.. Åhh hatar dessa betyg också! Vill ha JULAFTON nu!! Och NYÅR!!! HEJDÅ!!!

[20:26] Fy sate vad jag är duktig. Nu har jag gjort träningsplanering för December-Januari. Kan ju meddela att vecka 3 kommer bli en hårdingvecka med brutalpass och allt. Mohaha. Nu ska vi se om jag kanske utvecklas lite av detta? Damp får chans på mig. Stina ska säga det till han. Hans flicka kommer nog bli glad. Hahaha!! Skadeglädjen är den enda sanna glädjen:P Haha jag är faktiskt på bättre humör nu. Mycket tack vare Hilda Mattsson (som för övrigt har namnsdag på samma dag som jag, :D). Hon är skön, den flickan. Imorn ska jag till Bobby. Det ska bli trevligt, vi ska ha Lucia-Vaka. Godnatt nu, och hoppas det är fint i Idre!

Många besök på staden.

Ons 10 dec 2003 19:53
Övrigt, 8 läsare totalt


Trallalonk! Nu är jag här igen! Jag har just läst Bilbo för Josefina:) Hon och jag var på stan idag.. Och köpte paket.. Men dom kan inte nämnas här, på grunf av eventuella tjuvkikare:) Men nu har jag iallafall handlat alla 20kronorspaket till vår kommande paketlek, inte för att dom är speciellt skojsiga men nu har jag paket iallafall!! Träffade massa skoj folk på staden också: Elin, Fredd, Elsa, Ola träffade jag inte nej, och ARVID! Arvid och hans Vreta-polare! Det var det skojsigaste mötet, fast jag såg ut som jaa jag vet inte vad!:S Jackan är för liten, byxorna halvskumma skorna inte de varckraste och håret uppsatt som en barnunge och helt risigt! Gash. Men skitsamma. Det är jag som är Amanda i vilket fall. Haha, Arvid presenterade mig för dessa pojkar: Det här är då AMANDA! Haha det var pinsamt!! Men skojsigt som sagt.. Oj vad jag tjatar men det var för mamma avbröt mig mitt i skrivningen.. Jag skulle visst se på Nobelmiddagen och det sa hon.. Så, CIAO!

Pssssst! Vi har inget musikprov! Detta innebär att vi inte har nått mer att plugga till innan lovet! JIHAAA!:D

Nejmen!!

Tis 9 dec 2003 21:39
Övrigt, 12 läsare totalt


[12:48] Är det inte Amanda som skriver dagbok nu igen fast hon egentligen borde städat när hon var hemma? Och är det inte denne, redan nämnda flicka som ska befinna sig i Himnaskolans Idrottssal 1 km bort, ombytt och klar, om sisådär en tio minuter? Jo men det är ju just vad det är! Lustigt. Hon har ju inte skrivit på jättelänge. Undrar vad det beror på?

[21:36] Ska bara tala om en sak. Tuffa killar har mjuka stjärtar dom också, vare sig dom vill eller inte. Bara de använder edet. Det finns att läsa på utedasset i Långnäs. Om du nu gör ett besök där någon gång. :)

Haha jag var ond förut. Jag pallade en Zoo-tablettask på Lok. Sen skulle Stina och jag göra det igen, men åkte fast. Hahaha. Om man tittar på Peter tillräckligt länge gör han pussmun. Hihi

Nej men vet du vad. Jag ska pysa nu. Sharow.

Julhandling

Lör 6 dec 2003 21:22
Övrigt, 12 läsare totalt


Hejsan alla. Jag har kommit in i lite av tröttnad. Dagbokströttnad. Det är jooobbigt att skriva dagbok. Det är jobbigt att skriva på datorn överhuvudtaget! Fast det är lustigt. Jag gör det ändå! Kanske för att, Host, få skriva med, host, nån viss, host, person.. Eller kanske inte.. Idag var jag på stan och julhandlade. Med Olivia, Stina & Lillasyster. Jag hittade braaa saker efter mycket om och men. Ringde mamma två gånger och frågade om koden till kortet:
Amanda ringer mamma och frågar om koden. Amanda kliver fram till bankomaten. Trycker in koden hon tror. För många siffror. Testar igen, funkar fint. Tar ut Amandas och Olas månadspeng. Tar ut kortet för att slå in koden igen och ta ut tvillingarnas pengar. Slår fel kod. Blir nervös, ringer mamma. Får ställa sig i kön igen. Kommer fram, slår fel. Blir nervös, tänker så det knakar och slår igen. Rätt! Phuuu..! Tuuur.. Hehe.. Sen har handlingen gått fint, bortsett från dom där 20-kronors paketen som ska inhandlas:S

Jag har varit extra julig idag. Jag bytte textfärg på MSN från grått till rött.

Läs nu detta flera gånger. Det kan bli det sista ni hör av mig på länge..
Heå!

(Lina----> Tjata på! Viiill att du ska meeeeee!!!! Håller på dig.. :D)

Amanda yrar

Tors 4 dec 2003 19:24
Övrigt, 11 läsare totalt


Hääj!

Jaa, mina damer och herrar, här är det visst meningen att jag ska printa ner alla coola things som jag upplevt idag. Vet ni, vi har en soffa i vår skola, där får man hosta utan att hålla för. Det är asabra:P Jag kom med förslaget att elevrådets pengar borde gå till glass. Seriöst asså, haha om dom bygger om fysiksalen rör det ju ändå inte mig.. Jag hinner ju sluta innan den byggs om, så då spelar det ju inte ego nån roll ifall Linghemsskolan fortsätter att ha länets sämsta fysiksal:) Då är det ju bättre med glass. Eller med ett Airhockeyspel eller vare heter. Det är skoj:D Jag fick reda på att jag ska få MVG i geografi! Detta kom som en chock, med tanke på att mitt lokalsinne är lika med noll. Vet ni vad? Jag har inga pengar på min mobiltelefon vilket påminner mig om jag ska fylla på.. Jag såg inte Håkan Bråkan ikväll förresten! GaaaH! Men jag såg i morse så jag missade ju iallafall inte dagens roliga avsnitt:) Hahaha ”Vuxenskönt”. Det var nog det bästa! ”Håkan, om andra vuxna märker att pappa har Bad-Kroko i sängen kan dom tycka att pappa är lite konstig.” Iiiiihiihihi:D

Roligt i maten idag. Amanda gick inte att bota. Hon var helt enkelt tvungen att vandalisera allas maträtter. Det gick inte att stoppa. Men nu ska hon kolla orienterare innan hon lämnar datorn för kvällen. KRAM

Halvsjukis och hemma.

Tis 2 dec 2003 19:48
Övrigt, 15 läsare totalt


[10:53] Hejsan.. Sjukis här va:) Haha halvsjuk iallafall.. Kändes bättre att ligga hemma och hosta än att gå runt på Ljunkan och smitta. Så då tog jag tillfället i akt och fick en sovmorgon. Ola var hemma förut, han hade håltimme. Han är nog världens bästa lillebror:) Igår hade vi ritkväll, vi ritade serier. Ola ritade ”Olle on Adventure” :
Olle is going out on adventure. He met a dangerous elevetor. Olle was scared. Then he understood that the elevator was nice. He stepped into it. He met a giant cucumber. Olle was scared. Then he understood that the cucumber was kind. Olle and the cucumber continued to walk together. Then they met an old man. He looked strange. Olle was scared. But the old man was just Father Christmas. Olle and the cucumber was happy”
Hahahha:D Han är galen. Längtar tills han kommer hem. Vi löste dagens äventyr på Håkan-Bråkan på datorn förut. Man skulle poppa popcorn och kasta dom från taket så att Rudolf trodde att det snöade så man kunde smita ut när han inte såg. Sen fick man inte göra mer idag. Njaa nu ska jag nog gå upp och fortsätta på min fysik. Men ooorka! Fast vi har prov imorn så det är nog bäst. Herråå

[19:47] Tjaoo.. Back on stage: Amanda! Har just vart upp eoch tittat på nått lustigt program på tv och läst fysik. Så det så. Nu har jag inget att göra, mer än att hosta. Ska nog lätta. Ciao!

Snart har helgen vecka 48 tagit slut.

Sön 30 nov 2003 20:22
Övrigt, 15 läsare totalt


Vem går över ett torg, en lördagkväll? Vem går hem med den rätte? Vem får en smäll? Vem är det som är lycklig? Vem luktar bränt? Vem är dålig på riktigt? Vem är ett skämt? Det är sent och det dröjer lite till. Innan blommorna slår ut.. Jag ser en bil, jag ser en tjej, jag ser en snut.. Snart har helgen vecka 48 tagit slut! Det är sent och det dröjer lite till.. Innan blommorna slår ut. Jag ser en en bar, jag ser en man, jag hör ett tjut. Snart har helgen vecka 48 tagit slut.

Eksjö och intervjuer

Lör 29 nov 2003 18:59
Övrigt, 17 läsare totalt




Har just läst Linifinis långa referat av Eksjö-dagarna.. Ska försöka skriva ungefär lika utförligt och bra, men jag är tveksam till att det ska gå.. Haha men det är väll bäst att börja då.

Onsdag eftermiddag var det dags. Det jag väntat på lääänge! Jag skulle sätta mig på tåget för att i Tranås byta till en buss som i sin tur skulle föra mig till orienteringsgymnasiet i Eksjö! Men när jag höll på att packa började jag känna mig allt mer trött! Och yr i skallen:/ Jag la mig på sängen de sista tio minuterna och coolade ner lite. Sen bar det iväg.

Väl framme i Eksjö (klockan 16:55) väntade Malin och Jossan på mig. Då hade vi redan missat maten så vi vandrade iväg till ICA för flickorna skulle inhandla lite ”mat”: Kakor, wienerbröd, popcorn samt glass. Efter det promenixade vi till elevhemmet. Svansade efter Malin lite sen parkerade jag mig i teverummet tillsammans med ett helt gäng andra elever. Vågade inte säga ett ord typ:S Sen kom Nettan in och skrek att det var Pannkakor och glass och folket försvann innan jag han säga: Mums! Efter kvällsfikat försvann alla eftersom det var mycket läxor som skulle göras. Några skulle träna. Amanda blev själv. Hon anpassade sig till Johannas rum där hon läste läxor och somnade i soffan.

Torsdagen började med att Johannas klocka ringde och hon hoppade upp ur sängen och drog på sig träningskläderna. Själv vandrade jag ner till Matrummet där Lina redan satt så jag anslöt mig till henne och Julia. Vi såg på Ace Ventura och degade. Klockan tio anlände resterande flickor; Kristin, Karin, Elsa, Hanna, Carro, Martina & Jossa. Genomgång och filmvisning. Seeegt. Sedan var det mat. Äckelkorv och pulvermos och (I Julias fall) ett ton morötter. Men det slank ner. Sedan väntade en rad intervjuer. Min var inte förrän 17:45 visade intervjuuschemat. Jossa hade först, sen Lina. När Lina hade sin vandrade jag Karin Kristin och Jossa iväg till ”stan”.. Inhandlade halstabletter och sen vandrade vi tillbaka igen.. Fick framåt eftermiddan en ”OLGY-uppsats” att skriva. Eller snarare ett papper med 15 frågor som vi skulle ”svara mer utförligt” på. Så jag satte mig med den medan de andra flicketöserna gav sig iväg på träning! Sen var det helt plötsligt min tur. Svenne uppenbarade sig i dörren. Gaaaash! Carsten hade min intervju. Han pratar danska. Men det gick rätt fint iallafall. Svenne fick ”översätta” någon gång men det gick i övrigt hyfsat.. Rätt lika frågor, alla handlade nästan om arbete i grupp tyckte jag!:S När vi satt i Johannas rum sen framåt kvällen, jag, Karin, Lina och Jossa, hör vi Malins röst eka:
-ALLA NOLLOR HIIIIT!!
Vi ger oss ovilligt iväg. Vi vet vad som väntar oss. Alla 88:flickor samlas i ett litet rum och tas sedan ut en och en. I BOKSTAVSORDNING. Vilket innebär: Amanda Almén först. Baajs. Jag blev ivägförd till Biblioteket där elevhemmets alla flickor bänkat sig i soffor och fåtöljer framför en ensam stol som placerats längst fram. Där fick jag sätta mig. Rummet var helt mötkt sånär som på en pannlampa som riktades rakt mot mig och gjorde att jag inte såg ett skvatt. Sen började den pinsamma utfrågningen! Om vad som hände i tältet på 5-dagars, Värmlandsresan (??), Axel och jaa jag vet inte vad! Jag skämdes ögonen ur mig! Haha!

Gick till Johannas rum eftersom jag inte fick ansluta mig till de andra flickorna i risk att jag skulle avslöja läskiga detaljer.
Fick besök av David, Johan och Ola. Dom tyckte att det vart mesiga frågor! Haha..
Sen satte jag mig vid Johannas dator och skrev lite information till Lina & flickorna som var kvar i rummet i väntan på sin intervju. Jag skrämde upp dom:)

Sen hade jag, Lina, Kristin och Karin möte i Johannas rum (som vi hade tusentals gånger under dessa dagar:D) och gick igenom de läskiga frågorna, som vid närmare eftertanke inte var så läskiga.

Fredagen bestod av provlöpning klockan tio. Fast jag lyckades bara ta mig halvvägs till ettan innan halsen protesterade och jag var tvungen att börja gå:( Men på vägen hem från träningen fick vi skjuts av Härberg:D Haha det var rally tillbaka till elevhemmet som gällde! Wrooooom!!! Huhuhu

Sen var det i stort sett bara avslutning kvar. Linifini åkte först:/ Tillslut var det bara Jossa och jag kvar av 88-flickorna.. Vi såg på teve hur man lagar marränger. Sen var det hemfärd. Väl hemma konstaterande att jag hade feber och så bums i säng. Hoppas VERKLIGEN att jag inte smittade nån!

Och saknar er redan alla flicks som åkte därifrån..! Men Liinijs vi ses väll på nyår?!?

Får inte glömmas:
*Jag tryckte en hel äckelchokladboll! Säkert en decimeter i diameter!:)
*Linas byxor blir SLÄTA när hon stryker:P
*Karin kallas K-Pist:)
*Knarkande av panodil var ett faktum.
*Saknade Annispannis!!:(

Snartsnartsnart

Ons 26 nov 2003 07:31
Övrigt, 17 läsare totalt
Tre lektioner först. Matte, Musik, Fysik. SEN är det mentor och den slipper jag.. För jag lyckades få gå hem tidigare... Annars skulle jag aldrig hinna packa! Orkade inte med det i gårkväll... Så vi får se hur det går med den saken! Nu ska jag snart lätta härifrån..

Lina>> SES SEN!!:D

Rörligt med tights!:P

Tis 25 nov 2003 21:40
Övrigt, 9 läsare totalt


ENGELSKA UPPSATSSKRIVNING! Idag! Fast det gick faktiskt rätt fint.. Jag skrev om ”Young Today”.. Lite om mig själv, om orientering & om Linghem..

Sen hade vi basket! Det var skoj! Jag, Jenny, Johan, Skogis och Elin hade roligaste laget! Det var perfekt, gjorde poäng efter poäng!:)
Träning med eliten också.. Trodde inte jag skulle palla, men si det gjorde jag... Gjorde bort mig också .. Hoppade runt i mina tights ute på grusplanen och skrek till Stina: ”Ohh man känner sig så RÖRLIG i tights!” Samtidigt som jag viftade lustigt på benen och hoppade runt.. Så började Stina asgarva och nickade med huvet åt Peter Löfås som står och glor och ser ut som om han aldrig sett en rörlig människa förr! Det var pinsamt, faktiskt!!!
Stina och jag hade klementinkrig i bastun.. Och sen hade vi strump-dragar-tävling i bussen hem.. Så att strumporna skulle passa Coach. Det blev jättefint. Strumporna blev väll en meter långa eller nått. Hahaha:)

Sen har jag jobbat med bilden hela kvällen.. Jobbiga dikt-tolkningen.. Blääblää...
Godnatt. Förresten. Imorn bär det av.. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!!:D:D:D

Hemlighetsfull mamma med överraskning

Sön 23 nov 2003 17:30
Övrigt, 13 läsare totalt


Hejsan..
Idag var jag lat och hoppade Sunes Bana. Men det regnade ju för tusan. Tror dom att jag orkar Suna då? Neeej!:P Sen så kom mamma och pappa hem från Rostock i natt. I morse var mamma värsta hemlighetsfull, så då var jag ju tvungen att fråga vad det var om. Då sa hon, att jag skulle få en grej, men bara om jag lovade ha på mig den på onsdag. Så vad skulle jag göra? Såklart man lovar! Haha, då tog hon fram en tröja som det stod ”Some girls are born winning” på... Hahaha, vad tror hon om mig egentligen?? Haha aldrig att jag har den då.. Men den var tuff.. En fishbonetröja..

Sen fick jag en flaska champagne också.. ”Till nyår!” :) Dom är snälla dessa föräldrar.. Ibland..

Men annars har Söndagen till fullo bestått av arbete.. Städa, tvätta, vaska.. Så jag hann inte umgås med Olivia jag:( Förlåt..

Men men... Herråå..

Joråsåatte, jorå

Lör 22 nov 2003 23:51
Övrigt, 12 läsare totalt
Tjaoo

Var i stan idag, och inhandlade diverse nya prylar:) Najsigt bajsigt.. Nu är Stina här på besök. Vi har just vart hemma hos Carro & sett på film. Och så har vi bakat scones. Tack för idag. Bajs / Bert.

Falukorv, hahaha:)

Fre 21 nov 2003 19:02
Övrigt, 14 läsare totalt


Tjaaaa!
Haha vad tyder det här på egentligen? Att jag sitter här framför dumburken varje dag. Har jag ett liv? Joo för se det har jag ju! Ett riktigt bra sådant! Men det är som en del kloka vuxna säger; ”Den som har nått vettigt att göra får också trevligare fritid.” Jorå. Jag tänker alltså nu på mig, som sysslar med nått enligt mig vettigtt (orientering ju för sate) och sen på dräggen som hänger i Busshållplatsgrejen hela dagarna.. Eller på gårn. Dom har ju fritid hela tiden, men är den så skoj då? Jaa det kanske dom tycker.. Dom har ju inte vart med om nåt roligare, iofs.. Men JAG tycker att dom ser ut att ha dötrist.. Ojoj, jag var inte så bra på att förklara vad jag menade.. Så vi skiter i det hära..:)

Idag, så hade vi redskapsgymnastik, och det var jättejättejättetråkigt.

På maten pratade vi om tanten och falukorven i filmen ”30:e november”. Vi funderade på, hmm, jaa, hur hon ”lyckades” eller vad man ska säga.. (Har ni sett den så kanske ni fattar).. Vi konstaterade iaf efter ett tag att det var ett rätt snuskigt ämne att snacka om när vi åt. Vi var just på väg att återgå till tallriken, då vi kommer på vad vi just tryckt i oss: FALUKORV!! Vilt skratt utbröt.

Hmm, syskonen och jag är ensam hemma. Haha, FF;) FEEEST! Näää..Tråååk:(

Varför just jag!??

Tors 20 nov 2003 18:21
Övrigt, 18 läsare totalt


Varför är just jag född i det efterblivna, jobbiga, döda, hemska FJORTISTRÄSKET Linghem för!?? Vem har hittat på Linghem? Det är nog jordens värsta håla.. Trist som saaate!! Men men, går inte att göra så mycket åt.. Kanske får flytta åt nästa år, om jag har turen på min sida.. :S

Jorå, idag så körde vi vårt berömda skrämma-iväg-rädda-små-sjuor-från-soffan-trick. .. Det gick rätt fint, haha, stackars lillpojken som satt där alldeles ensam när vi stora feta heffaklumpar kom och invaderade soffan.. Han sprang iväg så fort benen förmådde.. Nappen var det förresten, om någon undar:)

Och så har mamma fått massera min onda rygg hela kvällen.. Jag vill inte ha ond rygg!:(

Haha sate vad jag klagade i dagens dagbok. Jag säger ju det, det är tusen gånger enklare att skriva om dåliga och negativa saker än om positiva och roliga grejer.. Som vår pjäs på franskan idag tillexempel, när Olivia ska få en ”chris-carillaq” eller vad tusan det heter.. Hjärtinfarkt ska det vara iaf. Och Elin ska göra hjärt&lungräddning på henne.. haha sjuorna trodde inte att vi var riktigt kloka:D Galna klubben hade ju årsmöte, tror ni nått går seriöst till då eller?? Tihi..

Och inatt far mamma och pappa till Rostock så Ola och Amanda ska laga frulle imorn.. Önska oss lycka till, hahaha!

Bullar:)

Ons 19 nov 2003 20:07
Övrigt, 14 läsare totalt


Jorå. Nu är det faktiskt studiedag. Ska snart baka bullar:) Sen ska vi göra pizza till mat, och kanske träna.. Men det är bara det att jag skulle ta en lugn månad nu, november ut.. Haha men jag har tränat rätt mycket ändå, känner mig på nått sätt så lat och äcklig om jag inte tränar..:S Men det är väll bara bra, egentligen.. Nu är det faktiskt bara en vecka kvar till Eksjö!!! Aaaah!

[12:59] Bullbaket är i full gång! Råkade ta för mycket smör första gången, 100 g istället för 50g.. Men det rädde ut sig genom att vi dubblade hela satsen.. Haha det kommer bli många bullar det här:) Nu står degen på jäsning.. Eller vare heter.. Ha en trevlig skoldag alla..

[20:05] Joråsåtte, bullarna blev rätt goda men lite halvsvarta..haha.. såg på film förut, StarWars episode I ”Det mörka hotet”.. Den var väldans bra, har inte sett star wars förut.. Ola och pappa sa att jag ändå inte skulle tycka om det, hmmmpf.. Men men nu ska jag tillbringa resten av kvällen framför orienterare.nu istället för vid töliga lunar! Heyydaww...

Nu är det färdigt..

Tis 18 nov 2003 20:48
Övrigt, 15 läsare totalt


Ahhh.. Studiedag imorn då:) Sköntskönt.. Hmm, jag vet att det var något som skulle skrivas här.. Men jag har visst glömt bort det:S Återkommer senare. Efter träningen=D

Halluu! Back on stage.
Ringde Svenne förut. Misslyckades, det vill säga ingen svarade. Ringde igen lite senare; Upptaget. Nu vågar jag inte igen, haha.. Ska ta mod till mig imöra!

Sprang testrundan med eliten.. 3,3 km (och två jäkligt jobbiga backar!!) haha jag körde på taktiken: Gå ut stenhårt och öka
Men det gick inte att öka, det som inträffade var att jag inte orkade köra det tempot jag hade i början, så min taktik blev: Stenhårt, saktare, stenhårt! Haha.. Hade 14,07.. Anna Mårsell körde två varv och hade 23.. Hon sa att hon vart seg i benen idag.. Hummdiidiidii.. Haha.. Men man kanske inte riktigt kan mäta sig med henne, men ändå..!

Trallalala en dag närmare eksjö-besöket=D
Tjoooohejdå..!

Lägga av med orientering!?!?!?!?

Mån 17 nov 2003 19:28
Övrigt, 17 läsare totalt


Som ni alla vet, så vände Fysik-Nisse sitt batteri fel.
Men det är inte så lätt.

Sen ska jag be att få tala om för er alla, att det är musklerna i min rygg som krånglar. Inte skolios, (som tur är, efter man sett vad Hanna genomgått=( ).. Syster tyckte att jag skulle sluta med orientering, iallafall för ett tag. Hon måste ju vara blåst. Vad tusan tror hon!??? Hon frågade om man sprang omkring med ryggsäckar i skogen, och att det isånafall kunde ha varit det som orsakade ryggontet. Hahahahahaha! Undrar just vad hon hade för betyg i orientering när hon var ung..

Sluta med orientering.. Livet skulle ju vara förstört då.. Stackars Malin om du har körtelfeber!! Det är ju ett rent helvete..

Jasså jaha..

Sön 16 nov 2003 19:48
Övrigt, 11 läsare totalt


Då har även denna dagen nått sitt slut.. Sorgligt..

Sprang milen med Fredd igår, det var riktigt trevligt, för vi höll sånt där alldeles lagom tempo så att man kunde prata hela tiden.. Hehe.. Lisa & Elin sprang också med, iaf i början..

Det var klubbavslutning på Lok igår också, festligt festligt! Det var sån där rolig tipspromenad, när man får gissa vem som ska klara av vilka grejer eller vad man ska säga.. Haha, det var skoj när Matilda sjöng upp receptet till kringlor och när pappa gurglade blinka lilla stjärna.. Och när Lisa, Elin, Fredd och jag skulle försöka oss på det där när man ligger med huvudena i varandras knän och så tas stolarna bort..haha.. Och vem vann tipspromenaden då? Om inte Amanda Almén! weeeyy! Pris: tre zoo-tablettaskar.

Sen, wentade jag med Stina hem till hennes place.. Vi såg på Lilla Melodifestivalen (hejade för en gångs skull på han som vann!!) och sen brottades vi. Vi skulle köra bäst av tre, men Stina vann båda de första ronderna så då var det redan avgjort. Bäääs:P Men jag ska ta revanch på Stina nästa gång..

Dagen startades idag med Sunes Bana. Pappa följde upp. Det gick la sådär, var jäkligt seg... Stretchade inte tillräckligt igår..

Sen har jag fyllt i eksjöformuläret och alléskolan-papprena.. så det ska snart skickas in, var så säkra!!
Kram// Amund.

Dagen i ett nötskal.

Lör 15 nov 2003 11:20
Övrigt, 11 läsare totalt


Snart ska jag börja packa. Sen ska jag:

* Kliva på tåget och leta upp Lisa.
* Tillsammans med henne ta bussen till Vidingsjö.
* Ge oss ut på ett träningspass på LOK-milen.
* Duscha & Basta
* Vandra in i LOK-gården för klubbavslutning.
* Följa med min bästaste bästa Bobby hem.
* Göra kartanalys (enligt Peter Löfås)
* Hitta på nått skoj
* Sova.

Så nu måste jag pysa för tåget går om en timme. Herrå!!

Eksjö!!

Fre 14 nov 2003 20:08
Övrigt, 16 läsare totalt


JAAAAAAA!!
Jag fick brev idag, från Eksjö! Är antagen att komma dit på intervju!:D Jippiee! Fast det är bara första steget. Måste säga bra saker för att övertyga de om att få börja där...

Peter Löfås som personlig tränare;) Inte illa, inte illa... Avensjuka, aren’t you?? :P

ANNA!!! Hon fick inte komma på intervju! Och hon har ju sate tagit Jossa på nästan alla tävlingar som dom har sprungit i år:( Det känns så trist. vill ju ha Anna där med mig på intervjun:( Och Björne..

Men GRATTIS alla ni andra som blev antagna!!!
Filip, Emil, Johan, Anton, Lina, Kristin, Karin, Martina, Julia & Jossa!! Grattis grattis grattis!! Ses om två veckor, flickor!!!:D

-Agda-

Tors 13 nov 2003 17:28
Övrigt, 9 läsare totalt


Hahah olivia och jag idag asså.. Det går inte att göra annat än att skratta åt.. Jag ringde till hennes vän Gabbe från Kumla och förde ett långt och invecklat samtal:
- Hallå??
-HEEEJ det är Agda!
-Agda?
-Jo, Agda!
-Jasså AGDA! Vem är du?
-Din hemliga beundrare, fnizz
-Jahaaaaaa!!!!

Hahaha sen kunde jag inte hålla mig för skratt längre, men snackar vi skön grabb eller?? Hahaha! Sen så tog vi söta kort på varandra. INTE!

Hade diskussion med pappa förut via mail. Han satt i skolan och jag här hemma, för han skulle skriva ut mitt arbete..:)

Ååh idag blev det sån där tråkig, intärn dagbok igen.. Inte bra, inte bra.. Men nu håller jag på och kuckelurar över vad jag ska göra på nyår..!! Men, vi får se hur det blir..

I'm..

Ons 12 nov 2003 20:33
Övrigt, 10 läsare totalt
..hopelessly devoted to you.. Grease=)

På fysiken lärde vi oss om Dopade hästar och Översvämmade dammar i norrland. Det var skoj.

Så fick vi virus på datorn. Men det verkar ju funka rätt bra ändå.

Inte pessimistisk

Tis 11 nov 2003 21:00

hejsan hoppsan! i mina senste dagboksskrivningar har jag märkt att jag låtit allt för pessimistisk.. mina dagar är inte så tråkiga som dom ibland kan låta, men när jag sätter mig här skriver fingarna nästan bara om det dåliga som hänt och som man känner och inte om det bra.. på nått sätt..

men vi hade iaf hjärt&lungräddning idag! godkänd blev jag, så nu kan du vara säker om du promenixar omkring med mig;)

sen så har jag vart på utvecklingssamtal.. gick rätt bra, bara positiva kommentarer=) men ändå tråkigt att vi inte har större betygskala.. för, ´även om jag höjt mig från vg- till vg+ så blir det ju vg sen ändå:S och så tycker jag att jag höjt mig väldigt för lite i franska, bara ett snäpp från g till nästan g+.. jag tycker jag är värd iaf g+, för jag jobbar oerhört mycket effektivare nu men det märks kanske inte..

sen var jag på katedral på besök.. cool skola det där! statyer och uppstoppade björnar och världens aula och jag blev helt mållös hahaha.. där vill jag gå=)

godnatt...

Ensam hemma/Spöken!!

Mån 10 nov 2003 19:50
Övrigt, 14 läsare totalt


Nu har jag gjort läxor non-stop sen jag kom hem. Matte, fysik, engelska, SO, musik.

Det är lätt att glömma personer med hjärnan, men inte med hjärtat.. Det lärde Olivia mig idag.. Jag tycker, att alla upplevelser man upplevt borde sparas som filer.. Så kan man bara radera dom sen! 5-dagarsfilerna. KLICK! Borta. Usm. KLICK!

Fast, det vore rätt sorgligt ändå. Att inte minnas det nått mer.. Men en rolig tanke! Just nu är det öppet hus på Ljunkan.. Men jag orkade inte åka dit.. På tisdag bestämmer dom vilka som ska få komma på intervju till Eksjö.. Eller så var det redan bestämt, men elerna skulle få reda på det då?!? Jag minns inte riktigt.. Men jag är jäkligt nervös iaf.. Fatta, 82 personer har sökt varav 51 flickor.. ca 5 av dom kommer in på eksjö.. känns rätt kört, hahaha...

Är ensam hemma nu.. Det är läskigt, tycker jag hör ljud överallt! Hatar att vara ensam.. spöööken!! huuu!!

Men Amanda, detfinnsingaspöken..

Spöken-låten med Winnerbäck är för övrigt bäst!!


Urusel

Sön 9 nov 2003 18:30
Övrigt, 12 läsare totalt


-Det är just vad ordet Amanda betyder. På Amandiska. För Amanda kan inte orientera. Det enda hon kan är att kvadda för ett helt gäng D16flickor så att de aldrig fick uppleva känslan att spöa tanterna..

Sen har jag tvingats städa hela halva huset.. Men vad gör man inte för sin kära Mor? Haha, hon gjorde väll typ allt..

Ååååååååååååååhhhhh... Godnatt...

Lisa & Stina

Lör 8 nov 2003 17:38
Övrigt, 11 läsare totalt


.. på besök! Trevligt trevligt.. Just nu sitter flickebarnen och spelar Worms Armageddon på den bärbara datorn.. Tråkmånsar.. :P

Vi var på stan förut, det hände en liten skoj grej.. Jag skulle lämna tillbaka min RedLabeltröja, eftersom trycket var helt sär.. men jag vågade inte klaga själv, så lisa fick göra det..

Han i kassan: Hmm, vill du ha pengarna tillbaka eller? Bor du här?
Lisa: Njaeej..
Han: Bor du i Karlstad?!??!
Lisa: Nejje, i... öööh.. Linghem!
Han
: Kan jag få ditt nummer och namn då? Så kan jag ringa när jag vet hur vi gör..
Lisa: Öhhh... Jaa... (Sneglar nervöst på mig)
Han: Eller, vill du ha tröjan billigare?
Lisa: (kollar på mig) Vill du det, Amanda??
Han: (tittar också på mig) Jasså, det är DIN tröja??!?!? Hahahaha!!

Det kanske inte låter så skoj, men det var det när man var med.. Haha!
Snart ska vi leka paketleken!:)

Herrå!!

håkan!?

Fre 7 nov 2003 22:17
Övrigt, 12 läsare totalt


Tjoofräs!

Vet ni vad?? Jag lyckades få ett lindrigare franskaprov idag! Genom att Olivia, Elin & jag spelade upp pjäser om stycken ur texten och slapp därför textfrågor!! Haha, Erik fick alla själv.. :P

Sen hade vi 9c-klump i soffan idag. Johan skickade ett kärleks-sms till Agneta (en lärare) från Luddes mobil.. Hahahaha, det var skoj, stackars Ludde.. Men vem vet, han kanske får höjda betyg?
Sen hade vi fotbollsspelsturnering.. Eller, turnering och turnering, det var Adam jag och Oliva mot Erik. Vi förlorade. Han stoppade våra gubbar!

Lekte med Olivia också. Spelade spel, markoolio och brainstorm! Haha, så fort fantasin tröt så skrek jag: Håkan! Ingen aning om varför, men det är ju Amanda Almén vi snackar om.. hahaha..

Trött. Godnatt!

Amanda/Oscarbom.. En GRYM sådan!! Faaan!

Tors 6 nov 2003 21:34
Övrigt, 16 läsare totalt


Mörkrädd...Ja, det är just vad jag är.. Varför frågade jag egentligen Josefina om hon ville med ut på ett pass med lampa? Haha, rätt klantigt.. Vi hittade ingen karta, men jag sa att jag kände till skogarna bra därborta (lögn, har bara sprungit där en gång!!) så vi gav oss iväg kartlösa.. Och detta kan ju nästan bara sluta på ett sätt: Vilsegång.. Och jag, som är äldst, kan ju inte direkt visa att jag är rädd när vi vandrade runt där ute bland åkrar och skogsdungar och ris.. För då kanske flickebarnet aldrig vågar sig ut i skogen på natten igen! Så, jag spatserade på.. Fast jag var skitskraj! Tur att Josefina var med, hon gick bredvid och snackade om alla pojkar i hennes klass och höll i handen.. Vi kom ut på ett fält så småningon, och sprang mot några ljusprickar. Efter ett tag kom vi ut på vägen som vi tidigare stått på, men där hade jag iallafall koll på vart vi skulle, även om det var en bra bit hem.. Haha, men vi fick oss ett äventyr iaf:)

Taget ur Amandas Dagbok den 16 augusti 2003: ”Själv vet jag inte vilket vägval jag ska välja.. Så jag stannar vid vätskekontrollen och inväntar och ser.. Jag kanske får ett bra häng?? Eller.. vi får se som sagt.. Hur detta vägval kommer bli.. Lisa och Malin tyckte jag skulle köra ”Pang på!” Men då lyckas jag säkert bara med en sån där Oscar Vångell/Amanda Almén-bom.. När man springer precis förbi kontrollen och fortsätter en bra bit innan man kommer på misstaget..”

DET ÄR JU JUST VAD JAG HAR LYCKATS MED!!! En jääävla Oscar/Amandabom!! Och jag bommade så jävla mycket att jag bröt:( Jag sprang precis förbi kontrollen, var i närheten och vimsade, fortsatte en bit längre bort och insåg sedan, efter att jag vandrat tillbaka till målet, hur näära jag var där, när jag stod uppe på höjden! Hade jag bara kikat ner hade jag sett den, kunnat springa fram och stämpla och sen hade saken vart biff!! Det är först nu jag inser misstaget!! FAN VAD JAG ÅNGRAR MIG!!!!


Hmm, ingen att snacka med på msn heller.. Tråkig kväll det här! Vart är alla?? Ute och springer vilse?? :P

hildur_wow - 5:e november 2003

Ons 5 nov 2003 21:27
Övrigt, 9 läsare totalt


Idag var jag på öppet hus på Berzan.. Men, jag tror inte det var nått för mig.. Träffade Martin där, iaf.. Rätt skoj, eftersom vi så sent som igår pratade om att det var ett bra tag sen vi träffades.. Men, det är ju kanske inte så lustigt att jag stötte på honom där, eftersom han går på berzan.. =)

I helgen ska jag leka med den Lilla Stenen och Lisa. Vi vet inte vad vi ska göra, bara! Här följer förslagen som Lisa och Stina arbetat fram:

bada
bowla
bygga sandslott
spela golf
leka tiger i stinas dräkt
se på film
äta godis
smyga på killar
ta kort på folk som går på toa
ta kort i en automat
prova sånna kläder ingen vill köpa
ringa o lägga på till människor
hänga på stan, äta massa popcorn
leka häst, träna
räkna hundar...eller katter
springa runt runt runt en stolpe
leka paketlek

Om ni vill vara till hjälp, skriv till mig och rösta på det bidrag ni tycker låter bäst. Har ni något ännu bättre förslag får ni gärna höra av er också. Tack på förhand!!

Glömma..

Tis 4 nov 2003 20:34
Övrigt, 18 läsare totalt


...Varför måste man ibland glömma saker eller personer, som är helt underbara, som man egentligen inte vill ha ur sina tankar fast man vill det på samma gång? Personer som man nästan önskar att man aldrig stött på, aldrig pratat med, aldrig lagt märke till.. Då hade man ju inte varit tvungen att glömma dem.. Fast, ändå, de kan ju ha skänkt massa glädje, under den tiden då man inte hade en tanke på att man skulle behöva glömma någon gång i framtiden.. Suck.. Jaja, sånt är livet, ingen är älskad av alla, ingen vinner alla matcher, kom ihåg det Amanda..

Jaja, nu ska jag sluta gagga om sorgliga saker.. För det är så att man får en tår i ögat när man skriver.. För såklart man tänker på nån speciell.. Väldigt speciell, för mig.. Men men, orkar inte dra dagens händelser.. Pussheyy

Bullbak!

Mån 3 nov 2003 19:56
Övrigt, 12 läsare totalt


Ola är en stenbumling, påstod han nyss.. Han har visst lämnat Heffaklumpstiteln bakom sig.

Idag luktade det illa på franskan. Det luktade som en blandning mellan bajs, spya och dålig andedräkt. Blä! Och lukten förföljde oss! Men vi lyckades skaka den av oss under NO-lektionen. Vem vet, vi kanske vande oss? Haha!

Amanda bakade bullar idag. Rätt lyckade, måste erkännas! Tack Mickan for the help..

Nej nu ska jag spela Brainstorm med lillebror, för han är på sitt snällaste och bästa humör nu! Och dom stunderna bör man ta vara på, för oftast är han på bushumör eller allmänt arg&surhumör.

Dagen ur Amunds synvinkel.

Sön 2 nov 2003 18:18
Övrigt, 15 läsare totalt


Yoo Len!

Idag har jág hunnit med mycket! Och, om man räknar dagen enda från klockan 00,00 i natt så har jag hunnit med ÄNNU mer!:) Stina och jag hade en jätterolig tävling runt klockan 01,30 i natt. Det gick ut på, att jag slog ett nummer och så ringde hon upp och skulle gissa vem som hon kommit till!! Haha, hon vann.. För hon gissade rätt på Rimbo-Per-Besvär. Jag hörde inte vem det var när BJ svarade, haha!! Alla andra hade telefonen avstängd typ.. Förutom Anders, men han höll på med nått lustigt när man ringde.. och Bolmarn, undra om han sov eller var lite onykter? :P Det var fetingskoj iaf!! Förlåt alla vi väckte:P

Sen var vi tvugna att gå upp klockan nio för starten på ”Sunes Bana -Special” gick klockan kavrt över tio för långa banan. Sen for jag och handlade mat med familjen, sen städade jag, ööhmm.. Åt... Jaa, och sen har jag legat och läst!!

Åååhh.. Ebba Grön är värkligen Kungar.. Eller var.. ”Lika grå som betongen”..
Thåström sjunger jäkligt bra...!

ebba grön

Lör 1 nov 2003 14:54
Övrigt, 16 läsare totalt


Sida vid sida, tillsammans hjälps dom åt.. Staten & Kapitalet, sitter i samma båt.
Men det är inte dom som ror, som ror så att svetten lackar
och piskan som kittlar kittlar inte heller
deras feeta nackar

Japp, det är vad jag lyssnar på nu.. Haha, men genom att bara titta på texten kan inte ni avgöra om jag lyssnar på Blå Tåget eller Ebba Grön.. Haha, för dom har gjort samma låt.. Men det är Ebba Grön om ni ville veta.. Som jag lyssnar på asså.. Dom är så jägarns bra! Kollade ju på den filmen igår.. Ursköna!:D

Japp! Idag ska jag: Sminka Josefina till ett monster, laga mat (om ola är för lat), åka till Lillsten på kalas (antagligen, om orken infinner sig).. Mm, detta kommer bli en ytterst spännande dag! inte..

[13:09] Jag skrev världens filosofi förut om filsosofi och shit.

[14:51] Jasså, Amanda sitter här igen.. Är inte så förvånad.. Men det är ju det som räknas som att dega, haha.. Att man sitter här, alltså. Bara att jag brukar få typ panik efter ett tag, att jag bara sitter här:( Det är ju inte direkt bra..

Uppåuppå hoppa nu
sitter du blir du ju tjock & ful
svettas, ta ett extrapass!!!
sitter du kommer din rumpa växa fast!!

Känns lite skrämmande det där:P

...

Fre 31 okt 2003 21:24
Övrigt, 12 läsare totalt


fan dagen bara flyter på o här sitter jag som en annan degklump..

[15:28] Nu sitter tjock här igen.. Fan ni får säga till mig!

[21:19] Jag gav mig ut och tränade iaf. Sprang på vägen mot Askeby i 15 minuter, sen vände jag och försökte få samma tid hem.. Men jag var trött då så det gick lite saktare hem:( 11 sekunder för att vara exakt.. Sen såg pappa jag och Ola på Ebba- the movie.. Grym film:D Haha!!

Janne Haack var här på besök förut med sin fru.. Dom pratade bred stockholmska! Jag satt och lyssnade och njöt:)

LIVEREFERAT!

Tors 30 okt 2003 09:42
Övrigt, 20 läsare totalt


TjoHEY!

Amanda fick liveuppdatering angående fotbollsturnering via telefonen igår. Live-prat med spelare samt privat kommentator. Det, du!

Idag ska jag leka med Lillsten. Inte för att jag vet vad vi ska hitta på, men det ska nog bli trevligt värre. Kanske blir det så, att vi måste laga mat till Amandas småsyskon:( Och det är ju inte det roligaste. Ska höra av mig to The Little Stone snart.. Seeeeeee joooooo!

Kilsresa

Ons 29 okt 2003 22:57
Övrigt, 18 läsare totalt


HEEEEEEEJ!!
HAR HAFT DET SÅ SPRILLRANS UNDERBART I KIL! DET VAR VERKLIGEN DYNGSKOJ!

Vill tillbaka dit:(
Dag 1: Smålandskavlen. Efter den åkte vi med Janne hem till Hannäs och familjen ordqvist. Malin fick reda på att man kunde bota heshet genom att dricka honingsvatten och sen stå på händerna. Detta genomfördes med lyckat resultat. Malin blev dock lite groggy, och trillade omkull på mattan när hon skulle ta av sig byxorna. :P

Per: Kan jag få ett... korvbröd?

Dag2: For in till Karlstad! Tobbe dök upp under vårt besök på Carlings.. Anna & Malin köpte nya byxor, Amanda en tröja. Anna köpte 5 biljetter till Bad Cash Quartet. Hon ska nämligen roa sig med att gå in och ut 5 ggr.
Sedan for vi hem igen. Hyrde The Ring. Såg på den. ÖVERLEVDE!! haha, teven stängde av sig mitt i filmen! skitäckligt! allaa vände sig till mig, och undrade om dte skulle vara så i filmen.. Amanda: näääeee... Alla: AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!!


Malin och jag i Kil

Dag3: Dags att kliva upp, Tobbe!!:P For in till Karlstad igen. Dock med en tidigare buss (där ute går det ju bara tre stycken om dagen eller nått!!:P). Halv tio gick den. Amanda köpte ett par byxor. Sen åkte vi hem och lagade mat till hela familjen ordqvist (för övrigt min FAVORITFAMILJ!!!).. KlyftPotatisarna var gegga. Malin: Så gör vi alltid hemma!! Sen testade vi mössor på kvällen, och tog massor kort. Och såg på film!! Forrest Gump!
Prat halva natten. Pratare: Amanda & Anna. Sovare: Mallan.

Dag4: Hemfärd.. Fast först in till Karlstad igen! Köp av blomma och godis. OCH glass på McDonals. Det åt vi varje dag! Mums! Med kolasås. En annan tradition vi skaffade var honungsvatten varje kvällsing. Eller te.
Hahahaha, det var skoj när malin och amanda skulle byta tåg i norrköping. x2000 skulle vi egentligen åka, men jag sprang på ett pendeltåg istället, ”Det är mycket bättre, Malin!! ” Sen, när tåget började rulla, kom vi på att vi inte hade råd med pendeltågsresa. Så jag fick dra en rövarhistoria för tågvärden. Han sa att det gick bra. Vi fick åka på biljetterna. Detta gjorde att amanda kunde kliva av direkt i Linghem!


Toaletten hade inget lås. ”NU ÄR TOAN UPPTAGEN!!! KOM INTE IN!!!!!” Det var skoj!

Nu längtar jag tillbaka till Värmland.. Det är mitt näst bästa landskap:P

Redogörelse. Av vad?

Lör 25 okt 2003 14:41
Övrigt, 17 läsare totalt


Pssst... Det var Hannas förtjänst att Robban kunde bli så fin i håret i går... Hon var ägare till rosetten serru.. Hahaha:)

Imorse sov jag till halv tio. Det har jag inte gjort sen Jerusalems Förstörelse. Det var så skönt! Men imorn är det Smålandskavlen. Då måste man upp tidigt. Tror jag, fast förra året fick vi faktiskt lite av sovmorgon. Till klockan åtta tror jag, men då var det så att man skulle byta från sommartid till vintertid, och dra bak klockan en timme, så vi fick en timme extra att sova också:) Hahaha, dum & klyftig som Amanda är, så drog jag FRAM klockan en timme istället så att den ringde klockan 6. Alla vaknade av den utom jag, och jag hade gömt den väl i min jackficka också så yrvakna Lillsten fick leta överallt i säkert 5 minuter innan hon hittade den. Och då hade alla (utam jag då) vaknat och eliten var lite smått förbannade. Det var lite halvpinsamt..Men det ska nog inte behöva upprepas.

Jag har lagt upp ett strategiskt schema. Klockan 12 börjar jag packa. Så då ska jag pallra mig härifrån. Fast jag ska ha packat innan dess också. Så vi får se hur det blir. Ska ju till Anna efter denna helg också:D

Kramheys. Ha ett bra lov alla!!!

[14:24] Jaadu, nu måste jag snart upp för vattnet till mina nudlar kokar nog nu. Och snart åker vi. Från statoil i Ryd klockan 16,00. Allt ska nog vara nerpackat nu. Är lite nervös, jaktstart är inte min starkaste sida.. Fast inte är det en speciellt svag sida heller, tack & lov.. Brukar faktiskt klara mig rätt bra, se till exempel på 3-dagars typ 1998 eller nått.. Amanda Almén startade en sekund efter Josefin Lindberg. Gissa vem som var först in? Mohehehe. Fast jag gick ut trea på 5-dagars 2000, och kom in 5:a:( Fast o-ringen 2001, gick jag ut 28 och kom in 17! Och 5-dagars förra året gick jag ut trea, kom ifatt tvåan med två minuter till tredje sista men bommade näst sista och var trea in i mål. Hahaha, nu har alla koll på det.. Så det så.. Men nu ska jag pallra mig härifrån, lär ju packa det sista.. Och loda lite sista halvtimmen! Tjipp!

Bänkfight

Fre 24 okt 2003 16:44
Övrigt, 12 läsare totalt


Idag ska det köras redskapsgymnastik och sen är det fortsatt skoldag som gäller. Men dagen lär ju gå skapligt snabbt. Eftersom det är lov sen efter=) Skööönt..
Tjohejs

[16:39] Hejsan! Hemma från en tröttsam men flummig skoldag nu:) Vi hade fight på en bänk som nyligen placerats vid våra skåp. Alla ville sitta, men det var bara jag, Robban, Adam Erik & Jimmy som fick plats. Iaf i början. Jag & Jimmy satt hela tiden, ingen vågar sig på oss förstår ni. :P
Olivia blev knuffad och hon knuffade. Alla trängdes, och jag måste säga att Adam har nog jordens benigaste röv! Hahaha.. Oskönt att ha han i knät iaf.
Jag satte upp en jättefin rosett på Robert, och vips förvandlades han till stjärna. Pressen samlades för att forografera. (Olivia & Carro med kameramobiler i högsta hugg)

Och nur är det ju lov! Härlig härligt.. Tjipp!

Dom byggde visst om?!

Tors 23 okt 2003 20:18
Övrigt, 12 läsare totalt


HEEJ!!

Bilduppgiften: Klar
Budgeten: Klar
Laborationsrapporten ”Litium reagerar med vatten”: Klar
Svenskautvärderingen: Klar

Känner mig duktig:D

Haha, måste bara få klaga på lunars nya layout. Vad är det här för trams?? Haha! De kunde ju passat på att byta färger när de ändå höll på att ändra.. Men jag ursäktar röran, dom bygger ju om.

Fick VG på mitt engelskaprov! Är riktigt nöjd! Jag är ju ingen rock på engelska direkt, om man säger så.. Haha.. Och så planeras det för haloweenparty i skolan. Låter trevligt:) Lärde mig spela värsta bra gitarr förut. Kan nästan spela ”I natt jag drömde” nu, vilket innebär VG. Spelade upp Tom Dooley igår, gick fint så..

jaja, nu ska jag glida vidare. Snart lov ju för sjuttsingen!! Malin>>> Faaan va skoj det ska bli!! Anna och jag pratade förut..:) Vi har planerat allt!! Nu kanske inte Anna kan vara med och träna, men hon ska iaf vara coach.. Vi får se om vi kan hänga på Tobbe!!=)

Amanda

Ons 22 okt 2003 19:47
Övrigt, 16 läsare totalt


Hej & Hopp!

Det var brandövining i kylan idag. Eller, brandövning.. Brandlarmet hade fräckheten att gå mitt i den underbara mattelektionen och vi var tvugna att lämna den trevliga, unkna salen för att gå ut och ställa oss på fotbollsplanen i kylan. Som vanligt vill alla att jag, som är den mest betydelsefulla i klassen, ska stå längst fram i ledet. Ni förstår, vi har som så att vi ställer upp oss på led i rankningsordning. Jag hamnar ALLTID längst fram:P Det är inte för att jag heter Amanda Almén eller så, nejnej..

Amanda=YR

Vi hade kemiprov också. Det gick så in i bombens dåligt!!:( Orkade inte göra alla kemiska bindningar, hjärnan protesterade & jag sket i det.

LÄXOR

Tis 21 okt 2003 21:22
Övrigt, 9 läsare totalt


tjosan. vet ni att det bara är läxor. Läxor läxor läxor. Jag gör inget annat. Men nästa vecka är det lov. Ska bli sååå skoj!:D Värmlandsresa och allt. Malin & Amanda på ett tåg. En syn man sent skulle glömma om man fick syn på oss!:)

Skoj i skolan idag. Synd om Olivia bara, hon hade slitit sig blodig med husarkitektiken.. Men det var ju inte dåligt det du fick!

Körde Martins bana på tid förut.. Jag hade 1½ minut bättre än förra året:) Och jag som trodde att jag blvit fet&sölig.. Nu har jag 25,55:D

Godnatt.

Lååååång redogörelse om Daladubbeln

Mån 20 okt 2003 20:04
Övrigt, 18 läsare totalt


Tjofäs!:D

NU ska det bli lång dagbok.

Lördag: Vi anlände till TävlingCentrum klockan Någon-gång-på-förmiddagen. Starten för D16 var klockan 12,15.. Tror jag. Jossa startade. Hon växlade som ingen-aning och Amanda sprang iväg samtidigt som Karin Persson, Lina Strand och Kristin Boman. Detta resulterade i fight!:D Fast Lina hade ont i huvudet och var inte riktigt kry:(
Amanda blev trampad på skinkan av en H16grabb. Med dubbarna. Haha! Grymma märken:)

Josefin & Amanda placerade sig på en 9:e plats. Amanda tog inte Karin i spurten.

Sedan var det dags för mat på Dössberget! Möms! Tillbaka på skolan visade det sig at vi sov tillsammans med Tyr! Skojsigt!

Lördag Kväll: Dirre. Amanda var som vanligt torr, (det är skoj!!:P) men röjde efter det att DJBrasse ropat ut att det var en torrboll i discohallen som inte röjde vid namn Amanda Almén.. Haha.. Sen spelades det Aicha..Amandas favorit.. INTE! Stina din dummis:P

Sen var det natt och jag blev tillsagd att inte Pojkspringa. Trots att jag låg ner.:S

Söndag var det upp tidigt utan att väcka värmlänningarna men det lyckades vi med ändå. Frukost, sen packning. Stina sparkade en banan på en i Tyrs sovsäck, det blev väldigt geggigt och dom blev inte glad på henne. tsss..

Jossa & jag gjorde ett satabilt lopp. Lite dåliga vägval och hon hade håll på slutet av banan:( När det äntligen var nerför:( Vi kom 14, 12 totalt.

Sen var det hemfärd och missförstånd och tårar och skratt. Sen var vi hemma igen!!

Idag: Hahaha jag dunkade huvudet i betongväggen! Fick en kanonbula. Och sen hade jag glönt att jag skulle ha hemkunskapsredivisning idag. Eller, glömt och glömt, jag orkade inte med den. Så jag gjorde mitt bästa lektionen innan. Hittade på lite, och snodde lite från ett fördrag en läspande gubbe höll på ett läger en gång. Jag redovisade om pasta.. Haha! Det var skoj.. Men nu får det vara slut på dagboksinlägg. Nu återgår jag till msn!

Okul.

Sön 19 okt 2003 20:56
Övrigt, 11 läsare totalt


Jasså jaha..

Återkommer om daldubbeln imorn. När orken infinner sig. Ska bara säga någr saker:
Ingen vinner alla matcher. Allt går över. Mer eller midre. Förr eller senare. Ingen kan bli älskad av alla. Men alla kan bli älskad av någon. Och sen var det jordens missförstånd förut. Som bara jag vet om. För jag behöll det inom mig. Men det var hemskt.

Snart snart...:)

Fre 17 okt 2003 19:47
Övrigt, 18 läsare totalt


Nu är det ju fredag.. Idag kommer Jossa! Och nu pratar jag med Jens, eller, HAN pratar jag lyssnar:) Hihihi...

Ska snart gå och ha redskapsgymnastik:( Det är det tråkigaste och hemskaste som finns! Man slår ju halvt ihjäl sig, förra gången ramalde jag ner med huvet före från stången och dundrade i golvet! Och ramla ner från ringarna gjorde jag.. Jag är inte skapt för redskapsgymnastik!!! :(

[16:20] Jag hade tur. Vi hade styrka&kondition.. Som tur var.. Fast det var jobbigt men kul! Men nu ska jag fixa en orienterare.nu till Lillasyster Julia så jag slipper TJAT från en viss liten pojke.. Hahaha..

[19:45] Nu är Jossa här! Vi har målat på våra tröjor.. Riktigt fint, haha..:) Dom får ni se imorn.. Ni som ska på daladubbeln.. Ses där allehopa!! Imorn bitti bär det av:) JIPPIEEEE!!!

Trallalallalalaaa.....

Tors 16 okt 2003 21:14
Övrigt, 18 läsare totalt


Jag snabbade mig fetingmycket idag, och då hann jag datora lite innan skoldagen börjar.. Det är en lång & jobbig sådan jag har framför mig, så det är bäst att man förbereder sig.. Frukt är ett måste i dessa kalla jobbiga skolsalar! Jag har frukt-farm i mitt skåp. Där bor äpplet Håkan & Bananen Yngve.. Även klementinerna Lars & Åke..:P Nej nu är jag för flum för att skriva här..

Lisa, gillar du Bad Cash Quartet? Dom har nämligen konsert i Norrköping den 30:e..:) Pappa tycker att jag ska gå, men vi får se..

Challis och Jag ska gå Naturbruksgymnasium inriktning Bäver. Förlagsvis inriktning Myrslok. Det bestämdes igår. Olivia ska gå på Klädpokergymnasium med Riksintag.

[21:10] Så. Då var telefonen inlämnad iallafall, och en lånetelefon fick jag också:) Så det är bara bra med det.. Och sen har Amanda sprungit Nattcup, det var trevligt, bara det att Stor-Tosstis och Mellan-Tosstis hänger så dant!!! Grr..

Imorgon kommer Jossa. Sen är det DalaDubbeln!!! Jippiiiiiiiii!!!!

Lovely day, isn't it?

Ons 15 okt 2003 20:14
Övrigt, 12 läsare totalt


Yes it is! Isn’t it??

Haha!! Den frasen är nog vår klass bäst på nu.. Alla går runt och säger det hela tiden!:)

Jag har skickat in mina Eksjöpapper nu.. Till SOFT.. Jag valde sam-sam, det fick bli så efter goda råd av kusin vitamin.. Fast natur in second hand.. haha.. :) Hoppas jag iallafall kommer in på intervju. Då ska jag fula mig:)

Ola har smygarstrumpor. Han skräms hela tiden.

Kanske återkommer, fast jag har märkt att jag börjat skriva allt tråkigare dagboksinlägg.. Men någon gång kommer säkert en vändning, och jag börjar skriva roligare igen! Hoppas det är så med orienteringen också. Fast den är ju snart över, men ändå. Bättre att få en vändning sent än att aldrig få det!!! HEYDA!

(Nu är Micha i Schweiz med sin Rahel..:) Träffar inte han förrän nästa år.. Rätt sorgligt, precis när man typ lärt känna honom!! Men då blir det desto roligare att träffa honom next year!!:) )

FÖRRESTEN!!! SÅ JÄVLA SÄR!! Telefonen har fått återfall!! Den är om möjligt ÄNNU sämre än förut!!! Usch och fy för Elgiganten. Dom shat da fack ap. Ska åka och klaga nån dag. Vill ju ha en hel telefon för tusan!! Grrr....

MVG-DAMP!!!

Tis 14 okt 2003 20:08
Övrigt, 18 läsare totalt


Japp! Det är just vad jag har!! Mohahahhaa!!! MVG på matteprovet, yes där satt den!! Det kommer jag att leva länge på:) MVG:et & Kalsongfotbollen på Skol-SM. Det slår allt:P

Sen så hade vi nått skumt på SO:n. Skriva en grej till finansminister Bosse Ringholm och berätta om Japan. Typ diagram och så. Man fick två lektioner på sig. Det var lite skoj!

Och så var det Laserdome förut. Jag var i lag C. Detta lag innehöll även: Anton, Oscar, Kallén, Chritophe, Lisa, Matilda & Bobby. Ägande laget, vill säga. Och vilka vann då? Mohahaha.. Båda omgångarna! Hela turneringen, alltså.. :) Fast inte direkt min förtjänst.. Hade sämst & näst sämst, men spelar roll!! Vi vann ju:P

Pussheyy

Pour dire: Je t’aime

Mån 13 okt 2003 19:46
Övrigt, 13 läsare totalt


fin överskrift..

Jag & Julia tränade förut.. Vi slog förra ”Linghem-runt” rekordet med över en minut.. 15,22 is the record nu.. :)

Amanda är stram.

stramt

Sön 12 okt 2003 20:27
Övrigt, 14 läsare totalt


loppen gick skit i helgen men annars var det rätt trevligt. tråkigt att folk tycker att man är stram men det är ju upp till dom. jag kan meddela att jag tycker inte detsamma. men det bestämmer man ju själv. annars var 25manna rätt trevligt. om någon hade kommit fram och frågat mig hur det gått precis efter loppet idag, hade jag skrikit ”And YOU! You shut the fuck up!!!” rakt i ansiktet på den. tur att ingen frågade. för ingen blev ledsen då. haha!

drömde jättehemsk dröm natten till idag. jag drömde att vår bil blev stulen och att det inte var nån som körde. så fick jag för mig att det var jimmy larssons fel, så jag började slå massa på honom.. men sen var det ine han, och jag gröt massor för att jag slagit ner en så snäll person! vaknad eva att jag låg och grät..
min dröm berodde på att:
1) Pers familjs bil hade blivit stulen och alla Karins & Pers grejer också. :(
2) Stina såg en bil ”utan förare”.
3) Jimmy skrev ett meddelande precis innan jag somnade.

Så bildas alltså en dröm. Godnatt. Inatt ska jag drömma om strama pojkar.

PS. Attås har orienterare! (attås) DS.

Dagen efter Födelsedagen och dagen innan proven

Tors 9 okt 2003 20:12
Övrigt, 11 läsare totalt


Tjohojsan.. Födelsedag igår.. Trevligt trevligt, men nu är det ett helt år kvar tills jag fyller år igen.. Hela 365 dagar, eftersom det är skottår.. haha..

fick stans grymmaste mössa igår.. Av bror. den ska jag ha på 25-manna & gå runt och glassa med!:) Lugnt..

Idag har jag haft en fin dag, lyssnat på Hassan hela dagen typ:) Jan Guillo och Jonasponas snuffiplumsebussen är roligast.. Och Pizzerian!! Den är hååårdast!!!

Usch jag hatar läxor.. Vi har franska & matte prov imorn, om det intresserar nån.. Jag var tvungen att hoppa över Nattcupen den här veckan igen bara för att stanna hemma och pluggeliplugga... Usch och fy för det. men jag är ju inte ensam om att plugga iof..

Tack alla som hörde av sig igår:D Tack Lina för att jag fick stå i din dagbok:P

Studiedagen

Tis 7 okt 2003 20:38
Övrigt, 13 läsare totalt


Idag är en av årets bästa dagar.. Studiedagen.. Det var inte så farligt imorse som jag befarade, tss, mamma och pappa var rätt tysta förutom när pappa började sjunga högt och ljudligt på en elvis-låt så att hela huset vaknade. Tack pappa.

Snart ska det väll ätas frukost. Sen vet jag inte vad som ska hända, jag har inga pengar så jag kan inte följa med Jenny & co in till stan och bowla och äta... Och Lisa & Stina avböjde vårt Bosses-besök! :’( Så, det får väll bli som så, att jag far ner till farmor och grattar henne på namnsdagen.. För snart kanske man inte har någon farmor längre, så det gäller att passa på medan hon fortfarande finns att hälsa på!

Hoppas iallafall på en trevlig studiedag. :) F.ö. min sista dag som fjortis.

[20:35] Nu är man hemmkommen från träning också. Malin & jag körde längts av alla. För slöisarna oscar & kallén genade och gick... Haha.. Och så fintade vi iväg emil och jocke över skidbacken.. tsss...

Snart ska jag sova, så att det blir imorn. Hahaha.. Naej ett tag till stannar jag nog.. :) Godnatt iallafall, överger lunar för orienterare.nu..

så kallad kalabalik

Mån 6 okt 2003 18:58
Övrigt, 7 läsare totalt


Malins och min Värmlandsresa ska bli trevlig.. Det ska den faktiskt. :)

Idag var det en enkel dag. Det är det alltid dagen innan det är studiedag. Jag tycker att dom planerat in den där studiedagen lite dåligt bara, naturligtvis borde den ha legat på onsdagen istället! Men, livet har sina motgångar ibland:P

Hade hemkunskap idag. Hela köket skulle laga mat=Kalabalik. ”Robban, du skär salladen, jag tar hand om stekandet och Micki du får skära kycklingen! Nej just det, det gjorde ju Hanna, men du kan väll skala potatisen? Och Hanna, fixar du med klyftorna och såsen? Jasså du är klar nu Robban.. Hmm, du kan ju... baka bröd! Eller nått..Duka!!!” Haha.. Det var trevligt iallafall. För vi hade roligt. Robban tyckte att jag var äcklig när jag skulle visa att brödet förvandlades till deg igen när man tuggade läänge på det. Han visade i detalj hur jag gjorde, då tyckte alla att han var äcklig.. Tihihi...

Sen så var det ju svenska. Vi fick gå till det trevliga, rosa och lilamålade uppehållsrummet och tigga datorer eftersom Lars-Åke bokat upp hela Datasalen.


Naej. Nu är jag ensam igen. Med syskonen. Ischisch. fast av en god anledning, haha, mor & far är iväg och handlar prisenter!:D

TELEFONEN är tillbaka förresten! Livet kan återgå till det vanliga!! Jippiiiee!!! Det är det bästa med att lämna in telefonen. När man får den tillbaka alltså. Haha! Men vi lämnade in Olas på samma gång eftersom Amanda lyckats tappa den i spagetthislasken så att högtalaren i den paja. Men det gör väll inget!;) Han fick ju en ny som jag lyckades fixa så att pinkoden blev spärrad på. Nu måste man skriva i Puk-koden och den har jag slarvat bort. Tss...

..:Fredag:..

Fre 3 okt 2003 07:53
Övrigt, 15 läsare totalt


Japp som varje fredag är det snart idrott... orientering i lekaskogen.. Haha, jag ska vandra dit i full orienteringsmundering, det har jag lovat jimmy & erik.. ska ha SI-pinne också men tror jag skippar orienteringsryggsäcken, haha!

Igår uppfann Jenny ett nytt sätt att fälla folk på. Inte särskilt effektivt eller smidigt. Man skulla greppa fast den man ska fälla med benen och sen luta sig mot den (?)...Knasigt, ,men hon fick omkull mig! Rätt i vattenpölen på skolgården.. Haha.. Sen var jag blöt resten av dagen!:) Vår klass ÄR flumm!

Framtidståg: Tufft, Tufft

Tors 2 okt 2003 18:11
Övrigt, 6 läsare totalt


Haha! Japp, där var vi idag! I Cupolen.. Riktigt riktigt trevligt.. Haha, speciellt VVS-ståndet, funderar skarpt på att gå på den där skolans Öppet Hus. Skolan låg visst i norrköping.. Ska köpa Niclas Halléns skiva, :) Det är Winnerbäck-stuk.. Sa han. Tills jag kom på att det var honom jag snackade med. Trevlig pojke! Amanda yrar just nu, däremot. Men Niclas Hallén ska iallafall utbilda sig till Kyltekniker samt önskade Amanda lycka till med orienteringen. Han gav henne en vattenflaska & lite klistermärken.

Sen drogs det ut på träning! Uuusch jag var seg & trött, men nu är det toppen! Som alltid efter träning.. Löptränade bara, sprang så fort jag kunde under 25 minuter, måste ju träna inför min sträcka på 25-manna! 2800 meter, Vit bana. Jippiii!!!

Stina springer nattcup nu. Med Michael Eyer. ;)

HEYDA!!!

tjaojo

Ons 1 okt 2003 18:45
Övrigt, 5 läsare totalt


Hallå där.. Jodå, nu har även onsdagen passerat förbi.. Skönt, snart är det helg.. Helg=orientering=kul... :)

Vad vore Amanda i all sin glans, om inte ORIENTERINGEN fanns??

Jadu.. En fråga värd att spekulera i.

Lost i Vidingsjö!!!

Tis 30 sep 2003 21:12
Övrigt, 14 läsare totalt


Hoj!

Amanda är hemma efter helgens strapatser:) Det var dyngkul! Roligtroligt.. Vi sov i stora idrottshallen med Stockholm, Värmland & Örebro! Haha, Roslagen sprang och svettade ner B-salen..

Vi hade första parkett när det spelades kalsong-fotboll på fredagskvällen också:) Haha!

Lördagen gick inget bra, inget bra alls. Sprint var det.. Men dagen var underbar ändå!:) På kvällen var det dirre, Amanda satt största delen av disco-tiden utanför i en soffa och tråkade. Men sen blev jag på gott humör när Bobby låste upp toaletterna för alla nödiga, haha! Dom som utsattes var: Joel, Johan Strand och en okänd stackars pojke.. Tobbe, jag, Stina och Erik gick in och rockade sista halvtimmen iallafall!:)

Söndagen gick inte bra heller, hade ju knappt sovit nått på kvällen då Stina slängde en strumpa i ansiktet på en snarkande gubbe. Hahaha!

När det var dags att åka in till Götebrog hänkade vi på Järlapojkarna.. Dom kände ju ett visst ansvar för oss, haha..

[21:07] Snälla nån, jordens svåraste träning idag! Det var bara inritat sträckor på ett blankt, vitt papper. Sträckor och meridianer och norr och söder på kartan. Skiiitsvårt! Bara kompass ju.. Jag lyckades gå runt i nån lustig cirkel, en stooor cirkel, mitt ute i skogen.. Trodde inte jag kunde gå vilse i vidingsjö! haha.. sen när jag kom till precis samma ställe där jag började, brast jag ut i asgarv.. det var så komiskt, jag kunde nte komma på hur jag lyckast gå i en cirkel.. skumt.. men kul var det!!!

Jag satt brevid en gubbe som stank svett på vägen hem. Men man vande sig efter ett tag.

Ska packa till träningen nu! Tack alla som gjorde min helg såhär kul!:D

4½ timme till avfärd!

Fre 26 sep 2003 11:34
Övrigt, 20 läsare totalt


Bara drygt 4 och en halv timme till avfärd nu.. Wehey! Det ska bli inninorden skoj!

Men först ska man ut och orientera.. Lasse tycker jag kan ta och lära mig ”vanlig” kompass, men jag tror jag kör med tummis.. För jag ´vet iallfall nästan hur man använder en sån där annan stor shit..

Örrni, Bobby & Jag ska snart fara! Så se upp! haha!! Ses!!

[11:28] ååååh! snart bär det av:D

Orienterade ju förut.. Gick fint, men dom andra verkade ha lite problem.. :P Först mötte jag carro som frågade om hon var rätt, jarå svarade jag och sprang fram till kontrollen och stämplade.. problemet var att hon kommit till 7:an istället för 6:an. Sen mötte jag hanna löpande åt fel håll, för hon hade missat 7:an och stämplat i 8:an istället. Olivia mötte jag vid 9:an, där hon sprang och klagade över att hon inte kunde kompassen.. Erik stod vid en kontroll vid ett kärr (som vi inte skulle ha) och funderade, jag vet inte vad han kom fram till. Robban sket i kompassen och löpte på..

Usch för alla kamouflerade taggtrådar som gömmer sig i Linghemsskogarna! Mitt smalben råkade ut för dom, samt Carros lår var också halvkvaddade..

Sen lånade jag hannas cykel för att cykla hem, och såklart att kedjan skulle hoppa då!! ååh, usch.. Förlåt hanna:(

Franskan gick som en dans, sen tryckte jag två mumsiga korvar i matsalen & nu sitter jag här.. Ses efter helgen:D

mvg i orientering:)

Tors 25 sep 2003 20:26
Övrigt, 15 läsare totalt


Tjoho..

Nu är jag nästan färdigpackad till skol-sm.. ska bli så skoooj.. bara två lektioner imorn!! varav en är orientering i kråksångsspåret.. Idrottsläraren: Amanda, du behöver inte komma på idrotten om du inte vill. Du har ändå MVG i orientering.
Haha, jäää.. Men duktig som jag är går jag dit ändå.. Kul att se när alla springer fel och kul att glassa lite:P

Haha, skoldagen var grait!! vi hade kul, anton med sitt ”ahoy” jimmy med sin kamera-telefon..jesper med sina kommentarer, skoglund med sitt garv (uuuurk) olivia filmades när hon stod i ett hörn, haha.. och adam hade regisserat stans bästa film där erik sväljer kameran i slutet. nästan. haha!

Men stackars adam som körde in svarven eller nått rakt in i armen på träslöjden.. det resulterade i ett stort djupt sår, och en disskusion uppstod angående ifall han skulle sy eller inte.. det blev bara tejp.. men ont!

anton är gravid. jag hörde hur det sparkade.

men återigen: SKOL-SM IMORN!!!

Ostmisshandel...

Ons 24 sep 2003 07:51
Övrigt, 12 läsare totalt


..Ja det är tydligen vad min familj ägnar sig åt.. osten ser helt massakrerad ut! Har slutat äta det här hemma, den ser så äcklig ut! haha..

Hörde förresten på radion att msn ska upphöra den 14:e oktober!! Vafan, vem bestämmer det?? jävla sär.. uschusch.. tur att orienterare.nu finns iaf..

Idag har vi: Matte, Musik & No samt mentor.. Då spelas det ju volleyboll.. Hoppas jag kommer i Fjunets lag, haha Erik är så knasig.:)

Ajja. Godnatt.

Franskalärare: Oliva & Amanda

Tis 23 sep 2003 21:22
Övrigt, 5 läsare totalt


Hejsan alla och alla andra!

Olivia & Amanda hade franskalektion för ett gång 8:or idag.. haha, trevligt, vi pratade mer och högre än dom! Vi delade ut lite blad, sen spelade vi bingo och sen fick Dom sluta tio minuter tidigare.. Vi är nog världens bästa lärare:)

Det var tjecker på vår SO-lektion.. Haha, dom måste typ ha trott att vi hade musik eller nått, för Björn spelar alltid musik.. Idag var det Beatles och Chuck Berry.. Jag hade förresten VG+ på so-provet!:D

Erik lärde mig säga får på tjeckiska: Offsa. Haha!! Erik är ett offsa-freak..

Och en sak är säker: Bobby är sköööönast!! Hahahaha!! :D Ska bli så kul att åka buss med dig på Fredag, bobby!:)

(för mycket CK gör dig sprallig) Tjaaaabarå!!

[21:21]psst... Min, Malins & Lisas träning gjorde susen, trots att det regnade och vi inte hade kartfodral:)

Lasagnekossor

Mån 22 sep 2003 18:25
Övrigt, 10 läsare totalt


Tjohooo!!

Jag lagade lasagne idag.. Till en hel skara hungriga flickor och pojkar.. :) Blev gott för en gångs skull, även om jag gjorde en hel rad fel!! Haha, kanske för att vi var så hungriga efter provet.. Vem vet?? Provet gick bra iaf, rätt så..

Det var en trevlig svenskalektion. Satt och fulade mig med Robban, och Rasmus var helt galen.. Haha, Adam satt och retades och stoppade in händerna i allas armhålor (knas!!) och allt var knasigt.. Men det är ju 9C så;)

Sen drog jag ut och tränade.. Kossor överallt i hagarna däruppe!! Löpte av bara faan, dom är ju läskiga ju!! haha, fast hästar är värst!! huuu.. Kossor är rätt söta iaf. Men dom glor!!

Hejdå.

Pris: hjärtformad sminkväska

Sön 21 sep 2003 19:48
Övrigt, 8 läsare totalt


Hejsan!

Det var ju Ramunderträff idag.. Rätt trevlig tävling, haha, knappt några där!! Vart höll ni hus, Malin, Kallén, Matilda, Lisa & co?? Elin var ju på Sm förstås.. Och det gick bra hörde jag!:)

Haha, mitt lopp idag gick däremot inget vidare.. Det gick både sakta och dåligt.. Bommade rysligt mycket! Lustigt nog var jag bara en minut efter vid varvningen men sex minuter efter Anna-Lotta i mål, och det var på första slingan som jag bommade mest:S Fast, jag kontrakursade en gång på andraslingan.. Var 6 minuter efter, men kom trea iaf.. Kristin kom tvåa..:)

Arvid berättade hur man kastrerade grisar. Lät hemskt. Ska inte bli bonde!

Jag vann förresten ett mycket fint pris idag. En hjärtformad väska med smink & shit i.. haha, silvrig var den.. Med silverspänne.. Mycket vacker!!:P Kristin fick fotvård & Sara ett helt regenmente med ögonskugga, Stina fick högtalare och Hjalmar hårschapoo.. Haha!! Arvid fick aftershave som luktade kärr konstaterade Fredd.. Haha!!

Får ju heller inte glömma att mamma blev ett år äldre idag!! 38 blev hon, tror jag?!? Av mig fick hon ett jättefult kort på henne från när vi var i Turkiet. Hahaha!! Hon ser asful ut på det, sitter i nån töntig mössa och solbrillor och en förskräcklig bikini och smajlar!!

Bara en vecka till skol-sm nu!! Ska bli myyycket kul det där!!

Men ska väll kolla lite på fotboll nu.. Önska mig lycka till på sexualkunskapsprovet imorn;) Tjarå...

Bobby Brown..?

Lör 20 sep 2003 10:02
Övrigt, 13 läsare totalt


Hej där people I’m Bobby Brown, they say I’m the cutest boy in town..

Haha, nu är ju inte jag pojke men det är en bra låt.. :)

Stina och Amanda väcktes i morse av ljudet från en stor familj som håller på att packa inför Ungdoms-seriefinalen. Isch, dom ska alltid väsnas så! Haha, Bobby är ju här nu.. Hon kom igår, och vi har nästan lyckats få bilskjuts till skol-sm ;) Haha, det vore ju rätt soft, och stina har till och med erbjudit sig att sitta i knät på Het.. Hahaha!! Ja, det säger man ju ite nej till direkt...

Usch
Ramunderträffen imorn, wehey inte.. Blä för Ramunderträffen när man kan vara på SM och ha skoj.. Dumdum.

Menmen, heyydaw...

nattcup

Fre 19 sep 2003 07:52
Övrigt, 13 läsare totalt


Heyy..

Vi har fått våra skolkort nu, mpfff... Haha, jaa säga vad man vill om dom, men vårt klassfoto blev det roligaste! Alla ser typ helt borta ut... Det är fint.. Inte! :)

Och så var det ju nattcup igår, haha, jag bommade massa till tredje.. Gick runt i cirklar och bara var rädd. det är det värsta, när man bommar börjar man tänka på allt ”som kan finnas” i en mörk skog.. Och det är alldeles mörkt runt omkring.. Hu!! Rätt tufft att man håller på med det over-head-taken..Men kom ihop med min kära vän Stina ’Bobby’ Boberg och på så sätt blev det mycket trevligare. :)

Ischlo pischlo idag har vi SO-prov och franskaförhör.. sånt tycker jag inte om! Och på tisdag ska olivia och jag ha franskalektion för åttorna.. Snälla nån, dom kan mer franska än vad jag kan!! Vem är dum och sätter mig där?? Jo, Anita... Haha..
Men. Nu ska jag kolla orienterare.nu..

Lev väl! Och önska mig lycka till på SOprovet.. Gaaahhh..

Inget kul att läsa

Ons 17 sep 2003 20:13
Övrigt, 10 läsare totalt


Tjabba...
Mammor är inte att leka med! Just nyss kom mor min på att jag inte städat rummet.. Världens liv!! Och hotar gör hon också.. Om du inte städar så blir det ingen dator, inga kläder och INGA TÄVLINGAR! Baajs.. Men jag överlevde..:) och nu har jag ju ett nystädat rum också.. Faktiskt..:)

Haha, det är fett grymt att Putzo&Nappen går på skolan.. Putzo hade frågat Ola om jag och Stina möjligtvis skulle åka med till Ullared på onsdag och att han tyckte att det vore trevligt... Haha, ska nog skicka ett litet mail till den grabben.. hehe..
Förresten är min skola fattig. Fattig-fattig. Dom betalar inte ett SMACK till skol-sm. Men jag ska dit ändå. Hoppas jag, det är ju ledartvång men antingen tar vi Uffe Lindberg och om han vägrar så hittar vi på en egen.. Hehe.. Stina&Jag vet ni, vi löser ju allt..:) Och det är trevligt att bussa eller tåga med stina.. :)

”Vilken härlig dag! Man blir härligt glad! Hela livet ler! Kan ej önska mer! Alla pojkar små... Blir så söta då! Över hela stan, Solsken hela dan!”

Härlig dag?? Njaa... Usch, Jag hatar höst! Och när det är mörkt ute.. när det mörknar blir det mörkt, och när det blir mörkt tidigt är det ju i princip vinter, gah! Det bästa med hösten är födelsedagen min.. :)

Hahaha.. Jag är nog proffesionell Tråk-månsskrivare.. Men jag måste säga en grej till, vi pratade klassresa på mentorn idag.. Två förslag på klassresa rästades fram till final. a) Resa till Köpenhamn
b) Kanothajk + tälta
Hmmm.. Roligt.. Inte.. Särklass...

Men men.. Nu ska jag inte störa mer.. Goodbaj..

"det vimlar av passioner kan man tycka"..

Mån 15 sep 2003 19:50
Övrigt, 14 läsare totalt


japp det kan man.. Jonas&Malin, Axel&Anna, Oscar&Elin, Linnea&Henrik, Micki&Philip, Carro&Henke... Överallt.. Trevligt..

usch.. allt är dumt! hahha, fick ett rosa underskåp.. visste det, och så gick det inte att öppna heller..sär...

men värst av allt.. jag ska inte få springa kavlesm.. bara för att jag var ”för liten” tyckte dom.. som tog ut.. så jag är reserv.. :( och det är lååååångt till 25-manna:(

tack för att man har winnerbäck.. han lyckas alltid sätta fingret på allt, han är så klockren.. det kom jag och lisa på igår..

och.. så vill jag ha lov.. och att min dröm igår ska gå i uppfyllelse;) eller, min dröm i natt kanske jag ska säga...

Pusshej..

Gråt...

Sön 14 sep 2003 20:59
Övrigt, 12 läsare totalt


..har den här helgen innehållit..

Men det har inte vart en så jätteskoj helg heller.. Gjorde inget bra lopp i lördags, bommade dom flesta kontrollerna slutade som 11.. Sen var det disco på slutet, men det var massa drägg utanför som bråkade (nån blev nerslagen och dom hade järnrör o shit.. rätt läskiga faktiskt) och så var det ett band som spelade och man kunde inga låtar så alla gick tills dom slutade.. och då blev det inget drag..

MEN VARFÖR ÄR AMANDA ALMÉN SÅ JÄVLA FEG???

Åhh.. .Godnatt..

Två lektioner - sen USM!

Fre 12 sep 2003 08:01
Övrigt, 15 läsare totalt


Det här skrev jag igår, men dagboken särade:

11/9 [20:42] Jag hann: Gå till skolan. Åka till Lisa och dra en träning.
Jag hann inte: Packa.

Men skoldagen var kul!! Fast seg.. Blev paff när dom kom med beskedet om Anna Lindhs död... Så hemskt..
Men det var dyngskoj när jag johan och carro lånade danne moréns kryckor och körde tre-steg med kryckor!! johan satte världsrekord i denna nya idrottgren. jag var bara decimetern bakom! så jag tog silver. Vi lyckades hoppa igenom lilla rummet (start vid första dörren) sen förbi bordet (där alla 7:or satt och tittade på och följde vår tävling med beundran) förbi skåpen och en över linjen!! Hahahha! det var skitskoj! fast johan fuskade!! haha!

Sen hade jag och Challis roligast när Elin malin och olivia jagade oss genom hela skolan! det var typ tjuv & polis, eller nåt.. Hahaha! Ingen aning varför vi blev jagade heller.. Men vår manövrering in på toan bakom ryggen på jesper och olivia & rubbet var snyggast!! haha, jag skulle på toa men då höll nån på o öppna, så challis skrek: UPP MED BRALLORNA!! Innan dörren for upp.. haha.. sen kom jesper och olivia in och vi hade toa party.. fan, skolan är riktigt skoj egentligen!! helt störd!!

Sen for jag ju till Åby.. Där lisa bor. Haha, först gav vi hennes dator medicin, sen gav vi oss ut och tränade idom fina Åbyskogarna.. Käremygarden, det var fetingjobbig terräng ju! Inte alls vad man är vad vid.. Vidingsjöskogarna är nog sämst att träna i! Och så kan man ju hela skogen utantill också.. men shit the same

Stina får inte följa med till usm!! Dum-christer!! Asså, han hittar bara på nya anledningar hela tiden!! Det FINNS ju en plats över och hon KAN ju ta med egen mat!! Jävla sär.

12/9 [07:58] Två lektioner idag. Fan va gött!! Sen, USM!! Shit vad jag längtar!! ska bli så jäkla skoj!! ska få låna olas telefon också, så det ska nog fixa sig.. haha!! Jag är glaaad!!! och snart ska jag ut och spela ultimate med klassen.. frisbeegrej you know.. svinskoj! sen franska, mat hem USM!! tjohooo!!! ¨så snart ses vi, alla goa orienterare!! Heydaw´.

11:e september 2003

Tors 11 sep 2003 07:56
Övrigt, 11 läsare totalt


Gotentag.. Eller hur det stavas.. Tomas lärde ju mig det nån gång, vill jag minnas.. haha, jag får gå på skola hos han igen! Han försöker ju lära mig att inte göra särskrivningar också..

Idag ska jag: Gå till skolan. Åka till Lisa och dra en träning. Packa till USM.

Hoppas jag hinner, haha!! Och imorn är det bara halvdag. Tjipp!!

Telefonlös..:(

Ons 10 sep 2003 20:55
Övrigt, 6 läsare totalt


Dryg NO-lektion idag..Vi såg på film.

Men dom är värsta sär när man ska in i Matsalen!! Jan Banan är vaktmästarlärling nu när Rune är borta, så han skulle vara mat-gubbe idag.. Han låste dörren, och sa att det var för fullt i matsalen! så ingen fick gå in, alla fick stå utanför och frysa.. Så efter 5 minuter öppnade han, och då hade det ju hunnit bli världens trängsel utanför så det var värsta tryclet in, och efter 10 pers stängde han igen.. Vi kom inte in då.. Men på nästa ”öppning” kom hanna jenny carro och micki och olivia in, haha men han stängde precis framför nosen på mig!! Så, jag stod kvar utanför med johan och väntade.. Det öppnades två gånger till innan jag kom in, och då hade ju flicksen redan ätit upp.. Så jag fick tillbringa lunchen med Jesper Jimmy Johan Adam och Anton, rätt trevligt det förstås men inte på långa vägar så skoj som vi har i matsalen i vanliga fall!! hehe..

Sen efter maten, hade vi Volleyboll.. Eller, jag och Olivia hade det.. `Carro hade styrketräning tror jag, och rubbet kör.. Så, det var vi två sjuor en åtta, Fjunet & Erik.. fast det var riktigt skoj, Jag & Erik var i samma lag, han är ju galen.. haha!

Jag har vart på stan också! Inhandlat en ny tröja.. Eller, inte vart på stan riktigt utan på Tornby.. Jag har lämnat in telefonen också:( Så, nu ör jag telefonlös.. hatar att vara det, när man har telefon skapar man liksom ett beroende! Innan jag fick den kände jag inget behov av den, skaffade mest för att alla andra hade.. Men nu klarar jag mig inte utan!!!

Det finns en gata...

Tis 9 sep 2003 21:15
Övrigt, 11 läsare totalt


..där alla kan mitt namn, jag ramlar dåliga gatan fram..

Nopp, lyssnar inte på Håkan nu utan på Mando Diao.. Kungsen..!

oj! Där kom Axel! Länge sen man snackade med han.. Ska ta och göra det nu allt.. Men han brukar inte vara så värst sugen på att snacka med mig, men skitsamma.. Jag tvingar han, hahha!!

Rätt trevlig dag idag.. Slog mitt rekord på 100 meter.. Nu har jag 14,55. Men ska slå det!! Hade ju trots allt ont i halsen och skulle inte sprungit alls:P

Jag kan spela Lilla Snigel på gitarr nu.. Och row row my boat.. (haha bara ett ackord!)

MEN. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Kanske att man får ont i fingrarna av gitarr och att jag och carro hade lektionen idag. Kanske. Haha. Häjdow.

[21:10] För det finns ingen i hela världen som vet, att lögner som är bra dom är en hemlighet.. /Thåström

Jahaja.. Det märks vilka låtar jag har på hjärnan! Men har vart på räning nu jag.. I Åtvidaberg. Skulle ta det lugnt, men hur lätt är det när det är sån underbar terräng och skitskojsiga banor?!? Inte alls lätt vill jag påstå! Det gick fetingbra, bommade knappt nått.. Bara när jag lyckades kontrakursa från starten till första på slinga två, men det är så typiskt mig att ingen reagerade.. Haha!! Men jag har blivit MYCKET bättre på orientering än vad jag var förut!! Då kunde jag bara springa, vann på stigbanor men losade på dom riktigt svåra banorna.. Nu kan jag nästan både och! Ska bara finna ett bra tempo..:)

Men Godbarr.. Ska pyjsa.. Tjipp!

Snoriga Klubben.

Mån 8 sep 2003 20:51
Övrigt, 11 läsare totalt


Helloooo!!

Jobbigt att vara snorig. Det irriterar omgivningen också.. Haha, på läsförståelsen idag på svenskan till exempel.. Helt tyst i klassrummet, förutom jag som sitter och snörvlar.. Usch!! Men jag avstod träning idag. Olivia avrådde mig..

Haha Anton och jag lurade Robban idag på hemkunskapen! Först satt vi utanför och skulle egentligen beräkna budget, men vi satt och fulade oss istället.. Sen gick jag in till Robban och sa att jag hade en vän som var skittänd på honom som satt utanför.. och Robban trodde såklart på det, så han gick med och var jättenyfiken.. Så jag förstår att han blev rätt besviken när han fick se att det var Anton som satt där..:
-Vafan??
Hahaha Anton och jag hade så jäkla skoj! men stackars Robban, han är ju rätt känslig.. Hahahah!! A very sensitive person..:P

Sen har jag inte gjort så mycket.. Tror jag.. Men det här kanske räcker, även fast ingen kanske fattar. hahha.. såg på mammas skolprogram förut.. dom är rätt skoj, lärde mig en hel del!! engelskagrejer assså..

[20:50]
Nu har händiga Amanda fixat högtalarna!! Och fixat msn!! :) snacka man är bra då.. haha.. Och nu ska far lära mig spela gitarr.. Igen.. Hehe, kunde spela Idas Sommarvisa en gång i tiden! faktiskt!!

Distriktsmästare x 2

Sön 7 sep 2003 20:03
Övrigt, 10 läsare totalt


Tjo!

Nu har jag mycket att berätta. Först och främst att Olivias sudd dog på mattelektionen i fredags.. haha!
Och sen att jag var hoss Lillsten senare samma dag, att vi hade mycket kul!! Men det har man ju alltid med Bobby!! haha, och förresten står det 6-6 mellan hon och mig.. nej förresten jag leder, hon nuddade aldrig jocke ringsgård!! 7-6!haha!! (nuddade: Erik Andersson, Olle Kalered, Robert Vångell, Michael Eyer, Bröderna Brolund, Joakim Ringsgård.)

Igår var det kort-dm.. Märta två minuter efter!! Men det verkar som om jag är bäst när jag är jagad, haha för jag sprang ifrån henne med en minut! så jag vann!:)

Och idag var det kavle.. Lisa på första, hon ledde när hon kom i mål!! En minut före boxholm.. Elin utökade ledningen till en kvart och jag till 21 minuter på sista.. rätt gött, speciellt när vi (nästan) körde med en ”tut-tut” på upploppet.. vi är ju trots allt lok, klubben som drar.. hehe..

Usch usch.. Jag har halsont och är snorig.. Detta är inte bra, pappa vill att jag ska sova nu.. men inte då!! klockan 8.. då kan man ju ändå inte sova.. knaspappa!! och christer har förbjudit mig att bli sjuk, haha.. han var upprörd förut när pappa meddellade det.. samtidigt frågade pappa om stina kunde få hänka på o klacka, men si det fick hon inte.. faan.. vill ju ha med min Bobby!!

Amanda ska förresten springa kavle-sm!! :D Fick hon reda på idag.. Jag och Elin.

morgon 5:e september 2003

Fre 5 sep 2003 07:56
Övrigt, 10 läsare totalt


Oui. Idag är det Fredag... Gött! Ska snart ut på Åkerboplanen för att ha min första lektion; Idrott. Skönt att det är precis utanför huset.. kan gå vid kvart över:)
Idag ska vi ha Franskaprov och SOprov. Käremygarden! Men det ska nog gå fint. Ha det brau.. Ikväll ska jag förresten till Bobby och se på film!!:) Haha, en film från Jens!!

Heddå. //Klyftan.

Flum dag med Gorbatjov

Tors 4 sep 2003 20:35
Övrigt, 7 läsare totalt


Haha, idag hade Olivia med sig en mask som föreställde Gorbatjov eller vad den där ryske presidenten (eller vad han nu var) hette.. Haha, stans fulaste gubbe! Jag gick runt i hela skolan med den på mig, haha alla fick sig ett gott skratt!! Synd att jag inte träffade Ola, tänkte skämma ut honom!!:P Men jag såg inte riktigt innifrån masken, så Jenny och Hanna fick leda mig. Men nu vet jag iaf att jag inte kan lite på dom!! Haha, dom gjorde så att jag gick rakt in i en lyktstolpe! Haha, jag typ slungades bakåt! Boiiing sa det.. Det var nog roligast att ha den där masken! Sedan hade vi tävling om att krypa snabbast på asfalten.. Jag ramlade halvvägs och Jenny skrapade upp byxorna och man fick inte mycket skinn kvar på händerna, men det var roligt!:)

Sen fick man ju BLÅBÄRSGLASS idag i skolan! Möms!!:)

Efter skolan tog jag min (snart iaf!) traditionsenliga ritt till Norrköping, för att därifrån skjutsas ut till Lillstugan av en mycket snäll SkulleBulle-Storasyster. Sen gav vi oss ut och tränade en 5 km lång bana som Lisa lagt själv. Den var mycket trevlig, med mycket klättra-i-branter! Fast vi hade runt 10 minuter per km, vilket inte alls är speciellt bra men då fick vi ju mer träning!!:)

Jag fick ju Bad Cash Quartets nya skiva igår! Rätt sådär.. Och Bob Hunds nya singel! DEN var bra!! Hahaa!!

kör är dött (+ hela historien om Sämlan och Stina)

Ons 3 sep 2003 21:52
Övrigt, 18 läsare totalt


eyy..

Vi diskuterade abort på sexualkunskapen idag! Vi lyckades få igång väldens diskussion! Olivia var den enda som var emot, bara.. Men det gick att disskutera ändå!
Dagens mat: Fiskpanetter och spenat.. Urrk.. Men det slank ner ändå.

Sen började vi på kören idag! Annars kan man ju springa eller styrketräna eller nått annat på mentorn, men jag tänkte köra men det var så tråkigt... Bara höga låtar! Asså, där man ska soprana typ.. Icke att jag kan sjunga med där!! Så ska nog sluta med det och ta till vara på ett träningstillfälle!

Och så var Olivia och jag på staden idag och svansade runt! Riktigt trevligt.. Köpte en tröja, och hon med.. Eller, hon köpte nog två..

Hahaha! Vi har fått nya skåp, ju, och nån kom på att dom gul/gröna är odal och dom rosa/blå är fjortis.. och det är just vad Linghem till största delen består av!! Bönder och Fjortisar!!

Nej nu börjar jag märka att detta blir tråkigt (oj hur blev det med svenskan där?) Förresten är jag både äldre, längre och smartare än Victor.. Så det så.. haha.. Vi ska boxas next time vi möts!!

Nopp dags att sluta.. Sweys.. PS Jag håller med om det Lina skrev igår.. Om att orienteringer är mitt liv.. Och allt det andra smarta om det:) Lina du är allt bra smart du!!:D

PS igen!! Så här berättar Stina historien om Lurran:
”host.. det hela började på o-ringen 2002 i skövde.. min mor ville hemskt gärna gå på spexet o hon ville gärna ha med mig, för att vi två inte hade gjort någit på hela veckan.. guuuu va jobbigt tänkte ja, ja ville ju så gärna tillbringa tiden med min vän klyftan.. men men tänkte jaaa, ja går väl med då!! så gick vi... så hade ja ju hört om linus storebror som skulleva med o dansa, shit tänkte ja va grymt ändå... oså satt vi där.. oså kom självatse lurran ut o dansade.. o ja ba!!! SHIT, vikken jäkla snygging o han dansar som en kung.. detvvar migen läcker bit det!!! oså, har man ju spanat lite då o då...

stina| svävar omkring på rosa moln says:
en sak till

stina| svävar omkring på rosa moln says:
det där med spexet

stina| svävar omkring på rosa moln says:
det kommer ja ALDRIG ångra att ja gick på

stina| svävar omkring på rosa moln says:
host, ja vill tacka mamma först o främst!! TACK, mamma!” Undertecknat: Stina Boberg.

Julia kan inte äta gröt!!:)

Tis 2 sep 2003 22:17
Övrigt, 12 läsare totalt


FAN! Nu lyckades jag med det där igen! Att allt försvinner! Jävla sär.. Men då får det bli en kort dagis...

Adam sa just till mig att på en skala mellan Keso och Banan så ligger Tingting Jahe mycket nära Keso. Håller med till 100%. Ting ting jahe smakar bäver!

Så, på en skala mellan Keso och Banan, så är Victor Silvemark Multivitamindryck. :)

Julia kan inte äta gröt! Förut när hon kom hem från skolan ville hon att jag skulle laga havregrynsgröt till henne. Så jag som är en så snäll syster gjorde det! Haha, och när hon får gröten börjar knasen KLAPPA gröten och säger ”Den är len” hahaa!! Och när hon tar första tuggan spottar hon ut det direkt och utbrister: ”Det smakar ju snor!! Robert i min klass snor!!” Haha det var nog det roligaste på lääänge vi skrattade så vi fick träningsvärk i magen!! Slutsats: Julia är en mycket trevlig syster. Ibland.


[21:38] Haha! Jag har just blivit Lärjunge hos Adam. Eller, jag börjar imorrn. I skolan. Jag är Lärjunge Amund den första.. Fast det är inte så fet timlön.. Den ligger på kålrotsnivå, men man kan bli befodrad! Ända upp till oregano, om man ligger i! och man blir direkt befordrad upp till morotsjuice om man frågar anita om provet ligger på keso nivå! så gissa vad jag ska göra imorn?? Hahaha!!

Förresten vare ju träning idag!! Springa om dm-banan. Jag tog lite andra vägval och så, där jag bommade, men jag lyckades bomma även på dom nya vägvalen.. haha! klant! Sprang som Jossa sprang till några.. Men det var sämre vägval, så jag hade lite blåbärspausar.. Startade först med blev ikappsprungen av Tosteberg till tvåan! Sen tog vi olika vägval hela tiden och var hela tin samtidigt vi kontrollerna, iaf två gånger.. Sen försvann han.. Hade visst stött ihop med Stina sen..

Nej!! Nu sjönk min Lärjungerank ner till ketchup!! Attås! Men jag ska jobba upp den igen.. Styra upp det.. Lovar.. Godnatt!

DANS PÅ BETONG!!!

Mån 1 sep 2003 20:17
Övrigt, 9 läsare totalt


Shaaa!!

Rolig väderlek idag! Sol, moln, regn.. Mix!! Haha!
Olivia och jag hade fetingskoj idag.. Vi satt och rim-sjöng.. Hon började t.ex. sjunga: ”Rib-Rob har tråkigt och är arger på oss” Och jag fortsatte: ”Akta dig, vännen han kan börja slåss!!” (Melodi: Cecilia Lind av Cornelis, med skånskt uttal:P) Det var så jägarns skoj!! Vi höll på skitalänge, kom på jättemycket rim!! ”Adam han är stor fett grym och stabil” ”Kanske beror på han ba’ käkar fil” ”Och Robban går omkring, i hans ecco-skor” ”Han tror han är grym och han känner sig stor” Vi sjöng massa!! Kunde fortsatt hur länge som helst tror jag.. Hahahaha!!

Sen hade vi dans på Betong-bänkarna utanför. Elin, jag, Hanna, Challis, Jenny och Olivia tränade balett.. Vi gjorde egna danser, en blev speciellt bra!! :P Här är låten vi sjöng till:

Det stod 6 vänner på betong
Tjillevillevipp bom bo
Dom sjöng på en helknasig sång
tjillevillevipp bombom
Då sa den ena, -Du min vän?
Tjilllevillevillevipp bom bom
Ska vi ta och hoppa ner igen?
Tjilleville vipp bombom
Och när dom ner till marken kom
Tjillevillevipp bombom
Så sa den, -Du, det gör vi om!
Tjillevillevipp bom bom
Så hoppade dom upp och ner
Tjillevilleville vipp bom bom
Tills ingen av dom orka mer
tjillevillevipp bom bom!!

När vi avslutat vår dansochsång-show fick vi mycket applåder av några åttor som bänkat sig framför oss för att studera vår dans. Vi är nog den 9:an som har roligast på hela skolan!! Haha! Vi hade skoj när vi skulle laga mat på hemkunskapen också, jag Micki Hanna och Robban.. Maten blev jättestark (Mangokyckling skulle det bli, men vi hade ingen mango så jag vet inte vad det blev av det hela!!)

Sen, när skoldagen var över, drog jag ut på träning med far.. Vi sprang in till tallboda (7km) för att hämta bilen som var på lagning.. Jag var jätteseg idag!! isch, jobbigt var det.. Hade 28 blankt.. Pappa sprang på 28,30 men han är ju sjuk så han sprang medvetet lite saktare.. Sen har jag gjort jobbiga läxor hela kvällen men nu lär jag ju va bäst på förhören imorn;)

Nudda-personer-tävling!!:P

Sön 31 aug 2003 18:35
Övrigt, 16 läsare totalt



Tjohoo!!

Klassiska DM idag, med LOK som arrangörer! 4,3 km i Prästtomtaskogarna, men vad annat kan man vänta sig? Vi har ju ALLTID där!
Jaja.. Jossa startade två minuter efter mig idag igen.. Börjar bli van. Jag tyckte inte att jag bommade varken ettan,tvåan eller trean men Elin förklarade att Jossa stämplade precis efter mig vid trean och Jossa påstod att hon sätt mig hela sträckan mellan tvåan och trean... TUR att inte jag märkte det, för då hade det kunnat gått rakt åt helvete!! För hon såg mig inte mer efter tredje, och från den och in i mål har jag lyckast springa ifrån henne med 6 minuter!!:) Hehe! Det var en dyngsvår bana, Jag var helskakis vid starten när jag stod och funderade på vart jag kunde tänkas lägga min storbom idag?? Men jag bommade knappt ingenting, bara två gånger: När jag just sprungit över vägen förbi vätskan (där shcweizaren Michael stod och hejade!) och när jag kom ifatt Stina (med 10 minuter!!:D).. Blev intervjuad när jag kom i mål (Wehey, på en Östgötatävling! Stooort!!:P) av Björtis, och han frågade bl.a. varför det gick så kass på 5-days? Jag svarade att jag lyckades kontrakursa en dag, och att det inte gick att ta igen sen. Haha, då säger han: ”Hmm, kanske det kanske..Men min personliga anledning till att det gick så dåligt var nog att det POJKSPRANGS lite för mycket!” Haha, alla brast ut i skratt, inte minst LOK-eliten! Retad!! Haha! Linnea: ”Yes!!!” :P

Mitt lopp räckte till en andraplats. Förstaplatsen snuvade Märta åt sig! Jag hade 44,40 (det var SVÅRT!) hon vann på 42,04 (rätt långt efter..) och trean, Krissekrull hade 48,23 eller nått.. Vet inte säkert.. Men det blev iaf DM-silver!!

Och Jossas-bricka-la-av-på-natt-DM-fallet har retts ut.. Efter mycket klag från familjen Lindbergs sida så kom hon tvåa.. Men det är ju klubbens skyldighet att se till att löparna inte springer med tre år för gamla brickor! Fan, har man still en gul bricka får man ju räkna med att den lägger av någon dag! Men det var ju kul att hon fick sin efterlängtade andraplats iaf..

Hahaha! Stina och jag har startat en ny tävling!
TÄVLANDE: Klyftan och Blueberry (alias Amanda och Stina)
UPPDRAG: Nudda personer.
FÖRKLARING: Haha, som idag t.ex.. Stina gick förbi Erik Andersson ocg drog med fingret på hans Denseln-dress. När hon kommer fram till mig säger hon: Jag nuddade ERIK!! Då kan ju inte jag vara sämre, så jag går förbi och nuddar honom med armen. Sen fortsätter det, jag råkar gå in i Olle Kaleréd, (Lill-Andy:P) Stina går in i honom sekunden efter.. Jag går fram och skakar hand med Robban, hon slår han på ryggen. Hehehe! Riktigt rolig tävling!
RESULTAT: Än så länge står det lika.. Men på nästa tävling ska jag ta ledningen!

Så, om två personer går in i dig odiskret några sekunder efter varann, kan du ju kolla om det är Stina och jag.. Det kan betyda att du blivit uttagen som ”Nudda-person” i vår tävling!!:D

Natt-dm GULD!

Lör 30 aug 2003 20:50
Övrigt, 16 läsare totalt


Godklockantjugoinio! :)
Igår var det natt-dm i Hällestad! Satt och spanade in kartan innan, hehe, kort-km gick ju där förra året.. Startade först gjorde jag ju! två minuter före värsta konkurenten.. Men det gick fint till första kontrollen, hittade den nästan osynliga stigen i skenet från min lampa.. Sprang kanske in lite för långt, men vände på huvudet och där var reflexen! Men till trean missade jag.. Det var något djur som skrek högt och hemskt och som gjorde att jag började tänka på annat! Det är då man kommer på att man är helt ensam ute i en stor svart skog.. Men, sen skärpte jag till mig och gick stadig kompass till nästa! Men då vände jag mig om och fick se en annan lampa komma åt mitt håll.
-Nej! Inte Jossa redan! tänkte jag. Blev ännu räddare när lampan kom närmare och jag såg att det var en boxholmsdress.. Men när jag stämplade vid kontrollen kunde jga pusta ut när Lennart sprang om mig. Det var en lättnad att det inte var Jossa!

Sen gick det bra, lite småmissar men jag gjorde ett kanonlopp med tanke på alla tidigare urkassa lopp! Jossa kom i mål precis två minuter efter.. Enligt någons klocka slog jag henne med sekunden.. Men hennes bricka paja, hon fick ingen tid.. Så nu spekuleras det om hur det ska bli.. Om vi ska dela på vinsten, hon komma tvåa, inte få nån tid, eller nått... Men jag är glad hur det än blir för äntilgen har jag lyckats med ett av mina gamla vanliga lopp igen!!!:)

Sen somnade jag på vägen hem, trots att vi lyssnade på ”Gold FM, favoritfredag med Disco låtarna Du minns från 70 och 80 talet” och pappa satt och skrålade och mindes..Hihi!

Men idag ska det nog vandras på staden med Blueberry.. Tror jag.. Ska ringa henne om tio minuter och väcka.. haha! Och så ska jag (förhoppningsvis) få lämna in min telefon.. Pusshey!

[17:52] Heyy! Sitter här i allsing ro med min vän LillSten alias Blueberry (kärt barna har många namn you know).. Inget att göra right now, men ska se till att hitte på någe.. Och kommer vi inte på nått får vi väll ta o ladda inför morrondagens tävling kanske?? På Kristin Bomans sätt: Svulla chips!! Hihi! Vore rätt smaskens faktiskt.. Tror inte Bobby säger nej to that heller.. Hehe! Möms! Vi har vart på stan förresten.. Stora feta sköna gröna Linköping.. Det är rätt fint nu på gränden när dom gjort om!! :) Men jag fann inga tröjer, Bobban däremot fann tre stycken och ett par dojor! Dom vart jättefina när man opererade bort dom blåa skosnörena och satte dit ett par nya vita.. Då blev dom as-soft!! :D Återkomms...

[20:43] Haha nu har Bobby åkt hem.. Det är alltid så roligt att va med henne... Bästaste bästa vännen:) Hihi, ni ska bara VETA vad vi har gjort!! Men kan tyvärr inte berätta men det är jääävligt skoj!! HAHAHAHA Dyngflummt!! :P Sen var vi och käkade kebab.. Och köpte cocosbollar på Jhonny’s.. Dom kostade bara 10:- för det var utgånget datum.. Isch dom var inte alls goda! Sen kastade vi lite fefferoni på affären innan vi gick hem igen. Haha! Det var rätt skoj..
Stina+Amanda=ROLIGT! Det roligaste var nog snacket om alla söta orienteringsföräldrar. hahahahahahha!!!
Svejs.

cp-telefon!!!

Fre 29 aug 2003 16:51
Övrigt, 9 läsare totalt


Hejsan!
Idag var det en trevlig dag. Igår också, men nu pratar vi om dagen som varit! Men först vill jag framföra ett klag: Min telefon är helt sääär! Den särar, heöt enkelt!! Ingen täckning mitt inne i stockholm, då är det nått som är fel.. Och så stänger den av sig och berättar för mig att det är ett felaktigt sim-kort.. störd!
Men det ska inte få dra ner mig till botten av ån, hahha!! (hellström ju!!!) Min dag började med Idrott.. Himnabadet.. Isch, det kan inte vart mer än 14 grader i vattnet, det var så att det gjorde ont!! Men efter 100 meter hade den största delen av kroppen domnat bort, så då kändes inte kylan mer. Haha, det var många veklingar som inte simmade alla 500 metrerna!! Fy!! :)
Sen hade jag ingen frukt att ta med mig till skolan så det fick bli äckelmelon.. Men det funkade fint ändå.. Det var kul i matsalen idag, såg Putzo och Nappen!! Haha, dom måste ha känt igen mig för dom råglodde!! hahaha!! Detta ska rapporteras till Blueberry!!

Förresten har vi i uppgift i svenskan att skriva en uppsats om en dag förra veckan.. Ett Kåseri eller vad det skulle kallas.. Komiskt skulle det vara iaf, haha jag har gjort om det till en orienterngstävling.. Riktigt roligt..
Och så kom ju Skogssport idag! Det är nog bästa tidningen.. Den är så skoj o läsa!! haha!! Den lär ju läsas minst tjugo gånger;P

Natt dm ikväll!! 2 minuter före Jossa ikväll igen:( Men den här gången SKA det gå bra!!

Här följer en låt, Skriven av Eric Hagdahl (som jag fick COPYRIGHTS på!!:D ) Tycker den stämmer in, på nått sätt:S Förresten heter den: Du ger mig vingar!!!:)

Vi lever tusen, perfekta dagar
i mina drömmar
Trots vi bara setts, hälsat talats vid
nån timme
Jag sitter på bussen, och smälter dig
som en måltid
En måltid av känslor och intryck
värd en ängel

Jag vill säga det rakt ut, med stolthet och säkerhet o lycka
Att ha dig där, i trygghet som en pelare, i livet

(R)

För
Du ger mig vingar, får jag dig nu så är jag nöjd
Då är jag fullföljd, jag har inget att sträva efter längre

Nu vet jag, vet jag inte
vart du står
Vad känner du, vad tänker du
om mig?
Jag vill inte ha något svar, jag ser att du tvekar
nu
Det har gått för snabbt, säger att du inte känner mig så
bra
Du kväver elden, elden jag tände för
snabbt
Det gör ont som fan, men jag lärde mig
nåt ändå

Säg nu ingenting, tänd inte elden igen
Jag vill inte hoppas, det blir ingenting ändå..

Du ger mig vingar, får jag dig så är jag nöjd
Då är jag fullföljd, jag har inget att sträva efter längre



tralallala!!!:D

Parsienn-marodören!!:)

Tors 28 aug 2003 20:20
Övrigt, 9 läsare totalt


Tjohooo!!

Idag så fick vi reda på att dom där tjockisarna till IT-café tanter har slängt alla Julia-tidningar i bibblan!! Är dom helt goa eller? Vad ska vi nuuu läsa på rasterna?? Hahaha! Men vi lyckades roa oss ändå. Vi sprang ifatt runt en rund blomrabatt. Samtidigt som vi balanserade på rabatt-kanten. Den som ramlade ner eller blev dunkad i ryggen förlorade! Jag vann två gånger!! Hahaha!! Sen så hade vi en rolig bildlektion.... Inte. Nya delmål i konsthistoria.. Baaahhh.. Förresten skulle man skriva om en kompis på engelskan. Jag skrev om Stina. Fast det kanske jag sa igår?? Äh skitsamma!!:) Vi hade franska idag! Jag satt och irriterade Daniel och Erik grovt med parsiennen! Sen visade Erik mig hur man kunde justera den, och då vart det ännu roligare!! Typ dirre... Mihihi.. Parsienn-marodören, it’s me!! På matrasten var det Gaykalas i ett städrum utanför vårt klassrum. Anton Erik och Fjunet tycktes ha råkul iaf, vi andra fick sitta utanför och lyssna på deras skönsång, hahaha!! Förresten var Adam och Johan mycket trevliga idag! Johan bjöd på gratis cocosbollar och Adam på brio-fruktkolor.. Mumma!!:)

Efter sistalektionen var det hurry hem, slänga in en pan-pizza i micron, trycka den och sen rusa iväg till stationen för att hinna med tåget! För det är ju torsdag idag! Vilket innebär: träning med Lisa i Norrköpingsskogarna!! Wiiihii!!! Vi fick skjuts av Kristinen ut till Åby SOK’s klubbstuga, för träning vid Lillsjön!! Körde en bana på typ 7 km, fast det var inga kontroller utan mer som en linjeorientering.. Rätt bra träning faktiskt!! Och kul vare också!! Men när jag skulle åka hem blev jag åter så irriterad på dessa TÅÅÅG som alltid ska vara försenade!! Står det att det ska gå 18,42 ska det faan inte gå 19,05!!! Skittrains. Men eftersom jag är en så snäll person så sparkade jag inte sönder dom endå. Hahaha!
Förresten hade jag vääärldens bästa dröm i natt!! Jag haaatar att vakna och fatta att det var en dröm!! Usch... Hoppas jag drömmer den i natt igen, för det var nog en dröm som inte kommer gå i uppfyllelse.. Tyvärr...:(

Lilo&Stitch

Ons 27 aug 2003 21:00
Övrigt, 7 läsare totalt


Hello Ladies And Hengslemen...Idag vare skoldag igen! En rätt trevlig sådan.. Lustigt, skolan har vart rätt kul dessa tre dagar!! Haha! Vet inte vad et beror på... Jag har vart på fenomnelhumör också!! men idag blev det ingen träning... Vila! Blev Lilo & Stitch i stället.. hehe.. en mycket trevlig dramatisering..
hehe...Letade efter Putzo&Nappen i skolan idag! Lustigt nog har dom ju börjat i Olas klass!! Världen är liten!! :) Men har inte sett dom nån gång.. Ska ut på jakt efter dom imorn, hehe!! Vi hade musik idag! Ett välkomst-test bjöd Ralphsson på.. Han är nog skönast.. Musikläraren asså. Han är grym. Omedvetet. Hehehe. Förresten hade Lurran och Bolmarn vart o dansat på borden hoss Stina, hahahaha.. Så nu var dom helt trasiga borden!!!

Hahahahha Malin och Johan Wester då!! ”-Jasså, var du orienterar-Malin som var KÅT i mig? Är du det fortfarande har du ju en chans, vill jag lova!!!” Haha, Dagens pinsammaste kommentar!!

Men imorn drar Amanda till Lisa på träning vid Lill-Sjön.

PS. Vet ni om att jag HATAR Linghem? Varför blev jag just född här? Suck. Men The Thrills är bra! Och så ska pappa köpa Bad Cash Quartets nya skiva. Den snor jag!!

Surt med ond fot.

Tis 26 aug 2003 22:18
Övrigt, 9 läsare totalt


Heyy joo...
Nu var det ett tag sen jag datorade.. Det känns som en evighet sen. Tur att jag nästan kommer ihåg vart alla bokstäver sitter på tangentbordet!! haha! Men men.. Det tävlades i Söndags!! Gick fetingbra i början, kom ifatt Märta med två minuter till 2:an, Kristin med fyra minuter.. På väg till 3:an susade jag om Fredarika som startade åtta minuter innan.. Till fyran gör jag världens bästa vägval och spikar min första kontroll på skitlänge!! Asså, en sån där perfekt spik!! Men sen kom bommen.. Jag irrade i cirka 15 minuter där, och sen gick jag resten av banan. Gav upp. Så där som man inte ska göra. (”Vad var det som gick snett? Jag gjorde rätt, men nu gör jag fel i ren protest”//Winnerbäck) Sen var det akut hem (just när jag stod ochdiskuterade med Lotta, mentorn min!) för Josefina hade fått ”blindtarmsinflammation”. Men det gick över sen. (?)
Sen igår, så var det ju skola.. Första dagen med lektioner.. Ny engelskalärare i år igen! 7:an klarade vi ju oss igenom med att köra Hangman på varenda lektion, så lite efter är vi kanske i engelska.. Inte så konstigt att vi tycket att vi fick grymt mycket läxor, samtidigt som vår nya lärare kallade det för ”Lite lätt börja-läxa”.. Gash.. Undra vad som kommer sen då?? Men dagen slutade rätt soft iaf.. Spelade spel med bror min... Stora Sverigespelet.. Det var nog det roligaste jag gjort på länge, inte själva spelet utan att Ola var så dålig!! Det var skoj!! -Nämen?? Ligger inte Åmål i Lappland??
Hahahaha!! Knasboll.
Sen idag var det ju skola igen. Tre lektioner, sen lunch, sen idrott. Simning. Först simma 200 meter ryggsim och efter det, livräddning av dockan Evert. Runt 1,15= VG. Amanda simmade på 1,16. Vilket innebär VG!! Jippie!! Första gången också, rätt snajdigt sådär. Sen var det ju träning i Rimforsa. Gick rätt bra i början på banan, men sen bommade jag lite småbommar och Lisa kom ifatt med 2 minuter!! hehe.. Sen lyckades jag med det värsta.. Att vricka till foten!! Ajaj säger jag bara.. Men jag lär ju bli av med det snart.. Foten kan inte vara elak så länge. Hehe. Men det gör faktiskt rysligt ont!! Men men. Måste pysa nu. Lär ju sova. Godnatt, alla.

Virusmorgon

Lör 23 aug 2003 09:04
Övrigt, 13 läsare totalt


Hmm.. Egentligen kanske jag inte borde sitta här. Med tanke på det där mystiska viruset som sprids.. Men jag litar på mitt Virusskydd och skriver några rader först såhär på morgonkvisten.. Har jag tur kanske viruset är morgontrött och sover still...Jag kan inte sova länge på morgonen, jag vaknar typ jämt vid åtta (när det inte är skola, då kan jag sova hur länge som hellst känns det!) och sen kan jag inte somna om.. Men mitt rekord i att Vakna-sent-på-morgonen är 11,10!! Noga bokfört är det också!! Så länge sov Amanda efter 10-mila:) Fast då hade jag sovit typ hela dagen också.. HAHHA vilket tråkigt ämne jag skriver om då.. Kanske ska ta och memorera mig lite (undra vart jag fick det ordet ifrån?!?!?! Ingen aning om vad det betyder ens, men det lät cool)

Fy sate vad jag SVULLA igår då!! Det var fasen rekord måsete det ha varit!! Efter pizzan gick Ola och jag och handlade godis som vi sen tryckte i tevesoffan.. Jag mådde inte bra efter det vill jag lova.. Men jag lyckades iaf trycka allt! hehe:) ”Har du charisma? Sätt dina flirtkunskaper på prov!!” Jaaaaha? Haha Malin Fredd och Elin och Cissi hade ju köat påLindex och skrivit i formuläret och blivit fotograferade häromdagen.. Det var världens KÖ in till Lindex, dom efterfrågade nya Modeller.. Hela stans tanter,flickor, kvinnor, damer, jaa alla av det könet verkade ha fått nys om det!! Fast det var mest tanter där tyckte jag!! Jag och Stina stod ett tag och studerade tumulten utifrån butiken, för att sedan avlägsna oss till Gränden.. Där har dom ju byggt om! Knappt jag hittade! haha!! Fast nya JC är hyperfresh nu... Hahaha snacka det här är den tråkigaste Dagbok jag skrivit på länge.. So, it’s time to sluta nu!! Men sist av allt: Jag ska ju till Stina i dag!! Ska bli trevligt! Ska snart höra av mig till Lisa.. Godmorgonheyyy

Amandas Lediga Dag.

Fre 22 aug 2003 14:42
Övrigt, 8 läsare totalt


Attås vad arger man blir när man skrivit stans Dagbokskrönika och sen försvinner bara allt.. blää... Menmen, Amanda har ju lediga dagen idag!! Känns jägarns skönt, och det gödigaste av allt är ju att veta att alla andra (förutom klass 9c på Linghemsskolan och annas skola:P) sitter i skolan nu medans jag sitter hääär.. Och sen ska jag dra ut på ett träningspass, medans LiinaFiina strand och alla andra sveriges d15flickor sitter i skolan!!:P hehe.. förresten så kom jag med på USM! fast inte så konsigt egentligen, vi är bara 6 d15flickor i sköna gröna östergötland och 5 av dom kom med.. so, it’s cool.. Men nu är frågan vad en ska hitte på idag då?? Förutom o träna.. (tänkte köra backryck today igen, för min käre vän Thompa bompbompa sa till mig att jag skulle det, och då fåre bli så!) Men jag tar väll o käkar nudlar ifrån tokyo efter träningen och sen kommer nog olis hem och då kan vi ta ett parti tevespel.. hehe.. börjar faktiskt bli rätt skoj det där! nästan! haha.. just nu sitter jag och pratar med christophe om hur skönt det är att vara ledig;) och om vår Ostbågefest som vi ska anordna.. Stina,Fredd ock Erik är bjudna.. och så vi. hahaha!! på tal om fest så ska jag till LillSten på födelsedagskalas imorn! Hoppas hon blir glad över presenterna.
När vi ska på klassresa ska vi fara norrut på skidsemester tror jag. Det ska bli rätt sköjsigt. Senaste klassresan (i 6.an) blev det utflykt till Öland (en natt!!!) och det regnade hela tiden, som det alltid gör när klass 9c ska på utflykter.. så det har blvit lite av en vana! regnade ju igår också, på vår sköna vanding genom östergötland.. haha naej snart ska jag nog ta itu med min lediga dag.. slå mig ner på altanen och höra på regnet och läsa någon lärorik bok kanske?? NJaa... Lyssna på musik är ett bättre alternativ..Winnerbäck!!! Just så.. Han är nog min bästa.. Oscar undrade om jag ville gå med på konserten den 14:e och jag var dum nog att tacka nej.. fast det var ju inte så länge sen jag var på Winnerbäck, och det är skitatrist att gå i konsert&kongress hallen...sitta på stolar när man är på konsert!! iof reser sig folket upp,men det är inte speciellt kul ändå. Iof är ju musiken underbar, men jag skulle hellre vilja se han på en ”riktig” konsert!! Ajja, tänkte dra mig nu.. Heyydaw!!

[14:41] Amandas Lediga Dag fortsätter.. Nu har hon tagit sig ett träningspass som gick mycket enklare än i onsdags!!! (kan ju bero på att det var 26 grader då men det kan också bero på att hon var i bättre form idag! Eller varför inte båda??? ) Det regnar ute, och det gjorde det under passet också så jag halkade typ nerför backen när jag försökte springa uppför, haha nejvars lyckades hålla mig rätt stadigt på fötterna faktiskt.. Men KNÄET är inte vad det borde vara!! Det mår faktiskt inte alls Bra! :( Men det ska väll åtgärdas på något sätt.. Annars kanske jag behöver en skottkärrechaufför på USM! Som kan dra mig i en skottkärra runt banan.. Kanske ska ta och kontakta Skottkärra AB?? Hahaha..

Tordyvels-race!

Tors 21 aug 2003 20:52
Övrigt, 8 läsare totalt


Vandring idag! Med skolan.. FRån Bjärka till Vidingsjö! Vi började gå runt klockan 9 i morse.. dom (ungefärliga) tjugo kilometrarna.. jag fick passa kartan.. fast egentlign var det bara att förlja östgötaleden men jag gjorde det ändå, för att ha nått o göra. Tur att man gick med erik, då har man aldrig tråkigt, haha!! han springer om och slänger sig på marken och har sig...kastar sig i diken och jag vet inte vad! Aldrig blev han trött heller.. knas!! hehe, när vi stannade för att äta för andra gången anordnades det Tordyvels-race!! Adams gick åt fel håll, och erik vann (med fusk) hehhe.. det var skoj!! men sen när vi kom fram tilll vidingsjö var det inget skoj längre...anlände vid två, skulle inte få åka hem förrns sju.. Såå, då sattes det igång med att vila.. Och spela frisbee... och fotboll.. Och allt vad man kunde komma på... haha!! Så nu är jag dödstrött.. ska snart sova jag.. men jag har ändå haft en trevlig dag!!:)

Norrköpingsbesök samt klassfoto

Ons 20 aug 2003 20:26
Övrigt, 12 läsare totalt


Wehey!! Idag har det hänt mycket.. typ. Var i skolan, snackade om massa shit.. Sen var det mat, sen vandring ner till Himnaskolan för fotografering.. Klassfoto samt individuellt..Ska bli spännande att se hur dom blir!! haha!! Stinas födelsedag idag förresten. 16 stora år blir hon idag!! Lisa och jag fixade bästa presenten!! Sms av Lurran vet ni.. haha!! Skulle velat sett henne när hon fick det!!
Åkte till norrköping efter skolan förresten... för att besöka Lisa och leta efter en present till Lill-stens partaj på Lördag.. Vi fann mkt bra saker, men dom tar jag inte upp i rädsla för att Stajna ska läsa det här innan lördag..!! Och imorn ska det bli vandra av!! jag har köpt saftsoppa och polly till vandringen så jag ska nog klara mig!! Lärarna verkar tro att det är värsta Camp Molloy!! Men så har dom ju inte vart med på Städjans Hemlighet heller, hehe... Läder-Hans regerade i år vill jag lova!! haha!! men åter till vår vandring.. det sämsta är att man får välja grupperna man ska gå med själv.. fatta han den nya tjockisen i klassen.. vem ska han gå med??? han skulle ju kunna gå med oss, men vi ska ju gå långa.. och jag tror han ville gå korta.. sååå...

glassträning!

Tis 19 aug 2003 21:06
Övrigt, 13 läsare totalt



Idag flyttar thomas till mora!! och idag regnade det.. såklart, för linghemsskolans c-lag ska ju ha tipspromenadshit idag.. var ”lagledare” i lag A jag.. hade ju tobbe westman i laget så det var rätt skoj ändå.. hehe!! vi får ju äta på papptallrikar i skolan vi.. för det byggs om! nytt kök och allt vad det var.. wehey!! dom har kostat på sig!! haha!! konsigt det känns att vara nia.. när vi kom till skolan i sexan var ju niorna kollossala!! sen har dom blitt mindre och mindre för varje år... jag trodde niorna kände sig fetingstora, men det känns ju inget spächel ju... hehe!! ikväll är det visst föräldramöte.. och eleverna ska hänka, men jag tränar istället!! skänt att man har gympaläraren som mentor...han låter en träna!! haha!!!

[21,00] Japp. Nu har jag tränat. Det var riktigt skojigt! Körde typ rikslägerskavle.. Fick 20 kontroller på en karta.. och så skulle man dela upp det inom laget!! jag kom med tosteberg och emil...Men vi delade upp det bra!! MEN om emil hade tagit ett bättre vägval från sista och hem så hade vi tagit ledarna!! och då hade vi fått glass!! attås!!

Skoldag:(

Mån 18 aug 2003 18:54
Övrigt, 12 läsare totalt


SKOLA!! ischisch!! det är verkligen trökigt... men nu skulle man ju se positivt på saker och ting.. SÅ det ska bli JÄTTESKOJ att vandra från Bjärka Säby till Vidingsjö på torsdag!! (inte) Var ju i skolan idag jag.. Fick reda på att vi har ett minst lika sugigt schema som förra gången.. Längsta dagen är fredagen..
Gav mig ut på träning klockan 14,00!! Backryck.. Faan vad drygt det var, var helt slut när det var klart!! La mig ner och trodde fan jag skulle svimma, hahaha!! Körde opp o ner tio gånger för Himnafjället... Känner mig riktigt duktig nu.. För jag sprang så mycket jag orkade.. men had einte orkat en till uppförsbacke!!! då hade jag kolappsat, det kan jag lova dig!! hahaha!! spelade lite tevespel med Ola sen.. Riktigt kul för en gång skull!!

Jag kan inte orientera!!!!!

Sön 17 aug 2003 19:40
Övrigt, 13 läsare totalt


FANFANFAN!! Jag är sämst på orientering! Va fan kunde inte jag få gå bra för? VARFÖR skulle jus jag bomma den där stenen?? Första kontrollen var det också!! Med 6 minuter! fick ta hjälp av farfar! han kom där lunkande.. och när han visade vart vi var brast allt.. långt ifrån kontrolllen! mycket långt!! så, såg kristin vid första.. hon startade ju 6 minuter bakom! det kändes skoj.. eller INTE! sen bommade jag tvåan med.. trean gick sådär.. sprang ifrån henne till fyran.. kom ifatt jossa igen vid sjuan.. sprang ifrån henne lite.. men uuuusch!! varför kan inte jag?? Fan vad jag ska börja träna mycket nurå! Torsdagar ska jag fara till åby och träna med lisa.. Om mitt schema funkar med det!! det hoppas jag..jag ska slita ut mig ordentligt i kolmårdenskogen... så ska jag förvåna alla på usm.. ”Jasså, kan HON orientera??” Haha! då ska jag visa dom! fan!! haha!! Men jag förstår inte.. INGET går ju bra för mig ju!! Och imorn är det skola! Jippie!! eller INTE... Bläbläblä speciellt för franska.. Vill börja i eksjö jag!! Nu på direkten! men fortsätter jag i den här urkassa stilen kan jag ju bara drömma om o komma in där...och TÄNK om jag inte kommer med till usm?? tänk!! då så åker jag fan skateboard dit.. som malin snackade om häromdan.. eller tar mig dit på annat sätt.. för DIT ska jag!! mohahah!!!
Förresten har jag gått o blivit tjockis under lovet!! hihi!! men äh.. det får man vara!!!

kavle-dag med inslag av frossa

Lör 16 aug 2003 20:58
Övrigt, 15 läsare totalt



Nu är det snart kavle dags! Laget mitt: (andra lag:( )
1:a Peter Eriksson
2:a Robban Vångell
3:e Josefina min syster
Sista: Jag!

Ska slå anton på sista, hihihi... menmen... ska ta och pallra mig härifrån snart.. hörs antagligen senare! Goddag..

[17,43]: Inte tog jag Anton inte.. Vad trodde jag?? haha! gick ut som tvåa gjorde jag.. Peter kom in i tätklungan, Robban kom in i ledningen.. Josefina blev ifatt sprungen av syster Julia (som sprang så fort att hon spydde) men kom in tvåa iaf, Och jag kom in tvåa jag med... Men tappade massa på Oestlinen.. Men efter radion, när jag valde att ta tag i det hela (eftersom jag såg Anna-Lotta där, men trodde att det var Ante) så gick det kanon och jag plockade på Anton.. Drog in på en andraplats iaf! men det var lite småläskigt, jag hade typ frossa i skogen, frös och huttrade vid 10:an 11:an och sista och var helt yr och lustig när jag kom i mål.. Men efter att jg druckit sportdryck blev det bättre! men tror inte jag är helfrisk, men ska springa imorn ändå jag! Startar ju två minuter före Jossa imorn!! *gaaaaaaaah!*

[20,51]: Haha, nu sitter jag och skrattar åt Malins press..Malin Sands...: ”Jag valde högervägvalet. En bred stig. Nu ser jag kontrollpunkten. Det är en stor biffhöjd!” Hahaha! Den flickan är skön! Och skönt för henne att hon valt vägval.. Själv vet jag inte vilket jag ska välja.. Så jag stannar vid vätskekontrollen och inväntar och ser.. Jag kanske får ett bra häng?? Eller.. vi får se som sagt.. Hur detta vägval kommer bli.. Lisa och Malin tyckte jag skulle köra ”Pang på!” Men då lyckas jag säkert bara med en sån där Oscar Vångell/Amanda Almén-bom.. När man springer precis förbi kontrollen och fortsätter en bra bit innan man kommer på misstaget.. Typical oss.. Haha! Så, som sagt.. Vi får se hur det blir!

Och vi får se hur det går för Amanda imorn! På en gammal, hederlig östgötatävling! Men coachen min ska inte dit.. Och inte Malin heller... Hon och jag hade tjejsnack förut! Trevligt trevligt!

lite spekulationer o tankar..

Fre 15 aug 2003 22:19
Övrigt, 17 läsare totalt


Suck... jaa, nu sitter jag här igen.. själv i mörkret och spekulerar.. Men sate vad skoj stina och jag hade i sthlm då!! haha!! var ju på stan idag med... fast hemma, istället.. var rött trevligt där med! träffade på adam och anton! och tedda och gänget.. länge sen man såg dom måste jag säga! men snart kommer man ju träffa dom dagarna i enda, haha! fast det kan vara rätt trevligt, det är bara lektionerna som jag inte tycker om...
och igår då! jag skulle ju hängt på och packat godis.. men icke, amanda försov sig... jävla pulver...
och så får jag den jobbiga frågan :
–Men hörrö Amanda, hur går det med kärleken då??
Inte fan vet jag!! Pojken jag tycker om bor långtlångt bort och har glömt bort mig totalt tror jag, så jag jobbar för att glömma han… jag ska inte svansa efter nått mer, jag ska försöka glömma så jag inte är så jävla jobbig..ska FÖRSÖKA iaf.. för... tycker så himla mycket om dig bara!! .. menmen… *glömma*.. inte blir det lätt inte, att som lisa säger, ”byta ner sig”.. men det ska väll funka.. tror jag..men ändå kommer jag alltid minnas dig, fina pojke… att du är den bästa bästa bästa!! men dte är som man säger –lättare sagt än gjort- det är just vad det är… men ska glömma.. ska... imorn! Kan väll få tänka lite till på dig? Drömma mig bort.. .Fantasi… i min fantasi, rullar vi runt bland mjuka kuddar.. fantasi, du bort mina bekymmer suddar.. mm, det stämmer fan... jag ser alla andra som svärmar runt dig men i min fantasi!! Sååå.. aa.. ska gå på toa nu jag..men du ska veta hur mycket jag tycker om dig!!

Hihi när jag slrev det där så lyssnade jag på kent.. blev lite tröstad av ”brinn pengar brinn, jag lovar du betyder nånting.. du orkar ta dig genom det här..du räcker till, så var den du är.. brinn pengar brinn jag vet att du är värd någonting..du är hoppet i ett iq-fritt land..du är drömmarna jag drömmer ibland.. visst känns det som att kärleken väntar??” joo.. tack jocke, det behövdes.. haha... men.. skitsamma! jag tar och glömmer allt..

Ja!! Nu ska vi inte bluddra mer om det.. Godnatt!

spännisar på grönan

Ons 13 aug 2003 09:58
Övrigt, 20 läsare totalt


Haha! Grönanbesöket igår asså..det var riktigt trevligt! Var där med Stina, Johan, Jonas, Joel, Anders, Olle, Emil och Jeppe.. Förstår inte hur dom lyckades få med mig i katapulten asså!! Haha, och tur att Fritt Fall stängdes på grund av åskan..Aa, det var väll det enda dåliga..Vädret, det regnade rätt mycket ett tag, men sen blev det bra väder igen! Sockervadd blev det också...Mycket! ´Men inte en enda spya! F-A-N-tastiskt! Hihi, såg Bruce den allsmäktige igår.. Men back to Grönan.. Aa, det var fan riktigt fetingskoj.. Anders och Johans kort då, från ”Vilda Musen”.. Taktik: Dra upp tröjan och spänn magen och se cool ut. Dom lyckades rätt bra!! Haha!

Idag ska det också blir riktigt roligt.. Ska besöka outleten i Barkby med Karin och Lovisa! Och Stina förstås, om du inte hajade det, Dag. Men ska först ta ut lite mer pengar!! Men om jag skulle ta och gå o väcka Stina nu då.. Hon skulle vakna tio sa hon!! Så, vi hörs kanske sneare eftersom vi åker hem ikvällsing!! Tjupp!

wäjnerbröd

Fre 8 aug 2003 21:47
Övrigt, 20 läsare totalt


Kära Dag!! Detta är en trist dag... Tryckte just ett wäjnerbröd.. Det var väll det roligast som hänt i dag! Fast än är inte dagen över.. Det är iaf Karins födelsedag idag!! Grattis!! Och så har det rett ut sig, det där med Multicampgrejen.. Fick hjälp av Jesper, han ringde Jimmy och Jimmy ringde dom andra.. Så tack Jesper!! Har mest lyssnat på musik idag, men ska snart upp och packa..Till götalandsmästerskapen och till stockholmsresan...Den ska bli mycket trevlig!! Vi har än så länge lyckats få med oss iaf Anders..Och då är man ju säkrad att det blir roligt!! För man har ALLTID roligt med Anders Tarandi!!

((Förresten står det 1-1 mellan anton o mig... För vi skrev dm och distriktsmatch lika snabbt.. Glöm inte det!))

nu är klockan 18,55.. Lyssnar på We are the champions.. Laddar med den inför imorn vettu!! We keep on fighting into the end.. No time for losers ’couse we are the champions of the world...haha!!! östergötland beskrivs riktigt bra i den här låten!! Kunde knappt gjort det bättre själv!! för team östergötland ska äga på gm ímorn... helt klart!! haha!!

19,52.. den finaste pojken heter thomas....

Parvel är en mkt bra vän..

Tors 7 aug 2003 21:06
Övrigt, 18 läsare totalt


Heddevej Dag!!
Idag så är jag rätt död.. Är trött, sprang två tävlingar igår jag.. Var ju på distriksmatch i värmland utanför degerfors.. fast det var ett rätt tråkigt dm, inget dirre.. Några försökte ju skapa ett eget, men det blev mest fjant av det men sen så spelade dom visst ’snurra flaskan’... jag spelade lite pingis o boll och så hade vi ”suddgummi-bitar-på-golvet-krig” jag och johan aronsson.. trevligt trevligt.. sen blev det som på förra dm, ett ivrigt sms:ande med en hagabybo.. och sen låg jag och pratade med arvid hela halva natten.. om det ”Vanliga”... haha.. vi pratar typ jämt om samma sak, arvid och jag men det är så kul så vi gör det ändå.. han är en väldigt bra kompis, parvel.. glad att jag har honom jag!!
Igår var det ju kavle sen!! Mitt lag:

1:a sträckan: Oscar Vångell
2:a sträckan: Jag!!
3:e sträckan: Linn Bränneby
4:e sträckan: Andreas Carlsson

Blev väldigt jätte nervös när Jossa kom och skrek att Oscar blivit förvarnad och att han var i ledningen, -ensam!! Så, jag gav mig ut först... Var själv i skogen mest hela tiden, bommade en kontroll...142, den var gömd bland lite buskar så det tog en stund innan jag fann den.. en sörmlandskille kom ifatt mig vid förvarningen.. men sen sprang han fel vid näst sista.. så jag racade ifrån honom och växlade först!!! hihi!! drog irfån 7 minuter från jossa också.. Men sen tappade Linn 5 minuter på tredje... Men ante plockade lite på sista och sa att han ”la rygg” på Johan och Attås och inväntade misstag... haha!!! Johans kommentar var skoj: Man måste ju vara rubbad om man lägger sig i rygg på Sveriges bösta h15 o h16, och inväntar misstag!! hahha...
på kvällen inna kavlen var det förresten typ nån egen ” städjans hemlighet”, haha.. Men var i et ttrevligt lag!! med en lagledare från OK störd.. eller kanske från Rubbad IK?? hahaha... Men jag var med arvid och med Gustav Blomgren från Hagaby.. Han fällde roligaste kommentaren!! till arvid: Du ser ju ut som den där fjollan i a-teens!! hahaha!!! Sen var det ju korttävling igår kväll men det var inte så kul, var dötröttis.. KOm trea, klådde iaf Märta!!! Tack för mig.



Hellu... Har vart på utflykt med familjen idag!! först vid havet och fiskade och bada.. sen for vi till norrköping så småbarnen kunde gå på tivoli.. Ola och stjärtmesen almén (även kallad josefina) åkte nån karusell grejsamojs...sen gick jag och stjärto runt och fulade oss.. vi hängde runt på sisters.. hahahah... men imorn ska jag springa på drakbåtsfestivalen!!! needs klack!!! kom dit och heja på laget vårt!!!



ameh!! så ringer dom från den där grejen vi skulle vara med på!!! det var ju paddling/cykling/springning... i lag asså!! vi hade ju johan och fjunet på första, jimmy på cyklingen (han tövlingcyklar ju) och jag på springet...vi skulle ju vinna!!! faaan...och nu får jag inte tag i pojkarna... såp dom vet inte att det inte blir nått...faan... jag vill inte ringa dom!! förresten har jag inte nummren...men jesper hjälper...hoppas han får tag i jimmy!! tråkigt om idom skulle komma ditt imon, oså är det inget...

hemlagat dirre!

Tis 5 aug 2003 08:36
Övrigt, 19 läsare totalt


Gäsp och god morgon Mitt Herrskap och Dag.. Nu ska klockan snart bli halv åtta... Jag sitter och lyssnar på Winnerbäck, nej nu blev det Håkan.. Har (nog) packat klart till distriktsmatchen nu.. Åker från hydromacken vid IKEA klockan tio, det vet jag om!! Haha! Jag tror att det där med dirret har ordnat sig nu.. För, Elin tar med CD-spelare, jag tar med lite skivs, Oscar discolampor.. Och VIPS så har vi fixat ett dirre alldeles själva!! ska bli trevligt.. för dm brukar ju trots allt vara trevligt!! och vet du?? på fredag ska jag tävla för min klass på drakbåtsfestivalen, Johan och Fjunet ska paddla kanot och så växlar dom till Jimmy som cyklar (han tävlingscyklar ju!!) och sen växlar han till mig på sistasträckan som springer... vi ska försöka få ditt hela klasssen som support!! ska bli rätt skojsigt faktiskt.. Men nu säger jag: oke heddå...

ett fall o en lösning...

Mån 4 aug 2003 21:42
Övrigt, 16 läsare totalt


Tjennilojsen Dag!
Idag är det inte bestämt vad som händer...Familjen min sitter däroppe o diskuterar.. Men jag vet inte, dom verkar inte finna någon lösning..Jag vill helst av allt sitta här och dega.. Eller allra hellst åka upp till Alfta eller möjlige spola fram tiden till usm.. Iof är pojken på läger tror jag, så det är väll ditt jag vill egentligen.. sucksuck... MEN nu ska jag välla mova härifrån..Typ...Snart!! Hahaha!! Men hörs antagligen senare!! Ajöss



nu är det senare...klockan visar exkt 21,32 ser jag där nere i hörnet.. OCH jag har skrivit ett sms.. OCH jag har fått ett svar!! :D MEN det är still lika långt till usm.. tyvärr!! OCH imorn är det dm..utan dirre ;(... MEN Limpan och jag har kommit på att det bara kan vara ett rykte men att det är troligast att det inte är något.. MEN kan ju alltid hålla tummarna, för inget dm utan dirre juh!! Eller??? Svar: Nej. Men men..ska snart kila i säng.. För, jag kör med Aronssons taktik: det är viktigt att sova mycket.. Så sa han till skogssport.. Så då tror jag på det.. Faktiskt!! Bara, att jag ändå inte kommer kunna sova. MEN då har jag ju försökt iaf.. Och nu sitter jag här och försöker lyssna på Hellström och så kommer far och drar igång dammsugaren...Lite småtaskigt sådär... Men men... Läder-hans!! mehehehe.... Puss och gonatt min skatt....

fan lite ”små”problem..

Sön 3 aug 2003 20:25
Övrigt, 24 läsare totalt


Nu såhär efter u10..Så kan jag se bakåt på det hela..Och konstatera att det blev inte alls så roligt som jag förväntat mig.. inte alls inte alls... Men lyckades iaf med taktiken vår!! det blev inget som hellst pojkspring, inte för mig iaf!! Pratade inte ens med en viss pojke...:(
Men jag har LOVAt lisa att jag ska slå en pling nån dag.. men får se hur det blir med det, jag och telfoner går inte riktigt ihop serru... iaf inte när jag ska ringa.. men tänkte skicka ett mail iaf.. får se!! förresten så ska jag fanimig sluta med orientering...det går ju aldrig!! VARFÖR kan det inte få gå bra för mig nurå?? inget går ju bra... Fatta jag pratade inte ens!! som lisa o stina sa, jag hade värsta chansen pojken i fråga gick tvp meter framför men amanda säger ingenting..störd som hon är..FAN vet du att det värsta som finns är feghet?? och jag består endast av feghet!!!! faaan...Jag skulle sagt nått!! Hej iaf!! Fats träffade han knappt.. Asså, fan ska jag ringa?? jaa.. Jag gör det..Nån dag.. Men..Äh.. skitsamma.. Träffar ju honom inte förrns usm!! saaate vad jag är arg på mig själv!! Menmen...Vi får se...

Taktik: ’Inget Pojkspring!’

Fre 1 aug 2003 13:05
Övrigt, 22 läsare totalt


Hejhej Dagis Bokis! Snart ska jag åka ner till Skövde..U10 mila dags, vet ni...Hihii LOK har ett skarpt flicklag! Diskuteras hett på Alternativet också, haha..En viss Lurran hade visst skrivit nått inlägg! VEM kan det vara?? humm...Haha!! Nej men nu får vi se om LOK’s taktik ”inget pojkspring!!” kommer lyckas!! Ska bli trevligt att se.. Ska även bli trevligt att se om LOKflickorna lyckas med att inte pojkspringa...tror att det kan bli svårt för oss, haha!! Menmen håller tummarna iaf..Jag ska minsann försöka vara helseriös nu på u10, får se om det går bättre för mig då.. Har ju gått så piss nu innan, på 5-dagars o så igår. Kanske gått o blvit dålig?? Attås isånfall!! Men men, Dag..Nu ska jag pyyyyyysa...Måste ladda med lite pasta you know;)

Tjenis!!

Öppen 9

Tors 31 jul 2003 17:50
Övrigt, 15 läsare totalt


Helluu... Sprang Öppen för första gången i mitt liv idag!! Öppen 9. Nej har nog sprungit fler gånger, kanske?? Var iaf 6200 m.. Och jag hade över timmen, haha..Det var trist!! Blev lite hejad på i skogen av bröderna Tengvall och av Matte, som jag till och med fick hänga på slutet..Snäll pojke det där, haha!! Sen åkte jag med Familjen Bobbis till Ikano, och käkade på Donken och köpte tuggummin i automat.. Det är fan godast!!

Och imorn bär det av mot u10!! Jehoo!! Ska bli sköjj..Amanda ska springa fjärde sträckan, hihi...Ska nog gå bra!! Seee jooo....

En gammal pinsam jävla hockeymatch...

Ons 30 jul 2003 10:08
Övrigt, 18 läsare totalt
För tre år sedan, typ, eller kanske två tror jag, var Micki och jag på hockey match. LHC-HV 71 om jag inte minns fel. Vi var väl inte speciellt intresserade av själva matchen, mer av dom fina hockeypojkarna som fanns där. Eller, matchen var skoj den med, men pojkarna tog förstapriset. Ajja, såg en söt pojke där, fick reda på att Eric var hans namn.. Tillslut lyckades Micki få tag på honom så vi fick prata lite med honom, men det här inträffade under den tiden då jag blev helt knallröd i ansiktet i tid och otid (oftast i OTID) och såklart lyckades jag bli det vid detta tilfälle! ”Åh!! Kolla Amanda blev TOMAT! Det här var pinsamt, va??” Isch, vad jag skämdes. Fick stå och titta åt ett annat håll hela tiden, bara för att dom inte skulle se hur röd jag var. Och när jag kände att det inte hettade så mycket längre, vända jag mig om...Och då hade dom såklart gått!! Haha, ville därifrån så fort som benen bar mig!

Hade nästan lyckats förtränga denna hockeymatch, eller, jag hade väll kollat på den där Eric i skolkatalogen och så, men liksom jag hade inte en tanke på att han skulle minnas mig!! Men så skrev han till mig så sent som i förrgår, och snacka jag blev glad!

Mm, det var en präktig historia det. Haha, menmen... Ska vara med Hanna och Jenny idag, vi skulle visst till badet, men eftersom det regnar, tror jag vi skippar att gå ditt!!!:D

Ajöken!!

Coach-hjälp

Tis 29 jul 2003 21:31
Övrigt, 14 läsare totalt
Hahaha, tack för hjälpen igår Lisa!! Du är en RIKTIGT bra coach;) Hihi... Det blev juh bra tillslut!! Idag ska jag...Hmm, kanske träna?? Eller nått...Vet inte...Men Återkommer ikväll antagligen..Svejsing!!!!

Här kommer Återkommet: Nu är det kväller!! Jag handlade lite nya kläder idag med!! En tröja, till exempel..Och lite annat smått och gott!! Har också hört av min coach, hon är i köpenhamn och bommar..Haha!! Förresten kom jag i förstalaget på u10!! Wehey!!

--------------------------------------------- ----------------------------------------------- --------
på raden ovanför är det vartannat minustecken vartannat talstreck. Onödigt att göra två tangenter om dom ändå ser lika dana ut, tycker jag. Men men...Puss Svejs!!

fetingshopping!!!

Mån 28 jul 2003 19:50
Övrigt, 17 läsare totalt
Kära Dagbok!

Idag har det handlats utav bara 17!! Amanda har fått tre (!) par nya jeans, en t-shirt och ett par skor!! Och mamma betalade allt!!! Det var MYCKET bra!! Var på Smultronstället också, firade systern min efter dom fina reslutaten på 5-dagars!! Hihihi..Så det har varit mycket trevligt!!!

Stötte på min coach Lisa Skullman också, haha hon höllpå att skrämma ihjäl mig dör på Carlings!! Hahahaha!!!

Menmen. Svejsing!!!

Wehoooow!!

Sön 27 jul 2003 19:46
Övrigt, 29 läsare totalt
Attås vad skojsigt 5-dagars var!!! Fast det gick ju inte så bra med orienteringen och så...varför vet jag inte, har hört olika anledningar...Någon påstod att det pojksprangs för mycket!!! Hmmpf!! Hur kan man bara KOMMA på en sån grej??hahaa...Fattá, jag hade 73 minuter en dag!! Kontrakursade och trillade ner i kärr och hade kafferep med ett gammalt par vid en vätskekontroll... Hahaha...

Men DIRRET var ju ROLIGAST!! Jag och Anna hade så grymt kul!!! Wehey!! En fin pojke med röd tröja var ju där;) Och en annan i vit keps..Mohahaha... OCH snart är det u10!!! Jag är på TOPPHUMÖR!!!:D



Menmen ska pysa nu...Eller, åtminstone sluta skriva... Tjillevippen!

5 dagars dags!!

Fre 18 jul 2003 15:34
Övrigt, 26 läsare totalt
Idag bär det av! Mot det roligaste av roligt!! o-ringen!! Mitt mål då...Bland dom tjugo..´Lär INTE komma bättre än förra året iallafall..Ska bli skoj att se hur det kommer gå för Julia, första gången hon är med ju.. Men nu ska jag upp fixa det sista i väntan på SkulleBullefamiljen!! Ajöken!!

Nu är jag hemma igen men imorn sticker jag!!!

Tors 17 jul 2003 21:55
Övrigt, 14 läsare totalt
Hemma från en skitarolig vecka på tvärnö!! Jag klarade dock aldrig att stå på dom dära vattenskidorna...Men det kanske bara var bra, jag är juh helskinnad iaf!!!
Vi hade jätteskoj med kompis Magnus!! :D

Snart är det femdagars!!! Jag och familjen SkulleBulle drar imorn!!! Wehey!!! Det ska bli underbart!!

5-dagars ska bli så inninorden skoj!!! Jag ska putta i victor i havet Johan Andersson på spurten (så han får betala med glass haha) slå Anton Tynong i benlängd, dansa regnadans med Lovisa, ta Emil Lauris autograf till Stina, laga mat, spana med Stina och Glajerna, ha onaturligt kul med Malin, få ihop Malin och Emil, träffa en finfin pojke:), leta efter pipande nergrävda föremål med Lisa, ta Victor Malin Anton Lovisa Thomas på spurten dom med, visa alla vad jag går för, leta efter IKEA, spela fotboll mot stockholmarna, KNARKA HELIUM MED LINUS, tälta med stina o spelenunki (hahaha), gå på dirrena o äga med östergötland, ha glassparty med Mallan o Lovilisa, slå Anton i Stensaxpåse, heja på syster och MYCKET MYCKET MER!!! Det är därför det är så UNDERBART!!!!!

Svejs!!!

Neeeeeeeeej!!!

Tis 8 jul 2003 10:25
Övrigt, 19 läsare totalt
Gomorron...Nu sitter jag här men ska snart dra och packelipacka till östhammar..men först till det värsta!!!

LINUS LAURI HAR SLUTAT MED DANS!!!!!

Ja, LINUS!!! KUNGEN!!!!!! (eller Bara Prins tycker Stina men jag står fast vid att han är kung)

Men som tur är ska han kanske börja igen...Som tur är!

haha men nu ska jag gå och packa...snart..Ska ju få testa Vattenskidor!!!Wehey kommer slå ihjäl mig!!

Ajöss!

MAXI ICA STORMARKNAD!!

Mån 7 jul 2003 20:46
Övrigt, 19 läsare totalt
IDAG var amanda och malin på maxi!!! handlades som 17 till femdagars!! diskborsten valdes med omsorg och likaså den knalloranga diskbaljan från ikea. den är fin.. och så har vi pasta för ett helt regemente och PULVERMOS!

så alla är välkomna till vårt tält för att käka pulvermos!!!;) hahaha...


heddå!! imorn kommer bror hem förresten!!! men nu tycker jag att axel vart lite väl länge på åland...inte pratat med honom på skitlänge ju:(


ajöss!!

utklassad på minigolf!!!!!!!

Lör 5 jul 2003 18:27
Övrigt, 16 läsare totalt
idag spelade amanda stina martin ina och malin minigolf. amanda hade lovat innan att amanda skulle vinna. men amanda kom sist.

amanda pratar för mycket!!

igår hade amanda och stina världens roligaste kväll!! mycket tack vare anders tarandi, hahahaha!!!

tack anders för att du lyste upp en kväll för oss.:)

heddå.

dagbok??? mwe...

Fre 4 jul 2003 10:35
Övrigt, 17 läsare totalt
NEEEJ!! Nu har Anton åkt till sitt land!! Vem ska nu göra Amanda glader på msn?? hahaha...Anton lova hälsa!! Nu ska jag snart gå upp och fortsätta måla det där jobbiga äckliga bajsiga badrummet och bli vit och kladdig igen...

Sen ska amanda till östhammar och hälsa på sin vän Magnus!!! det ska väll blir roligt?? och efter det:::: ÅRETS HÖJDPUNKT!! Ska jag behöva säga mer?? ni har väll redan gissat?? Just det!!! FEMDAGARS!!!!!!!! WWWWWEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIII!!!

Haha menmen hade gött heddå...

jo men visst!!

Tis 1 jul 2003 10:41
Övrigt, 26 läsare totalt
hej! nu sitter amanda här i ett nattlinne hon fått av mamma och hela huset är insnärjt i plast...det ska målas om förstår ni...och så ekar det när man pratar i huset, grymt!! på ett sommarlov ska det allt vara sol, men nu är det molnigt...funderar skarpt på vem fan som bestämmer om vädret?? måste vara en trög en... hahaha men nu ska jag pysa och ta mig en durre... och lyssna på chans, tjoho!!!!


Längtar som en galning till 5-dagars!! Vårt tält kommer äga plejset!!!

today is the day

Sön 11 maj 2003 12:54
Övrigt, 23 läsare totalt
hellojsan!! sitter hos min vän stina och degar right now...det är trist vi har inte haft någon orientering i helgen o då blir man såatt säga rast lös... haha, ska snart ut till ikea o fula oss med johans storebrors på jc...haha..

menmen... heddå

äh

Ons 26 feb 2003 20:51
Övrigt, 32 läsare totalt


hallåååå men kom hem då!!! och så vill jag ha tillbaka min telefon...min vecka har hittils gått rätt fort iaf=)=)=)=)

Måste förklara

Tors 20 feb 2003 20:51 Övrigt, 34 läsare totalt

jo så här är de jag är så jävla onyytig hela lovet har ja levt på pizza kebab o godis o de är tame fan inte bra.. o sen har ja längtat nåt fruktansvärt efter min telefon som är på lagning o på den jag håller kär. så är det men annars lever leket eller leker livet eller vad man säger. klart slut

ja vil sssova!

 Lör 3 aug 2002 07:59 Övrigt, 32 läsare totalt

uppe me tuppen.de ä icke ofta säger ja.men nu ä ja de.bläää.ska iväg o jobba på 43kavlen som de heter.en orienteringstävling för gubbbar. tråkit!! bara kompisarna från klubben där. fast de ä ju skojj,förstås. ajja måste pysa! kram

hildur_wow - 28:e juli 2002

hallå hallå... blev livrädd i förrgår när sara svimmade.... verklit äckligt var de!! o så ålker ja ju till köpen hamn imorgon.
fan ja hatar mina syskomn just nu skriker som ena himla *fult ord* skitungar!!!!!!

evighetsprojektet.

okej.



nu ska jag ge mig in i något som jag säkert inte kommer orka avsluta.
jag ska kopiera in alla mina tusentals lunarstormsdagböcker, daterade 28:e juli 2002 fram tills idag, i den här bloggen. varje dagboksinlägg får ett eget blogginlägg.
det kommer ta tre miljoner år att bli klar eftersom jag har skrivit ganska ofta och ganska mycket. 25 gånger 38 inlägg är det sammanlagt.

men jaja nog med skitsnacket, now shoot: hildur_wow's lunardairy öppnas hädanefter för allmänheten!

RSS 2.0