stop breaking down!

Tis 3 okt 2006 09:04 (Uppdaterad Tis 3 okt 2006 20:44)
Mode & Design, 25 läsare totalt

9.04än en gång är allt typ nytt och VAFAN! ny TEXT när man skriver också! fan jag hatar times new roman, den påminner så mycket om fetinglånga skolarbeten..

nu sitter jag iallafall och låter tiden gå för tåget går tjugo över. idag är det skolfan ända tills 16 och tio. känns ju jätteroligt för att uttrycka mig helt jävla fel.

förlåt att jag svär så mycket, jag börjar bli som gunvald.

pappa har köpt arctic monkeys, tänkte lyssna in mig lite på den men så snor jullan den. jahoopp. får väl spela in den på band så kan jag lyssna där medan hon har skivan kansche.

förresten har jag hört det ryktas om att mallanbrallan PRAT kommer att dyka upp i helgen och därmed också på 25-mannafesten? blir jag glad ällä!?

konstaterande: kallt om fötterna utan strumpor.

WAAA är det bara jag som är skum eller skriver man mycket lättare fel med den här stilen än den normala lunarstormstilen? grrooojs hoppas det blir den andra när man uppdaterar iallafall.

friday nights have been lonely
change your plans and call me

ääääsch jag veeeet att jag har haft med den där textsnutten förr men jag tycker den är bra och så. 12.51. förresten var det över ett år sen jag hade med den tror jag. på tal om det, jag har inte skrivit ut dagböcker på över ett år. det är mer än 300 inlägg och många är längre än en sida! det blir liksom fetaste bunten så jag kanske inte får skriva ut dom på skolan för då kanske skrivaren tar slut? bölahaaa jag måste orka mig iväg och få det gjort, jag blir ju nervös när dom håller på och håller på! ändrar färger och har sig.

and i wont be suprised

mode & design då, dagens "ämne". är det nånsin nån som kollar vad man skriver för ämne? jag är aldrig seriös med den töntiga grejen. "åh, lovisa har skrivit om DJUR, det måste jag bara läsa!" 8)

neej nu ska jag packa min väska (jag hittade min historiabok som varit borta aslänge (okej sen igår) men det var väl bra?)

adiååååås.


9.06(det blev den vanliga texten när man uppdaterade)


12.23jaooo. lektionen börjar tio i. elsa och stina har åkt hem. jag tror att jag skiter i psykologin, det är ändå bara hemarbete. de kan ju omöjligt börja med nått nytt eftersom det är prov snart. och så är ändå greger sjuk och det är han som är kul, vikarien är typ en halvmeter lång och jättejobbig. pipigaste skånskan.

vet inte om det blir lok ikväll. borde snacka med hebbe, men jag kan ju ringa istället (kan jag!? :|) jag är reserv på 25-manna. först fick jag ett mail från christian där det stod att det stod mellan mig och en till för en plats i förstalaget, och att jag borde åka in till lok och "visa upp mig". jag kunde inte då för jag skulle på den där körkortskursen, och sen platsade jag tydligen inte ens i andralaget så nu är jag reserv. iofs tror jag att jag kommer att få springa men det känns lite sjukt.

jag vill bara hem. skolan är så förpestat sjukt fel fel felfel. när jag är här mår jag dåligt, när jag är hemma är jag asglad. det är så sjukt.


jag gjorde iallafall svenskaläxan igår och det ska jag ha cred för. bävar inför tillbakalämnandet av historian, jag har fan ångrat att jag var så oseriös.. det kommer dra ner mitt betyg ännu mer :/ fan jag vet ju att jag kan om jag vill!! hur många mvg hade jag inte när vi gick ur nian? linghemsskolan var hur hårt som helst och min klass var pluggklassen, folk TJÖT om dom fick VG för de hade suttit med sina arbeten i tusentals timmar tills allt var perfekt! vi typ tävlade, vi jämförde och hade oss. jag tror det var det som gjorde att jag inte pallat gymnasiet. högstadiet tog musten ur mig och det var jobbigare än vad hela den här tiden var, vi gör allt en gång till och jag känner att jag varken orkar eller har lust. vad gav det att ha bra betyg i nian?! 65 poäng var gränsen för sam-sam och jag ahde 280 eller nått. vad gav det?

vad ger det här?


12.42KRYCKAN <3

20.34LAST NITE
SHE SAID
OH BABY DON'T FEEL SO DOWN
IT TURNS ME OFF


det är sånt jävla GUNG i den låten! :D
jahopp, annars då?

egentligen skulle vi haft psykologiprov imorn men det är inställt. skönt det! och på fredag är det prov i samhäll tema rättvisa. vaddå fucking rättvisa?

jag ska klippa mig imorn! på FRISÖRSALONG för tredje gången i hela mitt liv! så himla skönt. har gått och tjatat och tjatat på mamma för hon betalar jämt för ola men mig klipper hon själv eller tar med till sin väninna som visserligen är bra på att klippa och asbra på att färga och så men som är aningens gammalmodig. men så tog jag mod till mig och bokade en tid utanför mammas vetskap. sen sa jag: nu har jag bokat en tid.
då sa hon: "jahopp. den får du betala själv" typ.
då blev jag arg och hävdade att det var orättvist och tillsist gick hon med på att betala. yes.

sen vill jag färga det brunt men det vill inte mamma för hon tycker att jag ska vara blond så därför ska jag slinga det. men nästa gång ska jag färga det brunt!

if you ever will come to my house
at the end of the old mountain road
you'll be on top of the world
happiness a la mode


(that's the way it goes. that's the sound of your feeling inside. a lonely girl, a lonely verse. let this be your light.)

oh you will.

an one way ticket to the moon.

Mån 2 okt 2006 20:53
Övrigt, 17 läsare totalt
biljetter köps hit och dit!
senaste tiden har jag köpt biljetter till:
- flygresan till och från london
- biljett till mando diao
- biljetter till karlstad
- biljett till 25-mannafesten

biljetteeeeeeer.

jaja, förhoppningsvis har vi lyckats flytta psykologiprovet tills nästa vecka. om det misslyckades så ligger jag pyrt till för jag har inet pluggat idag eftersom vi röstade igenom att flytta på det.

ochee.. i helgen var det ekorren cup och jag och lillen var speakrar. det var väl.. kul.

nuharjagingetmeratttaupp.

you know you'll never love that way again.

Sön 1 okt 2006 11:42
Musik, 19 läsare totalt
i don't feel like dancin'

och NU sitter jag här och ska köpa biljetter till karlstad! dagen till ära finns det FLER avgångar hem på söndagen än vad det fanns senast jag kikade! dock har det blivit en aning dyrare, men det är skit man får ta.

Linköping C - Karlstad C (fredag, 2006-10-13. Avgång: 10:05)
1 Ungdom à 155 SEK. Biljett: Just nu 2 kl

Karlstad C - Linköping C (söndag, 2006-10-15. Avgång: 14:25)
1 Ungdom à 177 SEK. Biljett: Just nu 2 kl

såå. så att jag inte glömmer det ^^)


jahooopp. då ska jag väl fortsätta med mitt simsande och sen ska jag städa (HOPP!)
josefina tycker att karl är ståtlig.

and the church of sweden loves your dirty make up.

Fre 29 sep 2006 12:04 (Uppdaterad Fre 29 sep 2006 12:50)
Djur, 28 läsare totalt

12.04now look who's made it again

det är ju helt sjukt att jag alltid lyckas ha på mando diaobandet så fort jag har håltimme i skolan? hurricane bar kommer från och med nu föralltid förknippas med håltimmar.

jo, för hål är just vad jag har just nu. tjoho. börjar precis som förra fredagen nästa lektion tjugo i två. och då är det gymmet med specialidrotten som gäller!

sen ikväll är det filmkväll med bobb och gänget :)

konsertstämning idag på stormötet! ett band bestående av några små ettankillar (höhö) spelade några egna låtar och det var så mysigt. inte för att dom var jättebra (dom var absolut inte dåliga!) men det var värsta förbandetkänslan! jihuhu.
snart fyller jag år :) ( = snart är det 25-manna!)


ps. såg ni alex på fling igår? ;) vi funderar seriöst på att ha det som klasskampsbidrag!


12.46

libertines <3

fan jag har tråååkigt, nu tycker jag lektionpappa kan få börja för nu finns det absolut ingenting mer att kolla på internet. jag typ somnar och det är ju inte så bra med tanke på att jag snart ska på värsta träningspasset. åh, det är vid såna här tillfällen som det är riktigt jävla lätt att bara åka hem och skita i allt.

dumma fuljanne på specialidrotten.

så måste jag gååå ner på stan och promenera till feel good med fetväskan. lockande inte!!!

happiness a la mode.

Tors 28 sep 2006 13:59 (Uppdaterad Tors 28 sep 2006 18:53)
Tro & Livsåskådning, 23 läsare totalt

13.59

det är STUDIEDAG och det enda jag hunnit med idag är;

> att vakna jefligt tidigt. fan för att inte kunna sova ut!
> koka ägg som blev överkokta för att jag tittade på ztv och glömde bort dom
> titta på ztv (fan vad ful timo räisinen är!)
> spela battlefield 2 (jag tänkte se vad det är för spel ola spelar hela tiden)
> spela sims 2 (ett spel jag behärskar <3)
> leka med josefina
> äta mat
> få hem olas present i brevlådan! inslagen i en bergman rock-plansch! :D

och så har jag haft isons & filles sjukt dåliga låt "lägg ner ditt vapen" på hjärnan. visst, hiphop i all ära, men dom är fan inte bra, vad det än står i groove.


DOM HAR RIVIT VÅR LEKPARK! :'(
det tog dom två röda minuter att ha sönder och förstöra allt det som funnits där sen jag var liten och flyttade in här. två minuter! alla barn i hela kvarteret samlades runt lekparken (förutom vi som ser den ifrån fönstret) och tittade på. nån skrek "NEEEJ!" och jag kunde inte sagt det bättre själv. okej, gungorna var helt rostiga och det var väldigt gammalt, men att bara riva det.. :(
hoppas dom bygger upp en ny och finare till alla barnen.18.43god knows - it ain’t easy to behave in this spotlight
oh brother can you help me out


lyssnar på mando diao (eller jag gjorde det alldeles nyss, nu blev det oasis bara för det) och kom på att jag måste beställa tågbiljetter till karlstad! aaah tänk att få se gustav liiive :]

snart ska jag gå och duscha och göra lite hemma-spa för mig själv tror jag för jag har känt mig så SUNK de senaste dagarna. hemmaspa innefattar typ rakning av ben, noprring av ögonbryn, peeling av hud, insmorning av dyr lotion, målning av naglar och dylikt. så känner jag mig fräsch lagom till skolveckan är slut ;)

och så måste jag packa träningskläder för imorn ska jag på gym för första gången i mitt liv! vad har man på sig på gym? :S blä jag kommer inte orka nååånting. men det är ju lektion såattee..

& så imorrn kväll är det filmkväll/övernattning hos BOB! precis som på den gamla goda tiden! herregud vad jag saknar den, egentligen.. :/
tjarroow.

arabunge<3

Ons 27 sep 2006 20:24 (Uppdaterad Ons 27 sep 2006 20:25)
Mode & Design, 17 läsare totalt
idag gick jag på alla lektioner!
tyckte det kunde vara bra att börja med det.

vi hade vikarie på naturkunskapen, en jättesöt invandrargubbe (får man säga så? :S vet inte riktigt vilket ord man ska använda). han sa sitt namn asfort utan att skriva det på tavlan "häjjaheterjanuusch" eller nått så ingen vågade fråga om någonting. han så "hönni" hela tiden och gick och blinkade till alla.

på hålet var vi nere på stan och det var rätt dumt gjort för jag fick syn på maaassa kläder/skor/assecoarer som jag vill haa men jag måste SPARA mina pengar tills 7-10:e november. annars kommer jag inte ha råd att handla någontiing i london!

och imorn är det studiedag så varenda trea ska till platens ikväll. jihu, 18 nästa helg = kan inte följa med. en sak som gläder mig är att jacob inte heller har fyllt. skadeglädje!! fast han fyller på söndag och har alltså hunnit vara 18 i en hel vecka innan jag blir det. DET är surt.

på bussen till resecentrum satt det en jättesöt arabpojke (typ fyra år) med sin mamma på sätet som jag stod bredvid (för bussen var helt smockfull som vanligt). när bussen svängde till höll jag på att ramla omkull och svor ganska högt för mig själv. plötsligt kände jag att nån petade på mig. det var pojkens mamma som vill få mig att titta på hennes son. då har den söta ungen flyttat sig ut på kanten och sitter och pekar på sitt säte så att jag kan sätta mig mellan dom!!! så himla sööööt. så mamman makade sig också åt sidan och så satte jag mig där. jättemysigt fast dom kunde bara arabiska. det enda de kunde på svenska var "vad hetter do?" så det sa ungen hela tiden. och så satt han och pussade mig på armen och fnittrade massa hela vägen. jättesöt <3

imoooooorn är det STUDIEDAG wieieieiei! :)

puss hejdå.

ringringringringring the banana phone!

Tis 26 sep 2006 20:51 (Uppdaterad Tis 26 sep 2006 20:54)
Resor, 19 läsare totalt
oh hello there.
dagen började med att jag kom in i klassrummet och fick en utskällning av elsa.
"jag VISSTE att du skulle skolka från skolfotot! jag VISSTE det! så himla dålig stil!" osv osv. så jag hade alltså missat skolfotot. lite snopet, jag trodde faktiskt att det skulle vara 10.30. men inte då. "alla" visste tydligen att det skulle va 9.30 instead. fuck. men men. sedan fortsatte dagen och jag var trött och seg, sjukdom i hela kroppen? japp. eller förresten, jag träffade ante på bussen! det var rätt kul, visste inte att han börjat på universitetet redan!sket i psykologin och missade bussen så jag fick gå till resecentrum. på vägen kom det fram två tjejer med en bandspelare och skrämde livet ur mig! de ville bara ställa en fråga och så gjorde dom det. och vilken jävla fråga sen!
"vad är en livskris för dig?"
"eeehmm... asså.. vad innebär livskris?!"
"asså... det är typ det du ska svara på"
"kanske när nån dör..? eller när jag är ledsen? eller jag vet inte vad jag ska säga!"
"nej men det är lugnt, tack"

fan jag är ju störd. men jag fattade verkligen ingenting plus att jag var typ i chocktillstånd eftersom dom typ hoppade ut ur en buske och skrämde livet ur mig! jag gick nog igenom en liten livskris bara där.


sen nu på kvällen fick ola och jag masa oss iväg till lok eftersom det var ekorren cup-möte. "det missar man bara om man ska gå på sin egen begravning" hade matsa hotat med så vi tänkte att det är nog bäst vi drar dit, även att båda är sjuka. vi gick till lasses livs och köpte glass när de andra tränade. sen gav inte mötet så mycket mer än att alla småbarn kunde tjuvkika på sina banor.

men andrea frågade ifall vi kunde tänka oss att servera på lithe vilse-maskeraden, stina jag lisa och fredd (i år igen, fast jag var inte med förra året). och viisst, i år ska jag nog ha tid! :)

jaja. måste skriva upp det bara, känns som jag har sjukt mycket planerat i typ oktober/november. 25-mannafest, födelsedag, karlstad/mando diao, krogrunda med niclas serrander, olas födelsedag, LONDON och sen maskeraden. men det ska nog fungera, bara jag planerar bra såå ;)


och jag har haft ceasars på hjärnan HELA dagen!

you're my candy kane
my sugar love, oh my

and baby i don't care if you're skinny or fat
or which kind of glasses you wear
cause the way you breath down the back of my neck
make me feel just like a millionaire


heeela dagen, bara för att den spelades på p3 imorse!
förresten har josefina fått linser!

cold world..

Mån 25 sep 2006 12:00
Musik, 21 läsare totalt

11.59jo, jag lyssnar på en kass låt med xzibit. men jag orkar inte byta. plus att dålig musik kan bli bra om man lyssnar tillräckligt mycket på det.

ska jag orka mig till skolan idag? tåget går om fyra minuter. nää det hinner jag inte. men det om tjugo minuter då? blä jag vet inte, jag orkar inte åka men har inget vettigt att göra hemma. borde visserligen göra klart mitt historiaarbete, men det är i stort sett klart (ska bara skriva dit lite falska fotnoter och kanske förbättra det lite..). iofs orkade jag inte vara seriös när jag skrev det så det är massa onödiga egna kommentarer.

"Lyndon B Johnson var precis som alla amerikanska presidenter livrädd för kommunism, hade storhetsvansinne och tyckte att han hade rätt att lägga sig i allt som inte angick honom. Därför kunde han inte hålla fingrarna borta när Vietnam började återupplivas till den stat det en gång var. Han såg med skrämd blick på när kommunismen började slå rot där och skickade dit amerikanska rådgivare..."

typ sådär är hela arbetet. "vietnamkriget - den materialistiska sanningen". vad är det för jävla namn? åååh jag orkar inte med skolan.

what's the story morning glory?

jag fryser hur mycket som helst också. tänk då sen i vinter! man fryser så sjukt jävla mycket hela jävla tiden på vintern. öh jag pallar inte vinter. radera!in your heart, girl.

Fre 22 sep 2006 12:59 (Uppdaterad Fre 22 sep 2006 21:08)
Film & TV, 21 läsare totalt

12.48YES!
bob hund-tröjorna fanns i alla storlekar och det var inte alls svårt att beställa. braa då ska jag skicka efter en IDAG! bra bra braaa.
en annan bra sak är att karl har rättat vårt engelskabrev! (han ska bara skicka tillbaka det.. :P) och det är asbra för varken jag elsa eller stina är speciellt haj på det där engelska språket alltså. så how come vi valde en skola i LONDON!? :s

jaja. snaaart har jag special idroot (YES nu är det bara femti minuter kvaaaar) jag har nämligen haft hål sen tjugo över elva. blää. och vet ni vad ola sa igår? jo att lärarjävlarna säger att en skolvecka ska vara 40 timmar. och 23 timmar av dom ägnar man i skolan. de resterande 17 ska man alltså ha på egen hand hemma! det är ju precis som att åka hem och sen börja om som att klockan var 8.10 på morgonen igen! BLÄ

igår mediterade vi på religionstimmen! det var rätt roligt :)
"gul boll gul boll gul boll"neej nu ska jag nog börja knalla mot katedralskolan för att ha specialidrott med älskade JANNE <3 (IRONIIIIIIIIIIIIII)

hejhej.21.04hej igen. nu är mamma och pappa i köpenhamn och vi har ätit pizza. mohaha.
anna ringde förut så nu har vi planerat massa mando diao! en heeel anna-amandahelg ska bli så WIIIE :) speciellt som det blir FEST och MANDO DIAO!
:D

but it's better if you do..

Tors 21 sep 2006 12:19 (Uppdaterad Tors 21 sep 2006 19:46)
Musik, 24 läsare totalt

12.19

well i bet that you look good at the dance floor
don't know if you're looking for romance
or what you're looking for


ooh vad skönt, dagens enda lektion är avklarad! vi lyckades flytta handledarmötet med ola tills imorn. även det är något värt att hurra för!

vår enda lektion idag var religion och dagen till ära snackade vi buddhism. grejen är att jag inte fattar varför de som tror på andra grejer ska hålla på och snacka så massa skit och bara kritisera allting när det handlar om någon annan religion än deras - samtidigt som dom inte kan ta ett skit utan att gå i taket när det rör deras "egen" religion! jag stör mig sönder på det, jag menar, om de förväntar sig att folk ska förstå deras sjuka uppfattning måste dom väl iallafall FÖRSÖKA förstå sig på hur andra religioner/personer/människor tänker!? fatta att det dom anser vara det absolut enda rätta kanske inte framstår så förbaskat jävla själklart för alla andra (gudskelov)??

nu kom pappa och josefina hem så nu ska vi fika. bra för jag har väntat på det :) fika is the shitt! snart är det förresten helg och det ska bli underbart skönt!people tell me i'm wrong
FUCK 'EM!
ses och hörs sen eller nått
19.41

okej jag var lite arg förut, hoppas ingen tog illa upp. :)
nu har jag spelat en hel massa sims och firat mamma lite på ett hörn, hon har ju trots allt födelsedag idag. snart ska vi äta smulpaj och fira henne. en jobbig grej är att det var smulpaj i skolan. julia hade dock studiedag så hon viiisste inte det (det är hon som bakat pajen nu). men jag tycker inte om sån paj i vilket fall så det spelar ingen roll för mig. höhö.

fråga kolon: vad ska jag köpa till ola i födelsedagspresent!?
svar kanske: bob hund-tröjan. lite tråkigt? hmm..

you think you are better than us. (version 2)

Tis 19 sep 2006 14:25 (Uppdaterad Tis 19 sep 2006 21:56)
Mode & Design, 22 läsare totalt

14.25

hahaa, jag lyssnar på samma låt idag som jag gjorde igår så det får bli samma rubrik! mandooo. oh, jag vill verkligen gå med anna på mando diao i karlstad! det måste bara bli av, vore så underbart och sjukt kul!

snart har jag psykologi. hoppas greger är frisk igen för jag pallar itne mer vikarie. och sen ikväll är det tre timmars handledarkurs.. tji fick jag för att jag inte fixade övningskörningspapprena innan årskiftet.. blö..

don't think that i will come back soon

jag längtar till 25-manna och 25-mannafesten!21.54aaaaaj mitt huvud! :( jag är sjuk just nu, jätteförkyld.. näsan bara rinner!
jag har iallafall varit på pissjobbig kurs i tre timmar. det.. sög. men nu är det avklarat!

plus att jag håller på att bestämma mig angånede 25-manna. jag får bo hos björn och stina om jag vill (efter festen) men dom ska inte ut på tävlingen next day och jag tror jag vill det.. men vi får se. orkar inte bestämma mig nu, är inte vid mina sinnens fulla bruk som det heter! ;) ska nog gå och lägga mig alldeles snart.. imorn är de tjobbig dag med lektioner stup i ett! :| sov gott alla. puss.

you think you are better than us.

Mån 18 sep 2006 11:45 (Uppdaterad Mån 18 sep 2006 22:01)
Nöje & Fest, 23 läsare totalt

11.45och helt plöstligt har jag blivit helt glad av att tänka orientering och träning och kompisar och allt som har med det att göra och det är väl positivt? :) det har nog med den minst sagt lyckade sm-resan att göra. DOCK ber jag om ursäkt för att jag var så sur och nere i lördags kväll, förlåt, förlåt, förlåt. tror att det hade med dom där jävla pillrena och göra. åt mitt första på typ en månad och helt plötsligt gick världen från härlig och underbar till svart, hemsk och "synd-om-mig-tankar". hur mycket bättre skulle man inte må av att inte äta såna? sjuk jävla uppfinning egentligen, men de har ju sina ljusa sidor också. pillrena, alltså.

okej, nu ska vi gå och äta.
hörs senare!

if i leave you
at the wrong time

12.26sitter i datasalen och väntar på att naturkunskapen ska börja. finns det något tråkigare än kemi och naturkunskap? anledning nummer ett till att man valt samhällskunskap: SLIPPA ALLT VAD NATURÄMNENA HETER. inräknat: matte, kemi, fysik ja ni fattar. ändå har vi allt detta. visst, inte i speciellt stor utsträckning, men tillärckligt mycket för att man ska hata det.efter naturkunskapen är skoldagen slut och jag ska hem och skriva önskelista!
påminnelse till mig själv:
jag önskar mig babyshambles-skivan! (hur har jag kunnat glömma den i skivuppräkningarna som jag ägnat mig åt!?)

oh jag har fått ett mail från lin som bara gör mig så glad.. taack!21.58steady as she goes (version 2)-videon är så braaaa!
copper kid <3

hoppas verkligen att jag får brendan-albumet i födelsedagspresent. (tummar hålls!)

annars har jag inte gjort så mycket idag. jag har känt mig på bättre humör än jag gjort på jättelänge och det är skönt. annars har jag blivit tjatad på om städning av rum samt oroat mig för diverse skolgrejer. ingen höjdar-dag direkt. spelat in ett band med jakob hellman också.

nej nu måste jag sova. jag är SJUKT förkyld (haha).

men tänk om vi hade...

Sön 17 sep 2006 20:54
Nöje & Fest, 20 läsare totalt
aldrig igen bejbi.okej, torsdag, fredag, lördag och söndag har jag tillbrignat nere i skåne (vet inte riktigt var, men typ runt kristianstad). på sm. förresten tror jag att vi nog bodde i blekinge vid närmare eftertanke, men vi sprang nog iallafall i skåne. i torsdags var det kval på medeldistans och det gick åt helvete. eller, jag bommade ingenting men jag orkade verkligen inte springa! hemskt. men en bra sak förde det med sig; jag slapp springa finalen! vilket innebar en heeeelt orienteringsfri lördag då man bara kunde heja på vänner (och spana på killar?)

japp, men martin, anton och fred tog sig till final i allafall. på kvällen (fredagen alltså) lagade vi värsta komplicerade wooken, jag fredd lin och linnea. på det sättet slapp vi diska!

resten av den kvällen tittade vi på idol, ville åkte uuuut :(på lördagen kände jag mig värsta asglad, kändes verkligen toppen med en heldag tema träffa vännerna UTAN att springa. när vi lämnat av fredd vid förstarten gick vi till tc och köpte en startlista, där vi sedan ägnade oss åt att poängsätta alla startande killar i herrklasserna. eller, ja, dom vi visste hur dom såg ut. bara EN tiopoängare blev det, i h20. gissa vem?

i was sitting there in a comfortable chair and that was all that i needed

jo och sen så.. hejade vi på våra löpare. vid stod precis vid pan så det var jättetrevligt, lärde mig lite skånska på kuppen.

på eftermiddagen åkte vi och åt pizza på världens mysigaste restaurang i bromölla eller vart det var. pratade om våra mer eller mindre lyckade jukolastrul och höll på att skratta sönder. det var riktigt mysigt :)

och idag gick vi upp 06.00 . dööött. jag skulle springa förstasträckan och var sjukt opepp. dock gick det skitbra i början och vid sexan låg jag med elin och beata! sjuukt. sen kom jag tillbaka ner på jorden och blev lika dålig som jag varit tidigare och tappade massa på sistaslingan. men i början flög jag fram!!!

äsch nu orkar jag inte skriva mer. puss adjö.Skicka
hildur_wow F21 Från Linghem, Idag 14:20
johan strand, right?

my new world turns to melodies.

Ons 13 sep 2006 18:33 (Uppdaterad Ons 13 sep 2006 21:24)
Kultur, 23 läsare totalt

18.25

and don't get the feeling that I've been telling lies to my dad.hello. dagen har varit riktigt sjukt jobbig men det känns rätt bra att jag klarade det nu när den väl är över. alla lektioner var så förbannat tråkiga, förutom svenskan då vi hade prov i grupper. jag var med sandra och johan och det var så skönt att bara kunna flippa ut och inte vara seriös för fem öre. (okej, det var prov, men ibland bara måste man..) så vi klottrade hela pappret fullt med fula små anteckningar och tog hela provet aningen oseriöst. samtidigt tror jag inte vi hade ett enda fel, så ser man det på det viset så var vi ju bara duktiga.

raconteurs ska vara förband till bob dylan när han spelar med foo fighters (HAHA looptroop sa jag först till pappa, jag blandar alltid ihop dom med foo figthers bara för att båda har två o:n efter varandra i namnen!). DOCK bara i usa. tråkigt?
på tal om raconteurs så drömde jag att jack white frågade om jag ville dansa bal med honom.. och jag vaknade och var så glad! ända tills jag insåg att det faktiskt inte varit på riktigt, trots att det känts så förbannat äkta. fast det känns ändå som att jag visst ska dansa bal med honom :) i nästa dröm kanske?igår mass-skolkade vi från psykologin eftersom vi hade vikarie, och idag hade vi psykologi igen. hon lovade att hon skulle glömma bort vår skolk för hon tyckte vi jobbade så bra. vaddå att min klass är fetaste bunten fjäskers?21.19salem al fakir gjorde min kväll!
så UNDERBAR han var i musikjournalen live i p3! jag tittade på det på webtv och åååh vad gullig och bra han vaaaar. helt plötsligt ramlade han av stolen; "kära radiotittare, jag har just ramlat av stolen!". jag skrattade så jag trodde jag skulle ramla av min egna stol :) han är så härlig! och massa bra nya låtar spelade han. släpp skivan nuuuuuuuu!
anna ternheim var med också, men jag stängde av när hon skulle spela.. höhö.

pappa och jag ska gå på di leva! OCH stefan sundström i höst! toppeeeeen! :D hösten kommer bli sjukt kul för en gångs skull, jag har massa planerat! skönt det, då kanske jag överlever den i år?

stockholm syndrome.

Tis 12 sep 2006 21:46
Mode & Design, 22 läsare totalt

21.41

so what do you make out of this one?
a handful of nothing and the day is done
join us all in staring into the sun
you throw yourself in the river for what reason?
what do you make out of this one?


coffee and cigarettes - en film jag bara måste se!
dagarna går sakta men samtidigt fort. varför mår jag som jag mår?

usch. i helgen är det jävla orientering. får man aldrig vara ifred från den skiten?
åh, vad skönt det var att skriva sådär för en gångs skull. just nu hatar jag den sporten.

min nya svenskalärare hatar jag också. usch vad jag SPYR på att hon tycker att dadaismen och all skit är så jävla FASCINERANDE och att hon är så sjukt jävla övertygad om att hon läser så bra och aarrrgghh. hon går mig verkligen på nerverna (fan vilket mossigt uttryck). jag har svenskaprov imorn på tal om min svenskalärare (ingen aning om vad hon heter). fan. det borde jag ju ha läst till.

och stina borde vara på msn för hon ska skriva ut massa bilder till mig! ååh. (jag har ont i HUVUDET!). tror ni man kan prenumerera på groove?
jag längtar till min födelsedag. jag vill ha massa skivor och en ipod. nuuuu.

look what they did.

Mån 11 sep 2006 11:28 (Uppdaterad Mån 11 sep 2006 21:18)
Tro & Livsåskådning, 16 läsare totalt

11.28

nu är jag i skolan och försöker läsa på om vietnamkriget, och, tro det eller ej; det går faktiskt rätt bra! den största anledningen till att jag för en gångs skull lyckas plugga är att jag har min kära freestyle med mig och lyssnar på david & the citizens OCH att jag precis skrivit ut en finfin bild på jackie som jag ska sätta upp på mitt rum! musik får mig att må bra. den får mig tillochmed att plugga!

den här lektionen slutar 12 och sen är det lunch. efter det naturkunskap i lite mer än en timme och sen får jag åka hem :) enda värda dagen på hela veckan. men jag är glad (åtminstone för tillfället).

jag tittar mig bakom ryggen hela tiden ifall anton ska komma och säga till mig att jobba istället för att va på lunar. det vore orättvist, så mycket som jag redan arbetat UTAN att han sett det!

jag tror jag loggar ut för säkerhets skull.
(och loggar in på orienterare ^^)21.00usch, hur kunde jag dejta det där?
att jag trodde det skulle fungera
det började bra, men sen efter nån dag
försvann all hans charm och han blekna
nu är snart även den här dagen slut. jag har hittat en hel låda med gamla groove-tidningar som jag ska läsa från pärm till pärm ikväll. det är så BRA att ha en musikintresserad pappa! :) vem annars skulle komma ihåg att spara gratistidningar? men det är ASVÄRT att läsa om alla band som var nya då men nu är stora liksom.

idag var det skolval förresten. överseriöst!

(hello operator , can you give me number 9?)

jag skrev ut jättefinaste bilden på eller just ja det sa jag ju. men den sitter på mitt rum nu! dock ska stina hjälpa mig att skriva ut den i färg och då kommer det bli ÄNNU finare! han är så sjukt underbaaaaaaart braaaaa. hela raconteursskivan är rena drömmen. det är så att jag börjar dyrka brendan benson också!

skivor i want:
mando diao - ode to ochrasy
sugarplum fairy - first round first minute
snook - är
brendan benson - the alternative to love
suburban kids with biblical names - #3


sååå.. om nån tänkt typ köpa present till mig (nu menar jag inte att folk ska det, jag syftar snarare på mina syskon som antagligen läser det här) så vet ni vad jag vill ha? ;) (jag får inte pengar än på ett tag)
..och flera mil ifrån "det löser sig".

Sön 10 sep 2006 19:35 (Uppdaterad Sön 10 sep 2006 22:05)
Mode & Design, 15 läsare totalt

19.31det är inte ofta jag skriver rubriken innan jag börjar med själva innehållet! visserligen brukar aldrig innehållet och rubriken ha något vidare samband. de inlägg där de har det är jag skitnöjd över för det är svårt att komma på en bra och fyndig rubrik.

och ELSA vann SM långdistansen! så jävla duktigt och bra och jagvetintevad! sjukt braaaaaaa! :D

har jag nämnt min skitstora skitsnygga winnerbäck-tavla som jag har satt upp i mitt rum? den är sjukt snygg! nu saknas bara en whitestripes-plansch (jag vet PRECIS vilken jag vill ha! den där det typ är lite svart runt och jack sitter i en soffa och meg står lite bakom, och allt är rött och dom är vita, ni vet?) DEN vill jag ha asgärna. och en t-shirt. mygoooodddd vad jag jättegärna vill ha dom grejerna. <3åh fan vad jag är osugen på skola imorn!! och idag fick jag ljuga för lotta och säga att jag visst var på specialidrotten i fredags.you want everything to be just like
the stories that you read but never write

you gotta learn to live and live and learn
you gotta learn to give and wait your turn
or you'll get burned


...20.35fick just sooftaste erbjudandet från lisa: skita i skolan imorrn och följa med henne till sthlm. det vore så jävla värt, om jag bara inte vore så förbaskat jävla PANK!!!!!!! jag har inga pengar alls alls alls. FAN :(22.04ola malde ner sitt barn till chili con carne! :|

jag vågar inte väcka dig nu.

Fre 8 sep 2006 12:29
Djur, 17 läsare totalt
så vad var det du missuppfattade?

jag tycker ÄNNU mer om snook och längst fram i taxin när man vet att salem spelar alla instrument och är med på alla deras spelningar! så sjukt värt!

idag gjorde jag bort mig och frågade emil om han ville dansa bal med mig. han var redan upptagen så jag var tvugnen att sätta mig på toaletten och återuppliva min stolthet ett tag. men jag är ändå rätt nöjd, jag vågade ju fråga, visst?

och varför sitter jag här istället för att gå på invigningen av specialidrotten? nu vet jag ju inte vart jag ska vara eller någonting. så stört.
folkungaskolan har förresten blivit "hårdare". nu måste man ha giltig frånvaro om man ska få göra om ett prov som man missat. man ska också fylla i en lapp om varför man kom för sent om man gör det. jävla nötter.

jag känner ingenting aldrig igen bejbi

och måste himlen falla ner vill jag att det sker bejbi
över landet där ingenting sker


imorrn är det överaskningskalas för ida! hennes mamma har ringt runt till alla hennes vänner och sagt att vi ska komma dit halv sju och ida veeet ingenting! så himla mysigt :)

men bara när du inte hör
vågar jag
säga så


...

scream your heart out.

Tors 7 sep 2006 14:15 (Uppdaterad Tors 7 sep 2006 20:27)
Nöje & Fest, 17 läsare totalt
idag är det politisk debatt på skolan och efter det får alla klasser gå runt och möta medlemmar från olika partier och lyssna på vad dom har att säga. inte ett dygg intressant är min mening så jag stannade hemma. ska snart upp och städa mitt rum, sen ikväll är det km och det är väl bra för jag tror jag behöver komma ut lite.

jag tror det vore bra för mig och pappa att komma iväg till paris nån gång. för vi går verkligen inte ihop. han stör sig på mig och jag på honom. och alla andra stör sig på det.and i got on with making myself
the trick is just making yourself


but when they're parking their cars on your chest
you've still got a view of the summer sky
och exaaaaakt

HÄR!

skulle det varit jättesnyggt med en stor bild på jack white, men det går ju inte för i lundardagboken kan man inte ha bilder om man inte betalar pengar. TÖNTAR!

mycket jag skulle vilja säga och göra och som jag önskar fanns hos mig just nu. och då pratar jag bara om materiella saker, inte personer, för jag klarar mig utan såna just nu. alltså personer i allmänhet. och just nu, sa jag. inte för alltid. missförstå mig rätt.

ne nu ska jag städa rummet och sen göra iordning och tända ljus och LYSSNA PÅ SKIVORNA! <3 (jag SÄGER ju det, att säga åt mig att göra som jag vill är verkligen meningslöst! jag gör jämt samma SAKER!)20.24sweet, sweet jackie, where you gonna run when the wall starts falling down?nu har jag sprungit km och ja, det var ju en upplevelse. det var länge sen jag bommade såhär mycket men det berodde faktiskt på att jag sprang fortare än vad jag gjort på länge. så jag är nöjd, även att jag bommade sönder, tappade startkortet till ettan och kom sist.

nej nu ska jag duscha. usch imorn börjar specialidrotten.

a heart & a hand & the love for a band

Ons 6 sep 2006 22:00 (Uppdaterad Ons 6 sep 2006 23:19)
Musik, 17 läsare totalt

21.57YES! det funkar!!!
igår kom det värsta felmeddelandet när jag höll på att skriva blogg och så nu när jag skulle gå in funkade det inte alls så jag blev livrädd att jag typ sabbat funktionen helt och hållet! men nu funkar det så så tycks inte vara fallet.. :) skönt!mamma tycker att jag ska få betala min jävla studentmössa själv. åtminstone halva. vad fan är felet? aldrig i livet. isånafall ska jag ha en budgetmössa utan tryck så får hon se hur mobbad hennes dotter kommer att se ut när dagen väl kommer. för aldrig fan att jag betalar för den själv. hon är min mamma! hon kommer att betala för ola, julia och josefina sen! och visst, jag håller med om att det är en väldigt sjuk business som dumma företag tjänar aslätta pengar på bara för att det är sånt skit som alla studenter köper, och "måste" köpa. men fan, ska jag stå där UTAN mössa? neeeever.

tack för att jag fick hålla en monolog och skriva av mig allt det som jag inte orkade säga till mamma eftersom hon redan tagit ställning och inte tänker ge sig.oh idag kom mina skivor och jag mår så bra av det! jag gjorde myshörna på rummet och satte mig med mina böcker och lyssnade riktigt noga på texterna (MINUS till raconteurs som inte har texthäfte! grrrr)

it’s one step forward, two steps back
here’s me with a big smile, here’s me about to crack
give me a push and watch me fall
if i never learn, then what is it all good for?


just på grund av mitt musikaliska tillstånd så är jag ovanligt kulturell med BÅDE låttext (har ni lagt märke till min UNDERBARA rubrik?) och bokgrejs.

nu ikväll var jag ute och promenerade med olivia och det är så mysigt och oersättligt!! hon är så BRA! vi pratade om allt, allt, allt men mest om balen.

OCH vi såg clockwork orange idag på psykologin! eller, en snutt av den. slutet ska vi se på måndag. den var så himla bra men hemsk och eftersom vi inte fick se början, så fattade man inte hur sjuk alex var och så. men jag får väl ladda hem den.. :)23.17jag har hittat SNYGGASTE winnerbäck-planchen som pappa hade undagömd här hemma! den kommer göra sig asfin bredvid kentaffischen på mitt rum :) glad glad! den är reklam för kom-plattan. så bra!

nej, sovdags nu.


"men tänk om jag hade en framtid på den här planeten? hur skulle den bli? hur många människor kunde jag stöta bort, och hur många ställen kunde jag egentligen fly från innan jag satt nere vid floden och svor för mig själv på riktigt? inte särskilt många fler, var svaret.."

egentligen vill jag inte sätta "-tecken runt det där stycket. jag vill ha skrivit det själv och kunna säga att det är mig det handlar om. men det är det ju inte, det är nick hornby som skrivit det och det är jess i boken "fallhöjd" som tänker så. men det skulle likagärna kunnat vara jag, tycker jag..

long before rocknroll.

Tis 5 sep 2006 07:44 (Uppdaterad Tis 5 sep 2006 13:50)
Politik & Samhälle, 18 läsare totalt

7.44MANDO DIAO i p3! <3
GUSTAV NORÉN och björn dixgård. skivan släpps imorn (ode to ochrasy) och jag bara måste, måste ha den. kanske inte imorn för det har jag inte råd till. :(

jag gick upp 7 idag men så såg jag att jag har sovmorgon. kul.
nu försöker dom förklara vad ochrasy är. haha. nej nu drar jag.10.47

nu har vi haft historia och det sög. snart ska vi ha hål och det suger också och efter det så har jag samhäll och det är bara politik, poltitk (fan vilket svårstavat ord!) och politik. jag spyr på politik! och kom inte och säg att det är asviktigt för det vet jag redan men det är fan nog så tråkigt ändå. fula är dom också, poltikerna (personangrepp!).

vi måste skicka ett mail till skolan i london. himla jobbigt att skriva asrätt typ grammatiskt och så, ingen av oss är direkt klyfta på engelska. men det ska vi nog kunna lösa hoppas jag.


13.44SKRÄLL att jag har fått skoskav. jag kan inte ha NÅGRA skor utan att få skoskav! det är ju helt sjukt. och det gör så förbannat ont!

nu har jag samhäll och ska söka information om alla partierna. känns så onödigt när jag ändå inte får rösta, men samtidigt är det ju "allmännbildning".. äsch crap!

thing's i can't imagine doin
thing's i can't imagine see
(dry your eyes mate)

blä det här är tråkigt och helst vill jag bara gå hem, men klockan 14.30 ska vi testa studentmössorna och alla kläder och grejer. trallalala.(mattias och petter visar obehagliga bilder på en fet gubbe).

rotalever eht nohj

Sön 3 sep 2006 19:44
Film & TV, 18 läsare totalt
idag var det dm-kavlen och jag, linnea och lisa lyckades med en finfin andraplats! vad sägs om det, va va vaaa?
det sjuka är att jag och linnea kjell bommade allt allt allt som gick att bomma på förstasträckan och ändå kom vi in elva minuter före trean och fyran. sjukt? och vi snackade verkligen i skogen:
linnea när hon kom ifatt mig efter att vi haft gafflat en kontroll; amanda jag är så jävla glad att se dig <3
och jag sa istort sätt samma sak när jag fick se hennes rygg en bit fram efter en stor bom. vi klarade oss inte utan varandra! så fort banan gafflades så bommade båda två. men ett riktigt träningspass fick vi, med 52 minuter på 4 km (!!). men så mycket fel som vi sprang blev banan minst 7!

jag vill ha en white stripes tröja! så sjuuukt fin den är <3

di leva, promoe, sugarplum? yees.

but the words you want to hear
you will never hear from me

so I think I need a new heart ohhh

allt fick bli med fetstil för allt passade himla bra in. i think i need a new heart med magnetic fields.

new genius.

Lör 2 sep 2006 22:11 (Uppdaterad Lör 2 sep 2006 23:27)
Sport & Fritid, 9 läsare totalt

22.11jag började faktiskt skriva blogg förut, och hade hunnit rätt långt när ola skriker; JACK WHITE ÄR PÅ TV!!! och jag sprang upp och glodde på mtv video awards i två timmar. raconteurs spelade fyra gånger men man fick bara se fem sekunder varenda gång. jävla mtv!!!fan vad äckligt, en kompis till mig blev misshandlad igår på nollefesten:
http://www.nt.se/GEN_Utmatning.asp?CategoryI...
så ska det inte behöva vara. hela läppen är spräckt och näsan helt sönderslagen. så jävla hemskt!det gjorde ont att springa idag. kändes som att lungorna skulle sprängas. HATAR att vara otränad!
stina raggade folk till halliko. och visst är vi på!??

overnout.23.23 (!!)jag har beställt nya skivor nu! så jävla härligt! tre stycken till och med och mamma betalade! :)

- raconteurs - broken boy soldiers (<3)
- david and the citizens - stop the tape! stop the tape!
- salem al fakir - dream girl (ep)

WIIII :) that made my day. night. ellervafan.
imorn ska det bli regn. suuug. jävla dmkavle.

modern times.

Tors 31 aug 2006 09:26 (Uppdaterad Tors 31 aug 2006 14:31)
Mode & Design, 28 läsare totalt

09.26hål igen. okej, bara kort. börjar tio i igen. och vi kanske ska få flytta den här natirkunskapslektionen som vi har nu på morgonen till hålet i tisdags och det blir ju jättebra i sånafall! men det är bara ett litet kanske, och jag lovar att det inte kommer bli så bara för att det gör att schemat blir bättre. typiskt.

idag har jag också fetalångt hål innan projektarbetet, men då har jag iallafall en plan; jag ska ner på stan och handla en skiva! och det är inte vilken skiva som helst, nehejdå, det är en DYLAN-skiva! inte ofta man får i uppdrag att handla såna! den är till pappa och han kunde inte vänta så länge som det tar att beställa från cdon så han bad mig springa och köpa en, även att det blir nästan 100 spänn dyrare. körd! men visst, jag ställer upp. för då har jag nått att fylla mitt hål med. jag kan göra lite psykologi också.

blää jag slutar inte förrän efter fyra idag. jobbiiigt. sista lektionen är engelska också, varför i hela friden valde amanda almén engelska c? jag som inte ens kan engelska. fast det kanske var en av anledningarna, för engelska är ju rätt bra att kunna.. och så.

'cause i'm in love with monaco

igår var mamma och jag på svampjakt! fast vi orkade inte gå så långt, plus att varken hon eller jag hade svampplockarkläder på oss. men vi hittade iallafall nåra slemskivlingar! och nåra karl johan men vi tog inte dom för vi visste inte ifall det var karl johan eller sån där björksopp eller vad det heter. vi hittade faktiskt champinjoner också men vi visste inte vilken sorts det var (fan vad bra på svampar vi är :p). jaaaja.

fan man ska ha SLAPPT schema i trean! grrr (visserligen hade jag asslappt förra året men man skaaa inte ha slappt i tvåan och jobbigt i trean, det finns inte!)

9.35fan är dom helt KÖRDA som spelar kelly jävla clarksson i dar't!? FINNS inget värre!!!!

14.25nu sitter stina och jag och letar efter resor till london! vad säger ni om 9 kr dit och 99 hem? det blir toppen det här! :) fan vad roligt vi ska ha om det blir av (det BLIR av, men jag måste bara skriva så för att vara på den säkra sidan). tisdag-fredag en SKOLVECKA. LONDON. STINA, AMANDA, ELSA. SÅ BRAAA! :D

snart har jag engelska. bra att ordna upp engelskakunskaperna innan resan, höhö. ne nu måste jag sluta tjata, tänk om det inte blir av? fåssee.

bra ändå ^^)
hörs ikväll. puss.

the sound is the world.

Tis 29 aug 2006 08:56 (Uppdaterad Tis 29 aug 2006 14:34)
Övrigt, 28 läsare totalt

8.56

(fast jag började nog skriva den typ en kvart tidigare)

okej, fett med kul. jag sitter i bibblan eftersom mitt schema var FEL. det står skittydligt att amanda almén ska ha multimedia från 8.10-9.40 från och med vecka 34 men INTE då. jag kommer dit och han säger; ne, du ska ha i vår. så jag har hål aplänge innan min historialektion och efter den har jag hål IGEN. SUG!

och så drar dom på värsta höga musiken i dar't som ligger vägg i vägg. kan det bli bättre? jo, det är korv idag. och så slutar jag inte förrän tio över fyra. jag har pissigaste schemat i år! det är det värsta jag haft. slutar efter fyra tre dagar i veckan. sug igen. jag HATAR jävla skoljäveln!!!

en bra sak är ialalfall att dom skaffat nya datorer här i bibblan, så nu fungerar tangentborden. förut fick man typ slå ashårt på tangenterna och så var dom asseg, men det är bättre nu.

racounters kostar bara 99 spänn på cdon! det är väl lite värt? dock har jag inte 99 spänn och det är tvärtom. (jävligt O-värt om ni inte fattade).

en annan bra sak är att vi iallafall inte fått nåra läxor än (okej, man ska inte ropa hej.. vi kommer säkert få det idag bara för att jag sa sådär. fan!). and another bad thing är att mina batterier i min freestyle är slut! och jag har inte råd till nya. staaaaackars mig.it's like a picture of a loved one in disguiseidag har jag ; (okej jag fortsätter bara skriva för att jag inte har något annat att göra eftersom jag inte börjar förrän om en timme) multimedia (fast jag hade ju inte det, men jag var fett inställd på det och jag har inte sovmorgon eftersom jag åkte hit så det räknas som en lektion), historia, samhäll och psykologi. och alla lektioner är längre än en timme. FAN hur tänkte dom när dom la dar't väggivägg!? det bara dundrar och jag gör inte ens läxor! (gör jag såna saker?).

och nått jag oroar mig för är vårt PA! jag förstår inte, vi kommer aldrig nånvart fast vi är asseriösa (viss överdrift), men ÄNDÅ, vi tar oss faktiskt tid och ändå har vi varken kontaktat skola eller fixat resan. (får jag säga sug igen?).
NE stopp på allt klagande nu. sånt är inte kul att läsa om. visserligen skriver jag inte den här dagboken för att den SKA va kul att läsa men ändå, lite ansvar har man ju som dagboksskribent.jag har såna där knytskor idag så jag blev jätteblöt om fötterna när vi gick i gräset. men jag viiiill inte sluta med sommarskor, för det är ju inte höst än. väl? iofs, om det är höst innebär det att min födelsedag är snäppet närmare men det innebär också att 25-manna är närmare och jag pallar inte tänka tävling. fan i helgen är det TVÅ stycken. hur orkar man vara orienterare? man får ju aldrig en lugn stund. usch.

få se nu ifall jag kommer på något mer ovettigt att skriva ner.. jag har faktiskt skrivit i över tio minuter nu, så nu är det bara 50 minuter kvar! fast om jag ska skriva på de resterande 50 minuterna också så kommer det här inlägget bli sjukt långt. kanske man lyckas spräcka 20 000 teckensgränsen då? jag tänker inte försöka.

känns coolt att kunna åka med ola till skolan nuförtiden! idag satte vi oss till och med på fel buss. det har jag aldrig gjort förut under mina två tidigare skolår! helt sjukt.
ola: oh, vi fick sittplatser. det trodde jag inte.
tystnad ett tag (båda sitter och är nöjda över sittplatserna)
ola: varför går inga andra på?
båda: DET ÄR FEL BUSS!

och så rusade vi av. vi hann. men ändå, det var rätt kul. det var en nörd som satt och läste en kursplansbok utgiven av läroverket på bussen! typ "dokumentsploicity, studieteknik och kursplaner". nöööörd.

nu börjar dom möblera om här, dom kanske ska göra nått speciellt? jag kännner mig lite ivägen. okej nu sa dom att jag inte får vara kvar här efter tjugo över för dom ska ha visning. otursdag otursdag.

konstaterande: att tycka synd om sig själv är på modet. att hata också. (vad hemskt).14.24håltimme igeeeen. jag har bara haft två lektioner sen jag skrev sist! det är helt jättedåligt. först hade jag historia som jag sov på och sen hade jag hål då jag gick till bibblan och köpte en banan som kompensation för den utelämnade skollunchen beståendes av varmkorv (som jag redan nämnt va?) och lånade en skum bok som jag tänkte jag kunde läsa. jag köpte även en kopp te, och det var rätt mysigt där ett tag, bortsett från att jag satt på ett café helt ensamt. rätt tragiskt?

sen vandrade jag tillbaka till skolan och mötte elsa, stina och adam som skulle ner på stan för DERAS hål började där mitt slutade. så dumt så dumt. så jag har haft samhällskunskap och diskuterat politik med folk som kunde det lika lite som jag (vi var bara tre stycken i samhällsgruppen som inte får rösta i år!). och sen när den lektionen var slut (jakob sa precis vid bordet bredvid att han aldrig hade kramats innan han började nian) så började det här hålet och det slutar när psykologilektionen börjar om en halvtimme eller nått. punkt! oj shitt vad mycket längre dagboksinläggen blir när man skriver dom från skolan! då har man mer att klaga på för man är mitt uppe i det där som är så tråkigt. och det är lättare att skriva om tråkiga saker än om bra saker, eller nått.

hoppas psykologin blir kul! det verkar kul, men jag har inga förväntningar för filosofin som jag hade sett fram så mycket emot sög ju sönder eftersom vi hade janess. (jan s). nu ska vi ha en snubbe som heter greger. ookeej?

neej nu är det bäst att jag slutar om nån jävel ska orka läsa igenom det här inlägget. folk lär lägga av innan dom hunnit såhär långt för jag har baara skrivit om tråkiga grejer.

hajdoo.

för övrigt.

Sön 27 aug 2006 17:25
Hälsa & Motion, 24 läsare totalt
jag sprang idag och jag bröt inte! så jäävla bra. jag orkade springa nästan hela banan också, trots min dåliga kondition! yes. iofs så berodde det nog en hel del på att det var så fuktigt i luften (okej, fuktigt är att underdriva, regnet ÖSTE ner så att det nästan gjorde ont när regndropparna nuddade en!), för då är det ju lättare att andas och bla bla bla. det är faktiskt rätt läskigt, för då känner man inte på samma sätt att man blir trött. är det soligt och varmt orkar man inte springa alls om man är dåligt tränad, men är det regn så klarar man att springa ändå men man blir helt snurrig på slutet (iallafall jag!) för att man är så trött. typ får skitdålig balans och grejer. det är läskigt!

och jag är asapissamegahungrig! åt frukost klockan åtta och sen har jag inte ätit nått mer förutom en korv. och så är jag trött också. haha pappas förkortning på schemat är LAn. fult.blä dubbelblä imorn är det skoola. jag vill inte/orkar inte/pallar inte/vill inte/orkar inte/pallar inte. osv.

ola vill.

hejdå.

för övrigt stal du mitt hjärta
för evigt.

viiissen.

Lör 26 aug 2006 16:31
Sport & Fritid, 21 läsare totalt
bläää så är jag HELT inställd på att få komma hem och i all ro sätta mig ner för att spela lite sims, men så sitter olajävlen där! och julia säger: jag ska spela efter honom. agrrrr! här får jag för att jag köper ett spel som jag fixar datorn för och installerar. grr grr dubbelgrr. ibland är syskon jobbiga.

usch, imorn är det dm. inte nog med det, - långdm. SUG! orka det.
jag är verkligen inne i hata-tränings-fasen igen. jag hatar den. det är jobbigt att ha ÄNNU mindre lust att träna än vanligt. blöö.

japp, just nu är jag på dåligt humör (är inte jag det jävligt ofta?).
jag är inte hungrig.

i can't see in the dark.

Tors 24 aug 2006 13:54
Nöje & Fest, 26 läsare totalt
haha, reklamen om hasse här bredvid som smsar flörtsms till alla tjejer bara för att han smsar typ gratis påminner mig faktiskt lite om.. en viiiiisss.. TC.. nån som håller med? ;pidag åkte jag in och köpte en ny mus till datorn. funkade det? neeeeeeeeej. fananfanfanfanananana. jag blir så sur!! tangentbordet funkar inte heller så det är väl nått som är fel i hopkopplandet men jag har kopplat om på alla sätt som går! jag har gjort aaaallt.. ingen nörd som kan ge mig lite tips?

köpte en skiva till pappa också, tom pettys nya. han som stod före mig i kön köpte samma skiva, det var rätt kul. "oh, ska du MEED ha den där? :)"

hell yes.

nu ringde dom från vårdcentralen och ville snakke med josefina. men hon ligger ju i sängen! lite trött efter vår långpromenad, tror jag . haha . vi åkte ända till ica och köpte glass. det dumma var att jag slog i tårna i den dumma rullstolen hela tiden så jag blöder på typ aaalla tår! dumma rullstol. men det var rätt kul. "josefina, du vet att du ser handikappad ut va? det är för att du inte har några bandage".

busta rhymes ser preciiis ut så som jag tänker mig bubba i lehaneböckerna! det är askul :)

hejdow.

another girl another planet.

Ons 23 aug 2006 11:19 (Uppdaterad Ons 23 aug 2006 19:38)
Övrigt, 22 läsare totalt

11.19tillbaks i datasalen. rooligt. nollorna är i gympasalen och skriver låt om oss som dom ska sjunga på stormötet på fredag. dom är jättefina ninjor! :) det var faktiskt riktigt bra.

har haft naturkunskap idag och hjälpt ola att klä ut sig till snörping i simpor och grodfötter. han hade ingen aning om vad det var för program, han var fyra när det gick, men jag minns massor. det programmet var läskigt! men det var kul att klä ut honom :) vi nålade fast massa fiskedrag i hans tröja och så målade jag honom i ansiktet med min dyra ögonskugga för att han skulle bli grön. slöseri, men det var det värt .datorn är färdig! hoppas pappa hämtar den idag. för då blire siiiims igen! :D19.33äsch i think i rather kill someone för datorfaaaaaan fungerar inte som den ska! jag satt och installerade den och helt plötsligt lägger den av och sen går den igång igen och då funkar inte musen! jag har försökt med aaaallt men det medförde bara att jag förstörde en annan mus. annars hände inte ett skit. faaaeeeeeen :( :( :(

imorn ska jag till clas olsson och köpa en ny datamus. funkar inte det kan världen DRA SIG!jag sket i ölbrännbollen, by the way. är jag tråkig eller är jag tråkig? yes, rätt. men vafan. mitt alkoholbehov är inte stort just nu. snarare vill jag ha lugn och ro och ensamhet. inte ens imorn blir det ensamt. även att jag tänker skita i hela mentorsdagen så är ju pappa och josefina hemma. det är kul på ett sätt, men jag vill helst bara vara ensam med mina tankar och allting.

aj nu får jag skrivkramp i fingrarna också för att jag skriver så fort. nmsdnajsfhkjashfkjasf vad jag är arg och sur eller ja.

sovdags? nollningen idag typ sög. eller lekarna iallafall. dom var tråkiga. vår nya svenskalärare var tråkig. naturkunskapen var tråkig. tråkigt!!!

jag vågar inte.

Tis 22 aug 2006 19:09
Film & TV, 19 läsare totalt
men kära nån! skolan har ju börjat igen. blää. och hela nolleplaneringen blev helt fucked up när några tog egna intiativ. grrrrrrrrrrrrrr.

men annars skämde vi ut nollorna riktigt rejält med rappen på katedern och muslimbedjandet. och tranan. bäst!

imorn blir det ölbrännboll. pallar man? :/

josefina är hemma igen! oh så skönt. hon ligger mest i sängen och så men det är ändå skönare att ha henne hemma än på sjukhuset <3

jag har ont i huvudet.

det har varit ett ensamt år.

Mån 21 aug 2006 12:14 (Uppdaterad Mån 21 aug 2006 21:41)
Musik, 25 läsare totalt

21.34


blöö, imorn börjar skolan. jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte.

jag trodde förresten att jag kommit ifrån mina ångesttankar och panikattacker när jag tävlar. men inte, då. igår var jag tvungen att bryta efter tvåan för det gick verkligen inte. fan! jag förstår inte hur jag ska bli av med dom, vad ska jag göra!? förra gången hade jag precis kommit ifatt linnea is med fyra minuter, och då kom dom. fick bryta. faaaan jag hatar att stå och böla som ett jävla barn i skogen!så går hjärtat mitt sönder
det har varit ett ensamt år.
jag ska aldrig ignorera kärleken.

äsch, just nu känns allt rätt jobbigt. josefina är inte hemma igen, nån mupp ringde på dörrn och jag ålade runt på golvet där uppe för att han inte skulle se att det var nån hemma (och när han väl gick blev jag livrädd att det var nått viktigt), ola sover, skolfan imorn (ingen vet när vi börjar)..

jag har så mycket förstånd att förlora än.21.34pete doherty och hans röst får mig att må så braaaa!
och påminn mig om att jag måste köpa david and the citizens nya album, stop the tape! stop the tape!, för jag har en tendens att glömma sånt. ah, nu kom jag på en annan sak som jag måste göra! TVÅ saker till och med!
1) anmäla mig till sm-kavlen. men det blir nog det enda sm:et jag springer, tycker inte jag har nått att göra på dom andra. sm är för duktigt folk och jag orkar inte bli duktig igen..
2) köpa mojo till pappa. musiktidningen, någon?

jupp. egentligen tror jag inte att jag minns det bättre för att jag skrev upp det här, jag måste typ rista in saker i hjärnbarken med diamant för att jag ska komma ihåg det. mojo-tidningen kommer jag glömma så jääkla fett (mm fint språk). men jag ska göra mitt bästa. dumma sm-kavle också, jag orkar inte gå in och anmäla mig. :pcause i'm in love with a feelingmåste göra mig i ordning för skolstarten. ååh, orka. fan upp sju imorn, jag viiiill inte (okej lite mycket skolklag redan innan den börjat, men ni veeeet vad jag tycker om den).. förresten, vet ni?? :

JOSEFINA FÅR KOMMA HEM IMORN! :D

såååå skönt för henne, för oss, för allaa. men hon slipper skolan i minst två veckor till. jag vill määäh.
fan orka nolla. så jävla down. får man skita i nollningen?
tjaarrrrooow.

hospitalet.

Lör 19 aug 2006 20:24
Politik & Samhälle, 29 läsare totalt
oj, första gången jag sitter vid datorn sen josefina fick höbalen över sig. eller, vi gjorde ett misslyckat försök att logga in på internet igår, josefina och jag, när vi åkte runt på sjukhuset med hennes rullstol. men lekterapins datorer var inte uppkopplade på internet, grr. men för att sammanfatta veckan räcker det att jag säger ett ord: sjukhus. för jag har varit där hela tiden! typ iallafall. åkt dit klockan 8 på morgonen och kommit hem vid halv tio typ. phuuu.

det har varit både upp och ner. i början var det jäkligt bajsigt, hon mådde så sjukt dåligt och bara kräktes och skrek och sov. jag kände mig så oerhört otillräcklig! när hon inte slutade kräkas så blev läkarna faktiskt riktigt oroliga, för dom kom inte på vad det var. så hon fick ny tid för röntgen och röntgade magens mjukdelar. då visade det sig att hon hade en fet blödning i magen som tryckte på tarmarna och som gjorde att hon kräktes massa. men så fick hon medecin mot det och det blev bra! så nu är hon riktigt pigg, som sagt åkte vi rullstol igår och idag har hon tillochmed kunnat duscha! :)

yes, jag har köpt nya skor idag. eller, mamma och jag köpte tillsammas ;P
MEN nu orkar jag inte skriva mer.

ganska hemskt.

Tis 15 aug 2006 20:38
Övrigt, 30 läsare totalt
för att ta allt från början:

igårkväll ungefär klockan tio ringde en skräckslagen och chockad julia till mig och skrek att mamma och pappa var tvugna att åka till himnafjället direkt. josefina hade "ont i ryggen" och jag försökte få ur henne vad som hänt eller varför men det enda julia fick fram var "den.. den rullade bara! den rullade!!"
så mamma och pappa cyklade iväg.

ungefär tjugo minuter senare kom pappa hem för att hämta bilen och om jag varit orolig innan så var det inget gentemot det jag blev då. men kalle lugnade mig och sa, att om det varit riktigt allvarligt så skulle han inte hämtat bilen, han skulle ringt efter en ambulans istället. så jag lugnade ner mig lite och insåg faktiskt logiken i det hela.

men en timme efter det kommer bilen hem igen - utan pappa och josefina. josefina hade trots allt varit tvungen att åka ambulans och jag visste fortfarande inte vad som hänt. efter att jag tröstat en livrädd julia ("hon kommer hamna i rullstol!!! hon kommer aldrig mer kunna gå!!") berättade mamma äntligen. julia, josefina och två kompisar hade lekt med en sån där höbal; josefina hade stått ovanpå medan de tre andra knuffade på. men det som först var en rolig lek blev snart stort allvar; höbalen började rulla nerför en backe och josefina klarade inte av att hålla sig kvar på den. hon ramlade av och började skratta - tills hon fick syn på att ensilagebalen var på väg rakt mot henne. på något sätt lyckades hon hindra den från att rulla över hela henne ("hon hade änglavakt", sa en av läkarna på sjukhuset sen). hon hörde hur det knakade "nånstans i ryggen" och bara skrek rakt ut av smärta.

klockan tolv igårkväll visste vi fortfarande inte vad som hade hänt; josefina låg på akuten och väntade på att röntgas. man hade kontrollerat att det inte var något fel på ryggen och hon var inte förlamad på något sätt. de antog att det inte var något fel, att hon bara blivit svårt chockad och fått lite blåmärken. men josefina fortsatte klaga på att hon hade ont i ländryggen och runt rumpan. läkarna trodde att det berodde på att hon legat på en hård madrass alltförlänge och väntade med att kolla saken närmare.

så imorse blev jag väckt av mamma som berättade att vi var tvugna att åka in till sjukhuset för att lösa av pappa, och att josefina blivit röntgad under natten och att det visat sig att hon hade sprickor i bäckenet. vi kastade snabbt i oss frukosten och gav oss iväg. när vi kom fram låg josefina och grät medans några doktorer klämde på henne och diskuterade huruvida hon skulle behöva opereras eller ej. det behövde hon som tur inte, men de berättade också att det inte bara var sprickor utan helt avbrutet på två ställen och att hon skulle behöva stanna på sjukhuset i minst en vecka.

ja, och sen åkte mamma för att jobba och pappa hem för att sova. så jag har varit på sjukhuset med josefina hela dagen. det har varit så hemskt att se hur dåligt hon mår, hon kan knappt röra sig och så kräktes hon flera gånger för att smärtan är för stark. hon kan inte kissa själv och får inte ner någon mat. jag kom hem sju ikväll, när mamma bytte av mig, och ska tillbaka klockan halv åtta imorn.

gumman :(
men nu är jag hemma och ska snart sova för annars orkar jag inte upp imorn. jag tycker det är rätt läskigt med sjukhus. men vem tycker inte det? puss vi hörs imorn.

morris brown (clean).

Mån 14 aug 2006 15:38 (Uppdaterad Mån 14 aug 2006 20:48)
Nöje & Fest, 24 läsare totalt

15.34haven't you people ever heard of
closing the goddamn door, no?
julia har bakat bullar och vad smakar bättre än nybakade bullar? mja inte är det mycket! bullar är sjukt ovanligt i vårt hem eftersom folk i allmänhet typ hatar att baka och laga mat så därför är det extra sjukt jäkla gott! mmmuums :)

ja, julia och josefina är hemma igen. paaaain in the aaaaass. ne, så farligt är det inte. men det är rätt skönt när dom inte är hemma också. haha. men nu är mamma och pappa borta istället, för dom började jobba idag. vi har en vecka kvaaar. yes! för jag dör på att det är så fucking kort kvar till skolan. jag haaaaaaaaaatar skolan! ah fan vad jag är cool som hatar skolan!

brand new cadillac20.39is this how it's supposed to be?

jaa. jag ska nog bli privatdetektiv när jag blir stor.
datastället hade stängt när vi kom dit och så såg vi tomas boman på posten.det är så mycket jag vill och som jag går och längtar efter/tänker på! det är så mycket känslor och tankar som dansar runt i mig hela dagarna och framförallt nätterna och de går inte att förklara men jag lovar att de flesta faktiskt inte är positiva. eller bra. eller vad man säger. men dom kanske är bra? jag vet inte. jag vet fan ingenting. (och tänk nu inte "tjejen har bara kärleksproblem", för tänker ni det så spottar jag nån i ansiktet! inga jävla kärleksproblem! chansen att jag skulle råka ut för sånt är typ lika stor som att pingvinerna skulle simma och hälsa på sina vänner isbjörnarna!)äsch.
jävligt bra ord. beskriver mig rätt bra. äsch.
:)

morris brown (clean).

Mån 14 aug 2006 15:38 (Uppdaterad Mån 14 aug 2006 20:48)
Nöje & Fest, 24 läsare totalt

15.34haven't you people ever heard of
closing the goddamn door, no?
julia har bakat bullar och vad smakar bättre än nybakade bullar? mja inte är det mycket! bullar är sjukt ovanligt i vårt hem eftersom folk i allmänhet typ hatar att baka och laga mat så därför är det extra sjukt jäkla gott! mmmuums :)

ja, julia och josefina är hemma igen. paaaain in the aaaaass. ne, så farligt är det inte. men det är rätt skönt när dom inte är hemma också. haha. men nu är mamma och pappa borta istället, för dom började jobba idag. vi har en vecka kvaaar. yes! för jag dör på att det är så fucking kort kvar till skolan. jag haaaaaaaaaatar skolan! ah fan vad jag är cool som hatar skolan!

brand new cadillac20.39is this how it's supposed to be?

jaa. jag ska nog bli privatdetektiv när jag blir stor.
datastället hade stängt när vi kom dit och så såg vi tomas boman på posten.det är så mycket jag vill och som jag går och längtar efter/tänker på! det är så mycket känslor och tankar som dansar runt i mig hela dagarna och framförallt nätterna och de går inte att förklara men jag lovar att de flesta faktiskt inte är positiva. eller bra. eller vad man säger. men dom kanske är bra? jag vet inte. jag vet fan ingenting. (och tänk nu inte "tjejen har bara kärleksproblem", för tänker ni det så spottar jag nån i ansiktet! inga jävla kärleksproblem! chansen att jag skulle råka ut för sånt är typ lika stor som att pingvinerna skulle simma och hälsa på sina vänner isbjörnarna!)äsch.
jävligt bra ord. beskriver mig rätt bra. äsch.
:)

die, allright.

Sön 13 aug 2006 14:46
Teknik & Vetenskap, 20 läsare totalt

14.45

everything looks perfect
from far away
come down now
they'll say
shit! klockan är redan halv tre! jag har bara spelat lite tevespel och typ ätit frukost och duschat och så slängde jag en blick på klockan och fick värsta chocken! vart tar mina dagar vägen egentligen? :S men dagen idag får gärna få fort och smärtfritt, för imorn ska vi åka och fixa med datorerna och det vore skönt att få det gjort. så jäävla irriterande att inte ha fungerande datorer och framförallt - icke fungerande SIMS! grrrrrr

äschan. kanske ska dra ett träningspass, till och med mamma har sprungit spåret idag och knoll och tott är på gm. men det är ju så förbaskat tråkigt. blö. usch ola har så sjukt mycket skiitmusik på sin låtlista! jävla christina aguilera. green day. ozzy osbourne. jag spyr!

nu kom lilly allen iallafall. det duger. men hello saferide är fan dåligt! låter precis likadant som alla jobbiga svenska tjejer, typ laleh och elin sigvardsson. euuuww.

'cause I found the backdoor out of teenage hell -
all right!


jag har fått nya gardiner i mitt rum, det är faktiskt jättefint! förresten skulle jag ha målat om mitt rum den här sommaren, men inte har det blivit gjort inte... det är så lite man gör som man borde! man bara snackar men inget händer. mycket snack, lite verkstad. det är nog en ganska bra beskrivning på mig tror jag..

men nu ska jag gå upp och sätta på lite kaffe, kura ihop mig under en filt och läsa min bok. (aah jag är så jävla förutsägbar! gör jag inte EXAKT samma saker varje dag!?) för jag är sjuk och ute är det kallt och grått och regnigt. känns lite som en dag som lätt skulle kunna vara min födelsedag. men så är ju inte fallet, dit är det ett tag kvar! men, so long fools! (and thanks for all the fish ;p)

but when it comes to cash
i'm gonna die all right!

it's all about music. på riktigt!

Lör 12 aug 2006 14:26 (Uppdaterad Lör 12 aug 2006 20:30)
Övrigt, 14 läsare totalt

14.26

jag varvar sims när den datorn funkar med en bok av lehane och ztv. allt med en kopp kaffe i handen. vuxet va?

eller inte. på måndag ska vi visst lämna in datorn så simsspelandet är bara dumt att ägna sig åt. för då raderas ändå alla familjer. oh, nu är det the slaves med everyone's on drugs på ztv! den är bra. jag är bra.

jag vill ha en egen dator. geeeee mig! (ge mig jacko också)

äsch jag orkar inte med någonting idag. seg som fan och deg som fan. igår var bob här, det var angenämt. ola och jag fick vattenkriga med henne då kerstin vägrat ställa upp. jag köpte ett par nya skor igår också! ett par vagabond som var på rea.20.24humöret är inte bättre och datorn ska lämnas in på måndag. hoppas vi får en ny på direkten för jag orkar inte vänta. ska se walk the line ikväll om jag orkar, men frågan är om jag gör det. och vadfan har det blivit av med min träning? jag hatar att träna och jag hatar att jag inte tränar. fucking kluven men yepp sånt är väl livet antar jag.

okej om man skulle försöka vända det här dagboksinlägget till något positivt (för så jävla bitter är jag egentligen inte) så kan jag säga att patrick kenzie är riktigt jävla rolig och att jag ska döpa mitt barn till bubba rogowski.

och för att gå från en sak till en annan så vetjagintevadjagskulleskriva.

och jag sa: jag tycker om dej.
och du sa: jag tycker om dej.
det var väl bara nåt som vi sa
som vi sa för att det lät så bra.
och stackars, stackars jack. drömmen om hans älskade sprack.
jag har ingen dröm.

och jag har inte bråttom!

Tis 8 aug 2006 20:29
Djur, 24 läsare totalt
nu är jag typ aaaaaaaaaasglad för jag håller på att installera SIMS TVÅÅ på den nyomstartade datorn! <3<3
ja nu vet vi vad jag kommer att ägna mig åt de kommande lovveckorna - simsiiii! jag nördar verkligen det spelet och jag har typ moderlig kärlek till mina simmar. eller, dom som ser bra ut. för jag avlar bara snygga simmar :p

i loooove sims!

och bob? jag kommer på ditt kalas! :)


ooh påminn mig om att jag ska spela in fler band! för freestylen fungerade som tur var :) jag ska göra band med mando diao, popcicle, the mo, sonic youth.. tror jag. påminn mig. det är tråkigt att plocka ved.i go down to the river
filled with regret
i go down and i wonder
if there was any reason left
i've just before my lungs could get wet
i'm lonely, but i ain't that lonely yet

mina historieberättare.

Mån 7 aug 2006 20:16 (Uppdaterad Mån 7 aug 2006 20:36)
Relationer & Sex, 18 läsare totalt

20.19

idag har jag köpt tio nya band till min walkman, asbra! och ett par hörlurar. men så funkade den inte när jag skulle sätta igång den. är det tacken!? hoppas för allt i världen att det bara är batterierna det är fel på, annars måste jag väl börja skrapa ihop mina väl förtjänta slantar och gå och köpa mig en ipod. eller en cd-freestyle. det sistnämnda är nog det enda jag har råd till (läs: orkar spara till).

har iallafall redan spelat in ett band för det är så mysigt! hela proceduren liksom, att först välja vilka skivor som ska spelas in och sen sitta och vänta medan den gör det och sen skriva i alla låtarna på respektive sida av bandet. på det här första bandet valde jag på A-sidan: White Stripes - The White Stripes och på B-sidan: Teenage Fanclub - Howdy. asbraaa :)

var i stan idag med i stort sett hela familjen i släptåg, och alla hade typ tusen ärenden att uträtta! ola skulle boka klipptid och fixa id-kort (och allt vad det innebär, typ ta kort och allt det). han och jag skulle också boka uppkörning tänkte jag skriva men riktigt SÅ långt har vi inte kommit än ;) däremot skulle vi boka handledarkurs, mm, så var det. vi fick inte plats förrän i september! grr. men känns skönt att ha det gjort iallafall. nu ska jag bara göra synkontroll och fixa papprena så sitter jag bakom ratten sen! bruuuuuuumbruum.


jao men för att återgå till våra ärenden dååvaaa. vi skulle köpa skolmaterial, almanackor, pennor, kollegieblock och sånt. vi köpte värsta spejsiga blocken ni vet såna med sju ämnen i ett block? asbra för latisar som oss. och så baxade jag en penna och ola ett sudd så nu lär vi ju bli polisanmälda ;)
ny mobil skulle jag kolla också! jag har ju visserligen mitt loppisfynd men jag tror jag tänker låta den få vara mitt andrahandsval. dock hade alla mobiler av den rasen som jag ville ha blivit tillbakaskickade för att typ lagas för att det var nått fel med mjukvaran (fett frågetecken). så nästa vecka skulle dom få in dom igen!
(går och drömmer om dig ibland, ja jag går och drömmer att du var här)men vad ska hända under resten av veckan egentligen? jag har verkligen noll planerat. hives blir inget av för pengarna lyser med sin frånvaro och många jobbar. men jag står fortfarande fast vid att det skönaste som finns är att bara vara hemma och inte göra nått vettigt :) på riktigt. och jag vet att jag lätt blir tjatig men idag tog ola en groove-tidning till mig med en underbar artikel/intervju med raconteurs!

nepp nu ska jag dra och plocka ved och sen gå och lägga mig tiillrätta i knoll och totts soffa och läsa en drink före kriget av lehane.

come give me a hug
(det kallas att jag ibland älskar mig själv och tänker bli nått asvärt i framtiden)
FÖRRESTEN med stort F! (jag kommer aldrig komma ut till veden, tack och lov)
kolla vad jag hittade bland mina favorit-hemsidor:
http://labb.gy.varmdo.se/~karlan/ AAAAH! så jävla länge sen och så sjukt kul !
kalle bjuder på den, kollakollakolla!

what katie did next

Sön 6 aug 2006 11:43
Media & Reklam, 30 läsare totalt

11.43om du aldrig blivit till, skulle du inte läst detta.
och det skulle inte ha gjort någon skillnad. och när du inte längre finns till, är det som att du aldrig skulle ha läst det. det gör ingen skillnad. [...]


ooh jag var så trött imorse! och det berodde på att jag fick på tok för lite sömn i ögonen under utio. vem vaknade inte av startskottet!? bööh sen kunde jag inte somna om. men jag var nog en av dom som sov längst ändå, för ola till exempel vågade inte ens gå och lägga sig för han trodde pia skulle få damp. så han var vaken hela natten, haaa

men första slingan på min bana gick bra! asbra faktiskt, önskar det varit målgång direkt därefter, men icke då, vi skulle ju ha kartbyte. faen. började med att bomma första kontrollen efter varvningen direkt. braa. inte. och sen orkade jag inte mer. usch vad arg jag blir!
men hagaby och filiip vann :) och jag är så glaad för deras skull och för att jag fick en anledning att prata med filip. eller egentligen har jag väl alla anledningar i världen men jag använder mig inte av dom. äschansidag har jag ingen aning om vad jag ska göra och det är så lov ska vara :) jag ska läsa bok och lyssna på underbara white stripes för jag har ju fått den skivan jag inte haaar (och det har jag redan sagt) och den är underbart bra precis som dom andra! och så ska jag typ sola och försöka få cold mountains subs att fungera. ååh cold mountain <3 ska ni se en film och inte vet vilken så se back to cold mountain! för man gråter sönder och jackiee är med i den :D

well i've said it now, nothings changed
people are burnin for pocket change
and creative minds are lazy
and the big three killed my baby


inatt sov jag i dubbelsängen med mamma för hon vågar inte sova där ensam när inte pappa är hemma. och det var så myysigt , vi låg och pratade hur länge som helst. efter att vi hoppat i sängen , haha. och ola har sovit sen typ klockan två igår eftermiddag! det är heeelt sjukt! han är inte vaken än, man funderar ju på ifall han typ är död eller nått :S

white stripes - i fought piranhas

oboy!

Ons 2 aug 2006 10:16 (Uppdaterad Ons 2 aug 2006 11:11)
Föräldraskap & Barn, 22 läsare totalt
det är kyligt här i natt

trallaaa. tävling idag. distriktsmatch och grejer. blö vet inte om jag orkar. ska baka en kladdkaka med ola sen nån gång om det hinns med, vet inte om vi ska åka typ vid ett eller nått.

håller på att ladda hem back to cold mountain också. wooonderbar! på tal om det, youknowwhat? jag har ALLA WHITE STRIPES-skivor nu!!! fick nämligen tag på den första iförrgår! eller, jag fick den av julia och pappa som varit på vaxkupan. vaxkupan is the shiiiitt!! den har inte funnits nån annanstans! puuuss på den och på jackii. <3

when you first left me
i didn't know what to say
i'd never been on my own that way
just sat by myself all day--> why would you pay for see me in a cage?

han är ju så jävla great, den där doherty.
jag har köpt ett par till skor förresten! det är jimi hendrix på så jag var bara tvuuungen att ha dom! :) nu har jag en sko med hendrix, cobain, viscious och morrison och en sko med bara hendrix! grejen är att jag bara köpt dom för att dom är på skorna men det gör inget för jag är rik! (haha nee men skorna är faktiskt fina också och så var det rea och så är dom feta!)

ooh nu kom jolene med white stripes och jag typ weeee :) har du den inte så tanka för den är så fett mycket bättre än med parton!

jag har köpt nya böcker!
en ny lehane-bok och lyckan är gjord för han är absoluta favoriten näst efter
nick hornby (som skrivit "high fidality" som bara är SÅ underbar!) vars nya bok jag också köpt! och så köpte jag john ajvides nya också. så himla asbra!

för att förstärka min geekstämpel kan jag tillägga att jag ska börja prenumerera på illustrerad vetenskap ;)

shake thaaaat

Lör 29 jul 2006 18:39
Mode & Design, 31 läsare totalt
uuuuh nu dunkar vi shake that med feeetaste basen i hela huset!
kom igen !!!

haha, pappa kommer komma ner vilken sekund som helst och säga "det hörs i hela huset grrrr grrrrr aaaarrrghhhh" som alltid men just nu så ger vi blanka faaaan i det! (uuuh rebellerna)

haha jaja nu ska jag försöka få tag i dom jag skulle ut med men vafan det började visst fyra, vart fick jag åtta ifrån? :S

lama, struts, get

Fre 28 jul 2006 15:00
Politik & Samhälle, 17 läsare totalt
natten var vacker och månen var full
du var som natten och jag var som månen
och du var som jag


jakob hellman är underbar på riktigt. först gillade jag inte alls honom med tanke på att han andas mitt i orden typ, men ååh vad jag har ändrat mig!
jakob hellman - fritiof och carmensita
smälter man eller?jag såg en film
en framtidsvision
en kommentar
var att slutet blir så sorgligt
i regissörens version


meen för att gå från det ena till det andra. nu ska jag snart in till stan för att träffa lite klass och planera lite nollning. undar just hur många vi blir? :P typ jag, stina, erik, robin, karin, sandra, anneli, adam. woaa.

laga lite mat borde jag göra också. PÅ tal om asfalt! jag har sprungit asapissalångt idag. blev så trött att benen skakade när jag sprang. blää jag vill vara bra tränad. ska ju trots allt springa sista på utio, haha. jag sprang från tallboda och hem och det var helt klart enough. död.

fuck maestro. ibland.

Tors 27 jul 2006 11:40 (Uppdaterad Tors 27 jul 2006 23:05)
Sport & Fritid, 20 läsare totalt

11.40faaan så funkar det inte att betala mina kläder från asos med mitt kort! daaaaaaaamn vad arg jag blir ! när mitt kort går ut ska jag ha VISA!!!

äsch nu ska jag in till stan. triiist.
jaha nehe. ska väl fortsätta på berättandet från fajvdejs också men det orkar jag itne nu. baaajs21.40jag orkar inte berätta mer om femdagars. sjätte var sådär, jag strulade med kaaalle (så nu vet alla det). men jag står fast vid att det är bra att strula med sina ex, man vet liksom vad man får. dock var det inte speciellt schysst. mot nån egentligen.. :/nu har jag ialalfall fått låna pappas visa så nu ska jag tamejfan ha de där kläderna! grr. (tre linnen :P) och vet ni? jag har handlat massa idag också för jag fick se till min stora förvåning att jag hade 2000 pix på kortet! så jag hoppade högt och shoppade sönder. typ. ett par skor, en tjocktröja, två armband, en ögonskugga, en eyeliner och en scarf <3 dödskallescarf is my beeest :)

tänkte köpa en jättefin väska också men den gick på 1200 spänn så jag avstod. uusch tänk sen när jag tjänar egna pengar, jag kommer köpa asdyra grejer som jag sen inte kommer att ha nån nytta av :/jag spillde vodka på min mobil på sjätte! eller på mammas, för jag hade hennes eftersom min är trasig. men så var jag på loppis och hittade en 5110 för 50 spänn! så nu har jag en mobil igen <3 fast den saknar vibrator och t9-funktion.

ola utklassade mig och josefina totalt på monopol förut förresten. haha det spelet suger rätt så mycket..
imorn ska jag träffa en liten del av klassen i domkyrkeparken för att diskutera nollningen av ettorna. kuuul . :S23.00amanda. säger:
Stina. säger:
jag är nakenfis

Stina. säger:
Karl säger:
Klä på dig förfan!
Stina. säger:
hmmm, va tog de... 10 sekunder
Stina. säger:
jag VISSTE att du skulle säga de till kalle direkt

haha okej, nån som fattade? det var iallafall jävligt kul. nu ska jag dra. tjaaa. (mamma är på kreta nu! helt tooomt hemma.. :/ )

fem dagar

Ons 26 jul 2006 11:54 (Uppdaterad Ons 26 jul 2006 13:39)
Nöje & Fest, 19 läsare totalt
anita blev glad två gånger:

först blev hon glad när vi kom,
och sen blev hon glad när vi gick

mm faktiskt. skönt att kunna glädja någon twice ;) och det är ju skönt att hon inte direkt sitter och tjuter ihjäl sig när vi rest därifrån.jo såhäräreva, om vi nu ska ta allt i kronologisk ordning:
femdagars är liksom avverkat nu och därmed sommarens fetinghöjdpunkt. fast frågan är om det är lika mycket höjdpunkt nu för tiden som det var long time ago, typ 2002 i skövde och 2003 i uddevalla.. och jag tror svaret på den frågan är nej, för dessa två nämnda femdagarsår är nog helt oslagbara, dom var bara sååå underbara.

MEN för att återgå till det HÄR året och oringen 2006 i HÄLSINGLAND:

torsdag 13/7
det var dagen då vi anlände till centralorten i mohed. mohed blev faktiskt under femdagarsveckan den andra största staden i hela hälaingland med över 30 000 invånare och vi orienterare bidrog med över hälften av den siffran!
vi bodde på ett flygfält, så alla bodde på samma stora camping liksom, och det hade både för och nackdelar. det var nära till allt och så, men sjukt svårt att hitta till folk och veta vart folk bodde!
- aha, vart bor ni då?
- dääär (pekar in i husvagnssmeten), typ i mitten nånstans
typ så var det. men det gick att leva med, jag visste liksom vart anna och emil bodde i allafall! :) men på torsdagen var det typ ingen som kommit upp än och det var fortfarande sprutt i vattenkranarna!

fredag 14/7
mjoo nu tror jag allt att det började strömma till lite medmänniskor därute på fältet. vi lånade träningskartor av familjen lindberg och åkte och tränade. dock hann inte julia och jag så långt innan hon började yra och springa fel och tappa bort ord. med andra ord; hon fick migrän! och det var lite av en katastrof med tanke på att hon dagen därpå skulle representera östergötland tillsammans med anna, johan och robban i milkostafetten på invigningen! shiiiit. och inte hade pappa eller dom andra kommit tillbaka till bilen heller, och sjäääälvklart hade pappa med sig bilnyckeln när han sprang, så vi fick inte tag på hennes tabletter i tid. så vi satt där utanför bilen, lutade mot ett däck, julia och jag. hon gråtandes för att hon hade så ont och jag med handen på hennes huvud (jag kunde verkligen inte förstå hur hon kunde ha så ONT där inne!)
vi for hem och bäddade ner henne (fortfarande med träningskläderna på) och hoppades att det skulle bli bättre..

lördag 15/7
... och det blev det! hon var visserligen tung i huvudet, men hon kunde springa! och fort gick det! dom blev faktiskt fyra tillslut. så ingen pallplats men nog en spännande tävling! sen minns jag inte så mycket mer från den här dagen. jag tror jag hängde med malin sofie och fredd och sen gick jag kanske och la mig eller nått.. :S

söndag 16/7
jamen på den här dagen började ju tävlingarna! första etappen och jag startade nångång vid nio. det gick inte så jääättebra, orkade inte springa alls (och det är helt sjukt för jag trodde att jag var BRA tränad!). blev hängd av en jävla finska som jag irriterade mig sööönder på (fast jag vet att man ska försöka att inte bry sig men det GICK inte att koncentrera sig!! det var så jävla uppenbart att tönten bara hängde på!) mm och så bommade vi, såklart. jag kunde inte tänka klart för jag var så rasande och hon orienterade ju inte för fem öre. tillsist hittade vi iallafall kontrollen och då hade vi kommit ifatt sofia carlsson också, så vi var värsta gänget som satte av mot femman (varav två orienterare och en tönt). men så delade vi upp oss; jag sprang stig runt och sofia försökte springa rakt igenom och då hängde finskan på henne istället! yeeeees! så jag sprang och sprang för att dom inte skulle komma ifatt och det gick rätt bra, jag hade 53 minuter tillsist och sofia 89 tror jag. dom bommade på raktigenomvägvalet ^^)


äsch nu orkar jag inte skriva mer på ett tag. jag återkommer senare tror jag.

en sak till ; jag har fått ett mail! <3

amanda is da shitt

Ons 12 jul 2006 12:16
Sport & Fritid, 24 läsare totalt
NUUU pratar jag med bästaste mangan om tvärnö och jag längtar ihjääääl mig! efter femdagars kommer vi till tvärnö <3

då ska vi bada, fiska, åka båt, cykla till raggarö och köpa glass, spela spel, fjanta, KLUBBA SÄL, leka med hundarna, bada mer, sola och allt det där somriga och mysiga som bara magnus ola och amanda kan göra tillsammans! :)

weee nu blev jag glad och nostalgisk! och först och främst är det ju faktiskt femdagars och det är inte fy skam det heller ! imoorn bär det av dit!

nu måste jag städa och packa. puss!

förresten så registrerade jag mig på den där refillsidan så att man skulle få 100 kr gratis att ringa för från aftonbladet. men så tutar det upptaget när man ringer! dumma skitsida.

oh mary

Mån 10 jul 2006 21:14
Utbildning & Jobb, 17 läsare totalt
inte är man hemma mycket på ett sommarlov! nu har jag varit i motala sen i fredags och badat i pariserviken och ätit glass i vadstena och åkt runt. på torsdag bär det av till hälsingland och direkt därefter åker vi till tvärnö! <3

mormor visade mig alla papprena från rättegången som mamma drog igång mot strömbäck. det var ju seriöst läskigt :|

jag har också gjort ett försök att permanenta håret men det blev inte speciellt bra. ser mest ut som att jag sovit med flätor eller nått, det blev inte lockigt liksom. suuuck.

neej jag orkar inte blogga mer. död. hej.

everybody on the party do the cha cha!

Fre 7 jul 2006 09:35
Politik & Samhälle, 34 läsare totalt
jaaaaha. då var man hemma igen då. och det är faktiskt skönt om jag får säga det själv. två veckor i det där skumma landet var lite att ta i. jag menar, vilket jävla språk dom pratar! och så har dom jävlarna dubbat varenda tv-program, till och med oc! dom kan ta sig.

vi fick iallafall uppleva bulgariens varmaste dag på 40 år samt världens fetaste monsunregn. helt sjukt, vi bodde precis framför nåra berg, så det lutade liksom hela vägen ner till havet. och det bara forsade vatten ner längs gatorna! det var ett litet skjul nedanför vårt hotell som helt strök med (stackars gubben som bodde där) och det var massa hotell som fick evakueras. avloppen svämmade också över så vattnet som strömmade var inte direkt rent. poolerna blev helt bruna!

sunny beach sög ju by the way. visserligen är det säkert roligare när man är fler, liksom. ola och jag är ju bara två. men ändååå. vi hade värsta förväntningarna men det blev inte riktigt lika kul som vi tänkt oss. eller, ola hade rätt kul. frida och hilda hette dom va? ;)

igår gjorde jag massor! jag:
- sorterade mina fantomen ^^)
- städade ur äckellådan under sängen
- solade
- åkte med mamma och handlade
- lagade tacos
- åkte till åby och sprang andra "etappen" av åbys tvådagars

okej, det var kanske inte så mycket. men ändå!

de här låtarna kommer för alltid att förknippas med bulgarien:
razorlight - in the morning
chelo - cha cha
jamie foxx - extravaganza
snook - ojojoj

såreså! men nu ska jag snart till tandläkaren och sen till mormor och bada i varamon. tjo! dock tror jag det innebär att det inte blir nån monkeynight för mig på lördag.. vifårse.

tjaaarrå!

jukolajukolajuuukolaaa 2006

Tis 20 jun 2006 23:16
Teknik & Vetenskap, 45 läsare totalt
jukola var helt okej och det var du med . på riktigt :)
joo, jag hade det underbart och det hoppas jag att fler hade! ÄVEN att det var viking hem. jag gillar numera viking!!! <3

nu känner jag mig mest trött och så har jag lite ont i halsen, men jag har lik förbannat varit ute och tränat och det får mig att känna mig fettostolto!
jag har varit inne istan en vända också, följde med ola när han skulle klippa sig. woo hans hår är kortare nu! det är liksom en FRISYR! jag fick som jag ville och vad var det jag sa? - jo, att det skulle bli mycket snyggare. och vad blev det? typ FEETMYCKET snyggare!

- who's the man?
- LITTLE JAN!

yes yes. haa.

köpte mig två vita toppar och en bok, ska läsa sönder där nere i europa. för vet ni? jo, imorn åker vi! till bulgarien i tvååå veckor! men inte förrän på kvällen, så packningen hinns med imöra. likaså hinner jag nog med att följa med julls in till stan för inhandling av ytterligare en bikini.

saker jag gillar att shoppa, det jag gillar mest först:
- skor! waaahh vad jag impulsköper skor jämt!
- linnen, köper alltid och jämt linnen
- bikinis, läääätt

och vet ni vad jag har fått reda på? joo, att det är asbilligt med skor nere i bulle! och vad tycker vi om det!??! vi ÄLSKAR det! eller iallafall jag.

mandipand. sovdags! är sjuukt trött. eller vänta.
först måste vi ju tacka för målen! bock till allbäck och henke. bockbock. men snyggast är lätt zlatan, dock inget spel för honom idag. först zlatan sen svensson. och santacruz!!

nattii.

blommor i håret

Ons 14 jun 2006 12:02 (Uppdaterad Ons 14 jun 2006 12:45)
Resor, 32 läsare totalt
haha, kubbturnering idag. asovärt. tur att vi förlorade för då kunde vi åka hem, fast samtidigt lite shamy att förlora mot esteterna. ha!

det var ett jävla tjat om den där morrisey! grrr.

klassfest ikväll iallafall. asskoj det men vädret är ju käss, vi valde nog sämsta dagen för det tror jag! igår var det asbra och imorn ska det bli asbra men idag är det kääss. suck!

jag är hungrig, men jag har inget att äta. jag vill ha spaghetti och kööffesååås!
harrå..

Cissi. säger:
men frågan är vem jag sak hångla med?
amanda. säger
robiiin!
Cissi. säger:
nä?!
Cissi. säger:
han är ju kristen!
amanda. säger:
HAHA!
Cissi. säger:
men jag skulle lätt kunna hångla med honom
Cissi. säger:
om han inte va kristen, jag vill ju liksom inte komma o störa i hans celibatliv

RSS 2.0