16:05

Mån 2 maj 2005 16:05
Övrigt, 18 läsare totalt



Jag har fått låna en mic av Data-Janne, så nu har jag tokskoj här vid datorn. Man kan prata in massa skit jue! Fast det jag egentligen ska ha den till är att läsa in min svenskaberättelse på CD. Yes, bara att jag inte vet hur man gör, så jag försöker få tag på Jorik så att han kan förklara. Han är dock oanträffbar för tillfället. Attans!

Chooklad. Det är nam-nam.

Idag blir det vila, jag har ju tränat som en ytredutkionsfirma i helgen. Så jag ska vila mig iform till KM på femman imorrn. Och så ska jag träffa Olivia på onsdag, och sen kommer Filip, eller jag ska åka till honom. Myys.

Jaja, nu ska jag prata in den där förbenade berättelsen, för nu vet jag hur man gör. Sedan ska jag sova. Adios.

sm-läääger

Sön 1 maj 2005 20:45
Övrigt, 14 läsare totalt


Oh yeah, back from a givande träningsläger i dalarna, mmmyes. Började fint med en liten tvåochenhalvtimmes försening, men det var lugnt, var det. Vi bodde i stugor, och i min bodde Husmor-Henrik, Diva-Matte, Snäll-Kristin och Milda-Matilda. Och så jag, förstås.

I lördags tränade vi två pass, varav det första var 6,7. Jag sprang dock inte hela då mitt lopp fick ett abrubt slut efter det att jag råkat trampa på en orm. Den måste vart död, för den reagerade inte, men JAG är inte död, och jag reagerade. Starkt. Jag sprang rakt in i skogen och kom helt vilse. Såg ormar överallt och fick springa tillbaka. Som tur var vare bara några få kontroller kvar.

Andra passet var ett kortpass, (sorry, MEDELPASS), typ fem kilometer, där jag kom ifatt Fredd, Kristin och typ alla men sen bommade bort mig massor till en kontroll. Blev även här skrämd av ett djur i skogen, denna gång inget ritkigt dock. Richard lekte björn och skrämdes lite smått.

På kvällen firade vi Valborg (Annas födelsedag! :D) med en föreläsning av Anders Silvemark och sedan, när vi var tillbaka i stugorna, hade vi party i vår stuga. Ett lugnt party. Vi låg i soffan slash på bordet slash i Henkes säng och läste Slitz och babblade. Sen förflyttade vi oss in till min och Kristins sängar, och tillsist var det bara jag, Matte, Kristin och Henke kvar och sen var det bara jag och Kristin och vi pratade och pratade och pratade, hela kvällen, ända tills halv två.

Idag var det tävling, blev väckt halv åtta, starten var 50 meter från där vi bodde och jag startade vid elva. Yess. Satt och tittade på teve tills tjugo i elva, Alladin. Mihi. Startpunkten var högst uppe i en jävla skidbacke eller nått, men det gick fint, fick bara typ tio liter mjölksyra i varje liten bencell. Mmmmums. Sedan körde jag på max och höll på att spy i slutet, men det gick bra iallafall, slog Anna och var bara 16 sekunder efter freddie.

På eftermiddagen väntade ännu ett pass, men det pallade jag inte riktigt. Tog bara några kontroller och gick sedan tillbaka.

Nu är jag hemma och jag saknar Filip.

nyyyy

Tors 28 apr 2005 19:56
Övrigt, 19 läsare totalt


Och idag är jag ny. Det här har jag nytt:

> skor, för det var 30% på alla damskor på Vagabond, så jag kunde inte låta bli.
> solglasögon, så nu är jag cool.
> diadem, var billigt på glitter & jag är skyldig jull ett efter att ha slarvat bort hennes gamla.
> linne 1, ett sånt där som typ är lite klänningsaktigt. svart.
> linne 2, ett vitt lite skrynkligt.
> linne 3, ett vitt halterneck. inget märkvärdigt.
> strandklänning, en brun. beach 2005!
> bikini, brun den också.
> väska, en vit med blå blommor. naajs.
> och så en rouge.

Är jag inte liiite ny, så säg? :)
Håller på att fixa med min matsäck till imorrn också, och lite packning.
Jag ska ta mig från simhallen till a-kedjan hyrbilar imorrn, med en OL-rygga och en annan vanlig väska. Hur faaan ska det gå till ?

Vi gick till bibblan idag, jag, Stina, Elsa och Elina, för att läsa våra engelskaböcker. Stina och Elsa gick för att utföra ett ärende på Bokia, så jag och Elina blev kvar själva. Och båda lyckades vi somna i de dära stora fåtöljerna i solen. Åååh vad skönt det var och åååh vad jobbigt det var när jag vaknade och såg att domkyrkoklockan visade 13.12 när vår lektion började 13.15. Goosh.

Aah jag orkar inte packa!

Ola och jag skulle göra pannkakor förut. Det var faktiskt roligt. Han är mycket duktigare än mig på att laga mat :( Böö. Mina pannkakor blev bara mosmojs medans hans blev runda och bra. Så fick jag äta mosmojs när han kekade pannkakisar. FÖSK.

Vi såg på en film om folkmorden i Rwanda på samhällskunskapen. Uääääk, hemskhemskthemskt. Usch!

tjo.

lisbeth-friss

Ons 27 apr 2005 20:56
Övrigt, 16 läsare totalt



Tjoo. SPANSKAPROV. Det gick faktiskt hyfsat, typ, kanske. Hoppas jag får G.
Sen hade vi DATAPROV. Och det gick jättebra.

& så var vi och åt glass på Bosses, mitt första Bosses-besök i år. Muums.

Och till sist så har jag klippt mig. Lite Lisbeth-stuk över det hela. Jag vet inte hur fan hon lyckades, frisörn, men nu är iallafall i stort sett hela håret lockigt. Ahmahgadd. Julia har köpt en ny tröja och mina HM-grejer har kommit, jag ska hämta dom imorrn.

Förresten var det Ekorren Cup-möte igår, på en sten på TC. Jag, Jocke och Christoph var närvarande, efter det att Christoph och jag gått vilse på vägen, och Jocke väntat i lite mer än en halvtimme. Sen delade vi upp oss, Jocke gick den grön-snitslade banan och jag och Stoph den gröna. En stig syntes inte, så där har vi lagt fram som förslag att vi ska lägga asfalt. En bro skulle behöva hyras in över ett stort träd, också. Annars är det lungt. Bara man hoppar över hundarna.
Sen var mötet slut och vi försökte sno Jockes cykel, men misslyckades. Han cyklade hem och vi höll på att gå vilse igen, men vi klarade oss, typ.

Yupp. That’s it.

tööl.

Tis 26 apr 2005 09:08
Övrigt, 19 läsare totalt



Morsning. Jag ska packa till träningen ikväll, leta reda på dom där kartorna till Ekorren Cup som jag har slarvat bort, göra mackor som jag kan äta sista lektionen, duscha, klä på mig och sminka mig. Och allt detta på lite mer än en timme. Yess, jag klarar det. Men först ska jag sitta här lite. Jag har ju trots allt sovmorgon.

Idag är det tisdag, yo. Och det känns ganska bra, för då är det inte lika långt till helgen som det var igår. Jag ska på sm-läger i helgen, och jag får INTE träffa Filip :(
Förresten så ska vår film vara klar idag, men det är den inte, och det är väldigt strängt på det här med projektarbeten har jag hört. Ola får väl nypa oss i tårna, eller nått.

Muuuupp.

Favoritdag!

Mån 25 apr 2005 20:06
Övrigt, 17 läsare totalt


[15:27]

Klockan halv sju var det dags att gå upp. Filip och jag låg kvar till tjugo i, så det blev panikfrulle och paniksminkning och sunk-kläder (mjukisbyxor och en av olas myströjor) och sen vandra till tåget. När vi klev på och skulle stoppa ner kortet märkte jag till min fasa att det blivit en stor spricka i det, så det funkade nästan inte (kortet låg nämligen i min kavajficka under typ hela 10-mila). Yes.

När tåget kom fram till linköping var det ju lite meningen att jag skulle gå av, men jag brukar alltid sitta kvar tills alla gått på och kramas med Dahlgren, och så kliva av i sista stund. Helt plötsligt säger Filip : ”Amanda, klockan är 31!!” (tåget går 30) djiiises. Jag rusade mot dörrarna, MEN dom var stängda. Så det var bara att sätta sig ner igen och följa med lokföraren och tåget till Vikingstad. Där sa jag hejdå till Filip, gick under perrongen och ombord på pendeln som tog mig tillbaka till Linköping, där min skola ligger.

På tåget mötte jag Emma, som givetvis undrade vad i helafriden jag gjorde i VIKINGSTAD en morgon tjugo i åtta. Sedan undrade hon när min klass skulle samlas i Ryd. Min tankeverksamhet tog fart.. Öhh..?.. Ryd?.. ?... HELVETE! Plötsligt for Evas röst genom huvudet på mig : ”GLÖM nu inte att det är orienteringsdag i Rydskogen på måndag. Vi samlas där klockan nio!”


Okej, så jag befann mig på resecentrum klockan åtta, efter att ha gått upp tjugo i sju, när jag lika gärna kunnat sova till.. åtta, iallafall. FUCK. Och utan kläder, med mina nya skor på fötterna. Kändes inte som att jag riktigt hade lust att ränna runt i skogen med dom.. Nae. Men jag for ändå ut till Ryd, väntade på klassen i förti minuter, fick en karta och gav mig ut tillsammans med Elsa & Stina för att hjälpa folk, eftersom jag enligt Laden var ”en av Sveriges främsta orienterare”. Tsss. Kändes bra att stå där framför alla, liksom, ”så här ser en RIKTIG orienterare ut!”, när jag står med mjukisbyxor och kavaj och adidasskor. Känns inte riiiiiktigt som att jag gjorde bra reklam för sporten där, men men.

Dagens mat: Pasta och skinsås. Där dog jag. ÄCKEL!

Sedan hade vi Satan som vikarie i svenskan, och det var lite läskigt. Grabben var helt jävla dum i huvudet, och det tyckte han nog att jag var också, men jag kunde inte låta bli att fälla vissa kommentarer. Seriöst, han var en riktig dumbulle.

En annan dum dumbulle snodde Stinas påse med jeans, nya linnen, tröja, smink, parfym och skor i. Fy fan, en del folk är störda. Dom är dumbullar.

Slutsats:
> Mitt tågkort är trasigt och skolan slutar inte förrän om sex veckor.
> Jag missade att gå av i Linköping.
> Jag hade sovmorgon utan att veta om det.
> Det var orienteringsdag och jag missade min chans att glänsa.
> Det var SKINKSÅS i matsalen.
> Störd vikarie.
> Jag är såååå trött, eftersom helgen innehöll en gnutta för lite sömn och för mycket vakenhet!

Och nu ska den här underbara dagen avslutas utvecklingssamtal. Jag är så jävla glad idag.


[20:03] Nåväl, utvecklingssamtalet var inte så farligt ändå. Eva sa inget om mina ogjorda matteläxor, precis som hon lovat. Likväl sa hon ingenting om min frånvaro, eller hon sa att jag hade 12% men att det bara var för att jag tagit så mycket ledigt, och att dom inte reagerade så värst förrän man låg över 20%, då var det risk för att få studiebidraget indraget. Jag ligger på VG+/MVG i samhällskunskap och, tro det eller ej, i drama. Såaatte. Nöjdis :)

Åååh filip har gulligaste bilden som visningsbild på msn :D

10-mila

Sön 24 apr 2005 13:58
Övrigt, 17 läsare totalt


Och så var Tiomila 2005 över. En riktigt mysig natt, faktiskt. Loppet gick inte så jättebra, bommade visserligen jävligt lite, men sprang sönder mig (inte bokstavligen, men) till första och orkade inte springa ALLS fort sen, så jag var en hel jägarns kvart efter täten i mål. Yei.

Sedan åkte jag & Anna och duschade. Det tog sin lilla tid, Julia som sprang tredjesträckan blev klar ungefär samtidigt som oss. Och oooj, flum-flum!

Sen gick herrstarten & jag och Lina stod bredvid en japan med en kamera. Så fort vi vände ansiktena åt hans håll knäppte han ett kort på oss. Skuuum.

Och sen blev det kväller, kallare, och mysigare :) Filip gick och la sig typ halv åtta och kom inte upp förrän klockan halv ett, och då hade redan samtliga lok-töser (utom jag, då, höhö) fegat ur och förpassat sig till sängs. Jag satt på läktaren och skrattade och hade mig tillsammans med Joel, Anders, Niklas och Johan, ända tills vi nästan frös stjärten av oss, då gick vi till mattältet, för där var det varmt. Och när vi satt där kom filip :)

Jag fick låna en marackas av Olof och Jacke, och sedan placerade vi ut oss vid utlöpningen för att heja på Fälepp. Wohotjuvo!

Sen dröjde det typ tre kvart tills han kom igen, och på dom tre kvartarna hann jag och Olof gå och äta bulle, gå på toa och sedan ställa oss för att heja. Och SOM vi hejade!

När filip var klar skulle dom åka hem, och ett beslut fattades på mindre en en sekund: AMANDA ÅKER MED :)
Så now I’m HERE, in Garphyttan! Myyys. Klockan 16.18 ska vi åka hem-hem till Linghem. Hihi.

Favorit-tiomila, yees :) Och iår var det inte jobbigt alls att hålla sig vaken!

knarka zinkoral

Fre 22 apr 2005 21:46
Övrigt, 13 läsare totalt


1455

She said: Shh. Please be quiet, I know you don’t want to, but please deny it.

Errrhm. Om man kanske skulle ta och sammanfatta dagen då (visserligen finns det risk för att det blir ett väldigt tråkigt inlägg, eftersom dagen inte varit så värst rolig).

Jag är godissugen!

Okej, lets continue. På matten kunde inte Eva Mattelärare förklara hur det kom sig att area förhåller sig till basen (eller vad tusan det var) så hon var tvungen att visa det, genom att låta oss vika kuber. Så det ägnade vi hela mattelektionen åt - att vika kuber av pappersark. Sen hade vi krig med dom. Det var ganska roligt.

”Ähh.. blir det fel om man tar roten ut y och förhåller den mot 12?”

Sen vara jag bara på halva spanskan, för jag skulle till Musdoktorn som Cissi så vackert kallar det. And I got the recept! yeeess.

I helgen är det 10-mila, och ja, man springer MER än tio mil, i alla fall de som springer herrkavlen. Tillsammans, alltså. Jag ska snart börja packa, när jag orkar. Sen ska jag åka till Bobby för tiomilauppladdning. Knarka zinkoral & ladda inför tiomila, som det heter.

2138

Okej, here I am. In the light. I am in the light!
Höhö, lillebror. Lillen is rolig.

Jaja, nu är jag hos Bobby, hon packar & jag sitter här. Det värsta är att jag just nu - klockan tjugo i tio - knappt kan hålla ögonen öppna. Hur fan ska det bli imorrn natt, när man under inga som helst omständigheter får sova? Gosh, i år kommer jag att förlora vakentävlingen, det känner jag ända ner i tåcellerna. MEN jag får ju iallafall (iallafall.. i alla fall.. hur ska det va?? :S) träffa Filip, och jag längtarlängtarlängtar! pussas :)

Baaajch. Jag och Anna ska springa tills vi spyr imorrn, och jag kommer att spy tacos och chokladmousse, för det är det jag ätit i kväll. Mmmmm, vad mumsig den spyan kommer att se ut.

GAAH jag har en spansk jävlahelveteslåt framförd av spaniens värsta wannabediva på huvudet! Vafan skulle vi lyssna på den på spanskan för?!? mmmppfffffgggg!

Stinas dator är seg. Detta är ett faktum.

GE MIG EN FRIDATIDNING NU! helst en gammal med massa roliga sexfrågor. Dom är typ SÅÅÅ kul! ”Det kliar i min livmoder, vad ska jag göra?” ”Jag tittade i en porrtidning igår, är jag med barn nu?” mohaha :) That’s life in a box!

Gotten nischt, ses imorn, och imorn natt, dåå blire till att hålla sig vaken :)

klääder :)

Tors 21 apr 2005 14:57
Övrigt, 15 läsare totalt




Jag veeet, jag slutar inte förrän klockan fyra MEN jag har en anledning. Jo, jag skulle till ungdomsmottagningen och hälsa på idag men det KRYLLADE av folk där så jag sket i det. Går imorrn istället.. :S Iallafall vågade jag mig inte tillbaka till skolan, för nu har jag ju sagt att jag ska dit och så, och så var jag så sur och upprörd så jag åkte hem istället.

Så fort mamma kommer hem ska jag få beställa massa kläder :) Är inte det lite gött eller? Bland annat tre sketsnygga linnen, en kjol, en vääska, en strandklänning och lite annat mojs. Mums!

Och så dör jag snart om det inte blir lov eller åtminstone helg så att jag får träffa Filip.

Vår film blev klar idag. Eller, vi har filmat klart nu iallfall. Nu återstår klippning och inspelning på band och sånt där tjafs. På tal om klippning måste jag klippa mig snart! Och på tal om det så hade Annika klippt sig korthårig. Ehhm, japp. (Hon ska bara veta vilket helvete det är och vilken jävla tid det tar innan det blir långt igen!)

tjenis.

toan

Ons 20 apr 2005 16:32
Övrigt, 15 läsare totalt


Det går inte att nå lunar från min sida, så jag är inne på Olas nu. Så dom som skriver till mig på msn får lägga av ett tag, ’cause I’m not kontaktbar just nu.

Nationella proven i engelska A igår, det gick inte alltför bra och inte alltför dåligt. Men herregud, uppsatsen gick helt gäälet. Man fick välja mellan att skriva om en sak som betydde mycket för en eller om varför man tyckte att det var så sjukt att folk nuförtiden bryr sig så mycket om saker och inte om viktigare grejer. Jag skrev om det andra alternativet, av två anledningar : 1) Det lät som ett svårare ämne, alltså ett ämne för högre betyg 2) Jag är ganska bra på att klaga, så det lät som nått för mig.

Skrev världens hatbrev där innebörden var typ ”Jag är normal och alla andra borde hamna på mentalsjukhus”, undertecknat Jonathan G. Cornwell, golfplayer from Wisconsin. Fördomar? Nejdå.

Förresten är det toppenväder idag, och jag cyklade från station i solskenet :) Hem var det ännu trevligare, eller, alltså från skolan tillbaka till resecentrum. Det svåra är det här med att cykla i storstad. Men jag håller på att lära mig.


Förstasträckan på 10-mila! Känns inte riktigt som ett bra choice att sätta mig där, för jag har, även om jag börjat träna mycket nu, ingen kondition. Än. Så, visst, sätt mig på första på Jukola eller 25-manna, men 10-mila? Det är lite för nära inpå, I’m not good yet. Fast sakta men säkert kommer formen tillbaka.. Hoppas jag.


Och idag lyckades jag IGEN! Varje gång jag går på den första toaletten i ”toalettkorridoren” vid våra skåp, lyckas jag alltid dra i pappret så hårt att jag stöter till papperskorgen så att den välter och allt åker ut över golvet! Och jag bara skrattar mer och mer för varje gång det händer! Seriööst, vad ska folk tro?? ”Där är hon som asgarvar på toan.” yess, that’s me. Common.

Åhh, fuuusk

Mån 18 apr 2005 15:16
Övrigt, 19 läsare totalt




Ååaaaahgiiih. Jag blev helt KÄR i Annas berättelse om sin resa till Paris. Jag hade så HÄR gärna velat vara med.. Fatta att träffa MANDO DIAO och sedan hamna på deras GÄSTLISTA. That’s heaven.

How much for the city?

Och imorse åkte filip hem, eller, till eksjö, och det är så himla jobbigt att stå kvar på perrongen när tåget far iväg. Man får liksom tår-ränder i sminket. Bra start på dagen.

Aaand hårfärgning igår igen. And once again - misslyckande. Mums filli babba. Inte.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, mer än att en än gång säga att jag är helt tagen av Annas Parisresa. Fuskis, det är vad hon är.

stigtomta.

Lör 16 apr 2005 18:07
Övrigt, 16 läsare totalt



Vet ni? Kvinnor pratar mer rikssvenska än män. HA!

Stina kanske kommer på besök snart, då kan vi grilla, för det gör hennes syster med sina vänner, och det är jättefint väder. Fast jag är inte hungrig, men vi kan ju bara grilla för grillandets skull.

Det var Stigtomtakavlen idag! Jag sprang andrasträckan, gjorde jag. Igår ringde Per och sa att det kunde bli så att jag var tvungen att springa första, 7,5 km, men jag slapp. Sprang med Cissi och Matilda i andralaget, och vet ni, det gick tokbra! Inte så fort, visserligen, men jag har blivit KUNG på att orientera, och det har jag aldrig varit förut. Och att träna upp konditionen ska väl inte vara så svårt, eller? Nähäerå.

Igår hade vi bip-test på idrotten, och det var jobbigt. Jag var näst bästa tjeja, bara. Jag är bortskämd med att alltid vara bästa, så när jag fick reda på att Annika, som var bäst, inte hade sprungit ändra fram till linjerna hela tiden höll på att få damp. (Inte så att Annika såg det, alltså, men tillsammans med Eva). Fast nu har jag lugnat mig och sagt åt mig själv att inte vara så larvig, för seriöst, vad gör det? Haha.

Och så har jag inte cyklat hem Olas cykel från stan än. Det regnade både i torsdags och igår, och jag slipper helst att cykla en och en halv mil bilväg i vanliga kläder då det ösregnar, tack.

Filip kom igår, mums :) Fast nu är han borta igen, och vi ses inte förrän på lördag, tror jag. Kaanske på fredag.

Imorrn äre tävling igen!

spöööken

Tors 14 apr 2005 14:15
Övrigt, 19 läsare totalt



När jag kom hem från skolan (klockan.. ett?) och in genom dörren hörde jag det där låga pipljudet från TV:n, sådär som den låter när den är på, om ni fattar. Jag blev livrädd och gick för att titta till apparaten. Och visst var den på, fast jag vet inte riktigt hur den mådde, bilden var helt grå. Men på vad den. Jag vågade inte stänga av så jag vände på klacken och gick ut i hallen igen. Och PRECIS när jag kommer ut från vardagsrummet slås radion på! Helt SJUKT! (Precis vad jag sa när det inträffade, efter det att jag skrikit och hoppat till (jag har en tendens att prata med mig själv när jag blir rädd eller känner mig ensam)).

För att lugna ner mig gick jag för att ta mig en kopp te. Då är tekannan redan fylld och fortfarande ljummenvarm! Herregud, förstår ni att jag är vettskrämd? Jag HATAR att vara ensam hemma! Även om det bara är efter skolan.


Vi skulle filma till vår Stångebrofilm idag igen. I tisdags var vi ju vid domkyrkan och filmade själva ”introt”, där jag, iklädd tomteskägg, tomtemustasch och tomtehår, eskimåmössa och Gunvald-kappa kommer utmarcherandes från kyrkans portar, efter det att Elsa tryckt på ”rullstolsknappen” så att dörrarna öppnade sig av sig själva. Det blev en mycket lyckad tagning (åtminstone efter ungefär tio försök) och jag fick åskådare, bland annat en flicka i vår ålder som stod och asgarvade och en pappa med sin lilla dotter på armen som stannade och pekade och förundrades över mitt minst sagt utstickande utseende.

Idag var det iallafall dags att filma ute på stångebrofältet, vid minnesmonumentet bland annat. Det jobbiga var att det regnade, vi hade inget paraply och kameran tålde inte vatten. Så Elina och Elsa fick stå och hålla Stinas jacka uppspänd över Stina, som filmade. Jag skulle i min tur klara av att utan stödlapp eller stödord komma ihåg historien från Gustav Vasa till Sigismund och slaget vid Stångebro, och helst utan felsägningar, för vid sådana fick vi ta om. Efter en timmes filmande och omtagningar (”Jag heter Leif Stenqvist och jag har alltid intresserat mig för Linköpings historia och har HÅR I MUNNEN!!”) kunde vi traska till Resecentrum för att ta bussen tillbaka till skolan. Uuusch, vad blöta och kalla vi blev! Och vi missade så mycket av samhällskunskapen att vi inte fick delta i dokusåpadebatten, heller. Dooh.

Sååååå jättelångt är det väl inte till sommarlovet?
Hoppas inte det.

Chokladbod och cykling!

Ons 13 apr 2005 20:33
Övrigt, 16 läsare totalt


Dagen som varit har varit en bra dag. Jag tänkte berätta lite mer ingående om den:

Den började med en spanskalektion, och man har alltid tråk-kul på spanskan. Jag satt bredvid Sir Pattrick och lekte mojs. Skulle beskriva ett golfhotell, och det fick mig att börja skratta X antal gånger. Vi slipper spanska imorrn, Cissi och jag. ”Kaaatja, vi har ingen svenska imorrn, så vi tänkte liksom att vi kanske typ för att få slippa ett hål på tre timmar.. skulle vieee.. kanske möjligtvis kunna få slippa spanskan imorrn och kanske.. eeh.. göra den hemma..?” Och Yess. Det gick igenom.

Sedan hade vi matte, och sen engelska. Efter det lunch. Då stod vi först i kö för att få ett ungdomskort och när vi fick det insåg vi att det inte var nått att ha. Gav oss iväg till Gamla Linköping och CHOKLAAADBODEN! Muums. Köpte massa plopp, fruktskum och frukttuggisar. Mumma, gottgott! Satte oss på en bänk vid torget och åt godis och solade, innan vi knallade tillbaka och hade data.

När jag kom hem bestämde vi oss för att cykla in min cykel till stan, Ola och jag. Så vi gjorde’t. Även att han inte hade nån luft i sina däck, så gjorde vi det. Vi cyklade i sol & motvind, först på landsvägen och sen på stora vägen, och så lite på Tallboda-spåret för att få lite omväxling. Olas fuckin kedja hoppade, och det tog säkert en kvart innan vi fick den på plats igen.

Vid den tredje bensinmacken vi passerade fanns det luftpump, så vi pumpade Lillens däck och sen var den saken biff :) Vi fortsatte vår färd, tills vi kom till Max. Där gjorde vi uppehåll för födointag. Varsitt Skrovmål satte vi i oss innan vi satte oss upp på cykelryggen igen.

Ola insisterade på att vi skulle cykla förbi ett visst tivoli, så vi gjorde det, men det var stängt. Bevaremigväl. Annars hade väl hela reskassan gått åt till karuseller och sockervadd.

Sedan var vi i stort sett framme, efter ca en timmes ivrigt cyklande. Men vi kom från Stångebro-hållet, så vi var tvugna att få cyklarna under rälsen på något sätt. Det fick bli via gångtunneln med trapporna. Det hemska var, att när jag skulle börja gå ner med min cykel i en barnvagnsränna ifyaknowwhatImean, så var cykeln för tung så jag släppte den och den dundrade ner för alla stentrapporna och slog dig sönder och samman. Så när vi väl fått in den till stan pajade den! Eller, den går att cykla på, men är helt sne, och handbromsen gick sönder.

Den andra cykeln, den som Lillen cyklade på, körde vi upp i hissen till spåret och sedan in på tåget. Vi skulle precis betala när det kommer en lokförarbög och säger :
- Ni vet väl att man inte får ha cyklar på tåget?
Såklaaart vi vet, vi tog bara in den för att LÅSSAS att vi inte visste, NERD.

Det roligaste i hela världen hade varit om Ola dragit sin klassiska: ”Jag vill inte HÖRA några sådana kommentarer från dig!” med grov lärarbrytning. Ha!

Dagens: FORT-FORT-FORT!

Håhåjaja. Jag har typ tvåhundra glosor att plugga i spanska till på fredag, mums. Not. Men nu ska jag äta godis :)

M

Tis 12 apr 2005 09:16
Övrigt, 17 läsare totalt



Gooooddamn, jag är vaken och jag ska på draman, oh mah gaaadd. Eva ska inte dit, tror jag inte, men JAG ska, helt själv, jag är så DUKTIG! Okej, att överösa sig själv med massa komplimanger är väl lite att ta i, men man blir glad av komplimanger, spelaringenroll vem som ger dom.

Har ätit frulle och letat reda på en utstyrsel som jag kan använda när jag ska vara programledare i vår dokumentär om Slaget vid Stångebro / Linköpings Blodbad. Jag tog en tomtemask, eller, det är egentligen ingen mask, utan bara massa hår/skägg/mustasch och så en luva som pricken över i. Fast jag ska ta bort pricken över i och ha hatt istället. Vidare hittade jag en stor grå kappa uppe i garderoben med fetingaxelvaddarna, så jag ser ut som värsta biffen när jag sätter på mig den. Om jag bara tar med mig massa hårnålar och frisyrgelé till skägget så är programledaren som färdigskapad.

Igårkväll snackade pappa och Julia om att köpa U2’s dvd. Då gick det upp ett ljus för mig att jag fick ju Lasses dvd i höstas av mamma, och att jag aldrig sett den! Så jag bestämde mig för att göra det. Tre timmar lång är den, men jag såg inte allt. Jag såg deras egengjorda ”bakomscenenfilm” och intervjun med honom, och sedan halva konserten från Linköpings Konsert & Kongress. Muuums :)

Och när jag sett klart den ska jag kika på Ebba - The Movie. Jippie, me like musikdevedéer!

fem steg bakåt två steg fram

Ikväll ska jag springa d18 elit-banan ifrån J-cupen! Skojskoj.

Dagbokande över helgen. (MASSA text!)

Mån 11 apr 2005 14:56
Övrigt, 14 läsare totalt




Nu har jag 13 minuter på mig att skriva ett dagboksinlägg, innan min euroshopper-pizza har gräddats färdigt uppe i ugnen. Jahopp, bäst jag börjar då, har ju hela helgen att skriva om.

Filip kom fram till linköping klockan halv sex i fredags, precis samtidigt som mamma och jag lyckats växla en tjuga till två tior att betala den sketna parkeringen med. (Vi hade i en halvtimmes tid febrilt letat i hela bilen och på hela fucking parkeringsplatsen efter en enkrona, eftersom vi bara hade nio och det krävdes tio för att få en parkeringsbiljett). Så, han fick promenera in med hela sin packning till centrum, Filbytergallerian och Solo, där jag var i full färd med att prova byxor. Hittade dock inga, varken Nudie eller Acne passar speciellt bra på mig, dom är så fula därframme. So, off we went. Till Tornby. Där hittade jag mina Levi’s-jeans, älskade, älskade Levi’sar! :D Dom som jag provat tidigare men som sedan inte fanns när jag skulle köpa dom och som jag sedan trodde att jag aldrig skulle få se igen, dom fanns där! Så jag slog till, självklart. Och nu är dom miiina :)

Sedan blev det Maxi-besök, Filip fick leka scannare. Vi hade tävling om vem som hittade russin och havregryn först, sprang runt i hela byggnaden, hur fan kan man lyckas gömma havregryn så bra som dom på Maxi hade gjort? Jag hittade iallafall till mjölet, men Filip hängde, och hittade havregrynen först. Men jag hittade russinen.

När vi kom hem hade klockan hunnit bli halv tio. Vi åt och sedan gick vi och la oss, tror jag.


På natten väcktes jag klockan fem av att Filip petade på mig.
- Vad är det? frågade jag sömnigt när han äntligen lyckats få liv i mig.
- Ingenting, sa han och somnade om.
Jag kunde inte somna om. Jag låg typ halvvaken ända tills det var dags att stiga upp.


Sedan var det lördag och Lok hade j-cupen. Jag åkte dit i tron att få jobba som pressansvarig, men icke, det blev ändrat. När jag kom fram fick jag reda på att jag skulle stå vid nollningen, för dom hade bara ställt hon tyskan där och ”det vore ju ganska bra om det fanns någon svensktalande där också”. Jupp, så där fick jag stå. Fast det var ganska kul, faktiskt. Folk visste ju herregud inte hur man använder en emit-bricka, för det är tydligen bara vi i östergötland som använder det systemet numera. Och när man stod på väg till start fick man ju hälsa på alla, också. Det var great!

På eftermiddagen blev Filip och jag utsedda till Grill-ansvariga. Vi skulle alltså bära ut grillen, tända en brasa och sedan övervaka den tills den var grillasfärdig. Yupp, inte så svårt, kan man tänka. Men det var det! Shiit, vi kunde ju ingenting om det där. Till sist kunde vi iallafall tända på, men det bara slocknade hela tiden. Till sist hällde Filip på massa tändvätska och FLOOOOSH så var det eld överallt, i hela luften. Cool!



Söndagens tävling gick i Finspång. Josefina startade typ klockan tio så vi var tvugna att åka aptidigt och vara på TC aplänge bara för hennes skull. (NU ÄR PIZZAN KLAR! Jag får fortsätta när jag ätit upp). Hepp.


Okej, detta skriver jag tjugo minuter och en halv euroshopperpizza senare. Vi drog alltså runt på TC i en oändlighet, ända tills det var dags att pallra sig till start. Fälep och jag tog sälle, eftersom det visat sig att våra starter infann sig tre minuter efter varandra.

Efter startpunkten skulle jag åt höger, men alla andra sprang åt vänster, så jag sprang åt vänster och kom fel. Sedan bommade jag tvåan också, och fyran, men annars är jag nöjd. Jag orkade springa hela tiden, oh yeah.

Jag slutade som förtisexa, inte alls jättelänge efter Elsa, bara nån halvminut, attans! Men nästa tävling ska jag komma bland de förti bästa, det är mitt mål. Haha.

Lina och jag kom förresten på att det vore bra att ha ett inomhuselljusspår med en backrycksbacke, helst en hel skog inomhus också. Har man det är det High Fasion, och man är rik.

Och idag när jag vaknade ville jag inte kliva upp ur sängen, skolan är så tråkig så jag ville inte gå dit. Det vill jag iofs aldrig, men imorse var den här viljan extra stark, men jag gick ändå. Detta innebär att jag är starkast.

På onsdag ska jag och Stina till chokladboden!

Såhäräreva.

Fre 8 apr 2005 14:46
Övrigt, 15 läsare totalt





På idrotten skulle vi spela handboll, dopphandboll för att vara helt exakt. Och man är ju inte SP1D för inte. Nej, nej. Efter cirka tio minuters spel ligger hela klassen i en hög i ena hörnet av gympasalen och slåss om bollen. Det var roligt, var det. Elsa låg på Alex ena hand.

Och sen stack jag efter halva.
Man kan göra så, gå efter halva idrotten, för Laden märker inget, han sitter ändå bara och dricker te eller nått.



Stina is Blondie, yess, EVEN more blondie than she was before!



Than? Det heter det väl inte? Jaja, ni fattar, och om ni inte gör det, spelar det ju ingen roll.

Man skriver ju bara lunardagbok för att folk ska läsa den, precis som man skriver vanlig dagbok för att folk INTE ska läsa den, eller vad?
Jorå, såäre.


Stormötet var, som vanligt, tråkigt idag, och esteterna sjöng falskt. HA! Esteterna sjöng falskt! Gööött. mobbmobbmobb. ”Folkungas stolthet”.. Baaah, my ASS!

Ska man ut och springa nu, kanske? En liten runda, kanske? Om man orkar. Kanske.
”han säger det känns fintåbraåsköntåbraåfint”



AHH flugaihåret! uääääk. Bzzz, sa det.

Nu går jag och går.

Goddamn

Tors 7 apr 2005 17:13
Övrigt, 15 läsare totalt


Fuck, fuck, fuck, fuck.
Idag på engelskan kom min mentor in och bad om att ”få låna Amanda ett par minuter”. Och gissa vad hon sa? ”Jo, Amanda, det ärsåhärva. Sorry asså, men jag missade att du VISST hade en IG-varning. I spanska, precis som du sa. Jag är lessen att jag missade det. Har skickat hem den till dig, iallafall”. FUCKYBUCKY!

Yesss, så glöm allt jag skrev igår. I vilket fall som helst så var jag på spanskan idag, även att vi hade hål från tolv till tre. Och det var väl duktigt?

Har köpt två nya linnen, moha. come oh summer come on now.

Och nu pajade msn också.
VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG EGENTLIGEN?




Doktor Kosmos - Böghockey




Jaaahopp. Fick iallafall tillbaka engelskanovellen idag. Jag hade ju lovat att jag skulle strypa Kristiiiiina om jag inte fick minst VG, och jag fick VG, så det var en jävla tur för henne. För mig också, jag skulle inte vilja strypa nån. Men har man lovat så har man.

And thats all I have to say about that.

MEN, imorrn är det fredag, och det är uurgött. Vi har börjat med ett projektarbete i Historian på typ tio timmar. Vi ska göra en film om Slaget vid Stångebro och Linköping blodbad, det kommer bli sviinskoj!



Förresten så såg jag Lars Winnerbäck igår.

Bussen, alltså.

(Alla bussar in tha city är döpta efter kända personer från Linköping)

Stina och den stora sfäriska köttbullen

Ons 6 apr 2005 16:30
Övrigt, 15 läsare totalt




Dididiii. AAAAAAH vi tar och börjar med en god nyhet:
IIINGEN IG-VARNING!!!!!!!!!

Eva: Jag börjar gå runt och dela ut IG-varningar till alla som fått sådana. Sedan skickar vi hem dom till er, också.
Men hon kom inte till mig, fast jag tänkte att hon kanske bara missat mig, så jag gick fram i slutet av lektionen och frågade.
- Naej, du har ingen varning. 12% frånvaro, visserligen, men jag försvarade dig när dom ville skicka hem ett brev. Du har ju varit ledig ganska mycket och så, liksom godkänd frånvaro.

PUUSS. Nu ska jag börja göra varje spanskaläxa och aaaallt :) Jag har fått en andra chans! Yeei. Jag gjorde faktiskt min spanskaläxa igår, med Filips hjälp. Jag skrev ett brev om mig själv. YESS.

Chokladpudding i matsalen idagrå, det var jätteroligt, jag och Elsa lekte och geggade med den. Men så var det klumpar i min, så jag var tvungen att spotta ut allt i tallriken så det skvätte över hela bordet. Hahaha! Klumpar i mat är snubb!

Fast en sak jag inte förstår mig på är matematik, och verkligen inte jävla ”giltiga siffror”. Vad är det för jävla mongo som hittat på alla töntiga matteregler?

Elsa blir helt totalt jätteäcklad om man säger ”pulpa”.
Och det är jag inte sen med att utnyttja!



På draman skulle vi göra reklam för olika jobb. Jag skulle få folk att vilka jobba som obducenter. Weei, lätt som en plätt. Haha. Men roligt var det.
”Här ser ni Bengt. Han hittades död i sin lägenhet den tredje mars. Ingen visste vad som orsakat hans död, så en obducent fick rycka in. Man gjorde ett snitt från halsen ner till låret på Bengt och öppnade upp. Tack vare denna skickliga obducent kunde man se att Bengt drabbats av den hemska sjukdomen Hypatit F, och om han inte obducerats hade man inte upptäckt denna sjukdom, och hela världen hade dött av den.”
”Det är ju bra om man har knivvana, liksom. Typ bakgrund inom det kriminella är ju en klar fördel!”
”Nähmen asså, man får en premie när man börjar jobba! En skalpell med sitt namn inristat i fejkguld!”


Ooh yeah.

Och så Stina och hennes köttbulle, haha, håhåjaja.

Långsträcksorm & tomtemys

Tis 5 apr 2005 21:11
Övrigt, 14 läsare totalt


[09:03]

Vincen†: jag gillar hammerfall...
Erik: sitt still medan jag ringer en exorcist

HELT rätt! Haha, ett gott skratt såhär på morgonkvisten är aldrig fel. Ute är det hemskt fult väder, och det gör en (iallafall mig) på ett automatiskt lite halvdeppigt humör, men nu har jag skrattat, och då håller sig mungiporna uppe en stund.

Igår stank det av rökelse på mitt rum, och Ola hade gömt rökelsepinnen, så jag hittade inte källan till lukten! Fick leta jättelänge, och rummet blev bara mer och mer förluktat. Till sist fann jag den i en blomkruka, men då hade den nästan brunnit ner. Rökelse borde vara barnföbjudet.

Funderar på taco till frukost.. Det skulle vara nam-nam! Men tror ni det funkar med cheese-nachos i en nachos-tallrik? Inte speciellt goda är dom heller, chipsen. Eldorado. Men vi får hoppas det funkar ändå.

Här kommer Lutherhjälpen och påstår att min smoothie består av kakao plockad på usel lön, besprutad banan och socker som gör odlare i syd arbetslösa. Vad är det för jävla fördom? Jag har glass och mjölk i min, och jordgubbar. Inte nått annat. Ska jag stämma dom?

Mina önskedrömmar:
  •  Hives spelar i Linköping (UTAN 18-årsgräns)
  •  Sommarlovet börjar idag
  •  Att jag börjar tycka det är roligt att träna igen
  •  Få VINNA tävlingar, typ stora tävlingar, typ.
  •  Att pappa kunde ändra sig i frågan angående tungpiercing.
  •  Filip, bo häär istället.
  •  Att jag fick gå på Moneybrother, men icke, åldersgräns: 18 bast.

Ser nån till att dom går i uppfyllelse så är jag evigt tacksam. Kanske borde ha lagt till nått i stil med ”fred på jorden” men just nu är jag sur på Lutherhjälpen och det blir kollektiv bestraffning på i stort sett hela världen.


Snart drama. Död åt drama.
Fast först ska jag äta frulle. Tåget går faktiskt inte förrän elva och klockan är nio nu.

Göööööööösta. (låter lite som: Juuuuuste)

[20:31] Haaj igen, hej, tja, TJEEENARE. Har just varit på LOK, borde sitta uppe på mitt rum och plugga som en häst, och ska snart göra det, ska bara skriva klart. Har nämligen ett BREV (!) att skriva på SPANSKA (!!) tills imorrn, och fråga mig inte om vad, jag förstår inte ”arbetsbeskrivningen”. För den är på spanska.




Okej, mina fem bästa konserter då:


  1. Winnerbäck, Cloetta Center. Visst, vi hade sittplats men det var ändå underbart. Kommer alltid finnas i mitt hjääärtelihjärta.
  2. Kent, Himmelstalundshallen. Woonderbar. Sittplats även här, men Fredd och jag rockade ändå. (Har vi liite oflyt när det gäller biljettbokning, eller?) Så FINT!
  3. Winnerbäck, Konsert & Kongress. Var där med Hjalmar, detta var lite i början, då jag typ bara lyssnat på Lasse i ett år. Så det var maffigt, och Lasse är också bääst i Linköping :)
  4. Håkan, Globen Annexet. Yess. Håkan. Underbar live. Säger bara det.
  5. Di Leva, Konsert & Kongress. Jaa, jag vet, Thomas Di Leva. Men han ÄR skön, och han gör bra musik. Och det var en riktigt underhållande spelning han gjorde.. Trots allt.


Yeaah, det var dom. Har väl inte vart på så hejdundrande många fler konserter, en del. Men det här är i vilket fall som helst topp fem listan. Bästa filmer då:


  1. High Fidelity. Ääääääääääälskar!
  2. Jurassic Park. Ett måste, har sett den fler gånger än jag tittat i matteboken. Och alltid är den lika braaa :)
  3. Forrest Gump. Också så fiiin, fiin, fin.
  4. Ghost World. Skönast! Man gör inte annat än sitter och garvar, seriöst.
  5. Den bästa sommaren. Den har jag också sett jättejättejättemånga gånger. Tre iallafall :P

Bubblare: Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Borde fan slå sig in på listan. Men jag vet inte riktigt vilken jag ska byta ut..

Jurassic Park II - The lost world. Fast den slår inte ettan!




Haaaaaaaahaha, listor är nog mitt bästa :) Och gissa vart jag fått det ifrån? Svar: Rob!





Och, till sist, vad är en långsträcksorm? Och tomtemys?

världen skulle se bättre ut utan rubriker

Mån 4 apr 2005 17:36
Övrigt, 13 läsare totalt


Filip kom sen! Vid klockan halv sju dök han upp, och tåget hade inte vält, och inte krockat och inte något annat läskigt heller. Skoola idag, lite jättetråkigt. Fast jag hoppade över tre lektioner i början, av den HÄR anledningen: FILIP. Vi stannade i sängen och tog sovmorgon och tittade på teve istället :) Mycket bättre än skola.

Ojdå, nu kom mamma ner, läste det jag hade skrivit, suckade, och gick.

Sen var jag på Sportif och lämnade tillbaka mina skor efter skolan. Victor hittade Moses som actionfigur. Det skrattade han gott åt, sedan övervägde han ifall han skulle köpa en James Bond-kortlek men han avstod.

Adam har köpt en hatt som heter Adam och en lampa utan lampa för tvåhundra kronor på torget.

- Vart är Erik idag?
- Vilken Erik?
- Erik i klassen?
- Jasså.. Han..

ps. Expediten på Carlings är dum! ds.

blåvita flingor

Sön 3 apr 2005 17:28
Övrigt, 15 läsare totalt


[det här var i morse nångång] Hej. Jag har morotshår! Määä. Ska kanske åka ner till ICA och köpa ny haircållor. Hittade heller inga jeans igår. Määä. Köpte skor istället, men ska lämna tillbaka dom, tror jag. Ola gillade inte att jag köpte likadana som han. Haha. Måste städa rummet nu också. Määää.

Filip kommer idag, tror jag, fast jag vet inte riktigt, har inte hört av honom sen.. igår. Runt klockan sex, kanske. Eller fyra.


Han irrar i förtvivlan ut på närmsta gata
Blåvita flingor, blåvita flingor
Han pinglar åt facket och får prata med en skata
med en fånig dialekt och en dålig andedräkt
Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck,
säger hon i luren, sen lägger hon på luren
Apa, toa, mamma runkar, hitler äter bajs
Hela världen skrattar
Allting snurrar runt
Himlen lyser grön och träden sjunger love me do



Åååhooow AMY DIAMOND. Mppffff.


[det här skrivs nu, exakt nu, klockan 17:11]
Jag mår ILLA. Läskigt, täänk om jag har kräksjukan eller nått, huu, min skräck. I vilket fall som helst så har jag typ fortfarande morotshår, bara lite ”snyggare”, och med lite slingor, eller nått. Och Fillepille har inte dykt upp än, herregud, kärahjärtanes, det är så att jag börjar oroa mig, för han svarar inte på telefonen heller. Ska jag tvingas sova ensam i natt också? :(

Kornirakkarejsenpollimarejsen kollijakott!
^^ Så som jag minns Dr Bombays ”intro” till supermegahiten Calcutta.

Dekrim.

Whats tha’? Vetne. Bara ett ord jag tänkt på hela dagen och var tvungen att skriva av mig.

TRE gånger har jag suttit vid fönstret, sett tåget komma in och alla folk stiga av. Men Filip är aldrig med på tågen! Nästa tåg kommer 17.36. Då ska jag än en gång sitta vid fönstret, även om jag vid det här laget börjat tappa tålamodet. Hoppashoppas inte att han tog tåget 16.18 från Örebro (vilket han säääkert gjort).. För då kommer han ju inte förrän typ sju-halv åtta. Daamn.

Oro. Oro. ORO. Eller, snarare rastlöshet, det är tråkigt att vara ensam, KOM DÅ Fälep!

Snart dags att inta platsen vid fönstret för fjärde gången.

Get some exercise!

Lör 2 apr 2005 11:57
Övrigt, 14 läsare totalt


Jamen, visst var den bra, konserten. Roligt folk, rolig artist, roligt att dansa :) Men jag saknade aaalkohoool. Det hade varit roligare då. Inte för att man inte kan ha roligt utan det, det hade bara varit ÄNNU roligare med det! Yeess.



På stan var vi också, innan vi gick på konserten. (Håkan Hellström, reds. anm.) Lisa köpte jeans, jag köpte inte jeans, jag ska köpa jeans idag. Vi såg inga kändisar. Haha. Men vi träffade Olle! Det var roligt. Sen kom ju Bullen och Marc också, så vi var med dom, och det var jättekul, för jag har inte träffat Marc since i våras. Och inte Bullen sen i höstas. Jag ville ha glass, och Marc sa att han visste ett ställe där vi kunde handla glass, så vi gick. Och gick. Och gickochgickochgick. Tills vi kom till en skatepark. Där fanns ett McDonalds.
- DÄR kan ni köpa glass!
Stöööörd. Hahaha. (vi hade ju inte alls passerat typ tolv McDonalds på vägen, heller)

Lovisa och Karinen träffade vi på konserten också! Miiiii :)

Hur stavar man till Exercise?
Förresten kommer kanske Filip på söndag. Och idag ska jag på stan med Malin! Ska köpa mina jeans idaaag.

Jag bestämde mig igårkväll att jag ville hem och sova (vi skulle egentligen ha sovt hos Lisa). Så jag släpptes vid stationen klockan tjugo över 00, och tåget skulle gå 01.02. Yess, väntiväntevänt. Jag höll på att frysa arslet av mig! Och så kom det ett helt gäng vuxna, i typ 40årsåldern, dyngraka, som stod och skrek och sjöng töntsånger och var mer fjortisfulla än vad sjuorna är på Valborg! Jag ska aldrig vara full när jag blir vuxen. Fast sen ringde Filip, vid typ ett, så jag hade nån att prata med på tåget hem. Han hade sprungit svartnatta.
När jag kom hem sen, vid halv två, var det ingen som märkte mig härhemma. Så imorse när mamma kom upp på mitt rum för att mata blommorna, utbrister hon ”ar DU hemma!??”. Läskigt.

Nu ska jag duuscha, adiås.

Håkanen

Fre 1 apr 2005 11:24
Övrigt, 13 läsare totalt


Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Håkan-konsert dag, hurra, hurra, hurra.

Jajebjörn, det är just vad det är det. Det är också shoppa-i-stockholm-dag. Och en lämna-filip-dag. Lite sött och surt i en salig blandning. Jag kanske ska köpa mina jeans idag.

Jag känner mig inte präktig i kavaj. Så det så!!
Lis är sölig.

Förresten har hon fått jobb som Bamse på kolmården, fast hon bara aprillade.

Senaste uppdatering: Lis är orolig.
Ännu senare uppdatering: Lis hittade den.

House of Pain

Tors 31 mar 2005 17:27
Övrigt, 13 läsare totalt


Igår hyrde vi Strandvaskaren och den var tokdålig, så hyr inte den. Uschnej. Ikväll blir det Vittula, den är toppentoppen! igår var vi i norrköping, och det var SÅHÄR nära att jag fick ta hål, men sen blev det ändring. Bajs.

Imorrn ska jag åka till Stockholm. Se på Håkan Hellström. Jajemen.

Paaaain House. Mahaha.

välkommen hit

Tis 29 mar 2005 16:01
Övrigt, 15 läsare totalt



ska vi för alltid ta adjö
vill jag hellre dö
än tvingas leva ensam utan dig


Mm det är sant, faktiskt. Mer än sant.

Ooookej, hejhej, nu är klockan snart fyra och vi har just avslutat en måltid bestående av spaghetti och köttfärssås. Jag åt en McFlurry förut, hihi, muuums, en lyx-grej till på köpet. Daim och kolasås. Mwaaa. Filip var hos tandläkaren, jag satt i väntesalen och läste Se & Hör. Izabella Scurupco eller vad tusan hon heter, ni vet säkert vem jag menar, hon, hon har jääättesöta barn. Så ska mina också se ut.


Yoooou’re my candy kane!


Ikväll går tåget 20.20 hemåt. Vi kommer befinna oss hemma på Svaltingvägen 20 runt klockan tjugo i elva. Zzz.
Rummet ska städas också. Filips rum, det ser ut som om Gudrun dragit fram där. Mina grejor är över hela golvet, och hans grejor också.

Ikväll blire spänstträning med Johan Persson!

Åh Simon and Garfunkel! Trevlig musik här på Dahlgrens dator.
Förresten har vi fixat resa och shitt till sthlm nu. Ska ju dit på fredag och titta på Håkanen Hellströmen. Får åka med Lisas mor dit och så hem på kvällen. Jupp.

Fast det är faktiskt trååkigt att planera allt i förväg. Jag gillar mer tanken ”Äsch, det fixar sig”. För det är äkta jag :)

Och jag trodde jag tappat bort plånboken förut! Men det hade jag inte. Den var i bilen. Filip övningskörde hem från stan. Jag vill också börja, men jag är rädd för att köra bussen. Storastorastora Buss Lightyear.

Jag ska bo med familjen på 5-dagars. Kanske. Sköööönt att slippa laga mat. Och för en gångs skull vara lite seriös!


Jumper. Jump, Per! Jumjum per per. Juumpeer. Repmuj.

häj häj häj häj

Mån 28 mar 2005 12:13
Övrigt, 15 läsare totalt


Hejhej. Är i Örebro nu. Har även sprungit årets debuttävling nere i Blekinge. Sprang lång eftersom jag inte betalat rankingen, haha. Men det var tur det, för det blev för jobbigt för mig. Men nu ska jag börja träna. Inte vill jag väl vara så här dålig, heller. Påsklov och allt är det ju också, och det kan jag bara säga en sak om: wonderbar!

Läste ut en bok förut och fick damp på slutet. Faaan, man fick varken reda på mördaren eller någonting! Skitbok.

En äcklig mus fastnade i råttfällan i Ronneby OK’s klubbstugas annex. Uschfyochblä! Olof fick bära ut den och slänga den i skogen, den var helt mosad. Blää.

Hejhej!

pank

Tors 24 mar 2005 15:49
Övrigt, 14 läsare totalt


[08:53] Shuubra. Men gosh, idag ska jag till eksjö först, inga kommentarer, och sedan vidare ner till blekinge. Bara det att jag har väldigt, väldigt lite pengar för att vara på resa i tre dagar. Det låg hundratjugo spänn på matbordet. FANJAGHATARATTVAPAAANK. Så nu ska jag in till stan innan jag far och växla in alla småpengar i min spargris. Annars klarar jag mig ju inte..

Jag har packat klart iallafall. Letade som en tok efter mina orienteringsskor, utan resultat, för jag hade glömt hur dom såg ut. Hade ett svagt minne av att jag köpt ett par nya i slutet av säsongen i höstas. Till slut var jag tvungen att fråga papps, för det är typ han som har koll. ”Dom ligger på hyllan. I lådan, alltså. Du har ju aldrig använt dom” Yepp, I found ’em. Och helt splitternya är dom också. Inte ens knutna var dom. Så nu lär ju jag få skoskav på lördag, that’s one thing which’s true.

...vad fan har det blivit av det här?..

[15:38] Det fixade sig lite. Jag fick trehundra kronor av pappa. Så nu har jag lite. Och nu är jag i eksjö. Vi ska snart åka. Häjhäj.

Dinadödadagar

Ons 23 mar 2005 09:32
Övrigt, 14 läsare totalt


Goooomorron. Påsklov. PÅSKLOV.
Yahoow!

Vi var typ inga alls på draman igår, alla var sjuka slash ”sjuka”. Och jag hade inte gjort läxan, läxan där man skulle slå sig ner på en plats (i mitt fall en busstation) och studera människor i en timme. Var dock inte så svårt att säga ”jojagharvisstgjortden!”, eftersom det bara är att komma på nått. Förresten står jag ju på busshållplatsen varje morgon, tillsammans med ett femtital andra som också ska med tvåhundratvåan. Så det var bara att dra lite smaskigheter från mina upplevelser där. Faktiskt. Sen skulle vi göra en pjäs och spela någon av de karaktärer vi studerat extra noga. Det var faktiskt riktigt roligt.

Kent - Cirkel
Mmmm..

Sen hade vi ingen samhäll, den var inställd, joppe var sjuk. RÄDDA JOPPE, DÖD ELLER LEVANDE! Tss. Vi hade historiaprovet tidigare istället. Fandetvarjättesvårt.

Säg inte mer nu
berätta ingenting
låt mig va ifred!
Jag vill inte höra
om dina döda dagar


...

Pengabror:)

Tis 22 mar 2005 08:29
Övrigt, 10 läsare totalt


Nu är musiken så hög att högtalararna snart inte pallar mer! Jag är ensam hemma och pappa fyller år idag, vilket innebär att han öppnat sina paket och jag får lyssna på Moneybrother-skivan som han fick av mig! Yeaaah. Samma gäller Kent, den fick han också. Den lyssnade vi på vid frukosten, men direkt när han gick stängde jag av och satte på min käre pengabror.

Jag vill också ha en pengabror, för jag är inne i en liten ekonomisk kris. Det är nämligen så, att jag bara har hundra kronor kvar på kontot, och dom ska jag spara till nästa månad, då jag ska köpa ett par jeans. Dock är det så, att jag på något sätt måste ta mig hem från Filip på lovet, 200 :-, och sedan ska åka till Stockholm, tåg. Vart fan ska jag få tag på dom pengarna? Jag hatar det här.



Och så skulle jag skriva en annons till Corren. Skrev fem rader, när jag fick syn på att det stod ”max 4 rader”. Shittans, men det får dom väl ändra om det är så, tänkte jag. Då for min blick mot ännu en liten ruta ”Skriv tydligt, glöm INTE att skriva telefonnumret i annonstexten!!” Och såklart hade jag glömt det. Det saknades bara att jag skrivit otydligt så hade min prakt-”såhärskamanINTEgöra”-annons varit biff. FAN. Så skriver keffamanda med bläck också, så då är det ju kört. God NATT.


Iallafall är det sista dagen idag. Imorrn är det lov. Skäöäöäöänt.
Fast historiaprov idag, och det har jag faktiskt inte orkat plugga alltför mycket till, för seriöst, hur roligt låter det med ”Makt- och kvinnoideal genom tiderna” Typ stjärttråkigt. Och det är det också. Förstår man inte ens sina egna anteckningar, då är det synd om en.




What’s sad about my pride?
It’s keeping us apart
What’s sad about love?
Eventually it’ll break your heart




(fast inte i mitt fall, hoppas jag)

hildur_wow - 21:a mars 2005

Mån 21 mar 2005 11:02
Övrigt, 14 läsare totalt


Shooo. Engelska. Imorrn slutar vi - efter tre lektioner. Sen är det påsklov! Känns helt och hållet jättebra. Filip åkte hem imorse. Igår fyllde han år. Av mig fick han en liten silvrig id-bricka som det istället för hans namn stod Filip och Amanda på :)

Idag är det ost och skinksås. Det är så otroligt äckligt. Skolmatsalen är emot mig!

Förresten får jag inget feriejobb på LOK. Kommunen är så jävla sär. När jag flyttar hemifrån ska jag lämna den - för alltid. Mina stackars barn ska inte behöva leva i en sån hemsk kommun. Mohaha.

Vår engelskalärare, Kristiina, ser jättekonstig ut. Hon kan inte använda munnen på rätt sätt. Det är det som är så roligt, man kan inte hålla sig för skratt när hon pratar. Fuuul. Haha. Jag måste lägga upp en bild på henne nån gång.

(Haha, seriöst, det där om Kristiina, det var lite elakt, lite, kanske. Men hon ÄR ful)

Skolan. Slut. Sommar. Snart. Snälla?

mums, då

Lör 19 mar 2005 17:35
Övrigt, 11 läsare totalt



Åååå inte fan bryr sig dom vuxna
nej inte fan bryr sig dom vuxna

Tjena. Jag är inte tillbaka, internet är fortfarande mupp så få inga lyckorus nu bara för att jag skriver. Spara dom till senare, till om en vecka ungefär, för då ska det nog vara ordnat. Men inte än. Jag är i Örebro nu, och här har dom en dator som inte heller mår så bra men det fungerar i allafall. Host - 46 smittade filer - host..

Ikväll kommer Lisa och Björn. Vi ska äta pizza och se på film, antar jag, och imorrn fyller Filipen år och i onsdags hade vi varit tillsammans i åtta månader.


Lite anteckningar:

> Jag har köpt en jättefin present till Filip. Jättefin men jättedyr.

> Jag har glömt p-pillrena hemma, så jag fick ett av Lisas idag. Det dumma är att vi inte har samma och det kanske inte är så bra att äta olika. Bättre än ingenting, tycker jag dock.

> Mamma säger att Ola är en pain-in-the-ass. Jag håller med.

> Träning med Hagaby förra helgen. Sprang en av tre 3 kilometers-banor själv, sedan en halv med Olv. En stor bäck hade frusit och sedan smält lite uppepå, och sedan frusit igen, så det översta lagret gick liksom sönder när man gick. Om man gick i takt lät det som en hel armé. Det var ganska roligt.

> På tal om Ola så gömde vi oss i tvättstugan i en kvart för att mamma letade efter oss för att vi skulle städa våra rum. Men hon hittade oss och vi fick städa ändå.

> Den 14:e mars får jag ett brev av klassrepparna att jag ska infinna mig hos syster den 9:e mars för undersökning. Understruket med röd penna i brevet: Missa INTE tiden.

> Efter arméträningen var vi på bio och såg Hide and Seek. Vid ett tillfälle blev jag livrädd och skrek till ashögt inne på biosalongen. De tio minuterna som följde efter det kunde jag inte koncentrera mig på filmen, jag satt bara och tänkte på ifall nån tyckte jag var dum i huvudet som skrikit och ifall nån annan också gjorde det.

> Pappa fyller år på måndag, och jag har köpt present - Moneybrothers skiva ”To Die Alone”. Pappa gillar inte Moneybrother. Det är det som är så bra.

> Min hårfärg är numera svart. Svart som natten. Det hemska är att hårfärgen försvinner av schampoo! Det SKA vara permanent hårfärg, jag ska klaga på Swartkopf eller vad det heter.

> Hår ja. Jag kan faktiskt ha hästsvans numera. Och fläta på ena sidan.

> I skolan är 13 av alla tillgängliga lärare slut, så det är en del inställda lektioner.. :)

> Sykonen mina lekte ”snurra flaskan” i brist på aktivitet. Josefina fick frågan: ”Skulle du vilja grovhångla med Oskar?” (hennes pojkvän). ”Aldrig i livet!!” blev svaret.

> Vi var i norrköping och åt kebab. Adam åt på en tallrik som det var en bild av en pizzabagare på. När jag fick syn på den utbrast jag: Oh! Look, it’s a cock at Adam’s plate!

> En ny grupp har startats i skolan. Testosteron-gruppen. I fredags utsåg dom ”Årets Viking” på stormötet.

> Vi hade afrikansk dans på idrotten, och jag var sämst. Inte nog med det - jag fick dansa med klassens hemskaste, äckligaste tönt också. (Excuse me, men det är det snällaste sättet att beskriva honom på). Jag dog. Nästan.

> Träffade Ralphsson på tåget för ett tag sen! Det var inte illa pinkat. Riktigt trevligt, faktiskt, haha.

> IG-varning i spanska. Fler än elva frånvarotillfällen sen december månad retade visst upp henne rejält. :S


And theeeeeeeeen?

Jarrå. Now it is slut. Tjarrå.

Ytreduktionsfirma

Ons 9 mar 2005 12:07
Övrigt, 18 läsare totalt


Idag var det inte järpe utan pannkakor och det är jävligt mycket godare faktiskt. Jag åt typ hur mycket som helst. Och förresten har vi inget internet alls hemma nu så därför är det lite svårt att uppdatera den här dagboken, men jag gör vad jag kan. Nu har jag tillexempel hål innan dataprovet. Dataprov, gaah, jag är rädd, det kommer inte gå bra, men jag sitter hellre här än pluggar, faktiskt.

Igår var det studiedag, och jag gjorde inte ett kiss, seriöst, ingenting. Jag bakade och spelade tevespel hela dagen och det var bara SÅHÄR tråkigt, och sedan var det träning, och det gick jättedåligt för jag tränade ingenting. Haha. Jag bytte om, gick ut, gick in, duschade. Jag känner mig ganska dålig, och det är jag också, men det vill jag bara inte inse. Nu har jag typ inget mer att skriva. Vad tråååkigt, jag som VILL skriva mer. Mjabbahabbavaffaslaffa. Snart fredag. Riktig fredag. Mums :)

Men nu är det slut.

Järpe är snuskigt!

Mån 7 mar 2005 12:49
Övrigt, 14 läsare totalt


[12:10] Goddagens. Idag serverades det ”kebabjärpe” till alla vegetarianer. Det var iallafall vad som stod på menyn. Jag fann det hela lite småroligt. Järpar är förövrigt det äckelpäckligaste som kan serveras i en svensk skolmatsal näst efter skinsås. Uäääk jag ryser av bara tanken på en fettig, typ kokad järpe i smörsås och med russinliknande potatisar som extra smakförstärkare. Fyfaaaaaan!

Vill ni veta en grej? Jag har färgat håret. Det är svart! Svartsvartsvart. Fast det skulle bli brunt. Eller, det är mörkbrunt, men det ser svart ut. Jaaarrå.

Har datalektion nu, måste plugga, för vi har prov på onsdag. Amanda fick förresten VG på matteprovet, så förra veckans ”pluggvecka” gav resultat. Ska försöka plugga lite den här veckan också.


jag till höger

Tänkte berätta om helgen också innan jag ’återgår till studierna’ som det så fint heter på lärar-språk. I lördags umgicks jag med Böbbi, vi for till Tornby, och jag hittade ett par sketsnygga jeans som jag inte kunde köpa, (reason: för dyra och så måste jag prioritera filips prisent), men jag hittade också massa bra alternativa filip-prisenter. Så det kommer nog lösa sig, det där med födelsedagen. Hade fått mammas ica-kort också, eftersom maxi är där och eftersom jag dagen innan glömt det hemma. Så jag passade på att ladda på telefonen, köpa massa kroppslotion och liknande grejs SAMT ob-tamponger :P Haha. Jaja. Dags att fortsätta med datan. Skriver antagligen mer om typ tio minuter. Tjipp.

[12:42] Det tog längre tid att göra diagnosen än vad jag hade tänkt mig. Ajdå. Förresten funkar inte riktigt datoren därhemma, det är krux med den så internet är lite halpajt. Jag har fått tillbaka min gamla telefon! Lämnade in den 28:e december, men nu är det här igen! Borta bra men hemma bäst.

Jarrå. Nu ska jag bara ha svenska så slutar jag sen, och imorrn är det studiedag. Då ska jag in till stan. Kanske prova de dära finfina brallerna igen? Hihi. Puss hej.

ica-tamponger

Lör 5 mar 2005 11:05
Övrigt, 17 läsare totalt


Helg-helg helghelghelghelg! Yeah. Igår åkte mamma och jag ut till Tornby, och vandrade runt lite. Anledningen till att vi for ut dit var dels för att jag skulle hämta ut min telefon (som varit på lagning sen 28:e december), och sedan för att vi skulle handla på Maxi. Men jag hade lyckats glömma ICA-kortet hjemme, så det var ju lite trist. Ingen hårgärg för min del, till en början heller inga tamponger. Mamma har jägarns dåligt med stålar på bankkortet, så vi kunde bara handla ”livsnödvändigheter”, som hon så vackert uttryckte det. Typ mjölk, tänkte jag. Men när mamma började slänga i typ chokladkakor och krukväxter i vagnen, då frågade jag lite snällt om jag kunde få ett paket tamponger också, för mina var totalt slut hemma och jag ville helst undvika att behöva använda typ papperstussar som man kör upp eller nåt. Efter en stunds betänketid gav mamma med sig, men jag var tvungen att ta de allra billigaste. Så det blev ett paket ICAs Tamponger. Yes.

> Jag har köpt en ny parfym, nya escadan. Jag säger bara MUMS! Det blir den här sommarens doft :)

Oh Yeah, Ola slog på gamla datorn när han märkte att den här var upptagen. Han klickade sig in på vår gamla ”Spel-fil” och öppnade Petz 3. Det är ett trevligt spel som går ut på att man har husdjur på datorn, hundar i det här fallet, som vi ständigt spelade för några år sen. Typ som tamagotchi. Man måste ta hand om dom varje dag, annars springer dom bort. Och så kan man para dom, och efter tre dagar får dom en liten blandrasvalp. Höhö. Så nu har vi gjort varsin hund på den datorn. Ernst the sheepdog och Brummelisa the poodle. Dom ska para sig sen. Mohaha.

Kent - Döda Dagar

Jag sa till mamma att jag ska ta hål i tungan. Hennes svar:
- Mm, det kan jag tycka är snyggt. Det passar till din stil.
SÅ DET SÅ! YEAAAH :)


Under ljuset andas asfalten med gälar
Andas lika tungt som jag

4:e mars

Fre 4 mar 2005 15:10
Övrigt, 13 läsare totalt


Solen lyste idag, fåglarna sjöng och snön SMÄLTE! Yääss. Det ska bli plusgrader i helgen. YES! Det finns inget som skulle göra mig så glad som att få VÅR nu! (om man inte räknar med att träffa Filip, förstås) MUMS säger vi om vår.

Helg är det nu, iallafall. Men det kääänns inte som en riktig helg, förlåt om jag tjuter, men jag tycker inte det! Bö, jag vill verkligen träffa filip, jag vill jag vill jag vill. Men man kan ha kul ändå, jag vet.

Jag glömde idrottskläderna idag, så jag skulle säga det till Laden. Jag hann bara ställa mig framför honom och börja; ”Laden, jag..” Innan han sa: ”Dina ögon ser matta ut, ett säkert tecken på sjukdom. Gå hem, drick lite te, sov, och TRÄNA inte. Seså, iväg med dig innan du smittar någon annan här”. Inte är jag så dum så jag säger; nej, asså, jag har bara glömt kläderna. Nejnej, jag tog situationen till min fördel och knallade till tåget. Mihi. Och nästa vecka är det bowling. Skolan betalar! Sånt tycker jag om.
Hade matteprov idag också. Tyckte det gick bra, men det har, vid djupare eftertanke, visat sig att så inte är fallet. Nu kan vi bara be och hoppas. Jupp.

Vi spelade ju upp våra dialoger imorse. Det gick riktigt bra, trots allt. Cissi, Eva, Jakob och Erik hade en klockren pjaes! Guud, det var typ SÅ roligt, Eva och Cissi var lesbiska föräldrar till Jakob, och jag skrattade som aldrig förr.
- Mamma, varför har inte jag en pappa?
- Du har ju två mammor, lille vän.
- Men jag vill gå på hockey. Sånt gör man med pappor.
- FAST det går med en mamma också, gubben lille. Hur går det med Erik, förresten?
- Det är ELIN jag är kär i.
- Erik, gubben.
- Nej, Elin.
- Nu tror jag du fattat lite fel. Erik heter han.
- Nej jag är kär i ELIN!
- Nu går du upp på ditt rum! Ingen kvällsmat. Seså!

Goosh, det var en riktigt rolig lektion, haha, yeahho. För en gångs skull. Svenska brukar annars vara ganska.. onödigt. Man lär sig inte så mycket. Eller, man skulle lära sig lika mycket om man bara läste svenskaboken rakt igenom, för det som står där är det enda Emma tar upp.
Ett exempel: I boken stod det att ”För att förenkla det lite kan man tänka att abstrakta substantiv är sådana du inte kan ta på”. Det tolkade hon som ’allt du inte kan nå’. Alltså; stjärnor är abstrakta. Astronauter. Månen. Satteliter. Det säger iallfall Emma.
Så, vad är det för likhet mellan kärlek och en astronaut? Svar: Båda är abstrakta. Tills astronauten återkommer till jorden. Då blir han konkret igen.
Hahaha, det är ju så att man undrar hur fan hon lyckades bli lärare.

tacobuffe

Tors 3 mar 2005 16:47
Övrigt, 12 läsare totalt


15:41

DET var var som serverades i skolans matsal idag. Riktigt gott, faktiskt. Mums.
Inte EN vecka höll det. Min ”pluggvecka”, som också skulle vara en ”skolkfri vecka” har inte riktigt hållit måttet. Spanska, det är inget kul, och jag sitter inte och väntar i över en timme för att få gå på lektionen. Jag är för stolt för något sådant. Så jag drog hem. Och träffade ingen mindre än HENKE TENGVALL på stationen. Så det var ju riktigt trevligt, få snacka med en orienterare som omväxling. På en vanlig vardag liksom. Har inte träffat Linnea i skolan på jättelänge, så det har varit brist på orienterarsnack den här veckan. Under dagstid, alltså.

Alex, Erik, Markus och de andra i Crossfolded har ju för tusan fått en spelning på konsert & kongress nu. Det är riktigt bra, det ju. Haha, jag var med när Alex telefon ringde och han fick beskedet om att de skulle få en spelning där. Det första han säger när han lagt på och berättat nyheten är ”Vad gör du den 18:e, Amanda? Du FÅR inte missa det här!!” Så vi får se hur det blir..

Jaoo. Josefina bakar chokladmuffins till henne och mig däruppe nu. Mumsfillibabba. Men sen måste jag räkna massa matte, har prov imorrn. Men jag slutar ju inte skolan förrän fyra, och skulle inte kommit hem förrän typ halv fem om jag hade gått på spanskan, så jag behöver ju inte börja än. Nu ska jag upp och slicka lite smet :)

Och NU är jag tillbaks. Mums mums. Om tio minuter är dom klara :) Usch, Stina var med på operation idag. Jag skulle ALDRIG palla, jag tycker sånt är vidrigt. Men men. Mihi, hon missade tacobuffen. Möhö.

(Jag vet att det heter buffÉ, men det stod buffe på menyn)

Vad ska vi skriva mer? Det är fredag imorrn. Men den lockar inte.
Suuck.

Hajdou.

jag äääälskar popsicle! fast inte mer än jag älskar filip :)

16:44

Olivas pres:
Jag heter Olivia. The Mars Volta är nog bäst just nu.

Det finns ju inget nästa drag när man har hamnat i remi...

Utan tvivel så tror jag, fast jag tvivlar ibland
Utan tvekan så håller jag bävande din hand
Jag vet inte allt, men jag vet vad jag tror
Utan vidare villkor så vandrar jag vidare
med dig Jesus


Perfect, that’s what you are. Emil!

Annas pres:
NERD-ALERT-NERD-ALERT-NERD-ALERT
Det är nog bäst du loggar ut...

You and me... you and me!!!
[Emil] Nuuuuu kommer jag:D

Linas pres:
Kärlek, kärlek v

Listen to my heart, can you hear it sing
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you, until the end of time

Emil



Som ni ser så omnämns ”emil” på varje presentation. Tänkte bara reda ut det här en gång för alla; grabben sysslar inte med månggifte. Det är tre olika emil. Alltså. För er som inte fattade.


Haha. Nu ska jag kiiiiissa!

(come on baby spill your guts)

knåd ya fläsk.

Ons 2 mar 2005 19:57
Övrigt, 15 läsare totalt


[13:47] Hej there. Nu är det såhär att jag har datalektion. Och vet ni eller? Jo, jag var ju på skylten igår, och såg Hjalmar och hans band, Atlantic Driftwood, och dom var typ SÅHÄÄR bra! Så jävla duktiga, det var kanon! Visst, såklart jag hade förväntat mig att de skulle vara bra, men de var mycketmycket bättre än vad jag trodde! Yeaah. Så, Erik, du MISSADE nått. Ha.

Huh? Elton John med Sorry seems to be the hardets word? Är det han som gjort den? Jassåja. Förresten är det här min sista lektion, jag går hem sen. Slutar tio över, men jag är egentligen klar nu. Tycker jag iallafall.

Jag fick tillbaka spanskaprovet idag. För att vara godkänd skulle man visst ha minst 50 poäng. Jag hade 40½. Jägarns. Fast jag slipper omprov iallafall. Det gäller bara att jag får minst VG på nästa prov. Seriöst, det skulle jag aldrig klara. Så det känns ganska kört, det här med mitt betyg i spanska. Soo long, spanskabetyg.

Det finns en liten, liten chans att jag får träffa Filip i helgen. Ni håller tummarna, va? Yess. Jag saaknar ju honom SÅ mycket :(

[18:56] Inte så mycket mer att tillägga, egentligen, men man kan skriva massa bara för att man inte har nått bättre att göra. För seriöst, visst är det kväll/morgon/skola JÄMT? Aldrig helg, aldrig eftermiddag. Och när det väl är det det är det i jäävligt små mängder. Så har iallafall jag uppfattat situationen.

MEEEEEN. Inte U2.. Palla! Nää. Jag byter låt. Nu. Simple Plan. Visst. Det kan väl funka. Förresten, jag bara MÅSTE ha Moneybrothers new skiva, ”To Die Alone”, NU! Inte för jag vet om det släppts än, men jag villvillvill ha!

tjafan.

[19:05] Nej. Vi träffas inte i helgen. FAN. :(
>> Svenne ger ett sken av att va en herre som kan ta sig där bak. Mm!


And now you get lot of work done but you don’t get a cent
You wake up in the morning and do it all again
Your landlord’s coming down on you and you can’t pay the rent and then
Back into trouble again

Koom tillbaks, den här världen är så underbar

Tis 1 mar 2005 17:41
Övrigt, 15 läsare totalt


Tio:Elva
Men vafaan. När jag skulle skriva ut värdechecken med 20% på HM så kom jag ju på att skrivaren är paaaj. Fasen då. Nu sitter jag här med mina nya skor, på tal om asfalt. Jag stortrivs i dom! Mihi.

Snart ska jag knalla upp och göra mig i ordning för dagens skoldag. Jag ska faktiskt gå på draman idag. För första gången på tre veckor eller vad det blir. Haha. Men den här veckan är ju utsedd till ”pluggvecka” och då MÅSTE man gå på alla lektioner. Förutom matten på måndagar, fast det är ju ingen mer måndag den här veckan.

Haha, ni skulle sett min nya t-shirt. Hii. Den är söt. Monk monk!

Olof <3 Ebba
Mwahahaha

Och snart är det lov. Igen. Yess. Vi har resursdag på onsdagen och ledigt på torsdagen vecka 12. Och på långfredagen, förstås. Sen är lovet vecka 13. Förresten har vi studiedag på tisdag, och studiebesök hela dagen nästa torsdag. Ganska soft.

Höörs.

Sexton:Trettioett
VAFAAAAAAN. När jag för EN gångs skull har bestämt mig för att gå på draman, gjort den jävla dramaläxan, tagit tåget, frysit ihjäl i väntan påp bussen och börjat knalla mot Elsas Hus där draman hålls, får jag reda på att den är inställd. INSTÄLLD. DetärjutypsåHÄRjävlairriterande! Bwaaagrrr. Så, klockan var tio över elva, samhällskunskapslektionen började klockan tjugo över ett. Jippie.

Förresten blir det ingen träning ikväll. Det blir KONSERT på Skylten! Hjalmar and the band of him spelar där. Alltså, dom heter inte så, utan det är Hjalmar och hans band. Jag vet inte vad dom kallar sig. Men det är gratis, och han har bjudit oss, så jag, Fredd och Malin ska dit. Tjoho :) Dock är det ett litet problem: Det är Ekorren Cup-möte ikväll och jag har sagt mig kunna komma. Och nu får jag inte tag på Jocke så jag kan ”avanmäla” mig från mötet! Gaah.

sjutton:tjunio
Nej det kostade visst tio spänn. Sorry.

Så säg hur aktierna faller, säg hur kursen vänder om
Ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärt om
För det är väl fan inte sånt man tänker på och drömmer om



Violent by design säger:

vadå, du är väll alltid ball?


På grund av ett sista sekunden besked av Amanda att hon inte kunde komma
så tvingas jag att flytta mötet till nästa vecka, inget mer sånt av
någon tack.

//Joakim Tosteberg

Jägarns. Känner ett sting av ansvarighet. Haha.

Hur man blir smart.

Mån 28 feb 2005 20:43
Övrigt, 10 läsare totalt


[16:22] Ja, jag orkade mig till skolan. Ja, jag pallade hela skoldagen. Men nej, jag gillar den fortfarande inte. Skolan, alltså. Fast den här veckan är utsedd till pluggvecka. Jag kan lika gärna ha riktigt, riktigt tråkigt den här veckan, faktiskt. Och plugga är det tråkigaste som finns. Men man blir smart av det.

Filip åkte imorse. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; Det är alltid lika jävla jobbigt när han eller jag åker. När vi skiljs åt, helt enkelt. Fyfan. Tänk om jag också gick på eksjö.. Tänk. :(

Och vad ska hända nurå? Ahjust ja, jag ska ju plugga. Fast först ska jag kika lite på zoovillage. Måste ju finna ett par nya dojor :/

[19:51] Nämen JIPPI! Nu sitter jag här i nya skoor! Fick pakethämtningsgrejen idag! Det hade visst blivit nått fel, för jag var visst medlem och så. Så nu har jag dom! Och dom är typ såhääär fina! Gladgladglad.
Mammamia, jag har PLUGGAT också! Skiitmycket, hela kvällen! Jag börjar nog bli smart nu.

DET ÄR JU PÅSKLOV VECKA 13! Fyyyyyyy vad glad jag är!! Filip och jag har samtidigt!! ME LIKE!


But if you do it, do it good, Brutus
Real good, like a little man should

Min min MIN Filip!

Sön 27 feb 2005 19:02
Övrigt, 19 läsare totalt


[10:39] Vi kan gu-gu-gunga du och jag
Vi kan sju-sju-sjunga tjallala
jag är ku-ku-kung men kanske bara för idag


Weeeey :) Den har julia och jag hoppat runt till hela morgonen. Tjohoo! Och nu ska vi snart ut och åka schidor. Jag, Filip och Knullis. Skoj!

Vi är u-u-unga tjalla la!

Igår såg vi på mission impossible. Jag somnade lite, men den var bra ändå. Tjuppi.
Nu ska jag gå och byta om. Pusshej.

[18:57] Filip skulle egentligen åka klockan 20.16 ikväll.. Men så ringer han och ändrar det så att han inte åker förrän imorrn bitti! Han är underbar! Så vi får hela kvällen och natten.. Mums!

Jull, Fill och Amand var ute och åkte skidor förut, jääättelångt, och grillade korv. Mysmys. Julia skulle visa oss en stelfrusen näbbmus, men hon hittade den inte sen. Vi hittade en vagn fylld med motorsågar.

Jaja, nu ska jag gå upp till min pojke och pussa på honom, han sitter och räknar matte.
Filip, jag älskar dig!

jag är dum

Lör 26 feb 2005 18:41
Övrigt, 13 läsare totalt


Hellothere :)
Filip är här, men jag är elak mot honom, ja, inte med flit alltså, det blir bara så, jag är duum :/ Fast jag älskar honom.
Nu ska vi bränna massa skivor!

Och jag har fått Håkans skiva. Så nu blir det till att lyssna

Åååååh vet ni? Anna Ternheim på konsert & kongress idag! faaaen. Jag vill gå på det. Korv.

Vi var i rosekälla och kollade alla ekorren cup-kontroller idag! Ute och sprang i en och en halv timme, och jag blev sååå trött. Jävligt bra kondition. Inte. Fan.



Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt
du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
ed dig, med dig, med dig


fiiilip..

(ohh my, my sugar love, ohh my, my sugar love)

Fre 25 feb 2005 16:32
Övrigt, 18 läsare totalt


12.12

Goooood save the queen! > jasså?
Mahaha.

Igår åkte jag till Bob - utan pengar! Jag har lyckats ta mig fram och tillbaka till ekholmen helt utan cash. Braaava? Eller, jag struntadeiattbetala på tåget, och sen gick jag till Tinnis, mötte Stii och så betalade hon för bussen. Bussen hem betalade hon också, och sen struntadejagiattbetala på tåget igen. Phew att jag klarade mig.

AAAH nu kom papps och frågade om jag ville följa med till farmor och fika, och det vill jag ju, men vi ska vara där kvart över och klockan är tio över nuuuu. HURRY!

[ikväll får jag håkans skiva]

Heå.

16.13 Maffawaffaslaffa. Hej. Om exakt.. errm.. TJUGOTRE minuter anländer MIN pojke till stationen med pendeltåget från Tranås och jag längtar såå! Mjao!

Har kollat på en film nu i eftermiddag. Eternal Sunshine of the spotless mind. Så FIIN. Jag gillade den.



Förresten har josefina fått fetingbröst.
Fejk - men ändå. Mwa!

:)


Så måste jag städa rummet innan filip kommer men det finns det inte ork till. Det får han fixa ;) Haha. JÄGARNS jag har inte bäddat rent! Det kanske är mindre trevligt det. Faast, det var bara en vecka sen jag gjorde’t. Och så kan vi göra’t sen. Såreså.
Och så får man lite smått paniiiiiiiiik ibland, liksom, när man tänker på att skolan börjar på måndag, då får man spykänslor, typ.

”Amanda, om du läser det här ska du veta att jag ska alltid fråga om lov innan jag lånar nått av dig, jag är en sån som tar-chansen- och- sen - ångrar- mig- och- får-dårligt-samvete... Och jag har märkt att du med är en sån, PusseliPussPuss på dig i varjefall, jag kan inte han bättre storasyster:) ”
Utdrag ur julias dagbok. Söööööt :) Vi är lika, du och jag, älskade, älskade lillasyster. Vi är båda ”sånna-som-tar-chansen-och-sen-ångrar-oss-och-f år-dåligt-samvete” Love you!

Men nuuu gäller det att löpe!


Oh baby
I dont care if you’re skinny or fat
Or just like every glasses you wear
Couse the way you breath down the back of my neck
Makes me feel just like a billionare

Fjäfffjääfffjäff

Tors 24 feb 2005 11:52
Övrigt, 14 läsare totalt


Åhåå, ser man på! Läste just att Malin ska sjunga Nationalsången på invigningen av 5-dagars i Mjölby 2007. Det är inte liite hett, inte. Moha.

Berättade jag igår om min och Josefinas marrängswiss? Om inte så gör jag det nu. Och gjorde jag det igår så får ni hörat igen. Iallafall, vi hade inga ingredienser, men det gick ändå. Vi gjorde egna marränger och egen chokladsås och vispade mellangrädde och skippade glassen och sen var saken biff. Inte jättegott, men bättre än ingenting!

Snart ska jag till Bobbsan, om jag kommer dit. Ligger som sagt lite back med pengarna. Men om jag har tur kommer jag till henne. Vi skaaaaaa: busa, äta mat, åka pulka, hyra film, brottas och soooova.
Mähähä.

Ni ser vad rubriken är idag? Det är typ så det låter i början av Caesars Palace-låten Subhuman Girl. Typ. Haha. Förresten finns inte Caesars Palace längre. Dom har bytt namn till bara Caesars, för att dom ska börja sälja utomlands och i usa och där fanns ett Hotel som hette Caesars Palace och dom inte ville bli stämda. Läste’t i tidningen idag, va.

Me sakna Fälep. Myyyyhyyy :(

Erasin’ all signs of life
Callin the youth some vandals
They can’t handle the truth
So this is how the truth is handled

slabba mule = pussas

Ons 23 feb 2005 18:28
Övrigt, 14 läsare totalt


Who’s that gut lord marchin?
You should cut down on your porklife mate
Get some exercise!


OhYEAH färgerna på datorn är - för första gången på flera veckor - helt normala! (Bara för att jag sa sådär kommer dom säkert flippa ur vilken sekund som helst, men man ska vara glad så länge det varar). Emil ska bränna nya Håkanskivan åt mig, så jag slipper köpa den.. Om den är bra köper väl jag den sen. Jag ligger nämligen lite back med kosing, om ni förstår.

Haha, ordlistan på Peters sida på orienterare, pettson heter han om jag inte minns fel, är ju SÅ skön!
balja lut = dricka kaffe
blasthare = vegeterian
pruttbulle = kräk
pöla = lata sej
råharva = arbeta hårt
slabba mule = pussas
spräcka plytet = skratta

Och så frågar man vart han har fått den ifrån. -Den är från dassboken på skittoan. Hahahaha, Peeeeter, skööön.

Så bra är väl inte Kent - Max 500? Ganska.. tråkig.. tycker jag, faktiskt. Har haft den på datorn jättelänge och inte tycker jag om den än. Nej, nej.

I natt sov jag med två täcken och två filtar - och jag frös inte :) Ett framsteg! Amanda har kommit på hur man bemästrar kylan på rummet sitt.

Ahh! Stina berättade just att hon drömde en helsjuk dröm i natt. Det gjorde ju jag också! Jag drömde att Ola jagade mig genom hela landet för att jag puttat ner värsta feta lego-flygplanet i vattnet. Han jagade mig för att slå mig och jag bara sprang och sprang, och han sprang efter och hela natten sprang jag, och han efter. Lääskigt!

på ytan är jag hård men inne liksom glass
kom å ta min högra tass

tihi ^


fet med största säkerhet säger:
Bor du nära stångån?
amanda. marrängswish. säger:
nej nej. jag bor ju utanför stan. i linghem.
fet med största säkerhet säger:
NEJ!
amanda. marrängswish. säger:
vaddårå?
fet med största säkerhet säger:
du kan inte förstöra min illusion
fet med största säkerhet säger:
om att du bor exakt där lars bodde
amanda. marrängswish. säger:
hahaha
fet med största säkerhet säger:
nära stångån
fet med största säkerhet säger:
och allt sånt

(han bor i umeå. han vet inte bättre)

Denjajelsker, denjajelsker elsker jaj

Mån 21 feb 2005 13:14
Övrigt, 12 läsare totalt


Och så har ännu en helg passerat förbi. En trevlig sådan, som spenderats i Garphyttan, hos Filipen. Började med att jag blev hämtat på stationen av Olof och Karin, och så brumbrummade vi hem till G-hyttis och när jag kliver innanför dörren välkomnas jag med en stooor kram av världens finaste pojke! :) Han hade lagat middagen medan dom andra hämtade mig. Och nyklippt var han också - tokfint!

Och sedan förflöt helgen. Vad gjorde vi? Degade. Myste. Tittade på TV. Myste. Åt chips. Myste. Tittade på film. Myste. Sammanfattning: Helgen var myysig :)

Olof har en girlie på G också. Bio med flickan på onsdag, mihi, vi får se hur det går! Först hade de tänkt gå i lördags kväll, men de ställde in när Filip och jag bestämde oss för att gå på samma och sitta bakom och kasta popcorn :P

Olof till Filip och mig: - Ni verkar alltid ha så mycket att prata om ju..! Jag säger typ ”hej” och sen vet jag inte vad jag ska säga mer.. Jag lägger mig här under sängen och lyssnar på vad ni pratar om så kanske jag får lite tips.
Så han lägger sig till rätta: - Låtsas inte om mig, prata bara på.
Efter några minuter: - JAG SITTER FAAAST!

Haha, den grabben, den grabben.

Sen åkte Filip och jag tåg hemåt igår, mot Mjölby och därifrån var det tänkt att jag skule åka hem, men Filip lyckades övertala mig att åka med till eksjö två minuter innan mitt tåg hem gick. Filip ringde och bokade plats åt mig på swebus, och sedan åkte vi tillsammans hit ner till Oaklake. Så nu sitter jag alltså ensam i det gula rummet med en Bamse-plansh på väggen. Toomt. Filip slutar 15.20 idag, jippiehow. Som ’tur’ är så är han sjuk, så han ska inte träna, så vi får mer tid tillsammans.

Helgens låt:

If you wanna be happy for the rest of your life
Never make a pretty woman your wife
So from my personal point of view
Get an ugly girl to marry you

Jag älskar honom.

Lör 19 feb 2005 13:39
Övrigt, 14 läsare totalt
Hej där allahopa. Jag är hos Filip. Hejdå.

Jag gillar en kille som gillar en tjej, och det är mej.

Nån som sett en mördare?

Fre 18 feb 2005 16:03
Övrigt, 14 läsare totalt


NU är det lov! Jajamensan, gott folk, nu har även Folkungaskolans elever fått lov. Och det är dom värda, iallafall jag, tycker jag. Höhö.

Farbror Blå var på besök till skolan idag. Massa snack om dubbelmorden och power-point bildspel om hela brottet och massa shit. Gash, dom måste verkligen vara desperata när de måste söka efter uppgifter på massa gymnasieskolor. Eller, visst, mördaren beräknas ju vara mellan 16-30 år gammal, men ändå. Nån av er som läser kanske sett mördaren, här kommer signalementen:

> 16-30 år
> Bar beige jacka, blå mössa
> Enstöring, psysiskt sjuk (kan man se det?)
> Nikotinist
> INTE svarthårig


Okej. Passar det in på nån ni känner? Stryker man punkt tre, ”Enstöring, psysiskt sjuk” så skulle det faktiskt kunna stämma in på ganska många. Herregud, det var hundra dagar sedan morden och de har inte kommit längre.

Klockan tio över sexan ikväll går mitt tåg mot Örebro. Myspys! Och förresten har jag sportlov nu, det är liite gött kanske. Eller justfan, jag sa ju det förut ja. Jag skulle göra kaffe förut, men det smakade kiss.

Jag vågar knappt gå och snyta mig längre. Tänker hela tiden ”nu är det nån som spytt därinne när jag öppnar!”. Men än så länge har jag inte råkat ut för det igen.

Imorrn åker Olivia, Stina och Ida (och hela resten av kyrkan) till Kittelfjäll. I Lappland. Seriöst, det FINNS fjäll närmare Linköping också, man MÅSTE inte ta sig ända upp till norraste norrland, det innebär att man är överseriös.

DET RINGER PÅ DÖRREN!
Vågar jag öppna? Njää. Det får någon annan göra. Och vet ni eller? Faan. Jag har ju skickat efter massa kläder från zoovillage, och idag fick jag postpappret där det stod att vi har ett paket att hämta ut. Men där står det att det ska kosta 1590:-! Seriöööst, jag ÄR medlem! Men nu medlemmade jag om mig, liiite för sent kanske. Det SKULLE ha kostat 1250:-. Stjärt. Och inte kan jag skita i att hämta ut det och beställa nya grejer heller. Nej, för skorna jag beställt finns inte i min storlek längre. Dubbelstjärt.

(”Seriöst” är svenskans användbaraste ord)

Bjäbbbjääbb.

Jag pratade med Isabell idag, om vart man kan ta hål i tungan och så. Så nu vet jag det :) Inte gör det ont heller, sa hon, för dom tar på ett speciellt ställe i tungan. Så nu är det fritt fram! 600:- kostar det. Jag ska gå dit och boka tid nån gång veckan efter lovet, eller när jag fått pengar liksom. Fast just fan, februaris pengar ska räcka till Filips present också.. Men vi får se.

om vi bättre umgås, bättre förstår
ju bättre de går, desto bättre vi mår
om vi bättre glor & bättre tänker
bättre jag tror vi blir bättre männ’skor

Det händer mycket läskigt

Tors 17 feb 2005 16:01
Övrigt, 10 läsare totalt


Linköpings kommuns hemsida segar. Jag borde få pris eller något. Gaadd, vi har ju skrivit en argumentation på svenskan, och Emma har rättat dom och vi har fått dom tillbaka, och nu var uppgiften till imorrn att vi ska rätta den, alltså skriva ett nytt exemplar där vi ändrat allt som hon stört sig på, liksom. Och det är ju inget svårt. Det bajsiga är att jag lyckats tappa bort den rättade uppsatsen som jag fick tillbaka! Shiit. Så nu sitter jag och försöker gissa mig till vad som hon kan ha stört sig på i min uppsats (ganska mycket, kan jag tänka mig).

Jag skulle gå och snyta mig idag, och då var det nån som kräkts i handfatet! Jag höll på att spy själv! Uäääääk, kräks är nog det snuskigaste som finns, och det luktar så jävla illa! Tur för mig att jag är snorig, annars hade jag nog svimmat.

Sex poliser stormade idag Folkungaskolan, satte handbojor på en elev och släpade honom till polisstationen. Det ryktades om att denne handbojsprydde elev var misstänkt som skyldig till dubbelmorden som begåtts i Linköping. Sedan rapporterade dock svenskalärarinnan att det varit något om ett ”relationsproblem” som urartat hos kuratorn och att det gått så vilt till att polisen blivit tvugna att tillkallas. Ett rykte som spreds (som jag inte vet om det är sant, men den jag hörde det av sa att det var ”insiderrapporter”), var att det var en kille i trean som, enligt en i nian, kidnappat en annan person. Dessa två blev uppkallade till kuratorn för att reda ut problemet, och tredjeårseleven blev efter en stund ombedd att lämna rummet. Han trodde då att niondeklassaren skulle lämna falska uppgifter om kidnappningen och vägrade därför gå ut. Då tillkallades polisen. Fråga mig inte om det är sant eller inte.

Förresten har ju Katedralskolan blivit tvugna att utrymma skolan två dagar i rad. Någon hittade en lapp på toan där det stod ”De elever som är kvar i skolan efter klockan 13.00 kommer att dö”. Skolan utrymdes ju såklart direkt. Dagen efter inträffade samma sak igen. Polisen misstänkte först att det kunde handla om en kommande skolskjutning eller något, men numera tror man att det är någon elev som ligger bakom.

Sammanfattningsvis: Det händer mycket skumt och läskigt på Linköpings skolor nuförtiden, och folk kräks i handfaten. (Svårt att iallafall använda toaletten så att man kan spola bort skiten sen??)

Bussen anlände 14.26 till Resecentrum idag. Pendeln går 14.30. Jag sprang in i väntesalen och hann köpa en biljett till Örebro från Mjölby, och jag hann med tåget! Arr-ee-ess-pee-ee-cee-tee! R-e-s-p-e-k-t!

Du var 17, jag var 16
och jag skolkade från allt
ville bara vara med dig


Okej, filip är inte 17 än, men han blir det den 20:e mars. Och då är jag fortfarande 16. Textraden stämmer jäevligt bra in, må jag säga.

Livsfara

Ons 16 feb 2005 10:55
Övrigt, 15 läsare totalt


Det är riktigt LIVSFARLIGT att ha bråttom till tåget! Bussen kommer till resecentrum en minut innan tåget ska gå. Tåget står redan på perrongen, och för att ta sig dit måste man ta sig ner för två trappor, springa under spåren och sedan upp för två trappor. Nu när det är snö så är dessa trappor TOKHALA. Och ändå springer man. Seriöst, man kan slå ihjäl sig. Jag har ramlat där en gång. Men det var för flera år sen, och det var inte snö, men ändå gjorde det ondare än ondast. Stentrappor ju. Men när man springer så fort tänker man inte på att det är halt, och därför halkar man inte, tror jag. För idag hade jag inte alls bråttom, jag gick från stan och kom dit tio minuter innan tåget skulle gå, och därför tänkte jag ”Jägarns, här var det riktigt halt, varför har jag inte tänkt på det tidigare?” och så halkade jag.

Muntligt nationellt prov i engelska idag. I min grupp ingick Cissi, Stefan och jag. Och som vi pratade! Shiit, det var jättekul, vi bara pratade på och skrattade och skämtade och diskuterade och det bara flöt på! Det var så .. avslappnat, liksom. Jag är jättenöjd :)

Efter provet gick jag och Cissi och tog oss varsin glass på McDonald’s. Kolasås, alltid kolasås. Muums!

Pappa kom hem med en ny skiva igår! Höjdarna - Samlade Sånger (Musiken Från Julkalendern). Awieee! Haha. Så den har snurrat hela gårkvällen i CD-spelaren i köket. En låt passade in på mig, tyckte dom andra i familjen, så den heter numera ”Amanda-låten”. Det var den som var den dagen då de trodde att Lipton var allergisk mot Silvia, ni vet.

Vill vara där och inte här
vill vara tillsammans och inte isär
ska det vara såhär?
Alltid isär..

There is a light that never goes out

Tis 15 feb 2005 16:48
Övrigt, 15 läsare totalt


[09:39] Och nu är det sådär kallt i huset igen, och tomt. Tomt är det verkligen. Filip har åååkt.. Blöö. Men myspys har det varit i allafall. Och vet ni? Jag har köpt min banan-tröja nu! Den dära jag ville ha från Sportif. Vi gjorde ett litet byte, jag och Fälep. Han handlade för mitt presentkort på Lin & Co och jag tog hans på Sportif så fick vi båda vad vi ville ha! Han fick sin tigertröja och jag min banantröja. Deeeal.

Herregud vad det har snöat ute, det är ju flera meter, minst. Decimeter iallafall. Jag hade bråttom till tåget igår morse (det har jag ALLTID) så jag var tvungen att springa över gräsmattan istället för att gå runt husen (så gör jag ALLTID). Men det var ju snö upp till knäna! Byxorna blev helt dyngsura. Och inte nog med det; Jag hade mina vita converse. Det är ju hål överallt på dom, OCH dom är av tyg! Gosh, hur hjärndöd får man vara? Gick och frös och var blöt om fötterna hela dagen igår. Detta medförde att min förkylning förvärrades något avsevärt, så numera lider jag även av halsont. Doh.

Ska man våga hoppa draman idag också? Seriöst, jag jobbar för ett underkänt där. Men hur lockande är det inte att stanna hemma ytterligare en timme? Jo, såhääär lockande är det.

Stina och jag hade bestämt att vi skulle köra backintervaller i skidbacken idag också, fast med pulka. Vi skulle alltså åka ner och springa upp. MEN nu har ju jag ont i halsen så jag vet inte om det är en så bra idé..

Har förresten lagt de där jäkna Ekorren Cup-baneförslagen nu. Såå irriterande. Eller, jag har typ lagt en, Filip har lagt tre. Höhö. Men seriöst, SÅ o-skojigt. Anti-kul. Icke-intressant.

[16:37] Idag fick jag min ros. En röd. Och ett brev till. Vill ni veta vad det stod? Så här stod det i brevet:

I blomman, i solen Amanda jag ser
kring jorden, kring polen, hon strålar, hon ler
i rosornas anda
i vårvindens pust
i druvornas must
jag känner Amanda
// Din Pyppe

Mmm.. Pyppovich! Tack :P Och ni skulle sett vad jag gaaaarvade när jag fick den.. Det finns bara EN person som kan komma på något såntdära (och bara en person som förstår det roliga med ”Pyppe”). Hennes namn kan ni läsa baklänges sist i det här inlägget.

Och förresten var ju Adam hårmodell igår! Han blev toookfin, de hade färgat håret svart (visserligen är han nästintill svarthårig, så det syntes egentligen inte) och så lagt in ett blått parti på ena sidan, och det var SÅ snyggt! Klippt var han ju också, men inte överdrivet mycket, mest stilrent liksom. Herregud, om de hade kunnat klippa mig så snyggt när jag var modell skulle jag vara toknöjd! Fuuusk.

Se dig för lillebror, här kommer lyckan.
En liten pojke i för stora skor säger: ”Jag ska nog lyckas.”


greboB anitS

If you ever need a stranger

Lör 12 feb 2005 11:03
Övrigt, 14 läsare totalt


Hej du. Inget Boxholm. Nisse håller på att försvinna, så vi ska åka till hans hus, familjen. Filip ska stanna hemma och trääääna.

And theeeeeeeeeeeeeeeen.. (Vem går över ett torg, en lördagskväll?)

Samtidigt har jag 240 kronor på Lin & co som jag måste handla upp, för det där kvittot håller på att gå sönder och det vore tråkigt om jag inte kunde få något för pengarna. Så jag tänkte handla nått för det.

Hey hey you’re The Monkeys
And people said you monkeyed around
But nobody’s listening now

The Irish keep gate-chrashing

Fre 11 feb 2005 19:22
Övrigt, 10 läsare totalt


Nu är Filip här och det är så bra så bra så, och precis samma ögonblick som han klev innaför dörren här hemma hos familjen Almén så blev det helt VARMT i hela huset, så nu fryser jag inte längre :)

Och idag på spanskan kom vi på det mycket angenäma smeknamnet Stålmuttan på Cissi. Så numera är hon och jag Stålmuttan & Fladdermusen.
Fladdermusen HAHA lite dallrig sådär i kanterna.

Jag kom försent till Stinas och mitt möte utanför HM klockan ett bara för att Kalle och Henrik envisades med att slicka på mig, det var jätteäckligt, jag fick ta betäckning på golvet men lyckades ändå få ett Kalleslick på kinden och ett på jackan, och två Henrikslick på luvan. Jägarns!

Sen så träffade jag Erik och Jakob på McDonalds. Erik är inte Straight Edge längre, fick jag veta, men han har ju ändå druckit kaffe så det gilldes inte.

MEN nu ska jag förpassa mig härifrån!

So tell me baby, how does it feel?

Tors 10 feb 2005 10:38
Övrigt, 18 läsare totalt


Jabbadabbadooo. Idag har jag egentligen ingenting att skriva, med tanke på att jag typ just klivit upp ur sängen. Eller, frukost har jag hunnit äta också, och så har jag läst en hejdundrande massa dagböcker, typ alla dom jag missat att läsa de senaste dagarna. Och det är en liten speciell upplevelse, det där med att läsa dagböcker. En enda godisblandning av känslor. Ena sekunden blir man jätteglad, sen kanske det övergår det till ledsamhet eller förvirring, nån person går just igenom något som man själv gått igenom och därför har man fet förståelse, någon annan har problem som jag inte ens kan föreställa mig, och någon lever bara på normalt. Någon skriver väldigt fina dikter som jag kan sitta i en halvtimma och bara läsa om och om igen. Någon skriver nästan aldrig, men när den gör det blir man alldeles jätteglad. Och så vidare.. Dagböcker är som sagt en speciell upplevelse. En upplevelse jag tycker om. Oftast.

Jaja, låt oss övergå till frågan: Varför sitter jag här?
Jo, det ska jag tala om. Det är nämligen så att Folkungaskolan har friluftsdag idag, och Laden sa att vi fick bestämma själva vad vi ville göra. Så jag hade bestämt mig för att dra ett träningspass här hemma i Linghems ”skogar”. MEN så vaknar jag med världens mest igenslemmade hals, knappt kapabel till att få fram ljud. Hilviti! Så jag tar mig nog en promenad istället, ner till Himnavägen 22 och hälsar på farmor & farfar. Mys :)

Jag fryser heeela dagarna! På mitt rum är det iskallt, jag lovar, iiiskallt! Kan bero på att isoleringen i min vänstra kortvägg är kaputt, och det är (numera) DÄR jag har sängen. Brrr. Samtidigt som jag varje kväll stänger dörren när jag pratar med Filip, och somnar sedan med stängd dörr, vilket medför att det är ca - 800 grader när jag vaknar. Inte riktigt kanske, men det är inte långt ifrån. Inatt var det verkligen värst! Jag frös hela natten, kunde knappt sova, TUR att det är ”ledigt” idag. Och här i källaren, vid datorn (där jag tillbringar.. ganska.. mycket tid) är det också runt 800 grader minus. Händerna är ständigt kalla som isbitar, likaså min nääsa.

Men i helgen kommer Filip, och då blir jag varm, det blir man i hans närvaro, och så får man hålla i hans händer, och då blir mina händer varma också :)

Jaaa min favoritlåt med Libetines fanns nerladdningsbar! Guusågött.
The Libertines - Boys In The Band

You walk like you never seen the light
you walk in like it every night
but I never saw you dance and I never heard you sing
so how could it mean a single thing?

Stone Me Into The Groove

Ons 9 feb 2005 18:19
Övrigt, 12 läsare totalt


Mamma har sökt till nästa års upplaga av ”Riket”.
Hon tog en bild med webcamen (och inte en normal sådan heller), beskrev sig själv som ”busig med en viss förkärlek till att bestämma över andra” och skickade in. Neeerd.

I helgen var det träningsläger i ”Paradiset” utanför Haninge som gällde, ungefär där 25-manna gick av stapeln förra året. Finfina skogar, men riktigt kluriga. Speciellt på natten. Jag, Lin och Malin var ute i över en timme och lyckades bara hitta två av cirka 20 kontroller som det var tänkt att vi skulle ta in. Bodde i SoIK Hellas klubbstuga, den skummaste klubbstugan jag nånsin varit i. Skum musik lyssnade de på. ”Hasse Homo” ”Hora för dig” ”Av knark blir man stark” och ”Homonatt” var några utav spåren på den numera ökända Hellas-skivan. Vi tror det var George (den skumme gubben som typ bor i klubbstugan) som låtit Hellasungdomarna spela in den där snuskmusiken.

Tränade iallafall ca FYRA timmar i helgen och är typ nöjd!

Bilen vi åkte med hem från stockholm vägrade att fungera, till och med med hjälp av startkablar. Detta fick då åtgärdas med hjälp av att vi rullade bilen nerför en backe. Då gick den igång. Hela hemresan lekte Lis och jag ”20 frågor”. Det är nog bästaste billeken.
Sen kom Filip på besök. Klockan halv sju på söndagskvällen. Och så åkte han tjugo över sju på måndagen. Då åkte jag också, fast inte till Eksjö, utan till skolan. Men det var ett mysigt besök jag hade iallafall :)


I fredags efter idrotten tog Idas hårspray slut.
Eva: - Nää men hallå, är det inte den dära gasen som finns kvar i flaskan som man kan sniffa!?
Så vi gjorde’t.
Ida: - Jag tror faktiskt att jag blev lite hög nu!
Aahhaha.


”PRO GER DIG FÖRDELAR
Sminka din dagbok
Som PRO 2 kan du sminka dina dagboksinlägg.
Med PRO 2 kan du dessutom sminka dina dagboksinlägg.” --->



Istället för att gå på Friskis & Svettis som de flesta, går Karl och jag på FettoSvetto. Det är för de som är lite.. större.

Aaah idag på engelskan hade nån i klassen med sig ett sånt där elchocksspel, som man får en stöt av om man inte trycker när det lyser grönt. Huuu vad läskigt det är! Det känns liksom som om hela armen somnar (ni vet som sådär som när man kommer emot cp-knölen på armbågen) Isch det är ett äckligt spel. Victor testade att hålla i alla fyra joystickarna och tryckte när det lyste grönt. Han fick värsta fetingstöten. Stördo.


- Vad gör ni egentligen på musiken, Kalle?
- Hmm.. Förra gången sjöng vi bä bä vita lamm till en stol som skulle föreställa vår lillebror för att han inte skulle skvallra om att vi vart ute och tjuvrökt.


Bwaaaaa
Idag när jag åkte hem med bussen satt jag på den där platsen som i första hand är avsedd för damer med barnvagn, ni vet, den där som man fäller ner liksom. Jag satt där i all min ro och tittade ut genom fönsret. DÅ plötsligt förvandlades min sittplats till värsta rutchkanan! Det var omöjligt att sitta kvar, platsen hade typ fått 45 graders vinkling rakt neråt! Detta på grund av att värsta fettotanten (antagligen medlem i FettoSvetto) satt sig på platsen bredvid. Piinsamt, jag ville ju liksom inte flytta mig för då kanske hon kunde bli ledsen och tro att hon luktade illa eller nått. Så jag satt kvar så gott jag kunde, gled ner med jämna mellanrum men fick se till att jag hasade mig upp igen. Spännande bussresa, må jag säga.


Well, the moral of the story,
The moral of this song,
Is simply that one should never be
Where one does not belong.
So when you see your neighbor carryin’ somethin’,
Help him with his load,
And don’t go mistaking Paradise
For that home across the road.


HÅÅÅÅKAN FÖRSTA APRIL! Aaawiiieeeeeeeeee!

Arc Of Time

Fre 4 feb 2005 15:37
Övrigt, 17 läsare totalt


Heythere. Numera kan vi kalla det för helg. Dagen har faktiskt inte varit hur enkel som helst att genomlida. Jag lyckades med ett starkt IG på spanskaprovet, det är ju ett som är säkert iallafall. Satt som ett fån och bara glodde på första uppgiften, frågade säkert sju gånger om hjälp men fattade ändå inte. Och förstår FORTFARANDE inte hur man skulle göra. Goosh. Vi gjorde pjäser på svenskan, det var verkligen kanonkul. Dom ska vi visa upp nästa gång. De skulle handla om hur någon talar inför en grupp av något slag, och sedan blir avbruten, och hur personen ifråga sedan hanterar situtationen. Pjäsen skulle ha två vinklar; en där personen inte klarar av att bli avbruten, och en där han löser den. Jääävligt kul hade vi i min grupp! Var med Elin, Malin, Petter och Johan. I scen ett har vi då Johan, som världens tönt, som ska redovisa om ”renässansen under forntiden på 1600-talet” eller vad han stod och gojade om. Han ska stå med gylfen nere och kalsongerna lite utdragna, och så ska vi i den första vinklingen asgarva tills han blir helt röd i huvudet och gråtande lämnar salen, och i den andra vinklingen också asgarva men han ska då dra upp gylfen, stirra på oss och fortsätta som om inget hänt. Och det rooligaste var, att när vi övade och han stod där i korridoren med gylfen nere, kom en lärare förbi. Hon stannade och granskade honom ett tag, sedan for det ur henne:
- Varför står du här och blottar dig?
Innan hon förpassade sig in till lärarrummet. Om inte situationen var rolig redan innan, så blev den DEFENITIVT det efter hennes uttalande. Herregud, jag har nog aldrig skrattat så mycket.

Hade första mötet med webbskoltidningen idag. Vet inte vad jag gör där, egentligen. Jag kan inte mycket om sånt. Skriva kan jag kanske, men fasen inget som kommer intressera nån annan på skolan. Såååatte, vi får se hur det hela artar sig.

Power Yoga med Laden på idrotten idag. Vi gjorde många övningar, såsom ”Kniven” och ”Bullen”. Herregud, karln är verkligen keff. Stina sa att han blivit så konstig efter att hans fru lämnat honom. Jag vet inte HUR många gånger han sa till Elsa att lugna ner sig och sluta springa omkring, trots att hon bara satt stilla hela tiden.
Förresten, väärsta roligaste grejen: Marme-Laden, Choko-Laden, Bin Laden. Mähähä.

Klockan 16.41 ska jag åka och möta Filip i mjölby. Seriöst, det är TOKJOBBIGT att inte ses på två veckor! Det är orättvist att vi bor så långt ifrån varandra! Böö. Fast världen är orättvis. En del får snickers, andra twix. Det bara är så. That’s it. Jag är huuungrig, föresten. Och nu lät min telefon sådär duddurududdurududduru. Men inte hände det nåt inte.

Det är bara saker man ser
(Det är bara saker man vet)

You get what you earn..

Tors 3 feb 2005 19:11
Övrigt, 20 läsare totalt


[09:46] ÄNNU en sjukdag. Det här hade jag faktiskt inte räknat med. Men inte mycket att göra något åt.. Vad ska jag hitta på idag? Jag antar att det blir samma ingredienser i dagens aktiviteter som det var i gårdagens. Kan dock inte fortsätta på tevespelet jag spelar, för jag har kommit till en hejdundrande svår boss som jag inte klarar av. Ola måste hjälpa mig men han är ju frisk och därmed i schkolan. Får väl nöja mig med Super Mariospel ett tag framöver då.

Eftersom jag ändå inte har något vettigt att skriva om kan jag ju tipsa om två kanonbra skivor.

Bright Eyes - Digital Ash In Digital Urn
aaaand
Bernard Butler - Friends And Lovers

Tokbra. Bernard Butler var basist i Suede förut. Bara så ni vet. Och NÅTT som stör mig något oerhört är Jens Lekmans F-ljud istället för TH! Gaaah. ”Happy birfday, little Lisa, happy birfday, today is your day” Goddymoddyploddydoddy.

OM man skulle ta och gå och lägga sig så kanske huvudvärken pallrar sig iväg till någon annans hjärnbark. Har jag tur följer säkert illamåendet med det också. Och när dom två stuckit, tror jag inte magvärken vill vara ensam kvar, så då pyser nog även den.

[10:25] Jag har antagit en utmaning. Det ÄR klurigt. Ni får se resultatet sedan. Okej. Sådär.
Här kan ni hädanefter också läsa min dagbok :
http://amandasdagbok.blogspot.com/
Aaaallright.

[15:54] Urban Hjärne har fått ett får! Aaaaaaaaaaaaah!
Ahmendeärjuintekloooktasså. Imorrn är det FREDAG. Gööött.

[19:00] Haha, jag kom och tänka på i fredags. Olivia skulle komma och vara med oss på vår sista lektion, som råkade vara idrott. Vi har ju idrotten i det rosa gamla 1600-talshuset vid domkyrkan, men det visste inte hon, så hon knallade ända upp till Folkunga. När hon var där skickade hon ett sms och skrev ”Jag är här nu, vart är ni?”. Jädrar, tänkte jag, för jag visste ju att hon gått fel. Tyvärr hade jag inga pengar på mobilen, så jag lånade Stinas för att ringa till Ollie. Dock spelades det så hög musik i gympasalen att jag var tvungen att gå ut för att kunna höra Olivias stämma i den andra luren. Ut-ut alltså. Så, när jag precis lagt på, slår de stora portarna igen. Och låsta är dom. Jag är alltså utelåst i minusgrader, iförd endast shorts och t-shirt. Jägarns. Ja, då kunde jag ju lika gärna gå och möta Olivia. Så jag knallade mot skolan, förbi bibblan (som kan efterliknas ett stort växthus, - alla väggar är bara glas) så ALLA därinne såg mig. Dom måste trott jag var dum i huvudet. Likaså de jag mötte på min väg mot min vän, men genom att låssas gå och prata i telefon och varje gång det gick förbi nån skratta lite i luren och säga ”Haha, ja, jag låste ute mig från idrottshallen förstår du” så fick jag nog dom att förstå. Haha.
Sedan mötte jag Olivia och gick tillbaka och efter det ringde jag varenda nummer till folk i klassen som fanns i Stinas mobils telefonkatalog, men inte en jävel svarade, så då såg vi bara ett alternativ: banka tills musiken sänktes och hoppas att nån kom och öppnade. Till slut kom vi in, blåfrusna, men glada.

Det var ett äventyr i särklass, det.

”If there is still time to turn around I’m going to”

Nora <3 Ola

Ons 2 feb 2005 14:14
Övrigt, 16 läsare totalt


[09:04] Jag har feber och förkylning så jag är hjemme i huset och har tråk. Fast jag sitter hellre här och tråkar än sitter på spanskan och tråkar - faktiskt. Även om vi har prov på fredag och jag inte kan ett jota. Jag bara önskar att skolan brann upp eller vad som helst - så att vi kunde få lite lediga dagar. Helst att alla skolor i hela Sverige brann upp, så att man kunde leka med alla kompisar och bästase pojken hela dagarna och tillsammans invänta våren.

Jag har fått tre nya skivor av far efter hans besök hos Bengans och Skivhugget i göteborg (hans favoritaffärer):

Magnus Johansson - Vykort Från Mars [Norrköpings motsvarighet till Winnerbäck, påstod pappsen. Vågar man tro på det? Ska iallafall lyssna och bedöma]

Anna Ternheim - Somebody Outside [Okej, jag har inte fått den själv. Julia och mamma också. Men jag räknar den som min ändå]

Popsicle - Stand Up And Testify
[Den är BARA min! Och jag säger som Pär Bjurman - Popsicle MÅSTE återförenas! Dom är oslagbara!]

Mums. Så då har jag iallafall något att lyssna på så jag slipper vara så ininordens rädd för detta tomma, tysta och kalla hus.




Oscar har förresten tackat nej till Sandviken.
Han ska göra allt för att få Hallsberg att betala för honom.
Hoppas det går bättre för honom än för mig.



Jag har ont i hövvet!


Förresten har vi bestämt vad som ska handlas till Lis nu. Miiihahö.
Måste göra lite svenska nu och litelitegranna historia för jag ska redovisa imorrn.

Nora finns bara i fantasin
men hon är fin
tycker Ola

Linie: Jag BOKAR!

[12:18] Ööhm, nu är jag klar med svenskan. Sånt där är ganska lätt. Vi skulle skriva en argumentation. Jag skrev massa argument till varför jag borde få gå i Hallsberg. Right. Imorrn är det redovisning, första lektionen på morgonen. Borde nog egentligen börja träna lite granna, men seriöööst, orka. Lisa är också sjuk. Hon hostar blodiga tennisbollar, haha.

Jag borde kanske gå och lägga mig igen.. Finns liksom inget att göra.
Idag har jag:
> Vaknat
> Insett att jag är sjuk
> Ätit frukost
> Sovit
> Läst bok
> Lyssnat på musik
> Suttit vid datorn
> Gjort mitt svenskaarbete
> Ätit fruktsallad
> Spelat TV-spel
> Gjort milkshake
> Hunnit sätta mig vid datorn igen och här sitter jag nu

Jag har alltså gjort en hel massa grejer och klockan är bara halv ETT! Goosh. Det är segt att vara sjuk. Och riktigt slitsamt också. I helgen blir det läger i stockholm förresten. Ska bli kul, det ska det och DET påminner mig om att jag måste beställa Filips biljetter! Juust ja bra där.


Åååh jag ska återinföra det jag alltid skrev i slutet av dagboksinläggen förr - en låttext! Det är så fint när man läser det nu, jag vet liksom vilket låt jag hade på hjärnan just när jag skrev det dära och den lilla snutt jag valt stämde ofta överens med mina tankar om dagen som gått. Det ska jag börja med igen! :)


[14:13] Jag satsar på att skriva den längsta dagboken nånsin. Haha. Jag tror jag kommer att lyckas, har liksom inget annat för mig. Och PLÖTSLIGT vaknade Lisa och Filip loggade in och livet blev med ens lite roligare :P

Och tjugo över slutar alla mina syskon så de bör vara hemma runt halv har jag räknat ut. Phew. Min ensamma dag är öööver. Götte.

”Jag har ett underligt hjärta som går ut när jag går in”

fyförmörker

Tis 1 feb 2005 09:35
Övrigt, 16 läsare totalt


Jag förstår inte hur vi ska kunna laga datorn, den är nog trasig föralltid. Men nu har vi iallafall ljusat hela skärmen lite, så allt svart syns någorlunda. Jag har förresten läst ut min deckare nu. Den ska redovisas i mitten av mars. Ha. Hinner läsa den en gång till så kommer jag vara KUNG på den redovisningen. Eller inte.

Jag är så oerhört rädd för mörker! Jag hatar, hatar, HATAR att vara ensam hemma. Precis som nu! Det är inte klokt, det är tusan mitt på morgonen, och ändå är jag rädd. Det är oerhört modigt av mig att ens våga sitta här, vid datorn. I källaren, med ryggen mot hela stora svarta källarrummet. Huset är så.. tyst.. när inte familjen är hemma. När jag flyttar hemifrån, om jag nån gång måste bo själv, så SKA jag ha en hund och en fet stereoanläggning. Musik gör att man känner sig liite mer civiliserad, det spelas ju alltid musik här när alla andra är hemma.. Och en hund som gör mig sällskap.. Jag vill ha en hundvalp!

Ikväll är det träning på LOK. Böö.

Min växt är i fara

Mån 31 jan 2005 17:49
Övrigt, 17 läsare totalt


Men det är inte KLOKT, hela datorn är totalt fucked UP! Den svarta färgen på datorn är kaputt, därför ser jag knappt vad jag skriver! Och inte finns det någon inställning där man kan ändra så att allt svart blir mörkgrått eller nått i stället heller.. Inget jag lyckats finna i allafall.

I vilket fall som helst var helgen myspysig. Ända dåliga var att jag var riktigt gnällig ett tag i lördags. Poor omgivning. Annars lever mina syskon fortfarande, vilket känns betryggande, med tanke på att det är jag som burit ansvaret för deras överlevnad och trivsel helgen som gått. Om en timme lämnas det ansvaret till dess rättmätige ägare igen, det vill säga mamma och pappa.

Oh herrejägarns. Jag önskar man kunde sms:a eller maila till växter. Om det skulle gått hade jag kunnat maila till min växt i fönstret där uppe att flytta sig lite längre från lampan, för annars finns risken att han brinner upp. Men nu finns inte den tekniken så jag kan inget göra för att rädda min stackars växt. Om ni undrar hur det kommer sig att växten befinner sig så farligt nära lampan, så beror det på mig. Enbart på mig. Jag tar på mig hela ansvaret. Jag tyckte nämligen att han fått på TOK för lite solljus på sista tiden, därför bestämde jag mig för att ge honom blom-SPA. Jag placerade honom i fönstret (han står i hörnet annars), hällde i massa växtnäring i vattnet jag vattnade honom med samt placerade en lampa som ett sorts solarium. Först nu inser jag faran i det hela. Men borde inte växten, som är en klok och vuxen växt, inse faran själv och på egen hand flytta sig lite till vänster? Jo. Därför orkar jag inte röra mig ur fläcken för att hjälpa den stackarn.

- Det finns inget bättre än att toffla på en emo-konsert, hävdade Erik idag. Vi bara log.

Men när han ringer mig, och säger mig
Allting kommer att ordna sig
Och när han tar min hand
Då hör jag fåglar sjunga, marken börjar att gunga
Jag antar att det är lite löjligt
men möjligt
Håll mig och lova mig
stanna världen en stund
fäjlep :)

Det värsta av allt - jag grattade inte Lisa på hennes födelsedag. Jag skäms ända ner i tårna. Hoppas du kan förlåta mig, Lis. Jag hade ju för sjuttsingen till och med en låt jag skulle skicka till dig. Jens Lekman - Happy Birthday. Jägarns! Men grattis tusen gånger i efterskott på ARTONÅRSDAGEN och hoppas du hade det kanon på puben. Present kommer inom kort.

Vi sov i dubbelsängen i natt - alla fyra Lasseungarna. Det var trångt, varmt och alldeles.. alldeles.. underbart. Eller inte. Men ganska skoj.
”Josefina, ta UT pennan ur Julias STJÄRT!”

Men jäklar, nu är det [email protected] som gäller. Doh. Läger frågetecken.

Moster Josefina

Tors 27 jan 2005 18:18
Övrigt, 20 läsare totalt


[08:46] Historian kändes inte alltför lockande, så jag stannade hemma från den. Men snart ska jag in för att gå på samhällskunskapen. Vi ska nämligen ha debatt idag, jag ska debbatera FÖR dödsstraff. Yeah. Det är så roligt att debattera (debbatera - debattera?) för en ståndpunkt man är emot. Men jag har faktiskt en massa bra anledningar till varför man ska införa dödsstraff, jag kommer LÄTT vinna debatten!

Sen imorrn är det fredag och då fyller Lisa år. Mihi.

[17:29] Jabbadabbadooo. Debatten gick riktigt bra. Så KUL var det också! Att debattera sådär är nog bland det roligaste som finns! Näst efter rabarberkräm tänkte jag säga, men det är väl inte så roligt kanske.

Cissi ritade stjärtar i Rasmus block på spanskan, Rasmus ritade greker i Cissis. Förresten ryktas det om att Kalle har flickvän. Hur som helst tror inte jag på det. Inte under några omständigheter. Och om så är fallet, lider jag med henne.

Imorrn åker mor och far till Göteborg för att gå på filmfestival. Detta innebär något mycket positivt. Det är FÖRÄLDRAFRITT på Svaltingvägen 20 heeela helgen! Ohyeah. OhYEAH. Vi har duuuubbelsängen, mohaha!

Igår kom Josefina ner till mig när jag satt vid datorn.
- Amanda, jag är redo för att bli moster.
Herregud. Vad tror ungtrollet egentligen? Jag var tvungen att förklara att vi bara är 17 år, Filip och jag och att det lär dröja innan hon blir moster.
- Vänta inte FÖR länge bara, sa hon innan hon sprang upp igen.
Neerd. Men seriööst, hon går i FEMMAN. Då borde man förstå bättre. Tröögo.

Vet ni hur många högtalare Linköpings järnvägspark har för att med lustiga ljud skrämma iväg kajor?
Svar: 4 stycken [Det fick jag reda på när vi spelade TP idag]

grabbar kolla fjollan
vi tar han för fan
vi drog ut till djurgårn för snuten kom
vi tar den jävla fjollan en annan gång


[18:17] Ahh vet ni!? Anna ska visa toalettbilden på mig och Lisa från 5-dagars i Uddevalla för heeela klassen! Haha, faaan vad skoj! Hela hennes klass får se mig på toaletten! Och på femdagarsröret till på köpet.

Nu har jag varit där..

Ons 26 jan 2005 17:09
Övrigt, 20 läsare totalt


Ungdomsmottagningen, barnmorskan, p-piller. Avklarat! Känns bra, känns jäävligt bra. Haha. Har köpt mig en kavaj till, också. En brun. Jäävligt snygg, faktiskt. Ha.

Och så har jag faktiskt bestämt mig för att skita i Hallsberg. Jag får finna mig i att vara en Folkungaelev i två och ett halvt år till. För inte fan känner man sig peppad när man blir placerad på reservlistan. Vi, som sökt till åk 2, ska väl inte fajtas med 89-tjejorna om deras platser? Eftersom det bara var Linns kommun som betalade förra året, bör det (enkelt räknat) finnas fyra 88-platser kvar till oss. För hade kommunerna betalat hade vi ju börjat förra året, och då hade 89:orna ÄNDÅ fått fem platser. Så jag orkar inte bry mig längre. Det är ju tydligen inte menat att jag ska gå på det jag helst av allt vill - Olgy.

Ba-ba-ba-ba-Barbara Ann..

Jag tog bussen från eksjö vid 19.10 igårkväll, vilket innebar att den infann sig i Tranås runt tio över åtta. Det var ju mysigt. Bara ett problem - tåget hem gick inte förrän 21.47. Naaajs. Så jag satte mig inne i väntsalen. Bara ett problem - de stängde en halvtimma efter jag satt mig där. Alltså fick jag pallra mig därifrån. Gå runt i Tranås och kika i en och en halv timma i 5 minusgrader? Nää usch. Men vart skulle jag ta vägen? Så jag gick iväg med min väska över axeln och letade efter en ICA-affär (jag hade ju ICA-kort) men inte fanns det någon sådan inte. Som tur var hade Hemköp öppet till tio och de hade lite stolar där inne där jag kunde sitta av min timma i väntan på tåget. Sedan tog ju tåget i sin tur femtio minuter, men där sov jag så det var lugnt.

Hallååå, jag måste vara helt störd, men jag älskar FORTFARANDE Wonderchild! Jag har lyssnat på den tusentals gånger, om och om igen, och jag tycker fortfarande det är en underbar låt att sjunga med i och lyssna på! Käranån.. Christian Walz.. Käranån..

Fast bäst nu är lätt Blur - Parklife. Såå skön. Såå rätt. Såå YEAH!
Det jobbiga är att Damon Albarn, han som sjunger, som förövrigt är vänsterhänt (mihi) har sån JÄVLA dialekt att man knappt hör vad han sjunger! Han drar liksom verkligen ihop ord och sjunger med slang så det är stört omöjligt att fatta låtens innebörd utan att sitta med texten framför sig. Men det går ju det också!

All the people.
So many people.
And they all go hand in hand.
Hand in hand through their parklife.


ps. jag fick VG på matteprovet! ;)

Det här är HELT sanslöst

Tis 25 jan 2005 15:37
Övrigt, 17 läsare totalt


[11.48] Hellothere. Meeeeeeeeeeeen vad seeegt.. (haha, vad hade jag förväntat mig?) Jag sitter här och orkar inte göra någonting och Filip är iväg, fast han kommer tillbaka ibland, lite granna, men mest är han iväg. Jag är rädd för eksjö fan. Det är läskigt här, man passar inte in..
Men nu kom han tillbaka igen:)

Hallååå, orientering är botten.. Eller nått.. Inte det jag vill ägna min tid åt iallafall.

Nu var Mia inne och pratade lite med mig, najsnajs. Filip är och äter. Jag borde åka hem snart, är faktist mest ivägen.. Förstår inte riktigt varför jag fick för mig att åka hit.. För att träffa Filip, förstås, men han skulle nog klarat sig bättre UTAN min ankomst.. Blööö.

Sen vill jag idsh saak jddd uee diff tynemo sairp snäll.
Grooaaar DIBBIDIBADIBADODO. Lälälä. Jag hoppas jag får vara SJUK hela veckan så jag slipper skolfan, jag vill ha LOV LOV LOV hela tiiiden, tack. Tänk er sportpåsksommarhöstjullov alltiett! Hur gött vore inte det kanske? Ett halvår bara loooov, määähs. Man har ganska många lov ändå. Och fy faaän vad gymnasiet sniglar sig fram.. Jag vill sluta skolan. Sluta orientera (nää!?). Men vafan vill jag göra då? Sitta hemma och uggla? Ja det vore ganska trevligt. Mihihi fönt ja en körv så hoppe ja i älva.. Dumdumdara. Jag har inget av värde att säga NU KOM FILIP!:D
ochnugickhanigen..

BLÖÖÖ hemhemhemhem, nää förresten, inte hem, för inte skola.. dö? NEEEEEEEEEEEEEJ, hahaha, uschfy&blä, neverinmylife, imorrn ska jag fråga mamma om jag fååår, haha, jajemensan, hoppas hon säger GIVETVIS OCH JAG BETALAR OCKSÅ hehe.

JAG YRAR!
>mendetärnåååntingsomgörattjagkännermigheltdu mihuvudet..

[15:29] Och DET var det jobbigaste passet sen Jerusalems förstörelse och jag ljuger INTE när jag säger det! Amagaaaadd. Vi sprang, och sprang, och sprang, och spraaang. Upp och ner i det småländska landskapet. Bjääb! Hihi. Och nu är klockan halv fyra och jag har bara ätit ett youghurtpaket och ett päron idag, liiite hungrig kanske. Filip och dom skulle träna till 4 innan de skulle komma tillbaka.. Uuhh.. Min buss går om åtta minuter eller så gick det en vid åtta. Jag tänker iallafall inte ta den som går nu, för då missar jag ju filip. Nu gick det förbi nån härutanför som jag inte kände igen, Skuuumt. Inbrottstjuv kanske? Mahwaaah! (haha, fan vad jag yrade tidigare idag!:P)

JAG FRYYYSER och är hungrig. Jag tror jag är lika hungrig som en Lisa Skullman. Om man nu kan vara det.

”Jag ska aldrig ignorera dig igen.. Jag ska aldrig ignorera kärleken..”

Mmmmbop

Sön 23 jan 2005 21:34
Övrigt, 19 läsare totalt


[13:33] OCH NU har vi varit ute och gått i nästan två timmar i de jobbiga skogarna kring Ånnaboda. Sheesh. Det var herr och fru Dahlgren, samt jag och Filip.

Snart ska vi hem till storasyster Dahlgren och fikelifika.

I’m hungry.

[21:16] Nu är jag hemma igen. Hemmahemma. Och snart är det sovdags och efter det är det skoldag, men sen, SEN vetni, då bär det av ner till småland. Till sjön av ekar, närmare bestämt. Myspys! Tågresan hem från Örebro tillsammans med Filip idag var den bästa av allt.

Shrek - I’m On My Way

*pöss*//filip

Lör 22 jan 2005 18:02
Övrigt, 17 läsare totalt


Gokvällers pöjka. Sitter vid familjen Dahlgrens dator, har just vart och hyrt film, ska snart se på film, har snart sett på film. Haha, nu skrek Anders högt och ljudligt från undervåningen och sen hördes det ett ”äh”. Sitter inloggad på Filips msn och pratar med hans något onyktra bekantskaper. Haha!:D

Vi var på föreläsning i tre timmar idag, det var faktiskt riktigt kul, det handlade om mental träning och såntingadära. Han som föreläste satte mig i trans och fick mig att ramla bakåt för att jag såg så trevlig ut.

Njaaaej men vetniva. Vi bakade brownies förut - mumma! Fast det var inte det jag skulle säga. Det jag skulle säga var: Olof har lånat mina skor. Nejvars. Eller jo det har han, men det var det här jag ville ha sagt: Vi var och åt hos familjen Larsson förut. Så nu vet jag hur det ser ut hemma hos Fredde ”Uzi” Larsson! Mohaha. Fast det var inte det jag tänkte säga. Det jag ville ha sagt var att Filip just kommit ut duschen och går runt här och är alldeles tokfin. Eller fan, det var inte det heller, det var det HÄR jag skulle säga från första början: NU har jag inget mer att skriva!!

Känns skönt att ha det sagt. Adios.

355/357

Fre 21 jan 2005 13:54
Övrigt, 17 läsare totalt


”Lyckades slita med Lindholm i en röd backe. Han for iväg som ett jävla spjut och sågs sedan lite längre ner i backen, där han letade efter sin högerskida. Hursomhelst, han var sämst på skidor.”


Hahaha, det var nog den roligaste dagboken jag nånsin läst. Skriven av Lillen himself. Checka den, vettja : ola_jehaa heter han och dagboken jag syftar på heter ”Gårdagens strapatser i Romme Alpin.”

Och idag var jag elak. Jag gick inte på varken spanskan eller idrotten. Jag åkte hem istället. FY SKÄMS. Men det var järpar i skolan, och det finns verkligen inget äckligare. Hanna hittade en röd plastbit i en sån en gång. Sen dess har jag slutat upp på heltid att äta skolmaten när det serveras järpar. Åkte som sagt hem i stället, och lagade scones, eftersom Stina läskat mig med det hela mattelektionen.

Jag har lovat Stina att jag ska ta hål i tungan. Så nu måste det ske.

Förresten har det skett någon form av om omprogramering i min hjärna. Jag har börjat gå till skåp 355 istället för mitt eget skåp, 357. HELA tiden kommer jag på mig själv med att stå vid fel skåp och försöka få in nyckeln i det förbaskade hålet. Det är lustigt, jag VET ju att Cissi skrivit ”YO my maan” på mitt skåp och att det på skåp 355 inte står ett skvatt. :S

Grabbarna lirar på Skylten ikväll. Synd att man inte kan gå dit när de fått sin första spelning.. Men Alex lovade mig att de skulle få fler och att jag ska få backstage-pass next time!;) Så det så. Hihi. Håller tummarna för att det går bra för dom! Förresten skulle jag typ betala vadsomhelst för att få höra Erik sjunga.. Eller skrika eller vad han gör. HA!

SNART TRÄFFAR JAG FILIP! Herregud, det är underbart, underbart, UNDERBART! Det är NU man ska stoppa tiden så att den går sakta, saaakta, hela helgen, och sen på måndag ska den gå fortfortfort ända till fredag eftermiddag igen. Min helg kommer bli underbar! Puuss.

”Once there was a man who had a little to much time on his head to never start to think that he was getting older”


ps. Halka på pappret = ha ägglossning.

För mycket revoloootion..!

Tors 20 jan 2005 18:35
Övrigt, 14 läsare totalt


Hallådär. Imorrn är det fredag. Herregud, jag håller på att förgås, jag pallar inte, jag saaaaaaaaknar.. Gosh.

Även idag spelade vi TP. Men Eva den jäveln hittade på egna frågor! Hon tyckte de var för svåra. Förresten, det finns inte NÅN som kan mer än Eva om ”Vänner”. Hon är ofattbar. Så jävla bra är inte serien.
Eva till Jakob: Lille gubbsen, fick du stånd nu?
Haha, inte konstigt man viker sig av skratt i hennes sällskap.

Och vi hade engelskatest idag och jag kunde inte ett shiiit. Jägarns. Vet ni vad det innebär att ”Halka på pappret”? Fundera lite så får vi se om nån kommer på det. Haha. Cissi är störd. :P

Giiigisappoliiiniiii.

- När ska du ner till Filip igen då? Eller upp eller vart han nu bor.
- Haha, han går i skolan i småland.
- Oooh, dom har väl en massa snö där nu eller?
- Snö? VI har ju inte snö ens, då lär ju inte dom ha det heller..?
- Såklart dom har snö där nere! Påstår du att det inte snöar på Kebnekajse?
- Kebnekajse ligger ju för fan i lappland!
- Så fan heller. Dom bor ju där nere, dom, vafan heter dom.. samerna! Står på toppen av Kebnekajse och joddlar.

Hahaha :)

Det har snöat idag! Bläää, snööö, försvinn! Eller, jag är lite tudelad, jag vill åka schidor, men jag vill inte ha snöslask som kommer efter snö. Och snön har faktiskt redan haft sin tid i Östergötland för denna vinter tycker jag. Så sent som IGÅR hörde jag massa vårfåglar när jag gick till skolan. Idag var det helt tyst. Fantadig, snön.



”För du var solskenet, och jag var ensam”
[Håkan Hellström - En Midsommarnattsdröm - Är ju underbar!]

Spioneri & rosa hårfärg

Ons 19 jan 2005 17:17
Övrigt, 17 läsare totalt


Vi åt inte skolmaten idag, nej, vi promenixade till Burger King och åt där istället. Ida jobbar nämligen där så det medför en del rabatter. Gott var det, och roligt. Man kan nämligen sitta och spionera på folket på Filbytertorget därifrån, man ser verkligen hela torget. Så jag, Elsa, Stina och Jakob hade jätteroligt åt att sitta och tänka ut vad alla var för folk och vad de hade för ärende. En grupp gubbar drog till sig vårt intresse. Dom var verkligen ett stort gäng med gubbar i antingen kepsar eller läderjackor, och alla hade läderskor och alla pratade med varandra. Skuummisar. En såg ut att vara den klara ”ledarn”, så det blev hans kallnamn. Den äldste kallade vi för ”Den Vise”, för han såg gammal och klok ut. De stod sådär skitlänge, och vi undrade vad det var för ena. Men så helt plöstligt skingrades skaran och alla gubbar gick åt olika håll. ”Den Vise” gick in på Kurt Jonsson-butiken precis intill, så vi slet på oss jackorna och sprang efter. Vi hade nämligen bestämt oss för att leka spioner på allvar. Nu var inte den här snubben ALLT för rolig att spionera på, han stod en halvtimme och jämförde olika salt och peppar-kvarnar, men han HADE kunnat vara en medlem i en hemlig sekt, så det var tur att vi granskade honom.

Sedan fortsatte vi in mot stan, gick in på etos för att kolla efter en brunutansolkräm till Stina. Hittade ingen bra, fann däremot en viss rosa hårfärg som var rolig att kladda med. Jakobs lugg blev knallrosa, och likaså hans händer. Idas hår blev lite prickigt. Haha. Det var faktiskt ganska jättemegaroligt.

Hade matteprov idag också. Blev satt i ett materielrum efter skolan, med mina papper och en gradskiva typ. Läraren skulle inte komma tillbaka förrns efter en halvtimma. Det roliga var att jag hade med mig min skolväska in, och i min skolväska lååååg.. MATTEBOKEN!:) Jippie! Så provet gick ganska bra, faktiskt! :P

Silverchair - Miss You Love
Den ska det vara i dessa saknadens tider!

HILDUR! <-- Is aj!

Tis 18 jan 2005 21:17
Övrigt, 17 läsare totalt


[10:18] Den här dagen började med att jag lagade frukost. Efter det satte jag mig vid datorn, loggade in på lunarstorm för att som vanligt läsa allas dagboksinlägg och skriva ett själv. Och vad får jag se? Jo, ett inlägg av Karin, med ordet ”KÄRLEK!” som överskrift. Började läsa och kände bara hur gladare och gladare jag blev av att läsa, hur glad hon måste varit när hon skrev och så!:) Hihi, Karin, du fick mig på topphumör!:)

Jaaaaja. Drama snart ju. Fast först ska jag till Royal och hämta ut två biobiljetter till ’Closer’ eller vad filmen hette. Igår var Lillen bortsprungen. Det gick inte att ringa hans telefon, och han kom inte hem när han skulle. Upprörda föräldrar till hans lika bortsprungna kompisar började ringa hem till oss för att fråga om de var hos oss, men icke sa nicke. På sms svarade han bara ”Har inte tid att skriva hör inte ett slit näru ringer”. Öhhm? Till sist kom han hem iallafall, och det var tur, för då kunde han visa mig hur man gjorde på boostballguardbossen på tevespelet! :P

[21:10] Godkvällers. Syo hjälpte mig lite idag, hon ringde typ till örebros intagningskanslie och massor, så det var ju shyrre. MEN det lär inte gå ändå, lkpgs kommun hade nämligen sagt till Oscar, som kom in i Sandviken, att dom betalar för honom för att det är ett riksgymnasie, men de betalar inte för lokala skolor. Jag hatar verkligen linköpings kommun. Fy faan.

TESTRUNDAN idag! Känner mig riktigt duktig fan, har kommit in i de gamla takterna fan :P Elin var också på lok idag, trevligt, det var så lääänge sen jag mötte henne!

Det var roligt på draman idag också. En slutsats kan man dra: tomten finns inte.

OOOOH EN sak TILL! VetnivaddetärförDAGidag!?? Jo, det är ingen vanlig dag, för det är HILDURS naaamnsdag, hurra, hurra, hurra. Jomenvisst, idag har jag NAMNSDAG. Elsa kom ihåg det, banne mig, och Stina också! Jag fick semla när jag kom dit, namnam!:) Taaack!

”It’s dangerous to live I am told..”

amaalm457

Mån 17 jan 2005 15:13
Övrigt, 15 läsare totalt


Herrejäklarns, mitt huvud har varit i upplösningstillstånd hela dagen idag. Vet inte hur många gånger jag tänkte att ”Nä, nu går jag hem”. Men strong som jag är, så gjorde jag det inte. Tss.

Första dagen med nya schemat dårå. Imorrn blir det alltså sovmorgon till 11.35. Ahh!:) Eva & Erik var i skolan idag, de har ju varit i brasilien. Inte liiite bruna de var då! Men najsnajs att de är tillbaka, har varit riktigt Eva-tomt senaste veckan måste jag medge. Förresten lyckades jag gå in i samma tjockis i röd tröja fyra gånger idag. Jag måste lära mig att se upp lite mer.

Basim hade fuuulast hatten idag! Haha, uschlan.

Laden ville att Adam skulle fylla i vårt idrottsschema, liksom bestämma vad vi ska göra varje gång och så. Då blev Stina rädd och sa att Adam inte fick göra det för då kommer det inte bli någon idrott överhuvudtaget, så då gav Adam schemajobbet till Stina, som i sin tur inte ville göra det, så då tog jag över det. Riktigt kul att bestämma ju! Så den här terminen ska vi ha orientering varenda idrottslektion. Haha, nävars. Men om jag får som jag vill ska vi bland annat ha yoga, aerobics, gym, hockey, bowling och lite annat som man inte brukar ha. Inte vi iallafall.

”To many hours in your apartment has made me hard as a stone”

Ett halvår <3

Sön 16 jan 2005 19:42
Övrigt, 15 läsare totalt


[12:11] G’day mate. Lisa och jag tränade igår, och herregud vad roligt det var. ”Det skulle vara ganska roligt att kasta den här nerför ett stup”. Så vi gjordet. Kastade isen nerför ett stup, alltså. Men från platsen där vi hittade isblocken till stupet var det en dal och massa skog, upp och ner. Vi tog isblocken i kartfodralen. ”Det vore ganska kul om orientering gick till så; att vid första kontrollen får man ett isblock som man ska bära med sig hela banan och vid sista är det ett stup där man ska kasta ner isblocket, den som kastar finast får massa extrapoäng. Visst?” Lisa kastade finast igår. Fast man såg inte hennes is gå sönder.

Som ni alla vet kommer storken men barnen. Strutsen kommer med stenar och korvgubben kommer med småkvistar.

”Jag kände mig riktigt stabil under loppet igår alltså. Isblocket under armen, kartan i handen och allt under kontroll”
”Isblocket satt verkligen där det skulle idag!”

[19:33] G’night. Idag har Filip och jag varit tillsammans i ett halvår. :) Myspys! Synd bara att han inte är här så att vi kan fiiira.. Dumdum Eksjö!:/

Jag har möblerat om idag. Numera står sängen där CD-spelaren stod förut, och mittemot den står byrån som jag flyttat in från hallen. Jag tog upp min gamla fåtölj från källaren och ställde den i hörnet där sängen stod tidigare, och CD-spelaren står på hörnbordet som den stod på förut också, fast numera mitt på väggen där jag hade massa tidningsutklipp innan. Jag har en krukväxt på en stolpe inne i hörnet där jag förut hade bordet med parfymerna, och det bordet i sin tur står bredvid krukväxtstolpen, med lite ramar på, och precis intill står garderoben som fått snurra runt lite och byta vägg att luta sig mot. Parfymerna står på byrån, och bredvid byrån har jag papperskorgen, och under sängen har jag en låda som var under sängen förut också.

Vi hade familjeråd förut, fnizz. Pappa tjuter, han vill inte åka till spanien, men det vill vi, mohaha.

Sagan om när Ida, Cissi & Amanda skulle hyra film

Lör 15 jan 2005 16:34
Övrigt, 18 läsare totalt


[10:56] Gäääsp, jag har JUST vaknat.. Eller typ, för en kvart sen. Ska till Lisa och träna idag. Igårkväll var jag ju hos Ida! Det roliga med hennes hus var att det ser lika dant ut som mitt, fast spegelvänt! Det var skitläskigt! Gick runt där ett tag och försökte se vilka rum som var vilka, men det var riktigt svårt faktiskt. Vi bestämde oss i allafall för att gå och köpa pizza, och medans vi väntade på den så gick vi in på Johnnys för att hyra film. Stod och velade fram och tillbaka ett tag, tills Ida skriker; ”Den HÄR måste vi se!” - Motorsågsmassakern. Jo men visst, lilla gumman. Så vi tog den. När vi skulle betala utbrister Johnny: ”Käranån! Den har kan ni inte se, flickor! Ni är för små. Herregud, den är äcklig, den är riktigt äcklig, den är riktigt riktigt äcklig” Men vi hade besämt oss, även om han fick oss att tveka lite. ”Okej, men skyll inte på mig sen om ni inte kan sova. Klockan är tjugo i nu, gå direkt hem och sätt i filmen i videon. Titta ett tag och avgör sen vad ni tycker om den. Blir ni rädda får ni komma hit och byta. Innan tio över.
Fy faaan vad han skrämde upp oss! Men vi gjorde som han sa, gick till Ida, satte i filmen, och filmen var inte riktigt tillbakaspolad, så just när filmen gick på hör vi nån som skriker och ser ett ansikte, och Ida hoppar femton meter upp i luften och springer fram och stänger av teven. Jägarns. Så jag fick springa tillbaka och byta den mot en ny; ”Taking Lives”. När jag kom in där berättade Johnny att han tyckte det var bra gjort av oss och om en tjej som blev sinnessjuk av att se en av de filmer han hade där. Wieeerd.

Medan vi åt våra pizzor krånglade deveden så vi kunde inte titta på Nile City som vi planerat, men vi kikade på en annan Robert Gustavsson-film. Sedan vandrade vi upp och bakade brownies, mumma!:) Åt dom, såg på filmen vi hyrt, blev livrädda för att den var så läskig, (tur att vi inte hyrde den andra:P) och sedan gick jag hem och ringde Filip och pratade med honom tills klockan halv två.

Jaja, gotta go, det är frukost.

Vi håller på att boka resa till i sommar. Antagligen blir det till Kroatien vi ska åka - med buss. Jippie. Haha. Hoppas Filip kan följa med.

[16:32] Yo, Lisa och jag har tränat. Vi hittade svarta korvar och hade isblock under armen. Lisa kastade sitt isblock i ljungen så att det sedan gled ner för stupet och man kunde höra kraschen. Coolt!

Argumentationer

Fre 14 jan 2005 15:53
Övrigt, 13 läsare totalt


---

Seriöst. Folk borde sluta tugga tuggummi. Det är bara irriterande. De borde inte få tillverkas, speciellt därför att:
- Det är JÄKLIGT äckligt att sätta fingrarna i ett när man ska flytta in stolen.
- Det ser riktigt fjolligt ut när folk tuggar med öppen mun och dessutom försöker föra en konversation samtidigt.
- Man får ont i magen när man tuggat för länge. Det är dessutom inte bra för magen.
- En del smaker är så starka att man knappt kan andas - livshotande!
- Fåglar och andra djur äter utspottade tuggummin, sätter dem i halsen och dör.

Motargument:
- Det råder fri vilja i vårt fria land. Därför borde inte människor som tycker om tuggummin förlora den friheten.
-Om någon människa [”normal” sådan] mot all förmodan skulle få några livshotande besvär på grund av tuggummismakernas styrka, bör vi verkligen se över just DEN tuggummifabrikören.
- TÄNK på de som tuggar Nikorett-tuggummi. Välj sedan mellan passiv rökningsförgiftning/fler döda i lungcancer eller tuggummi under stolarna. TACK!

---

Barnarbete bör avskaffas, därför att:
- Barnen inte mår bra av att arbeta när de är små. De ska få ha sin barndom och få utvecklas i sin egen takt.
- Det är olagligt.
-Många barn (de flesta) blir tvingade till arbetet. De arbetar därmed ofrivilligt - de blir utnyttjade.

Motargument:
- Du känner uppenbarligen inte till hur BILLIGT det är att anlita barn istället för vuxna? Om vi inte låter barnen jobba har de inget liv, de kan inte försörja sig, de hamnar på gatan, prostituerar sig, sniffar lim och dör! Är det en bättre utväg tycker du?!
- Jag har inte skrivit lagen, och de som skrivit den har, av allt att döma, inte den blekaste aning om vad de dillar om. Deras arbete är tusen gånger mer krävande, promise.
- Piece of cake! Många vuxna är också onöjda med sina arbetsplatser. Om vi ser det ur en yngre synvinkel och jämför med jämngamla svenska ungar - de går i skolan. Tror du att eleverna tycker om det? Nej! De är tvingade till arbetet, arbetet är alltså ofrivilligt - de blir utnyttjade. Got ya!

---

Haha, måste kanske tillägga att dessa argumentationer är jäkligt oseriösa, tro inte att vi har dessa åsikter på riktigt! Kan dessutom påminna er om att Stina satte tuggummit i halsen fem minuter efter det att hon skrivit klart argumenten MOT att avskaffa tuggummitillverkningen.

Roligt var det iallafall. Och nu är det helg. Jäkligt skönt. Klockan sex ska jag kila över gatan till Ida, vi ska se på film och äta pizza, jag, Ida och Cissi. Jakob dyker KANSKE upp. Najs bajs. Imorrn ska jag leka med Lisa och Prat, vi ska träna och sen myspysa lite hemma hos Lisa tror jag (Lisa, läser du det här så hör av dig! Tihi) och söndagen ska jag tillbringa med Olivia och sedan börjar skolan igen med ett nytt schema. Jag har numera hål till 11.35 varje tisdag. Götte, men jag går fortfarande till fyra. Eller neee, jag går till tjugo I fyra menar jag! Schyyyysst!:)

IDAG fyllde Adam år! Hihi!:) Vi sjöng.

Och vet ni? Jag kunde inte låta bli att gråta en skvätt saknads-tårar igår när Filips tröja kom upp med tvätten.. Saaaaaknar! :(

pride

In the naaaame of love!

Tors 13 jan 2005 18:37
Övrigt, 15 läsare totalt


Idag har skoldagen varit rolig, trevlig och seg. Vi fick lära oss att argumentera på svenskan, det var inte liiite skoj det! Jag måste ta med svenskaboken hem imorrn så att ni kan få läsa Stinas och mina heta argumentationer angående ”Tuggummin - ska de få tillverkas eller inte?” och ”Åsikter för och emot barnarbete”. Det roligaste var, att efter min argumentation MOT tuggummitillverkning och Stinas svar om att jag var dum i huvudet som över huvud taget kunde påstå att tuggummin kan vara LIVSHOTANDE satte Stina sitt tuggummi i halsen och hostade som en galning ett tag. Jag hade riktigt ROLIGT på en svenskalektion, haaalleluja!

Samtidigt som jag hyllar en rolig lektion skulle jag vilja berätta något än mer otroligt; Jag hade historiaprov idag och jag kunde svara på varenda fråga! Herregud, vad har hänt med mig?! Jag är överlycklig!! :)

Vi spelade TP idag på matrasten, riktigt roligt hade vi.
- Stina, vem var det som fick prins Charles att gifta sig med prinsessan Diana enligt en engelsk tidning?
- Ööhm, Drottning Elizabeth?
- Right!
Som ni alla vet får man gå igen och får en ny fråga om man svarat rätt:
- Vem var det som år 1982 sjönk från en första till en sjuttonde plats på listan över englands rikaste personer?
- Öhhm, Drottning Elizabeth..?
Och den jäveln hade rätt! :P

- Hur växer håret om man har runda hål i huvudet?
- Rakt?
- Nej, mittbena.
Keffo-Jakob. Haha.

När Adam kom in idag på samhällskunskapslektionen översållades han av ”GRATTIS, ADAM!”, ”Har den äran på födelsedagen” och dylika repliker. Efter en stund lyckades Adam få tyst på hela den grattande klassen. ”Ehm, vänta lite, hörrni. Jag fyller inte förrns imorrn..!” Hahaha, ALLA hade tagit fel! Undra vem det var som spred ut det där felaktiga datumet! Jägarns!

Amanda: Fan, den här klassen ÄR störd!
Adam: Behöver jag påminna dig om att du är en del av den?

[uttalanden efter det att halva klassen börjat med mystiska ljud av någon lustig anledning på samhällskunskapslektionen]

Pjäsenärslut

Ons 12 jan 2005 21:09
Övrigt, 12 läsare totalt


Hallo! Hela dagen har jag och Elina gått och sjungit på Jens Lekman - You Are The Light. Bra låt, men jobbig att ha på hjärnan. Tyst minut klockan tio med tanke på de två skolbänkar som står tomma i Linköpings Gymnasieskolor. Ida hade sin tjuv-tröja idag, hihi. Det är bara Eva, Cissi, jag och Ida som vet hemligheten bakom den.



Efter skolan åkte jag och Ole till simhallen för att plaska runt i barnbassängen och banta i ångbastun. Skoja! Vi åkte dit och simmade i en halvtimme och sedan ett par intervallsimgrejsamojs i vågbassängen, men det kom en tsunami så vi kunde nästan inte genomföra den sista. Det var ett snubbgäng som verkligen följde efter oss! En av dom kittlade mig under fötterna, jag vågade inte titta på han utan simmade allt vad jag kunde från brottsplatsen. Ola och jag flydde in i solariumen till sist.

Historiaprov i morrn. Hilviti! Tillåmed Stinas kluvna hårtoppar är intressantare än Handelskapitalism.

”DU! Du kan visst ge mej det bästa som jag kan få! Du är så underbar.. så skriv inte att du inte kan det! För ingen kan göra mig lyckligare än du jU! Jag älskar dig amanda, längtar tills dom jävla 3 gymnasie åren är över, så ja kan ägna dagarna åt att pussas med dej och pyssla om dej hela tiden..”
Filip, jag älskar dig så jävla mycket.

Orientering - blöö

Tis 11 jan 2005 20:27
Övrigt, 11 läsare totalt


Korven är god, därför att den:
- är fast och saftig
- är väl kryddad
- har ett lättuggat skinn
- har en aptitlig färg


Ååh, herregud, kan man ha fjantigare humor? Haha, men det var ju såå roligt. Tänk er sista lektionen. Svenskalektion. Emma Fridberg (ap-lärare number one) ska argumentera om varför korven är god. Se argumenten ovan. Resultat: Asgarv.

Meeen jag ska börja med curling, trav, dart, fallskärmshoppning, ping-pong, schack ja va faan som helst, bara inte orientering! Var ute och sprang idag, en bana, första since loooong ago, och det var så tråkigt, så tråkigt, tråkigt, tråkigt, TRÅKIGT.

JÄGARNS vad är det som händer med mig!? Jag vill inte tävla i sommar, för jag vet att alla kommer vara så jävla mycket bättre, och det är inget skoj att springa om folk springer ifatt! Goosh. Fanfanfan.

Och?




Filip, utan dig vore jag som en.. ööhm.. glasspinne utan glass! Älskar dig! :)

Är det roligt att skriva dagbok?

Mån 10 jan 2005 16:13
Övrigt, 17 läsare totalt


Oohey idag var det skola igen ja. Åh så trevligt. Skooja! :p

Ååh jag var tvungen att lämna Filip hemma imorse. Det kändes så konstigt, att det var han som stod kvar i dörren till mitt hus och vinkade hejdå till mig som skulle åka med tåget. Han åkte klockan halv ett sen, och jag slutade två. Jägarns. Imorse vaknade jag klockan kvart över fem och ville inte somna om, för då skulle jag ju bli tvungen att säga hejdå till Filip fortare. Så jag väckte honom, och sen låg vi och pratade nästan ända tills klockan ringde.

På grund av stormen som härjade här i Sverige häromnatten så var i stort sett alla pendeltåg inställda idag. Istället hade dom satt in bussar. Tåget gick varje hel timme från Nkpg och varje halv från Lkpg. Vi stod där i regnet och väntade, bussen var försenad. Som tur var dök Idas och Lovisas mamma upp med sin bil så jag fick åka med dom. Shyrre!:)

Fick G+ på bokrecensionen på engelskan. Böö. Erik, som läst tre sidor, fick VG+. Han skrev i stort sett av baksidan. Jag skrev faktiskt också av en meningn från indeldningen av boken. Där hade läraren strukit under och skrivit ”taskigt ordval” ute i sidospalten. Daa?? (:P) Var min recension bara jävligt dålig eller var det lite konstigt betygsatt?

Ja, det är ganska skoj faktiskt.

Men inte skola nu ijen!

Sön 9 jan 2005 20:39
Övrigt, 12 läsare totalt


Haha, jomenvisst, Julia = årets dumbom (tihi :P) och Filip & Amanda = årets par!:)
Linas Lista, faktiskt. Riiiktigt skoj att läsa den!

Idag har vi bakat bullar och dom blev jättesmaskiga, fast nu mår jag illa för jag har tryckt för många. Var och hyrde film också, och idag blev det inget bråk angående vilken film vi skulle se. Och valet blev riktigt bra, men läskigt: ”Mindhunters”. Man misstänkte varenda en av snubbarna på ön, och nästan alla dog.

Men vet ni?? Imorrn måste Filip åka och vi kan inte ses nästa helg som planerat!:( Vi som skulle äta tårta och fira för på söndag har vi faktiskt varit tillsammans i ett halvår. Men då blir det ju ett hejdundrande brutalpass för min del iallafall.

Fy faaän imorrn börjar skolan pöjka..

Spåret.

Lör 8 jan 2005 13:13
Övrigt, 15 läsare totalt


Eey. Har just kommit hem efter ett varv på spåret i sällskap med min pojkvän och min lillasyster. Jobbigt var det faktiskt, men trevligt. Har inte ens hunnit duscha än. Ska färga håret idag hade jag tänkt, måste kika på förpackningen om man ska ha tvättat eller otvättat hår när man färgar. Igårkväll var vi hos Bobbi. Tittade på film (Hot Chick), lagade mat och åt fruktsallad och glass. Mycket trevlig tillställning, faktiskt . Även att Filip blev nedröstad inom alla områden han yttrade sig. Tihi.

Hur som helst så ska mitt hår snart färgas och jag får dåndimpen om det inte växer ut snart

N.S.U. (och NYÅR!)

Ons 5 jan 2005 21:11
Övrigt, 23 läsare totalt


[12:29] Sho! Igår bidde det mycket riktigt ett besök på Linköpings innergator. Köpte mig diverse livsnödvändiga ting, såsom underkläder, böcker, sminkväskor och liknande. Kvällen tillbringade jag hos OlvieBolvieOlivia. Jenny was there, too! Vi spelade Rappakalja tillsammans med Benjamin, och OJ vad roligt vi hade. Förkortning N.S.U. What’s that? Alternativ: Negern Sitter Underst, Negern Svens Underverk, Nisses Snoriga Upptäckt och liknande. Tjo!

Vad handlade filmen Tjära om?
”Eva och Kennet är tjära. Kennet är dyslektiker och dör av sorg”.


Vad handlade filmen Stenåldersmannen om?
”Stenåldersmannen är en tråkig dokumentär om en uttjatad legend. Genom att läsa namnet har du i stort sett redan sett filmen”.

Olivia vann, Benjamin tvåa, jag trea och Jenny sist. Hihi. Men nu har Olivia iallafall återfått sin skiddress. Snart ska jag in till simhallen med lillebror tror jag. Simma lejte granna. Så har man tränat NÅTT idag iallafall, eftersom jag nobbade pappsens springrunda.

Min CD-spelare har damp! Jägarns, säger jag bara! Den är ju heeelig.

(Jorik sjunger himla fint, faktiskt. Konstigt att han inte sjunger på Umeåanska, han är ju därifrån. Han sjunger Winnerbäcklåten Manus på flytande Linköpingska! Det är GANSKA bra för en norrlänning, hihi!)

Jägarns! Har just läst Annas och Linas dagböcker från nyår, och jag skrattade så att jag höll på att trilla av stolen! Men jag måste ju också skriva en, det är ju liksom tradition, så, här kommer en dagbok om det, något kort kanske, men ändå nödvändig:

Nyår 2004-2005.
Torsdag 30:e december:
Vaknade ovanligt tidigt i Filips säng. Klockan var nio. Nio? Olofs klocka skulle ju ringa halv så att han skulle hinna packa? Jaja, oss spelade det ju ingen roll, vi var redan färdigpackade. Kunde lika gärna ligga kvar och mysa lite, tillochmed. Då plötsligt hörs ett vrål från rummet på andra sidan hallen: ”VAD ÄR KLOCKAN!??” Olof hade tydligen vaknat till liv. Han fick svar och var uppe snabbt som en vessla upphöjt till två, och hade packat klart lika fort. Bussen in mot stan åkte klockan kvart över tio, vilket innebar att vi stod på resecentrum vid kvart i ungefär. Gick in till stan för att upptäcka att bussen gick för en minut sen. Oookej, bara att knalla till stugan. Med en tung väska genom slaskiga örebrogator kunde man runt klockan elva på torsdagsförmiddagen se tre utmärglade stackars tölpar släpa sig fram, genom Thailandsliknande flodvågor av smält snö. När vi till slut äntligen nådde den fula vita och blå stugan, var det bara att börja arbeta. Flytta bord och stolar, koppla in musikanläggningar och städa rent och ha oss. Var klara runt halv ett, men då hade inte ens nån ringt ännu. När Anna väl ringde förklarade hon att de skulle gå på stan först. Jasså. Då var det bara till att komma på nåt att fördriva tiden med. Kopieringsmaskinen var ganska lockande, den tillverkade vår vackra välkomstskylt, och Olof och jag gjorde vackra portätt av Filip. Vi tittade på massa gamla kort från Hagabys yngre år, och tillsist dök första gästen upp: Björn. Sen även Stina, Linus, Victor, Emil, Anna, Lina och Lina, och då kunde vi ju lika gärna ge oss ut och träna. Så vi gjorde’t. Till och med jag földe med, och jag sprang min första ol-bana på flera veckor. Kvällen framskred med hjälp av schackspel och deg, ganska trevlig faktiskt!

Fredag 31:e december [nyårsafton]:
Klockan elva vaknade vi av att några träningsgalna Hagabyare klev innanför dörren och förstörde vår oförstörbara låsanordning. ”Oj jälvar, grabbar, det är folk här!” Haha. Vi dukade fram frulle åt samtliga, och sedan var det upp till var och en vad de ville hitta på fram tills kvällen (host.. dålig planering.. host). För vissa blev det en jädra massa telefonsamtal till evetuella utköpare, men ingen nappade riktigt. Till sist kom Filip underfund med att han hade en storasyster lös nånstans i Örebro, och att hon hade en telefon med sig och att hon faktiskt är över tjugo och därför fullt utköpbar. Bara det att systemet redan stängt. Jaja, de utan sprit fick gott klara sig på trefemmor, så storasyster Klara Dahlgren dök upp med två sexpack framåt kvällen, och därmed hade även Emil och Victor nästan så att de klarade sig. Blev en livlig duskussion angående drickande innan/efter middag, basta eller inte basta, göra sig i ordning före/efter, men det löste sig till sist. Alla var fina till middagen, middagen blev lyckad, alla pojkar förfestade i bastun och tjejerna förfestade inget alls. För när de rara pojkarna kom ut från bastun var de redan så dragna att detinte var roligt att umgås med dom utan att själv vara dragen, så det var bara att sätta igång, för umgås vill man ju. Dans, strip-tease (med en jävla utskällning och bråk som följd :P) chokladpudding (som hamnade ÖVERALLT i köket och på hela min vita skjorta och på hela olofs kinder, men som trots allt var kvällens höjdpunkt), tolvslaget (som jag knappt uppfattade, det enda jag minns är att Björne hann tillbaks men Victor inte, och att champagne är jävligt äckligt, även klockan tolv). Efter tolvslaget skulle 75% av oss festprissar iväg till en annan fest anordnad av nån Zazza, (Linus, Victor, Oscar, Björn, Olof) medans vi andra stannade kvar. Linus fick en kondom innan han stack, jag fick en puss som tack, och sedan var de borta. Haha. Mer striptease (men inte med utskällning som följd:P) och sedan bums i säng. Klockan halv två. Haha.

Lördag 1:a januari.
Filip var uppe redan klockan fem för att börja städa. Lyckades få honom i säng igen. Sedan var det min tur att sätta mig upp med ett ryck. Hade Olof kommit tillbaka? Jägarns! Men det hade han, som tur var, klockan halv fem. Det hade pappa Björn sett till. Phew. Emil och Victor var de som skulle åka först, så de gick upp vid elva och började med frukosten. Jag gick upp då nån gång jag också och började städa. Filip gick upp och spydde. Städade, städade, och städade. Filip spydde, spydde och spydde. Folk åkte allt efterhand, och tillsist var det bara jag, Björn, Filip och Olven kvar. Allt var städat, men nyckeln borttappad. Jägarns. Vi letade överallt 6745 gånger och 4839 gånger till, men den var som uppäten av en mjölkko. Anders fick åka och låna en av en Hagabykollega, och sen åkte vi hem. Klart slut.

Nyår var dyngskoj!:) Anna hjärta Emil, Anna hjärta Emil!:)

[21:07] Ola och jag åkte och badade. Simmade iallafall. Vi simmade en jädra massa längder, 20 stycken, och sen trampade vi vatten i 1-minuters intervaller inne i vågbassängen. Lyckat, haha. Vi solade också, mitt solarie var urläskigt, det gick knappt att komma ur. Brr. Och VET NI vem som kommer imorrn? Rätt svar står här under, baklänges:

nerglhaD piliF

Så det så!:) I can’t wait! I can’t wait! (för att citera Alice i ”Go Ask Alice”)

SÄLEN!

Tis 4 jan 2005 10:13
Övrigt, 19 läsare totalt


Så var det dags igen. Dagens dagboksskrivning. Jädrans onödigt egentligen, men ändå ganska roligt att ha, så; Hello everybody!

Antagligen ska jag in på en sväng till stan idag. Vi får se hur dagen framskrider.

Goosh vad det var tomt och KALLT att sova ensam i sin egen säng i natt.. Efter över en hel veckas sovande i Filipens.. Sakna! :(

Pappa lyssnar på Marit Bergman. Jag trodde han tyckte illa om den skivan, men han gör väl ett värdigt försök att ännu en gång försöka se nått bra i den. Hoppas att han inte gillar den den här gången heller, ’cause in that case I got it! Hah!:)

Nu ska jag springa upp på Lillens rum och kasta mig över honom och skrika SÄLEN! Eller snart iallafall. Så ska den jäveln få igen för gammal ost! Mihihi.

Nu ÄR Dahlgrens-tiden över...

Mån 3 jan 2005 20:19
Övrigt, 21 läsare totalt


[11:32] Goooomorron, gomorron, gomorron. Inte för att det är så mycket morgon nu längre kanske, men ändå. 14.20 går mitt tåg hemåt. Surt, fast ändå trevligt att komma hem till familjen. Filip sitter inne på sitt rum och läser Se & Hör. Haha. Ojoj, jag var så rädd att jag inte skulle hinna få nån mat innan jag åker idag (Karin lagar nämligen kanongod mat) men hon fixade det som så att jag ska hinna äta innan ändå!:) De är så goa, de i den här familjen! Jag har faktiskt träffat Klara nu också. Eller, sett henne iallafall. Hon kom med öl till klubbstugan på nyårskvällen. Gosh! :p

Ska jag kanske gå och tillbringa min sista Dahlgrens-tid för den här gången tillsammans med min pojkvän istället för att sitta här? Mjo, jag gör’t.

[20:03] Hemma på Alménsk mark igen. Sakna min fluffboll!:(
Mamma hade mojsat med rökelse i hela mitt rum, det luktade minst sagt märkligt. Hon är lite tokig. Jag hade fått ett brev med choklad i av Anna, :), och ett brev från Däni där han önskade gott jul och god ny år. Eller jägarns, nu blev det fel, men det ser lite sköj ut så det får stå kvar. Den här denim birds-tröjan, som mamma bytt till, var nästan finare än den andra, men även den för stor, men skitsamma. Jag vill ha den ändåju!:)

Jullov är ganska pjufisgt. Jag tycker om jullov. Som Karin säger: me like.

Öööhm, du, OLIVIA! Din schiiiddress. När vill du att jag kommer över med den? Du måste ju få tillböks den snarre ju! Jag har lånat den i evigheten.

Jag höll förresten på att glömma att säga en tokviktig sak. Eller, tokviktig och tokviktig, men glad iallafall. Vi har fått korten från Idre! Och på samma rulle var det massa kort från Kreta (sakna!) och från vår Kräftskiva (när Filip, Olivia och jag försökte oss på att eta kreftor). Ett kort blir man bara SÅ glad över, det är från kräftskivan, Olivia och jag sitter och TOKGARVAR och Filip ser helt oförstående ut! Underbar! :)

Mamma säger att mitt hår håller på att bli längre!!!!!

Chestie Cheeks

Sön 2 jan 2005 13:43
Övrigt, 10 läsare totalt


Ännu en dag på spillran av ett moln.. Tjena allehop. Filip är i duschen för han har sprungit idag, i en HEL kvart. Tihi. Jag har inte tränat nått. Men det har inte Olof heller, så det så!

Ikväll får de besök, familjen Dahlgren. Och ivägen är jag. Känns det som. Fast de är så snälla hela högen, jag tycker så mycket om att vara här, jag vill aaaaldrig åka hem! :) Fast när jag kommer hem väntar en finfin tröja på mig, och det lockar ju förstås. Nu är det nytt år iallafall. Jag undrar hur detta kommer att arta sig. Förra året var både trevligt och träligt. Lär väl bli något liknande i år. Antagligen!

Såatte.

Förresten heter jag numera Chestie. Haha! ;P

/C. Cheeks.

Nu är det nytt år och allt.

Lör 1 jan 2005 15:54
Övrigt, 19 läsare totalt


Nu har det firats nyår också. Maten räckte och spriten räckte och allt var till största delen jätteskoj. Somnade tidigt igårkväll med tanke på att det var nyårsafton; närmare bestämt klockan halv två redan. Champagne är DYNGÄCKLIGT.

Nu sover båda bröderna Dahlgren i varsitt rum och jag sitter här vid datorn i hallen och har inget att göra. Är hungrig som en gammal get, men Karin håller på och mixtrar i köket så det blir nog mat om nån timme eller så. Filip mår inte bäst direkt. Konstigt, jag känner knappt någonting alls nu, jag mår faktiskt riktigt bra med tanke på omständigheterna. Hoppas att alla andra hade en lika rolig nyårsafton som jag!

Tack Anna, Emil, Emil, Lina, Lina, Stina, Victor, Oscar, Linus och Björn för att ni ville komma! Det blev ju kanonskoj! :)

pussHEJ.

Schiiidor jättelångt

Tis 28 dec 2004 22:13
Övrigt, 16 läsare totalt


idag har jag åkt skidor ännu längre än igår! Jag åkte med mamma Dahlgren, vi åkte 14 kilometer och totaltajmade med Flipp och Anders som kom tillbaka samtidigt. Karin kände varenda en i spåret så vi stod stilla minst en kvart och pratade med diverse folk, men det var trevligt i vilket fall. Jag fick hälsa på en trägubbe.

Jag har plattat håret på Olof och Olof har plattat håret på mig.

OCH så har jag äntligen fått se Mystic River efter mycket om och men. Jippie!
[Amanda ÄLSKAR Filip!! Mest av allt!]

rejs mot tant

Mån 27 dec 2004 16:07
Övrigt, 17 läsare totalt


Hej idag har jag åkt skidor jättelångt flera varv faktiskt jag åkte om en tant hon hade en ful mössa vi åkte rejs och jag vann hon var lat filip åkte fyra varv jag åkte bara tre men lika trött är jag för det men tröttast är nog tanten

Vi har planerat vad vi ska köpatill nyår massa gottissaker filip har köpt massa nya kläder svindyra och tokfina så nu är jag avundsjuker på han för han har köpt acne-jeans och det vill jag också ha

Nu ska jag sluta för jag ska gå in på orienterare men först ska jag säga att snart är det nyår OCH jag har fått prenumeration på världens bästa tidning fantomen av filip [glad gubbe]

bJÄBB

Lör 25 dec 2004 11:11
Övrigt, 19 läsare totalt


La la laa la la laa (Sådär fult om Babe i reklamen, ni vet)

Ååh min familj får verkligen kickar av att skrämma mig! Hela tiden, vart jag går vill de få mig att skrika känns det som. Jag bli ju så RÄDD! Fast, fortsätter de så vänjer jag mig kanske.. Man får väl hoppas på det.

Idag ska vi till mormor och äta julbord och öppna presenter! Haha, en julafton till, alltså. Inte alltför fel. Hihi, vi är ganska elaka (fast det är jul), för vi VET att Moma (gammelmormor) och Mormor alltid blir så avundsjuka på varandra när man ger dem saker, så den här gången har vi medvetet slagit in ett svart-vitt kort på mig till Moma och ett i färg till mormor. Det kommer bli sååå skoj! Mohehe.

Imorrn kommer jag, Fejlipp! Klockan sjutton förti anländer jag till Öronbron. (HAHA! Där fick jag till det!) Borde packa nu egentligen. För det blir en hel del att packa! Till exempel förfriskningar till nyår, Filips julklappar, badkläder, träningskläder, finkläder till årsskiftet, plattång och allt möjligt man kan tänkas behöva. Jag längtar ända ner i tårna!

Favorit i repris: bJÄBB

Haaaha!:)

Igår var det julafton! Inte den roligaste jag genomlidit, kanske, men inte heller den sämsta. Vi åkte och åt hemma hos kusinerna på Kappegatan. Som vanligt underbart julbord, trots att Stefan till största del värmt maten efter det att Lena insjuknat. Farmor glömde revbensspjällen, så vi var tvugna att trösta henne, men vi klarade oss utan dom trots allt. Efter Kalle Anka for vi hemåt för julklappsutdelning. Julia och Josefina var som vanligt utdelare, och ingen kunde läsa farmors rim i år heller. Haha. Ska jag säga vad jag fick? Jo,
> en denim birds-tröja
> en tröja från stadium (av Knoll och Tott)
> ett linne
> Da Vinci-koden (på ENGELSKA! Gaah)
> nattlinne och ett par långkalsonger med blommor på:)
> troosor
> Gucci-parfym (mumma!)
> 200 :- på HM av lillebroren
> en plånbok och ett nyckelband (från Ordning & Reda. Var det en pik, tro?:P)
> prenumeration på Skogssport + 300 :-
> Clinique-set (:D)
> myspys-tofflor!

Och vaaaart har man huvet när man myser??


Vi ska kanske leka med Björn & Lisen nån dag. Parmiddag, haha. Nävars men det ska bli trevligt. Fatta, jag ska vara hos Filip i över en vecka! Ååh, I can’t wait, I can’t wait! Böö, fast först måste jag uthärda mormors äckliga julmat och ta emot hennes Maxi-klappar, haha. Nävars, det är jättemysigt hos mormor, man kan: hoppa studsmatta, hänga i ringar, spela pingis, spela TV-spel (Nååågot gammalt, kanske), spela in film, snurra snurrgunga, (fast jag är numera för tung för den, den lossnar ur taket om jag eller Ola sätter oss på den), äta godis ur nån av alla dessa utplacerade godisskålar, se på TV (finns ca 84637 inspelade filmer/serier/barnprogram att välja mellan + våra egna), gå ner och bada i vättern (fast då krävs det att det är sommar visserligen), läsa mammas gamla dagböcker (det är nog det som lockar allra mest, trots att jag läst alla hur många gånger som helst), gosa med vovven (som är så tjock att man kan spela boll med henne, fast det gör man inte för då riskerar man att hon får hjärtstillestånd, stackarna), lyssna på mormor och Momas skvaller (rekommenderat, faktiskt. Man får reda på allt som är värt att veta om Leif, Konrad, Nils-Bertil, Reidar, Ulf och Sven med flera, samt får höra hur lustigt tanten i huset bredvid beter sig - ”hon vattnar blommorna i bara TROSORNA” - , och på samma gång får man höra allt om rean på ”Östensson’s”), läsa Se & Hör, träna.. Oj nu började vi komma in på tråkiga alternativ, så jag slutar nog där. Men besök hos mormor kan vara ganska värda, faktiskt. Bra om man bantar (maten är så äcklig att man inte äter alls), samtidigt som det finns lättilgängligt godis i varenda skål man träffar på, så jag tar tillbaka det där med bantning.

Oj, vad mycket det blev om mormor och Moma. De är faktiskt roliga. Tomas bor ju där också, ja. Han är också kul!

Fiiiiliiiiiip <3

ps. Det blev en jädra massa parentestecken här i texten. ds.

ps2. if you fight love you’re always a loser. ds2.

ps3. FAN att denim birds-tröjan var för stor! Nu kan jag inte ta med den till örebro.. ds3.

Jag veeeet

Fre 24 dec 2004 19:46
Övrigt, 12 läsare totalt
mitt hår ÄR fult

Så glad att jag har syskon<3

Tors 23 dec 2004 09:35
Övrigt, 22 läsare totalt


FOOOLK fall nu neeeeeder

Åh, ni skulle sett han grabben som sjöng ”Helga Natt” igår på julavslutningen.. Han var oslagbar, det var så fint. Jag rös i hela kroppen när han sjöng! Och så höll jag på att vända mig om och slå ut ögonen på dom som satt bakom, för dom var så jävla dumma i huvudet! Skriker ”bög” hur jävla högt som helst. Bara för att inte dom kan sjunga, jävla pulver.

Nu sitter jag och Josefina här och översätter låttexter. Oj, vad fin ”Father Of A Son” är med the Ark. Jag blir nästan tårögd av att höra den..

Var med mor och handlade julklappar igår. Kan tyvärr inte skriva här vad vi har köpt, men jag vet att mina syskon kommer bli så glada. Även om det inte är så mycket så är det fint och bra.

Åh, dom är så gulliga, Julia & Josefina, dom är helt uppspelta av att det är julafton imorrn.. Dom har liksom inget att göra, de bara springer runt och säger till alla vad dom önskar sig och tror att dom ska få. ”Jag sa till mamma förut att jag önskar mig en Kalle Anka-prenumeration, och jag tror faktiskt att jag kommer få det” / Josefina. ”Hoppas jag får en svart poncho, eller, brun går lika bra, eller vit kanske.. Fast helst svart” / Julia. Ola jobbar idag också. Han frågade mig förut vad jag önskade mig! Han är så gullig, han sa tidigare att jag antagligen inte kunde få nån julklapp för att han var så pank, men nu när han fått pengar kunde han köpa mig nästan vad som helst bara för att jag överhuvudtaget berett mig på en ola-klapplös jul. Så snäll..!

Julmyspys :)

Snart, snart, snart har jag också lov...NU!

Ons 22 dec 2004 13:16
Övrigt, 16 läsare totalt


[imorse vid åtta nån gång] Pekka satt på stenen. ”Hej”.

Jag ska ta tåget om en timme. In till julavslutningen. Ooh, vad skönt. Och sen ska jag in och handla julklappar med mamma. Mindre trevligt. Eller visst, julklappshandel i all ära, men nu vill jag helst bara komma hem, baka knäck eller nått och njuta av mitt jullov. Fast det får jag ju göra imorrn :)

Haha, skrattet i slutet av Michael Jacksons låt ”Thriller” är så fuuult!

Det är bara två dagar kvar till julafton. TVÅ DAGAR, för bövelen. Så här lite jul har det aldrig känts förut. Men man brukar kunna överleva julafton ändå. Tihi.

whatever happen to the funky race
of generation lost in space


[nu, klockan tio över ett] Jullov! För fan, pals, det är jullov! Yiiiss! Sitter vid en dator på Himnaskolan och ska snart rulta iväg till mammas klassrum för att hjälpa henne möblera om där. Sen ska vi in till stan, och jag hoppas det sker snart, för jag är så jäägarns hungrig! Ola fick sina betyg, och tackgodegud, han hade sämre än vad jag hade i samma ålder. Han hade 145 poäng medans jag hade 165 poäng på hösten i åttan. Pjew. Ola är och jobbar nu, den jäkeln. Dom ringde från leksaksaffären och bad honom komma dit på momangen, för det var så mycket folk som ville handla såhär i juletider. Så så började Lillens lov. Hihi.

Jag har städat mitt rum också. Faktiskt.

Just nu sitter jag bara och skriver massa trams för att slippa gå bort till mammas klassrum. Jag har en sån förbaskad träningsvärk i armar och mage! Simmade massor igår, så det är väl simningen som är skurken. Mat, mat, mat. I’m hungry.

I’m Muzzy. I eat clocks.
I’m Bob. I’m the gardener.

Tihi :)

Och jag har feeetaste blåmärket vid armbågen! Det har jag fått på grund av Julias och min vurpa i den långa backen, vi ramlade precis där i svängen. På längdskidor. Haha. Men ont som tusan gör det! Naaej om jag skulle ta och pallra mig bortåt. Ska bara skriva ut den här dagboken också. Tjillevippen!


ps. Amanda hjärta Filip. ds.

Julbad.

Tis 21 dec 2004 21:08
Övrigt, 18 läsare totalt


[10:31] Hej och hallå dagboken.

Vi hade dans runt granen på idrotten. Laden är verkligen skum. Jag fick dansa med Sasha, eller vad han hette. Laden hittade verkligen på dansen alltefersom vi dansade. Men det var ganska roligt ändå:) På julklappsbytet fick jag en chokladkaka, men Alex trampade sönder den. Son of a bitch!:P Elsa fick mitt ljus.

Snart är det drama och vi ska spela upp Nasse hittar en stol, och hujedamej vad jag är dålig på mina repliker. Du sitter konstigt, min unge man.. Bla bla bla.

Tomtefest ikväll. But not for me. Jag ska på julbad med klubben, haha, vilket skämt. Men Lis ska antagligen med också och då är det acceptabelt.

(Sandra dampar loss på datorn här bredvid)

Julfika sen då. Det här är och har varit en helt totalt onödig skoldag. Vi borde få jullov istället!

[15:32] Dagen har bestått av fika, fika och fika. Fick ju choklad på idrotten. Sedan var det pepparkakor i matsalen. Åt ett antal. På draman fick vi saffranslängd och choklad, och sedan på historian hade vi knytkalas med massa fika. Magen är full!

Uppspelet på draman kunde faktiskt gått bättre. Jag kunde mina repliker rätt bra, men bara i den rätta ordningen, så när Sheno (som spelade Nasse) sa det hon skulle säga i fel ordning blev det svinkrångligt. Fast improvisation är roligt det också, så jag tror inte det märktes allt för väl.

Fan! Där hade jag ner telefonen och det gjorde att jag loggades ur. Som tur var försvann inte det jag skrivit här. Det är egentligen inte av speciellt högt värde, men ändå.

Vi har fått ett julkort från snömannen!

Ikväll ska vi bada, bada, bada, bada, bada, bada (fult ord det där egentligen), bada, bada, bada, bada, bada. Ordet ”bada” är jägarns lätt att skriva fort på tangentbordet. Ett ord som däremot är svårt att skriva fort är nationalencyklopedi. Testa!


bada bada bada bada bada bada bada bada bada
nationalencyklipoedi nitaonaleccyklopedi nationalencylpöpke ääähvafan!


[21:01] Lisa och jag simmade MASSOR i simhallen! Och vi åkte massa vattenrutchkana och badade bubbelpool och lekte i vågorna och dök där man inte får och badade ångbastu och hoppade trampolin. Vi gjorde nog i stort sett allt som går att göra i en simhall. I linköpings iallafall. Mina fingrar är fortfarande russin! Blääää.

Ola och jag lekte siamesiska tvillingar. Vi hette Det.
Det var roligt! :P


Lisa hittade TVÅ tior i skåp och jag hittade ingen alls! Världen är orättvis!!!

Imorn är det avslutning! YesyesYES! (vi hittade en Levi’s-tröja idag! Men det var XS i den så Ida fick den.)

PUUUUSSS (fast bara till FILIP för det är honom jag älskar, älskar, ÄLSKAR!)

Tell me this night is over...

Yes, please, do it, do it for me.

Mån 20 dec 2004 21:47
Övrigt, 19 läsare totalt


Vi som var helt BOMBIS på att vi skulle få en skruttig liten sexbäddsstuga (Alfta Ösa-stugan Idre 2003 är ett praktexempel på vad för sort jag menar), men icke! Vi fick en av de nybyggda, en fet 12-bäddsstuga med bastu och hela tjottahejti! Säger ni gött, eller?! Filip och jag fick dubbelsängen! Vi som hade räknat med att ligga och trängas i en våningssäng..

Backarna - precis utanför dörren. Wonderbar! Jag åkte faktiskt 7,5 km längd varje dag. Det är bra för att vara jag. Applåder, tack! (Filip åkte två varv på samma tid jag åkte ett, MEN det var precis att han klarade det! Och Julia och jag åkte och pratade, faktiskt!)

Dalarnas Längsta hette en backe. Den var dock avstängd. Men den var min favorit.

Och JA, jag tar JÄVLIGT illa upp när nån säger att jag har dålig musiksmak!


Haha, engelskan var inställd idag, tralla lallala laaaa! Så precis alldeles nyss började min svenska, men sorry Emma, i wont be there. Jag har vart hemma och tränat! Så det så. Filip har jullov nu. Inte jag. Men imorrn är det inte så mycket lektioner. Först idrott, där ska vi ha ”julmys” som Laden så vackert kallar det. Byta julklappar och ha oss. Och efter det är det uppspel, ”Nasse hittar en stol” på draman. Jag håller på att öva in vad jag ska säga precis nu. Och efter det är det historia och samhällskunskap på samma gång, fika. Sen är tisdagen över! Så det ska jag nog klara.

Mina repliker i vår pjäs:
- Du sitter konstigt, min unge man. Har du försökt sätta dig underifrån och därmed fastnat och drullat omkull? Eller har stolen anfallit dig bakifrån och fällt dig såsom en påse till marken?
- Du sitter på fel sida, Nasse. Den ska stå på alla fyra benen med ryggen upp och så ska du sitta på sitsen på andra sidan.
- Jag vill ju inte direkt påstå att du är dum, Nasse, men jag har sett bättre sittare. Stolen ska stå på alla fyra. Du ska sitta på stjärten. På sitsen.
- Har du aldrig sett en stol förr? Hahaha, då ska jag visa dig. Såhär ska den stå. Såhär ska man sitta. Radion sätter man i knät, så hörs det ordentligt.

Det ska jag nog klara av. Skoj ska det bli! En radio ska jag ta med också. Påminn mig om det.


Hahahaha, vet ni en grej? Jag ”glömde” ju att jag skulle ha matteprov i onsdags, så jag var lite skakis innan mattelektionen idag. Så i slutet av lektionen, när vi var påväg ut och jag trodde att jag klarat mig helskinnad därifrån, ropade Eva på mig och bad mig komma fram.
- Aaahmagaaadd, tänker jag när jag släntrar mellan bänkarna fram till katedern.
- Du, angående ditt matteprov som du skulle haft i onsdags..
- Och DÄR rök mitt mattebetyg! tankarna for genom huvudet på mig likt rådjur som skräms av jakthundar.
- .. så glömde jag ju TOTALT bort det! Jag hade ledigt den eftermiddagen och hade inte en tanke på det förrän jag kom hem! Satt du och väntade länge..?
Lyckan var total. Jag berättade för henne att jag också TOTALT glömt bort att det var tänkt att jag skulle haft matteprov och att det inte var någon fara på taket. Jag ska få ha det efter lovet. Goosh, vilken TUR.

step out
step out of your Echo Chamber
before it is to late

Daram daram daram dam. I just wanna say I miss you so. Och lite till. Men nu ska jag sluta. Vi hörs och synes, och glöm inte:
> Allram på mornarna!
> Vattna blommorna.
> Anmäla er till nyår!
> Lyssna på all musik du kommer åt och tycker om
> Att det snart är JULLOV!


Echo, echo, echo echo...

Han kommer NU!:D

Ons 15 dec 2004 12:50
Övrigt, 24 läsare totalt


Klockan är 12:32 och Filip kommer med tåget 12:36. Jag tror jag måste springa, och det på momangen! Snart iallafall. Ååh, jag blir så glad när han överraskar sådär! Han skulle ju inte komma förrän ikväll nån gång!:) Jag skriver mer när jag återvänder från stationen!

Ohh ni skulle ha sett vår redovisning på engelskan idag! Det var jäätteskoj!:) Johan & Petter hade färgat håret svart och klätt ut sig till Elvis, och vi öppnade med att säga: The King is Alive, och in kom dom sjungandes och spelandes Devil in Desguise eller hur det stavas.. Jaja, ni förstår nog vilken jag menar. Det var iallafall SÅ skoj!:D


Filip är här nu!!!! Tjo

En kuuuulen natt, natt, natt!

Tis 14 dec 2004 17:24
Övrigt, 23 läsare totalt


[07:39] Goooosh, män. Så många som läste min dagbok! Tack för inläggen, då vet jag alltså vilka jag inte kan skriva skit om här då. :p

SNART är det klasskampen! Roligt! Tåget går om förti minuter, kanske ska ta och duscha nu.. Imorrn kommer Fälep!:)

[16:26] SERIÖST! Klasskampen var rolig, rolig, rolig! Vår klass vann för Kaxigaste, Mest förvånande bidrag och för Bästa muta. Vi slog in Alex i julklappspapper och gav honom till juryn :) Fast 1G vann, och det var rätt, dom var super. De hade nån form av pjäs om Bullvar och Barbara, som i sin tur var en kärlekshistoria om en byggsnubbe från Ljunkan och en företagstös från Folkunga. Elevrådets inspelning av hur de kindnappade en Katedralare och tvingade honom bära converse och palestinasjal, DET var också klockrent! ;)


Potatisbullar i skolan idag. Potatisbullar! Det är ju helt stört att de serverar bara det, det är ju som att sitta och äta bara potatismos utan något till! Gooott. Inte.


Vi har fått en gran. :) Braaajaaaauum.

dropitlikeitshot.

Mån 13 dec 2004 15:30
Övrigt, 23 läsare totalt


Gooodeftermiddag. Idag vet jag inte vad jag ska skriva. Men svenskalärarinnan bad mig och Stina stanna efter lektionen idag. Så vi fick tala ut om allt vi störde oss på hos henne, och hon om allt hon störde sig på hos oss, och det var ganska bra tycker jag. Jag tycker inte lika illa om Emma längre. Inte riktigt, haha. Nej, men det var faktiskt bra. Och hon är inte mer än människa hon heller, jag har varit riktigt taskig flera gånger. MEN det har hon också! (Så att ni inte bara sitter och tycker synd om henne, menar jag :P)

Jo, som ni kanske förstår med tanke på rubriken så lyssnar jag på den något långtråkiga låten Drop It Like It's Hot. Olas jävla musik på datorn. Jag ska med ens byta. Nu satte jag på Blur - Girls and Boys. Mycket bättre! :) Jag läste på http://www.rockguiden.se att Blur var ett band i riktig Rock n’ Roll-anda. Så det så!:) Lika mycket som Neil Young och Elvis.

VILKET påminner mig om att jag ska redovisa om Elvis Presley på onsdag, och på engelska till på köpet. Goosh. Fast det är ganska intressant, vet ni att det var fler som tittade på Elvis’ liveframträdande ”Aloha from Hawaii” än det var som såg TV-sändningen av Neil Armstrongs första steg på månen? Den killen var skapligt stor, -Elvis alltså.

AAAAAJ jag skar mig på ett papper! Jägarns vad småsår kan svida ibland.

Det var pepparkakor i dag i skolan ju! Hjärtpepparkakor bara MÅSTE man ju knacka på för att försöka få tre bitar. (Man får bara knacka EN gång, och är pepparkakan trasig gills det inte!!) Får man tre bitar får man ju önska sig något!:) Hela vårt bord ägnade sig åt det. Cissi lyckades aldrig, och när hon väl gjorde det glömde hon önska sig nåt innan hon stoppade pepparkakan i munnen. Eva lyckades två gånger på raken, men hon råkade säga högt vad hon önskade sig och då gills det ju inte. Det var så roligt innan nån skulle knacka! Hela bordet stannade liksom upp, fäste blicken på den pepparkakan som skulle knackas sönder, och efter att det hela skett jublade alla av glädje eller skrek av sorg. Tillsist kom det en hel drös med lärare som sa till oss att om alla skulle skrika sådär skulle det inte vara så bra för öronen, men när Eva visade dom den fjärde lilla rackarns biten som gjort att vi blev så ledsna och därför var tvugna att skrika, kände lärarna genast medlidsamhet och bad om ursäkt och pallrade sig skamset iväg. En av dom sa ”Det är det lilla som förändrar” innan han stack svansen mellan benen och lommade tillbaka till de reserverade lärarborden. Jag har önskat mig mycket idag, men jag säger inte vad, för då går det inte i uppfyllelse.

Jaaja. Imorrn är det klasskampen, jag är andrahandspresenterare. Det innebär alltså, att om Erik - som egentligen ska presentera klassens bidrag - mot all förmodan skulle vara sjuk, så är det mitt jobb att göra det. Hoppas, hoppas, hoppas Erik är sjuk! :P

NU SKA JAG SLUTA. Om det är någon som läst hela dagboken kan den gärna skicka ett gästboksinlägg till mig, det vore trevligt.

Adios Amigos.

I shat in the Ham Race.

Sön 12 dec 2004 17:23
Övrigt, 23 läsare totalt


[10:06] Igårkväll lekte jag med Olivia, Hanna, Elin, Carro och Hanna. Gooosh vad roligt vi hade! Hanna och Elin har lärt sig att gå ner i spagat, så dom skulle lära Olivia och mig det också. Lyyyckat! Jag höll på att sträcka varenda muskel mellan lilltån och naveln! Men roligt, DET var det! Olivia jag och Elin hade våra vanliga dispyter (och som vanligt var det Olivia och jag against Elin, mohaha!:P) och ett tag låg elin och Olivia på golvet och brottades och då råkade jag ”trampa” Elin i ansiktet. Hahaha!:)

Hanna och Elin ska ha ”fest” på fredag. Alla är välkomna dit. Först ska ni samlas hos Hanna. Medtag ett klädesplagg du tycker är väldigt glamouröst och fint. Tillsammans byter ni om (sätter på er kläderna ni tagit med er) och sminkar er. När ni känner er klara allihopa far ni tillsammans med pendeln in till stan, där ni går och äter någonstans. Efter det ska ni tillsammans demonstrera mot Hjältar och Gudinnor. Eller för. (Elin hade sagt till alla sina vänner att de skulle demonstrera FÖR, medans Hanna sagt att de skulle demonstrera EMOT, så nu vet dom inte riktigt hur de ska göra). Välkomna på detta storslagna evanemang!

Hanna och Elin är sååå sköna! Men jag förstår inte att de överhuvudtaget TROR att någon kommer!:P

Förresten så skeet jag i Skinkloppet idag. Jag har inte orienterat på fem veckor. Fyfan, det här är inte bra. Men jag har ingen motivation! Jag totaltappar sugen när folk tjatar om att jag måste träna för att bli bättre. Så FAN heller, träna själv du, tänker jag och tränar inte. Nu ska jag inte skylla på massa andra, men jag viiill träna eller vad man ska säga, jag vill HA tränat, jag vill bli bättre, men jag vill inte träna för att bli det. Jaja. Nu vet alla att jag är i skitkass form och alla får värsta uppkicken för att dom är bättre, och, jaa, congrats. Jag orkar inte bry mig längre.

Är det ingen som har nått med Peggy Lejonhjärta som vill skicka över det?

[17:18] Filipfria helger är såååå ovärda!:( FyFAN vad tråkigt man har. Jag färgar håret just nu. Lär ju inte bli bra, mitt hår blir aldrig bra, och speciellt inte nu när det ser ut som det gör. Det är så jävla fult. Jag vill ha mitt långa hår tillbaka, jag bryr mig inte ett jävla skit om att det här är ”High Fasion”, jag vill inte, ta bort det, ta bort det, snälla.

Och ge mig samtidigt orken tillbaka. Viljan. Gnistan.

Snälla..

De där uppe bakar pepparkakor. Varför är inte jag med? Jag som älskar julen.. Jag som älskar att baka pepparkakor, även om jag inte tycker om degen. Varför? Jag vet inte. Orkar inte. Vill inte.

Snälla.

jag KUNDE inte...

..sova mer! Jag lovar! Dooh, min onda rygg, den kan dra dit pepparn växer! Jag vill ooockså ligga och dra mig, men icke, det gör så oont!:(

Lör 11 dec 2004 08:42
Övrigt, 25 läsare totalt


Aaja. Var hos Bobbi igårkväll. Jessica och Malin kom dit också. Stina hade hyrt en film, Det okända. Gaaah, vad läskig den var. Vi såg inte ens klart, eller, vi spolade igenom typ halva filmen för vi vågade inte se.

Snart borde man börja skriva julkort! Det är nog det jooobbigaste som finns. Men, vill du ha ett, skicka dig min adress så får du ett. :P

Och så glömde tokfan att ge Filip hans pengar! Åååh. Klantamanda!

RSS 2.0