like a complete unknown,

Fre 25 maj 2007 21:12
Övrigt, 18 läsare totalt
igår var det studentskiva och jag var hermione granger! jag hade till och med varit seriös och fixat alla läroböcker dom hade första året. dock lyckades jag tappa bort min trollstav under kvällen men en snäll grabb gjorde en ny åt mig. fast jag slängde bort den.

sen slutade kvällen ganska dåligt, jag klarar verkligen inte vin av någon anledning, så jag stoppade fingrarna i halsen och spydde upp allt maginnehåll typ (för närmare beskrivning - skicka ett mail) och sen fick jag skjuts hem av elsa. men tills dess var det kul och maten var hur god som helst!

festen igår har inneburit bakisdag idag. eftersom dagens samhällslektion var inställd har jag haft helt ledigt, praise the lord för det.

you used to
laugh about
everybody that was
hanging out

har jag haft den där rubriken förr btw? den känns bekant..

oh, på skivan igår spelade adam white stripes <3

fell in love with a girl
fell in love once and allmost completely


då dansade jag. väldigt, väldigt mycket.
nej nu ska jag gå och lägga mig. mitt huvud är inte skapt för att vara bakis, hur många huvudvärkstabletter jag än proppar i mig så gör det ont. jävla vin.
lizayeah F23 Från Göteborg, Söndag 27:e maj 2007 13:29
haha.. vin är typ den enda jga KAN dricka utan att må dåligt..
 Svara i gästboken

_Essa_ F21 Från Nossebro, Fredag 25:e maj 2007 21:51
vin är äckligt också!
 Svara i gästboken

mänskligheten i en masspsykos

Tis 22 maj 2007 11:34 (Uppdaterad Tis 22 maj 2007 16:37)
Övrigt, 19 läsare totalt

11.34



jag låg och läste en hel del gamla lunardagböcker igår. mina egna, alltså. det är rätt rolig läsning. man kommer ihåg varenda inlägg, hur man mådde då och vad man gjorde då. och det känns så stört att man varit med om allt man varit med om. eller vad man ska säga.




jag menar nån sa nåt jag vet ej vem
och
ibland kan man vara vilsen men



egentligen är mitt huvud rätt tomt nu för tiden. och om dagarna. förut kretsade tusentals tankar runt där uppe men det är som att jag gett upp och skiter i att bry mig om alla tankar. jag låter de passera men jag stannar inte upp och mår dåligt av dom. inte lika oftaa som förut, i alla fall. kanske beror det på att jag inte är kär eller precis har blivit dumpad eller befinner mig i en depression. eller så har jag blivit äldre.

när vi var på liseberg i onsdags märkte jag definitivt av att jag blivit äldre! jag kände mig tantig när jag var livrädd i jukebox och bara satt och tänkte påa tt den skulle gå sönder, och när jag mådde illa på ett nöjesfält för första gången i mitt liv samt tröttnade på attraktionerna sjukt fort. jag kände mig tråkig och känner man sig tråkig känner man sig vuxen. iallafall i det där sammanhanget.

jag menar kärleken måste få en chans
fast tolerans är svårt och arbetsamt
det viktiga är lösningen
misslyckas man försök igen


skoldags snart. ska gå och byta balhandskarna jag köpt också. mamma tyckte jag skulle ha benvita men de blev inget snygga till klänningen så jag ska byta till vita nu. dumma mamma, hade hon inte sagt nåt hade jag inte behövt gå tillbaka för jag skulle köpt vita på en gång. hon hade ju liksom inte ens sett klänningen. god bless fredd för att jag får låna den, btw.



skjuter du, skjuter jag. bye.



12.08



inatt drömde jag att jamie t och linus lauri var samma person.
det var en jobbig dröm.

16.26



det är ju helt stört att det inte ska finnas en enda snygg studentklänning i hela linköping. inte nån i göteborg heller, för den delen. varför i helvete kan de inte ha normala, enkla, vita klänningar till salu!? alla som finns är så förbaskat överdrivna med spets eller i babydoll-stuk. vad är problemet med att göra användbara och framförallt SNYGGA grejer!?

hej jag är en affär och för att visa att jag är coolare än alla andra gör jag konstiga kläder med fula extrasnören och massa rysh-plysh så att ingen normal människa kan använda skiten sen!

typ. det är ju fan så jag funderar på att skita i studentskiten och åka på jukola istället. eller så kör jag på heltäckande vit kroppsmålning. det är ju ett alternativ. CEPE!!!

men strunt samma med studentklänningen nu. det är ju trots allt tre (!) veckor kvar tills skolan slutar. jag, karran, snät, anneli och elsa var och fikade efter skolan idag. eller efter och efter , vi struntade i naturkunskapen och tog en kaffe istället. seriöst så smakar fikat mycket bättre om man skolkar samtidigt! haha. cissi kom sen också och bytte av elsa, när hon skulle till bussen. vi peppar för grillfest hemma hos elsa sista veckan nån gång!

i've walked with thunder and lightening
but all my will has run out


MASSA saker på G nu. MASSA krökande framöver. MASSA kul!
> omprov, balträning imorn.
> studentskivan på torsdag. jag ska vara hermione granger.
> öl på lördag?
> julia och josefina fyller år på söndag.
> genrep bal tisdag 16-21
> genrep bal torsdag 16-21
> BAL 2:a juni
> stockholm med klassen 7:e. utgång på kvällen, bo hos joel och shoppa 8:e.
> happy club fredag 8:e på kvällen. pepp!
> grillfest i linghem/hos elsa nån gång sista veckan?
> lådbilsrejs torsdag 14:e
> STUDEEEENT 15:e!!!
Swoxis F18 Från Alvesta, Måndag 28:e maj 2007 19:50
jag gillar inte heller att dom säker krysch och spets och snören och skit på grejer nuförtiden, hade samma problem på min konfaklädsel i somras. ja jisses! Sofia här förresten, blev bara tvungen att leta upp dig. ja, jag har inget värst liv. men här är jag iallafall! och nu är din dagbok bevakad, så de så.
 Svara i gästboken

Lovely_Reaper P21 Från Visby, Måndag 28:e maj 2007 02:32
HAHA! Kroppsmålning FTW!
 Svara i gästboken

wow_88 F21 Från Linghem, Onsdag 23:e maj 2007 12:01
Kör på kroppsmålningen vetja
 Svara i gästboken

Liinafiina F21 Från Partille, Tisdag 22:a maj 2007 11:58
i like din dagbok amanda! nåt av dagens happening. höhö!
 Svara i gästboken

you had a face for the radio.

Mån 14 maj 2007 16:15
Övrigt, 17 läsare totalt
nämen! idag var jag inte i skoooooooooooolan!
äsch då. på onsdag drar jag, mum och ola till göteborg. jag hade typ glömt bort att vi beställde en resa dit men det ska bli hur kul som helst! liseberg på onsdag kväll, shopping hela torsdag och halva fredag och sen brumbrum hem med tåget för att ha HELG.

götte. fast vi ska till mormor och fira henne på lördag och då ska jag för första gången få träffa min gammelfarmor och min morfars bror. jag har aldrig träffat min morfar, han dog när mamma var 13 och sen har hela hans familj tagit avstånd från mormor och mamma och oss.. men nu har dom typ ändrat sig. det känns stört men jag vill träffa morfars bror för att få en liten aning om hur morfar var.. även om de är/var helt olika. och morfar inte bodde hemma.

hade morfar funnits idag skulle så mycket vara olika. mormor hade varit mycket lyckligare. mamma hade haft en säkrare och inte lika svart uppväxt, men jag hade kanske inte funnits om inte mamma varit som hon var? antagligen inte.

sven-ola hade varit lite över 60 om han levat idag. men han dog när han var 39.
kan man sakna nån man aldrig träffat?
och vill jag träffa hans skumma mamma och hans alkoholiserade bror som han själv inte gillade?

this creature crawling.

Fre 11 maj 2007 13:11
Övrigt, 15 läsare totalt
just walking on the ladders as the people 'round you hear you crying "please"..

tjolahoppsanSA. jag är kissenödig. för allas vetskap.
så, nu är det helg. eller fredag iallafall.
vad har jag för planer för helgen? de är trots allt lite oklara.

IDAG, FREDAG:
ehm? alternativt till cupolen ikväll och titta på fort knox med schtimpen. det är ju gratis, så. men en hemmakväll vore väl inte fy skam det heller? tål att tänkas på.

IMORN, LÖRDAG:
two alternatives: 1) schlagerkväll med karran, snädri, cissi och gänget. med massa goda kakor och bakverk. enda nackdelen är att jag tvingas baka något själv. haha.
2) (OM DET BLIR NÅT) schlagerkväll hos bobbi med björn och freddi, och sen (JAG PEPPAR!) utgång. hur låter det?

IÖVERMORN, SÖNDAG:
javafan. balträning vid 11. eller 9? hoppas elva, den tiden är den bästa. dit med jenny, danne och ida iallafall.

det var alltså planerna. de är ganska diffusa. ganska jättediffusa.

jag ringde frissan förut iallafall! om balfrisyren och tiden. jag ska dit klockan 8 den 2:a juni och jag kan komma in närsomhelst de närmaste veckorna för att bestämma frisyr. men HUR SKA JAG HAAAA? jag tror iofs att det lutar åt "håret-åt-ena-sidan + lockar". om nån fattar.

men största paniken förut då! JAG VILL VARA BLOND PÅ STUDENTEN FFS!
> dock passar inte blont hår till min ljusa balklänning.. eller gör det det? gah. det är för sent nu ändå. jag är ju brunhårig. faan.
tuldiz F20 Från Jönköping, Fredag 11:e maj 2007 20:27
alltså om du har riktigt ljusljus blond passar det till din klänning
 Svara i gästboken
taalin F20 Från Borlänge, Lördag 12:e maj 2007 20:21
vad är det för färg på din balklänning?
 Svara i gästboken
 

sleeps all day & dreams of you

Tors 10 maj 2007 12:36
Övrigt, 9 läsare totalt
multimedia multimeeeeeediaaaaaa!
jag håller på med mitt slutarbete nu, det går riktigt bra för ida har lärt mig att länka i powerpoint (och det var ju huur lätt som helst!) så nu höjdes medelbetyget på mitt slutarbete nämnvärt. jihu.

liksom man klickar på jack och VIPS kan man läsa om jack och lyssna på jack och vill man hellre lyssna på brendan så klickar man på brendan så kan man lyssna på honom och titta på honom istället. weeei.

OCH! jag sandra och karin var och snackade med ola (vår mentor) om stockholmsresan, och vi kom överens om massa bra saker! dramaten, museum, spökvandring och sen pizza i humlegården/fika på samma ställe/förfest nån stans/finmiddag på seriösare restaurang/eller nåt annat. det blir kul ju! hoppas många stannar kvar i stockholm också. jag är klaaaaad!

när multimedian är slut (fast det lär dröja aslänge för multimedialektionerna är alltid bajsochkiss-långa) ska jag hem till bobbi boberg och laga mat och snacka skit (framförallt om en speciell person men denne man bör kanske inte nämnas offentligt. OBS! lägg märke till "denne man" - så tjejer, ni behöver inte vara oroliga! vi snackar inte skit om kvinnor)

chabalaahaaamabahaaaaa.


nä nu ska jag återgå till slutarbetet. men imorn är det fort know på kupolen, tror minsann jag ska dit och kika! kom du med! puss

i've got the same old jeans for 4 days now

Ons 9 maj 2007 18:46
Övrigt, 7 läsare totalt
och det känns faktiskt som att balträningarna blivit lite lite lättare; vilket innebär att vi faktiskt och tillslut lärt oss lite! okej, vi glömde bort alla kast och partnerbytet är också svårt, samt kedjan, men annars går det riktigt bra! jag trodde aldrig jag och jakob skulle bli såhär bra. jag som till och med var asnära att hoppa av i början - nu känns det som att balen kommer bli jättekul och jag längtar som bara den!

imorn blire lek med bobban och lisa (tror jag?) och i helgen tror jag vi ska ha eurovision-kväll! vääärt.

men gah på den där balfrisyren och balklänningen. vet inte riktigt när jag ska ha tid att hämta klänningen hos fred (japp, jag lånar klänning..) och jag vet inte om jag borde gå ner och snacak med ullis om frisyren. hur tycker ni jag ska ha? funderar på att ha allt fäst på ena sidan så att håret ligger ner över ena axeln, och så massa lockar och lite löshår. typ. eller ska man ha uppsatt helt eller typ prinsesstofs? veeet inte. men jag lutar åt det första,. jag kan inte föreställa mig migsjälv i snyggt uppsatt hår. jag tror inte jag kan ha det :S

pusshejdå

(everybody's dressing up, i'm dressing down)
boberg87 F22 Från Linköping, Onsdag 9:e maj 2007 19:37
Alternativ ett tycker jag De hade jag.... de va fint
 Svara i gästboken

mwaha.

Mån 7 maj 2007 15:58
Övrigt, 10 läsare totalt
jag har just nu fett tråkigt och för ovanlighetens skull trivs jag inte i min ensamhet utan känner att det skulle vara roligt med lite kompisar runt om kring. annars brukar jag faktiskt uppskatta att vara helt ensam, speciellt på vardagskvällar, men just nu vill jag bara träffa kompisar och skratta! dock känns det som att det kommer bli en hel del av den varan nu när skolan närmar sig sitt slut;

> de sista balträningarna
> studentskivor
> balen
> stockholm med klassen (om det nu blir av, men det får vi hoppas!)
> studenten
> och hemskt hemskt gärna roskilde med karin och sandra och alla alla. SNÄLLA GUD, GE MIG PENGAR.

fest, ge mig fest.
och lite godis.

boken jag läser nu är jobbig och seg, men jag fortsätter ändå läsa den för jag måste bara ha reda på hur hela röran kommer sluta. innebär det då att det är en bra eller dålig bok? jag menar, den håller mig ju kvar för jag vill veta slutet, men den är seg och jobbig. skumt.


hejdå hejdå.





(och om nån känner för att hitta på nått, ring eller nåt!)

värt.

Lör 5 maj 2007 02:13 (Uppdaterad Lör 5 maj 2007 02:18)
Övrigt, 14 läsare totalt
hej alla liksom.

ikväll hade jag en såndär skön fylla. eller ibörjan var det lite tvivelaktigt, vi tog för lång tid på oss med fondyn (vet inte hur det stavas på franska!) så vi hann inte riktigt börja dricka i tid. men sen tog det sig framåt typ dags att åka hem. det är alltid så. det är dags att åka hem när det är som trevligast.

suck.

happy club var iallafall roligt, med mycket gammalt och mycket nytt folk. och tack richard och olivia för skjuts hem!

nej egentligen borde jag sova nu. men det är tråkigt. jag är för full, för att vara ärlig. jag vill parta mer. tråkigt att vara hemma men det fanns liksom inget annat alternativ. sista tåget gick halv två och då hade vi varit tvugna att gå tio över ett typ, men nu är klockan 02.14 & det innebär att det blev liiiiiite längre party tack vare olivias pappa som skjutsade hem.

i got no money in my pocket you see, oh oh, give it all give it all give it all up

mina topp tre kändisar att hångla med:
1) jack white
2) sid vicious
3) pete doherty

yes yes. självklart. och jack är typ såhääääär långt före alla andra.
sjukt med killar alltså. man får aldrig. det är alltid så. man FÅR inte. eller KAN inte. eller ViLL inte. damn. varför kan det aldrig vara så att man får, kan och framförallt vill på samma gång? det är inte ofta de tre hänger ihop. nu vill jag och kanske kan jag men jag får inte. så ska det inte vara. och så strök jag sista ordet.

på tal om asfalt. som erik eller adam eller elsa alltid sa i typ ettan. minns inte riktigt.

idag åkte jag pappa och julia in på pizzeria helt mitt på dagen! otippat men värt. vi åkte till systemet också. otippat men ASVÄRT.

puss liksom. igår var rubriken "i predict the riot" va? jag tror banne mig det. jag har iallafall den på hjärnan nu. jag skulle lätt fett tagit den som rubrik idag om jag inte haft den igår. vaaaaaa.





röööööök.
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Söndag 6:e maj 2007 02:19
Haha ha nköper ut åt dig. Fett värt
 Svara i gästboken

i predict the riot.

Tors 3 maj 2007 17:02 (Uppdaterad Tors 3 maj 2007 22:58)
Övrigt, 18 läsare totalt
ikväll blir det shout out louds på hg (om vi kommer in). men det hoppas jag. tonight i have to leave it liksom! :) fast jag skulle uppskattat mer att se dom för något år sen, då var howl howl gaff gaff min favoritskiva. nu känns den lite passé & jag har inte hunnit lyssna in mig på den nya heller. jag har den inte ens. men jag tycker att albumen ofta blir bättre om man hört låtarna innan på konsert. faktiskt. och 80 spänn är ingenting för en bra konsert!

äsch jag tog bort piken. den lät taskig.

iallafall.
det blev inget shout out louds för vakterna var sura.
fan, de spelar i sverige för första gången på fem år. och då väljer dom att göra det i en jävla herrgård där bara "specialinbjudna" kommer in. och dom som känner dom. jag blir arg! och ledsen. jag hade peppat för den där konserten! motgång efter motgång efter motgång.

gah.

förlåt typ.
Lovilisa F20 Från Borlänge, Fredag 4:e maj 2007 11:32
men duu om du kommer på peace&love får du se dom iaf
 Svara i gästboken

take your brother down to the sea

Sön 29 apr 2007 21:28 (Uppdaterad Sön 29 apr 2007 21:29)
Övrigt, 20 läsare totalt
tiomila gick rätt bra. mycket bättre än vad jag trodde iallafall. jag hade fan under 10 minuter per kilometer och det har jag inte haft sen.. ja. sen tvillingtornen rasade samman.

men vilket RÖRIGT tiomila det var! förstasträckan hade typ 2 km till startpunkten, arrangörerna hade byggt en tio meter hög bro över tågrälsen som jag sprang över TVÅ gånger, man skulle vända på kartan mitt i skogen osv osv. himla röra! inte träffade jag många jag kände heller, egentligen. anna träffade jag ju, det var bäst, och lina, men bara kortkortkort. :(

valborg imorn. jag ska nog bara in till stan och hänga med karran och grilla (om karran fortfarande vill att jag ska följa med och fortfarande SKA grilla), och jag tänkte att det skulle bli skitmysigt, men nu visar det sig att det ska bli typ vinter imorn och antarktis på natten. kul, då får man sitta i typ eskimåoverall om man ska överleva grillningen utan köldskador. eller har eskimåer overaller? de har kanske bara typ renskinn eller nåt. skitsamma.

jag är i desperat behov av ett läppsyl just nu förresten! jag hatar att vara torr om läpparna.

chill ooooouttttttt
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Söndag 6:e maj 2007 02:16
WOW, go get em tiger!
 Svara i gästboken

it's heavy, it's on my mind.

Tis 24 apr 2007 11:21
Övrigt, 20 läsare totalt
idag är jag "sjuk".
skola, skola, skola. du är jobbiiiiig.

imorn är det svenska nationellt, det stora, lååånga provet. jag längtar inte dit. det är även balträning imorn. dom lyckas som vanligt få två tråkiga grejer på samma dag.

och jag dör på att nått hjärnskadat miffo bestämt att jag ska springa 7000 meter på tiomila i helgen! jag har ju för fan inte tränat sen jerusalems förstörelse, varför i hela helvetet måste jag springa så sjukt jävla långt? "ja men det FANNS ju inga andra banlängder, amanda, förutom 4500 meter rakt och den ska KARIN springa" - nä men då SKITER jag fullständigt i den där jävla tävlingen! jag vill inte ha mitt självförtroende nertryckt i skolsulorna igen, som man ALLTID får när alla överskattar en och man själv vet att man inte klarar det och man sedan gör ett dåligt lopp och alla frågar vad det var som hände. det hände ingenting, jag är bara jävligt dålig nuförtiden och jag pallar inte springa så mycket & långt! FATTA det. varför anmälde jag mig? :( jag grät verkligen igår när jag läste att det var så långt. jag får panik av tanken på att jag kommer bli så jävla trött, förstöra för laget och få mina panikattacker i skogen. jag VET att det kommer att hända. det blir ju alltid så. varför skulle det inte bli så den här gången?

och pappa blir alltid så besviken..
han vill att jag ska vara bra fortfarande och blir sur när jag bryter.

men vad fan tror han!? såklart jag OCKSÅ vill vara bra fortfarande!!!!!!!
men jag har ju inget tålamod, jag orkar inte träna, jag har ingen som hjälper mig med träningen. hur ska jag då kunna bli bra!?

jag dööööööööööööööööööööör.



it's heavy, it's on my mind
say you feel just find
racking and stacking your lines
i said calm down dearest

Lovely_Reaper P21 Från Visby, Fredag 27:e april 2007 01:15
vafan, du är ju bra på att springa, ut o kriga i skogen!
 Svara i gästboken

taalin F20 Från Borlänge, Tisdag 24:e april 2007 15:30
jag känner igen mig i allt du skriver! PALLA säger jag bara.
 Svara i gästboken

into another dimension.

Lör 21 apr 2007 12:43 (Uppdaterad Lör 21 apr 2007 12:44)
Övrigt, 14 läsare totalt
igår var det myskväll med bobbi, björni och freddi! vi hyrde film och åt massa chips. jag tycker om att lisa och fred är hemma igen. nu känns saker och ting lite mer som vanligt.

fast jag borde verkligen söka nåt sommarjobb. även att jag vet att jag inte kommer orka jobba. men att ständigt vara pank är så jävla frustrerande. jag vill göra så mycket! roskilde, london osv. hejkomochhjälpmig.

gash.

och jag ÄLSKAR fratellis för tillfället.
allting, hela skivan. hela allt.
  • climbing in the window
    get dressed, let's go
    take your brother's car keys
    bye bye

    <3


usch imorgon är det balträning. seriöst, jag fasar över det en hel dag innan. plus att jag vill bli blond igen men jag kan inte det förrän balen är över, eftersom det inte kommer bli snyggt till klänningen . suck my.

ipod, ipod, vart är du?

Lovely_Reaper P21 Från Visby, Tisdag 24:e april 2007 15:22
HAHA! har du inte fått ipoden? Du är fett lurad tjejen. Dessutom, varför har ni så mycke balträning? Vi hade ingen
 Svara i gästboken

äsch dö i ett hörn nånstans.

Ons 18 apr 2007 15:07
Övrigt, 16 läsare totalt
jävlajävla fittskit!!! FAN vad arg jag är på att min himla svenska muntliga nationella gick åt FAMDERS bara för att jag pratade 15 sekunder för kort! allt annat var hur jävla bra som helst sa han, lärarfan (och det kallar jag honom inte bara för att han var cp nu, utan för att jag stör mig något groteskt på honom hela jävla tiden), förutom att det var 15 sekunder för kort!!!!!!! JÄVLAAAAAAAAA!!!

och så dödar jag snart nån för den här jävla balträningen.
ursäkta alla svordomar. men i kväll ooorkar jag inte dansa. sheisse!

DÖ!
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Torsdag 19:e april 2007 15:32
Haha, go get em
 Svara i gästboken

bul F21 Från Jönköping, Torsdag 19:e april 2007 14:55
sicken bajslärare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Svara i gästboken

_Essa_ F21 Från Nossebro, Torsdag 19:e april 2007 12:57
vaaa!men vadå 15sek mer eller mindre spelar ju ingen roll, så sa våran lärare iaf. kanske om man har en hel MINUT för mycket.. men nåra sek hit o dit! stört!
 Svara i gästboken

it's a black balloon

Tis 17 apr 2007 09:35 (Uppdaterad Tis 17 apr 2007 19:05)
Övrigt, 10 läsare totalt

9.35



heeej. igår åkte jag till skolan bara för att inse att jag inte hade någon svenska. preciiiiis som förra veckan. den här gången sket jag dock i att vänta utan åkte hem istället. ska livet jävlas med mig så har jag rätt att jävlas tillbaka.



idag ska jag ha naturkunskapsredovisning om relativitetsteorierna. undrar hur många som kommer att somna. helt sjukt. stackars klasskamrater som måste lyssna.



men skolan tar död på mig och ändå är jag inte där.
just nu har jag multimedia tror jag men jag åt precis frukost så den kan ni glömma. multimedian, alltså. gah. (mycket "gah" i mitt språk nowadays)

bright eyes är det bästa på länge! conor oberst ba yeeees. hur bra som helst! jag har bara lyssnat på digital ash men nu hittade jag även dom gamla skivorna och dom är phett mycket bättre! jag tyckert. annars är ju arc of time (time code) med på listan av de bästa låtarna eeever. btw så pratade dom lite om high fidelity igår på cobra! de talade även om japanskt mode. fattar ni huuuur jävla gärna jag skulle vilja åka till japan?

och så vill jag flytta till london. jag vill plugga där. varför ska det vara så jävla dyrt? :( loooondon. jag viiiiiiill. ge mig london och te och starbucks och marc & spencers. gaah. (se där kom det igen).

jaja. nu ska jag läsa lite legacys på sims.se och sen ska jag duscha och sen ska jag sminka mig och sen ska jag ta min kasettspelare samt kamera och åka till skolan och fotografera ola och hans vänner eftersom de har rollspel idag. ola är en ryss som heter vladimir jeztrjemskij. eller nåt. så igår var vi över hos grannarna och lånade en pälsmössa. hejdå.



well i guess the best thing i can do now
is pretend that i've done nothing wrong




19.04


idag redovisade jag om relativitetsteorin. och imorn ska jag istället redovisa om the sims. vad är det för ämnen jag bestämmer egentligen? haha. men the sims-redovisningen med koppling till stressen i dagens samhälle är nog ändå rätt bra. hoppas jag.

jag har fått en himla släng av brittiska band på senare tid. libertines, kaiser chiefs, arctic monkeys, kooks, bright eyes, oasis och echo. bara några. men brittisk engelska är finare än amerikansk. eller så beror det på att banden gör bättre musik. eller bara att dom av en slump råkar vara britter? hm.

reklamen med dom gula tomtarna är min hat-reklam.

what became of the dreams we had?
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Tisdag 17:e april 2007 19:00
jag har en polare som också säger gaah mycket. Det är enerverande. Haha. Jo värsta orienteraren, bättre än dig snart!
 Svara i gästboken

boolProp testingCheatsEnabled true

Lör 14 apr 2007 15:34 (Uppdaterad Lör 14 apr 2007 15:40)
Övrigt, 12 läsare totalt
godmoooorron!
eller, ja. klockan är halv fyra. och jag gick upp nio.

igår fick jag min första sonic! hur bra som helst. jättelånga intervjuer med shout out louds och arctic monkeys. heyheyjippijippi! förresten har typ alla mina "utvalda" skrivit sina dagböcker nu. men jag saknar karins. och lisas förstås men som sagt så är hennes lagd på is. så det jag ju dröja. men på tal om utvald-skiten så var det här det roligaste jag läst:

2. Jag sover med ett svärd bredvid ibland. Jojo. Inget fäktningssvärd, ett riktigt super demonslaying pure purple mega asskicking blade of a thousand nights. Min baby. Jag vet inte varför, ibland när ja ska sova så bara ballar allt ur och allt börjar låta och så, Då är de tryckt att ifall de kommer en jävla sparv genom fönstret som bara hayyaa! Så klyver ja honom. eller kanske en stöt genom ögat. Jojo, ju mer sätt man kan döda på, desto mer civiliserad är man, eller som det också heter, den som äger mest när man dör vinner.

bix andra punkt. så jävla jävla roligt!! :'D


om den här dagen skulle vara en sång så skulle den vara bäbävitalamm. kanske.


rubriken är ett sims-fusk. fast jag orkar inte förklara vad det gör. men sims är kul.
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Söndag 15:e april 2007 19:30
ja sa ju att de bara blev fyra, vafan ja om ju inte på något mer.
 Svara i gästboken

utvald.

Sön 1 apr 2007 19:21 (Uppdaterad Sön 1 apr 2007 19:47)
Övrigt, 31 läsare totalt

19.21



okej, lina valde ut mig (och det innebär att jag är utvald) vad det nu innebär.

(jag direktkopierar reglerna från linas dagbok för jag pallar inte skriva om dom)
REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "valda" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästböcker för att låta dem veta att de har blivit "valda" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

well, jag börjar väl då. sammanfattning för er som inte förstod: jag ska skriva sex saker om mig som ni skrattar åt av en ännu oklar anledning, men det kan bli kul. jag lovar!

1) jag spelar sims himla typ jättemycket, så mycket att jag får för mig att människor i "riktiga livet" ser ut som simmar och kan när som helst utbrista: "så gör dom i sims!" eller "en sån där frisyr kan man ha på sims!" och diskuterar ofta minna simmars liv till exempel med mina klasskamrater.

2) jag lyssnar på rix fm musik (läs: james morrison) och sex pistols på samma gång. eller det kanske inte är så underligt? well.

(PAUS) jag VEEEET inte! gah! jag är skum på alla sätt! jag frågade ola om jag var skum och han sa: "ja, på jävligt många sätt", men vägrade precisera sig närmare. är det skumt att tycka jack white är snygg? eller att vilja vara som pete doherty? kanske. vi tar det som trea.

3) jag tycker JACK WHITE är snyggast och bäst i hela världen och jag dyrkar pete doherty. jag tycker allt snack om hans knarkerier är töntigt och tycker att folk ska sluta bry sig och lyssna på hans underbara musik istället. okej? :)

(PAUS) så. bara tre kvar. gaaah. vad är skumt med mig (som inte är jättepinsamt att ta upp?)

4) okej, jag härmar lina lite. jag sover med nalle fortfarande. eller, med fjällräv. och jag har nån konstig föreställning om att polly "vakar" över mig om nätterna och skrämmer bort alla spöken (typ morrar lite åt dom så att dom försvinner) så jag kan inte somna utan honom eftersom jag inte kan sova säkert då. han är bra, polly.

5) jag har knäfobi! jag är livrädd för knän, jag skriker så fort någon rör mina knän och tycker att allt som har med dom att göra är såförjävlaÄCKLIGT!!!! bara ett kort på knän är SÅÅÅÅ äckligt! (här skulle jag kunna fuska och göra en punkt till två men jag spelar schysst och fortsätter på samma punkt): jag har även världens värsta blodfobi och egentligen kroppsfobi. jag är rädd för: handleder (!!!!), blodådror, ljumskar, KNÄN, armveck (AAAH BLODPROV :'() och halsar. euuuuw. (typ alla ställen där man kan nå pulsådror eller tar blodprov). usch!!!

(PAUS) jag kommer verkligen inte på något mer men jag drar till med en tråkig slutkläm:

6) jag tänker aldrig mer bli kär i nån (det är väl egendomligt om nåt eftersom människan typ är skapt för kärlek?) för det är jobbigt och jag är dålig på att avgöra när jag verkligen är kär och när jag verkligen inte är det.



nu återstår bara väljandet!
hur många vare? 6? jag väljer:
lovely_reaper
wow_88
sirscream
taalin
sydvester
yiesbox


eller med andra ord:
bix (som skriver asroliga dagböcker (typ mina favoriter) allt för sällan)
olivia (som skriver fint fint och som det kan vara spännande att höra lustiga saker om)
mangan (som jag saknar typ hur mycket som helst och därför vill läsa lite av)
karin (som inte skriver lunarblogg typ alls längre men kanske kan göra ett undantag?)
lisa (dock är hon inte i sina hemtrakter men hon får skriva sin när hon kommer hem typ i maj)
och malin (norgetösen som alltid gör störda grejer, typ sätter sitt telefonnummer på en snygg killes bröst)

det blir kul komigen skriv!!



okej mina saker var kanske inte jätteintressanta eller ens spännande eller roliga. fan.

Liinafiina F21 Från Partille, Måndag 2:a april 2007 16:36
hihi du är för rolig du amanda
 Svara i gästboken

Lovely_Reaper P21 Från Visby, Måndag 2:a april 2007 02:38
HAHA och dessutom. Dina fobier var de roligast ja läst
 Svara i gästboken

Lovely_Reaper P21 Från Visby, Måndag 2:a april 2007 02:37
åhå, roliga dagböcker, men för sällan. Hmm. Jag vet. Men dollars växer inte på träd som hitler sa
 Svara i gästboken

with or without love

Lör 31 mar 2007 09:52 (Uppdaterad Lör 31 mar 2007 20:24)
Övrigt, 21 läsare totalt

9.52



jag lägger in ramones och thrills på itunes nu. hade glömt thrills :o

äsch himla onödigt att lägga in på itunes egentligen eftersom jag ändå inte har ipoden. GAH jag vill ha den NU!!!! tråkigt om den inte kommer liksom. då har jag betalat 800 spänn för att laga den när jag istället kunde lagt dom pengarna på en ny. hade jag sparat dom hade jag kunnat köpa ny den här månaden. en RÖD skulle jag köpt då. gah dubbelgah.

och så skulle orienterare.nu ligga nere hela lördagen hade jag fått mail om, dock läste jag mailet på orienterare.nu nyss och idag är det lördag. så det ligger inte nere än iallafall.

ola spydde inatt. eller imorse. jag gillar inte sånt. speciellt inte som mamma och pappa är i göteborg tills på måndag. pappa ska på BOB DYLAN. fyfan vad jag är aven..aven..AVEN-sjuk! (hanna på nyår för typ en miljon år sen men fortfarande så HIMLA kul!) himla biljetter för 600 kronor!

ska ju söka till himla universitetet också. gah fattade ingenting av den sida. vaddå välja examen? fanns typ en miljard olika examenar (eller vad det heter i den formen). fattar naaaada. jag tror att jag kommer att bli lärare.



nu ska jag spela SIMS innan solen stiger för högt så att det blir förbjudet att sitta vid datorn. ADIÅS.



did you see the stylish kids in the riot?



20.32



jag vill vara:
blond
smal
&
full

NU!
_Essa_ F21 Från Nossebro, Lördag 31:a mars 2007 15:58
åh, min mamma ville sååååå gärna gå på dylan, men hon hade ingen att gå me stackarn, jag kunde tippsat o sakt att din papap skulle komma
 Svara i gästboken

the frog prince

Tors 29 mar 2007 10:12
Övrigt, 17 läsare totalt
hela morgonen har bestått av keane och religions-arbeten. har massa att ta igen, men nu har jag iallafall avslutat läsloggen. den blev bra. alkemisten var bra!
ska väl börja på "vad hände med änglajorden?" snart men den känns så tråkig.

ska nog ut i solen och sätta mig och plugga samhäll först. prov imorn.


HOPPAS för i helvete att min ipod kommer idag! för varje dag som går är jag närmare och närmare ett sammanbrott vad gäller den! himla irriterande. hur jävla svårt kan det vara att skicka den?

i guess i'm a toy that is broken


äsch gå och dö någonstans. (nu behöver jag verkligen komma ut i solen känner jag!)
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Fredag 30:e mars 2007 16:46
HAHA har du inte fått den än?
 Svara i gästboken

http://amandaalmen.blogspot.com/

Ons 28 mar 2007 08:33 (Uppdaterad Ons 28 mar 2007 14:21)
Övrigt, 17 läsare totalt

8.33



okej, jag har raderat mina två gamla bloggar, amandaalmen.blogspot.com och amandaalmen.blogg.se. mycket för att jag kände att jag inte hann med dom och inte gillade att dom låg kvar på internet. men för att gottgöra för raderandet startade jag en ny: http://amandaalmen.blogspot.com/
så det är samma adress som den gamlagamla men den är ändå ny :)

men jag kommer bara skriva typ samma saker där som här fast med bilder ibland. om jag ens orkar uppdatera den. så ni behöver typ itne kolla.

om ni inte kollar: WHITE STRIPES SLÄPPER NYTT I JUNI!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D
<3 <3 <3 <3


jag älskar jack white.
AAAW!!!

14.15



spoken word, blues, säckpipor, synthar och garagerock - icky thump . jag bara älskar det :D

nä, nu ska jag ut och sola lite innan balträningen. så himla skönt att det är ledigt imorn och sen nästan påsklov. provet idag gick bra och jag kommer inte få mer än g på pa:t.

HEÅ!

just for the laugh, just for the laugh..

Tis 27 mar 2007 18:12
Övrigt, 14 läsare totalt
another week is gone without me getting
any of my stuff done




nej fy fan. nu börjar paniken komma krypande så smått.
det är ganska mycket jag inte kommer få gjort i tid.
dock är det studiedag på torsdag och jag intalar mig att jag hinner göra en del av grejerna då. förhoppningsvis.

idag var det kanonväder och jag satt ute i bikini och lapade sol - och det är bara MARS! helt sickkkk. men jag är inte den som klagar!

förresten har ola bestämt sig nu: det blir peace & love. sjukt kul! babyshaaambles!
och ikväll ska jag leka med olivia för första gången på hurlängesomhelst. härlish!

ja se vad lite sol för med sig ---> en GLAD amanda! om än lite stressad och nervös med en litenliten gnutta huvudvärk. men vad gör väl det när man har liftarens guide till galaxen? (som jag läser för andra gången)

so many interesting effects
i wanna try
i wanna try them all on you




så jävla bra:
50 cent - outta control
Lovilisa F20 Från Borlänge, Tisdag 27:e mars 2007 22:22
haha amanda lyssnar på 50 cent FAN VA BRA!
 Svara i gästboken

vi suddar ut ett problem

Fre 23 mar 2007 10:36 (Uppdaterad Fre 23 mar 2007 10:38)
Övrigt, 20 läsare totalt
måndag: hemma hela dagen
tisdag: alla lektioner utom den sista
onsdag: ledig
torsdag: alla lektioner utom sista
fredag: hemma hela dagen

så har min vecka varit. alltså så många lektioner har jag varit på. eller vad man säger.
gaah. förbannade kyla.
  • för det spelar ingen roll vartifrån du kommer
    det handlar om vad du är

    och det kvittar väl hur du ser ut
    det är ju samma blod och ben



annars är det himla skönt att det är fredag. ikväll kommer hela släkten (som är så förbannat rolig. eller inte.) för pappa blev äldre igår. närmare bestämt 48. tror jag? jag har så dålig koll, mamma sa tusen gånger att han fyllde den 22:e och ändå skrev jag skitstort på familje-almanackan i köket PAPI 48!!!!!!!!!!! med röd spritpenna den 20:e. utan att fatta att jag skrev fel! pappa blev typ ledsen när han såg det. gaah jag förstår inte, jag har guldfiskminne när det gäller siffror och grejer! min kusin, däremot, kommer ihåg varenda siffra jämt. typ alla telefonnummer i huvet. jag vill också! fast det finns ju bättre saker att vara bra på, egentligen..

snart ska jag gå upp och fika med resterna av daimtårtan som vi åt igår ^^ sån är så bra för den tar liksom aldrig slut för man orkar typ bara en bit (eller okej, två. små) så den räcker aslänge till och med i vår familj! annars tar allt gott som typ glass slut på en dag. mamma köper flera ton och häller ut i frysen men det är slut efter två dagar och folk bråkar om vem som tog tre mini-mandel-magnum när man bara fick två var (svaret på den frågan är visserligen alltid ola, han tar jämt fler glassar än han får) eller vem som gömmer tuggummipaketen. osv. himla familj. men: daimtårta är lösningen på problemet, den räcker lääänge.

we are the untutored youth


äsch, nu blir sims tror jag. ge mig en himmelsk drog.

that's right: clap hands

Ons 21 mar 2007 09:45 (Uppdaterad Ons 21 mar 2007 09:47)
Övrigt, 17 läsare totalt
studiedag i mitt hjärta.

sandra är hur hes som helst och får inte prata på TRE dagar! jag försökte mig på att leka lite häxdoktor igår för att föra ut de onda hesihalsen-andarna ur henne, men det lyckades inte. det är ganska roligt att hon inte får prata ^^

mina favoritlåtar just nu:
  • the kooks - ooh la
  • beck - clap hands [non-lp version]
  • johnossi - execution song (den har vart bästa huur länge som helst)
  • kaiser chiefs - ruby
  • lars winnerbäck - tal av hjärter dam


typ SÅÅÅ himla BRAAA!<3
jag älskar mina favoritlåtar ^^

njää om jag skulle ta och spela lite sims nu vaa. jag ska försöka få maria gieke att klara av att behålla sitt barn utan att socialtjänsten tar det, för hon och hennes man pär är jättefattiga. men dom älskar varandra! ahh jag älskar mina simsfamiljer ^^ eskil är världens bonde som kan prata med sina växter och bara lever för trädgården och lisa är världens player och har redan hoppat i säng med tio olika simmar men egentligen drömmer hon om att bli fotbollsproffs. SPELA SIMS FFS!!! <3

det är drömmen om att inte va mänsklig
offrens antipati
sorgen över allt som är verkligt
det är sagan om en fantasi

bul F21 Från Jönköping, Onsdag 21:a mars 2007 14:18
amanda jag vill inte va frisk! för jag vill hem och spela sims.. sådeså
 Svara i gästboken

the angry mob

Tis 20 mar 2007 09:22 (Uppdaterad Tis 20 mar 2007 16:36)
Övrigt, 14 läsare totalt

09.22



nu sitter jag i datasalen och mixar min himla låt. precis som förra tisdagen, tänkte jag skriva, men jag tror banne mig inte att jag var i skolan förra tisdagen. love sa nyss att han inte sett mig på tre veckor. och lärarjanne sa något liknande. är det verkligen så illa? :o nej, jag intalar mig att dom inte sett mig för att vi har olika lektioner hit och dit och att de inte varit i skolan de gånger jag har varit det. eller nåt.

orkar man stanna på skolan är vår? billie suger, polkagrisar är äckligt, klasskompisarna är mysiga.. men det är så sent och så jobbigt. jag vill hem? tror jag. antagligen skiter jag i det.

skickade efter pappas födelsedagspresent häromdagen också, niel young live på missorey (eller vad den hette) dvd + cd. den lär komma idag och det är ju tråkigt ifall han blir den som hämtar in posten och därmed ser paketet. såå.. i'd better hurry home.

jag skickade ju efter en skiva också. säger vilken när jag får den ^^ och så BORDE min ipod komma any time! börjar tröttna på att vänta på den nu. har nästan vant mig vid ett liv utan ipod under de här ipodfattiga veckorna. men jag vill inte avvänja mig! jag vill ha musik i öronen hela tiden och strunta i omgivningen. lite.

läser en bra bok nu förresten: alkemisten. typ skolbok men den är fan bra. lätt också. och kort. dock ska den va utläst typ idag och jag började med den häromdagen och även om den är kort och lätt så är jag inte klar med den.. men det kommer! :)



orkar inte mer skooola. HEJDÅ
(och jag måste verkligen betala in balen. har man inte betalat typ imron så stryker dom en från listan och då är all träning förgäves!)


  • och jag lever inte riktigt
    och jag känner inte riktigt

    under dagarna som inte riktigt finns
  • men så kommer en säsong igen
    och strömmen går igång igen
    och nätterna blir ljusa
    och jag känner & jag lever & jag minns


15.34



ruby, ruby, ruby, ruby.
jag fick min skiva idag: kaiser chiefs - yours truly, angry mob.
yeii ^^

ola, anton och levi spelar wii och golf bakom mig så det är hög ljudnivå i källaren. haha. det där wiit alltså. helt plötsligt är det kompisar här jämt!

så jävla fetaskönt med studiedag imorn. även om jag på tre veckor varit i skolan fyra dagar, ungefär, så känner jag efter en heldag (okej, lektionerna slutade två idag istället för tio över fyra eftersom det är "skolan är vår - så det var inte riktigt heldag) att jag inte orkar mer. jag blir helt slut och min mage gör hur ont som helst. jag pallar inte skolan! ta bort den :( men jag vill inte bli arbetslös heller.. vad ska jag gööööra!?

tjarro

fear of sleep

Mån 19 mar 2007 09:56
Övrigt, 16 läsare totalt
igår var malin här. hon bjöd mig på godis (hon är rik för hon är aupair till en miljardär). vi spelade wii. det var trevligt att se henne, hon är ju jämt i norge nowadays!

och idag ska jag inte gå till skolan. igen. suck.
på onsdag är det studiedag också ^^
aaaand.. imorn har vår skola "skolan är vår" - billie the vision kommer till skolan, man får te, godis, massa film och massa mys - GRATIS. friskolor is the shit. (fast jag tror inte jag orkar gå :p)



jag köpte en vårjacka häromdagen. billig och bra från hm. yes!

usch, jag gillar inte razorlight.

och så har den här datorn blivit cp igen. fan. måste lämna iiiin den. fan.
herrå

hemmahelg

Fre 16 mar 2007 12:40
Övrigt, 19 läsare totalt
nej ingen j-cup för mig.
skönt för att:
> jag slipper försöka bevisa nåt som inte går
> slipper resa ända till blekinge
> slipper misslyckas och sen försöka bortförklara varför jag är så dålig
> HEMMAHELG <3

tråkigt för att:
> jag inte får träffa alla vänner
> det inte blir någon rolig klubbresa
> jag inte får springa i den roliga terrängen (okej, rättelse: GÅ)



jaja.

min ipod kooom inte idag! jag som gått och väntat och väntat på postbilen och sen var den inte däär. fucking! jag vill ha tillbaka den NU - dom skulle skicka tillbaka den inom 24 timmar stod det på hemsidan, och jag skickade den den sjunde mars och de fick den den 8:e (det vet jag tack vare postens hemsida). och idag är det den 16:e och jag har inte fått tillbaka den. jävla LURENDREJERI!
  Skicka  
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Lördag 17:e mars 2007 19:39
haha posten jobbar inte på helgen?
 Svara i gästboken

submission

Tors 15 mar 2007 13:02 (Uppdaterad Tors 15 mar 2007 15:52)
Övrigt, 20 läsare totalt

13.01



fan och hujedamej. jag är så jävla sur.
jag missade musikalen!
"krysta, mrs joplin, krysta!" - jag hade sett fram emot det!

det hade varit så oerhört typiskt mig att bara strunta i att åka in överhuvudtaget. men jag trotsade min personlighet och tog tåget in och när jag missade bussen GICK jag till skolan (detta är betydligt mer än vad man i normala fall kan kräva av mig) - allt för att få se gustav som neger och elsa föda barn.

dock hade jag som vanligt varit upptagen med annat, eller, ännu troligare - skolkat - från den svenskalektionen när micke berättade vart musikalen skulle visas. jag chansade på aulan. jag chansade fel. den var tydligen i "saga-teatern". vad är det liksom?

gaah. sur nu.
ska jag spela zelda eller sims eller ska jag göra något vettigt?

ingen att umgås med. ensam.
she moves in her own way.
jag vill hellre ha det såhär iallafall. ensamheten är typ min vän



15.49



well you're acting lika a silly little boy

trött och hungrig. yes, i am. och jag är fortfarande sur för att jag missade teatern. jag såg peter eriksson (miljöpartiets språkrör) på resecentrum idag. himla coolt. eller naej. men ändå.

gah jag är faktiskt typ hur hungrig som helst. och så har jag två böcker att läsa ut till nästa vecka. jeii!



imorn imorn kommer ipoden ^^

hardcore rap shit battle

Ons 14 mar 2007 11:30 (Uppdaterad Ons 14 mar 2007 19:32)
Övrigt, 13 läsare totalt

11.30



men fan att jag skolkar så mycket nowadays! :(
förra veckan var jag i skolan EN dag! och idag är jag också hemma. men skolan är så jävla hemsk och boring och typ allt tar död på mig känns det som.
just nu är jag förövrigt jävligt arg för att jag inte fattar vad man ska göra på zelda. åh jag är en sån nörd :|



balträning ikväll också - BORING! mitt liv är fyllt av tråksaker just nu! bläääääääh.
balen kan fan inte va värd all träning.



i grew up in som middle class town
in the middle of nowhere
bitter and so scared




19.20




she came to my show just to hear about my day



hej vaa. nu har jag varit på balträningen - alltså shiieeeet, vi kommer inte RUNT! när det är åtta snurrar så går det inte! och högervarven - felfelfel blir det! gaaaah. fast det är ju en del träningar kvar så vi har ju tid att lära oss.

jag var himla hemmafruig idag och bakade en kladdkaka - jag som inte ens tycker OM kladdkakor :o men jag blev konstigt nog sugen och så bakade jag en (eftersom jag ändå var hemma liiixx) och så tog jag en bit och sen var jag inte sugen mer.



imorn har vi inga lektioner! jag ba VAAAA när karin berättade det för mig men tydligen så är alla inställda på grund av different anledningar. vi ska dock på musikal - esteternas och musikarnas musikal! stina ska vara barnmorska och elsa typ gammal och ida döden och gustaf neger. KEWL! (jag menar att det är kul, alltså)

KOOKS <3

och förresten blev jag typ aslättad nyss. jag har skickat min ipod på lagning för 700 kronor med rekommenderad post till mumien.se. skickar man rekommenderat innebär det att man kan följa paketet hela vägen tills det kommer fram dit det ska. och på postens hemsida stod det att paketet levererats, men på mumiens sida stod det att de inte hade fått in mitt paket. så jag blev helt confused (och lite rädd för jag vill ju trots allt inte mista min ipod och 700 spänn) och skrev och frågade ifall det var nåt fel. så svarade dom att dom inte fått in nån ipod som tillhörde nån amanda! så jag ba WTF!!?!?! och blev livrädd men så nyss fick jag ett mail där det stod att den nu kommit fram. pheeeew. jag lääängtar tills den kommer hem igen :) jag har inte haft en hel ipod sen i november!!



våren är ju i luften nu också! det är så jävla härligt. torr asfalt = vårkänslor = ballerinaskor!



nä lite sims nu vaa hejdåå
påminnelse: AMANDA BETALA IN BALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
_Essa_ F21 Från Nossebro, Onsdag 14:e mars 2007 11:51
shitt va massa balträningar ni har! verkar segt vi har inte haft nån än o tror knappt vi ska ha nån heller!
 Svara i gästboken
Lovely_Reaper P21 Från Visby, Torsdag 15:e mars 2007 01:53
coolt, vi hade bara typ en balträning, men som tur var var jag esse i dans så de var inga problem
 Svara i gästboken


8 dead boys

Tis 13 mar 2007 14:07 (Uppdaterad Tis 13 mar 2007 18:49)
Övrigt, 14 läsare totalt

14 nånting..





nu lyssnar jag på babyshambles och har precis utklassat knoll och tott i golf på wii. yäääs! ^^

jag vill spela zelda men ola ska spela först. suck för att vara så många baaarn. jag kanske ska göra något nyttigt sålänge? typ gå en promenad? det är faktiskt fint väder.

hade pa-seminariet idag. det gick faktiskt rätt bra, jag tyckte karin anneli och sandra tog upp bra saker om vårt arbete & det var inte allt för stora missar vi gjort. skönt! dock kommer väl ola lusläsa det där och hitta alla små gömda fel vi har, men det är ju lärarnas jobb..

nu tackade julia och josefina ja till promenad-erbjudandet. så NU blir det promenad (kände att det var dags att lägga fram det förslaget eftersom det är början till bråk mellan ola och josefina).



one little turn
it seems so easy but we fall
i've drawn a picture on your wall
can't seem to learn at all



jag har blivit riktigt dålig på att skriva blogg btw. vet inte riktigt varför, men det har blivit mer bilddagga på senare tid. har kommit på att det är rätt tråkigt att läsa bloggar.. egentligen. fast jag ska försöka fortsätta skriva min blogg här ändå, för man gör det ju ändå mest för sin egen skull.. (och jag skriver ju ut alla. fast det var typ en miljard år sen jag skrev ut senast)



nej nu blir det promenix. tjarråw.





18.46



http://amandaalmen.bilddagboken.se - ni har inte glömt va? KOLLA FFS! (folk är fan dåliga på att kommentera!)

Lovely_Reaper P21 Från Visby, Onsdag 14:e mars 2007 01:40
men vafan ja hade glömt, ja ska kolla upp. Nu.

pluuugg?

Tors 8 mar 2007 12:24
Övrigt, 18 läsare totalt
12.19
idag skulle vi skriva blogg på svenskan. liksom som uppgift, man skulle blogga om nedladdning av musik. först tänkte jag: ah, skiiitlätt, jag bloggar ju rätt ofta. så uppgiften kan ju inte vara så svår. men sen när man fick ett ämne var det fan inte så lätt längre. då försvann ju det där.. äh. improvisativa. eller vad man säger. bloggen skulle vara rolig, också. men hur jävla kul är det att skriva om musiknedladdning? jaaa så min blogg blev kanske inte jättebra. jag kom in på fel grejer och började skriva om sven-ingvars och dom har kanske inte så jättemycket med nedladdningsfrågan att göra.. jag menar hur många tankar deras låtar? haha.

nu sitter jag och mixar ihop hives - walk idiot walk med james brown - i feel good på multimedian. det går väl rätt bra men det är trökigt. bredvid mig ligger lådan med min studentmössa i. SCHTUDENTMÖSSA! keeewl! btw är det bara tre och en halv vecka till påsklovet.

på tal om studenten; vad ska jag göra i höst? jag har värsta paniken och kan inte bestämma mig. jag kanske borde börja plugga ändå? men isåfall ska man ha sökt innan 15 april. och 15 april är rätt snart.. och jag vet inte vad jag vill bli "när jag blir stor" och jag vet inte vad jag vill läsa eller vad jag vill gå eller vart jag vill bo. gahh. men frågan är ifall jag vet det bättre nästa år? trort inte. och då kan jag ju likagärna börja läsa redan nu? hmm.. ARGH vad jobbigt.


Lovely_Reaper P21 Från Visby, Lördag 10:e mars 2007 23:38
Börja inte plugga! Då blir du som jag, och det har jag ingen lust att vara två om

lizayeah F23 Från Göteborg, Torsdag 8:e mars 2007 18:41
göteborg är en bra stad att plugga i.. bara så du vet
 Svara i gästboken

studentmössor

Tis 6 mar 2007 19:31
Övrigt, 16 läsare totalt
fan vad sims seeeegaaaar. och snart ska väl ola spela battlefield också. eller YES nu slutade det sega!!

doooh jag är så laat. jag har betalat 700 spänn för att få min ipod lagad men jag orkar inte skicka iväg den.. måste gå till posten och skicka den med rekommenderad post. men jag orkar inte det. jag betalade i tisdags och nu har det gått en VECKA. jag hade hunnit skicka iväg den och få tillbaka den vid det här laget. ooh sego!

studentmössorna har tydligen kommit nu! :)
(jag har ju inte varit i skolan på två dagar så jag har inte fått min) dock är min inget att hurra över ändå; jag har typ budgetvariant utan tryck för mamma ville inte betala. kewl! alla andra har typ dubbellyx-diamantmössor med sina namn och sin skola skrivna med guldbokstäver 18 karat och sina och hela sin släkts initialer inristade med smaragd på baksidan och jim morrisons autograf på skullen!

ge mig läppsyl innan mina läppar typ dör.
och så borde jag skriva en argumentation eftersom jag ska hålla en i aulan imorn. eller kanske inte i aulan men man vet ju aldrig (vi har rullande schema vad gäller salar i svenskan för dom glömde ge oss nån sal när de gjorde schemat)

på fredag är det happy club!!


Lovely_Reaper P21 Från Visby, Onsdag 7:e mars 2007 22:43
yes, min kostade typ 600 pix
 Svara i gästboken

wow_88 F21 Från Linghem, Tisdag 6:e mars 2007 20:13
Haha. Din beskrivning av alla andras studentmössor är ju klockren. Love you
 Svara i gästboken

sims 4ävaah

Mån 5 mar 2007 15:22
Övrigt, 16 läsare totalt
igår (eller om det var i lördags) kom jag på värsta grejen och det var att man tydligen kan ladda ner massa grejer till sims från internet! så jag satt aslänge och laddade ner massa snygga frisyrer, smink och kläder (för är man nörd så är man liksom). men bara för det så har sims blivit apsegt nu!!! det tar typ tjugo minuter att öppna en familj och det laggar sönder även om jag sänkt grafiken huuur mycket som helst. dom har liksom inga fingrar och ändå laggar det!! blir jag sur eller?

jag som sjukskrivit mig idag bara för att kunna vara hemma och spela sims! (jag köpte nya tillägget i helgen ^^)

okej det där var några rader från nörden inom mig. kände att det var dags för en liten avreaktion.



en annan sak som stör mig: harry potter-dvdn är cp!! hela filmen är helt mörk så man ser typ inget. dooh.



vi har iallafall massa goda glassar i kylen ^^
en till BRA sak:
porjektarbetet är ju inlämnat! så himla sjukt äckligt sköööönt. den kursen sög kamelballe så JÄVLA hårt. bara jobbig och inget lärorik alls. dumma skola. låt lärarna göra projektarbeten så får vi se om dom tycker att det är så jävla kul!!

nu har jag ont i magen på grund av alla dom punchgodisarna jag åt :( och jag som inte ens tycker om såna! men svullande hör ihop med dataspelande, så är det bara, take it or leave it.



ikväll ska jag färga håret.

portugal

Fre 23 feb 2007 09:47
Övrigt, 25 läsare totalt
nu är jag hemkommen från portugallien. summa summarum av resan: portugal sög. yes.

+
> roliga banor!
> fint väder en dag i tio minuter
> goda pizzor på pizzerian
> billigt booze (som vi tyvärr inte utnyttjade)
> goda kex

-
> dåligt väder (fyra grader och regn)
> man fick inte använda poolen ("hace friiiio")
> äckliga restauranger (förutom en pizzeria som var proppfull hela tiden)
> fult språk
> fuktig kall idrottshall som vi sov i
> sova på flygplatsen var ingen höjdare..
> en miljard flygresor vilket innebar en jävla massa incheckande och utcheckande
> livrädda britter anställer säkerhetsvakter med k-pistar till flygplatsen

portugal snart vaaa

Tors 15 feb 2007 10:55
Övrigt, 18 läsare totalt


nu är jag lite stressad för om två minuter ska jag åka tåg in till stan och växla pengar för ikväll åker jag till PORTUGAL!

jag ska skriva mer när jag kommer hem liksom. jag måstet. herrå så länge

daashdujakhdjksa!!!!!!!!!!

Tors 8 feb 2007 22:29
Övrigt, 18 läsare totalt


okej, förlåt, förlåt förlåt förlåt.

men det är omöjligt bara mitt fel!
doh...............................





jag har träffat filip och fredrik. det har inte DU

värda ord.

Mån 5 feb 2007 10:23
Övrigt, 23 läsare totalt
hela dagen idag ska jag bara vara hemma och spela sims. så jävla VÄRT.

Lovely_Reaper P21 Från Visby, Onsdag 7:e februari 2007 22:37
haha yeah you go girl
 Svara i gästboken
boberg87 F22 Från Linköping, Måndag 5:e februari 2007 23:09
Du är så himla simsig.. hihi
 Svara i gästboken




more power to you.

Fre 2 feb 2007 11:57
Övrigt, 22 läsare totalt



11.57



igår var det mando diao och det var skitkul! jag och olivia hoppade runt som galna höns och idag har jag ingen röst kvar :)

daggan daggan daggan



ååh nu har jag itunes igen! bara det att jag måste lägga in alla fucking skivor IGEN för dom fanns inte kvar. himla irriterande. men nu är det bara alla white stripes-skivor kvar som tur är. och arctic mokeys-plattan men jag HITTAR INTE DEN! :o

gaah jag försov mig imorse även om det inte blev så sent igår. vaknade av att alex ringde och skällde ut mig för att jag inte befann mig på samhällslektionen ; - vi skulle redovisa och jag har alla papprena! så himla klantigt >_< mitt feeel förlåt :(



jaja nu är det helg iallafall och jag har ledigt på måndag också ^^ jag fick vg i specialidrott b mot alla odds, jag ska på salem al fakir nästa lördag och jag tycker om kalle. vad mer kan man begära liksom?

puss!

dumma vänner!

Tis 30 jan 2007 19:25
Övrigt, 19 läsare totalt



19.25



kalle tittar på vänner.
finns det nått jag hatar så är det vänner! hur tråkiga är inte skämten? dooh.

jag har lagt upp massa nya bilder på daggan : http://amandaalmen.bilddagboken.se . det är så himla kewl nu när min digcam funkar igen! ^^

aowiii idag så har vi tagit massa på varandras knän för anneli berättade att man kan få orgasm av sånt. och genom att stimulera stortån. OCH genom att massera pulsådern i ljumsken (EUUUWUWWW)
så vi har försökt få det. dock utan resultat.

jag borde göra läxor men kalle är ju här och då måste jag ju vara med honom.. vaaa.
så nu ska jag se på vänner
ÅH jag hatar vänner!!!!!!

fula ord om skol(f)an.

Tis 23 jan 2007 10:15
Övrigt, 25 läsare totalt


hedj hedj!

nu sitter jag i skolan och har småpanik för karin började just prata om religionsarbetet och det har jag inte börjat med. det ska vara inne på fredg och vi har haft typ tio veckor på oss. fanihelvetet att jag är en så jävla dålig person som inte gör det som krävs av mig.
sandra och kak håller på med sitt projektarbete också, det ser skitfint ut. jag har inte börjat även där och där har vi ju fan haft ett år på oss!!! stina och jag skulle gjort det nu men jag hittar itne stina! :( :(

please bring me back were we belong


gaaaaaaaaaaaaaaaaah nu måste jag lugna ner mig
ANDAS AMANDA ANDAS



phu phu phu

såja. lite bättre. men j*vla f*ttskola alltså! ska jag behöva må såhär dåligt? vavavaVA!?
om jag var president skulle jag stryka:

- projektarbetskursen
- naturkunskap b (vafaaaaaan har vi den för? vi läser ju SAM!!!!)

sen det andra kan få vara kvar. eller jag stryker nog svenska b nationella också för jag är nervös för dom.

hejdoooo

YEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Mån 22 jan 2007 10:07
Övrigt, 20 läsare totalt


DIGITALKAMERAN HAR ÅTERUPPVÄCKTS FRÅN DE DÖDA!!!!!!!!!!!!!!





MAMAH MIA NU BLIRE DAGGAN!!!!
jag är klaaaaaaaad :)

och så började olas mobil-vibrator att fungera igår igen, efter det att han slängt mobilen in i min vägg. den har inte fungerat på ett halvår! hooraaa

fucking

Fre 19 jan 2007 12:39
Övrigt, 24 läsare totalt


jag mår fucking illa och fryser fucking mycket. fucking jävla bra start på fucking dagen!
jag har faktiskt redan varit i skolan - jag har bara en lektion på fredagar! jag och louise skrev en asbra analys till publisher-arbetet och sen åkte jag hem och spelade sims. men nu har jag tröttnat. wtf

imorn ska jag på träningsdag i borensberg, och fy faaan vad jag ångrar att jag anmälde mig till det. jag har inte tränat sen jerusalems förstörelse och nu ska jag springa två pass på en dag! jag kommer dö. sen imorn kväll ska jag och stina ut med niklas serrander och hans kompisar som kommer ner från stockholm, det lär bli rätt roligt. och på söndag är det balträning. jobbig men ändå rolig helg - hoppas jag. såvida jag inte spyr typ nu eftersom jag mår så sjukt iiiiillaaaaaaaa.

hejdå hejdå.

helgen as-speedat.

Ons 17 jan 2007 20:11
Övrigt, 21 läsare totalt


lördag-tisdag var kalle här och det var roligt :) han är mysig och bra. i lördags gjorde vi egentligen inte så mycket, vi kollade lite på jedins återkomst och sen kollade vi på den amerikanska greven från monte christo. somnade astidigt för kalle var så trött och sen var det söndag hux flux och jag gick upp tidigt för jag skulle på: juste, BALTRÄNING!

och det var roligt. vi lärde oss att gå i marsch och dansa i takt och ta valssteg, inte speciellt svårt men roligt att träffa alla någon annan stans än i skolan. jag och jakob kommer bli bästa paret!
dock var det storm i söndags och den gav sig verkligen till känna (per hette den va?). elsa och jag skulle gå från ljunkan till stationen och vi höll på att blåsa bort!! helt sjukt, vi sprang det fortaste vi kunde i motvinden och det gick ändå inte fortare än vad en snigel kryper. kallt som fan var det också för det regnade så det piskade i ansiktet så jag blev förkyld. tack per!


sen på kvällen ringde björte och undrade ifall han fick komma över för stina skulle jobba natt. det fick han så vi hyrde film (kalle hyrde så det blev massa naket :p). sanna lögner hette den och var helt klart ok, trots allt snusk. lite läskig också. efter att björn åkt med sista tåget hem tittade jag och kalle på djurpolisen i houston - mitt absoluta favoritprogram. det var asasöta pekinesvalpar!

sen blev det måndag och jag var i skolan på naturkunskap och svenska och sen åkte jag hem igen. (fan vad fort jag drar allt idag - jag har flytet!). på kvällen var vi bjudna till stina och björn på middag så vi åkte dit och kalle höll på att stryka med i törstbrist (haha vad heter det?) på kuppen. vi hyrde film med johnny depp och sen spelade vi pictonary och jag och stina vann (vi fuskade bara lite..)

sen igår åkte karl hem och nu är jag ensam.

ojojoj vad fort jag drog helgen utan att utelämna något väsentligt! :)
idag har jag varit i skolan cepelänge. det var tråkigt. sen gick karin och jag på donkan för jag ville ha oc disc två. asabra för jag fick den.

nu ska jag kolla daggan. gör det du med :) http://amandaalmen.bilddagboken.se

don't cha.

Fre 12 jan 2007 19:48
Övrigt, 25 läsare totalt


jo hela dagen idag har jag varit hemma. men jag gick faktiskt en promenad (det närmaste jag kommit ett träningspass på två veckor) ner till frisörsalongen och bokade håruppsättningstid. eller hon skulle höra av sig om dom hade tid för mig också, för dom måste ju typ börja med uppsättningen vid halv sju eftersom vi ska vara klara för fotografering vid halv tio. och jenny hade redan bokat så hon visste inte ifall hon skulle hinna med att sätta upp på två stycken. eller nåt.

jag har städat rummet också, men egentligen inget vidare bra. suck. hatar sånt.
portugalresans tävlingar är jag anmäld till nu iallafall. christian hade visst anmält alla, braaa.



emanuel winblad är numera lokare!



stina sa att lin ska ha inflyttningsfest i göteborg - den 17:e februari. fucking fuck. då är vi i portugaaaal. hoppas hon kan byta datum, det vore sjukt kul att åka ner och hälsa på henne :)

RSS 2.0