uuuh

Tis 3 maj 2005 21:18
Övrigt, 20 läsare totalt


[imorse] OCH så var den där CD:n klar. Gosh, vad hemskt det är att höra sig själv, min röst är ju helt mongo. Men jag är ju iallafall klar, en hel dag för tidigt. Hela inläsningen är 23 minuter lång. Det fula är att när jag ska börja läsa utbrister jag i en hostattack. Men sedan går det bra.

Idag har vi ingen samhällskunskap, sköönt. Och vi ska antagligen visa vår film idag, det ska bli lite halvskoj sådär.

Faaan vilka tråkiga dagböcker det har blivit på senare tid! Det händer ju inget om dagarna :S

[då] Jo, när vi skulle visa filmen så blev det bara hack. Hela filmen hackade och blev till nån form av stillbildsdia. Yääs. Sen hade Jakob, Alex & Erik redovisning - rundvandring i Linköping och titta på gamla hus. Där dog jag.

Mene, imorrn är det onsdag, om jag inte redan sagt det. Först ska jag umgås med Olivia, (efter nationella alltså) och sen ska jag åka till Dahlgrens. Yeii :D

OCH VI HAR ÄNNU INTE KÖPT PRESENT TILL LIS.

[nu] joooobbigaste träningspasset! KM på femman, shittfack! Jag låg efter freddan en bra bit, men typ efter hälften tog jag mod till mig och sprang om. Seriöst, jag sprang fan endast med viljan. Sen körde vi tio intervaller efter det. För jag ska bli snabb!

Johan var typ überjobbig. Ni vet, lille Johan, typ 7 år eller nått. Han tog knäcken på mig. Sprang runt vid soffan där vi fikade och hade ner Oscars tallrik, Oscars glas, drog ner byxorna, pussades, kramades och bara störde. Shiiit, ungjävel.

Men nu måste jag PACKA! Shitties! :O Hur FAN ska jag hinna? Imorrn blire stressdag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0