in the SÖÖRKEL OFF LAJF!!!

Tis 13 jun 2006 10:30 (Uppdaterad Tis 13 jun 2006 13:40)
27 läsare totalt

10.30



imorse vaknade jag först av att julia och josefina bråkade vid matbordet. "men JULIA var TYYYYYST dååååå! det angår ju inte DIG ju!!!" och shitt. lyckades somna om men väcks återigen, den här gången av att julia och josefina tagit hem typ tio kompisar för att öva på deras bidrag till sing back! så dom står där nere i tjejernas rum och skrålar "iiiin the circle, the CIRCLE of LIIIIIFE" och jag tror jag dör. jag tvingades kliva upp i allafall. så nu har jag ätit frukost, sorterat i bokhyllan och lagt fram den fjärde harry bosch-deckaren som jag ska läsa!

ska snart ner till ica också, ska hämta ut ett hm-paket som jag och mamma skickat efter. det är inte så mycket, ett linne och nått mer. alltid lika spännande att se ifall kläderna passar :P

oh, har ni smakat nya malacogodisarna? dom där 30% mindre socker-godisarna? dom är AAAAASGODA! jag ska passa på att köpa en sån påse nere på ica sen. mumma!

jaoo hippiefest ikväll. ska dit med stina och elsa och kika läget bara tror jag. om jag ens orkar mig dit. ska nog inte dricka nått iallafall, vi ska ju liksom på klassfesten imorn såaaatte. jag pallar nämligen inte att förtära alkohol i alltförkorta intervaller.

slut.

13.35



applåderna och låtarna hörs ända hit bortifrån skolan. alldeles nyss, när jag var ute och hängde tvätt, var det en kille som skrålade "i dont care who you are, where you from, what you do, as looong as you loooove meee" med hes målbrottsröst. mmmmmmm vad fint.

jag har tröttnat lite på att sola, det är tråkigt när man är själv. åtminstone att göra det flera dagar i rad. jag vill liksom inte tjata ut det innan resan , heller. hah. idag är det bara åtta dagar kvar! hela familjen längtar som små barn. (ja, några i familjen är till och med små barn!). till exempel, så fort någon av oss (pappa är ett undantag för han vill inte åka) ser ett flygplan på himlen, pekar denne på planet och utbrister "bulgarien!", även om det inte finns någon att påpeka det för inom hörbart avstånd.

jag har fyllt poolen nu igen också. och så har jag hämtat paketet! det jag hade skickat efter passade faktiskt fint, för en gångs skull. men ica-jäveln hade inte fått in mina godisar! så jag köpte en bulle istället. och ett paket plättar som jag snart ska tillaga.

adios.

i think it is a sign

Mån 12 jun 2006 13:18
Nöje & Fest, 23 läsare totalt
ooh, vi är nere på ental nu! hur känns det, va vavaaa!? jo, det ska jag tala om, att det känns riktigt jävla pissbra! (ursäkta språket ladiiies). och det är liksom massa kul som händer idagarna närmast! först är det ledigt både idag och imorn, det tycker jag oom. och sen på onsdag är det lekdag (ha!) och sen på kvällen grillfest hos elsa :) på torsdag är det väl kanske inget speciellt men sen på fredagen åker vi ju till finland och jukola! och så är det ju skolavslutning, förstås. och sen på lördagen så springer jag och hela natten springer pojkarna och sen på söndagen så åker vi till åbo och förfestar och spelar boll och solar i åboparken och sen på kvällen går bååten (vilken det nu blir som vi åker med) och sen är det feeest hela natten!

mamma det gör mig egentligen det samma
ifall hela världen är för stor för mig

OH babyshambles!!! <3
dom kom på min bland-cd nu om nån undrade. dessförinann var det florence valentin och därav låttexten men det kanske ni fattade

jag förlorade en glass igår för att irandummisarna tillät sig att förlora! ola och jag bettar på fotbollsmatcherna. jag var dum nog att satsa på förlorarna!

nej nu ska jag tillbaka ut i solen och läsa mer i min bok. den är svinbra!

monk

Sön 11 jun 2006 23:00
Musik, 19 läsare totalt
det har ju varit toppenväder hela helgen!
jag tycker om.

såå, i helgen har jag:
solat
shoppat
badat
tittat på fotboll
sovit
TRÄNAT

så det så. idag var vi i grebo och sprang, och det var typ huuur varmt som helst! jag sprang med josen men vi började bråka på slutet för att vi var så trötta så vi tog inte dom två sista.

usch vad jag är kissnödig! helt sjuukt. måste gå på toa, ska bara skriva klart lite.

bara tio dagar kvar tills vi åker till bullebullegarien nu! sate vad jag längtar, faktiskt. ska bli så skönt och semestrigt. föörresten har karl tiselius fixat biljetter till siljabåten i helgen! så jag mailade till cissi för att kolla ifall båtarna går samtidigt och så. det skulle ju va piss ifall dom fick vänta på oss, liksom. men annars vore det rätt kul, vi är ju typ inga klubbar alls som åker viking!

good saaaave the queeeeen

njee. nu ska jag gå och knyta mig. och kissa. tjarå.

burning my dreams.

Fre 9 jun 2006 10:43
Teknik & Vetenskap, 31 läsare totalt
idag är det fint väder! iallafall än så länge. jag känner vädret vid det här laget och vet att det slår om när man minst anar det. när jag kommer hem från svenskalektionen lovar jag att det är jättemycket moln. blö.

she sits on her bed, singing herself to sleep

idag är jag värsta asmanlig! jag har skjorta och hängslen. precis som pappa! :)
usch sångaren i metallica är världens tråkigaste. hans röst är jämt likadan! hatar hans röst.

nej nu ska jag gå.

studentdag

Tors 8 jun 2006 21:18
Politik & Samhälle, 30 läsare totalt
nu ska jag blogga lite, sen ska jag sova. det är sjukt vad jag är trött jämt egentligen, kalle kanske har rätt (det där skriver jag BARA för att jag vet att han inte kan läsa det här, annars skulle aldrig det erkännandet sett dagens ljus!), man blir trött av att sova för mycket. men jag tycker om att sova!

idag var vi på lisas student. jag fick ont i fötterna och nu har jag hälsat på hela hennes släkt. men GRATTIS liso! :) en sak är säker - jag längtar fan inte till studenten! usch vad det verkar jobbigt och ovärt. men jag lär nog hinna ändra mig..


japp, och igår var jag i stockholm. det har jag inte skrivit om va? iallafall så träffade vi kalle och han agerade smakråd åt oss och vice versa. nu kanske ingen är intresserad av att veta vad jag har köpt, men jag tror jag tar och säger det ändå:
en klääänning på zara, vit med blå blommor
en helvit tröja på gul&blööö
ett par trosor ! (vi letade i hela staaan efter dom där trosorna och TILLSIST fann vi dom!)
och så en skjorta på mq :) värsta broke back-stil!

mq förresten! när vi stod i kön stod det en kille bakom mig (stina stod först, sen jag, sen den här konstiga snubben och sist kalleman) och han stod tydligen och "luftjuckade" bakom mig och höll på. och sen när vi har betalat och väntar på kalle så kommer den här killen fram till mig, ställer sig typ en cm från mitt ansikte och säger: "ursäkta, varför har du så sköna bröst?"!!! hur FAN reagerar man då?! jag blev helt paff och bara stod och glodde på honom! då gick han därifrån, helt oberörd. herrejävlagud.

neej, sovdags (jag shoppade idag määäh. ola och jag var inne i stan och jag handlade en klänning, två diadem och två böcker!). grattis alla ni som tar studenten idag (lisa, kalle, johan andersson, johan strand.. hmm.. amberg! osv.)

bajs / bert

ät mer gröt!

Tis 6 jun 2006 15:19
Nöje & Fest, 21 läsare totalt
jag är klubbmästare på medeldistans OCH jag vann en ät-mer-gröt-tröja som är jättefin!

nu ska jag äta mat och det ska bli så gooott, även att jag får laga själv för mamma och pappa har lagat nuggets och ris och jag gillar inte liiiis. så jag ska göra mat själv. spaghetti y kottfarsas. gootti!

NU är det mat (eller jag ska börja laga min mat nu)

STOCKHOLM IMORN!
vilket innebär:
- ÄVENTYR!
- hildur och bob - heldag!
- träffa kalle!
- shooppa
- träffa bullen & marc (MARC! i miss you like craaaazy (hm, är inte det nån låt?))

abselut! toppen! hurra!
hejdåå

jag har inte gjort så mycket idag.

Mån 5 jun 2006 14:59 (Uppdaterad Mån 5 jun 2006 23:34)
Nöje & Fest, 22 läsare totalt

14.59



so i keep go and going on forever
cause i'm an outcast

it's not the first time i lose
but it's the last time i lose

okej, här är jag igen. och jag ska städa rummet!
fan vad det är tråkigt och vad jag har svårt att komma igång!

saker jag hellre vill göra än att städa rummet:
> sola (okaaj det är ingen sol)
> läsa bok och dega (mitt bästa! hieronymos bosch är kung i min värld nu!)
> sitta och titta på när ola gitarrar :)
> åka till stockholm med stina! jag kan inte hålla mig till onsdag :D
> spela fotboll
> bara fortsätta sitta här utan att bry mig om att jag måste städa

osv, osv.

i will pick your eyes out
jaa, jag lyssnar på bad cash. dom är braoo :)

uusch nu slängde jag en blick in på mitt rum och fick syn på den gigantiska klädhögen som bildats i mitten av rummet. gaah det finns inget värre än att vika kläder och lägga in dom i skåpet! blööö.

jag är lyycklig! :) allt är så bra. det är bra!
mmmm.

23.29



nu har stina varit här och det var trevligt, vi planerade resan och snackade skit.
"ooh vi snackar skit om johan lidström!" hahaa

mm och så såg vi på film också, tjenare kungen och HUJEDAMEJ vad jag önskar att jag också skulle bli uppvaktad sådär romantiskt som dom blir i alla filmer! tänk, waaaouuunderbart!

njaej om jag skulle pallra mig i säng kanske.. så säg. det är faktiskt km imorn, visserligen är jag inte anmäld men jag tänkte åka med och kanske få en karta att träna på iallafall? jag ska se ifall km-ansvarige åke har svarat på mitt mail, har han inte det så åker jag nog inte med tror jag inte. isånafall tar jag sovmorgon istället ;) moha.

neej inte har han svarat inte. men vi får se imorgon. jag behöver träna såå.

blää jag har den där jobbiga låten på hjärnan, ni vet dom som hade hittat på ett eget språk på eurovision-song contest-kvalet? den har jag på hjärnan. gaaah! :|

HA sov gott.

din blick var annorlunda

Sön 4 jun 2006 16:41 (Uppdaterad Sön 4 jun 2006 21:18)
Musik, 25 läsare totalt

16.41



nu har jag tillbringat en hel dag med att vara trevlig och försöka se pigg ut, får jag sova nu?

mwaa jag är sjukt trött!
var ute med lisa och hennes kompisar igår, och det var riktigt trevligt. men det tär på kroppen plus att jag lyckades göra mormor jätteorolig. haha.

varför ska man tänka på nån annan än sig själv?



21.14



fan, jag får inte tag på that linus guy. iiirriterande.
hela dagen idag har jag sovit, sovit och sovit. eller, jag har ju umgåtts och varit trevlig också, eftersom vi hade besök. imorn måste jag städa mitt rum. skulle egentligen ha åkt till krissekrull i finspång och tränat, mene, min hals har blivit ond igen efter gårdagens festande :/

men det var kul i alla fall, vi skjutsades runt med taxi genom hela norrköping tror jag!

"man skulle kunna göra nån.. nånneee.. låt, ola. det kan inte vara så svårt"
- mamma vill att ola almén ska bli nya idol-ola.

"mamma vad får jag om jag ställer upp i idol 2010 då?"
"your mum's support <3"

godnaaatt (fan vad skönt att sooova! ^^)

touch the sky

Lör 3 jun 2006 16:32 (Uppdaterad Lör 3 jun 2006 17:20)
, 25 läsare totalt

16.32



till lisa:

christian skrev till mig och skrev att karin tvekade på att ta med mig i laget och att han ville att jag skulle göra honom en tjänst - komma på träningarna och visa karin vad jag går för! eftersom han inte ville åka på jukola utan mig. eller utan dig. så jag bad christian lägga in ett gott ord för dig och mig till karin. så hoppas det blir party.

MEN! hur lyckas vi otajma så sjukt mycket!? jag måste prata med dig och du är inte på msn! jag vill komma till dig på den där festen, askul ju!
plus att kristin och jag undrar om du vill träna med oss på måndag.

slut på meddelandet till lisa.

OH! jag kom tvåa på sprint-dm idag, woa woa woa! :)
kändes bra, var inte alls långt efter linnea heller!

jag saknar bobby!


Karl säger:
äh jag är så söt att även om jag skulle få barn med _Anna på orienterare skulle de bli söta

jukola!?

Fre 2 jun 2006 18:51
Tro & Livsåskådning, 26 läsare totalt

18.50



i should have given you a reason to stay



jag har tränat idag. igen!
känns så bra! visserligen är jag inte riktigt frisk än, är toktäppt i näsan men halsen är iallafall bättre. så imorrn ska jag ge järnet på sprint-dm!

lisa skriver att hon inte får springa jukola. innebär det att jag inte heller får det? :S isf, blire party hemma då eller? mwää jukola vill man ju inte missa. :/

har solat idag, har ju varit fint väder för första gången på typ tre veckor. blev röd om magen! :) sen har jag duttat (trixat, kickat etc etc). det är så sjukt råkul!

skoldagen var iallafall vettig. kammade hem en kexchoklad i och med min vinst på historia-quizet! waa! tittade på madagaskar och fick reda på att jag ligger på stabilt vgi historia. anton gillade dock inte min inställning. han har fortfarande inte glömt vad jag skrev till linus på msn! trots att jag berättat typ tusen gånger att jag inte menade det. ni vet, jag skrev ju "det är inte klokt vad jag ÄLSKAR historia!", och anton fick syn på det. han blev tydligen lessen, på riktigt. :S

träffade carro idag på tåget, henne har jag verkligen träffat väldigt o-ofta sen vi slutade. det känns tråkigt, det är verkligen inte många jag regelbundet träffar ifrån gamla klassen.. det är olivia (<3) och så träffar jag micki rätt ofta, eftersom vi går på samma skola. men hanna, jenny, carro, elin, challis.. mwaaaa! det känns som jag bara slänger bort mina vänner :S jag måste lära mig ta hand om dom bättre! till sist kanske jag står där helt ensam utan någon runt omkring mig. uschaan! :/



här på annonsen bredvid påstår dom att 17 är mitt turnummer! vad är det för trams!? alla vet att mitt turnummer är 8. så SHAT DA FACK APP! (haaaaha ;D)

macabre

Tors 1 jun 2006 11:30
Relationer & Sex, 23 läsare totalt

11.28



nuuu har jag varit i skolan. ska strax äta frukost. första gången på aslänge som jag inte käkade frukost innan jag gick till skolan. usch, det är inte att rekommendera. jag har känt mig helt yrvaken hela dagen (eller hela mattelektionen eftersom det var den enda jag hade idag). vi jobbade lite med projektplanen också. nu ser den rätt bra ut, fast vår uppgiftsbeskrivning måste verkligen utvecklas. mamaah projektarbetet får mig redan tokstressad!

i don't wanna work on maggies farm no more

g i matte.
gi spanska.

äääh kaaasst. men jag är inte bättre. damn!
nej jag måste äta nu. annars proppar jag i mig massa godis, fast jag är visserligen rädd att jag kommer att göra det ÄNDÅ men men.

inget blodomlopp för mig ikväll. min hals är i upprorstillstånd.

we never did too much talkin' anyway

Ons 31 maj 2006 15:53 (Uppdaterad Ons 31 maj 2006 19:39)                    26 läsare totalt

15.52



viking line till jukola.
mwaaa lite angry blir jag allt. lok är så skumma. när dom åker silja åker dom från fel stad och när alla åker från åbo åker dom viking. jag tror jag äter upp min hatt.
men.. äsch. det blir inte roligare än man gör det. plus att jag kanske inte kommer att få åka. grr!

och inatt blev jag väckt av kalle fåsenu.. fyra gånger. två gånger ringde han och två gånger skickade han sms.

aj min mage och aj min hals!
dummadumma fläskiga mage. varför kan den inte bara bli bra? stupid shit.

jag får DAMP på projektplanen!! den suger så jävla sönder. BLÄ
och så städar jag rummet. det är fan inget som är bra idag. jag grät faktiskt i skolan, fast på toan, utan att nån såååg (emoo ^^)

nej för att sammanfatta något som jag inte vet varför jag ska sammanfatta:
vaddå? haha. shiitt.

JAG ÄR FRI (okär heter det) schöönt (tråkigt heter det).
nej nu ska jag städa klarre och sen ska jag läsa borre och laga marre! såreså!

dödöd.

you just kinda wasted my precious time
but don't think twice, it's allright




19.31



usch, jag har varit hur nära gråten som helst hela dagen idag. jag mår inte riktigt bra :S

men nu är jag glad iallafall, fick precis ett linne, ett halsband och ett par capribyxor av mamma så jag jublar lite. shyssta! :) men hon kanske kände att hon var tvungen att vara sjysst när hon tvättat sönder min blommiga skjorta som jag bara använt en gång.

njaw. ola ska till stockholm imorn, den stjärten. jag vill också. skulle vara toppen jue :)

vi gjorde en strullista över vilka som strulat med vilka i klassen idag. det visade sig att eva, cissi, jakob, alex och ida alla strulat med alla. kors och tvärs. incestgruppen i klassen!

har man hört om men aldrig sett

Mån 22 maj 2006 09:59 (Uppdaterad Mån 22 maj 2006 13:02)
Nöje & Fest, 35 läsare totalt

09:58



oj vad konstigt det blir när man skriver vanlig blogg vid sidan av. då vet jag inte vad jag har skrivit var liksom. nu blev jag helt förvånad när jag såg att jag inte skrivit här på två dar eller vad det var. mah gaadd! så nu måste jag skriva långt för att kompensera det.

jag har bestämt mig för att skita i min enda lektion idag, svenskan. dels för att vi har redovisning som inte ens är klar till 50%, (jag hoppas innerligt att jovvan skrev klart analysen igår iallafall, för den ska tydligen också vara inne idag), och dels för att då kommer vi bli tvugna att jobba med vårt projektarbete för det måste vi, men jag orkar verkligen inte plus att jag bara måste plugga historia. prov imorrn :| och jag har inte tittat på det än. så egentligen borde jag inte sitta här, för när mamma kommer hem så ska vi återvända till stan för att slutföra våra köp. wuu. :/

men jag har bestämt mig för att unna mig själv värsta brakfrukosten. eller iallafall typ stekta ägg, kaffe med skummad mjölk och rostade mackor. gotti :) haha i och för sig så är det typ den frukost jag äter varje lördag och söndag, mene, det är bra för då får jag helgkänslan idag också och behöver inte få så dåligt samvete för att jag inte är i skolan. oh jag ska titta på mtv medans jag äter, då är det riktig hotell-feeling! typ ola unt amanda i berlin. woa!

fast jag önskar att typ knull var hemma. för då hade vi kunnat kicka boll (AH! hör och häpna!), för vi har bestämt oss att vi ska bli lika bra som denseln-killarna på det där. och vi är tamejfan på god väg!

mammi fick världens tokryck igår och sa att vi fick välja varsitt klädesplagg på zoovillage. jag valde ett linne och ett par trosor, ola en piké, josefina en randig t-shirt och julia ett par skor. tjolahopp!

let's not talk about the sorrows
let's just say that oh oh oh
let's go crazy for each other
and let's just fall in love


hänggud.
duggnäh.

12.55



ja men frukosten bestod av stekta ägg, te och lingonbröd. so what? en del hotell kanske föredrar den frukosten! mitt hotell gjorde det iallafall!

jag har gjort en del historia. och lyssnat på the thrills.
wouldn't want a heart that's been dented by you.


jag hatar det här vädret! varför ska det vara dumma jäkla moln framför solen!? det är mulet varenda dag ju! vart tog sommaren vägen!? GRRR!

och nu måste jag gå och ta en tablett till min jävla mage. stressfanstressfan.

because every word will pass for miles
and follow you like teenage virginity:

SO LONG FOOLS!


(oh! ett extraspår!!)

ariba!

Lör 20 maj 2006 18:14
Musik, 30 läsare totalt
i mittmittmittmittmitt hus där jag har fått nog

hej! nu har jag varit på stan med mum. vi åkte in, gick till gränden och stod i kön på vagabond när mamma kom på att hon glömt sitt bankkort. så vi fick speeda hem igen för att hämta det och sen återvända in till stan. vi hittade iallafall rätt saker, även om det är svårt att köpa för lika mycket till båda, liksom. ska in på måndag och köpa lite fler grejer.

jag har köpt en ny klänning! eller jag fick den av mamma. finfin men ganska kort.
och så fick jag ett virkat linne som var för litet för mamma. danke!

jag behöver inte vara med
i mona tumbas slim-klubb!


neej nu ska jag duscha och städa rummet. ahooohej då.

you're the one for me, fatty

Fre 19 maj 2006 13:18
LunarStorm, 29 läsare totalt

13.18



det var nationellt prov i matte idag och det sög.
det var svårt, det var segt, det var tråkigt. plus att jag hade glömt miniräknaren och linjalen hemma.

fast det var det enda jag gjorde i skolan idag. efter provet åkte jag heeem, och det var ju rätt skönt, men nu har jag tröttnat lite. det är lite långtradigt att vara hemma med en sjuk pappa. han har gått och lagt sig. han sover väl på maten, kanjag tänka, för jag lagade faktiskt en måltid till honom. och så bad han mig hänga upp tvätten, den enda uppgift som mamma gav honom i morse. min pappa börjar bli mansgris mer och mer, frågan är om det kommer med åldern?

på tal om ålder! julia och josefina blir snart tonåringar och jag kan inte hitta nååått som jag tror att dom vill ha. eller som jag känner att jag vill köpa. shit, jag brukar verkligen inte ha några som helst problem att handla till dom. men vi får se, det är fortfarande 8 dagar kvar. jag ska med mamma in och handla nån dag också, då brukar det ordna upp sig lite.

jag har kvitterat ut mina specialidrottspengar nu. jag menar, 1100 kr in på kontot bara sådär, inte konstigt att jag har valt specialidrott b också eller? haah.

nej nu börjar det verkligen bli segt det här. när kommer syskonen hem, frågetecken. ola ola kom heem jag har tråkigt och jag vill spela boll och köra mario cart eller något annat roligt. welcome. TO. americana. pleeez. make. your. selection. followed. by. (det är början på introt påoffsprings americana-skiva, dock vet jag inte vad dom säger sen). offspring är asdåliga.

atlantic driftwood var i tidningen idag! hjalmar hurtig, tjaa lalalala!

so fresh you can TASTE the crunch!

Tors 18 maj 2006 13:57 (Uppdaterad Tors 18 maj 2006 16:07)
Resor, 25 läsare totalt
det måste vara inne att skriva tråkiga dagböcker nu. alla, verkligen alla, skriver astråkigt. inte deppigt, bara tråkigt. och jag antar att jag är en av dom. för det händer egentligen inte så jättemycket just nu. man går typ bara och väntar på att det en gång för alla ska bli sommar och lov. just nu är livet bara en enda lång väntan!

och just nu är min mage jääätteond, jag mår illa för att den gör så ont (och jag höll på att spy för att en av mina kompisar hade skrivit TÖNTIGASTE inlägget idag!). rätt åt mig kanske som är så taskig mot min vän. haha.

usch, engelskaprovet idag gick åt fanders. jag slog upp gloslistan framför mig (för vi hade trögaste fettovikarien som inte såg nått) men somliga barn straffar gud med detsamma. det var fel glosor så jag fick sitta där och inte kunna skriva i någonting. blääääää.

mellanstadiet hade utklädningsdag idag och två stycken småbarn var utklädda till svampbob! :D

i can't live with or without you

igår hittade jag mitt gamla konfafotoalbum! ah shiiitt vad det var länge sen och herrejistanes vad vi var små! det var en riktig nostalgikick att titta i det där albumet. waaaa! vi var så små och obetydliga. liksom, elin och oscar som blev tillsammans då. i år är det lovisa wåhlander och johan fröberg. jag menar, varvi verkligen SÅ små!?

jag har tittat på ebba the movie två gånger den här veckan :)

peter björn & john & victoria bergsman - the young folks

avslutning. heydoou.

där svimmar en svan

Mån 15 maj 2006 20:41 (Uppdaterad Mån 15 maj 2006 20:51)Teknik & Vetenskap, 32 läsare totalt

20.35



(ropar alla barn)

elsa och jag var på chokladboden idag. och så var vi i strutboden där det var världens roligaste reklamskylt.
hallå hallå
herrar snusare!
bravo snus är det bästa
alla som smakat instämmer
bravo bravo!


herregodegud vad vi skrattade. :)

och så hade vi vääärldens fulaste vikarie idag på matten! (jag veeet att jag inte får säga att folk är fula, men han är ett undantag!) och självklart klarade jag inte av komplementhändelserna så jag var tvungen att be om hjälp. det var läskigt men jag tror jag förstod till slut. peder hette han och hade utstående ögon och fett hår.

okej, sista gången jag tjatar om det här (eller, nej, jag lovar inget, det är nog inte alls sista vid närmare eftertanke), men min lista är uppdaterad för nu har vi kommit på nya regler: man får ha med döda också. så nu ser den ut såhär:

1) jackyboy (ingen slår ner honom!)
2) christopher walker (att jag inte tänkt på honom förut! han lever ju ^^)
3) sid vicious
4) jim morrison
5) pete doherty

okej, jag har tröttnat på rappande mörkingar. dom är so last year nu liksom.
jag har egentligen mest crap-heads på min lista, men jag känner på mig att jag skulle kunnafå dom på bättre tankar om vi blev ihop.

Karl säger:
varför finns det 2 kategorier tjejer?
en som vill ha galna rockstjärnor som silar heroin och en som vill ha bögiga skådisar som ser 10 år yngre ut än vad de är?

usch nu ska jag sluta tjata om det där. börja lista något annat. kanske frukt?
oh, förresten, vår londonresa kommer kanske bli av trots allt! underbart isånafall, stina hade hittat verzta billiga flyget. woa! det vore najs!

vi tog sjukaste panoramabilderna igår med olas kamera! om man tog halva ansiktet på ena bilden och tittade åt höger och sen andra ansiktshalvan på nästa bild fast man på den tittade åt vänster så blev bilden skiiitäcklig eftersom varje öga tittade åt olika håll! men det var riktigt roligt. :)

mjahaaaa. töntdairy idag. vi ska göra svenskaredovisning. anton hjärta bella - romantiska närmanden genom historien.

ÄSCH jag ger upp. vi hörs imorn eller nått.

höjden av jävla otur.

Sön 14 maj 2006 22:21
Politik & Samhälle, 32 läsare totalt
mm och så hela helgen har spenderats på ett vandrarhem i örebro.
familjen är mysig men det hade nog ändå varit skönare (och billigare!) att stanna hemma den här helgen.

men men. igår gick det ganska bra förutom till en kontroll. den la jag 8 minuter till och blev ifattsprungen av både sara och av carro. men jag var iallafall före båda i mål så lite nöjd är jag iallafall :)

idag däremot, uj uj uj. jag lyckades slå sönder min kompass påväg till fyran. men så träffade jag en tjej som jag fick låna en kompass av, eller, hon skulle ändå gå hem så jag fick hennes så jag kunde fortsätta. men så till tian, näst sista, ramlar jag IGEN och slår sönder henens med!! jävla jävla oflyt.. och jag bara stannade upp mitt i skogen och tittade på den där jäkla kompassen och tänkte att det här är inte sant. mamma's gonna kill me. jag fick herregud en chock därute, för sån otur kan man inte ha. fyfan vad orättvist!

men så kom jag i mål iallafall och grät en skvätt för att jag inte gick hem efter att jag pajat min. köpte en ny kompass till helena, som hon hette, och bad så mycket om ursäkt. och så var det över. jag ska få ha mammas gamla i hälsingland och i sommar för mamma och pappa ville inte betala två. yes. ;/

meheee. nu ska jag snart sova. herreguuud vad det är skönt att det snart är sommarlov. skolan börjar gå mig litegrann på nerverna.

och en sak till. fyfanvadjagsaknarbubbe!!!!!!!!!!!!!!!
så. slut.

Where're we going Mon Amour?

Fre 12 maj 2006 22:30 (Uppdaterad Fre 12 maj 2006 22:34) Utbildning & Jobb, 27 läsare totalt

22.29



åååh jag vill också vara superduperkär.
det var länge sen och det är en underbar känsla. snälla kom och gör mig superduperkär nu på momangen!!

idag sket jag i spanskan igeeeen. tredje fredagen i rad. jägarns! men det är bara treee lektioner kvar nu sen kommer jag slippa spanska i heeela mitt liv!! fattar ni hur gött det känns!??! AAH :D

oh jag har köpt en ny skjorta! fast jag inte får för alla pengar jag har kvar MÅSTE gå till julia & josefinas presenter men jag var tvungen :/ men den är jättefin, vit med rosa blommor på. såreså!

och så har jag rotat fram min gamla the plan-skiva. har jag sagt att jag totalt glömt bort dom? om jag inte sagt det så säger jag det igen och om jag redan sagt det så blir det upprepning.

imorn ska vi åka till örebro. tvi vale vad jag inteserframemot det. en annan sak också; jag fick mvg på filmanalysen! ulrika gillar mig. moha! förresten förresten förresten så är det inte jäääättelångt kvar till sommarlovet nu, och vad tycker vi om det?
AAAAAAAAAAAAAAAAAASBRAA!
yes, precis så tycker vi.

mmbup.

"servern hittades inte". tsss du letar bara inte tillräckligt braaa, pal!
nje. ^


we can go drinking in bars
we can dine under five stars
earn the money to take us anywhere
do things we never dared




jaoo familjehelg. det är ju rätt najs det också visserligen. men nu är det sleepingtime på schemat! (jag hoppas ni lär er snart att jag inte har något att skriva i mina dagböcker. jag menar, så att jag inte gör er besvikna!)

bye.

all the time i can feel the pressure

Tors 11 maj 2006 14:47 (Uppdaterad Tors 11 maj 2006 21:41)
Film & TV, 32 läsare totalt

14.47



åh, idag är det vårruset.

jag:
  • fryser
  • måste städa
  • ska packa väskan
  • älskar sommaren!
så. nu vet ni det. jag ska förresten kötta sönder idag. (haha det där lät inte mysigt). dom sa på radion att det skulle regna idag, men nu skiner solen för fullt. det var lite halvklrassligt väder imorse bara. hoppas på fint väder resten av kvällen också, då kanske man tillochmed kan bada!

njäää jag måste gå och städa mitt rum nu. skriver säkert mer ikväll.

21.35



usch jag hatar msn 8.0 beta! det är verkligen kasst, vill ha tillbaka det äldre, 7.5 eller vad det hette.

jaja. nu är jag färdigsprungen och det gick både bra och dåligt. det som gick bra var att jag orkade springa hela vägen (förra gången gick jag typ i väggen!) men det dåliga var att jag inte var under 20 som jag helst velat. jag sprang på 21.50 och det är faktiskt det sämsta någonsin, till och med sämre än när jag sprang i väggen. skumt.

åh neeej nu började dave prata med mig. det enda i hela världen som han pratar om är antingen hur snygga svenska flickor är eller om hans jävla flygplan. det är 90% flygplanssnack och 10% jagälskarsvenskaflickorsnack.

oboy. jag har ont i maagen och så träffade jag jimmy idag. det var asalänge sen! wee :D

äh. godnattttttt.

lactobacillus

Ons 10 maj 2006 22:21
Relationer & Sex, 22 läsare totalt

22.20



hey babe hey babe hey

jag har bytt ut 50 cent mot x-zibit på min lista. 50 är bara fyra nu. men att vara fyra på amandas giftaslista är fan inte dåligt det heller. han är ju liksom tredjereserv då.

jag fryser. hällde just i mig den sista droppen av min lättsockrade förpackning innehållandes cultura dofilus vanilj. ska tydligen vara bra för magen. jag måste tillbaka till vårdcentralen, dom där jävla tabletterna hjälper inte för fem öre. eller kanske femtio cent?

oh nu längtar jag till sängen. sängen sängen sängen! ska alldeles strax gå och lägga mig. cissi vill ha antingen emil eller arvid.

ida jag och cissi satt i domkyrkeparken och pluggade och åt bossesglass idag! det var mysigt och jag lärde mig faktiskt lite. och så gick jag och säsilia till archie's för att köpa laaaatteeeee och DÅ mötte jag ADAM!

and in the end of line
we will win the time
and everyone will end up behind


nej sov så gott allesammans.
vi kanske hörs om ni har tur. moha.

emmvege plus!

Tis 9 maj 2006 22:12 (Uppdaterad Tis 9 maj 2006 22:19)
Övrigt, 29 läsare totalt

22.18



aaah det var vad jag hade på svenska litteraturprovet! :) romantiken, realismen och naturalismen - jag behärskar er till 100% och mer därtill för jag fick mvg+ och det är helt sjukt! "det här sätter jag inte på många, ska du veta" så ulrika när jag fick se det. yes, där satt den!

och så var det nationellt prov i engelska idag, både listening och reading, och dom gick bra, jaaa, dom gick faktiskt bra, för att vara jag. jag har aldrig lyckats svara på alla listeningfrågar förut, men nu gjorde jag det, tjaaaalalalala! där satt den!

jag gick tillochmed på engelskan idag. men jag åkte inte med till universitetsbesöket. det var bara stina, elsa, veronica, malin och petter som åkte dit av alla i hela klassen tror jag.
eeehm, vår klass är verkligen one of a kind, and i like it like it like it! det var striiiptease idag på idrotten, det var kul! (litehettockså, ha!)

usch jag har fått soleksem på hela händerna och fötterna, jag ser ut som värsta quasimodo. massa utslag överallt, och det kliar huuur mycket som helst. men jag kan inte hålla mig borta från solen, idag somnade jag när jag låg ute och läste samhällskunskap. på tal om det så fattar jag verkligen INGENTING av samhällen som vi har prov på imorn, ekonomisk-politiska mål och medel. ehhmm?

but if you've lost your faith in love and music the end wont be long
because if its gone for you then i too may lose it and that would be wrong
tried so hard to keep myself from falling
back into my bad old ways

my bad bad bad old ways. njaee dom var inte så bad. jag gillade mina old ways och ibland vill jag tillbaka dit.

jag är inte kär inte kär
jag är inte kär inte kär
jag är bara rädd, så otroligt rädd
men jag är inte kär inte kär

^ egen tolkning av thorsten flincks "jag är inte sjuk inte sjuk" eller vad den heter.

njä nu ska jag
1) duscha
2) smörja in mig med lotion (uttalas lOchon!)
3) lägga mig i sängen
4) läsa samhällskunskap
5) helst hinna läsa min bok lite också
6) SOVA! (jag längtar till den här punkten!)

mjamja. nu är det dags att börja med den första punkten. sov gott, och kom ihåg, jag hade MVG + !!!! woa woa woa!

why the commotion about her, man?

Sön 7 maj 2006 16:59 (Uppdaterad Sön 7 maj 2006 19:50)
Film & TV, 29 läsare totalt

16.59



vad länge sen det var jag skrev :S eller jag har ju varit borta hela helgen så det kanske har sin naturliga förklaring.

usch jag får dåligt samvete av att sitta vid datorn när det är fint väder. jag känner mig tjock och så känns det som att solbrännan rinner av när man sitter här, som att man automatiskt ser ut som en sån där blek cs-lirare som sitter inne hela sommarlovet och dricker jolt cola och lanar. eller nåt.

ja, jag har iallafall varit utomhus 80% av de dagliga timmarna den här helgen. än så länge. jag var nämligen nere i vardetnuvar (jag vet inte om det var neråt heller) och sprang j-cuperna. jo! det var på andra sidan vättern nånstans kom jag på nu, i närheten av skövde. vi åt mat i töreboda (hette det så?). pizza. nam nam.
igår gick det åt helvete, eller det gick inte så dåligt men mina tankar make me go crazy. seriöst, när dom kommer kan jag lika gärna ge upp för då har koncentrationen glidit så pass långt iväg att jag inte kan fånga tillbaka den ens om jag sträcker på mig. så jag gav upp. fast att jag precis kommit ifatt linnea is med två minuter.

men idag var jag fyra, det är godkänt. fast jag sprang inte elit idag, för dom gick efter den gamla rankinglistan var det nån som sa.

jag fick låna emils silva-kompass idag. igår när jag skulle springa till start så märkte jag att jag glömt min kompass hemma, så jag fick låna linneas moscow, med vridbart hus. shitt, det gick verkligen inte. jag fick lägga den i fickan och försöka klara mig ändå. men idaaag hade jag silva och silva är vinnarkoncept. fast jag vann ju inte. men ändå! jag vann en handduk. woa woa.

yeah yeah. nu ska jag gå upp och hjälpa till med maten. puss.


19.40



nu har jag ätit mat, och så har jag DUTTAT med julia ola och josefina, eller innan det var vi och köpte glass, fast vi har glass hemma. men det var mer för själva känslan, liksom. sen gungade vi ett tag och lekte i lekparken och försökte komma på vad det var som var så kul i den där lekparken när man var mindre. och efter det lirade vi frisbee, och sen fotboll. det är kul att vara fyra stycken, för det är liksom två lag.

nu tittar ola på south park, jag sitter här och mamma tjatar sönder om att vi ska städa. men vi orkar verkligen inte. blähhaa. måste packa upp också. fast jag glömde min väska i mats bil,och jagglömde min plånbok i pias.fast jag åkte och hämtade plånboken iallafall.

hela hela helgen har jag sjungit på "morron, morron, morronpasset i peeeeetreeee".
(ooh vad jag saknar familjen dahlgren!)
äh nu ska jag gå och dö eller nått. eller kanske städa. c i a o.

all this time walking around
pretending it's over

problemen

Tors 4 maj 2006 16:18 (Uppdaterad Tors 4 maj 2006 22:47)
Film & TV, 31 läsare totalt

16.18



mina problem är så jäkla obefintliga om man sätter de i någon form av förhållande. ser dom ur större perspektiv. det är så att man kan skratta åt att de får mig så illamående, med tanke på hur mycket annan skit som händer varenda dag.

jag kom och tänka på en sak idag. jag satt och lyssnade på libertines, dom är så sjukt jävla bra, och jag sitter mest och ler, speciellt närdoherty säger "i've got a little secret for ya", då kan jag inte hålla mig, det är som att han talar direkt till mig, och han gör mig glad, och det är sjukt. han gör mig glad, utan att ha en blekaste aning om det. han, som är därborta i usa nånstans, gör mig, en flicka i linghem, glad, och jag tänker på honom, som är på andra sidan jordklotet och aldrig för all tid i världen nånsin ens kommer känna nån som känner nån som har hört talas om en person som har en dotterson som känner mig. och han berör mig! jag satt och kände tårar rinna nerför mina kinder när jag tänkte på vad han gör med sig själv, att han kanske snart kommer att lämna oss, lämna jorden. att jag isånafall aldrig mer kommer kunna höra hans röst på något annat sätt än på gamla inspelningar. och det är det här som är så jävla sjukt. jag vet egentligen inte var jag vill komma med det här, mer än att det är så jävla stort allting, att vi lever, att vi finns. och att det finns så mycket mer än bara det man ser. för man ser vad man vill se och sen tar det slut .

jag läste klart en väldigt bra bok idag.
jag satt och solade och så läste jag och läste och så blev jag helt röd bara för att jag var tvungen att läsa ut den. sen har jag hjälp pappa måla bilen också, jag tror han blev glad. det är bra!

even now there's something
to be proud about
you come up the hard way
and they'll remind you every day
you're nothing


det är rocky ikväll. den ska jag se.
hejdå, fuck you. haha, som fan. (i'm siick)

22.12



händelserik dag, må jag säga. jag har lämnat av ola på akuten.
han skar sig på en glasflaska så vi fick åka dit. ja, vi. såklart att jag var tvungen att åka med, jag som inte pallar sånt där. för mamma och jag skulle på teater efteråt. teatern handlade om blod, knivar i ben och misshandel. sedan skulle vi tillbaka till sjukhuset och då trodde jag att jag skulle svimma.

men teatern var visserligen bra och det var inte så farligt det här med ola.

nu är jag klar med mitt arbete. skönt.
hajraaa.

"Hey. Den här veckan har det hänt mycket grejer, massor att göra. Jag har repat och träffat Emil, och sedan var jag med amanda i tisdags också. Det var kul. Vi tittade på bilder och mina kläder och gick en promenad. Av en händelse råkade vi olyckligtvis hamna ett par decimeter efter en gubbe som oförsvarbart gick och fes i princip konstant. I dämpade skrattanfall avvek vi från den ursprungliga rutten. "

hahahahahaha :D olivia, du är bäst!

idontwannagotosleep!

Ons 3 maj 2006 16:55 (Uppdaterad Ons 3 maj 2006 21:57)
Hälsa & Motion, 24 läsare totalt

16.55



bio med klassen nu. the libertine. aah, pinsamt om den är dålig för jag stina och elsa höll stenhårt på den.

nationellt prov i engelska idag och jag missade totalt att det skulle vara en tidningsinsändare, men jaja. inte så mycket att göra något åt.

oh jag försökte lägga eyeliner lite snyggt men inte då, det gick åt skogen. och nu är det försent att tvätta bort det. damn!

men jag har så fruktansvärt ont i huvudet så jag vet inte om det här är en jättebra idé. det lär ju märkas.

21.25



fan vad är det här!? jag är så jävla virrig, jag vet inte vad jag heter längre. jag har tydligen bokat jävla boende till helgen men inte tävlingen! jag har ingen aning om vad det är för nått och jag är verkligen allt utom pepp på det också.

hela mitt liv är bara så jävla jobbigt just nu. man söker sig till problem, eller hur? åh, varför kan ingen bara förklara för mig, hjälpa mig. berätta hur jag ska göra, det skulle vara så sjukt mycket enklare för det är för mycket! inte konstigt jag har den här jävla magkatarren!!!! och tabletterna hjälper inte. FAN.

men jag ska klara det här.
--> lämna mig ifred. please. det blir enklare då.
för mig är det inga problem. inte utåt iallafall.

fan. kalle, hjälp mig.

Karl säger:
vem behandlar dig som skit? ska jag slå den?

rushandapushandtheland

Tis 2 maj 2006 19:47 (Uppdaterad Tis 2 maj 2006 23:25)
Relationer & Sex, 22 läsare totalt

19.46



resursdagar är sköna dagar.
idag har jag tittat på teve, tränat, ätit mat, lekt med julia och duttat. jaa, jag vet! värsta somrigt att dutta! trixitrixi.

snart kommer olivia, vi ska ut och gå. somrigt det också :) men jag ser ut som ett pök så jag borde kanske gå upp och dra borsten genom håret. om jag orkar.

blöö imorn är det nationellt prov i engelska, jag orkar inte det. frågan är hur det kommer att gå :S jaja det återstår att se.

haha vad är det för tävlingar i helgen? alla frågar om jag är laddad inför dom men jag har verkligen inte koll vad det är. är det j-cup, ni som vet?
isånafall är jag inte laddad. haha. (jag är säkert inte anmäld eller nått)

njää nu drar jag tror jag. jag är kär i edward scissorhands (fast i jack också, mest i jack.)

i said:
"leave me alone 'cause i'm alright, dad
surprised to still be on my own..."


oh ja. hejdå. what's your dream? everyone who comes to hollywood got a dream. ey, what's your dream?

(snart kommer ola hem med laddaren till kameran & då kan jullz och ja ta massa posebilder! fett med parra!!)

23.19



nu har jag och olivia gått på promenad. vi satt och pratade om denhärjävlagröten på en klippa mitt i linghem och sen började vi frysa och gick hem till henne och tittade på korten från spanien på henne och emil. jättejättemysiga!

oh hon hade färgat ett par vita jeans gula, hon är cool, jag vill också komma på såna grejer! och hennes tröja på jim morrison, whaaa, den är wonderbar. och tavlan! tavlan, ni måste se tavlan! aah!
oliviaärtoppen.

oh. jag borde nog sova nu. förresten köpte jag deras ep nu! på tiden :)
dom spelar på skolan snart. yes!

(jag har köpt en ny bikini och ett nytt linne!)
ääääshhh nu är klockan mycket, måste sova. moderkaka. usch vilket äckligt ord. andra äckliga ord är skorpa och mollusk.
puss!

we both go down forever

Sön 30 apr 2006 20:49 (Uppdaterad Sön 30 apr 2006 20:58)
Politik & Samhälle, 27 läsare totalt

20.49



didn't we almost have it all?

äsch. valborg är det och allt. och DEEET påminde mig om att det är annas födelsedag idag! woa woa :) måste komma ihåg att skriva till henne!

iallafall, nu har jag sett på typ fem avsnitt med hipp hipp. det är typ det enda vettiga jag har gjort idag. eller jag har städat också, och haft ner en blomkruka. ooch.. varit sur. yes. that's it. och nu ringer det på dörren också.

och nu tänker alla som sitter och läser det här (runt klockan två imorgon, när de hunnit sova av sig ruset och baksmällan lagt sig lite) "varför var [ja, "var", inte "är", eftersom jag utgår ifrån att alla läser det här imorn] hon inte ute och festade för?!". så jag tänkte att jag tar och underlättar lite för alla ni som är frågvisa, så slipper ni fråga. jo, jag har vänner. och jo, det fanns fester att gå på också. MEN jag ville inte. eller vill inte. det beror fortfarande på vilket tempus vi pratar i. och nu pratar jag om mig själv i plural och tredje person. herregud. jag lägger ner det här.

om jag hade varit en kille hade jag velat vara:
~ jack white, för han är coolare än coolast och så är amanda almén kär i honom.
~ pete doherty, och så skulle jag ta hand om mig själv och lägga in mig på avgiftning så att jag hinnergöra fler kanonbra skivor innan jag dör.
~ robert zimmerman. eller va? ja alltsåjo, det hade ju varit nåt det med, förstås.

oh nu hittade jag massa låtar som jag inte har lyssnat på förut. :) sånt är kul.
mamma och jag ska se på edward scissorhands sen! :D :D :D
så ni ser, jag har/hade [?] en rolig valborg ändå. eller inte men vafan jag orkar inte ha roligt just nu. vet inte riktigt varför.

so i stay here tonight
this is where we are living our lives
and that is all right
and i fall for the songs


perfekt. haha.

jag. saknar. dig.
fast jag veeeeeeeeeet att jag inte borde.

ha en trevlig valborg alla, (lillen ta hand om dig!!!) och grattis på födelsedagen anna :)

pulverarrangörer!

Lör 29 apr 2006 23:34
oj oj oj.
jag tror jag kan mörda arrangörerna till tiomila. eller nästan iallafall. hur fan tänker man om man bara har två enheter vid en ogafflad kontroll på förstasträckan? 
det var slagsmål, det var skrikande tjejer, det var försök till ordning, det var kaos, det var panik och trängsel. 
tre minuter stod jag där innan dom sa att vi skulle skita i den kontrollen. tre minuter! jävla stryk ska dom ha, jag blev hur ifattsprungen som helst, jag menar, de som bommat eller bara var söliga tjänade ju på det där. grrrrrrr!!!
så det blev trängsel vid varvningen och vid kontrollerna efter det också. det var jättemånga som sett mig där som sa att jag såg arg ut, jag knuffades och slet och armbågades. och arg var jag verkligen, så arg att jag grät. för fy fan vad dåligt!

nej nu ska jag snart sova. min hals gör jätteont. 
11 timmar direktsändning från tiomila iallafall, sveriges längsta direktsändning nånsin, oooh ;) 
fast dom är bara på förstasträckan än, orkar inte kolla, godnatt!

nystvinda!

Fre 28 apr 2006 08:19 (Uppdaterad Fre 28 apr 2006 13:37)
8.19

herregud nu måste jag vara riktigt utsovd för jag menar jag sov ju typ fyra timmar igår på dagen och så somnade jag halv elva igår och gick upp halv åtta. jag menar, om min kropp får för sig att ensa gäspa idag på nån lektion så vet jag inte vad jag tar mig till. då är jag kroniskt trött-sjuk och det vore mindre roligt med tanke på till exempel tiomila om jag inte får åka hem lördag kväll. men jag hoppas att jag får det för jag pallar inte tiomilanatt i år. men om jag inte kommer hem på kvällen så ska jag lätt vara uppe hela natten för det är ju bara onödigt att gå och lägga sig i tältet (hmm jag har inte bokat boende så jag får väl sova i vindskyddet ifall det skulle dra ihop sig) när man kan vara vaken och träffa polare. 

frågan är ifall jag vågar ta min kilklacksskor idag? jag menar, jag kan knappt gå i dom även om klacken bara är typ en cm hög. för jag är en sneakerstjej och jag förstår egentligen inte varför jag köpte dom, kanske var det i ett oh-jag-kanske-borde-ändra-stil-infall, vad vet jag, men nu har jag dom och jag måste ju använda dom för dom var inte gratis. suck. jävla skor. 

och så har jag fetaste skavsåren på båda hälarna. aj. så jag skulle hämta compeed och sätta på men så hämtade jag fel sort.

AJ MIN MAGE! 
vafan viiiiiiiill den!?!?! :'(
det är sjukt vad ont jag har heeeela tiden!
måste försöka orka mig iväg till vårdcentralen idag, för jag pallar inte mer sån här magvärk. AAAAAAAAJ!

'cause you been cheating and it hurt me more than you will ever know
and if it ain't positive vibrations, baby, than I'll have to go
consider that the terrible silence
feels better than it does when we talk 
we cannot win
let's not begin


nu ska jag göra mig skolfin (HAHA! skämt) och sen ska jag göra något annat. 


13.30

nu har jag iallafall en bokad tid på vårdcentralen så då måste jag väl försöka masa mig dit. 

yes, jag får åka hem imronkväll! trodde inte jag skulle få plats i bussen. gu va schönt :) 
förresten så hittade jag inte mitt busskort i morse så jag fick planka på tåget och sen gick jag från resecentrum till skolan i dom där kilklacksskorna - aaaj. så nu har jag skoskoav öööverallt på fötterna. bra där, inför typ helgen och så :) 

aaäääh jag läste igenom min dagbok och insåg att jag väldigt ofta skriver "bla bla bla, jag menar.." alltså det där "jag menar" före kommer en del. men det är ett användbart ord, precis som anton säger " i egentlig bemärkelse", stina säger "och alla ba okeeej?!" och linus säger "det är det som är grejen!"

just nu vill jag inget hellre än att gå och sova. är det inte sjukt? :S

it almost took her life you know

Tors 27 apr 2006 21:00 (Uppdaterad Tors 27 apr 2006 21:01)

nu har jag kånkat upp den här förbaskade skärmen igen. mina armmuskler är inte att leka med längre, för det är inte lätt att bära den här, kan jag lova. jag kan sätta nått på att du inte skulle klara det, till exempel.

du har fått ett nytt e-postmeddelande från ulla.
åh. 
tack!

jag har godis, så jag är lycklig. ola ser ut som john lennon, jag hjälpte honom. han skulle kunna jobba som lookalike för det är rätt likt. iofs skulle det inte vara nått utan dom där runda brillorna, det känns som att det är dom som gör det, men jaja. 

nu tog skivan slut. min cd-spelare har spasmer, den pajar nästan skivorna. borde inte spela dom där men jag måste. nu ska jag lyssna på billie the vision. ey eyey. 
så. passade på att slå en drill på tillbakavägen också. om man nu kan säga att tjejer slåt en drill.

haha, jag köpte snus till pappa förut! på ica. woa woa woa. 
okej , det var väl inte så coolt, men det innebär att jag ser ut som över 18 för jag behövde inte visa leeg mohahaha. okej, ica i linghem. men ändå !

matteprov idag! gahahaaaaaa! :| men vet ni? jag kunde svara på aaaalla utom två. har jag alla rätt så har jag två poäng över vg ^^)! nu vet jag visserligen att jag inte har alla rätt för jag hade fel på sista men om om inte fanns så. 

jag trooor mitt msn la av nu, eller så blev jag tokdissad. 

när jag kom hem så var jag så tröött så jag gick och la mig vid två, och så somnade jag och sov till sex! och nu är jag trött igen, plus att jag har asont i huvudet. pleeease , inte sjukdom. jag är inte sjuk, inte sjuk.
JAA jag blev inte dissad! :) 

i can't get to sleep
i think about the implications
of diving in too deep
and possibly the complications



och så dör jag på den här datorn som inte har "bloggfunktionerna". men låttexten ska va kursiv och "diving in too deep" ska vara fett. okej? nej men vänta nu! jag kom på att jag kan skriva in koderna för kursiv och fet stil! kolla kolla nu! YES :D

men nu ska jag sova, tror jag.

as if i haven't heard

Ons 26 apr 2006 22:04 (Uppdaterad Ons 26 apr 2006 22:07)


åååh, johan, du är toppen!
:) 

mitt idrottsarbete hade inte kommit fram till anki så hon var skitsur, och nu när jag kom hem så var datorn där det fanns helt totalkraschad och gick itne att komma in på. PANIK! jag menar, jag skriver inte om det där, jag GÖR inte det!

men så lyckades jag på något sätt kruxa fram det, och nu har jag det klart, tack vare johan. tack!

och en annan sak som gör att jag äntligen kan lugna ner mig lite är att jag har fixat båda nycklarna nu, gud vad skönt det också. nu behöver jag inte oroa mig för dom mer. 

idag på hålet skulle cissi och jag plugga matte, men först skulle jag ner på stan för att kopiera nyckeln. och så ville jag köpa ett linne att byta om till eftersom jag såg så sunkig ut, så vi gick till hm. och så väl där ser vi att det är 20% på vagabond, så vi kan inte låta bli att köpa varsitt par skor. så det blev shopping istället för matteplugg :| 

men det blev ju massa matteplugg nu på eftermiddagen istället :) iiiih! :D

yes. puss puss. (jag måste sova nu alltså, är så jävla slut!)

another aching blister on my soul. (II)

Mån 24 apr 2006 09:43 (Uppdaterad Mån 24 apr 2006 18:33
18.26

HELVETE!!!!

cdspelaren bara la av! där trodde jag att jag hört min suagrplum-skiva för sista gången, men den klarade sig, phuu. 

förut åt jag värsta mastodontfrukosten! två kokta ägg, en portion havregrynsgröt med blåbärssylt (jag VET! helt SJUKT med tanke på att jag hatar havregrynsgröt!) och en grov macka. plus ett glas juice och en stor kopp te. herregud! inte ofta jag smäller i mig så mycket, men nu ska jag försöka ändra på det! :P

okej den här datorn vaar värsta cepeseg att skriva på, jag måste vänta tre pr innan texten jag skrivit kommer upp och då ser jag ju inte om jag skriver fel medasn jag skriver liksom. dumt.

jao, frågan är om vi har någon halvklass-svenska idag. har vi det är et värt att gå på första svenskalektionen men har vi inte det så får jag ett hål på etthundraarton timmar ifall jag åker på första svenskan. men men, jag ska inte strunta i lektioner, det har jag ju gett löfte om. så jag åker in i vilket fall! ^^)

yuäk jag har inte hittat min nyckel än. och jag har inte orkat åka och fixa en ny. blä blä blä!

long before i was once another
and i guess i was better now after
fill my heart with your love sweet love
and replace another apple in my mouth

18.26

fan så sitter jag vid samma segdator fortfarande. det finns inte ens dom där nya funktionerna här, så jag kan inte göra min låttext kursiv eller göra tiden blå. rackarns.

annars så sitter jag med min förbaskade samhäll. grejen är den att jag somnar om jag fortsätter, mina ögonlock är såå tunga.. jag önskar man kunde ta ett piller så att man lärde sig allt, eller åtminstone hade ORK att lära sig allt.. usch. tretusenfemhundranitton sidor liksom. jag orkar inte orkar inte orkar inte. 

så ska jag bränna dom där skivorna också. åh det är så mycket jag måste göra :/ förresten har gustav fest på fredag men det är ju frågan om jag ska gå alltså. jag menar, tiomila dagen efter. hmm. men samtidgt, det som inte dödar härdar och man måste faktiskt ha ett bakfullelopp på meritlistan (fast det har jag ju visserligen redan, flera stycken, men det skadar kanske inte med ett till?) fast grejen är ju att det inte är shysst mot dom andra i laget. blaha. imorn får vi reda på vilket lag vi kom med i!

FAN jag kanske int ekan åka till lok imorn heller. det vore ju rent åt helvete. fan!!!!!
den här jävla skolan make me go la la lalala. nej vars, den gör mig galen. gånger tusen. jag menar ska det vara såhär jobbit att vara ambitiös så tänker jag fan lägga av snart alltså. 

ey nu blev det väldigt mycket text med väldigt ovärt innehåll. jag ska väl återgå till min the mo-skiva och samhällskunskapsbok. SUCK. (jag lider!!!) 

Hej fucking då.

no harm, he's armed

Sön 23 apr 2006 12:33 (Uppdaterad Sön 23 apr 2006 21:47)

12.38



waaaaaaaaah det här kommer att gå åt helvete jag känner det ända in i ryggmärgen!
ni förstår att så fort det händer något underbart och toppen så pallar jag inte tänka positivt, utan jag måste intala mig att det kommer att gå åt helvete och att det egentligen inte är sådär toppen som det egentligen är, bara för att jag inte ska bli besviken sen ifall det verkligen går åt helvete. 

det är väl ett ganska bra tankesätt men det gör att jag går runt hela dagarna när jag egentligen borde vara tokglad och är helt superdepp bara för att jag intalat mig själv att inte hoppas eller tro någonting. :/ 

och imorn, jag vet inte hur det kommer bli imorn. kanske tyst och pinsamt eller lättsinnigt och glatt? 

jag är sur också för att jag inte åkte med och tävlade. vad tänkte jag på? jag vill inte vara här hemma själv. visserligen har jagsolat, lyssnat på dylan och läst fantomen i en timme. det var inte fy skam det inte, jag menar, bob dylan är kung, fantomen är ännu mer kung och solen är mest kung. 

men jag vill inte vara ensam heeeemmmaaaa jag vill inte laga mat själv (jag KAN inte laga mat själv!). jag drack kaffe till frukost och åt onyttiga chokladflingor med mjölk. hatar mig själv för det, för jag har ju precis sammanställt ett kostarbete och jag vet vad jag måste äta för att prestera max. suck. 

nej nu ska jag sola mer och försöka vara positiv eftersom jag egentligen inte har nått att vara ledsen över. inte än, iallafall. väl? 

and i've lost my page again
i know this is surreal

but i'll try my luck with you
this life is on my side
well i am your one
believe me, this is a chance


21.31



hej hej heeej!
hela dagen har jag städat/solat/simsat. de tre s-en. haha. 

ooh jag åt klementin (eller hur det stavas), klementin (eller hur det nu stavas) är gott!

igår när jag åkte hem träffade jag elin (!!!), hanna (!) och olivia på tåget. råbabymysigt! har inte träffat elin mer än typ en gång sen vi slutade nian, helt sjukt, och hanna ser jag inte heller ofta. men grejen var den att det kändes preciiis som att det var igår vi senast sågs! vi skämtade och hade så kul (även att vi bara sågs i typ tio minuter) precis som när vi gick i samma klass. ååååh gamla hederliga 9c <3

aj jag har onti både magen och ryggen. dumt dumt. 
nu ska jag sluta. hej hej. (vad gav det här? :P )

gud på msn

Fre 21 apr 2006 20:36 (Uppdaterad Fre 21 apr 2006 20:54)

20.51



>> i tried to think another drink might help me 



hej! jag är klar med idrottsarbetet nu, känns bra, känns jääävligt bra som martin härberg skulle ha sagt. faktiskt och så. 

och nu har jag gjort ingenting hur länge som helst! det var skönt. först satte jag mig på gräsmattan och sen la jag mig på gräsmattan i solen och sen efter det gick jag in och målade lite och sen läste jag bok men den gjorde mig deprimerad för alla tjejer i den gör slut med sina perfekta pojkvänner fast dom älskar dom (helt sjukt, sånt får mig att tjuta tårar!)

jag tror att den här kvällen kommer att bli ensam och tråkig, dels för att jag måste gå och lägga mig tidigt för annars får pappa spelet och dels för att det är tävling imorn. visserligen har den där tidiga sömnen också med tävlingen imorgon att göra men ändå. 

jag tror inte att jag kommer att skriva nån mer bok. skrev jättelångt om nummer två förut, skrev faktiskt klart och publicerade det också men sen ångrade jag mig och nu är det för alltid borta. man ska liksom lägga av när man är på topp. eller vad säger ni? 

amanda. säger:
gud som haver barnen kär se till mig som liten är vart jag mig i värdlen vänder står mitt hjärta i guds händer lyckan kommer lyckan går du förblider fader vår
amanda. säger:
AMEN
Gud säger:
:D
amanda. säger:
min lycka kanske det är förresten
amanda. säger:
istället för mitt hjärta
amanda. säger:
:S
Gud säger:
men det är lugnt.. Gud godkänner bönen.. ut och kalasa nu! :D 

schlumpfen für alles.

ramlar

Tors 20 apr 2006 23:16
okej idrottsarbetet kommer jag ändå aldrig bli klar med så jag kan ju lika gärna ge upp. förresten känns det som att min bok blev uppskattad och det var kul, jag håller på att fila på fortsättningen. och ni ska veta att min bok är based on a true story, heelt på riktigt. så det så. inte alla böcker som är det inte!

okej, min topp-fem-lista på.. hmm.. låt mig se.. glassar? nej. inte tillräckligt intressant. filmer? har jag redan listat. skivor med. men inte nya skivor? mohahaha det ska jag allt ta och lista! så vi börjar om: 
okej, min topp-fem-lista på de bästa nya skivorna jag har köpt då! 
1. aaaah gissa rå!!! JAAA rätt!!! white stripes skiva de stijl nästlar sig in på en välförkänt första plats! jag kan inte annat än bocka och niga. grattis!
2. ehm... 

okej. fan. jag körde fast. jag har faktiskt bara köpt en skiva :S 
men jag fick två morrisey-plattor idag! av far min. men dom räknas inte för dom är brända och så har jag inte lyssnat igenom dom ordentligt än. 

jag ramlar omkull och tar mig upp 
och sen 
ramlar jag omkull igen


jamen fan det är ju så det är. när ska nått börja gå bra igen? jag menar, inte ens orienteringen. jag tyckte det gick bra idag, eller, tja, hyfsat. och så kommer malin IFATT! jag menar, herregud. går det bra ska ingen kunna komma ifatt!
blö. 
slutsats: träna mer, käka mindre godis.
åh! där kom lite material som kan vara användbara till idrottsarbetet. nani nani naaa :) 

nej nu måste jag sluta, för jag är jättetrött, och det är faktiskt skola imorn, och jag har inget mer vettigt att säga (eller skriva eller vad jag nu gör. knapprar)

sov gott, HAJDA!

high fidelity II

Ons 19 apr 2006 11:33 Föräldraskap & Barn, 54 läsare totalt

11.33



oj nu fick jag värsta känslosprittet och kom på att jag måste skriva hur mycket jag tycker om mamma. (kanske för att dagens fråga var "ser du upp till någon?" och jag svarade "ja, mamma"). mamma mamma mamma. vi är verkligen som kompisar, vi skrattar åt samma saker, köper samma kläder och lyssnar inte på samma musik. haha. men det är hon som står bakom mig och får mig att orka mig igenom svåra grejer och får mig att överväga om jag verkligen ska köpa den svinadyra peak-jackan eller inte. fattar ni? det finns ingen som hon. 


samtidigt tror jag att jag borde ta och skriva en bok. jag vill skriva en bok som ska vara likadan som high fidelity av nick hornby för det är världens bästa bok. eller, det kanske är onödigt att skriva en likadan eftersom det redan finns en, men jag ska iallafall skriva en sån. om musik. och kärlek. 

så här ska den börja:
"Min öde ö-lista över de mest minnesvärda separationerna genom tiderna, i kronologisk ordning:
1) Filip Dahlgren.... "

eller vänta nu. jag kan inte kalla min breaks för separationer, det låter allt för seriöst. jag borde nog bara skriva om de fem viktigaste pojkvännerna eller nått. eller kärleksskruvarna, för jag har inte haft fem seriösa pojkvänner. bara för att rob har haft tusen separationer så har inte jag det så jag skiter i att kopiera första stycket och hoppar direkt ner till uppräkningen av det som jag listat (vad var det nu jag skulle lista? just ja, alla mina kärleksbekymmer)

1. på dagarna brukade vi hålla till i skolan som låg ganska nära vårt hus. (okej, en kilometer ifrån). vi gick i fyran om jag inte misstar mig och jag tillbringade mer tid tillsammans med killarna än med tjejerna, mycket för att jag under en stor del av min uppväxt hävdade att tjejer var töntiga och killar coola, och att jag hellre skulle velat vara av det sistnämnda könet. (jag vet, något stod inte helt rätt till i min förvirrade mellanstadiehjärna, men eftersom det här är tänkt som en självbiografi så är det inte på tal om att börja fantisera ihop saker och ting) iallafall, en av dessa pojkar började konstigt nog hysa känslor för mig. ja, och vice versa. fråga mig inte hur, eftersom jag själv ville vara pojke, det skulle bara starta en skum gay-eller-inte-gay-diskussion angående mitt beteende som (hur gammal är man i fyran?) 11-åring. han gav mig ett hemligt brev där han frågade chans och jag vet inte hur han fick reda på vad jag svarade men efter den dagen var vi ihop. det skumma var att vi inte hade en aning om vad man gjorde när man var ett par. pussar och kramar var det inte på tal om, det blåvägrade jag och det visste han eftersom vi faktiskt var väldigt bra kompisar. jag tror faktiskt att vi egentligen fortsatte att bara vara vänner, ingen annan fick reda på något om det där med brevet. sen en dag fick jag en present. ett sånt där smycke som man delar med varandra när man är tillsammans, på det ena står det "love" och på det andra "you" och så har man halva var. våra var i guld och jag vågade inte ha på mig det. men jag behövde egentligen inte skämmas så mycket över det för dagen efter att han gett mig det kom klassens populäraste tjej och berättade för mig att min kille (som jag inte vill nämna vid namn eftersom detta kan bli ett problem vid bokens tryckning) inte ville ha mig längre, för han var kär i henne och hon var SÅÅ ledsen för det men kunde tyvärr inte göra något. och nu kommer det bästa. nu kommer det allra bästa. vet ni vad jag sa? jo, cool som jag var med kepsen bakofram kunde jag ju inte gärna börja gråta där mitt framför henne, trots att tårarna brände bakom ögonlocken. så jag kläckde ur mig, "äsch, jag har ju orienteringen" och spatserade därifrån med, vad jag vid det ögonblicket ansåg, stoltheten bevarad. 



vad tycker ni? borde jag inte göra mig jättebra i en bok med ett rött omslag där det stort står mitt namn och mitt klatchiga boknamn, tillsammans med en bild på en vinylskiva och nere i hörnet fem aftonbladetplus och texten "den är inte bara sanslöst rolig, utan även trösterik och tankeväckande. läs den!!!!!" eller oj. nu blev det för mycket high fidelity igen. men något i den stilen? 
jag ska fortsätta fundera på det här med min bok och när jag skrivit ner resten så ska ni få nöjet att läsa det också. jag förstår att ni redan nu suktar efter fortsättningen på det spännande avsnitt jag publicerat.

japp. för att återgå till verkligheten så har jag inget mer att tillägga mer än att den här datorn är mongo, mitt huvud gör ont och hjärtat också tror jag. men det är sånt som jag är duktig på att förtränga, ibland genom att försöka skriva nån bok över andra jobbiga stunder och ibland genom att bara tänka på annat som tillexempel orientering. 

klart slut.

hahahahaha det här är ett skämt

Tis 18 apr 2006 21:05 (Uppdaterad Tis 18 apr 2006 21:23)

21.05



herregud, 7400 meter på lördag. usch jag kommer dö, speciellt som det är kavle. gruff.

jag har ont i huvudet, är så sjukt mätt att jag snart spyr, och så trött att jag somnar på tangentbordet när som helst. men det är väl smällar man får ta. har skoskav också, det bara krånglar. men jag har iallafall klippt mig (inte för att det syns alltför mycket men jag är lite feg på hårfronten numer efter det där hemska hårmodellandet).

vi spelade street basket idag på idrotten, det var basim och said som hade lektionen. spännande att lära sig att bara spela på en korg! dock tröttnade jag rätt fort, är inte överförtjust i basket direkt, haha. 

äh datorn muppar sönder. jag borde inte klicka på 'publicera' nu ,för gör jag det lär allt raderas. jag tror att den kopplat ifrån internet, det verkar så. det skumma är att msn fortsätter funka så pass mycket att jag ser vilka som loggar in men de ser inte att jag är online. sk0mt.

oh god 
how fun
to be
the one

adam har räknat ut att han måste vänta två år tills han får börja ragga på julia på allvar. 

slut, fan. den här dagboken (förlåt, - bloggen) sög.



21.21



fan nu har jag frossa och spyr vilken sekund som helst. imorn ska jag vara hemma från skolan hela jävla dagen. fan.

slow, slow fall


Mån 17 apr 2006 21:22 (Uppdaterad Mån 17 apr 2006 21:26)

21.25


tre dagars tävlande och jag är rätt slut.
fast det var kul och det har gått rätt bra trots att jag legat lågt på träningsfronten. haha. 
eller, sprint-sm hade kunnat gå bättre men det var faktiskt skönt att inte komma till final, även om det var tråkigt. för jag hade inte pallat springa en gång till. dom delade ut naturdiets-dricka på maten, såna där måltidsersättningsdrycker. "endast för överviktiga". yes, smart att dela ut det på ett sm. haha. vi kunde endast påminna oss om tre stycken feta orienterare och de springer knappt. men dom kan ju få alla naturdietburkar.

det har iallafall blivit en massa resande, eftersom vi i lördags sprang i kristianstad, igår i brössarp (eller nått) och idag utanför halmstad nånstans (jag har så dålig koll!). och jobbiga byten av vandrarhem, men, ja. 

idag ösregnade det när vi skulle till bussen och allt allt allt blev dyngsurt! jag hatar regn!

haha fan vad pessi jag låter, jag är faktiskt jätteglad, men rätt trött. har haft eget spa ikväll och fixat i ordning mig lite så nu känner jag mig rätt freeesh. men när jag kom hem var jag värsta vraket. 

aaah man träffade ju så mycket fooolk!annalinarebeckasofianiclasJOELandersmillisjohanjennykarlambergantonbjörne.. och så tusen till. och filip.

filip. jag träffade filip.
första gången på nästan fyra månader. första gången sen vi skiljdes på tågstationen i mjölby och jag tjöt sönder och han gav mig en kram och sa att det löser sig och så sa han "vi ses i vår" och så gick han. den gången då tågvärden fick trösta mig för att jag tjöt så mycket och hon trodde att jag blivit misshandlad.
shit, jag trodde inte det skulle vara så svårt!!
men det var det. fan fan fan. och hela familjen. den familjen som betytt så mycket för mig. jag vågade inte prata med dom, inte ens med olof. 
fast jag pratade lite med filip. tre meningar. typ.
-hej
-hej
-hur gick det?
-njä inget vidare
-tråkigt
-jag har lite grejer till dig
-okej
-hejdå
-hejdå

fan förut var vi såhäääär tighta och så tog det slut över en natt och nu är vi som främlingar. det är helt sjukt och känns lite.. skumt. hemskt. tomt. 
men han log :)

turn, a turn, a turn with closed eyes
turn,i took a turn, a turn with closed eyes


slow fall.
jag spelade min gamla skiva och så kom den. 
jag hade totalt glömt bort the plan!!

handlar faktiskt om resor

Fre 14 apr 2006 11:56 (Uppdaterad Fre 14 apr 2006 12:10)
Resor, 25 läsare totalt

12.06



sm imorn och jag är typ redo 2%. inte mer men lätt mindre. 
mwaa ni förstår inte, jag pallar inte sm, inte tävling, -inte ol. men jag antar att jag kommer på andra tankar när jag kommer ner, jag måste göra det, för jag vill inte ha ett till anti-år utan träning och med kassa resultat. isånafall är det nog över för min del och det vågar jag inte ens tänka på. 

ja, iallafall. vi drog på oss tusen vuxenpoäng igår när vi snackade om det och berättade vad vi känner och sa att vi skulle glömma misstaget och gå vidare. jag är riktigt stolt över mig själv för sånt där ska jag inte kunna prata högt om, egentligen. men mitt vuxna beteende kanske kan förklaras med att jag snart fyller 18? (haha eller snart och snart, det beror på ifall man anser oktober vara snart). jag tror iallafall att den dagen jag fyller 18 kommer jag att vakna och kunna aktiebörsen utantill och anse att det är viktigare att plugga för livet än för proven och börja dricka vin. det är min illusion av att bli myndig, jag vore glad om jag fick behålla den.

jaja borde ta tag i packningen nu. kval imorn alltså. nio stycken i varje heat går vidare eller vad liza sa. mitt första riktiga sm och jag är inte taggad och jag vet inte hur det går till. yes. men jag slår iallafall ur underläge, det brukar vara bra. 

oj vad mycket text det har blivit.
fan, mamma såg att folk tjuvat litervis med öl i morse. hon gick i taket dubbelt upp. så nu ska jag betala det för jag har ju ingen aning om vilka som gjorde det, samtidigt som vi inte kunde gjort mer för att förhindra det. vi gömde ölen. jag hade ju visserligen kunnat stå öl-vakt men hur kul är det? haah inte tillräckligt för att hålla mig sysselsatt. 

jag är fartblind, kriminell
du är aktuell, du bränns
som om jag bryr mig!


fan vad jag tror stenhårt på att jag är känslolös och inte bryr mig om någonting. haha grejen är ju att jag visst bryr mig. fan vad jag bryr mig! :'(

HAJDA

jag behöver inte undra mer

Tors 13 apr 2006 14:22
Mat & Dryck, 30 läsare totalt
jag såg stora havet idag
och jag förstod hur stort det var

jag är inget litet barn


jaa. 
precis så är det.

hetsstädning av huset i två intensiva timmar. godis på hela golvet och spya på mattan. tusen flaskor och burkar att slänga och hur många fönster som helst att öppna för att vädra ut.
var det värt det? 
hm. 

hur var det då? 
jodå, jag ska inte klaga. ena sekunden var det underbart och sen var det väl lite mindre underbart men det är ju inte så mycket att göra något åt.
frågan är bara varför ingen sa nått?
alltså. hur fan känns det nu? jag orkar inte mer sånt här. 
please don't break this girl again. (jag tjatar men helvete det funkar ju inte!)

slut. och så.

sjuk tott

Ons 12 apr 2006 12:41 (Uppdaterad Ons 12 apr 2006 16:35) Sport & Fritid, 30 läsare totalt

12.32


den här morgonen väcktes jag klockan halv sex av att josefina med paniki rösten skriker "julia jag spyr!!!". och så gjorde hon det. varför ska sånt hända när mamma och pappa är borta? josefina mår jättedåligt, nästan 40 graders feber och mår fortfarande illa. lillatotti :(

så vi får se om det blir något ikväll.. inte säkert direkt, även att jag tror att josefina snarare har influensan än magsjuka. 

men igår då.. myskväll iallafall :)
läskig film men goda jordgubbar. kalle anka och gorillan var rolig. 

dom klöser varandra med klolika fingrar
jag håller dig så hårt att du inte får luft

bob ringde förut, undrade om ifall vi skulle boka boende till tiomila. frågan är om det behövs, jag planerar att vara uppe hela natten. men samtidigt, om det regnar hela natten är det räääätt så skönt att ha ett hus att bara åka till och sova bort hela natten. så vi bokar nog boende, ifall att. det blir nog bäst så. tält duger mot kyla men regn är hemskt.

16.34



mwaa nu verkar det som att det blir nått iallafall :) 
fan vad kul!

cissi kommer vid sex, kommer bli toppen ju. hoppas verkligen det. 
tralalala jag är glad :) 

puss!

i'm the only one that sees you

Tis 11 apr 2006 11:50
Politik & Samhälle, 29 läsare totalt
nu har mamma och pappa åkt! 
skönt, då kan jag spela vilken musik jag vill hur högt jag vill i pappas cd-spelare. den är bättre placerad om man ser lyssna-mässigt. den står jäkligt centralt.

det har faktiskt inte hänt så mycket än idag. julia sov på mitt rum inatt också, det var kul, och sen så har josefina satt in sin tårta i kylen, men den ska stå i tolv timmar så den är inte klar förrän ikväll. mamma hade slängt mina kartor. 

jag har inte orkat träna så här långt in på veckan heller. det måste ske någon form av förändring i min träningsplanering (som inte finns..) för här måste ju tränas. annars kommer inte det här att gå :| men på sprint-sm tror jag visserligen ändå inte jag har något att hämta, mer än att jag träffar alla vänner. lina och anna som jag inte träffat sen i julas, till exempel! haha, och kanske andy och bj , jag menar, tävlingen går ju i kristianstad ;) 

jordgubbarna ska jag spara tills ikväll. 

little ghost, little ghost 
one i'm scared of the most 
can you scare me up a little bit of love?


om man inte har tänder och biter sig i tungan, så gör det inte ont. 
fattar ni budskapet? 

jag vill gärna vara en del av den här sagan, även om jag fick möjlighet att inte delta. fattar ni budskapet?



äsch. jag vet inte vad jag daltar om. 
min mage gör iallafall sjukt ont, kanske är jag nervös? vet inte. men en sak är säker; är jag inte det än så kommer jag med största säkerhet hinna bli det innan kvällen. ahshiiitt.. 

sluttjötat.

6666666666666

Mån 10 apr 2006 18:08 (Uppdaterad Mån 10 apr 2006 21:25)

18.08



JÄVLA CP-BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!

ja inte får den här skiten mig på bättre humör. fan!! 
så jävla sur jag blir! fan!

åh. jag som ville berätta och skriva men nu orkar jag fan inte skriva en gång till. ÅH! cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp!!!!!

synd om er!



21.08



haha okej, nu har jag lugnat mig några grader. men det var faktiskt ett riktigt långt inlägg som bara fick för sig att raderas.

jaja. jag var på stan idag och uträttade en del ärenden. lånade om skivorna på bibblan och var på apoteket. var och solade med mamma och så fick jag henne att köpa min efterlängtade bikini till mig :) http://shop.hm.com/media/products/400/DL400_...

sen sååeee.. köpte jag tre linnen också, tre såna där billiga på hm. jag köper jämt linnen, men jag använder också jämt linnen, så det kanske har sin naturliga förklaring.

mwwaaa det här blir inte alls lika roligt som det som försvann! suck. jag tror jag skrev om att jag slingade håret men det är ju klart nu. punkt. björn och margareta är här. punkt. jag har fikat och satte kaffet i halsen och började hosta sönder och spruta kaffe över hela bordet och på julia. punkt. ola är fortfarande sjuk. punkt. 

i'm gonna let my freak flag fly
i've been a fool a lifetime

but today I'll be the king
i'm gonna let my freak flag fly
waving high up in the air
for everyone to see


njä nu ger jag upp. dumma blogg.

amigos, ey

Sön 9 apr 2006 09:56 (Uppdaterad Sön 9 apr 2006 21:41)

09.27



inledning:
vad har jag gett mig in på ? jag lär mig ALDRIG!
alltså, jag vill ju. men får jag? herregud :|
okej, well, det är mat nu. kommer straax.

vi sitter här i ventern och spelar lite dota.

aah. jag borde träna idag. för jag har inte gjort det på tusen år :| jag kommer dö på fredag. om jag inte tränar sönder i veckan, vill säga. orkar jag det? helvete att allt ska gå så sjukt upp och ner.

men nu får jag det faktiskt att låta som att jag är jättenere och ledsen. men det är jag faktiskt inte, jag är gladasti hela världen (om man bortser från att klockan bara är 09.46 och jag hade velat sova till tolv men det går inte på grund av min jävla rygg!!!). faktiskt :) 

aaaaaah counterstrike-låten är så u10! jag vill bara utt och tokspringa mitt i natten när skotten har gått!! waaaaaaaaaaaaah!!!!

mamma kom hem i natt, by the way. hoppas hon har köpt godis och kanske lite host sprit host. haha. 

flickan gör sig fin, stoppar i sig lite skit
hon har gjort alla vandringar, hon tror hon vet sanningar
hon tror tillochmed att hon är clean


thåström- hon och han. 
ni MÅSTE lyssna på den. måste. 

haha ja alltså ja.. innan jag slutar måste jag ha en slutsats. 
slutsats:
jag tycker om det här men jag vet inte om jag får. :)

13.13



sorgens stund!
avinstallation av sims 2. mwaaaaaa :'(
alla mina gubbar som jag tillbringat massa timmar tillsammans med försvinner på mindre än tio sekunder :( 

(okej, jag överdriver, men fan, det är faktiskt lite jobbigt)

men nu sätter ominstallationen igång. 
phew. 

okej, nu lämnar vi mitt privatliv bakom oss och blickar framåt
(AAH JAG ÄR VÄRLDENS STÖRSTA GEEEEEK!)
jag tror inte att jag ska skriva något mer idag. 
bye bye

de bugar sig för myten
vänder kappan efter vinden
& de kysser mig på kinden
och jag spyr på deras tröst


jag är så sjukt poetiskt. eller inte.

21.34



jag ska visst skriva mer idag. jag ska skriva om min onda mage. och så ska jag skriva om mitt humör. och lite annat.

jag kan börja med att säga att jag har läst ut en bok till. men den var dålig (det låter som att jag är världens tråkigaste person och det är jag också). och så kan jag fortsätta med att säga att jag hatar min mage, det måste vara nått fel. mwa.

men mitt humör är ändå på topp :) jag är gladast i hela världen. eller nja, det är jag nog inte, men jag kan nog kvalicifera mig in på topp 20-listan iallafall.
haha, jag är så bra på att svamla! mandoo. 

hmm. var det nått mer? hmmmmmm. vet inte. 
(jagvillgåpåfestochhelstinteensam)

RSS 2.0