Chicken on friday

Fre 10 dec 2004 11:25
Övrigt, 18 läsare totalt


Idag är det fredag och det är ett väldigt skönt konstaterande. Vi har bara spanska kvar och även det är ett väldigt skönt konstaterande. Jag ska åka till mjölby och träffa Filip sen, och efter det ska jag hem till Bobbi. Sedan är det helg. Sånt gillar jag.

Svenskaprov förut, åherregud vad svårt det var. Nu börjar visst Basim och Said bråka här bakom mig,dom sitter och spelar något spel med åsnor i.

Jag, Elina, Cissi, Jonatan och Stefan hade en livlig diskussion angående om Christian är muslim eller inte. Stefan frågade och han var inte det. Det var nog det roligaste av allt.

Stina ska kräkas på vår svenskalärarinna nästa gång hon ser henne, hon har lovat mig det.

Över dagens dagbok vilar en tråkig atmosfär, sooorräj.

Skolläkaren

Ons 8 dec 2004 16:29
Övrigt, 21 läsare totalt


Knäck är ganska smaskens, faktiskt. Även om den är bränd. Idag hade jag och Stina vår naturkunskapsredovisning. Åh, vad flumm den var. Men folk sa att den var bra, så då var den nog ganska sevärd iallafall.

Var hos skolläkarn idag också. Jag fick ta av mig in på bara mässingen, haha, stå där i bara trosor och bejhå. Eller, jag hade kalsonger idag, för jag har mina svarta braller som jag alltid har så långt ner så om jag skulle ha trosor skulle man nästan se stjärtsträcket, haha. Så jag fick dra en något sluddrig förklaring till varför jag hade kalsonger och insistera på att jag hade trosor under, men jag tror inte de brydde sig så mycket ändå. Han, skolläkarn alltså, kom i vilket fall som helst fram till att mitt ena ben är längre än det andra och sedan att jag hade överansträngning i fötterna (eller vad han gaggade om) och att jag gör bäst i att börja simma. Så nu ska jag börja gå med Annika till simhallen på onsdagar. Och jag som är SÅ kass på att simma! Kommer sjönka som en stejn!

Har snaaaartie handlat alla julklappar iallafall. Eller, tre kvar. Har köpt en. Haha. Men jag vet vad jag ska köpa till dom jag inte köpt nått till. Och det är ju tanken som räknas.

Cissi köpte kallingar till Jaaaames! Höhö!:)

Jag åt massvis med mat idag så jag är inte hungrig. Vad tror ni om att börja träna igen?

Förresten, fick ett sms av lisa imorse om att det var halva priset på glass, jag skrattade hur länge som helst, en kanonstart på dagen! Taaack, Lis!:D

/amand.

Absolute Chriiistmas.

Tis 7 dec 2004 19:26
Övrigt, 19 läsare totalt


Nu finns det inget att läsa där nere, tyvärr, ni var för sent ute, TYVÄÄÄÄRR. Bloooob-.

Oooufs. Jag har skitit i idrotten och jag tänker fan skita i estetiska verksamheten också. Det är geoförsej generalrepetition, men det känns inte så lockande. Och jag som inte skulle få nån frånvaro den här månaden! Goshy.

Nu ska jag lyssna på jullåtar! Absolute Christmas - den enda rätta julskivan! Ååh, den är riktigt julig, man får liksom pirr i hela kroppen! :) [John & Yoko - Happy X-mas (War Is Over)]

Lite kaos, det får man lära sig att leva med. Men mycket kaos, det är ganska jobbigt. Vetenskapligt bevisat. Så det så!

Do they know it’s christmas time at all? Sååå fin! [Band Aid - Do They Know It’s Christmas?]

Ja, nu ska jag kanske ta och skriva något vettigt. Tripp, trappare, trullast. Haaha, Johan och Petter ska klä ut sig till Elvis under vår engelskaredovisning (om just elvis) Dom ska sjunga två låtar och färga håret svart och allting. Det luktar MVG, mina damer och herrar! Se och lär!;)

Sandwich med pepparkakssmak får jag INTE äta nu, för Filip och jag har nyttighetsvecka. Fast han hade tagit sin chokladkalenderchoklad igår utan att tänka på’t och jag bröt också lit

Tampongbloss

Mån 6 dec 2004 20:28
Övrigt, 17 läsare totalt


Feelings growing stronger in the dark, nanana na na lallala.
Moneybrother, mina damer och herrar. Moneybrother.

Garphyttan i helgen var ett lyckorus, ååh, så skojsigt vi hade:) Som alltid. Haha, Filip sprang upp och ner för trappan tjugo gånger, prick, vi räknade. Olof låste ut mig på verandan mitt i natten, och Filip letade i hela huset efter mig, Olof påstod att han inte hade en aaaaning om vart jag kunde ha gömt mig och jag stod där ute och skrek och bankade. Filipre hittade mig efter ett tag sen iallafall, som tur var, jag höll ju förgudsskull på att frysa fast:P Olof-jakt genom hela huset sen, fast den blev inte så lyckad, han hittar lite bättre i det dära huset än vad jag gör och vet mer om vart man kan gömma sig så att jag inte ser han. Jaaja.


Filip och jag köpte julklappar till de två smågrabbarna, Olof och Ola. Pschhiii!

Snartsnartsnart är det Ejdre, breeej! Och ska jag säga en grej? Julkalendern FÅR man inte missa! Den är urkass, som vilket barnprogram som helst, men man FÅR INTE MISSA DEN! Tänk på det.

Jag ska inte ha mina converse-skor på flera veckor framåt! Jag såg en person som jag tycker mindre om som hade köpt såna, och denna person passade mindre bra* i de skorna, så jag har bestämt mig för att inte använda mina på ett tag. Undra hur länge jag kan hålla mig?

*[läs: Såg förJÄVLIG ut]


Ola och jag rökte tampong förut! [rekommenderas ej]





Snart ringer Fejlipp! Bjubbsi!:)

"jag vet att du är rädd"

Tors 2 dec 2004 20:27
Övrigt, 22 läsare totalt


Så var man inne i december. Imorrn ska jag till Garphyttan. Wei!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vill inte dela med mig av så mycket. Har ju en annan dagbok som är bättre att skriva i just nu, känns det som.



Fast jag kan ju berätta om en skoj sak som hände idag;
Eva skulle träna ”mot-juck” ifall hon skulle bli våldtagen. Hon tog Cissi till hjälp. Cissi fick spela våldtäcktsman, så hon satte sig gränsle över Eva, på golvet mitt bland skåpen. Ooj vad roligt det var:
- Men Eva! Jucka då!
- Jag GÖR ju det!!
- Du är ju trög, gör du sådär lätt gör du det ju bara skönare för honom! Du ska ju kasta av mig!
- Men du kan ju inte hålla fast händerna, jag kan ju inte jucka då ju!”

Hihi:)

Åhh jag är så tråkig just nu ju! Men imorrn, då ska jag åka till Filip, och det ska bli så underbart, underbart, UNDERBART! Jag lääängtar efter det, efter Filip och efter Garphyttan! Bjubb!:)

Förresten eller nej det var något jag skulle säga men jag glömde bort. Glöm det.

Och vi betalar, dricker upp.

Sön 28 nov 2004 21:08
Övrigt, 24 läsare totalt



Sumsumsum, vi hade klubbfest i lördags, 70-årsjubileum. Me, Mallan, Linnea, Freddo, Linnea och Emmsi var servitriser. Gaaah vad ickekul det var! Typ råjobbigt. Bäh, städa och diska och servera alla gamlingar där. Skoj, eller inte. Robban gjorde två magnifika framträdanden, det var iofs SÅ skoj, och Inger som satt och verkligen inte kunde hålla sig från asgarv medans en gubbe drog sin livshistoria (som svar på frågan varför han blev medlem i LOK), DET var också dunderbulle. Men annars.. Gurkburk!

Baraaum, Filip, kom hit och håll om mig!:(

Hihi, vetniva? Jag var ute och åkte schidor igår. Det var nästan underhållande, precis när jag fått på mig skidorna skulle jag åka förbi Julia och Josefina (precis vid lekplatsen utanför huset) så jag skrek ”UUUR vägen, ni kan ju ändå inte stå på skidorna!!” och hann knappt avsluta meningen innan jag föll handlöst in i nyponbuskarna. Hihi, alla fick sig ett gott skratt och jag kommer nog alltid få höra det där!:p Men jag veeet, jag är käss på att åka schiidor. Och vetnientillgrej? Jag var ute och snöpulsade idag! Det var typ HUR jobbigt som helst! Var så hääär nära att spy, attans att jag inte gjorde’t.

bJÄBB

nu lyckades jag med nått så jag klickade bort dagboken, fick damp och sedan kom den tillbaka igen som tur va. Ïngen naturkunskap imorrn bitti, gööötte!:D

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiilip!:(


Nästa helg ska jag till Daaaahlgrens!:D:

Träffas i en timme iallafall.

Fre 26 nov 2004 22:38
Övrigt, 20 läsare totalt


[13:30] Hihi, 16.21 ska jag åka tåget. Till mjööölby. Där ska jag träffa Filipen i en timme!:) Iih, det blir inte heelt Filiplös helg iallafall. Som tur är! Bjuuubb.

Stefan i min klass är från Mexico. Han kom hit när han var tolv. Och han kan svenska flyytande! Fast han förstår inte ”angående”. Ha:)
Ida: Vad gör ni i Mexico då? Rider på kor, va?
Eva: Ja, och här i Sverige rider vi på dalahästar och blonderar håret.
Tihi:) Så nu har jag lovat att om två år kan jag prata spanska totalt flytande, för då kan jag prata med Stefan på spanska så att han inte känner sig helt utanför. Vi frågade vilket språk han tänker på, och han tänker blandat! Fast numera mest på svenska. Det är cooolt det däringa!

Nu börjar naturkunskapen om två minuter. Måste skriva om vattenkraft, ska ju förtusan redovisa på måndag! Inte så jätteskoj, dock.

Förut på spanskan skulle vi berätta om våra släktträd. Halva Karls släkt heter tydligen Stockholm!:S Bara Stockholm.

Men jag träffar förhoppningsvid Filip klockan fem!:D Jeeey!

[22:35] Jag träffade honom i en timme i allfall, en underbar timme!:) Wiiie!:) Sen åkte jag hem tillsammans med Anton Oestlin som kom från Hallsberg och skulle hem över helgen.. Hörde massa skvaller från elevhemmet där, hihi.

Efter hemkomsten har jag inte gjort ett jota. Ska till att skicka ett sms till Plupp från halebop, om det nu fungerar. Sov gottis ladies and hengslemen.

Till Idre med FILIP!:D

Tors 25 nov 2004 19:24
Övrigt, 24 läsare totalt


[13:05] Julia fick ett brev igår, från OLW, där det stod att hon vunnit en resa till Idre Fjäll 16-19 december för hela familjen! Så jäääkla välkommet erbjudande, tjohej, I can’t wait, I can’t waaaait! Skidor, skidor, skidor!:) Och inte nog med det, FILIP ska med också! Ååh, det kommer bli underbart! Jag lääängtar!:D

Ola har fått jobb också, över julen på Briobutiken. Vilken röta han har! När jag jobbade där fick jag banne mig inget jobb.. Kanske inte jobbade lika flitigt som han, men ändå!:P

Ååh vi har två lektioner kvar. Orkar jag? Nää. Men det får väl gå ändå, det är ju trots allt fredag imorrn. Det läskiga är att det inte känns som att det är det, för på en ”riktig” fredag ska man antingen åka till Filip eller så kommer han på besök. Annars är det ingen mening med den dagen.

Mina kläder är tillverkade i:
Skottland - tjocktröjan
Portugal - t-shirten
Rumänien - byxorna
Kina - skorna

Så att ni vet alltså. Vi gjorde en undersökning förut. WoOow Wonderchild.

[18:55] Jag vill bort, bort BORT! Snälla, varför, varför JAG kvar hemma!? Oooorkar inte, hjälp, snäälla..

Nått sär ringde på matrasten. Ingen aning om vad han hette, ringde från dolt nummer. Han skulle ringa ikväll igen!:S Hjälp..

Hoppade spanskan idag. B-språk känns så totalt jävla onödigt. Jag tänker aldrig åka till Spanien, och om jag mot all förmodan gör det så tänker jag inte prata ett ord spanska. Jag är som en fågel, jag flyger alltid iväääg.

Sten, sax, påse! Julia bakade chokladmuffins som överraskning åt mig förut. Så gullig:)

(sen klagar alla på att jag är sur, men jag är sur, och då är det inte så mycket att göra något åt.)

Ska jag säga?!?

Ons 24 nov 2004 15:29
Övrigt, 16 läsare totalt


[10:08]

Jo, Erik har dreads!! Gooosh!


> Malin kanske kommer hit sen och äter mat med mig. Naajs.

Nu kan julen få komma och överumpla mig. Idag är det faktiskt den 24:e, den 24:e november dock. Det är bara en månad kvar tills tomten kommer! Filip och jag ska handla julklappar nästa helg, det ska bli så mysigt!:) Det är verkligen så underbart kul och mysigt att vara med honom, han är som min bästa vän på samma gång som min pojkis! Det är kanon!

Sen måste jag ringa Anna och skvallra lite snart. Lite om nyår! :)

Ska försöka få igång musiken på den här datorn också. Jag gjorde’t ju så bra yesterday. MEN så finns inte Winamp på datorn. Stenålder! Och datamusen är helt dampig. Daarn.

Jo förresten, lite winamp fanns, men det särar ner hela alltet. Jag har visst tappat min magiska förmåga att frammana musik från ingenstans. Dooh.

JAG FICK IGÅNG DEN! FAAN VAD BRA JAG ÄR! Applåder, tack, tack.
Nu är min dag räddad!;) Musik, musik, musiiiik! Yeaah!:)


[15:19] This is radio Clash! Nu sitter jag här, dricker lite kaffe och är så nöjd med att jag har mina läxor gjorda.. Snart, iallafall. Ikväll ska jag till Olivia, prata och titta på TV. Det är bland det bästa som finns.. Vi pratar om allt, jag är så underbart tacksam att jag har henne. Jag är så glaad att jag har ALLA dessa underbara vänner och människor omkring mig som jag har! Det är så många som betyder så mycket för mig.. Åh!:)

Läste ett gammalt dokument som jag skrivit tidigare i år här på datorn, daterat till nån gång i.. juni, tror jag. Ooj vad ledsen jag var. Tänk om jag fått se en framtidsblick och kunnat se hur jag mår nu. Jag skulle blivit mäktigt förvånad, kan jag ju säga. Bjubbsi!:)

Nu ska jag leta lite låtar till.. Ingen som har dom som jag skrev i nån tidigare dagbok? Nehejnej. Ja då får jag väl försöka med nått annat då.. Nu är det iallafall Beatles - Rain som är aktuell. Men den ska nog inte vara så svår att få tag på, tror jag. By by!

Nehej, inte den heller ville finnas att få tag på. Doh! Ingen som har ”Beatles - Rain” på datorn? SKICKA DEN isf.

Att..

Tis 23 nov 2004 21:09
Övrigt, 11 läsare totalt


[14:17] Jag har fått igång musiken på datorn här i datasalen! Är inte det liiite hett, kanske? Ohyes it is baby, it iiis!

”And I stiiiill haven’t found
what I’m looking for”


Jag och Filip kommer ju inte träffas på jättetoklänge.. Två veckor!:/

Jaja. Nu är snaart hemskaste dagen över. Jag ska hem till Båbbi sen, och äta mat och ladda inför träningen. Hörs ikväll!

[20:21] Jag och Bobby träningscyklade förut. Goosh inte lite jobbigt det var! Har givit iväg kompasspaketet till Skullis nu, men inte fick jag några pengar inte. Haha, nejvars, jag får dom på tisdag eller nått. Ojaaa nu svarade Filip också! Jiis!:)

Polly luktar sååå gott! (Han har fått ett filipparfym-sprut)

Och vet ni en sak till eller? Haha, jo jag har gjort läxor idag! Både matte och svenska. Svenska! Emma kommer gråta floder av lyckotårar, jag lovar! Förresten lyckades jag få vår historialärare på bättre tankar idag. Han ville starta ännu ett krångligt grupparbete, men jag sa att vi mycket hellre ville ha prov och inlämningar och vanligt arbete, och hela klassen instämde. Så han var tvungen att ändra på sina planer, eftersom hans ståndpunkt är ”elevinflytande till 100%”. Lite taskigt kanske, att när en lärare verkligen anstränger sig för att få skolgången lite annorlunda, så röstar vi emot det. Men asså, han krånglar tiiiill allt så förnordat!

Att söka på ”Bob Dylan” på kazaa är som att söka efter ett barr i en skog. Det kommer huuur mycket som helst! Men ändå får jag ingen träff på den låten jag söker! Dooh.

Nån som har en eller flera av dessa låtar får gärna skicka den till mig:

Can You Please Crawl out Your Window? - Bob Dylan
Mama You Been On My Mind - Rod Stewart
Your Love Is The Place Where I Come From - Teenage Fanclub


Taaaack.

Mest-jobbigt-att-läsa

Mån 22 nov 2004 14:48
Övrigt, 22 läsare totalt


[11:02] Gaaash,mellanslagstangenten-har-slutat-att-fung era!Visserligen-vet-jag-inte-om-den-nånsin-fung erat,-eftersom-jag-inte-suttit-vid-den-här-dato rn-förr..Sitter-nämligen-vid-en-dator-i-skolan. Imorse-sa-jag-hejdå-åt-Filip-när-jag-klev-av-tå get.Han-stannade-nämligen-ända-tills-idag,-istä llet-för-att-åka-hem-igår.Nu-ses-vi-inte-på-två -veckor!:(

Haha,helgen-har-iallafall-varit-toppen.Filips -och-mitt-snöbollskrig,vår-pulkaåkning,allt-tit tande-på-Greveholm.. Underbart!:)

[14:40] Äntligen ett tangentbord med fungerande mellanslagstangent. Ska strax ge mig upp och börja arbeta med min samhällsuppgift, men än orkar jag inte. Har gjort upp en mysig liten brasa däruppe, så nu hoppas jag det blir varmt och skönt här hjemme. Har gått hele dagen och fruset. Haha, nej, nu ska jag inte försöka mig på gotländska. Josefina kom just hem! Med sig hade hon ett paket som kommit på posten, ett paket från Karin Dahlgren, haha. Det paketet ska jag i min tur leverera till herr Pelle Skullman som i utbyte mot paketets innehåll ska ge mig 500 kronor, som jag sedan ska ge till min käre Filip. Greeejt!

Jag saaaknar dig Filip!:(

Numera junior, så det så!;P

Lör 20 nov 2004 23:36
Övrigt, 20 läsare totalt


Då var man inte ungdom längre. Numera kallar jag mig JUNIOR. Hett!

Filip ska ha stryk!;P Han har mylat mig twice och kastat maassa snöbollar,fast jag är helt totalt oskyldig till det! Förresten hyrde vi film förut, ”The butterfly effect”. Filip hade sett den maassa gånger tidigare, men så visade det sig att det var ett annat slut på filmen han sett. Det var lite roligt.

Ute och tränade förut. Pappa, jag, Julia och Filip. Julia och jag sackade efter efter typ havla banan, så far drog med sig Filipe och sprang iväg. När Julia och jag kom hem hade inte de kommit än. Det dröjde en halvtimma tills de dök upp! Pappa hade såklart dragit med Filip på värsta rundan. Stackars grabb!:P

Hahaaa, ni skulle sett vad Jocke fick på avslutningsgrejen! En sån där leksaksmick, och så satte Anders på musik som ”fanfar”; Oooh, you tuch my tralala! Haaaa!:D


Jaaja. Dags att leta reda på Filipen. Jag tror han fastnade vid teven. (Ola och jag rullade oss i snön i går natt! Det var riktigt skoj:) Repris ikväll!!)

Oohh shitt.. [uppdaterad]

Fre 19 nov 2004 15:01
Övrigt, 18 läsare totalt


[09:23] Halva jävla munnen är bedövad! Tuggar mig i tungan var och varannan minut. Drägglar ibland också. Haha. Åh fyfan, yoggi yalla - pepparkaka/lingon. Nu blev jag äcklad! Det lät faktiskt inget gott..!

Haha, jag kan ju knappt prata! Synd att inte Filip kommer förrän bedövningen släppt, det skulle va skoj att testa hur det känns att pussas med bedövning! Hihi:)

Jag borde nog åka till skolan nu, egentligen. Om jag vill hinner jag till svenskan som börjar tio. Jag hade snabbat mig på om det vart något annat ämne, men skynda sig till svenskan; No Way. Jag åker in till lunchen istället. Har spanskaprov efter den. Jag och Jason ska se vem som får sämst på provet. Han har nämligen också prov idag, där nere i Götebörg!

AAH jag BET mig och blöder och jag känner inget!! Blod, blod, blod ÖVERALLT! Hahaha, vilken skum känsla! Eller, det är ju ingen känsla, men ni fattar! Jaooowl!

[14:32] Jag tror att bedövningen försvann nån gång under provet. Vad jag minns var den där när jag gick in i salen, men borta när jag kom ut. Jag lyckades äta med munnen bedövad!:) Det var riktigt spännande, att försöka undvika att bita sig i läppen hela tiden! Iih. Provet gick åt hilviti! Så jag är nog sämre än Jens, skulle jag kunna tro. Gött med en helg till! När jag vaknade imorse trodde jag det var måndag! Men icke sa nicke, det var ju FREDAG! Weeii.

I onsdags, när jag slutat skolan för dagen, tog jag god tid på mig vid skåpet. Tänkte att jag inte orkade springa till bussen utan att jag skulle ta den senare istället. Så jag vandrade i stillsam ro nerför slänten utanför skolan, förbi matsalen mot cykelparkeringen. Och då fick jag syn på den. Bussen! Den stog vid busshållplatsen. Springa eller inte springa? tänkte jag. SPRINGA! Så jag gjorde’t. Runrunrun! Neeer för backen mot första övergångsstället, över till andra övergångsstället, sedan rusa allt vad benen bar ner mot busshållplatsen 50 meter längre ner. Såå när jag kom fram så stog Anneli, Karin och Sandra där och garvade åt mig. ”Vi sprang också. Den är trasig” Faaaaaaaaan!

Jo men visst. Haha, nu har jag skvallrat lite med lillasyster om våra gemensamma vänner. Tihi!

Årets första snöbollskrig

Tors 18 nov 2004 20:22
Övrigt, 18 läsare totalt


[elva trettioett] Ännu en ledig dag, och imorrn kommer Filip. Allt känns underbart bra just nu. Jag vet inte riktigt varför, det är konstigt, för det är übermycket som skulle kunna vara femtusentrehundraarton gånger bättre än vad det är nu, men ändå känner jag mig så glad. Jag har världens mest underbara pojke, jag har världens mest underbara familj, jag har världens mest underbara vänner, jag kommer ha mitt livs mysigaste jul.

Snön föll inatt, tack godegud för det, nu är inte hösten lika mörk längre, nu är vintern ljus. Ola och jag hade vårt traditionella ”Första-snön-har-fallit-dags-för-första-snöboll skriget”-krig igår. SÅ skoj!

”Rapporter från en buske intill lekplatsen utanför Svaltingvägen 20 en Novembernatt 2004: Klockan närmar sig halv tolv då två inte allt för vinterpåklädda ungdomar, under skrik och skratt, rusar ut ur det gula huset. Rakt ut i den orörda, nyfallna snön rusar de. Samtidigt böjer sig båda ner, försöker krama varsin snöboll (puckon, det är allt utom kramsnö ute just nu), båda misslyckas men ingen märker det utan båda kastar de misslyckade bollarna på varandra. Inte heller träffar någon av dom, nej nej, så båda böjer sig ner och kramar en ny. Den här gången träffar båda på lika proffsiga ställen, och det riktiga kriget har börjat. Ungdomarna rusar runt runt lekparken, gömmer sig bakom buskar och har traditionella ”Vilda Västern-dueller” (där den lille killen, som ser lite feminin ut om jag får säga det själv, FUSKAR!). Länge leve snön, så här roligt borde alla ha. Klart slut”.

Haha, jää, nu måste jag göra mitt samhällsarbete. Ska vises i engelska parken sen, och dansa Rumba?

[nitton förtiett] Tjenis! Jag har jobbat med lite läxor idag, städat rummet har jag också, och hela dagen har jag lyssnat på Kent. Så jäääävla skönt att Chans inte får mig att gråta längre. Den betyder INGENTING mer än det förflutna.. Tack för att du är den ende för mig, Filip!

Spanskaprov imorrn. Help me, gaah. Och NÅN som kan nått om USA’s politiska utveckling, eller har följt presidentvalet och skrivit en kort sammafattning av det? Åååh jag orkar inte med skolan!

Tandläkarn imorrn. Tandläkarskräcken växer sig allt större.. Hu.
(Hector var den första i sitt gäng som dog.) Aaa, det enda jag kommer på att skriva nu är; Bjubbsi.

fälep.|.Amanda | säger:
(au) <------------------ WwwwwrrrrroOOoommm
fälep.|.Amanda | säger:
(au) - - - IIiiirrrrhhhh
fälep.|.Amanda | säger:
(au)
fälep.|.Amanda | säger:
den stanna.


Hahahahahaha:)

Äre nåt du inte fatta där hjemme, som du tycka é jette pucket.. Då får du ringe så ska ja försöke förklare vare e som hjenda..

!!SUNNY!!

Step into my office, baby
Wanna give you the job
Say my place at nine?


Ons 17 nov 2004 18:21
Övrigt, 19 läsare totalt


[på morgonen] I’m sitting here, all of myself. Yessbåkks, alla andra är ju i skolan. Jag ska leka med Malin idag, tror jag. Ska ringa henne sen, men först ska jag lämna ett stjärtmärke här (tshhh). Jag vill lyssna på musik, but i dont have any! Jo, det hade jag visst. Lite granna i My Recieved Files. Nicke och Nilla, oh YEAH!

Nu börjar Ola om fem minuter. Han ska jobba till seeex och jag har ledigt. Ha!

Njaaaej nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva längre. Jag skriver mer när jag kommer på nått vettigt!
Adiååååås. Attåååås. HAHA!

[på kvällen] Jag var och solade med Freddo och Prat. Som vanligt blev man inte speciellt brun, men jaja. Vi gick och tog oss en glass på McDonalds innan vi gick hem till Mallan och drack glögg och kikade på bilder från S2.. Glögg är inte min favoritdryck, men om man dricker det mycket kanske man lär sig. Det luktar jul om glögg förresten. Sedan tränade sig Fredd på att massera genom att massera mig (hon ska på nån kurs ikväll så att hon blir ÄNNU bättre, höhö!)

Och nu är jag hemma igen. Ska göra mitt samhällsarbete, dooh, men jag måste.

Jag vill åka till Anna igen! Nu på EN gång. Förresten, vart ska man fira nyår?
Bjibbbjibbbjibbbjibb.



PS. Ledigt imorn också. :P

Home for birds in the hair.

Tis 16 nov 2004 16:44
Övrigt, 14 läsare totalt


[10:31] Fotboll på gympan. Dela klassen på mitten. Alla på plan. Och så kör vi. Åh GASH vad roligt det var! Första gången fotboll varit riktigt sådär toppen!:) Men liksom, klassen är så bra på det sättet, även om man inte är bäst så är det ingen som blir sur ändå! Hihi, Alex totalknuffade Victor in i vikarien, som bara flög! Hahaha!:)

Snar är det mat, fisk och spenat. Och sedan är det drama. Vi ska börja spela pjäs lite smått nu; Nisse hittar en stol. Skoj. Haha.

Aaah jag glömde både sprej och moss och vacks hemma! Mitt hår är ett FÅGELBO. Och så är det nästan för kort för att sättas upp. Darn.

Kent i vår? Snart (haha, 15:e mars!) kommer det nya albumet ”Du & Jag döden”. Ett MÅSTE i skivhyllan!

[16:33] Lisa hade tillägnat ett inlägg till mig. Så, jag svarar väl då: Jag har inga pengar till biljetter, men kanske, kanske, kanske..:) Och jo, jag har stavat fel, det borde egentligen stavas ”Jag glömde både spray och mousse och vax”, men det är pöttitrösker.

Och så är det ledigt i två dagar nu. Göttigt! Ingen training for me tonight. Inte frisk än!:(

Haha, jag och Eva gick vilse i källaren idag på dramalektionen. Vi höll på att inte hitta ut! Det var en korridor med massa dörrar och vi hade glömt vilken vi kom ifrån. Så det blev till att rycka i alla, och alla var låsta, utom en och det var nödutgången så vi sprang ut där. Haha. Förövrigt ska jag spela ”Den långe herren med radion” i vår pjäs. Eva ska vara ”Spidvej”. Haaah:)

FYYYYYYYYYYRA MÅNADER har jag och Filip vart tillsammans idag! Det var fyyra månader sen vi satt där vid fyren. Halabaloo!:D

Baj baj!

God Jul, knasgubbe.

Mån 15 nov 2004 17:36
Övrigt, 15 läsare totalt


”Läderstövlar, baddräkt, ridpiska eller latex. Välj själv. Vi har ett speciellt hardcore-kit också, endast för dig. Så, hur vill du ha det?” De raderna möts man av när man kommer innanför skynket till fotografen som skulle plåta de enskilda porträttfotona. ”Ställ dig mot väggen. Luta dig lite, sååja. Får jag chans på dig?” Jävla skummis. Och kortet blev åt helvete, jag ska inte ens ta hem det och kolla på det.

Nu ska Lisa och hennes mamma in och köpa kläder. Fuskis! Anna var på Winnerbäck igår. Fuskis! Amanda har TVÅ studiedagar i veckan. Fuskis!:D

Aaah. En promenad med Tjockis och Mamma var just vad jag behövde. Nu kan jag sova gott i natt:P

Jahaja, undertecknad missade ju matteprovet och måste nu vänta tills första december för att få göra det. Damn! Jaja, i vilket fall som helst och på tal om december, det är snart jul! Jul. Det är så mycket som kommer med julen, jul-tomten, jul-kalendern, jul-klapparna, jul-sångerna, jul-stämningen, jul-städningen, jul-gröten, jul-godiset, JUL-LOVET, jul-granen, jul-jul-jul!

Haha, Jul är ett jägarns konstigt ord. Egentligen.

Torsdag idag. FREDAG imorgon!

Tors 11 nov 2004 22:16
Övrigt, 17 läsare totalt
Nu pratar jag med Filip. Jag älskar, älskar, älskar den pojken! Imorn ska jag till honom. Weheys!

Kär, kärare AmandaåFilip:)

Onsdag idag. Torsdag imorgon.

Ons 10 nov 2004 21:28
Övrigt, 20 läsare totalt


Nu tittar jag på bilder från Säcka.. Dom är ganska roliga, faktiskt. Filip är så underbart fin!:) Ojää, jag var på utvecklingssamtal idag, mm, aa, det var jag. Jag trodde att jag skulle få höra massa skit, att jag typ tjafsar och pratar och inte kommer till alla lektioner. Men det var ingen som nämnt ett smack om mig mer än dramalärarinnan som sagt att jag var talangfull. Tack, jag hatar drama, men det är alltid skoj att höra! :D

Ola tyckte inte att vi såg ut att ha skoj på bilderna. Haha, nja, kanske inte. Men jag vill festa igen!:) Nu på momangen! Jag menar, det kan ju inte bli värre!;p

Jag har pluggat! Jag har pluggat! Jag har P-L-U-G-G-A-T! Weheeys!:) Fast inte tillräckligt.. Men Filip hjälpte mig lite med historian.. Haha.. Vi har historiatest imorrn, gaaash, men jag oorkar inte riktigt bry mej. Jag hatar ändå historia. Numera, iallafall. Ola, lärar’n, är inget bra. Fast nu ska jag sluta hata ämnen. Jag har redan hatat två i detta hära inlägg.

Anna fick mitt brev!:) Trots att jag satt på för lite porto och inte skrivit speciellt fullständig adress!;
Anna Ordqvist
Hannäs
Kil (Värmland)

Haha, men hon fick det! Och hon blev glaaad!:D Jippijippijippi vad glad jag är att jag har vänner som tycker om mig! Pusselipuss på er allesammans, och PUSS på Fejlipp!:D

Ett leende.

Tis 9 nov 2004 12:05
Övrigt, 22 läsare totalt


Resursdag, vilket jävla trams. Inte har jag gjort några läxor inte. Jag ska plocka upp diskmaskinen nu, och sedan tvättmaskinen, och efter det ska jag dammsuga rummet och sedan svabba. Faan. Jag som är tvungen att göra läxor?:S
Tur att det finns snälla personer i världen. Jag blir så glad när andra är glada! Eller när andra är snälla mot mig.. Tack!

Världen ler mot mig, faktiskt. Numera gör den det. Den ler.

Silence

Mån 8 nov 2004 19:28
Övrigt, 23 läsare totalt


Hellu. There was a time I caught you hiding inside. Jassåru. Det var Jocke Berg som sjöng. Kanske ska berätta lite om Säcka. Öl-orienteringen var jättekul, jag och Julia var ett lag, och det var nästintill kvällens höjdpunkt. Jätteroligt! En annan rolig grej var att hoppa över Olles spyställe tillsammans med Elsa. Jag har stjäärtkramp fortfarande, men roligt var det! Och när Filip och jag gömde oss under bordet när vi hade lekar som alla skulle va med på, det var också skoj. Men annars var det inte så roligt. Jag grät mest. Vet inte riktigt varför.. Fyllefjanteri. Iallafall är allt glömt nu. Tack alla som var såå snälla hela kvällen!

Skola idag igen då. Men det var inte så farligt. Det farligaste var svenskalektionen, för Svenska-Emma är så ful. Annars var det rätt acceptabelt. Imorrn är det ju leeeeedigt! Eller, ”Resursdag”, men dagar man är hemma är lediga dagar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ska ringa Filip snart jag. Bibbedibabbedibooom.

Jag har gjort klart min prisent till Fijlip!


Haha, oj.


Amanda mår braaa, Amanda är glaad, Amanda är käär, Amanda lever livet, Amanda har världens bästa pojkvän, Amanda har underbara vänner, Amanda hoppas hon kommer in i Hallsberg, mm.

Edvin var här förut, Julias ”boiifriend”. Sådeså. Numera är det:
> Lars hjärta Camilla.
> Amanda hjärta Filip.
> Ola hjärta Tove.
> Julia hjärta Edvin.
> Josefina hjärta Oskar.

Hela familjen Almén svävar på rosa moln!

Filip och jag är kärast!

Käärlek:D

Fre 5 nov 2004 21:18
Övrigt, 26 läsare totalt
Jag har beeeesök!:D Underbart!
Och imorrn; Feeest! Trevligt! Vi var och tog oss en promenad förut, kollade på stjärnorna.. Hihi!:)

Jag älskar dig, Filip!

JAAAAAAAAAA

Ons 3 nov 2004 22:22
Övrigt, 26 läsare totalt


Imorrn kommer Filip! Bara en dag kvar! och jag såg just en bild på hans nya frisyr och det är jättefint!!

Och så har det inte hänt så mycket idag. Jag har köpt en dubbelluftmadrass, det är lite hett! En ny tröja har jag köpt också. Mamma var jättesnäll, hon åkte med mig in till Biltema klockan halv sju på kvällen bara för att köpa den där madrassen. Jag fick ett infall att jag ville ha en sån. Och så när vi ändå var på tornby kunde vi lika gärna knalla in på IKANO också, och in på MQ, och där fann jag en tröja och mamma en kjol och då var det ju jämt så då köpte vi dom. Och så gick vi till Gina Tricot och fann oss varsitt linne och så köpte vi dom också och sen for vi hem, glada i hågen. Det allra bästa var att Ola gjorde klart min läxa när jag skulle åka och handla. Shysst!:)

Imorrn kommer Filip! Imorrn!!!!

we can leave this town...

.. and run FOREVER

Tis 2 nov 2004 10:29
Övrigt, 20 läsare totalt


Jag vill också ha lov nu ju! Haha.. Fast jag har ju visserligen haft mitt, men ett till skulle inte sitta fel! Idag har jag tagit mig en sovmorgon. Haha, som om jag inte haft några på lovet! Nej men asså, ooorka gå på idrotten när vi har en helt keff vikarie, och draman är så tråkig så jag får gåshud bara av att tänka på den. Nej, jag stannade hemma idag istället. Har pluggat till torsdagens samhällskunskapsprov, som jag numera kan rätt bra, tror jag. Politik är inte min starkaste sida!

De flesta skivorna jag lånade hem är kanoon! Speciellt Wannadies, men det visste jag typ innan att de skulle va. Randy är också helt okej, och likaså Popsicle. Alla dessa rekommenderar jag!;)

Drar till Bobbi innan träningen.




I helgen ska vi till huvudstaden och feeeesta!:D

yeaah! (mina tankar är vapen som slåss)

Mån 1 nov 2004 19:17
Övrigt, 21 läsare totalt





Filip är så häääääääääääääääääääääääääääääääääär kär i sin amanda!:D
Filip älskar amanda!:)



Ooh! Look där uppe!

Nån har brutit sig in i min dagbok! Aaaah!

Meen, då fick jag reda på det!:) Jag är nämligen kär i den där pojken, Filip, jag också. Vi är liksom kära i varandra, och det är det som är så bra tycker jag:)

”Mina tankar är vapen som slåss” skulle egentligen vara rubriken idag. Men nu blev det ju inte så. Eller vänta nu, jag kan kanske skriva det inom parentestecken, eeefter det som Fejlipp skrivit? Jomenvisst, så får det bli. Sisådärja. Mina tankar är vapen som slåss, mina tankar är vapen för oss. Thåååström! Pappa och jag sjöng den när vi var ute och sprang idag. Mamma var med också. Vi körde ”Ärtrundan” eller vad de kallade den, riktigt trevligt. Vi var ju nästan som ett litet gäng, ju.

Sen kom Elin. Elin Zaulich, som jag inte träffat since skolavslutningen. Guu, så glad jag blev, även om hon bara var här i tjugo futtiga minuter. Men tänk så mycket man kan få sagt på den lillalilla tiden! Jag vet nog nästan aaallt som är viktigt att veta om Folkuniversitetet i Norrköping nu.

----> Only YOU can reach my heart


Det var något roligt som någon sa idag, på någon lektion, tror jag. Jag har för mig att det kan ha vart Alex som sa det där roliga. Han brukar säga såna saker. Ni kan ju få reda på det senare, om det nu var så roligt att det är värt att skriva upp vid ett senare tillfälle.



Filip är helt ny nu ju! Han har köpt nya braller, ny tröja, nya kalsånger, nya skor och han har ny frisyr! Inte kloookt!

Träffade Erik på tåget imorse, också. Han sa att han träffat Olivia på morgonen och att hon skulle åka in och be. HAHA, Erik..

Låvet!

Sön 31 okt 2004 17:25
Övrigt, 19 läsare totalt


Nu har man varit på Smålandskavlen också, jajemensan. Jag sprang förstasträckan igårkväll, det gick riktigt bra faktiskt! Skönt det. Kom fyra på sträckan! Filip kom tvåa på sin. Braaaa där!:D Stina och jag hade en riktigt trevlig pratstund igårkväll, haha, hela gympasalen måste verkligen ha hört vad vi pratade om! Gaaash, haha.
Okaj. Imorrn börjar skolan. Mjo, inget kul kanske, men nu ska man fan inte klaga. Jag har haft ett riktigt toppenlov. Det var verkligen välbehövt! Jag har:
• Varit i Örebro [Fiiiiilip!<3]
• Varit i Eksjö! [Fiiiiilip!<3] ;)
• Haft filmkväll med Bobbsan & Prat
• Varit lite av en baarnvakt till Knoll och Tott
• Vart på Åhlens klubbkväll! :P
• Sett på Bio! [Populärmusik från Vittula - KANON!]
• Smååålands!


Så det så! Så nu kan faktiskt skolan få börja igen. För jag får träffa Filipen igen redan på torsdag. Faktiskt!
Fast nu har jag rätt tråkigt. Sitter mest och försöker ta vara på de allra sista lovtimmarna..



MEN då plockar jag fram min jojo, min jojo, min jojo
dom tystnar gapar och stirrar på mig när jag visar dom mina trix
en vanlig och enkel jojo, min jojo, min jojo
den snurrar spinner går upp och går ner bara handleden gör ett knix



Älskar dig, Filip!!

Cinema in the eveniiiing?

Fre 29 okt 2004 14:21
Övrigt, 21 läsare totalt


Faan vad datorn segar! Kan det bero på; a) för mycket spel och låtar och shit som tar bautaplats b) att vi har virus på datorn c) att den är arg på mig?

Jävlarvadjobbigt att fylla i ansökningspapprena! Har bara fyllt i hälften av resultaten och nu orkar jag inte mer. Dom behöver väl inte ha alldeles perfekt..? Vet inte vad jag ska skriva heller. Ååh nu är lovet jättetråkigt, men jag vill inte börja igen heller, för jag har inte gjort nått skolarbete fast jag har massor att göra.. Gaaah, jag hinner inte med livet!

Bio ikväll? Bobbsan, vi hörs sen.

LöööölöläläLALA

Ons 27 okt 2004 22:45
Övrigt, 21 läsare totalt


[11:07] Gooomorron, gomorron, gomorron. Olivia undrade just om inte jag hade lust att följa med till Kumla i helgen. Haha, kanske nån annan dag, min vän. :) I helgen är det faktiskt Smålandskavlen. Jag springer förstasträckan, och det gör Filip också! Så vi kommer ha hela söndagen för oss själva!:)

Snart måste jag gå och duscha och sedan städa rummet. Är det det här som innebär lov?:P

[22:43] Det blev ingen ferre, nepps, istället blev det filmkväll med Stibo och Mallan! En beckfilm och så dokumentären. Usch, den var tragisk. :( Jaaoo, Bobbi ska sova här, så nu ska vi se en Beck till. Höhö!

Vill inte åka hem:(

Tis 26 okt 2004 22:25
Övrigt, 19 läsare totalt


[10:11] Ännu en morgon i Eksjö. Har just vart och duuuuschat.. ;)
Filip har lektion i två timmar och lite till. Herregud, jag har inte ens ätit frukost än. Blir väl till att följa med Malin och Lisa till skolans matsal. Idag ska vi åka hem!:( Tråkigt, jag vill vara med Filip jääääämt ju!

[13:32] Sheeet vad seg jag är. Jättetrött, även fast jag inte gjort nått speciellt. Det är skönt att sitta här på rummet, lyssna på Kent och tänka. Lov är gött. Eksjöbesöket har varit mycket trevligare än vad jag vågat hoppas. Tidigare har jag alltid känt mig så ivägen när jag har vart här, så ”dålig” på nått sätt (typ att alla som går förbi tänker ”Du var för dålig, du kom inte in. Så va faan gör du här!?”). Men den här gången har jag känt mig mer välkommen, allt har varit jättetrevligt.

Ikväll när jag kommer hem har Ola, Julia & Josefina åkt till mormor. Mamma och pappa är i Stockholm, jag vet inte om de kommer ikväll eller imorrn. Men lugnt kommer det att vara hemma, iallafall. Sköönt. Jag är så trött, så seg. Jag vill bara ta det lugnt, eller festa. Festa, det vore nått det! Snart är det Säcka, ska bli jävligt skoj.. Det är tokmånga som ska dit, ju!

kärlekspromenad
man kramar varandra, kysser
man känner värmen och pratar
pratar på ett fint sätt
sätter sig på en klippa bredvid vattnet
lycklig & glad
det är kärlek


[22:03] Hemma igen. Kom hem till ett tyst, mörkt hus. Att vara ensam hemma är bland det läskigaste som finns! Var tvungen att ringa Filip och prata tills mamma och pappa kom hem. Pappa hade köpt Sugarplum Fairys CD till mig och av mamma fick jag en ny parfym. Tack!:)

Jag hittade en flaskpost idag.

”Jag sprang för att stå still..”

Konsumfrukost

Mån 25 okt 2004 12:20
Övrigt, 20 läsare totalt


[10:32] Nu är jag i EKSJÖ!
Hej hej Eksjö. Lite ensamt här på rummet faktiskt. Lyssnar på Kent och tänker på hur underbart det är att vara tillsammans med Filip.. Han slutar inte förrän tjugo över tre idag, och sen har han träning vid halv fyra!:/ Jag har inte ätit frukost än, den har de packat bort för länge sen.. Och undra vart Lisa och jag ska äta mat sen då? Inte på skolan, kanske..

Jag har varit i Örebro hela helgen. Eller, iallafall fredag-lördag. Det har varit jättejättetokmysigt! Sen igår vare tävling, men den gick inget bra.. Min hals är i upplösningstillstånd.. :P

Yeah yeah, om man skulle ta och gå och hämta lisa då kanske. Jag vill duscha. Kan ju inte träna.. Filip har idrott nu, han. Vi åt pizza i Tranås igår, satt på stationen och smaskade.. Sen när vi skulle åka buss så kom Jossa och Emil på samma!:) Sen igårkväll såg vi på Shrek 2 på Emils dator, Emil & Lina, jag & Filip, Axel & Erik och Lisa & Björnen Badminton. Så det så! ÅHh SMS! Haha, det var nån som ändrat Filips nummer på min telefon igår, så att jag skulle skicka till nån annan när jag skulle skicka till han.. :P Emils nummer var det.. Jaja, nu fick jag sms av Lisa att honvill att jag ska komma ner till henne (hon sover i Malins rum) för hon är vrålhungrig. Jag KOMMER, Lisa!

[12:17] Nu har Lisa och jag varit och handlat frulle.. Glass, yoghurt, muu-mjölk, wienerbröd, riskakor och bananer. Så nu ligger allt som en klump i magen, ungefär.

Förresten färgade jag håret på Filip häromdagen, fast det blev knappt nån skillnad.. Lite mörkare, liite. Hejdå!

there's a light that never goes out

Tors 21 okt 2004 21:06
Övrigt, 20 läsare totalt


- Jorå, saat’ee säger:
”There’s a light that never goes out gör så att man får en total jävla musikalisk orgasm”

Hahaha! Jorik, Jorik, Jorik. SÅ kul grabb!

Oopsie, jag har lite läxor tills imorrn, men dom orkar jag inte göra. Jag är kär, kär, KÄR i min Filip! Förresten har Stina opererats nu.. Borde slå henne en pling, men tänk om hon har ont och måste sova och så? Jag ringer dig imorrn, Bobbsan. Jag var hos tandläkaren idag. Attsans, jag hade ett hål.

- Jorå, saat’ee säger:
nämen seriöst, du måste skaaaaaffa There’s a light
- Jorå, saat’ee säger:
du anar inte
- Jorå, saat’ee säger:
din syn på världen BLIR annorlunda


Jag ska, jag skaaa!:P

Imorrn ska jag till Garphyttan! Tjohej! Och efter imorrn är det lov! Ska bli sååå underbart. Mamma och jag var på JC clubfest idag, förresten. Så jag köpte en ny tröja och massa snusnäsdukar, eller vad de heter. Men jag ska ju inte ha dom att snyta mig i!:P

Jaja, nu har jag inget mer att säga. Faster Agathas testamente är kul, och Filip är underbarast.

Frystorkad bananpuré

Ons 20 okt 2004 19:34
Övrigt, 19 läsare totalt


Tjolahopp! Sitter hos OLIVIA, ååh, det är så underbart att träffa henne! Vi träffas verkligen nästan aldrig... Inte helgerna, då är det tävlingar. Inte veckorna, olika tåg, olika skolor, olika scheman. Inte kvällarna, olika läxor, olika långa skoldagar och olika intressen. Men idag sitter jag hemma hos familjen Niklasson! :D

Jag fick en hands-free av Olivia. De’ du!

Och idag slarvade jag bort mammas försäkringsbevis till hennes klocka. Jag och Stina gick och letade i alla affärer vi vart i, men vi fann det icke. Men så visade det sig, efter att vi letat som ena riktiga galningar, att man inte behöver försäkringsbeviset. Dorm.

Ähhm. Bobbsan opererades idag. Hoppashoppashoppas det gick bra!

Har sålt Winnerbäckbiljetterna nu också! Braaa där.

Det är så mycket...

..som jag har tänkt att jag ska skriva här idag.. Så mycket jag vill ha sagt, som jag vill att ni ska förstå, men när jag väl sätter mig här förmår jag mig inte skriva något av det. Det blir bara så fel. Ni skulle inte förstå.

Snart toffelhelg!

Fre 15 okt 2004 18:22
Övrigt, 19 läsare totalt


Jag har köpt nya byxor! Och ny tröja! Känns jääävligt bra, fast nu är födelsedagspengarna slutt. Var mysigt värre att knalla på stan med Prat, hon är sååå härlig! Bobbsan var med ett tag hon också, men sen skulle hon och gymma, hurtig som hon är. Det var trevligt!

Snart kommer Jossa. Det är ju daladubbeln i helgen. Sjunde året vi springer tillsammans, hon och jag. Nån som slår det? Två vinster har vi i bakfickan också. Det blir en tredje i helgen, promise!:P Imorrn går bussen klockan sex, oohyeeah. Det är ju TOFFELHELG med Filip!:) Jippie!!!

Nån som vill köpa Winnerbäckbiljetter??

Nån som vill köpa biljetter till Lasse?

Tors 14 okt 2004 21:04
Övrigt, 23 läsare totalt


Det var någonting jag skulle skriva.. Om jag bara kunde påminna mig om vad.
Lockarna uppenbarade sig när jag tvättade håret. Det blev faktiskt ganska bra när det var lockigt också. Men jag vill inte se ut så här! Ge mig mitt gamla hår tillbaka, NÅN!!

”HAHA! Jo, det var väl snyggt.. Men jag skulle aldrig låta dem klippa mig sådär!” (Med stark betoning på ”aldrig”)
”Hmm.. Det är ju iallafall snyggt framifrån?”


Amagadd. IG på samhällskunskapen.. Men attsingen serru, politik är inget för mig! Jag hade faktiskt VG på spanskaprovet och det är jag såhäääär nöjd med!

Wannadies är faktiskt bra. Jag ska börja göra som Jakob, gå till bibblan och låna skivor, ta hem dom, bränna dom, lämna tillbaka och sedan låna nya. Det är ju verkligen toppen, ju! Förresten ska jag sälja Winnerbäckbiljetterna, tror jag.. Elsa kanske ska handla dom. Och om hon inte vill ha dom får gärna nån annan köpa dom. Nån som vill? 295:- per ticket. 24:e oktober.

Hårmodell!

Ons 13 okt 2004 21:26
Övrigt, 21 läsare totalt


Ja, det är vad jag har varit! För L’oréal. Det var en tjej som kom fram till mig när jag gick på stan och frågade om jag kunde tänka mig vara med. Mat, klippning, färgning och visning sen på kvällen. Alltsammans heeelt gratis! Givetvis att jag ville vara med!

Tillbringade hela dagen i frisörsalongen, tillsammans med åtta andra tjejor och tre grabbar, alla i olika åldrar nästan, allt från 13 till 38 år! Men kul var det, och roligt att se hur alla blev! Sedan var det visning på kvällen i konsert&kongress. Vi klipptes klart på scenen, och när man var klar fick man gå fram och snurra runt och sedan gå ut. Jag hade världens tweedkjol, pumps linne och halsduk (kändes verkligen inte som jag!) och var helt svartsminkad runt ögonen. Och HÅRET sen! Det är jättekort! Och så är det som längre hårslingor som hänger ner över.. Färgat i tre olika färger.. Så det var en dyr klippning jag fick! Men är den fin..?:S

Idag var det Bokens Dag, så det var författarbesök i skolan. Han som skrivit ’’Ett öga rött’’, var och hälsade på (jag fick hans autograf! Uuuuh!) Och efter det var det uppsatsskrivning i flera timmar.. Gäsp!

Jag har fått min present av Stina och Lisa!:D Winnerbäckskivan! Fattar ni hur glad jag blev eller?? Ooh, ni är bäst! Tack så jättemycket! Och så har jag fått en dyngcool klocka också, en väggklocka med Elvis på:) Mina vänner är underbara! Tack!:)

Filip är också underbar.. MER än underbar. Och där loggade han in!:D Som ett tecken, liksom..!;)

Fusk? Haha, naaää!

Mån 11 okt 2004 17:18
Övrigt, 22 läsare totalt


Det är en sak jag skulle vilja framföra: Imorrn fyller min lillebror år. Alla som läser detta är SKYLDIGA att skriva ett grattisinlägg till honom imorrn, om ni kommer ihåg? Bra. [ola_jehaa]

Attji! Där nös jag igen! Jag håller nog på att bli förkyld!:S

Hade naturkunskapsprov idag som inte gick bra, så det känns surt. När vi har prov får vi som träskivor att ställa upp mellan varandra så att man inte ska kunna kika vad polarn bredvid skriver. Mitt papper låg lite inunder träskivan, in på Elsas sida, för hon satt bredvid mig. Så helt plötsligt försvann halva mitt papper in till hennes sida, lite lagom diskret. När jag drog tillbaka det hade hon skrivit ”hej” på det, haha, så jag svarade ”hej elsa!”. Konversationen fortsatte; ”Vad är svaret på fråga ett? Konstgödsling och svaveloxid?” ”Vet inte!!:S Fråga två då?” etc. Ååh, det var så roligt! Och när Ragna kom förbi försökte vi se så oskyldiga ut som möjligt. Frågan är om vi lyckades:P

På rasten innan svenskan satt vi och diskuterade massor med Putte, Erik och Christian. Jag blir helt förundrad, de kan verkligen så mycket om politik och allmänt svåra ord och sånt där. Sedan förpassade vi oss till biblioteket, intog våra platser i fåtöljerna och snackade musik. Hittade massa bra skivor, som jag ska gå och låna nån dag. Det var verkligen jättetrevligt!
Erik: ”Alla musikprofilare är verkligen SÅ kul. Och så du förstås, Amanda!” :)

Elsa, (den lilla tjejen med de stora byxorna), köpte en chokladboll som innehöll ägg, mjölk och nötter. Elsa tål ingetdera. ”Jag kan visst äta den här! Jag har gjort det maaassa gånger förut, jag lovar!” Och så när hon ätit upp: ”Oj, vad det kliar i halsen..!” Doooh. :P

twentyformanna

Sön 10 okt 2004 20:53
Övrigt, 16 läsare totalt


Ååh, vad jag är kär! Vi har det så bra ihop, allt är så.. underbart. Det är verkligen du och jag, Filip. ”Sittandes vid en fyr, hand i hand. Ända tills länge.” ;)

Allt känns bättre nu. Det var helt jävla förjävligt ett tag. Men just nu känns det bättre, oja. Hoppas det känns såhär imorrn kväll också. Isånafall är det nog ihållande.

Nu är helgen över! Jag har varit i Stockholm. Jag har sprungit 25-manna. Jag har haft roligt. Men jag är trött på att tävla. Snart är det uppehåll. Det kommer jag att vara glad över i ungefär två veckor. Sen kommer jag vilja tävla igen. Så jag ska egentligen inte säga något.
Jag sprang fjärdesträckan. Det gick sådär, var ju en aplätt bana och jag lyckades bomma. Tog fel stig. Så det var lite klantigt. Laget blev trettitrea till sist, i vilket fall. På kvällen började alla ”stora” (18+) att fixa i årdning sig inför den kommande 25-mannafesten. Jag ville också festa. Stina, Malin, Lisa, Fredd och Elin kommer ju in nästa år. Det gör inte jag. Men har jag tur kommer jag in året efter det! Iallafall så lyckades vi övertala Bjowi att gå. Han ville först inte, han påstod att han var "för gammal". Trams! Sedan fixade vi hans hår, fast det blev bättre när han gjorde det själv. Innan han gick fick han lova Stina att hela kvällen skulle ägnas åt flickspring. Hörde att det hade vart massa icke-orienterare på festen! Inte konstigt att Katarina och Fredrik blev rädda.

Sen var det korttävling idag. Den tog nästan kål på mig. Jävla tankar, om dom bara kunde försvinna. Men sånt förstår sig ingen annan på. Inte jag själv heller. Så det är nog bäst att jag försöker undvika dom.

Ojojoj, vad roligt det var när vi skrämde Davvsan med hörluren till Stinas mp3. Han sov. Stina höll den vid hans öra och drog på högsta volym med O-zonelåten. Vilken MIN! Ohh vad roligt det var! Sen vågade inte Davvsan sova igen..

Jihu för att vara lokare! Det är så fantastiskt kul. Hur många vänner som helst, alla tycker om en för den man är. Vi har så roligt! Tack, tack, att jag får vara en av er. En av oss!:)

Hip hip hip hip hip hip HOORAY!

Fre 8 okt 2004 21:08
Övrigt, 19 läsare totalt


I’m sitting here all by myself. Drinking wine, eating cake. No one’s here to celebrate me. No one’s here to say what I say: Hip Hip Hip Hip Hip Hip Hooray! It’s my birthday! I’m disco dancing alone, celebrating myself. It’s my birthday. I have a party on my own, singing songs to myself.
I don’t mind, I don’t care, that no one’s here to celebrate me. I have bought presents to me, and me, myself and I are having FUN
Hip Hip Hip Hip Hip Hip Hooray!


Haha, nej, så farligt är det inte. Det är faktiskt HUR många som helst som har sagt grattis, och det känns helt underbart!:) TACK, alla som har grattat mig! Det betyder jättemycket!

Filip ringde klockan tolv mittinatten. Han är underbar, är så glad att jag har dig ska du veta!

Så nu sitter jag här i nya byxor, ny tröja, nytt skärp, ny parfym och där uppe hänger min nya jacka. Mina nya skor står där uppe också. Och min nya skiva går rundgång i CD-spelaren däruppe. Jag känner mig ganska.. Ny.

42 nya gästboksinlägg (!!!!). Gaash!

Jag vill ringa Filip, men han är hos Olle. Så jag vill inte störa. Men imorrn träffas vi! Jag blir så glad av att tänka tanken.. Han och jag. Det är verkligen underbart.

Pierre Biesverre

Tors 7 okt 2004 20:41
Övrigt, 14 läsare totalt


Eller Pjär Besvär. Välj själv!

[18:00] Haaaha, den här dagen har varir rolig som få! Redovisning på engelskan. Gick bra i början för mig, men jag hade ett stycke på slutet som jag verkligen inte fattade ett SMACK av. Och just när jag satt och läste det kom engelskaläraren och lyssnade. Det gjorde mig ju inte säkrare på vad det var jag läste, nejnej, jag började staka och läsa fel. Jihu. Min vanliga tur, javisst.

-Vad för musikstilar har vi fått från USA, då?
-R n' B!
-Tyvärr, honom har jag inte hört talas om. Nån annan?

 
Än en gång förklarade Cissi (smått ironiskt, såklart) att hon inte ”attraheras” av Karl, som hon uttrycker det. Sedan jämförde Karl och jag ärr. Vi har startat en ny tävling; Den som har coolast sår och ärr vinner. Så nu ska jag börja samla sår! (Fotnot: det måste vara idrottsskador) Sedan satt vi och läste ”Spanskafraser som kan vara användbara i klassrummet”.

Vi stod i matkön i en evighet kändes det som. Och så när vi kommer fram så är pannkakorna slut! Vi fick äta potatisbullar och makaroner. Och jag som hade sparat mig till pannkakorna! Åuusch vad sur jag blev. Förresten fick jag VG på engelskaprovet! Jag är nog HUR nöjd som helst! Ojoj, vad mina dagböcker börjar bli tråkiga och ointressanta och särskrivna. ”Jag måste bort.” Nej, inte bort, men jag borde försöka börja skriva lite mer intressant och lite mer sammanhängande, kanske. Chihuaha! Haha, varför lyssnar jag på Chihuaha? Omajgaaadd. Nu har jag bytt. The Crash - Star. ”Jag flätade ett nät av kärlekens ord, ett nät ämnat för dig” vad fint det var! Jag läste det på lajv, eller vad det heter. Oh, igårkväll satt jag och plinkade lite gitarr! Visserligen var den väldigt ostämd, men det gjorde inte så mycket.

[20:37] Nu har mamma och jag varit på Kicks Club-kväll. Haha, det var trevligt. Men jag köpte ingen ny parfym. För den jag ville ha fanns bara i fetingflaska, och jag vill bara ha en liten. Men jag köpte mig en rouge, en maskara och puder, och så fick man massa gratisgrejer. Bjöd på kex och godis och läsk gjorde dom också, det var riktigt trevligt! Och så när mamma och jag skulle gå till bussen (pappa & julia kom för att hämta oss) så får jag syn på ingen mindre än ARVID inne på McDonalds! Så då fick jag mig en liten pratstund med honom också, det var trevligt..

-->> Imorrn blir jag 16!

Dagbok den 6/10

Ons 6 okt 2004 18:07
Övrigt, 15 läsare totalt


Lisa, jag får också köra bil snart! Brumbrum!:D Ja, vem vet, kanske blir det jag som får köra bussen till 25-manna? Höhö.

Nu har jag skrivit min redovisning om leoparden. På engelska. Herretjafs. Jag gjorde preciiis så, som man inte ska göra. Jag kopierade i stort sett allt från en sida på internet, skrev hela meningar på ett a4 och orkar inte öva på vad jag ska säga.. Inte så bra, kanske.

Vaddå ”Hej?”. Miffo.

Pjuu. Gjorde engelskaprovet idag också. Höll på att inte hitta till salen! Provet gick visserligen bajsdåligt, men det är inget jag kan rå för! Jag övade faktiskt massa idag, men det var ju bara massa sär-ord med som vi inte haft. Bläää.

”Ear & Air. Det är en jävla skillnad!” Haha!:) Adam hade förresten tagit maaassa fina bilder med sin kamera, typ på en gata i stan och på folk i skolan. Han hade framkallat dom själv. Jättefina, jag vill också ta kort och framkalla själv!

Menvaihelvete..!

Tis 5 okt 2004 22:02
Övrigt, 19 läsare totalt


Vafaaaaan! Hela jävla dagboken raderad. Gruuuff.
Men jag minns att jag började med att skriva ”Godafton. Först och främst vill jag säga: TISDAGEN ÄR ÖVER! Gööött.”
Sedan skrev jag lite om träningen, tror jag. Den gick faktiskt bra. Träningen var kul. 11 km, 72 minuter. Tiden är väl sådär, men jag slog Malin och Matilda, så jag är nöjd! Hade lite problem med koncentrationen, bara.

Nått annat som jag har lite problem med är den där dumma skolan. Allvarligt, jag är helt totalt omotiverad till allt som har med den att göra. Jag lever bara på helgerna. Engelskaprov imorrn. Övat? Nix. Samhällskunskapstest idag. Övat? Noep. Spanskaprov i fredags. Övat? Inte en chans. Svenskaprov på torsdag. Övat? JA!:D

Vi har inte fullt lag på Smålandskavlen. Det är bara jag, Linnea och Emma än så länge. Men jag har frågat Julia, hon borde väl kunna springa den korta? Det vore i vilket fall som helst mysigt om hon ville åka med. Då skulle det bli en systerhelg!

Här följer en konversation Stina och mig emellan, igår på naturkunskapen. Vi hade just läst sex sidor om miljöförgiftningarna i Östersjön:
Jag: Varför är det så dåligt vatten i Östersjön, för?
Stina: För att det kommer in så lite nytt salt vatten, eftersom det är ett så litet sund mellan Sverige och Danmark.
Jag: Men Medelhavet, då? Gibraltarsundet är ju inte heller speciellt stort.
Stina: Ammeee. Medelhavet är ju en SJÖ!

Brännässlor borde mördas. Eller, ännu värre, skjutas!
Fy bubblan för dom.

Jag är SÅHÄÄR kär i min Filip! Minä rakastan sinua:)

Du får om du vill,

Mån 4 okt 2004 17:52
Övrigt, 14 läsare totalt


det blir trångt för min soffa är smal


Helgen var underbar! Filip skulle inte komma förrän klockan halv sju. Vid halv fem ringer han, så jag undrar om han kommit på tåget? ”Jag klev just av tåget i Linghem, kommer du och möter mig?” Åååh vad jag tycker om den pojken!:)

Shrek 2 var kul, riktigt kul!

Ekorren Cup i lördags var det också. Jag och Bobby var speakrar. Det var jätteskoj! Haha, man hade ju världens makt!:P
”Alla som hör mig vinkar!” Resultat: Alla som hörde mig vinkade! Det vill säga, hela TC! Liite hett.

Sedan kom Fejlip in till stan, så vi spatserade runt lite i alla möjliga affärer. Han köpte sig ett par byxor och en tröja. Finfint!:)

Och idag rå. Tjallalala. Jag ooorkade bara inte vänta från klockan elva till klockan ett för att ha svenska med en tjej som inte kan mer om språket än vad jag kan. Förlåt, det är töntigt att åka hem, men jag pallade inte. Bara det inte blir en vana. Men nu har jag iallafall gjort alla mina läxor.

Och vet ni? Omprovstiden är lagd på onsdag, en timme efter det att jag slutar!! Så jag måste stanna sketalänge för att få göra ett PROV som jag inte ens övat till. Det känns inte bra, helt enkelt. Korv! Grrrr..

Haha, klantamanda lyckades radera sin winamp-lista. GRR. Men nu fick jag chans att fräscha upp den iallafall.

Åh. Ledig dag. Phuu.

Tors 30 sep 2004 10:26
Övrigt, 20 läsare totalt


Ojdå.. Borde kanske förklara anledningen till mitt sjukhusbesök: I tisdags kväll fick jag ont i magen. Värre och värre blev det. Tillsist gjorde det så ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag låg bara och skrek!:/ Då körde vi in till akuten. Där fick jag (efter två och en halv timmes väntetid) smärtstillande medel, som inte hjälpte, men jag fick en dos till framåt sex och då försvann värken. Efter det har det försvunnit nästan helt, magontet kom tillbaka liite igårkväll men annars är det lugnt. Det konstiga är att dom inte visste vad det kunde va för nått. Muskelbristning eller blödning i bukmuskeln eller vad de pratade om :S Men ont gjorde det iallafall!:/

Ååh göttans med studiedag! Mamma är iväg på feelgood och får massage, så nu har jag hela huset för mig själv. Oj just ja, jag skulle ju ladda hem lite musik! Jag ville ha American Idiot med Green Day, men alla är paja. Blä. Sen ska jag färga håret, tror jag. Jag minns inte riktigt vad det är för hårfärg jag köpte, men det är sånt som märks. Det är det där jobbiga märket, iallafall, det som alltid blir fel.

Pratade med Anna igår. Det är så skönt att du finns, min vän! Vi kan verkligen prata om allt!:)

”Allting, allting, allting, ja allt, är nästan perfekt”

sjukhus..

Ons 29 sep 2004 22:56
Övrigt, 17 läsare totalt


Jag tycker inte om sjukhus. Det luktar läskigt, det luktar sjuk. Rosslande. Det luktar trasigt.. Ja, det luktar sjukhus. När jag kom in på akutmottagningen igår var jag livrädd. Dels för att det luktade som det gjorde, dels för att jag inte visste vad de skulle göra med mig.

Jag trodde jag skulle dö när dom skulle sätta in droppnålen. Fyfaaaaan! Jag ska aldrig mer hamna på sjukhus.

Fick åka hem imorse iallafall. De hittade inget direkt fel. :S Är hyfsat trött nu, somnade klockan sex imorse efter två doser medducin. Bläää vad jag hatar sprutor!:(

”Om alla par var som dig och Filip, skulle det inte finnas några skilsmässor i det här landet”

Den fruktade tisdagen

Tis 28 sep 2004 20:54
Övrigt, 18 läsare totalt


[10:19] Har haft idrott, och nu är det det vanliga hålet innan draman. Nått sär har bokat alla datorer den här veckan också, men vi har snott några i smyg, Eva och jag. Hoppas det inte kommer nån och tar dom. Fan vad skönt, snart är tisdagen över. Tisdag är veckans mest fruktade dag. Drama, uäääk! Och tillråga på allt är det ostochskinksås till mat idag. Uschåfyåblä!

Ikväll är det pappsens träning som gäller. Haha, jag är ju redan trött efter styrketräningen på idrotten! Yeahyeah.

Hasta la vista.

[20:46] Insider rapport: Okej, det var inte ostochskinksås. Det var fiskpanetter och potatis vilket är lika med mums, så dagen var inte helt åt helvete. Jag lyckades dock tappa bort min nyckel mellan dramalektionen och samhällskunskapen, så jag gick runt och toksurade där ett tag, tills jag fann den igen. Åkte hem till Stina efter skolan, och åkte sedan därifrån till träningen. Det var jätteskoj träning idag, man var tre i ett lag, och sen placerade sig en vid ettan, en vid tvåan och en stod kvar vid start. Sen skulle den som stod vid starten springa till första och växla till den som stod där, (och den som stod där sprang då iväg mot tvåan), och efter växlingen springa till trean och vänta på att den som stod vid tvåan skulle bli avlöst av den som från början stod vid ettan. Handuppräckning dom som fattar?:P

Jag och Malin har bytt skor.

Ååh! Nu är tisdagen över, imorrn är det kort dag, torsdag = studiedag och sen kommer FILIP! Underbart!:D

Skol-SM

Mån 27 sep 2004 22:06
Övrigt, 19 läsare totalt


[16:43] Malin satt i foajén och väntade på mig i fredags när skolan var slut. Vi sprang tillsammans till bussen och åkte hem till mig så att jag kunde packa. Sen blev det brått till tåget igen, men vi hann PRECIS med det. Kristin var redan ombord och hade tagit platser åt oss. I Linköping klev även Oscar på, och sedan var vi allihopa på resande fot. Helgens resmål var, till att börja med, Eksjö, för senare transport ner mot Ronneby och skol-SM. Väntade på buss 150 mot eksjö i tranås i en dryg timme, och sen tog bussen förti minuter. Väl framme väntar finaste pojken på oss och följer oss till elevhemmet. Där kikade vi in i alla rum och kollade när Lina och Kristin bakade bullar, tittade på idol och var allmännt i vägen. Kvällen var trevlig och riktigt mysig, fick ju sova hos Filipen min :)

Uppstigning klockan sju, bussen gick klockan åtta. Hipphipp på vägen ner. Kom fram ungefär vid tio eller nått, jag startade 12:42 så det var ju lugnt. Lina en minut efter, - jippie! Inte. Hon var ifatt till fyran, grr! :P Gaah, jag var över två och en halv minut efter Frida på sprint! Det är HUR mycket som helst!

Efter middagen [spaghetti & köttfärssås, vad annars? :P] knallade vi (vi = Jag, Filip, Anna, Erik, Kristin och Emil) iväg till Willys och handlade chips och vatten, och sedan, efter lite myspys, gick vi på pizzeria. Tog ett tag att hitta rätt där, haha! Sedan skulle vi gå på disko, men hade inte rillräckligt med biljetter, men si det fixade farbror amanda!:D Så in kom vi, fast det spelades såå kass musik, så Filip och jag gick hem tidigare än planerat. Men ääähähä vad tråkigt det här blev, orkar inte skriva mer. Men en sak som var så Jäääkla kul var, när Olof och Björn kom in i matsalen. Olof hade världens rispa under ögat.

Jag: Vad har du gjort, Olof!?
Björn: Han har fightats med Gunnar Gren.
Olof: Jag knäckte den jäveln!


Omajgadd, roligare pöjk får man leta efter. Ikväll är det sm-fest på elevhemmet.

[22:03] Internationella Klamydia-dagen idag. Haha, låter ju helt jätteknasigt. De delade ut kondomer i skolan. Shysst.

Ola och jag var ute och sprang förut, det var riktigt härligt faktiskt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. 40 minuter var vi ute. Förresten har jag nästan fyllt i klart mina Alléskolanpapper! Hoppashoppashoppas kommunen har ångrat sig..:/

Imorrn ska jag hem till Stina innan träningen. Göööött. Då slipper jag stressa så mycket.

Hoppas dom har roligt på festen..

Inte mycket, bara lite

Sön 26 sep 2004 21:44
Övrigt, 15 läsare totalt
Haha, jag orkar inte skriva något om skol-SM idag, men en sak vill jag ha sagt:

Filip, du är underbar.. Det finns ingen som du!

Asgarv

Tors 23 sep 2004 19:54
Övrigt, 16 läsare totalt


Oooooooohmajgadd. Då var svenskaredovisningen över! Jag sluddrade massor i börjar, det tyckte jag iallafall, fast Stina och Elsa sa att det inte märktes så tur det.. Alla gjorde faktiskt kanonbra ifrån sig, och uj vad skönt att ha det överstökat!

Ojojoj, det har faktiskt varit en trevlig dag idag. Vi skulle skicka kort till varandra på engelskan. Jag skickade till Jonathan. Det som Erik skulle skicka till mig skickades fel och hamnade hos Alex, haha. På korten skulle vi skriva om vår semester i Sydafrika (stört, jag vet) och om vilka djur vi sett under dagen. Roligt, Kristiina! :P

På samhällskunskapen:
- Vem är det som utser statsråden i regeringen, Adam?
- E-type..?


Under spanskalektionen sen då.. Jag har inte skrattat så mycket under en lektion på länge, länge.. Det var då inte själva spanskan som var kul, utan personerna som har spanska. Kalle lånade Cissis och mina hårsnoddar och satte upp två tofsar. Cissi irriterade sig nått enormt på att han satte upp så fult, så hon drog ur dom för att sätta upp hans hår själv. Spanskafröken, Katja, frågade vad de sysslade med och bad dom lyssna på undervisningen och sluta upp. Kalle: ”Men hon masserar ju bara min hårbotten! Sabba inte det här nu, du ser väl att jag har halva inne?!” Åååh vad kul det var! Sen startar en diskussion om att vi borde se på film istället för att ha prov och skit, Katja undrade vilken film vi i sånafall skulle vilja se, någon lägger fram ett förslag och någon annan frågar om filmen är manlig? Kalle skriker; ”OM den är! Huvudrollsinnehavaren är JÄTTEHÅRIG!” Ojojoj, det här kanske inte låter skoj, men det VAR så jääkla kul!

Jag har köpt en jacka också, förresten! En på carlings. Den ska jag också få i födelsedagspresent!:)

Träffade Helena Boodh på stan igår! Ååh vad glad jag blev att se henne! Har verkligen inte träffat henne på år och dar! Hon skulle på anställningsintervju, för hon skulle försöka bli telefonförsäljare. Alltså en sån som ringer upp och säljer.

På tal om att träffa folk, jag träffade Kalle (inte spanska-Kalle:P) på bussen imorse! Konstigt, vi har inte träffats alls sen Stångebro, och nu har vi träffats två gånger på två dagar. Trevligt var det, iallafall.

Nu lider vi inte av godisbrist iallafall!:)

Ons 22 sep 2004 21:29
Övrigt, 14 läsare totalt


Jag har gjort ett lotteri av mina drömmar
och kommit fram till att jag blott finns till för dig
ge mig en vink och du får mina drömmar
ta en lott och du får hela mig!


Godis för tusen spänn. Vi handlade godis för tusen spänn. Haha, gottgottigottgott!
Jag har köpt nya byxor idag! Fast det vet jag inte om än, för jag ska få dom i födelsedagspresent. Ett skärp har jag köpt också, som jag inte heller vet något om egentligen. ”Råkade” paja min telefon, så nu är den på inlämning och jag har en lånetelefon. (Jag fick en såndär som jag alltid får och som jag har så länge jag kan för den är bättre än min vanliga)

Vi köpte oss en sånadära digitalbox också, eller vad det heter. Så nu kan vi titta på ALLA kanalerna i två veckor. Det är ju nått att ha. Eller inte. Men dom andra tycks tycka det, iallafall.

Ååh, så ska Filip på ”idrottsgymnasieträff” just den dagen då jag har studiedag och skulle komma på besök! Bläää! :(

”Skriver man trehundrafemtio får man ALLTID rätt!” citerat vår mattelärare.

Tölp = knölaktig person. Stina slog upp ordet på svenskan. Skum förklaring:P Jaja, nu orkar jag inte skriva mer. JAG ÄLSKAR FILIP!

Grattis, mor!

Tis 21 sep 2004 22:47
Övrigt, 15 läsare totalt


Goderkvälls. Oj, nu äter jag popcorn vid datorn och fader Abraham blir sur. Attans bananer! Har tillbringat hela kvällen på LOK-gården, det var vi som hade fikat såatte.. Var på Ekorren Cup-möte, fick reda på att jag ska transportera ut högtalarna till TC :S
25-mannaträning nu på kvällen, förresten. Riktigt kul, gick bra! Johan var där också, jag blir helt till mig när jag ser Hagabydressen:) Åh, Filip, vad jag tycker mycket om dig!
Nu är alltså tisdagen avklarad. Gööött! Det är verkligen den jobbigaste dagen av alla dagar. På andraplats kommer torsdagen. Imorrn ska mamma komma in till stan, vi ska köpa vrålbilligt godis på axfood för mamma har lyckats lura till sig ett medlemskort där, höhö, och sen ska vi fika och kolla på parfymer och flamsa runt. Leta efter present till Ola också, kanske. OJ JUST! Det är mammas födelsedag idag! Glömde visst säga det. Grattis, mor!

Min telefon är helt sär! Kan ingen be den skärpa till sig? För den tycks ha slutat upp med att lyssna på mig. Menee.. Kanske ska sova nu. Fast först ska jag säga att lag Vit vann basketen idag! Bra kämpat, polare!;)

VM, brustabletter och kylskåp

Mån 20 sep 2004 17:58
Övrigt, 20 läsare totalt


Hej Svej allahopa! Började dagen med att ha naturkunskap och läsa om ozonskiktet och freoner. Under den här lektionen kläckte Victor dagens kommentar; Aaah, det brinner, rädda alla barn, kvinnor och kylskåp!
Han är görsköj, den där pöjken. Efter Ragnas lektion hade vi matematik, och även där inträffade ett par roliga saker. Bland annat vår mattelärarinnas uttalade angående snusprillorna på väggarna; De kletar dom väl där för att de ska använda snuset igen senare, men man kan väl lägga snusen i lite papper istället för att kleta den på väggen medans man har lektion?
Dufus. Haha.

Dagens strumpor: Victors rosa tåstrumpor med kossor på. Varför i hela friden hade han dom?:P

Vår svenskalärares ursäkt för att hon kom åtta minuter försent till lektionen: Men hissen var seg!

Haha, håhåjaja. Det har varit en skrattvänlig dag. På samma sätt som VM-kavlen var publikvänlig. Jag förstår inte att SVT inte sände från VM på bättre sändningstider! Fast man ska väl vara glad att de sände överhuvudtaget, antar jag. Huu, så spännande det var igår, sistasträckan i damkavlen. GULD till Sverige! Heja SVÄRJE!:]
Pizzeria Bobby i lördags kväll = mumsig pizza PLUS klockrent namn. Dom verkade gilla hästar där, iallafall. När Bjowi tyckte att vi hade för roligt sa han till oss på skarpen; ”Nej, nu har ni på TOK för kul! Låt oss byta samtalsämne och prata om något tråkigare. Vad sägs om brustabletter?” Han är SKÖN, den mannen. Hela resan var visserligen helskoj, det är så mysigt att bara åka några i en minibuss sådär! Parkerade på VIP-parkeringen på söndagen, bredvid Carro och Jenny! Liite hett, lämnade ett brev till dom innan vi åkte också. ”Från Malin, Amanda och Fred i VIP-bussen bredvid”. Tjohej! Jag kom in gratis på VM genom att uppge att jag var under femton :$. Ooopsie.

Ojoj, jag kanske borde berättat om VM i lite mer kronologisk ordning, men nu blev det som det blev; jag skrev det i den ordning det ploppade upp i hövvet.
Anna, du är en kanonvän!

Rubrik är överskattat.

Fre 17 sep 2004 20:48
Övrigt, 17 läsare totalt


Åhejåhå! Fick korten från kreta idag, ååh vad jag vill tillbaka till VÄRMEN! Inte klokt.. Idag efter skolan gick jag och Cissi in till staden och tog varsin glass på Bosses. Mums! Sedan gick vi in och tittade lite på skor i Gränden, innan jag följde henne till bussen. Vid busshållsplatsen stötte jag på Elin & Fredrik, och hängde på dem till Åhlens. Mycket trevligt!:) Sedan kom Julia, så gick vi på stan och letade efter present till mamma. Tänkte på en Kenzo-parfym, men den kostade 330:- och det var lite att ta i, tyckte vi.. Så det blev ett halsband från guldfynd.

Ahh nu orkar jag inte skriva mer. Imorrn blire VM! (Träffa Filip!!)
Stina har fått körtelfeber.. Så hon kan inte följa med.. Fy fan vad orättvist!:(

Förresten har jag pax på att sitta brevid Oscar!

Jag vill inte vara med i något som släpper in en sån som mig.. och om någon skulle älska mig och tycka jag var bra, då är han en idiot som inte är nått att ha..”
NEJ! Det där är inte sant. Bara lite låttexter som är rätt genomtänkta, tycker jag. Stefan Sundström, mina damer och herrar.

Lättare ragg?

Tors 16 sep 2004 19:54
Övrigt, 16 läsare totalt


Bibbedibabbediboom! Igår var jag på bra humör i skolan. Idag var jag helt SLUT! Hur trött som helst! Gäääsp. Och så har man de två segaste lektionerna av alla; Historia och Samhällskunskap. Eller, de är inte så sega kanske, men lååånga. Vi har matteprov nästa fredag, kom jag just på. Chéesus!

Snappade upp lite av en diskussion i korridoren. En pojke menade på, att tjejer har mycket lättare än killar att få ett ragg när dom går ut. Jag gick och funderade på det där uttalandet ett tag. Kom fram till att det inte borde stämma.. För varje gång en tjej får ett ragg, är det väl också en grabb som får ett? Så därför kan det väl inte vara lättare för oss tjejor? :S

Jag tycker synd om vår spanskalärarinna. Eller, egentligen gör jag inte det. Men jag BORDE nog göra det. Hon är bara FÖR mycket. Haha, det är så jag skrattar bara jag tänker på henne. Eller nej, det gör jag inte, men nästan. Det är ju synd om henne, egentligen. Mppfff...

Ohoj, vet ni? På min ’Snoddas serverar en skål’-skiva är ”En söt liten flicka” med! Fast den är med band och lite annorlunda text, - helfränt och kanonbra! Det enda jag saknar med låten är Winnerbäcks tal innan låten går igång på liveinspelningen: ”Åååhåå.. Det finns ett diskotek i Linköping som heter.. Cupolen” Annars är det full pott!

Jag har tränat idag, faktiskt. Gick riktigt bra, fast jag har lite ont i knät. Men det är nog bara en engångsförteelse. Åheej snart är torsdagen slut och då är det snart lördag!

Hey Witchdoctor! Give us the magic words!
Alright, it’s uh ih uh ah ah teng teng wallaballa bing bang.
Aaaaalright!

Lars Winnerbäck - En Söt Liten Flicka

Risgrynsgrötsgrisgryngrallegralle HA!

Ons 15 sep 2004 18:01
Övrigt, 19 läsare totalt


[tolv fämtisex] Di dong digi dang. Haha! Hejhej. Jag är här och lämnar ett stjärtmärke i snön. Eva, du är bara skööönast! Haha!:D

Ja. Hpmmf. Kanske ska ta och försöka skriva nått seriöst. Kortkort lång. Snart ska vi ha matte, jihu, då ska jag lyssna på Hives och David & the Citizens i min walkman. Walkman, ojoj vilket namn. Men så är det, det är amanda & walkmannen. Det var risgrinsgröt i skolan idag! Jag åt tills jag storknade nästan! Mmmmums! Och så har vi haft dumdyftspanska. Hon är verkligen trög, läraren! Och vår engelskalärare, då.. Kristiiina. Stinas kommentar: ”Hon går ju runt och ser ut som om hennes katt har dött flera gånger om”. Klockren!

Haha, det märks tydligt att jag fått en överdos av mat idag.

Victor undrade vilken som är min favoritlåt igår, för han och Johan ska visst bränna nån skiva. Jag gick hem och funderade på vilken jag skulle ge honom. Haha, kom på hur många favoriter som helst så jag gav honom en lång lista. ”Bästa Allmänt” ”Bästa NU” ”Bästa då” och hur många som helst. Men det går ju inte att bara bestämma sig för EN ju!

Bara matte kvar. Jag överlever!

[sjutton förtifem] I och med att Onsdagen nu också är genomliden, fastställer jag härmed att mer än halva veckan gått. Hurray!

Hörrni, idag har jag vart på bra humör. Ska vi ta och fira det, kanske? Skål!

Jag: ”Pappa..? Jag tror inte jag kan springa novembersprinten, föratte...”
Pappa: ”..Det är fest i Stockholm?”
Jag: ”HUR visste du det!?”
Pappa: ”Ptja, man har väl sina kontakter. Men jag hoppas ni tränar innan ni super skallen av er?”
Haha.. Skumrask!

Vänta, om jag dumdumar på en låt så ska ni gissa vilken jag lyssnar på nu? Hmhmhmmmmhmmmm haha så tog den slut. Jaja, det var The Crash med Still Alive iallafall.

Jag HAR fått en överdos av mat idag!

Kaffeutansockerärsomkärlekutankyssarkärlekuta nkyssarärsomingenkärlekalls!
(Om man inte gillar socker i kaffet då? Innebär det att man inte kan kyssas?:S)

En grej bara innan jag slutar! Jag lyssnar på Winnerbäck nu, ”Tretton trappor opp” från Dans med svåra steg. VET ni vad jag har fått för skiva?? Jo, en singel med SNODDAS! Jävlar i min lilla låda, det är ju bandet där Lars Winnerbäck spelade och sjöng INNAN han blev Lasse, liksom. Innan han blev soloartist och så. Pappas polare Patrik (hihi) håller på att leta fram fler gamla band med Lasse till mig. Toppenfenomenalt! Han extraknäcker ju som skivrecensent för en musiktidning, så han får massa skivor hemskickade till sig för att han ska lyssna pårom. Shysst!


Jag är kär i Filip.

David & the citizens.

Mån 13 sep 2004 17:39
Övrigt, 21 läsare totalt


Äntligen klar med historiaarbetet! Nu ska jag bara skicka iväg det via mail till min mycket trevlige historialärare, Ola, som för övrigt är alla mödrars favoritlärare. Fråga mig inte varför, kanske beror på att han är blott 25? Haha. Bra lärare är han iallafall.

Stina blev slapp i handen idag på naturkunskapen, haha. Vi var på stan under håltimman innan svenskan, hon, jag och Elsa, och inte visste jag att man kan ha så kul på HM! Vi hittade hur mycket kläder som helst, dömde och deklarerade, matchade och skrattade. Elsa provade mössa efter mössa, och Stina provade jeans efter jeans, och jag provade allt möjligt och lite till. Det gjorde dom också, iochförsej. Sedan köpte vi godis och gick tillbaka till skoleliskolan.

Sedan har jag nog inte så mycket mer att säga. Jens är en mycket snäll och trevlig pojke. Om han hittar en amandamössa ska han köpa den till mig, har han lovat. Linus är också en mycket snäll och trevlig pojke, han tröstade mig igår och sen snackade vi lite skit. Haha, det är nog det roligaste som finns, att snacka skit. Inte om personer, alltså, utan bara att snacka skit. Sånt som man funderar och funderat på, vilka som är tillsammans och vad man ska göra i helgen. Sånt som Olivia och jag är drottningar på att snacka om.

Jag såg Erik för första gången utan sin keps idag! Jo men visst. Nu har jag deffinitivt inget mer att säga. David & the Citizens gör vääääldigt bra musik!

Uessem.

Sön 12 sep 2004 19:43
Övrigt, 20 läsare totalt


Oh yeah, USM! Gick inget vidare. Gick faktiskt helt jävla urkasst. Åtminstone på lördagen. Men idag gick det kanonbra! Plockade från åtta till fyra, gjorde ett bra lopp och allt gick galant! Undrar just om det berodde på min uppladdning, som inte var någon uppladdning utan snarare sitta i fållan och sjunga ”En sockerbaaaagare, han bor i staaaden” tillsammans med Elsa, Julia och Carro och vänta på att Anton ska komma in för växling. Plötligt hör jag nån ropa mitt namn och vänder mig om mot kartplanket och ser där Anton stå och vifta med min karta. Oooopsie, sorry. Gav mig iväg ut på mitt lopp, iallafall. Kom ihop med en tjeja från Bohuslän-Dal vid 3:e och hade henne som släptåg ända till färvarningen, där de rapporterade till målet om en kommande spurtstrid. Aaah! Uppförsbacke till sista, tugga, tugga! Stämpla vid sista och försöka förflytta sig framåt på det uppförsluttande upploppet. [det var verkligen ett UPP-lopp!] Stämplade som sagt in som fjärde lag, min konkurrent fick håll till sista så hon var inte med in på upploppet. Grattis alla som fick pris i lördags, förresten! Särskilt stort fetinggrattis till Karin, Johan, Anton och Johanna som vann! Yaaooh. Det var coolt att man fick se allas vägval på skärmen. Tuffttufft.
Disco på kvällsingen, det var hett! Bokstavligt, alltså. Vi gick och handlade chips, jag och min respektive. Haha! Respektive, jaja, soffan också. Vi hade ett helt eget rum jag och Fejlipp sen! Ett helt klassrum för oss själva. Klockan halv åtta väcks vi av att nån dampar ut sina aggressioner på dörren. Det var Erik som ville komma in. Han lurade i oss [okej, mig iallafall] att bussarna skulle gå 8 istället för 9 men Filip avslöjade hans bedrägeri. Han skrev ”Död åt Amanda och Filip” på datorn och gick sin väg.

Dom som fann varann på uessem:
• Anna och Erik! Äääntligen!;)
• Kristin och Emil
• Rickard och Jennifer
• Anton och Sara
• Linus och Jossan


Men ändå är de inte hetare än mig och Filip, nej nej, det är det svårt att vara!;)
”Hörru, är det du som är Elsas syster?” Erik till Elsas tvillingbror.

Greeeeaaaat PARTY den 6/11! Öl-ol, javisst!;) Fan vad nice!

Mikaelskolan i Örebro har finbesök!

Fre 10 sep 2004 21:23
Övrigt, 11 läsare totalt


Tjenahopp allihopa! Nu sitter jag här, på Mikaelsskolan i Örebro, och skriver. Jag och Jossa fann oss en datamaskin som fungerade, och TILLOCHMED hade internet. Hett! Så jag tänkte plita ner några rader. Kom hit vid sju, och gick direkt till invigningen. Öronbedövande oväsen och tråkiga personer som pratade, men trevligt var det, för man träffade ju massa folk som man inte träffat på länge! Anna, Sara, Lina och allesammans. FILIP också!:) Så honom har jag umgåtts med hela kvällen, enda tills alldeles nyligen då han var tvungen att fara hem. Jaja, nu är det snart sovdags för mig och josselijossa, vi ska upp kvart i åtta imorn! Håll tummarna för mig imorrn hörrni, jag startar vid 12:02! Vi ses och hörs!
Herråååå!

HILDUR_WOW

Ons 8 sep 2004 12:28
Övrigt, 26 läsare totalt


Usch, imorse var det till att gå upp übertidigt för att hinna med tåget. Uäärk. Hittills har vi hunnit med att ha Spanska, naturkunskap och engelska. Matten börjar vid halv två. Intressant, javisst. Men jag hade nått jätteroligt att skriva här, det var därför jag började skriva, men jag har GLÖMT! Dååh. ”There was a war, a race against time”, bumburumbum.

Ohyeah, ikväll ska jag kanske till Olliebollie, trevligt trevligt!

I thought love was only true in fairytales..

Tis 7 sep 2004 14:14
Övrigt, 17 läsare totalt


[10:40].. And for someone else, but not for me! Men jag trodde fel! Tralllala, idag har jag sjungit mig hes. Eller, dagen är ju inte på långa vägar över än. Vi har faktiskt bara haft en lektion, - idrott. Vi får gå och äta om en kvart, och sedan är det drama på Elsas Hus. Undra vad vi får göra idag? Förresten måste jag bara få säga att ni skulle ha sett Victor förut på brännbollen.. Han satt fast i Jonathan i tio minuter, jag lovar! Jonathan kunde inte göra annat än ligga stilla och låta honom hållas. Det var så KUL! Ojaa, jag ska nog skriva ett sms till Filip nu. Det är konstigt, vad jag än sysslar med eller vad jag än gör, så finns alltid den pojken i mina tankar.. Och jag blir så glad över att tänka på honom..!

Lisa tycker inte ens det är roligt att sitta vid datorn längre. Då är det allvar.


Njaaaej nu är det matdags tror jag. Undrar just vad det är för käk idag? Pannbiff, sa Eva. Uschlan, tänk vad fint det skulle sitta med en cheeseburgare från McDonalds!:P Men nu måste vi tänka på formen, det är faktiskt USM till helgen. Och om man tar två knäckebröd, en ostskiva och så pannbiffen däremellan, blundar och intalar sig själv att det är en Big Mac man äter, så kanske det går? Haha, värt ett försök. Adios!

[14:06] Hellu again, världen. Nu har vi samhällskunskap, Amanda sitter och försöker hitta fakta om liberalismen, men herregud, det är ju hur komplicerat som helst! Haha, vi hade drama förut, jag och Eva. Det var SÅ skoj! Speciellt när vi skulle göra en ”pos”, och så frysa i den posen. Sedan skulle den andra svara på posen, så det blev som en dialog fast utan ljud och med fryst kroppsspråk istället. Ja, herregud, vad kul man kan ha. Vad kallar man en person som inget hellre vill än att man ska ta på den?
Sedan skulle man prata geggamoja och en person skulle vara tolk. Petters gäng var så himla roliga, ”Jasså, där finns det mycket svamp. Framförallt i skogen.” ”-Får jag låna dina stövlar? -Javisst, men ta dina egna raggsockar. -Går det bra med en huvudkudde?” Håhåjaja. Tre personer ska tillsammans bilda en häst, haha, den var kul också. Men man blir trött av drama! Och så är det träning i Grebo ikväll, och dit ska vi åka vid fem och jag kommer ju hem tjugo i.. Det blir stress idag också, och det kommer det nog bli på samtliga tisdagar framöver. Bdrumdrum.

Ojoj, nu ser jag att Stina sitter här bredvid och jobbar flitigt med socialismen. Måste väl ta tag i liberalismen nudå. Orka.. Åååh, uschusch. Men vi hörs. Tjarrå.

Höghusbarn leker inte med radhusbarn.

Mån 6 sep 2004 19:40
Övrigt, 14 läsare totalt


Tsigge ha tsigge ho. Tjenatjena. Ännu en skoldag avklarad, bara fyra kvar innan det är dags för Östergötland att storma Mikaelsskolan med sin överlägsenhet! Okej, jag skoja. Vet ni vad? Elsa blev invald i elevrådet idag! Oherrejösses vad glad hon blev. Men det får man inte säga till nån, inte än, för det ska dom säga på stormötet på fredag eller nått tror jag. Jag anmälde mig till skol-sm igår, förresten. Så nu är det usm, vm, skol-sm. Och sedan Ekorren Cup, där jag och Bobbsan ska vara speaker, klockrent. Hm, nu borde jag nog titta på teven egentligen. Jag tjatade ett tag på att Josefina skulle se ”Monsters Inc.” med mig, och när hon väl gav med sig så drog jag mig ur. Men Ola, Julia och Gabbi sitter vid apparaten också, så hon är ju inte ensam.

Angående överskriften så var det en grej jag läste i en tidning idag. Den fick mig att tänka lite, tänka på innebörden, hur larvigt det låter egentligen. Okej, det är ju inte så, alltså att de inte leker med varandra, det är ju en jämförelse, men det som meningen jämför med är ju larvigt också. Att de inte leker med varandra. Låt alla leka med alla, då skulle samhället se bättre ut. That’s it. *

Tamdararadam. Vi har virus på datorn, kanske måste starta om allt, haha, tjohej. Usch, imorrn är det läxförhör i Historia och Samhällskunskapen, och framförallt historien var svåår att fatta, jag bara ögnar igenom de där jäkla tio sidorna om det svenska folkhemmet. ’’Glenn kan supa Glenn kan slåss Glenn kan röka sina bloss’’. Åh, jag somnade förut när jag låg och läste läxor. Jag är helt jättetrött hela dagarna, tycker jag! Förresten fick jag ett jättegulligt sms av Filip idag i skolan, han är den bästa, han skriver jämt så att jag blir helt genomglad! Jag är verkligen tokkär i den pojken!

Thåström på Winnerbäck-konserten.. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det, det var riktigt stort..! Fast ändå, Winnerbäck och Thåström.. På nått sätt känns det inte som om de är på samma plan, på samma nivå liksom. Och han fick inte det bifall han skulle haft på konserten, det var liksom fel målgrupp. Man fick fel perspektiv, på något sätt.. Winnerbäck framstod som femtio gånger större än Thåström.. Fast alla var ju där för att se Lasse, inte Pimme, men ändå.. Det var STORT!

Varför försöker jag vara alla till lags..? Varför vågar jag aldrig säga ifrån? Varför?

Thåström & Winnerbäck!

Sön 5 sep 2004 18:44
Övrigt, 17 läsare totalt


Hej Dagboken. Nu sitter jag på Himnaskolan. Jag skulle vilja beskriva hur jag känner mig just nu, men det är alltför komplicerat.. Jag kan inte förklara, och om jag skulle ta tid på mig och försöka göra det, så skulle ändå ingen förstå, och då är det bara onödigt att göra det här. Gick inte så bra på tävlingen idag heller, jag fick mit första DM-brons. Lotta vann, grattis grattis. Varken Jossa eller jag gjorde ett bra lopp, så det var inte så mycket mer att göra åt saken. Sen jag kom hem har jag städat, roligt..

Igår var det Winnerbäck. Det var så underbart bra. Och det mäktigaste av allt; Joakim Thåström var gästartist. THÅSTRÖM! Pappa blev alldeles hispig när jag sa det. Förra Winnerbäckkonserten var det ju Dregen, och nu Pimme. Verkligen inte illa.. ”Hemmasonen Lars Winnerbäck kan inte misslyckas i Linköping.
Så stort och mäktigt är publikens gensvar.
Lars och resten av Hovet - ”Norpan” Eriksson, Jens Back, Josef Zackrisson, Idde Schultz, Anna Stadling, Staffan Andersson och Johan Persson - vet knappt vart de ska ta vägen under stora delar av spelningen.
I exempelvis ”Hugger i sten” och ”Solen i ögonen” drunknar musiken i en allsång som håller på att förvandla den nyligen invigda hockeyarenan till grus och smuts.
Halvvägs in i konserten kliver kvällens största överraskning - en kråkliknande Joakim Thåström - upp på scenen. ” Utdrag från Aftonbladet idag.

Haha, Ola drack sprit förut. Han fick mammas ’stänkare’, haha, det var så kuuul!

Jaja. Nu ska jag anmäla mig till Skol-SM.

[Filip, jag saknar dig så mycket.. Det är så tomt utan dig..! Hör av dig, snarast!]

Jäkla stenröse som inte syntes

Lör 4 sep 2004 10:49
Övrigt, 17 läsare totalt


Gårdagens Visa: Bad boys, Bad boys eller vad den heter. Gick och sjöng på den hela dagen! Fast sen igårkväll hade jag faktiskt Älskade Ängel och Det ska va gött å leva på hjärnan, haha, bra där. Mitt nattlopp igår resulterade i en andraplats. Det där dumma röset under strecket till 5:an som inte syntes kan dra sig! Jag stod där jättelänge och såg ut som ett fån. Sen bestämde jag mig för att låssas att det inte var ett röse utan en lite sönderslagen sten, och utgick därifrån, och då kom jag bort ännu mer. Hurra. Oscar kom ifatt med 5 minuter och han skulle ha samma som jag så vi gjorde sällskap och hittade dubbelstenarna och kunde sedan springa ner och ta tha controll. Bommade sedan trean också, och där var jag verkligen helt borta. Jag hade inte den BLEKASTE om vart jag befann mig. När jag läste in mig var jag låååångt bort. Men jag kom tvåa i vilket fall som helst, och det var roligt, det var det.

Och ikväll blir det Winnerbäck! Ska bli jättekul! Fast vi sitter på första raden, och det kanske innebär att vi inte ser honom för allt folk som står..? Aja, det är sånt som märks.

”Nu är det mer lite samhälls.. orienterat. Om att växa upp på olika ställen i stan.. Stockholm.. Eller Linköping! Eller Falkenberg..”

16 timmars frånvaro..

Fre 3 sep 2004 14:50
Övrigt, 21 läsare totalt


Helg! Äntligen! Nu sitter jag här vid datorn och äter glass och tankar musik.. Doktor Kosmos, faktiskt. Måste ju ta reda på vad det är som Adam tycker så bra om. Hm, så pjåkigt var det väl inte, kanske. Oh, idag gick det fort, dagen var slut helt plötsligt. Var precis att jag hann med tåget i morse! Sprang hemifrån 07:40 och tåget går 41. Det stod redan där när jag kom upp till vägen. Aaah, run, Amanda, RUN! Hann preeecis på. Sen hade vi tur så vi hann med 202:an som gick tio i, så kom i TID till skolan idag! På tal om att komma i tid, vi fick lappar idag där det stod hur mycket man har varit borta och hur mycket man missat liksom, all lektionsfrånvaro. Jag hade 16 timmar och 7 minuter att jobba ifatt, haha! Good Luck, Mandie:P

Sista lektionen, Naturkunskapen, slutade 13:50. Bussen går 13:54. Kötta! Haha, jag mötte Victor när jag var på väg ner till hållplatsen, så jag var tvungen att stanna och prata lite. Han var ju inte i skolan idag, han var på begravning. På sin tränares pappas begravning. Han hade fått stå i givakt i två timmar, tjohej vad kul. Pratade med honom tills bussen kom. Då var det bara att ge sig av i springmarsch igen. Men jag hann, precis, vilket gjorde att jag hann med tåget tio över. Jag har haft riktig tur med tíderna idag! :) Och ikväll är det natt-dm. Wish me luck!

Blä för spanska!

Tors 2 sep 2004 18:28
Övrigt, 13 läsare totalt


Tjena Allehopa! Har just fått bilder från Kreta av våra kära grannar från Forum Hotell! Ooh vad härligt det var där och ooh vad man längtar tillbaka! Men men, skolan idag var riktigt trevlig. Det var den igår med, då jag & Elsa hade telefonsex, bokstavligt talat. Eller, våra telefoner hade sex. Haha!:D
Usch, vår spanskalektion idag var den värsta någonsin. (Okej, jag har bara haft tre, och jag befarar att det kommer bli ännu värre, men den värsta ÄN så länge).. Läraren är helt KÄS! Hon borde säga upp sig på momangen och bli snigeluppfödare eller något! Något som inte kräver lika mycket uppmärksamhet och som tycker det är kul att upprepa samma dialoger tre lektioner i rad. ”Vad heter du? Jag heter Amanda. Pratar du spanska? Ja. Hur mår du? Bra. Hejdå.” Blääurp.

Ohoy, Niklas Serrander ska ner på Winnerbäck i helgen! Vad trevligt om vi skulle träffa på honom, i Linköping liksom!:) Men men, nu ska jag ringa till Eksjö! Och mamma ska få tantbesök ikväll, haha, så det är bäst att hålla sig undan. Tjillevippen!

Bjubb.

Ons 1 sep 2004 21:53
Övrigt, 14 läsare totalt


Åååh.. Jag fick just en saknaattack.. Filip, jag saknar dig så mycket. Jag pallar inte med att vara utan dig ju.. Orkar inte gå i skoolan, blää..

Var på stan idag, köpte present till Olivia:) Och på lördag är det Winnerbäck! Nu ska jag sova.

Tröööööööött!

Tis 31 aug 2004 21:34
Övrigt, 13 läsare totalt


Jaa, jag är hur trött som helst! Ska snart sova, ska bara skriva lite här först. Ont i huvudet har jag också, men jag har tagit panodil så det ska nog bli bättre snart. Idag var det nog världens slitsammaste dag.. Började med att vi hade idrott i Ryd, så fick ta bussen dit. Kom försent för att Stinas buss var försenad, så fick byta om jättefort. Sedan skulle vi springa 2,5:an. Idrottsläraren (har tyvärr glömt hans namn) började med att fråga alla om i ”hur gott trim” dom var i, - lata, sådär eller vältränade (typ). Jag hann inte ens öppna munnen innan han hyschade åt mig och sa ”Du behöver inte säga nått, jag ser att du är vältränad”. Haha, jag blev helt paff. Men sen var jag iallafall klassbäst på 10:05, Alex hade 10:21 så jag slooog honom! Han ringde förresten förut, han skulle visst till Linghem och hämta sin moppe, men tyvärr kunde jag inte möta honom för jag skulle på träning. Jaja, andra lektionen var drama. Det var svinskoj! Vi skulle ”knäcka töntgränsen”, alltså, göra sånt som man skäms över för att vi skulle lära oss att bjuda på oss själva. Typ stå och föra en konversation på serbokratiska och vara helt tokseriös. Det var så kuuul!
Sedan hade vi två SO-lektioner, jättejobbiga, och sedan slutade vi fyra. Hann precis med bussen men då var tåget försenat med en halvtimme så fick stå på perrongen och vänta. Fick stressa järnet hemma sen, slänga i mig maten och packa ryggsäcken eftersom vi skulle ner till Rimforsa och träna.. Och nu är jag hur trött som hellst.

Mötte Hugo i korridoren idag! Först kollade han bara på mig, sedan såg han att det var jag och gav mig världens kram! :)

Åååaaj mitt hövve! Saknar dig Fiiiilip! Du betyder mest!

Cityhuset. Inte klokt.

Mån 30 aug 2004 20:03
Övrigt, 15 läsare totalt


Tjena tjena! Skoldags idag igen. Blääurp. Dagen började bra också, med att tåget var försenat och sedan fullproppad buss där man inte fick plats. Så jag och Hanna fick finna oss i att promenera upp till our schools. Kom femton minuter försent till första naturkunskapslektionen. Bra första intryck. Eller inte. Men jaja, sedan förflöt dagen någosånär. Gick till musikskolan för att Elsa skulle lämna in sin ansökan. Men när vi kom fram visade sig att hon fyllt i allt men glömt målsmans underskrift. Puuunno! :P Sedan gick vi till H&M så att Stina kunde handla sin tröja.

Under svenskalektionen ringde mamma och undrade om vi skulle ta en fika, och jajemensan, det hade jag inget emot. Så knallade ner till Trädgårdstorget och mötte henne där, fick tillstånd att köpa mig en kavaj också, så det gjorde jag. Och gissa vart? På CITYHUSET! Käremajgarden. Av alla ställen. Men den är jättefin, jag looovar!;)

Klant-Amanda hade ju glömt att lämna tillbaka filmen som Olivia, jag och Filip hyrde också. Bajskorv, fick böta 40:-. På tal om film så ska Ola och ge se en rulle sen ikväll, PLUS att vi ska gå på bio på onsdag och se på Fahrenheit 9/11. Jajemensan!

Godd Baj.

Vi kékade kréftor.

Sön 29 aug 2004 19:58
Övrigt, 13 läsare totalt


Abra Kadabra och tjenatjena! Usch, när jag åkte ifrån Filip på stationen förut kunde jag verkligen inte hålla tårarna tillbaka.. När tåget åker iväg, det är så sorgligt.. Två veckor tills USM!

Vi hade kräftskiva igår, jag, Filip och Olivia. Och mamma, Ola och tvillingarna också, förstås. Det var riktigt roligt! Ola: ”Oh, nån mer som vill testa att trycka in fingret här??” Olivia och Kräftis kom bra överens och mamma slukade allt som kom i hennes väg.

Äsch. Jag orkar inte skriva mer dagbok idag. Kanske återkommer imorrn. Tjenis.

Besök.

Fre 27 aug 2004 17:06
Övrigt, 21 läsare totalt


Weheydoo! Väntar på att Elsa ska ringa angående kvällen. Hoppas, hoppas hon kan ta sig ut! Och hoppas Filip vill komma med. Det är faktiskt nollningsfest, och det vill jag inte missa! Haha, förresten, Filip kommer. Det är så underbart så jag måste bara säga det igen: Filip kommer. Vi tar det i versaler också: FILIP KOMMER. Haha, ni har fattat va?

Tjarrå!

Och nu är jag hemma igen!

Tors 26 aug 2004 20:12
Övrigt, 17 läsare totalt


Nu är Amanda hemma igen! Hej hej Linghem! Hoppas att allt varit toppen här när jag har varit borta!;)

Jag har haft det bra iallafall. Varmt. Vi har i stort sett bara solat, badat shoppat och sovit. Ätit lite, också. Vi hamnade på världens kanonhotell, fyrstjärnigt och alltihopa! 50 meter till stranden och bussar till Chania precis utanför. Det var lägenhetshotell, så vi hade kök och hela faderuttan. Jättetrevliga grannar, också. Vi fick åka med dom i deras hyrda bil till Elofonissos eller vad den hette, den där stranden. Jovisst, det har varit toppen. Jag kan inte säga annat!
Men jag har saknat mina vänner och min Filip och allt annat här hemma något enormt, så nu är jag mest glad att vara hemma!

Imorn äre skola igen. Haha, tjoheeej! Eller inte. Men imorn kommer Filip, och det känns såhäääär bra! [Citat taget av Anders Tarandi, från filmen ’Anders goes bushing’, filmad av Olle Karlsson, 6:e etappen på 5-dagars iår.]

Ännu en gång, skönt att vara hemma!

Nu åker jag till Kreta!

[07:53] Nu har jag packat klart (tror jag?) och ska snart ta tåget in till skolan igen. Idag är det dags för mentorsdag. Petter skulle baka bullar till hela klassen, haha. 80 stycken. Men han anmälde sig själv, så visst för mig!



[16:21] Klockan fem kommer farfar och hämtar! Tjohej vad kul det ska bli!:) Men först ska jag berätta lite om dagen! Vi hade ”mentorsdag” idag. 7-kamp against 2D, 2H och 3D. Vi kom näst sist, haha, men vi slog faddrarna iallafall!;) Och 1D vann dragkampen! Och det bevisar väl vilka som är järngänget? Viiii såklart! Kul var det, iallafall. Petter hade bakat sockerkaka. Var det någon som åt? Haha, nej, knappast. Han hade blandat i karamellfärg och så var sockerkakan helt mosig.. Blää!:P Det roligaste var när Alex skulle jämföra mitt och hans hål i örat. ”Om man känner här.. Känn vad lite brosk du har! I jämförelse med mig..” Det roliga var att när han sa ”brosk” lät det precis som om han sa ”bröst”! Alla bara glodde på honom, tills Linnea vågade fråga; ”Sa du.. bröst..?” Haha, det var så kul! Jag kommer sakna klassen nu i veckan, för vi har så roligt!:) Nån som jag kommer sakna ännu mer, ja, mest av alla, är min pojke.. Filip.. Du ska veta att jag älskar dig! Vi ses ju på fredag också!;)

Utomlands. Grekland. Imorrn kväll sitter jag kanske på en balkong och tittar ut över havet. Hoppas vi får bra väder! Men ni får ha det så bra, ni som blir kvar här hemma! Vi hörs om en vecka! Tjarrå!

DEG! Deg överallt!

Ons 18 aug 2004 20:39
Övrigt, 16 läsare totalt


Tjena tjena! Den här dagen på Folkunga var riktigt rolig. Efter mentorstiden, naturkunskapen och engelskan kom faddrarna och hämtade oss. Vi fick göra band att ha runt huvet, där det skulle stå (i mitt fall då) ”Amanda, 0D, Dyrkar 3D” på. De fick vi bära hela dagen. Vi fick lämna fram våra bakelser och kexpaket (haha, bara Alex och Stina som hade med sig:P) och sedan gick vi och åt. Efter maten drog de oss med sig ut på baksidan där vi lekte en hel radda lekar och tävlingar, så som kramkull, hoppa säck, ägg-på-sked, ”suck and blow” (:P), apelsin-under-hakan-leken och dylikt. Det roligaste var nog mumsmums-stafetten (där Viktor tryckte ner hela mitt ansikte i mumsmumsen jag höll på att sätta i mig:P) och äpple-i-hinken-leken, där man först skulle ta upp ett äpple ur en hink med vatten, ta ett bett, kasta tillbaka äpplet i hinken och sedan leta upp en godisbit i en skål med mjöl. Allt utan att använda händerna. Haha, mjöl + vatten = DEG! Deg i näsa, hår, MUN, ögon, ja, överallt! Har fortfarande kvar torkad deg och mumsmums i håret! Men KUL var det! Charader hann vi med också. Ja, tjohej, det var en lyckad eftermiddag! Och nu på kvällen var det ju ölbrännboll och party, men det skippade jag, mest för att jag inte hann. Mor och jag kom från stan vid halv sju. Jag har iallafall handlat en bikini nu! En svart sådan. Och ett par glajer, samt en hel drös med kollegieblock och pennor och sånt. Nu har jag packat det mesta också. Ska kanske ta och slå en pling till Filip snart, det vore trevligt att prata lite med honom.. Om jag orkar. Nu hoppar dom där uppe, har J-O Waldner vunnit kanske? Think so. Bye bye.

RSS 2.0