maybe jasper does the astro.

Lör 4 nov 2006 12:41 (Uppdaterad Lör 4 nov 2006 13:16) Övrigt, 21 läsare totalt



12.41

och nu är det lördag ja. 
och vad innebär det? 

jadu. inget speciellt. ska övningsköra lite idag och sen ska jag träffa olivia, vi ska se på film ikväll tror jag allt. de sänder ju rysare på svt så det gäller ju att passa på! ;) 

ola och jag hyrde film igår, nån "läskig" film, den läskigaste de hae på johnnys till och med. den sög. om nåt hus där en bror mördat sin familj och sen gjorde pappan i den nya familjen lika dant, typ. riktigt dålig! så jäkla mycket "the shining" över den så det var ju pinsamt. 

kom just på attjag skulle ha översatt vår enkät till engelska under lovet, och det har jag inte gjort. så jag måste väl göra det idag då. borde också ha gjort engelskan, en bokrecension som jag inte börjat med än, men det orkar jag inte. så jag får hoppas att christina (eller vadfan hon heter) har glömt det. eller nåt.

jag borde städa på mitt rum och så måste jag sätta upp white stripes-planschen! fan att den ska ha så sjuka mått att det inte finns nån ram som passar. måste fixa värsta passpartån nu (haha hur stavas det egentligen? suger på franska så jag körde på en svensk variant.. men egentligen är det passepartout eller?)

she said be bold

oh calle norén <3
jo. nu när jag börjar skriva sångare och hjärtan då vet man att jag inte har nått mer att säga om den här dagen. eller jag kan säga att jag fått mitt visa-kort nu, PILUTTA DIG swedbank i linköping. de påstod att man inte kunde få det om man inte tjänade minst 100 000 om året eller pluggade på universitetet. men när jag ansökte om kortet på internet sen så gick det så bra så. sjukt. 

men nu är det slut. hejdå.! (punkt, utropstecken)

(och där tog låten slut också! sån jävla snygg timing ^^)

13.15

http://youtube.com/watch?v=5qudoD7Lsfk

ola och hans fula polare krigar i linghems skogar. ganska underhållande :P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0