the sound is the word. the best you ever heard.

Tors 1 dec 2005 20:03
Övrigt, 19 läsare totalt


16.38

skolan är slut and so am i. ska snart försöka skriva klart mitt geografiarbete som ska vara inne imorn. sen ska jag packa, för imorn ska jag åka buuss i lite mer än fyra timmar. sen är det myshelg i göteborg som gäller :)

jag hade mammas nya jeans i skolan idag (bäst att passa på innan hon syr upp dom och har sig) och dom gjorde mig helt blå om händerna bara för att jag hade händerna i fickorna! knas.

det var pannkakor idag. jag är fortfarande mätt, mihi :)

och så har josen och jag bakat pepparkakor. vi brände hela första plåten men sen blev dom lite mer lyckade. men jag fattar inte, hur fan kan det vara så svårt att baka? vi hade liksom köpt pepparkaksdeg och följde receptet till punkt och pricka - varför bränns dom? sucksucksuck.

mnjaa nu är det nog bäst att jag försöker koncentrera mig på indiens demografi, annars kommer det va helt kört för mig. vet ni förresten, jag fick bara g+ på bokrecensionen om flugornas herre. fack jag tyckte det gick riktigt bra! :S

tjaoo .

19.55

it's like a picture of a loved one in desguise

meh. jag har egentligen inte gjort så mycket geography. eller, fyra sidor, knappt. men med vilket innehåll? det är typ bara dravel. som alltid. jag kan inte skriva bra arbeten längre. typiskt, nu när det liksom skulle passa ganska bra att kunna det.

förresten tror jag att jag måste börja packa så smått. hinner inte med det imorrn :/
jag har iallafall skrivit packningslista. och önskelista. för det är ju snart jul. på önskelistan står det ; hårfön, smink, trosor, pengar, cd-freestyle. är jag verkligen inte roligare än så? :S visserligen vill jag ha en säng också, men det känns hopplöst att önska sig.

plus att det är mobbat att önska sig en freestyle i dessa ipod-tider. men jag får nog ändå ingen ipod. och jag klarar mig gott med en cd-freestyle. så då kan jag lika gärna önska mig det.

juulklapps. klappjul.
LINA, ANNA! imoorn. party!

you know your friens can always help you out.
but they can't be there.
no.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0