ne.se

Mån 16 jan 2006 20:51
Övrigt, 25 läsare totalt


12.41

skola, andra lektionen. andra svenskalektionen för dagen. skriver om könsroller bara för att jag fått en tokbra uppsats av jorik om just det ämnet. gött :)

efter det här är det matte och sen projektarbete. projektarbete? hallå. man är STOR när man gör projektarbete, man ska gå i trean och vara gammal, jag är för ung än. det är för tidigt. pleeaaase. jag orkar inte med det, såna där långtidsplaneringar är inte riktigt min grej..

och vet ni vad ola och jag har gjort?? vi har bokat resa och boende på vandrarhem i stockholm 3-4 februari ! vi ska dit och shoppa och mysa alldeles ensamma :D det ska bli så rooligt! just me and the little one :)

i eftermiddag blir det sol med mammsi. det börjar faktiskt synas bra nu, efter tre gånger. känns bra att slippa va sådär trist vinterblek, även fast det hör till.

come oh summer
come on now
stay all winter with me

och ikväääll: träning på bäckskolan. fan vad jag tränar :D
har pratat med lovisa om att få skjuts av henne och tomas till träningen.. vore ju toppen isf :) ses och hörs ikväll pals.

BAPPAPPAPP. eeeett ögonblick. det är just nu bara... tisdag, onsdag och torsdag.. det vill säga TRE dagar kvar till klassfesten. WAAAAAAAAAAAAOOOHAAA :D

15.13

haha projektarbetet börjar inte förrän vecka 10. jag visste att jag inte var mogen än! :D
åh jag fryser också, ska bli skönt att sola sen :) fast det tycker man bara de första fem minuterna. sen märker man att man ligger i värsta pölen av sitt eget svett. haha myys. men det finns dusch där så mamma och jag duschar alltid efteråt.

kid is allright.

annars så.. ser jag helt dum ut i håret eftersom jag hade buff i skolan och den har jag tagit av mig nu. c i a o.


20.48

heej. nu har vi varit på lok-gympan, julia och jag. fan det var huuur jobbigt som helst! och inte nog med det - det var trist också. haha. det vara bara vi som pratade!

"kom igen, du kan ju inte svika jack whiite!"
vi var tvugna att ta i när "seven nation army" spelades :D

mm white stripes är verkligen bäst i hela, hela världen. fy fan vad dom är bra.

ps. kolla filips listor :P
ps.2 haha kolla MINA listor! shiiiitt så gammalt och ack så roligt!! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0