inga jävla trumpeter

Ons 19 okt 2005 21:11
Övrigt, 18 läsare totalt


14.09

mmm. jag måste städa mitt rum lite, det ligger kläder i högar överallt. plus att jag pajade min garderob igår. den är överfull! det sprack på baksidan när jag försökte stänga den igår. :/

förresten så är jag typ SÅHÄÄR sugen på att gå på fest. är det förresten nån, nångång, som använt sig av alla 20000 tecken som man får ha i dagboken? jag har iallafall aldrig skrivit så långt.
popsicle. hey princess your'e the only one.


what's a sweetheart like you doin in a dump like this?


och så var min skoldag slut. utan att jag varit där överhuvudtaget. haHA!
jag har massa kläder som jag måste tvätta för hand, bara för att jag inte kollade material och shitt när jag köpte dom. det är eelakt, man ska inte behöva tvätta för hand ju! dumma klädtillverkare. "speak to me!"
darara. in comes the better. hoppas jag får min mobil snart. han hade skickat den, sa han. så den kommer säkert vilken dag som helst :) jag ska nog gå och hämta posten tror jag, jag kanske fått nått brev från posten?
mihiii.

nää jag hade inte fått nått brev därifrån. däremot fick jag två kuvert från stjärnurmakarna, adresserade till almin, amanda. jag tror dom är till mig iallafall. undrar just vad stjärnurmakarna vill mig? jag har ju inte ens nån klocka.

(melt banana är svårlyssnat)

21.07

jag är så oerhört sentimental. typ, bara jag läser om nån som förlorat en släkting eller som i min bok, där en tjej får missfall två gånger, så börjar jag gråta! jag tjuter hela tiden, för allting. hjälp :|

och inatt höll jag på att spy. jag drömde att det tog slut mellan mig och filip och att jag träffade honom på en tävling och vi var "bara" vänner. stod och snackade om kartan och det kändes så fel och så hemskt och allt var uppochner och jag mådde skit och vaknade alldeles kallsvettig.
neej nu gråter jag igen :(

fan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0