hjärtedag :)

Tis 14 feb 2006 21:55 Övrigt, 33 läsare totalt
alla hjärtans dag. hm.
jaa. jag kanske borde ha skickat ett kort? meen han vet att jag tycker om honom ändå. så det gör nog inget att han inte får nått kort :)

don't you mind if i'm naked? i'm only dancing when i'm naked.
hah.

åh, pallar inte beeptest nu och så pestrunda ikväll. bara massa konditionstest ständigt. man ska springa meeed klockan, inte mot den, säger pappa jämt. och. jag tycker han har rätt.

to many nights i have been sleeping alone.

egentligen borde jag gå på historian för vi har redovisning och det är jag som har allt vi har skrivit. haha! ojdå. poor lino.

har bränt två billie the vision & the dancers-plattor av kak. har bara lyssnat på en, men det är bra, och jag gillar det! det är mycket jag gillar, visserligen, men långt ifrån allt. låångt ifrån.
(jag känner att jag bara yrar men det göör inget för jag är så lycklig!)

måste duscha lite innan skolan. visserligen har vi idrott första men där tvättar jag aldrig håret. men jag vill hinna med att fika också! nu ska vi see om allt hinns med..


nu har jag på musiken hur högt som helst och sjunger med i alla underbara låtar! jag älskar musik, det är så sjukt, jag kan verkligen vara helt ensam med musik och det känns som att jag är med min allra bästa vän. sjung uuuuuuuuuuuut allting ! :D (haha, eller skråla, skrik och väsnas)
det är det fulaste, när jag har pappas trådlösa hörlurar på mig, typ när jag städar eller så. ingen annan hör ju men jag har högsta volym och går runt i hela huset och plockar och typ skriiker texterna. haha. det är nog värst när det är hives jag lyssnar på, för dom texterna lär jag mig aldrig!! så jag går bara runt och sjunger konstiga ljud som jag tror att det låter. haha! :D
MUSIC MAKES ME LOSE CONTROL!!!!!!

do you want coffee or thea?


och sist men långtlångt ifrån minst: (det är det som tar upp all min tankeverksamhet hela hela tiden!)
nio. NIO! det här så sjukt underbart! :D åååh! me liike yoouriiick! :D


[16:49]

lisa är här och det är pestrundan ikväll. ack och ve. alltså, usch för pestrundan men det är kul med lisa. ska gå upp till henne nu :P haha hejdå!


[21:50]

NU är jag hemma igen och har tilochmed allahjärtansdagfikat! ååh nu är jag toppenglad för nu är tisdagen över, och imorn är det visserligen en räätt så jobbig dag, men det är iaf sovmorgon, och sen är det torsdag och fredag och dom kommer gå asfort för dom är så korta och sen är det loooooov och sen sen sen SEEEN är det viii! :D ååh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0