du är värd att dö för.

Tors 8 dec 2005 20:43
Övrigt, 19 läsare totalt


17.41

åååh phheew så var filsofin avklarad, det är skönt. alla, verkligen ALLA hade fusklappar. till och med ida. helt sjukt, så svårt ska inte ett prov behöva vara. jag, eva och ida hade lappar i pennskrinen och cissi hade sin i bh:n. hahaha! :)

vår klass är faktiskt underskattad. andreas hade med sig en pet-flaska fylld med whiskey som han drack upp innan filsofiprovet. när vi frågade petter varför han gjorde så fick vi svaret: "han blir så filosofisk när han är full". fyfaaaan vad skön grabb! :D han var liksom packad under hela skrivningen sen och janS fattade ingenting. åååh dagens :)

oj nu är det mat. kommer snaaart :)

17.57

så var man klar med maten. aah.
men fatta vad roligt att andreas drack för att bli 'filosofisk'! aah jag kan inte släppa det!

vi hade väärsta religionsdiskussionen idag. eller, eva och ida hade det. jag var väl lite halvt delaktig och flikade in lite grejer som olivia berättat för mig ibland.

naej nu ska jag gå upp och plugga spanska. prov imorn. efter det provet så är det typ inte så mycket kvar. gött :)

hej hej.


20.36

747 med kent. mmuumms gubbar.
annars, ja, fråga mig inte varför jag skriver mer här. det har inte hänt nått nytt och spännande. jag har bara inget att göra. sitter i bara handduk och med håret drypande blött, borde gå in och klä på mig.

jo, en sak har jag gjort. jag har pratat med filip.
han är så jävla underbar.
filip, du fattar inte hur ortroligt mycket jag älskar dig. trots att jag beter mig jävligt illa ibland.

aand. yees. aand. hm. jojuste jag borde plugga, ja. ischlopischlo. (kenny!) meene. alltså, det är oerhört skönt att det är fredag imorn. har inte december gått jäättefort än så länge? det som brukar vara årets segaste månad.

julkalendern. vi måste snacka julkalendern. vafan är det för skit i år? ahmen jag menar det HÄNDER JU INGET. dom är hur sega som helst! det är bara tråk,tråk, tråk men jag fortsätter ändå se, för man måste ju se hur fan dom ska lyckas få det till en bra story. och bobo kan inte skådespela. han är kass! buuuu (tummen ner).


NU ska jag sluta. pratpratprat från mig bara :) haha hejsvej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0