daladubbeln - 8:e året!

Sön 16 okt 2005 21:39
Övrigt, 19 läsare totalt


mhmm jaha nehee då var daladubbeln överstökad också. erkänn det kändes lite konstigt idag att inte få stämpla vid kontrollerna?? (det var jossa som hade si-pinnen) det kändes som att jag glömt nått hela tiden. och så vid varvningen hade jag en SÅÅN lust att springa in i "målgång"-fållan istället för "varvning"-fållan. ååh jag var typ såå tröött...

men jag orkade runt, trots alla odds! och jossa & me slutade på en välförtjänt sjätteplats idag. igår gick det faktiskt också ganska bra för mig, jag sprang fortare än förväntat och är helt plötsligt ifatt fredd och lina sundqvist vid femte kontrollen! jag skrek nästan rakt ut av glädje. fan jag är ju nästan bra ju :) men jag orkade inte riktigt hänga på, men var samtidigt som anna vid näst sista och sen vare spuuurtfajt men hon vann med en sekund den jäveln ;)

nu är jag jättejättetrött och ska alldeles strax soova.. jossa & jag har sprungit tillsammans i åtta år nu!! sådeså.
orienterarmailen funkar igen och snubben hade inte sålt mobilen än, yes! dock måste jag ringa honom imorrn och jag har ju telefonskräck och allt, men jag börjar bli lite modigare nu, jag har liksom vart inne på TVÅ ställen och sökt sommarjobb! i'm brave now.


igår var vi vid carl larsson-gården. ÅH vilken upplevelse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0