allofyourdayswillbebless!

Sön 19 feb 2006 16:57 Övrigt, 23 läsare totalt
11.33

andreas johnsson på melodifestivalen igår, en sån jävla klass för sig själv! åh, det var ju sjukt bra!

idag ska jag slinga håret lite, josefina ska färga sitt. jag ska försöka träna lite också, det skulle jag må bra av. tror jag ska springa på fälten bortom skogen, där jag alltid springer på somrarna. lär bli jobbigt nu med all snö och så. :)
jaa, suck, jävla snö. den får gärna ta och försvinna nu för jag är så sjukt less på den. hah.

vår gamla dator, eller, inte den äldsta, den näst äldsta, eller asså, den här bredvid (jag sitter vid den allra nyaste nu), som är den vi har haft längst men som är en nyare dator än den där uppe (där fick jag till det!), DEN är helt mupp. färgerna är helt skumma, svart är grönt och så. och skärmen börjar typ fladdra ibland, och typ muppa massor, men vi har kommit på hur man blir av med det; man slår till skärmen ashårt med knytnäven! och det ser liksom lite roligt ut när man sitter här och den som sitter bredvid helt plötsligt börjar banka massor på datorn. hah :)

jaao. igår köpte jag en ny skiva!
wannadies - skellefteå
typ en blandningsplatta med wannadies. yeiihii :)

wannadies - you and me song
den är ju helt i en klass för sig. muuumma.


(FYRADAGARNUOCHJAGÄRHELTUPPEBLANDMOLNENDETÄRH ELTSJUKTUNDERBARTALLTING!!!!)


16.29

oh jag har tränat med josefina, träffat farmor och farfar och slingat håret idag! kanskekanske ska jag med love och johan på parttiiie men vi får see. :) känner ju ingen och så. jag blir tydligen ensam tjej :o
men liinus ska med :D

plus att jag just nu överträffar mig själv och snackar ray bans och danska kroner tillsammans med en österrikisk (?) kompis. haha för egentligen ska jag inte kunna diskutera sånt på engelska, eftersom jag är typ sämst.

fyra ^^)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0