Rock n Roll Star

Lör 1 maj 2004 22:21
Övrigt, 13 läsare totalt


Idag var jag nere och saftade i Jönköping. Det var feett jobbigt, speciellt upploppet. Det var nog första gången i hela mitt liv som jag verkligen inte ORKADE spurta. Eller, om man räknar bort tredje etappen på 5-dagars i Skövde 2002. Då orkade jag heller inte spurta. Men asså, jag var så jääkla trött! Jadu. Själva loppet gick inget vidare heller, massa småbommar överallt, så jag var jättelångt efter Kristin, som vann. Emma tycker att Linus är skum, jag tycker inte det. Han är den SKÖNASTE av alla ju! Om han inte varit så kort, skulle jag sagt att jag ser upp till honom. HIHI:D

Jacob kom och hälsade på mig när jag satt och knöt skorna. Mycket trevlig pojke faktiskt, det visade sig att han startade 2 minuter efter honom, så vi tog sällskap till start. Lisa, ett KAP!;) Han är fan fin.

Sen åkte vi till Gränna på vägen hem, inhandlades polkagrisar och brända mandlar, och sen for vi vidare till Tornby och Elgiganten och jag fick min ”riktiga” telefon tillbaka. Den var till en börjar stendöd men jag lyckades få liv i den genom att köra mun-mot-mikrofon-metoden på den.

Ola och jag var ute och spelade fotboll förut. Då kom det ut värsta gänget grabbs som var på nån fest i Åkerbogården och spelade med oss, det var riktigt skoj!:) Dom var visst från Malmslätt. Jag gjorde mål på två av dom! YEAAAH!

Jag saknar mamma..:’(

”Who do you think you are? You think your’e a star, yeah a rock n’ roll star you are”

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0