Oille på Donken is SÄXY

[12:13]Amanda är hos Bobby. Vi åkte och åt på McDonalds igårkväll vid tjugo över tio och var hemma igen tolv typ. Jag fick en glass gratis av Oichard. Det måste vart för att jag hade mna säxiga flätor. Hahaha! Bobbsan & jag.. Jag säger bara det..

Sen hade vi brottning, men Bobbsan vann igen. Fytuusan hon måste ha någon personlig tränare i smyg. Annars skulle hon inte kunna ta mig sådär lätt!

Det måste vart nått fel på mig i natt alltså! Jag drömde om STANCHION!! Hjäälp! Det är ju Stinas grabb. Eller MAN. Han gillar att kissa i bassänger. ”Först är det kallt. Sen blir det varmt!” Det har Stina sagt. Nu har vi inget och göra, men känner jag oss rätt så kommer dagen bli skoj i vilket fall. Igår kom Arvid på besök till mig förresten, han väntade på sin buss i Linghem istället för i Linköping. Det var skojs!:D Tjipp!


stina och jag

[21:58] Nu är jag hemma. Måste säga att träningspass i nära -20 grader inte kan vara speciellt bra. Däremot kan dom vara roliga! Speciellt när man kör dom med LOK:) Vi hade träningsgrupp med Lotten efter träningen.. Det var sådär men det lär ju bli roligare sen..

Förresten så SVULLADE Stina och jag förut idag.. Vi hade inget och göra så vi promenerade ner till Ekholmen centrum och beställde en pizza.. Sen knallade vi och hyrde en film, och efter det drog vi till ICA och handlade ett halvt kilo godis och en påsa chirre. Hohoho det var mumsigt=)

Nu fryser jag. Snart är det helg och Hallsberg. Jippie!:D

Lina>> Usch för långa tågsträckor.. Ännu en gång tar jag upp att det är jobbigt att Sverige är ett sp avlångt land.. Men hoppas du kommer. Det blir ju inte samma sak utan dig!=(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0