Natt-dm GULD!

Lör 30 aug 2003 20:50
Övrigt, 16 läsare totalt


Godklockantjugoinio! :)
Igår var det natt-dm i Hällestad! Satt och spanade in kartan innan, hehe, kort-km gick ju där förra året.. Startade först gjorde jag ju! två minuter före värsta konkurenten.. Men det gick fint till första kontrollen, hittade den nästan osynliga stigen i skenet från min lampa.. Sprang kanske in lite för långt, men vände på huvudet och där var reflexen! Men till trean missade jag.. Det var något djur som skrek högt och hemskt och som gjorde att jag började tänka på annat! Det är då man kommer på att man är helt ensam ute i en stor svart skog.. Men, sen skärpte jag till mig och gick stadig kompass till nästa! Men då vände jag mig om och fick se en annan lampa komma åt mitt håll.
-Nej! Inte Jossa redan! tänkte jag. Blev ännu räddare när lampan kom närmare och jag såg att det var en boxholmsdress.. Men när jag stämplade vid kontrollen kunde jga pusta ut när Lennart sprang om mig. Det var en lättnad att det inte var Jossa!

Sen gick det bra, lite småmissar men jag gjorde ett kanonlopp med tanke på alla tidigare urkassa lopp! Jossa kom i mål precis två minuter efter.. Enligt någons klocka slog jag henne med sekunden.. Men hennes bricka paja, hon fick ingen tid.. Så nu spekuleras det om hur det ska bli.. Om vi ska dela på vinsten, hon komma tvåa, inte få nån tid, eller nått... Men jag är glad hur det än blir för äntilgen har jag lyckats med ett av mina gamla vanliga lopp igen!!!:)

Sen somnade jag på vägen hem, trots att vi lyssnade på ”Gold FM, favoritfredag med Disco låtarna Du minns från 70 och 80 talet” och pappa satt och skrålade och mindes..Hihi!

Men idag ska det nog vandras på staden med Blueberry.. Tror jag.. Ska ringa henne om tio minuter och väcka.. haha! Och så ska jag (förhoppningsvis) få lämna in min telefon.. Pusshey!

[17:52] Heyy! Sitter här i allsing ro med min vän LillSten alias Blueberry (kärt barna har många namn you know).. Inget att göra right now, men ska se till att hitte på någe.. Och kommer vi inte på nått får vi väll ta o ladda inför morrondagens tävling kanske?? På Kristin Bomans sätt: Svulla chips!! Hihi! Vore rätt smaskens faktiskt.. Tror inte Bobby säger nej to that heller.. Hehe! Möms! Vi har vart på stan förresten.. Stora feta sköna gröna Linköping.. Det är rätt fint nu på gränden när dom gjort om!! :) Men jag fann inga tröjer, Bobban däremot fann tre stycken och ett par dojor! Dom vart jättefina när man opererade bort dom blåa skosnörena och satte dit ett par nya vita.. Då blev dom as-soft!! :D Återkomms...

[20:43] Haha nu har Bobby åkt hem.. Det är alltid så roligt att va med henne... Bästaste bästa vännen:) Hihi, ni ska bara VETA vad vi har gjort!! Men kan tyvärr inte berätta men det är jääävligt skoj!! HAHAHAHA Dyngflummt!! :P Sen var vi och käkade kebab.. Och köpte cocosbollar på Jhonny’s.. Dom kostade bara 10:- för det var utgånget datum.. Isch dom var inte alls goda! Sen kastade vi lite fefferoni på affären innan vi gick hem igen. Haha! Det var rätt skoj..
Stina+Amanda=ROLIGT! Det roligaste var nog snacket om alla söta orienteringsföräldrar. hahahahahahha!!!
Svejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0