Mata änder..

Sön 25 jan 2004 21:56
Övrigt, 15 läsare totalt


[11:57]Tjipp! Lina, hos Joel är det oerhört trevligt!:D
1) Det är en jättetrevlig pojk!!
2)Huset är fint
3) Han har en nice brorsa:P
4) Du kommer kunna joina oss på Uppföljningen!:D

Perfekt va, eller hur??;)

Nu sitter jag här med slingblondering i håret. Fan. Mamma lyckas alltid övertala mig. Nu kommer håret bli ännu mera slitet:( Jaja. Hoppas det blir fint iallafall. Arvid ringde nyss också, hans buss hade pajat så han kommer inte förrns om en timme.. Eller, asså en timme senare än vad vi tänkt. Men skitsamma, vi hinner ju umgås ändå, Lisa han & jag!=) Det ska bli såå skojs! Vi ska mata änderna i stan, för där var det störst chans att dom var hemma. Hihi! Herrå!

[21:43] Detta var en dag i stil med Vilodagen på 5-dagars. Den var så underbart skoj! Arvid och jag for till Lisa vid två. Då vandrade vi till strömmen för att mata änder, men vi hade rätt lite bröd så det tog slut rätt fort. Vi knallade då upp till norrköping city och fann att affärerna inte stängde förrän 4. Satte oss på en bänk och poängsatte förbipasserande.



Sedan såg vi en tant med jätteskumt hår utanför Kapp Ahl (typ rakad skalle och sen väärldens krull-lugg). Så kom vi på att vi skulle gå till Hamköp och köpa tårta, för vi blev sugna på det och Lisa fyller snart. Sen kom det sig att vi började leta billigt bröd att mata änderna med, men vi fann inget. Amanda fick då, modig som hon är, vandra fram till en arbetande tant och fråga om det möjligen fanns nått billigt och gammalt bröd vi kunde få? Vi fick en bärkasse med 6 feta limpor. -Gratis!! Det var som hittat! Vi gick ner till strömmen igen och matade ankorna, det var jätteskoj även denna gång! Men klockan halv fyra flög alla änder ner i vattnet. Prick halv fyra! Det var läskigt.



Sen blev vi sugna på glass och fann en affär där det var halva priset på glass så vi köpte två var. Arvid lekte lite Phu-pinnar vid bron och sen åkte vi hem till Lisa och lekte vid hennes dator och med hennes syster=) Det spelades yatzy också, men jag kom sist.

Efter maten gick vi utr på promend och flyttade på vägskyltar och kikade in i en sån där vagn som vägarbetare bor i. Dom hade glömt att låsa. Vi híttade två skottkärror som vi hade rejs med och så brottades vi i snön:)

Sen åt vi bullar hos Lisa och sen var det hemfärd.. Hela dagen var jätteskojsig!:D Måste göras om snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0