kavle-dag med inslag av frossa

Lör 16 aug 2003 20:58
Övrigt, 15 läsare totalt



Nu är det snart kavle dags! Laget mitt: (andra lag:( )
1:a Peter Eriksson
2:a Robban Vångell
3:e Josefina min syster
Sista: Jag!

Ska slå anton på sista, hihihi... menmen... ska ta och pallra mig härifrån snart.. hörs antagligen senare! Goddag..

[17,43]: Inte tog jag Anton inte.. Vad trodde jag?? haha! gick ut som tvåa gjorde jag.. Peter kom in i tätklungan, Robban kom in i ledningen.. Josefina blev ifatt sprungen av syster Julia (som sprang så fort att hon spydde) men kom in tvåa iaf, Och jag kom in tvåa jag med... Men tappade massa på Oestlinen.. Men efter radion, när jag valde att ta tag i det hela (eftersom jag såg Anna-Lotta där, men trodde att det var Ante) så gick det kanon och jag plockade på Anton.. Drog in på en andraplats iaf! men det var lite småläskigt, jag hade typ frossa i skogen, frös och huttrade vid 10:an 11:an och sista och var helt yr och lustig när jag kom i mål.. Men efter att jg druckit sportdryck blev det bättre! men tror inte jag är helfrisk, men ska springa imorn ändå jag! Startar ju två minuter före Jossa imorn!! *gaaaaaaaah!*

[20,51]: Haha, nu sitter jag och skrattar åt Malins press..Malin Sands...: ”Jag valde högervägvalet. En bred stig. Nu ser jag kontrollpunkten. Det är en stor biffhöjd!” Hahaha! Den flickan är skön! Och skönt för henne att hon valt vägval.. Själv vet jag inte vilket jag ska välja.. Så jag stannar vid vätskekontrollen och inväntar och ser.. Jag kanske får ett bra häng?? Eller.. vi får se som sagt.. Hur detta vägval kommer bli.. Lisa och Malin tyckte jag skulle köra ”Pang på!” Men då lyckas jag säkert bara med en sån där Oscar Vångell/Amanda Almén-bom.. När man springer precis förbi kontrollen och fortsätter en bra bit innan man kommer på misstaget.. Typical oss.. Haha! Så, som sagt.. Vi får se hur det blir!

Och vi får se hur det går för Amanda imorn! På en gammal, hederlig östgötatävling! Men coachen min ska inte dit.. Och inte Malin heller... Hon och jag hade tjejsnack förut! Trevligt trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0