Inget kul att läsa

Ons 17 sep 2003 20:13
Övrigt, 10 läsare totalt


Tjabba...
Mammor är inte att leka med! Just nyss kom mor min på att jag inte städat rummet.. Världens liv!! Och hotar gör hon också.. Om du inte städar så blir det ingen dator, inga kläder och INGA TÄVLINGAR! Baajs.. Men jag överlevde..:) och nu har jag ju ett nystädat rum också.. Faktiskt..:)

Haha, det är fett grymt att Putzo&Nappen går på skolan.. Putzo hade frågat Ola om jag och Stina möjligtvis skulle åka med till Ullared på onsdag och att han tyckte att det vore trevligt... Haha, ska nog skicka ett litet mail till den grabben.. hehe..
Förresten är min skola fattig. Fattig-fattig. Dom betalar inte ett SMACK till skol-sm. Men jag ska dit ändå. Hoppas jag, det är ju ledartvång men antingen tar vi Uffe Lindberg och om han vägrar så hittar vi på en egen.. Hehe.. Stina&Jag vet ni, vi löser ju allt..:) Och det är trevligt att bussa eller tåga med stina.. :)

”Vilken härlig dag! Man blir härligt glad! Hela livet ler! Kan ej önska mer! Alla pojkar små... Blir så söta då! Över hela stan, Solsken hela dan!”

Härlig dag?? Njaa... Usch, Jag hatar höst! Och när det är mörkt ute.. när det mörknar blir det mörkt, och när det blir mörkt tidigt är det ju i princip vinter, gah! Det bästa med hösten är födelsedagen min.. :)

Hahaha.. Jag är nog proffesionell Tråk-månsskrivare.. Men jag måste säga en grej till, vi pratade klassresa på mentorn idag.. Två förslag på klassresa rästades fram till final. a) Resa till Köpenhamn
b) Kanothajk + tälta
Hmmm.. Roligt.. Inte.. Särklass...

Men men.. Nu ska jag inte störa mer.. Goodbaj..

Kommentarer
Postat av: Jenny

Känner igen det där med städninge, mina föräldrar brukar hota med att jag inte får låna bilen och att jag inte får rida. Rätt surt, men städat brukar det bli efter ett tag:)

2008-09-15 @ 11:48:38
URL: http://metrobloggense/revival

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0