Hum dej dej lala, hum dej dej lala

Mån 26 apr 2004 21:46
Övrigt, 12 läsare totalt


[10:36]Glömde ju berätta om en grej igår; Djurparkssprintsresultaten! Så jag gör det nu. Det gick riktigt bra, jag slutade som tvåa och inte nog med det, jag kom ifatt Josefin med TRE minuter! På sprint! Det är INTE illa!:D Såg pappa massa gånger under loppet också, en gång var vi påväg till samma kontroll. Jag stämplade precis efter honom där, och när han ska springa iväg så SMACK! Värsta feta grenen rakt i ansiktet fick jag! Läppen sprack och det började blöda. Coooolt:) Idrottsskada för tusan. Ovärderligt! Tack, pappa;)

Sen var det värsta coola prisutdelningen också. Inne på Delfinariet var det. Pristagarna fick sätta sig på ett speciellt ställe, och jag hamnade brevid Niklas Profors (som ska börja på Hallsberg) så jag satt och snackade med honom. Prisutdelningen inleddes med fetaste delfinshowen. Efter det fick pristagarna kliva upp bakom bassängen och få pris av ingen mindre än Henrik Olsson (gammal Voxpop-programledare:P)! När alla fått sina pris sjöng delfinerna för oss och bugade. Heeett!

[20:28] Gokvällers. Pappa och Ola ser på en skräckfilm. Pappa hade fixat den för att han vet att jag gillar såna. Jag tittar inte bara för att jag är arg på honom. Elaka Amanda. Det är lite lustigt, jag har fått värsta humöret! Men egentligen menar jag inget illa, jag är inte arg, men det låter så när jag snackar så alla blir irriterade och då blir jag arg för att dom inte fattar att jag inte var arg från början och sen blir det gräl till tusen. Suck. Idag har jag iallafall haft en måttligt degig dag. Var iallafall ute och spelade fotboll med Jullanbullan ett tag. Fotbollen övergick till brottning så vi fick massa vackra gräsfläckar på byxorna. Ååååh jag känner mig så dum som inte kollar på filmen!:( Har musiken värsta högt på i hörlurarna så att jag inte ska höra.
Nu har mamma åkt till mormor och ska vara där hela veckan. Jag vet inte hur vi ska klara oss, alltså. Men vi får väl göra vårt bästa. Mer än så går ju inte.
Nu hände det igen! Ååh! Jag frågade pappa vilken film dom såg, han svarade ”Intervju med en vampyr.” Jag sa att jag ville se den andra när dom såg den, han undrade varför jag inte ville se den dom ser nu, jag svarade ”För att jag vill sitta här. Vad spelar det för roll för DIG om jag tittar eller inte??” Och sen blev det gräl. Suuuck..

hildur_wow har besökt LunarStorm 1111 gånger. Hon blev medlem den 29:e mars 2002.

”Wake me up, before you go-go, don’t leave me hanging on a lifely jo-jo”

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0