En gammal pinsam jävla hockeymatch...

Ons 30 jul 2003 10:08
Övrigt, 18 läsare totalt
För tre år sedan, typ, eller kanske två tror jag, var Micki och jag på hockey match. LHC-HV 71 om jag inte minns fel. Vi var väl inte speciellt intresserade av själva matchen, mer av dom fina hockeypojkarna som fanns där. Eller, matchen var skoj den med, men pojkarna tog förstapriset. Ajja, såg en söt pojke där, fick reda på att Eric var hans namn.. Tillslut lyckades Micki få tag på honom så vi fick prata lite med honom, men det här inträffade under den tiden då jag blev helt knallröd i ansiktet i tid och otid (oftast i OTID) och såklart lyckades jag bli det vid detta tilfälle! ”Åh!! Kolla Amanda blev TOMAT! Det här var pinsamt, va??” Isch, vad jag skämdes. Fick stå och titta åt ett annat håll hela tiden, bara för att dom inte skulle se hur röd jag var. Och när jag kände att det inte hettade så mycket längre, vända jag mig om...Och då hade dom såklart gått!! Haha, ville därifrån så fort som benen bar mig!

Hade nästan lyckats förtränga denna hockeymatch, eller, jag hade väll kollat på den där Eric i skolkatalogen och så, men liksom jag hade inte en tanke på att han skulle minnas mig!! Men så skrev han till mig så sent som i förrgår, och snacka jag blev glad!

Mm, det var en präktig historia det. Haha, menmen... Ska vara med Hanna och Jenny idag, vi skulle visst till badet, men eftersom det regnar, tror jag vi skippar att gå ditt!!!:D

Ajöken!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0