Dragster 3000

Sön 15 feb 2004 10:09
Övrigt, 16 läsare totalt


Snart ska jag ut till Löfstad och dra ett träningspass! Känns bra, att äntligen få ett teknikträningspass faktiskt. Var lite avundsjuk på pappa igår när han kom hem och hade provsprungit 10-milabanorna i de vackra skogarna i Kolmården. Men jag ska ju springa 10-mila, så inte får jag provspringa då! Hihi. 10-mila. Det ska bli riktigt trevligt..

Igår var jag hemma hos Olivia tillsammans med Elin & Hanna, vi bakade semlor. Och pratade bland annat om Elins erotiska böcker:P Haha och så kom vi väll in på.. ja, lite andra grejer.. host.. Kollade på Elias när han trollade (Olivias lillebror), flummade med Benjamin och kollade på Robinson. Mycket lyckad kväll faktiskt! Och mitt ryggont har gått över!:P

Jag fick just en liten godispåse med mitt favoritgodis av mamma:) Såna där Dragster, små lakrispengar typ.. Veeerzta goda! Såna som vi knarkade på konfirmationslägret! Hihi, det var väll det enda godiset vi åt då typ. Efter konfan var man liet trött på dom må jag säga, men nu har tröttheten lagt sig och dom är lika goda igen:)

Oooh! Lina! Är du också med i frågepanelen?? Oh gash!:D Vad trevligt! Hoppas vi kommer med i samma tidning!:D

Igår. Undrar just om jag gjorde rätt. Men jag tror det. Det känns så. Vi får se.

”Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still, för alla oss som aldrig vet vad vi vill...”

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0