Bullar:)

Ons 19 nov 2003 20:07
Övrigt, 14 läsare totalt


Jorå. Nu är det faktiskt studiedag. Ska snart baka bullar:) Sen ska vi göra pizza till mat, och kanske träna.. Men det är bara det att jag skulle ta en lugn månad nu, november ut.. Haha men jag har tränat rätt mycket ändå, känner mig på nått sätt så lat och äcklig om jag inte tränar..:S Men det är väll bara bra, egentligen.. Nu är det faktiskt bara en vecka kvar till Eksjö!!! Aaaah!

[12:59] Bullbaket är i full gång! Råkade ta för mycket smör första gången, 100 g istället för 50g.. Men det rädde ut sig genom att vi dubblade hela satsen.. Haha det kommer bli många bullar det här:) Nu står degen på jäsning.. Eller vare heter.. Ha en trevlig skoldag alla..

[20:05] Joråsåtte, bullarna blev rätt goda men lite halvsvarta..haha.. såg på film förut, StarWars episode I ”Det mörka hotet”.. Den var väldans bra, har inte sett star wars förut.. Ola och pappa sa att jag ändå inte skulle tycka om det, hmmmpf.. Men men nu ska jag tillbringa resten av kvällen framför orienterare.nu istället för vid töliga lunar! Heyydaww...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0