Amandas Lediga Dag.

Fre 22 aug 2003 14:42
Övrigt, 8 läsare totalt


Attås vad arger man blir när man skrivit stans Dagbokskrönika och sen försvinner bara allt.. blää... Menmen, Amanda har ju lediga dagen idag!! Känns jägarns skönt, och det gödigaste av allt är ju att veta att alla andra (förutom klass 9c på Linghemsskolan och annas skola:P) sitter i skolan nu medans jag sitter hääär.. Och sen ska jag dra ut på ett träningspass, medans LiinaFiina strand och alla andra sveriges d15flickor sitter i skolan!!:P hehe.. förresten så kom jag med på USM! fast inte så konsigt egentligen, vi är bara 6 d15flickor i sköna gröna östergötland och 5 av dom kom med.. so, it’s cool.. Men nu är frågan vad en ska hitte på idag då?? Förutom o träna.. (tänkte köra backryck today igen, för min käre vän Thompa bompbompa sa till mig att jag skulle det, och då fåre bli så!) Men jag tar väll o käkar nudlar ifrån tokyo efter träningen och sen kommer nog olis hem och då kan vi ta ett parti tevespel.. hehe.. börjar faktiskt bli rätt skoj det där! nästan! haha.. just nu sitter jag och pratar med christophe om hur skönt det är att vara ledig;) och om vår Ostbågefest som vi ska anordna.. Stina,Fredd ock Erik är bjudna.. och så vi. hahaha!! på tal om fest så ska jag till LillSten på födelsedagskalas imorn! Hoppas hon blir glad över presenterna.
När vi ska på klassresa ska vi fara norrut på skidsemester tror jag. Det ska bli rätt sköjsigt. Senaste klassresan (i 6.an) blev det utflykt till Öland (en natt!!!) och det regnade hela tiden, som det alltid gör när klass 9c ska på utflykter.. så det har blvit lite av en vana! regnade ju igår också, på vår sköna vanding genom östergötland.. haha naej snart ska jag nog ta itu med min lediga dag.. slå mig ner på altanen och höra på regnet och läsa någon lärorik bok kanske?? NJaa... Lyssna på musik är ett bättre alternativ..Winnerbäck!!! Just så.. Han är nog min bästa.. Oscar undrade om jag ville gå med på konserten den 14:e och jag var dum nog att tacka nej.. fast det var ju inte så länge sen jag var på Winnerbäck, och det är skitatrist att gå i konsert&kongress hallen...sitta på stolar när man är på konsert!! iof reser sig folket upp,men det är inte speciellt kul ändå. Iof är ju musiken underbar, men jag skulle hellre vilja se han på en ”riktig” konsert!! Ajja, tänkte dra mig nu.. Heyydaw!!

[14:41] Amandas Lediga Dag fortsätter.. Nu har hon tagit sig ett träningspass som gick mycket enklare än i onsdags!!! (kan ju bero på att det var 26 grader då men det kan också bero på att hon var i bättre form idag! Eller varför inte båda??? ) Det regnar ute, och det gjorde det under passet också så jag halkade typ nerför backen när jag försökte springa uppför, haha nejvars lyckades hålla mig rätt stadigt på fötterna faktiskt.. Men KNÄET är inte vad det borde vara!! Det mår faktiskt inte alls Bra! :( Men det ska väll åtgärdas på något sätt.. Annars kanske jag behöver en skottkärrechaufför på USM! Som kan dra mig i en skottkärra runt banan.. Kanske ska ta och kontakta Skottkärra AB?? Hahaha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0