Tampongbloss

Mån 6 dec 2004 20:28
Övrigt, 17 läsare totalt


Feelings growing stronger in the dark, nanana na na lallala.
Moneybrother, mina damer och herrar. Moneybrother.

Garphyttan i helgen var ett lyckorus, ååh, så skojsigt vi hade:) Som alltid. Haha, Filip sprang upp och ner för trappan tjugo gånger, prick, vi räknade. Olof låste ut mig på verandan mitt i natten, och Filip letade i hela huset efter mig, Olof påstod att han inte hade en aaaaning om vart jag kunde ha gömt mig och jag stod där ute och skrek och bankade. Filipre hittade mig efter ett tag sen iallafall, som tur var, jag höll ju förgudsskull på att frysa fast:P Olof-jakt genom hela huset sen, fast den blev inte så lyckad, han hittar lite bättre i det dära huset än vad jag gör och vet mer om vart man kan gömma sig så att jag inte ser han. Jaaja.


Filip och jag köpte julklappar till de två smågrabbarna, Olof och Ola. Pschhiii!

Snartsnartsnart är det Ejdre, breeej! Och ska jag säga en grej? Julkalendern FÅR man inte missa! Den är urkass, som vilket barnprogram som helst, men man FÅR INTE MISSA DEN! Tänk på det.

Jag ska inte ha mina converse-skor på flera veckor framåt! Jag såg en person som jag tycker mindre om som hade köpt såna, och denna person passade mindre bra* i de skorna, så jag har bestämt mig för att inte använda mina på ett tag. Undra hur länge jag kan hålla mig?

*[läs: Såg förJÄVLIG ut]


Ola och jag rökte tampong förut! [rekommenderas ej]





Snart ringer Fejlipp! Bjubbsi!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0