Ska jag säga?!?

Ons 24 nov 2004 15:29
Övrigt, 16 läsare totalt


[10:08]

Jo, Erik har dreads!! Gooosh!


> Malin kanske kommer hit sen och äter mat med mig. Naajs.

Nu kan julen få komma och överumpla mig. Idag är det faktiskt den 24:e, den 24:e november dock. Det är bara en månad kvar tills tomten kommer! Filip och jag ska handla julklappar nästa helg, det ska bli så mysigt!:) Det är verkligen så underbart kul och mysigt att vara med honom, han är som min bästa vän på samma gång som min pojkis! Det är kanon!

Sen måste jag ringa Anna och skvallra lite snart. Lite om nyår! :)

Ska försöka få igång musiken på den här datorn också. Jag gjorde’t ju så bra yesterday. MEN så finns inte Winamp på datorn. Stenålder! Och datamusen är helt dampig. Daarn.

Jo förresten, lite winamp fanns, men det särar ner hela alltet. Jag har visst tappat min magiska förmåga att frammana musik från ingenstans. Dooh.

JAG FICK IGÅNG DEN! FAAN VAD BRA JAG ÄR! Applåder, tack, tack.
Nu är min dag räddad!;) Musik, musik, musiiiik! Yeaah!:)


[15:19] This is radio Clash! Nu sitter jag här, dricker lite kaffe och är så nöjd med att jag har mina läxor gjorda.. Snart, iallafall. Ikväll ska jag till Olivia, prata och titta på TV. Det är bland det bästa som finns.. Vi pratar om allt, jag är så underbart tacksam att jag har henne. Jag är så glaad att jag har ALLA dessa underbara vänner och människor omkring mig som jag har! Det är så många som betyder så mycket för mig.. Åh!:)

Läste ett gammalt dokument som jag skrivit tidigare i år här på datorn, daterat till nån gång i.. juni, tror jag. Ooj vad ledsen jag var. Tänk om jag fått se en framtidsblick och kunnat se hur jag mår nu. Jag skulle blivit mäktigt förvånad, kan jag ju säga. Bjubbsi!:)

Nu ska jag leta lite låtar till.. Ingen som har dom som jag skrev i nån tidigare dagbok? Nehejnej. Ja då får jag väl försöka med nått annat då.. Nu är det iallafall Beatles - Rain som är aktuell. Men den ska nog inte vara så svår att få tag på, tror jag. By by!

Nehej, inte den heller ville finnas att få tag på. Doh! Ingen som har ”Beatles - Rain” på datorn? SKICKA DEN isf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0