I thought love was only true in fairytales..

Tis 7 sep 2004 14:14
Övrigt, 17 läsare totalt


[10:40].. And for someone else, but not for me! Men jag trodde fel! Tralllala, idag har jag sjungit mig hes. Eller, dagen är ju inte på långa vägar över än. Vi har faktiskt bara haft en lektion, - idrott. Vi får gå och äta om en kvart, och sedan är det drama på Elsas Hus. Undra vad vi får göra idag? Förresten måste jag bara få säga att ni skulle ha sett Victor förut på brännbollen.. Han satt fast i Jonathan i tio minuter, jag lovar! Jonathan kunde inte göra annat än ligga stilla och låta honom hållas. Det var så KUL! Ojaa, jag ska nog skriva ett sms till Filip nu. Det är konstigt, vad jag än sysslar med eller vad jag än gör, så finns alltid den pojken i mina tankar.. Och jag blir så glad över att tänka på honom..!

Lisa tycker inte ens det är roligt att sitta vid datorn längre. Då är det allvar.


Njaaaej nu är det matdags tror jag. Undrar just vad det är för käk idag? Pannbiff, sa Eva. Uschlan, tänk vad fint det skulle sitta med en cheeseburgare från McDonalds!:P Men nu måste vi tänka på formen, det är faktiskt USM till helgen. Och om man tar två knäckebröd, en ostskiva och så pannbiffen däremellan, blundar och intalar sig själv att det är en Big Mac man äter, så kanske det går? Haha, värt ett försök. Adios!

[14:06] Hellu again, världen. Nu har vi samhällskunskap, Amanda sitter och försöker hitta fakta om liberalismen, men herregud, det är ju hur komplicerat som helst! Haha, vi hade drama förut, jag och Eva. Det var SÅ skoj! Speciellt när vi skulle göra en ”pos”, och så frysa i den posen. Sedan skulle den andra svara på posen, så det blev som en dialog fast utan ljud och med fryst kroppsspråk istället. Ja, herregud, vad kul man kan ha. Vad kallar man en person som inget hellre vill än att man ska ta på den?
Sedan skulle man prata geggamoja och en person skulle vara tolk. Petters gäng var så himla roliga, ”Jasså, där finns det mycket svamp. Framförallt i skogen.” ”-Får jag låna dina stövlar? -Javisst, men ta dina egna raggsockar. -Går det bra med en huvudkudde?” Håhåjaja. Tre personer ska tillsammans bilda en häst, haha, den var kul också. Men man blir trött av drama! Och så är det träning i Grebo ikväll, och dit ska vi åka vid fem och jag kommer ju hem tjugo i.. Det blir stress idag också, och det kommer det nog bli på samtliga tisdagar framöver. Bdrumdrum.

Ojoj, nu ser jag att Stina sitter här bredvid och jobbar flitigt med socialismen. Måste väl ta tag i liberalismen nudå. Orka.. Åååh, uschusch. Men vi hörs. Tjarrå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0