Asgarv

Tors 23 sep 2004 19:54
Övrigt, 16 läsare totalt


Oooooooohmajgadd. Då var svenskaredovisningen över! Jag sluddrade massor i börjar, det tyckte jag iallafall, fast Stina och Elsa sa att det inte märktes så tur det.. Alla gjorde faktiskt kanonbra ifrån sig, och uj vad skönt att ha det överstökat!

Ojojoj, det har faktiskt varit en trevlig dag idag. Vi skulle skicka kort till varandra på engelskan. Jag skickade till Jonathan. Det som Erik skulle skicka till mig skickades fel och hamnade hos Alex, haha. På korten skulle vi skriva om vår semester i Sydafrika (stört, jag vet) och om vilka djur vi sett under dagen. Roligt, Kristiina! :P

På samhällskunskapen:
- Vem är det som utser statsråden i regeringen, Adam?
- E-type..?


Under spanskalektionen sen då.. Jag har inte skrattat så mycket under en lektion på länge, länge.. Det var då inte själva spanskan som var kul, utan personerna som har spanska. Kalle lånade Cissis och mina hårsnoddar och satte upp två tofsar. Cissi irriterade sig nått enormt på att han satte upp så fult, så hon drog ur dom för att sätta upp hans hår själv. Spanskafröken, Katja, frågade vad de sysslade med och bad dom lyssna på undervisningen och sluta upp. Kalle: ”Men hon masserar ju bara min hårbotten! Sabba inte det här nu, du ser väl att jag har halva inne?!” Åååh vad kul det var! Sen startar en diskussion om att vi borde se på film istället för att ha prov och skit, Katja undrade vilken film vi i sånafall skulle vilja se, någon lägger fram ett förslag och någon annan frågar om filmen är manlig? Kalle skriker; ”OM den är! Huvudrollsinnehavaren är JÄTTEHÅRIG!” Ojojoj, det här kanske inte låter skoj, men det VAR så jääkla kul!

Jag har köpt en jacka också, förresten! En på carlings. Den ska jag också få i födelsedagspresent!:)

Träffade Helena Boodh på stan igår! Ååh vad glad jag blev att se henne! Har verkligen inte träffat henne på år och dar! Hon skulle på anställningsintervju, för hon skulle försöka bli telefonförsäljare. Alltså en sån som ringer upp och säljer.

På tal om att träffa folk, jag träffade Kalle (inte spanska-Kalle:P) på bussen imorse! Konstigt, vi har inte träffats alls sen Stångebro, och nu har vi träffats två gånger på två dagar. Trevligt var det, iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0