Årets första snöbollskrig

Tors 18 nov 2004 20:22
Övrigt, 18 läsare totalt


[elva trettioett] Ännu en ledig dag, och imorrn kommer Filip. Allt känns underbart bra just nu. Jag vet inte riktigt varför, det är konstigt, för det är übermycket som skulle kunna vara femtusentrehundraarton gånger bättre än vad det är nu, men ändå känner jag mig så glad. Jag har världens mest underbara pojke, jag har världens mest underbara familj, jag har världens mest underbara vänner, jag kommer ha mitt livs mysigaste jul.

Snön föll inatt, tack godegud för det, nu är inte hösten lika mörk längre, nu är vintern ljus. Ola och jag hade vårt traditionella ”Första-snön-har-fallit-dags-för-första-snöboll skriget”-krig igår. SÅ skoj!

”Rapporter från en buske intill lekplatsen utanför Svaltingvägen 20 en Novembernatt 2004: Klockan närmar sig halv tolv då två inte allt för vinterpåklädda ungdomar, under skrik och skratt, rusar ut ur det gula huset. Rakt ut i den orörda, nyfallna snön rusar de. Samtidigt böjer sig båda ner, försöker krama varsin snöboll (puckon, det är allt utom kramsnö ute just nu), båda misslyckas men ingen märker det utan båda kastar de misslyckade bollarna på varandra. Inte heller träffar någon av dom, nej nej, så båda böjer sig ner och kramar en ny. Den här gången träffar båda på lika proffsiga ställen, och det riktiga kriget har börjat. Ungdomarna rusar runt runt lekparken, gömmer sig bakom buskar och har traditionella ”Vilda Västern-dueller” (där den lille killen, som ser lite feminin ut om jag får säga det själv, FUSKAR!). Länge leve snön, så här roligt borde alla ha. Klart slut”.

Haha, jää, nu måste jag göra mitt samhällsarbete. Ska vises i engelska parken sen, och dansa Rumba?

[nitton förtiett] Tjenis! Jag har jobbat med lite läxor idag, städat rummet har jag också, och hela dagen har jag lyssnat på Kent. Så jäääävla skönt att Chans inte får mig att gråta längre. Den betyder INGENTING mer än det förflutna.. Tack för att du är den ende för mig, Filip!

Spanskaprov imorrn. Help me, gaah. Och NÅN som kan nått om USA’s politiska utveckling, eller har följt presidentvalet och skrivit en kort sammafattning av det? Åååh jag orkar inte med skolan!

Tandläkarn imorrn. Tandläkarskräcken växer sig allt större.. Hu.
(Hector var den första i sitt gäng som dog.) Aaa, det enda jag kommer på att skriva nu är; Bjubbsi.

fälep.|.Amanda | säger:
(au) <------------------ WwwwwrrrrroOOoommm
fälep.|.Amanda | säger:
(au) - - - IIiiirrrrhhhh
fälep.|.Amanda | säger:
(au)
fälep.|.Amanda | säger:
den stanna.


Hahahahahaha:)

Äre nåt du inte fatta där hjemme, som du tycka é jette pucket.. Då får du ringe så ska ja försöke förklare vare e som hjenda..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0