Pjäsenärslut

Ons 12 jan 2005 21:09
Övrigt, 12 läsare totalt


Hallo! Hela dagen har jag och Elina gått och sjungit på Jens Lekman - You Are The Light. Bra låt, men jobbig att ha på hjärnan. Tyst minut klockan tio med tanke på de två skolbänkar som står tomma i Linköpings Gymnasieskolor. Ida hade sin tjuv-tröja idag, hihi. Det är bara Eva, Cissi, jag och Ida som vet hemligheten bakom den.



Efter skolan åkte jag och Ole till simhallen för att plaska runt i barnbassängen och banta i ångbastun. Skoja! Vi åkte dit och simmade i en halvtimme och sedan ett par intervallsimgrejsamojs i vågbassängen, men det kom en tsunami så vi kunde nästan inte genomföra den sista. Det var ett snubbgäng som verkligen följde efter oss! En av dom kittlade mig under fötterna, jag vågade inte titta på han utan simmade allt vad jag kunde från brottsplatsen. Ola och jag flydde in i solariumen till sist.

Historiaprov i morrn. Hilviti! Tillåmed Stinas kluvna hårtoppar är intressantare än Handelskapitalism.

”DU! Du kan visst ge mej det bästa som jag kan få! Du är så underbar.. så skriv inte att du inte kan det! För ingen kan göra mig lyckligare än du jU! Jag älskar dig amanda, längtar tills dom jävla 3 gymnasie åren är över, så ja kan ägna dagarna åt att pussas med dej och pyssla om dej hela tiden..”
Filip, jag älskar dig så jävla mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0