mums, då

Lör 19 mar 2005 17:35
Övrigt, 11 läsare totalt



Åååå inte fan bryr sig dom vuxna
nej inte fan bryr sig dom vuxna

Tjena. Jag är inte tillbaka, internet är fortfarande mupp så få inga lyckorus nu bara för att jag skriver. Spara dom till senare, till om en vecka ungefär, för då ska det nog vara ordnat. Men inte än. Jag är i Örebro nu, och här har dom en dator som inte heller mår så bra men det fungerar i allafall. Host - 46 smittade filer - host..

Ikväll kommer Lisa och Björn. Vi ska äta pizza och se på film, antar jag, och imorrn fyller Filipen år och i onsdags hade vi varit tillsammans i åtta månader.


Lite anteckningar:

> Jag har köpt en jättefin present till Filip. Jättefin men jättedyr.

> Jag har glömt p-pillrena hemma, så jag fick ett av Lisas idag. Det dumma är att vi inte har samma och det kanske inte är så bra att äta olika. Bättre än ingenting, tycker jag dock.

> Mamma säger att Ola är en pain-in-the-ass. Jag håller med.

> Träning med Hagaby förra helgen. Sprang en av tre 3 kilometers-banor själv, sedan en halv med Olv. En stor bäck hade frusit och sedan smält lite uppepå, och sedan frusit igen, så det översta lagret gick liksom sönder när man gick. Om man gick i takt lät det som en hel armé. Det var ganska roligt.

> På tal om Ola så gömde vi oss i tvättstugan i en kvart för att mamma letade efter oss för att vi skulle städa våra rum. Men hon hittade oss och vi fick städa ändå.

> Den 14:e mars får jag ett brev av klassrepparna att jag ska infinna mig hos syster den 9:e mars för undersökning. Understruket med röd penna i brevet: Missa INTE tiden.

> Efter arméträningen var vi på bio och såg Hide and Seek. Vid ett tillfälle blev jag livrädd och skrek till ashögt inne på biosalongen. De tio minuterna som följde efter det kunde jag inte koncentrera mig på filmen, jag satt bara och tänkte på ifall nån tyckte jag var dum i huvudet som skrikit och ifall nån annan också gjorde det.

> Pappa fyller år på måndag, och jag har köpt present - Moneybrothers skiva ”To Die Alone”. Pappa gillar inte Moneybrother. Det är det som är så bra.

> Min hårfärg är numera svart. Svart som natten. Det hemska är att hårfärgen försvinner av schampoo! Det SKA vara permanent hårfärg, jag ska klaga på Swartkopf eller vad det heter.

> Hår ja. Jag kan faktiskt ha hästsvans numera. Och fläta på ena sidan.

> I skolan är 13 av alla tillgängliga lärare slut, så det är en del inställda lektioner.. :)

> Sykonen mina lekte ”snurra flaskan” i brist på aktivitet. Josefina fick frågan: ”Skulle du vilja grovhångla med Oskar?” (hennes pojkvän). ”Aldrig i livet!!” blev svaret.

> Vi var i norrköping och åt kebab. Adam åt på en tallrik som det var en bild av en pizzabagare på. När jag fick syn på den utbrast jag: Oh! Look, it’s a cock at Adam’s plate!

> En ny grupp har startats i skolan. Testosteron-gruppen. I fredags utsåg dom ”Årets Viking” på stormötet.

> Vi hade afrikansk dans på idrotten, och jag var sämst. Inte nog med det - jag fick dansa med klassens hemskaste, äckligaste tönt också. (Excuse me, men det är det snällaste sättet att beskriva honom på). Jag dog. Nästan.

> Träffade Ralphsson på tåget för ett tag sen! Det var inte illa pinkat. Riktigt trevligt, faktiskt, haha.

> IG-varning i spanska. Fler än elva frånvarotillfällen sen december månad retade visst upp henne rejält. :S


And theeeeeeeeen?

Jarrå. Now it is slut. Tjarrå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0