Livsfara

Ons 16 feb 2005 10:55
Övrigt, 15 läsare totalt


Det är riktigt LIVSFARLIGT att ha bråttom till tåget! Bussen kommer till resecentrum en minut innan tåget ska gå. Tåget står redan på perrongen, och för att ta sig dit måste man ta sig ner för två trappor, springa under spåren och sedan upp för två trappor. Nu när det är snö så är dessa trappor TOKHALA. Och ändå springer man. Seriöst, man kan slå ihjäl sig. Jag har ramlat där en gång. Men det var för flera år sen, och det var inte snö, men ändå gjorde det ondare än ondast. Stentrappor ju. Men när man springer så fort tänker man inte på att det är halt, och därför halkar man inte, tror jag. För idag hade jag inte alls bråttom, jag gick från stan och kom dit tio minuter innan tåget skulle gå, och därför tänkte jag ”Jägarns, här var det riktigt halt, varför har jag inte tänkt på det tidigare?” och så halkade jag.

Muntligt nationellt prov i engelska idag. I min grupp ingick Cissi, Stefan och jag. Och som vi pratade! Shiit, det var jättekul, vi bara pratade på och skrattade och skämtade och diskuterade och det bara flöt på! Det var så .. avslappnat, liksom. Jag är jättenöjd :)

Efter provet gick jag och Cissi och tog oss varsin glass på McDonald’s. Kolasås, alltid kolasås. Muums!

Pappa kom hem med en ny skiva igår! Höjdarna - Samlade Sånger (Musiken Från Julkalendern). Awieee! Haha. Så den har snurrat hela gårkvällen i CD-spelaren i köket. En låt passade in på mig, tyckte dom andra i familjen, så den heter numera ”Amanda-låten”. Det var den som var den dagen då de trodde att Lipton var allergisk mot Silvia, ni vet.

Vill vara där och inte här
vill vara tillsammans och inte isär
ska det vara såhär?
Alltid isär..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0