Långsträcksorm & tomtemys

Tis 5 apr 2005 21:11
Övrigt, 14 läsare totalt


[09:03]

Vincen†: jag gillar hammerfall...
Erik: sitt still medan jag ringer en exorcist

HELT rätt! Haha, ett gott skratt såhär på morgonkvisten är aldrig fel. Ute är det hemskt fult väder, och det gör en (iallafall mig) på ett automatiskt lite halvdeppigt humör, men nu har jag skrattat, och då håller sig mungiporna uppe en stund.

Igår stank det av rökelse på mitt rum, och Ola hade gömt rökelsepinnen, så jag hittade inte källan till lukten! Fick leta jättelänge, och rummet blev bara mer och mer förluktat. Till sist fann jag den i en blomkruka, men då hade den nästan brunnit ner. Rökelse borde vara barnföbjudet.

Funderar på taco till frukost.. Det skulle vara nam-nam! Men tror ni det funkar med cheese-nachos i en nachos-tallrik? Inte speciellt goda är dom heller, chipsen. Eldorado. Men vi får hoppas det funkar ändå.

Här kommer Lutherhjälpen och påstår att min smoothie består av kakao plockad på usel lön, besprutad banan och socker som gör odlare i syd arbetslösa. Vad är det för jävla fördom? Jag har glass och mjölk i min, och jordgubbar. Inte nått annat. Ska jag stämma dom?

Mina önskedrömmar:
  •  Hives spelar i Linköping (UTAN 18-årsgräns)
  •  Sommarlovet börjar idag
  •  Att jag börjar tycka det är roligt att träna igen
  •  Få VINNA tävlingar, typ stora tävlingar, typ.
  •  Att pappa kunde ändra sig i frågan angående tungpiercing.
  •  Filip, bo häär istället.
  •  Att jag fick gå på Moneybrother, men icke, åldersgräns: 18 bast.

Ser nån till att dom går i uppfyllelse så är jag evigt tacksam. Kanske borde ha lagt till nått i stil med ”fred på jorden” men just nu är jag sur på Lutherhjälpen och det blir kollektiv bestraffning på i stort sett hela världen.


Snart drama. Död åt drama.
Fast först ska jag äta frulle. Tåget går faktiskt inte förrän elva och klockan är nio nu.

Göööööööösta. (låter lite som: Juuuuuste)

[20:31] Haaj igen, hej, tja, TJEEENARE. Har just varit på LOK, borde sitta uppe på mitt rum och plugga som en häst, och ska snart göra det, ska bara skriva klart. Har nämligen ett BREV (!) att skriva på SPANSKA (!!) tills imorrn, och fråga mig inte om vad, jag förstår inte ”arbetsbeskrivningen”. För den är på spanska.




Okej, mina fem bästa konserter då:


  1. Winnerbäck, Cloetta Center. Visst, vi hade sittplats men det var ändå underbart. Kommer alltid finnas i mitt hjääärtelihjärta.
  2. Kent, Himmelstalundshallen. Woonderbar. Sittplats även här, men Fredd och jag rockade ändå. (Har vi liite oflyt när det gäller biljettbokning, eller?) Så FINT!
  3. Winnerbäck, Konsert & Kongress. Var där med Hjalmar, detta var lite i början, då jag typ bara lyssnat på Lasse i ett år. Så det var maffigt, och Lasse är också bääst i Linköping :)
  4. Håkan, Globen Annexet. Yess. Håkan. Underbar live. Säger bara det.
  5. Di Leva, Konsert & Kongress. Jaa, jag vet, Thomas Di Leva. Men han ÄR skön, och han gör bra musik. Och det var en riktigt underhållande spelning han gjorde.. Trots allt.


Yeaah, det var dom. Har väl inte vart på så hejdundrande många fler konserter, en del. Men det här är i vilket fall som helst topp fem listan. Bästa filmer då:


  1. High Fidelity. Ääääääääääälskar!
  2. Jurassic Park. Ett måste, har sett den fler gånger än jag tittat i matteboken. Och alltid är den lika braaa :)
  3. Forrest Gump. Också så fiiin, fiin, fin.
  4. Ghost World. Skönast! Man gör inte annat än sitter och garvar, seriöst.
  5. Den bästa sommaren. Den har jag också sett jättejättejättemånga gånger. Tre iallafall :P

Bubblare: Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Borde fan slå sig in på listan. Men jag vet inte riktigt vilken jag ska byta ut..

Jurassic Park II - The lost world. Fast den slår inte ettan!




Haaaaaaaahaha, listor är nog mitt bästa :) Och gissa vart jag fått det ifrån? Svar: Rob!





Och, till sist, vad är en långsträcksorm? Och tomtemys?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0