knarka zinkoral

Fre 22 apr 2005 21:46
Övrigt, 13 läsare totalt


1455

She said: Shh. Please be quiet, I know you don’t want to, but please deny it.

Errrhm. Om man kanske skulle ta och sammanfatta dagen då (visserligen finns det risk för att det blir ett väldigt tråkigt inlägg, eftersom dagen inte varit så värst rolig).

Jag är godissugen!

Okej, lets continue. På matten kunde inte Eva Mattelärare förklara hur det kom sig att area förhåller sig till basen (eller vad tusan det var) så hon var tvungen att visa det, genom att låta oss vika kuber. Så det ägnade vi hela mattelektionen åt - att vika kuber av pappersark. Sen hade vi krig med dom. Det var ganska roligt.

”Ähh.. blir det fel om man tar roten ut y och förhåller den mot 12?”

Sen vara jag bara på halva spanskan, för jag skulle till Musdoktorn som Cissi så vackert kallar det. And I got the recept! yeeess.

I helgen är det 10-mila, och ja, man springer MER än tio mil, i alla fall de som springer herrkavlen. Tillsammans, alltså. Jag ska snart börja packa, när jag orkar. Sen ska jag åka till Bobby för tiomilauppladdning. Knarka zinkoral & ladda inför tiomila, som det heter.

2138

Okej, here I am. In the light. I am in the light!
Höhö, lillebror. Lillen is rolig.

Jaja, nu är jag hos Bobby, hon packar & jag sitter här. Det värsta är att jag just nu - klockan tjugo i tio - knappt kan hålla ögonen öppna. Hur fan ska det bli imorrn natt, när man under inga som helst omständigheter får sova? Gosh, i år kommer jag att förlora vakentävlingen, det känner jag ända ner i tåcellerna. MEN jag får ju iallafall (iallafall.. i alla fall.. hur ska det va?? :S) träffa Filip, och jag längtarlängtarlängtar! pussas :)

Baaajch. Jag och Anna ska springa tills vi spyr imorrn, och jag kommer att spy tacos och chokladmousse, för det är det jag ätit i kväll. Mmmmm, vad mumsig den spyan kommer att se ut.

GAAH jag har en spansk jävlahelveteslåt framförd av spaniens värsta wannabediva på huvudet! Vafan skulle vi lyssna på den på spanskan för?!? mmmppfffffgggg!

Stinas dator är seg. Detta är ett faktum.

GE MIG EN FRIDATIDNING NU! helst en gammal med massa roliga sexfrågor. Dom är typ SÅÅÅ kul! ”Det kliar i min livmoder, vad ska jag göra?” ”Jag tittade i en porrtidning igår, är jag med barn nu?” mohaha :) That’s life in a box!

Gotten nischt, ses imorn, och imorn natt, dåå blire till att hålla sig vaken :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0