Chokladbod och cykling!

Ons 13 apr 2005 20:33
Övrigt, 16 läsare totalt


Dagen som varit har varit en bra dag. Jag tänkte berätta lite mer ingående om den:

Den började med en spanskalektion, och man har alltid tråk-kul på spanskan. Jag satt bredvid Sir Pattrick och lekte mojs. Skulle beskriva ett golfhotell, och det fick mig att börja skratta X antal gånger. Vi slipper spanska imorrn, Cissi och jag. ”Kaaatja, vi har ingen svenska imorrn, så vi tänkte liksom att vi kanske typ för att få slippa ett hål på tre timmar.. skulle vieee.. kanske möjligtvis kunna få slippa spanskan imorrn och kanske.. eeh.. göra den hemma..?” Och Yess. Det gick igenom.

Sedan hade vi matte, och sen engelska. Efter det lunch. Då stod vi först i kö för att få ett ungdomskort och när vi fick det insåg vi att det inte var nått att ha. Gav oss iväg till Gamla Linköping och CHOKLAAADBODEN! Muums. Köpte massa plopp, fruktskum och frukttuggisar. Mumma, gottgott! Satte oss på en bänk vid torget och åt godis och solade, innan vi knallade tillbaka och hade data.

När jag kom hem bestämde vi oss för att cykla in min cykel till stan, Ola och jag. Så vi gjorde’t. Även att han inte hade nån luft i sina däck, så gjorde vi det. Vi cyklade i sol & motvind, först på landsvägen och sen på stora vägen, och så lite på Tallboda-spåret för att få lite omväxling. Olas fuckin kedja hoppade, och det tog säkert en kvart innan vi fick den på plats igen.

Vid den tredje bensinmacken vi passerade fanns det luftpump, så vi pumpade Lillens däck och sen var den saken biff :) Vi fortsatte vår färd, tills vi kom till Max. Där gjorde vi uppehåll för födointag. Varsitt Skrovmål satte vi i oss innan vi satte oss upp på cykelryggen igen.

Ola insisterade på att vi skulle cykla förbi ett visst tivoli, så vi gjorde det, men det var stängt. Bevaremigväl. Annars hade väl hela reskassan gått åt till karuseller och sockervadd.

Sedan var vi i stort sett framme, efter ca en timmes ivrigt cyklande. Men vi kom från Stångebro-hållet, så vi var tvugna att få cyklarna under rälsen på något sätt. Det fick bli via gångtunneln med trapporna. Det hemska var, att när jag skulle börja gå ner med min cykel i en barnvagnsränna ifyaknowwhatImean, så var cykeln för tung så jag släppte den och den dundrade ner för alla stentrapporna och slog dig sönder och samman. Så när vi väl fått in den till stan pajade den! Eller, den går att cykla på, men är helt sne, och handbromsen gick sönder.

Den andra cykeln, den som Lillen cyklade på, körde vi upp i hissen till spåret och sedan in på tåget. Vi skulle precis betala när det kommer en lokförarbög och säger :
- Ni vet väl att man inte får ha cyklar på tåget?
Såklaaart vi vet, vi tog bara in den för att LÅSSAS att vi inte visste, NERD.

Det roligaste i hela världen hade varit om Ola dragit sin klassiska: ”Jag vill inte HÖRA några sådana kommentarer från dig!” med grov lärarbrytning. Ha!

Dagens: FORT-FORT-FORT!

Håhåjaja. Jag har typ tvåhundra glosor att plugga i spanska till på fredag, mums. Not. Men nu ska jag äta godis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0