Är det roligt att skriva dagbok?

Mån 10 jan 2005 16:13
Övrigt, 17 läsare totalt


Oohey idag var det skola igen ja. Åh så trevligt. Skooja! :p

Ååh jag var tvungen att lämna Filip hemma imorse. Det kändes så konstigt, att det var han som stod kvar i dörren till mitt hus och vinkade hejdå till mig som skulle åka med tåget. Han åkte klockan halv ett sen, och jag slutade två. Jägarns. Imorse vaknade jag klockan kvart över fem och ville inte somna om, för då skulle jag ju bli tvungen att säga hejdå till Filip fortare. Så jag väckte honom, och sen låg vi och pratade nästan ända tills klockan ringde.

På grund av stormen som härjade här i Sverige häromnatten så var i stort sett alla pendeltåg inställda idag. Istället hade dom satt in bussar. Tåget gick varje hel timme från Nkpg och varje halv från Lkpg. Vi stod där i regnet och väntade, bussen var försenad. Som tur var dök Idas och Lovisas mamma upp med sin bil så jag fick åka med dom. Shyrre!:)

Fick G+ på bokrecensionen på engelskan. Böö. Erik, som läst tre sidor, fick VG+. Han skrev i stort sett av baksidan. Jag skrev faktiskt också av en meningn från indeldningen av boken. Där hade läraren strukit under och skrivit ”taskigt ordval” ute i sidospalten. Daa?? (:P) Var min recension bara jävligt dålig eller var det lite konstigt betygsatt?

Ja, det är ganska skoj faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0