amaalm457

Mån 17 jan 2005 15:13
Övrigt, 15 läsare totalt


Herrejäklarns, mitt huvud har varit i upplösningstillstånd hela dagen idag. Vet inte hur många gånger jag tänkte att ”Nä, nu går jag hem”. Men strong som jag är, så gjorde jag det inte. Tss.

Första dagen med nya schemat dårå. Imorrn blir det alltså sovmorgon till 11.35. Ahh!:) Eva & Erik var i skolan idag, de har ju varit i brasilien. Inte liiite bruna de var då! Men najsnajs att de är tillbaka, har varit riktigt Eva-tomt senaste veckan måste jag medge. Förresten lyckades jag gå in i samma tjockis i röd tröja fyra gånger idag. Jag måste lära mig att se upp lite mer.

Basim hade fuuulast hatten idag! Haha, uschlan.

Laden ville att Adam skulle fylla i vårt idrottsschema, liksom bestämma vad vi ska göra varje gång och så. Då blev Stina rädd och sa att Adam inte fick göra det för då kommer det inte bli någon idrott överhuvudtaget, så då gav Adam schemajobbet till Stina, som i sin tur inte ville göra det, så då tog jag över det. Riktigt kul att bestämma ju! Så den här terminen ska vi ha orientering varenda idrottslektion. Haha, nävars. Men om jag får som jag vill ska vi bland annat ha yoga, aerobics, gym, hockey, bowling och lite annat som man inte brukar ha. Inte vi iallafall.

”To many hours in your apartment has made me hard as a stone”

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0