de stijl

Lör 8 apr 2006 18:03 (Uppdaterad Lör 8 apr 2006 22:37) Övrigt, 18 läsare totalt

18.03



shopoholic, ja men typ. nåttsånt måste det vara.
idag har jag köpt:
  • ett linne (oranget hm-linne vaaa)
  • ett par solglasögon (come oh summer come on now)
  • skor! (jag impulshandlar JÄMT skor! skor är mitt bästa)
  • jeans (vejta)
  • ögonskugga (vit den med)
  • och så min efterlängtade white stripes CD!!! :D de stijl!! :D
mmhm. julia och jag var alltså på stan idag. mysigt :)
men nu ska jag städa på mitt rum. mindre roligt. ikväll ikväll.
jag är visst lång.

i love jack. jack jack jack.
white :)

heydow.

21:32



jag önskar jag vore lite tröttare, för jag vill sova. det är skönt och jag tycker om min säng.
de senaste dagarna har jag läst ut två böcker. den senaste, en jostein gaarder-bok, var så sjukt sorglig. jag tjöt hela tiden jag läste den igår och när jag städade mitt rum förut fick jag slänga typ tusen snorpapper sedan igår. seriöst, jag älskade den boken. men den bästa någonsin, om ni får för er att läsa en bok, är jostein gaarders spelkortsmysteriet. helt sjukt underbar. jag älskar filosofi.

okej nu har det gått två minuter sen jag började skriva. är jag lite tröttare än när jag satte mig här? ja, lite kanske. det är bra. jag vill som sagt vara trött.

imorn kanske jag ska fika med cissi. men jag vet inte, vi har inte pratat nått mer om det. iofs har jag typ inte råd nu, blev i stort sett pank efter idag.

i didn't see you at summer school
but i saw you at the corner store
andi don't want to break the rules
cause i've broken them all before


white stripes - sister do you know my name?

det är sjukt.
direkt när jag sätter på den nya white stripes-skivan och har lyssnat typ tre sekunder på första låten säger jag ashögt till mig själv: "det är så sjukt jävla bra det här" och så höjer jag lite. tre sekunder senare säger jag "fy fan vad det här är bra" och så höjer jag. när nästa låt börjar säger jag "åh, det här är så underbart bra!" och så höjer jag lite till. efter fem-sex låtar går det inte att höja mer. det är då pappa kommer upp och ber mig sänka eller sätta på min skiva i cd-spelaren där nere så att alla kan lyssna. då sänker jag och sedan börjar processen om.
herregud. jag är beroende. så sjukt jävla beroende och music makes me lose control!!!!!

blaha nehej, nu känner jag mig faktiskt lite trött. om jag känner efter riktigt ordentligt ;) åh ni måste se mina nya jeans! toppenfina :) valde faktiskt dom framför dom vita på carlings, trots att expiditen där sa att min rumpa inte alls såg stor ut i dom. i'm a strong woman. moha.

jaja. färdigpladdrat för mig ikväll. adios.
eller, vänta! snälla, party snart? nån? jag vill jag vill jag vill. och helst ska det inte vara 18-årsgräns.
nu: adios.

22.36



herre jävla gud :|

shitty weekend.

Fre 7 apr 2006 13:20 (Uppdaterad Fre 7 apr 2006 21:01) Teknik & Vetenskap, 28 läsare totalt
13.09

don't trust anyone or anything.

och nu är det liksom lov men alltså jag vet inte riktigt vad jag känner och tycker om det. jag kommer inte träffa klassen påen vecka (det låter sjukt men jag är fan störtförälskad i den! seriöst, förra året hatade jag allt som hade med min klass att göra men nu är den bara så jävla underbar!) och så kommer jag liksom inte.. äh. men ja. och så när jag kom hem så ligger julia i sin säng med fetaste migränen (knulls har jämt migrän ! lilla gumman..) och ola ligger i sin med 39,6 grader feber. usch! :(

men nu är historian över iallafall! SJUKT SKÖNT!!!! robin gick inte hem från love förrän halv två igår. dom jobbade klart med vår uppgift tills dess. men vi fick iallafall ihop tio sidor :) bra jobbat, gruppen! redovisningen idag gick också bra. faktiskt. trots att love vaknade med tuggummi på hela kroppen :p

det roligaste var vår framsida:

"Ett arbete i historia av:

A manda Almén
R obin Frahm
S tina Gustavsson
L ove Nilsson
E lsa Karlsson"

så nöööjda vi var med den då :)

jaja. iallafall. saknar er alla. och så. sötsöt!
lyssna mer på suburban, medmänniskor. det gör er gott. man blir glad.
och gladhet är något som är väldigt eftertraktat nu, känns det som. fast det var ännu värre förut. nu har iallafall solen åter kommit till vårt avlånga land, gatorna är torra och den sista snön håller på att förintas.YES!!

but soon it'll happen
the sun will go murder the snow


nu ska jag gå upp och kolla till mina små sjuklingar.
puss och kram.

20.56

vart ska du gå, vad ska du göra med tiden?
men alla tusentals nätter och dar
ska du schemalägga hela livet
eller ha din rastlösa frihet kvar?


såja. kväll har det lyckats bli. skönt att få sova hur länge man vill imorn! faktiskt. men ändå längtar jag till söndag. söndag eftermiddag för att vara exakt.

huvudvärk :| jag får inte bli sjuk nu när de andra är det, får inte får inte får inte.
FÖRRESTEN! mamma och pappa ska vara borta tisdag, onsdag, torsdag. jättejättebra och jättejätteskönt. är det då vi ska träffas? är det då det blir fest? är det då det blir bästast?

mamaaah. jag är glad. glad men med en liten klump i magen som jag inte orkar berätta om. för jag vet ingenting själv. jag säger ju det, jag vet ingenting. svaret "jag vet inte" är något som hädanefter borde kopplas samman med mig. fan. velighet och svaret jag vet inte är det värsta jag vet.

godnatt.

du är ånga.

Tors 6 apr 2006 13:07 (Uppdaterad Tors 6 apr 2006 22:58) Teknik & Vetenskap, 28 läsare totalt
13.07

ännu en dag med ett laggande sims. jippie.
kalle säger att jag är den enda tjej han känner som säger att datorn laggar. att det är kill-språk. trams.

jag tänker i vilket fall inte tolerera att sims fortsätter dampa såhär. isånafall får jag väll gå och köpa arbetslivstillägget då. vi har det nämligen nerladdat, bara, och det är det som gör att det är sjukt svårt att starta. SUCK.

åh vad jag är sugen på kaffe, by the way. måste gå upp och göra mig en kopp! :) fast innan det ska jag berätta lite om min, än så länge, rätt korta dag;

den började med att jag försov mig. min och stinis filosofi lyder: antingen kommer man i tid eller så dyker man inte upp alls. så, jag följde vårt exempel och sov vidare. jag sket alltså i spanskan (och där rök mitt löfte till mamma om att gå på alla lektioner hädanefter. damit!). sedan åkte jag in för att gå på matten, eftersom jag och johan igår kom överens om att vi skulle göra engelskaläxan på matten. så vi gjorde det. man skulle skriva ett formellt jobbansökningsbrev. veeerzta tråkiga. linus satt och grät och lyssnade på fina låtar, haha.

sen var det iallafall engelska och erik satt på bänken. katja: "erik jag stör mig på att du gör sådär" erik: "och jag stör mig på DIG!!". stående obvationer från klassen. johan ställde sig upp på bänken, men det märkte inte määkinen.

yes, sen var dagen slut och jag åkte hem. och nu sitter jag här. glömde att skriva om mina små löss och att matteläraren tafsade på linus, men jag orkar inte ta med det. ska försöka med sims nu igen, jag blir så jävla arg när det inte fungerar, för jag har blivit simsnörd igen. det går lite upp och ner det där. och lite fram och tillbaka. jag tycker om jostein gaarders böcker förresten. filosofi är jävligt intressant om man inte har janS som lärare.

godnatt har jag sagt.

17.55

747 är så underbar. jag älskar den.
just ja, historia var det ja. jag har bara skrivit en halv sida.en halv. fan. jag är hemsk att ha med i ett grupparbete, iallafall den här gången. jag har nog inte tillfört gruppen nånting, tror jag. knappt.
visserligen har inte de andra gjort så mycket heller, men jag är nog värst tror jag.

erik ramlade på sin LONGboard idag. det var läskigt. fast det hör våren till, att skrapa sig på gruset.

förresten är det sjukt vad den här skärmen har damp. den flimrar och allting bara hoppar omkring, man måste slå på den för att man ska se något.

seriööööst. bajs.

20.08

okej, nu börjar vi få ordning på det här. heja.
fast vi har sjukt mycket kvar och det känns lite småtungt. faktiskt. phuuu men vi har iallafall kommit någon vart och det känns skönt. fatta imorn när det här är över!

just fan, det ska ju redovisas muntligt också.. hilvitiiiii

jag tror jag gör bäst i att återvända till arbetet. ciao.

vi är påväg till isola?

Ons 5 apr 2006 21:57 Relationer & Sex, 20 läsare totalt
okej, alex vill väldigt gärna att samtliga går in på http://www.chilispace.se,/ klickar på mood, lyssnar på låten kryptonite med bandet thoughts och röstar en femma. dom var ju trots allt i extra ;)

stina och jag var på cloettaboden idag! köpte pollypåse och dumleklubbor, mums! dumleklubborna gick åt på stödmatten, vi behövde energikickar för att klara av all jäkla algebra. vem har hittat på algebra egentligen? humpf.

oh. förresten. matilda hade tydligen ramlat på mickis fest med en vinflaska i handen och fått in glasskärvor i hela underarmen och fått åka ambulans till akuten och nu har hon världens gips och är bortdomnad i halva handen. fy fan! det är äckligt äckligt, jag ska aldrig aldrig dricka ur glasflaskor! allt jag kommer hälla i mig i framtiden ska jag ha i petflaskor.

det ramlade ner en smörgåskant ifrån himlen idag. det finns en gud trots allt?

mjaa, geografiprov också, om kossor och massa tjottahejti. hms. gick sådär, var väldigt lätt egentligen, framförallt om man pluggat. jag pluggade en del på rasten innan så det satt ganska bra. kul att veta, eller? :p

alarmet går först
när den stannat helt
så glöm bort mig är du snäll
inget kan gå fel


herregudars vad jag är trött. ögonen vill bara stänga igen sig. ska nog gå och lägga mig snart. snart :)

simsfan funkar inte!!!

Tis 4 apr 2006 18:18 (Uppdaterad Tis 4 apr 2006 21:21) Politik & Samhälle, 21 läsare totalt
18.18

josefina och jag har lagt in ciabatabröd i ugnen som vi ska äta sen. åh vad gott :) [okej, jag kan inte stava till brödets namn]

på tal om brödnamn, linus och jag diskuterade vad ordet bagatell mest låter som. jag tycker det låter som bröd. typ som baguette, ju. åh vad jag är sugen på en nygräddad bagatell! linus tyckte det lät som en insekt. haha.

idag hade vi rugby inomhus på idrotten. det tar emot att säga det här, men det var den roligaste lektionen på länge :)

lyckades dock göra bort mig två gånger på historian. vi var i datasalen. anton, vår lärare, patrullerade runt och kikade lite vad vi gjort. både linus och jag var inne på msn, så jag skrev till honom "ååååh guuud vad jag ÄLSKAR historia (L)". dock var linus inte vid sin dator just för tillfället, men det var anton. så han kom fram till mig och sa "väldigt trevligt att du uppskattar mitt ämne". självklart med drypande sarkasm i rösten. jag blev tomat och linus satt och asgarvade innan han svarade "jag med, men visa inte anton". haha.
två minuter senare kom love in och slog sig ner på en uppochnervänd papperskorg bredvid mig (stolarna var slut). jag visade honom vad jag lagt till i vår uppsats' metod-del, och hävde ur mig: "haha, jag skrev att vi redan gjort analysen och hittade på massor, alltså, egentligen har jag hittat på typ allt i hela min del avarbetet!" preeeecis samtidigt som anton kom in rummet. jag satt precis vid dörrn. fan!

aja. nu ska jag försöka få sims att fungera. det har typ kraschat och vi har ju ingen cd. aaaah min värld är förstörd :S och så måste jag komma ihåg att spela in big brother åt mamma. hon sitter i konferans och gick därifrån bara för att ringa hem till mig och säga det. haha.

skriver nog mer sen, ifall jag inte får igång sims (gud nåde datorn isånafall!!!!!!)

21.15

hola! sims fungerade sen efter lite kruxande! jippie :D fast sen kraschade deten gång tillså jag övergick till internet igen.

imorn ska jag stina och elsa till chokladboden! mmmums, det är bestämt sedan länge :) jag ska ha polly eller plopp eller eller.. hmm.. nått annat.

babyshambles - killamangiro
mmuuuuuuuuuums <3

ehm min nyckel är borta och den är inte i skolan och inte hemma och inte på vägen till stationen och inte på resecentrum :S fundering. det som återstår är pendeltågen/bussen eller polisen. så ska man bara ta sig för att ringa då. ehms.. ja. det får bli imorn. eller övermorrn. eller så köper jag helt enkelt en ny nyckel.

monkeynight verkar fett med roligt tycker jag :)
dit ska jag.

i'm in love with a feeling
i know that it shows
yes i'm in love with a feeling
and i don't care who knows


haha, det är så jävla mycket don't care i mitt liv. och väldigt mycket care också, visserligen..

"men.. bibliotek då?"
;)

i aint joking baby

Mån 3 apr 2006 22:41 Övrigt, 12 läsare totalt
mwaaaa. min telefon är trasig och mitt huvud för ont. fleecen jag har på mig är på tok för stor och jag måste duscha för det orkar jag inte göra imorn. men jag har iallafall gjort historian :)

jag har en apelsin här bredvid som jag kanske borde ta och äta upp. men då måste jag ju ta bort händerna från tangentbordet och det blir en för jobbig process för att jag ska orka slutföra den.. oh på tal om blur (jag skrev "blir" fel först och skrev blur istället och därför kom jag att tänka på dom) så ska dom släppa en ny skiva som ska på foo fighters att skita på sig! dom sa det iallafall :D

jag är övertrött. förresten hade jag utvecklingssamtal idag. det var en otrevlig upplevelse där jag mest svarade "jag vet inte.." på alla frågor. "amanda, vad har du för mål i ditt liv?" "amanda, varför skolkar du?" "amanda, vad vill du bli när du blir stor?" "amanda, är det inte bättre att du tar tag i det här?" "amanda, vad vill du med ditt liv?" jag vet inte!
och jag kunde bry mig mer och det borde jag väl egentligen. men det är så sjukt mycket som man borde egentligen..

wannadies, oj oj oj :) bra bra bra hurra hurra huraaaaaa med två r

så länge våra hjärtan slår tillsammans

tralla la la. onkel tom är typ som jesus. det kom jag på idag på svenskan. tralalala. jag tror att det är slut nu. hmm.. ja, det är det.

ultimate showdown

Lör 1 apr 2006 14:54 (Uppdaterad Lör 1 apr 2006 15:01) Media & Reklam, 26 läsare totalt
iallafall. inte mycket att säga om min lördag. jag har inte tränat och det är fy skam. fan. jag har inte städat och det är också fy skam. jag har inte ens gjort någon historia. ska jag vara riktigt ärlig så har jag knappt gjort någonting.

och nu är det mat också. alldeles för tidigt för att varai familjen almén, helgmat brukar serveras runt fem. men jag är hungrig så det är bara att tacka och ta emot.

pappa ska på jazz & blues festivalen. det skulle varit mysigt att följa med, meenee. nä. haha.

åh. dumma msn muppar. igår började datorn låta jätteskumt, alltså, det lät innifrån datorn, den tickade som en bomb. jag blev faktiskt rädd. och sen stängde den av sig. jag bara satt och väntade på att den skulle explodera, haha.

det tog sex minuter för mig att äta mat. haha. men det var inte så gott, plus att pappa hade räknat fel och lagat för lite sådet fanns typ inget kvar till mig. att han aldrig lär sig. han lagar jämt för lite :P
  • this is fact not fiction
nej men nu ska jag nog ta och runda av här. får se om det blir något ikväll. är inte jättesugen.
puss.

used to it. used to?

Fre 31 mar 2006 14:31 (Uppdaterad Fre 31 mar 2006 21:49) Relationer & Sex, 28 läsare totalt
14.30

herreguuud vad skönt med fredag! svenskaprovet är över!!! det känns nästan lite tomt utan svenskan.. jag menar, jag har pluggat svenska varje dag i nästan två veckor. och så nu är det över. haha.

helg iallafall. jag ska sova HUR mycket som helst. fast bara för att jag säger så där så kommer det inte att gå, jag lär vakna typ sju varje dag, promeeesse.

jag vill ha en ipod. eller en cd-freestyle. det har jag sagt minst tretusenfemhundrasjutton gånger men jag kommer mig ju aldrig för att köpa någon! och jag lär inte göra det heller, för den här månades pengar lär gå till vårjacka vårskor och sommarkläder, för det är det jag är mest sugen på att köpa. men samtidigt, ska jag klara av matten så behöver jag verkligen ha white stripes i öronen, och det gäller ääven i skolan. jag koncentrerar mig typ 50% bättre om jag har det. (alltså, 0% utan, 50% med) blö. jaja.

vet ni vad? jag ska spela sims nu.
sen ska jag läsa bok.

once upon a time you dressed so fine, threw the bums a dime, in your prime, didn't you?
people called said "beware doll; you're bound to fall"


ps. magen har inte gjort så ont idag. pheewww.
ps 2. morrisey på bingolotto den nionde ;p

idag ska jag visa upp mitt inlägg publikt, exempelvis på bloggscenen. hejdå!



21.39

ååh mitt älskade, älskade sims :) nu mår jag bra igen för nu har jag fått i mig rekommenderat dagligt sims-intag. eller, ja, bra och bra, men bra med tanke på omständigheterna.

och vad händer i helgen då? vet faktiskt inte. johan frågade om jag ville följa med honom, love och linus ut och det vore ju jättekul, men jag orkar inte tjata. vi får se om han frågar igen.

ååh jumper! nu blev jag käääär.. så lättlyssnad musik att det är helt sjukt :) det var länge länge sen och första gången jag hörde dom var jag en liten mupp som precis fått min första skiva : sven-ingvars - septemberbarn. mhm. det var tider det ;)

>> may you find this one thing inside of me?

oj oj jag känner i ögonen att jag snart måste gå och lägga mig. är hur trött som helst och då har jag typ inte gjort något idag, ändå. det är så sjukt det här. min kropp är helt skum.
hejdå.

i wanna..

Tors 30 mar 2006 20:26 (Uppdaterad Tors 30 mar 2006 20:32) Mat & Dryck, 27 läsare totalt
20.32

jag som hade tänkt att jag skulle plugga hela eftermiddagen idag, slutar ju som bekant tolv på torsdagar. men det gick inte speciellt bra, somnade i böckerna och pallrade mig iväg till mammas och pappas säng för att vila i en halvtimme eller så. men så somnar jag och sover från två till sex. suck. så hur gick det med pluggandet? ahsheet.

lånade faktiskt nåra skivor på bibblan också.
the mo - night at the zoo
the mo- city heart
the wannadies - before & after
ceasars palace - love for the streets (nej, pappa har inte den!!)
teenage fanclub - howdy!


yes. så nu blir det en massa musiklyssnande och det behöver verkligen jag för jag blir gladare av det. :)

alltså, det känns som att jag inte gjort allt för mycket idag. kanske för att jag inte har det? lyckades göra katja jätteglad på mig genom att berätta (och överdriva) mötet med de två colombianerna (?) igår. hon tyckte nästan att jag hade gjort rätt som hoppade över spanskan. woaa! ;)

jag har satt upp en sån där liten snurr i håret som eva har i eva och adam. skitfult.


i wanna smoke crack
cos you're never comin back
i wanna shoot speedballs
bang my head against the walls
i wanna sniff glue
cos i can't get over you


how am i gonna sort it out?
how am i gonna sort it out?


ah shitt. kunde inte ha sagt det bättre själv i något avseende. mamaah.

för att gå från ett ämne till ett annat: jag tror att sommaren blir något speciellt. jag längtar till bulgarien - ola and mandie goes bulgarien 2006! waoowo! ;D (vad fult med understruket, haha! men jag menar, om det finns en funktion, varför inte använda den? ;) )

snart ska jag sova igen. det var så skönt förut. ska bara plugga liiite mer svenska. åh linus har studsat studsmatta för första gången i år!! :D

och så en jävla rubrik också.

Ons 29 mar 2006 21:55 Relationer & Sex, 17 läsare totalt
okeeej. fan. hur känns det här?
vad vill jag och vad måste jag och hur mår jag? jag spyr snart på allt det här. ingenting är som det borde.

tårarna är iallafall slut. kom och rädda mig, vem som helst. ta mig med långt bort.
låt oss bli dom som försvann.

var med linus och alex på stödmatten idag. det var kul, vi hjälptes åt och så. jag behövde det. hade sällskap med linus en bit hem också. det kändes bra. han är bra.

okej där höll jag på attskriva något förbannat emo. men ibland blir till och med jag sådan. eller ibland och ibland..

åh fy fy fy fy fy fyfyfy fan.
hade iallafall prov idag, i samhällskunskap. frågan är hur det gick. jag är sämst på att analysera. analys. anal ys.

haha jag är på tok för sur nu.
hejdå.

my my my drug

Tis 28 mar 2006 20:26 (Uppdaterad Tis 28 mar 2006 20:28) Föräldraskap & Barn, 28 läsare totalt
plugg, plugg plugg. min hjärna splittras snart sönder i tusen bitar för den orkar inte mer. usch!

och igår.. igår. jag gjorde det jag var tvungen att göra men det var inte lätt och jag kände mig så sjukt hemsk efter det.

fick tre lugnandeav mamma och sen var jag helt utslagen. sov som en stock hela natten och mamma fick problem att väcka mig imorse. hoppade över första lektionen för jag var yr som en partymyra men sen la det sig och jag pallrade mig iväg till historian. historian ja, 10 sidor tills på tisdag. fan jag har magsår!!
  • och då kommer känslan
    den smygande känslan
    den enda jag inte rår på

    då stänger jag själen
    klämmer ihjäl den
    & hittar en himmelsk drog
pallrade mig iväg till bibblan för att plugga idag. men det gick inte, jag bara somnade så fort jag tittade ner i böckerna. 16 minuter var det längsta jag sov tror jag, haha. men det är inte lätt när det är svårt.

white stripes- jack the ripper

imorgon blir det en lång och kämpig dag. skolan vill inte att man ska ha några fritidsintressen för sånt hinns iallafall inte med. ååh jag blir arg och jag är ledsen också. eller det är jag väl inte men jag väljer att vara det. känns bäst så.

och då kommer känslan
är jag den enda som aldrig förstår...?

jävla emotions.

Mån 27 mar 2006 19:33 (Uppdaterad Mån 27 mar 2006 19:49) Tro & Livsåskådning, 30 läsare totalt
19.33

åh. jag som hade besämt att det inte skulle bli såhär. igen.
förutom mitt stressont i magen så har jag nu även en annan känsla. som jag inte vet vad jag tycker om den. jag är rätt bedrövad faktiskt.. fast samtidigt glad. men det skulle ju inte bli så igen. igen. fan.
  • and when i hear your voice i'm far beyond okey
ja fan. herreguuud. jag är så förvirrad, brain storm. på riktigt.
spring cup var kul och riktigt roligt. fredagshumor hela helgen. "nu kommer satsen!" töm tasken och tarmenoch så. gick rätt bra också, eller, jag sprang inte felfritt nån dag, men, ja.
fick ju med mig thomas ända hem till linghem :) det kunde man inte ha trott.. mendet var toppen. verkligen.

men åh fan fan fan.
massa plugg gör inte saken bättre heller.
åh.
sluta kontakta mig och glöm att jag existerat. så glömmer jag också. allt som har med sånt här att göra.

jävla emotions.


så här har christian skrivit om resan:

Spring Cup - Orienteering wakes up

Skriven 2006-03-27 14:52:27 av Christian Enberg  
17 LOK:are kom till start vid helgens Spring Cup nära danska Hilleröd. H18-lagets 5:e plats vid stafetten, Anders Bergs 4:e plats och Malin Carlssons seger på lördagens klassiska distans var de främsta placeringarna.
Nu var placeringarna av underordnad betydelse. Målet med resan var främst att ge klubbens löpare en möjlighet till att känna tävlingsnerven innan de ännu viktigare tävlingarna sätter igång. Att sedan flera gjorde mycket bra lopp och vi dessutom hade väldigt kul var en fin bonus.

Bestående minnen från resan blir framförallt

* Det kommer utifrån.

* Anders entre på TC där han i Skywaysbilen blev körd till 10 meter bakom målet och avsläppt av uniformerad personal.

* Jonas våldsamma forcering för LOK lag 2 när han låg 30 meter efter Ulricehamns andralag 200 meter före mål och tog in 29.95 meter innan snön tog ut sin rätt och vi bokstavligen föll på mållinjen. Om alla visar samma inställning kommer vi nå långt i år.

* Svårigheten att svänga i en planfri korsning. (Mats, du kan vara lugn, vi försökte aldrig svänga hur gärna vi än ville)

* En glädjestrålande Malin som gjorde ett kanonlopp och vann D17-20 A.

* Spring Cups jingel som alltför många nynnade på under stafetten. När kommer 43-låten?

* Snön. Trots att den var mindre än hemma känns den i benen.

* Allt annat kul som hände men det hade man kännt till om man följt med... LOK är KUL

Resultat går att hitta via länk nedan.


färdigpackad.

Fre 24 mar 2006 10:57 Övrigt, 24 läsare totalt
spring cup snart!

jag hoppas jag har allt mitt packat nu. det är en enda röra däroppe men jag orkar inte gå in och kika i röran utan jag tar med mig alltihopa. det är ol-väskan, en stor vanlig väska och så jordens fetaste kylväska. och kudden. herregud. hur ska jag kunna bära allt själv? :S

och så måste jag växla pengar också, har inga daanska.. men det löser sig, det gör det alltid. eller vad säger ni? :) iallafall så hoppas jag att det gör det.

kissnödig är jag också. OCH jag har tokont i magen hela tiden, framförallt i skolan eller när jag tänker på skolan. ibland gör det så ont att jag bara vill gråta, och nu är frågan; ska det vara såhär? njaejjee..

har bränt en spring cup-cd iallafall. med massa musik som jag tycker om men som ingen annan uppskattar, haha. så är det alltid. meene jag fortsätter försöka få alla att lyssna på min musik, för inte ska man ge upp inte! i am drowning in those eyes.

huuu nu knarrade det massa däruppe. tänk om det är en inbrottstjuv?? eller ännu värre - MORRAN! min hemskaste mardröm. huu nu började mitt hjärta slå tusen gånger så fort som innan..! :|



farmor och farfar var här igår, far fyllde ju år i förrgår utan att jag visste om det. jag menar, man får ju förvarna om sånt, men icke. jag köpte ett aftonblad till honom iallafall, och en glasstårta. okej, det var med hans ica-kort jag betalade, men det är ju tanken som räknas, visst?

gotta go.
hej dåååå. Puss och så (fan). NU KOM DET NÅN! pappa.

och rubriken kan ta sig

Tors 23 mar 2006 15:01 (Uppdaterad Tors 23 mar 2006 19:44) Övrigt, 23 läsare totalt
15.01

fan! nu blev jag riktigt jävla sur! hade skrivit långt dagboksinlägg och så laggar lunarstorm sönder. jävla skitsida.

pappa har migrän och jag borde städa. och packa upp. och packa. fan.

men jag tänker inte skriva mer för jag orkar inte det men ni ska veta att det inlägget jag skrev innan skitlunar bajsade på sig var duktigt bra.

hej.

19.43

skit, massa att packa och massa att göra. magont hela dagarna på grund av den här jävla stressen. ig-varning i matte b, åtgärd: matte stöd. som tur är ska linus ha det också så vi kan förhoppningsvis göra något roligt åt det. jag är ju inte den som pluggar men nu får jag fan ta mig i kragen för jag pallar inte mer sånt här. 17% frånvaro från matte lektionerna = sur lärare.damndamn.

och så har vi ett ilandsproblem att diskutera:
vaarför i hela friden hoppar den två rader när man trycker på enter?detta gör mig frustrerad.

serni?? jaja.pappa fyllde tydligen år igår. jag köpte en vienettatårta när jag var nere och handlade min massäck (hade ju icakortet men det är tanken som räknas). så nu är han 47. gubbe.

när jag kommer hem
då ska jag börja om och vårda mitt språk
och sluta säga allt det där
som bara bubblar upp


fan jag dör eller nåt. det är för mycket i mitt huvud och jag orkar inte med det här. varför amanda? ååh.

spring cup kanske får mig på andra tankar. åtminstone över helgen. fan. det kommer bli kul iallafall, tycker om mina kära lokare. :)

utvecklingslägret

Ons 22 mar 2006 20:56 Övrigt, 21 läsare totalt
kom just hem från utvecklingslägret i karlskrona. det var så sjukt roligt där nere, stormtrivdes hela tiden. tränade sönder också, och visade alla att jag inte tar mer än 25 i bänkpress och att jag inteorkar göra varkenchins eller dips. haha.

lärde känna massa nya personer, och om inte nya så lärde jag känna gamla vänner bättre. åh :)

men nu är jag som sagt hemma igen och ska till skolan imorn. resursdag på fredag och då far vi till danmark och spring cup.

trött och så är jag.. väldigt trött. ska snart sova om jag ska ha en ärlig chans att orka upp imorgon. haha. men jag kommer sakna sofies besök innan sovdags och att sitta och prata med fred, victor och sofie hela natten. det är lite efter-konfalägret-känsla! vi körde faktiskt såna där samarbetsövningar som vi gjorde på konfirmationslägret. fast massa fler. ååh toppen var det :)

puss sov gott.

fear

Ons 15 mar 2006 15:07 (Uppdaterad Ons 15 mar 2006 21:35) Relationer & Sex, 33 läsare totalt
everybody's got a hungry heart


hello saferide. jaja. skola idag, sket i både geografin och spanskan men jag är så sjukt trött på skolan nu igen. det kommer och går.

utvecklingsläger i helgen iallafall, det ska bli kul . hoppas jag. får se hur mycket jag kan träna och så :/ men det löser sig nog, jag lär ju träna även ifall det gör ont.

ola har tankat ett nytt spel. yes. ska till stan med mamma och josefina snart, tror jag.

seriöst jag har inget vettigt att säga. hejdå.


21.27


telefonen är upptagen. av mig.
och jag har spanskaprov på fredag som jag måste plugga till.

och så.

hejdå. och lina, we better talk ;)

geeeeeeeeeks

Tis 14 mar 2006 20:36 (Uppdaterad Tis 14 mar 2006 21:02) Övrigt, 24 läsare totalt
men vad sjukt.. vafan är det här för nått töntigt?? blogg. hahaha.
jag vill ha tillbaka den gamla dagboken som den konservativa kvinna jag är.

mc donalds. hmpfff.

ja iallafall. jag är sjukt trött för jag vaknade 02.33 i natt och somnade inte om förrän klockan 03.19 och sånt där stör min dygnsrytm något fruktansvärt, men det kanske ingen förstår mer än kalle.
min rytm <3


jag älskar jack white.
starka ord från mig men så är det.


snart helg. arvid har fest den 25:e men då är vi i danmark om jag inte missminner mig. köpte förresten biljetter till karlskrona idag! 588 spänn enkel. sjukt! och så ska arvid komma och hämta mig på torsdag så ska vi åka hem till honom och laga mat och se på film. eller så är det tänkt, får se om det blir av och så.


godnatt (jag måste sova för annars ballar min rytm ur)

ps. farfar ligger på sjukhus. det är hjärtat.

skumt..

Tors 9 mar 2006 20:59 Övrigt, 33 läsare totalt
ig på matteprovet idag och världens sämsta redovisning.
vad är det med mig?


jag är helt skärrad av det som hänt.
herregud. nej. det händer inte.
jag tänker så mycket på alla som har sorg och jag hoppas att gustav har det bra nu.
usch..

ciao.

drowning in those eyes

Fre 3 mar 2006 15:42 Övrigt, 40 läsare totalt
alltså.. jaha.

nu i veckan har andelen läsare av amandas dagbok minskat drastiskt! ingen som är intresserad längre, huh?

bra det, då kan jag skriva vaaaad som helst :)
fast jag har inte så mycket att förtälja. kanske att det är helg och så nu. skönt det. och kanske att jag ska träna massor i helgen. ja. jo.

faan hörlurarna är paj. ljudet hoppar från öra till öra och fastnar i ena ibland. och så knastrar det. suck, vi köper ju jämt nya! :/

ska med mamma till stan sen. hon ska hämta sina nya bågar (hugo boss, uuh ;)) och sen ska vi till tornby för jag ska leta efter skorna jag ska köpa för jag SKA ha dom! inte för jag vet hur jag ska lära mig att gå i klack men det blir ett senare problem.

ola har lärt mig hur limewire fungerar (okej, det var superlätt) så nu har jag tankat maaassor musik :) promoe, looptroop, ane brun, atomic swing, babyshambles, libertines, death cab for cutie.. åh. åh :D

i don't care if you don't want me
i'm yours
i'm yours right now

madrugada feat. ane brun - lift me

helg mina damer och herrar. helg!

ice ice baby

Tors 2 mar 2006 22:59 (Uppdaterad Tors 2 mar 2006 22:59) Övrigt, 29 läsare totalt
21.29

nu ska jag ladda ner massa babyshambles :)
för att se hur dom är och så. jag gillar ju liksom pete doherty - han är världens coolaste. näst efter min jaaack :D

annars så borde jag göra matte och massa samhällskunskap men sånt orkar inte jag med.

körde 90 minuterspass med bob idag! bra bra :) vi var uppe vid vattentornet, det var sjukt vad stort det är, och sen var vi uppe på ett berg där man hade utsikt över hela staden. oj, linköping såg jättestort ut däruppefrån!

22.59

jori khar fått melanie c:s autograf.


lillis

Ons 1 mar 2006 21:41 Övrigt, 23 läsare totalt

i lördags när jorik och jag skulle ut och gå så ringde min telefon. jag såg ju att det var "hem" som ringde och så, men jag hörde inte vem det var först för personen i fråga sluddrade en del. men det visade sig vara min lillebror. och han var packad!

han var alltså full. hemma. ensam. en lördagskväll. han hade sprungit upp och snott av mammas limetto och tagit ett helt glas och hällt i sig. han hade till och med spytt ! haha och så sprang han runt hemma och dansade vals med julia och var helt borta. mamma knappade in mitt nummer på telefonen och så räckte hon luren till honom. hahahah det var så kul :D

och nu har han lagt till den där "låssasvännen" smarterchild på msn (typ en dator som automatiskt svarar så att man har nån att prata med om man inte har nåra andra vänner) och har suttit och seriöst snackat med den i över en timme. hmm? :S


lillen :D

varför är det så kallt?

Tis 28 feb 2006 21:57 Övrigt, 25 läsare totalt
hey.

skoldag. vi fick lära oss att det gick tigrar i sveriges regnskog för tio tusen år sedan och att nere i afrika växer träden upp på två dagar om man hugger ner dom.

och sen har jag varit assur hela dagen och alla säger att jag är dryg och det är jag också. alltså seriöst , förlååt. jag är så ibland.

fast egentligen är jag glad (trots att jag har lite ont i magen) föratteee jag har tränat värsta bra idag och jag har en dubbelnougat där uppe och jag hjälpte till att diska massa på lok och jag hjälpte till att handla maat och så har jag sovmorgon imorrn och jag har fått pengar och ska köpa dom där skorna! :)

i mitt hus där jag bor
där jag har fått nog
mamma pappa varför är det så kallt?

hah.


jaoo det blev ingen thåström på lovet. för det blev för dyrt, daamn.

iallafall så är lägret inställt i helgen. det som jag skulle ha anordnat men inte engagerade mig i. men nu ska jag med pappa på småttinglägret (skrev jag det här igår? :S) och hänga ut kontroller och följa upp. det ska bli kul och skönt och bra med träning och så.

i gotta go sleep now.

waoaowwoaawowoaa :D

Mån 27 feb 2006 17:14 Övrigt, 27 läsare totalt
lovet är över, skolan har börjat igen. jag gick på svenskan idag. HELT sjukt. för den är 40 minuter och efter det är det hål i två timmar innan vi har 50 minuter matte. men så är det bara varannan vecka, de andra veckorna har vi en till svenskalektion där på hålet som är en timme. så jag brukar skolka typ varannan vecka. men idag var jag i skolan! jag är scary, speciellt med tanke på att jag var så sjukt trött igår.



ååh. helgen var verkligen toppen och jag bara var så lycklig och glad och och .. ja. och så nu är man tillbaka i den gamla trista vardagen och allt känns bara som att det var en dröm :(
men det är samma himmel, det är samma hav.

resan dit gick braaa, allt löste sig och jag hittade på arlanda efter mycket om och men. haha. men heeem! ååh. det fanns inga platser på flynordicplanet, inga på malmöplanet vaddetnuhette och först inga på SAS. men sen faanns det där och det var sån tur för tillochmed nattåget var helt fullt och det såg ut som att jag inte skulle komma hem alls där ett tag!

jag somnade iallafall på planet och vaknade när det stod helt stilla av att de som satt innerst ville ut. shitt, jag somnar ALDRIG sådär! och sen krånglade det massa på arlanda. det gick inte att köpa SJ-biljett där så jag fick åka snabbtåg till centralen och ta tåg hem därifrån. jag var så räädd och stressad men det löste ju sig. :)


men nu är jag så tröött.



joriik :)

23:e december

Tors 23 feb 2006 20:19 (Uppdaterad Tors 23 feb 2006 20:19) Övrigt, 31 läsare totalt
11.21


ojojoj idag måste jag hinna med en massa saker!

jag skaaa :
· städa rummet
· åka med mamma till stan och titta på nya bågar till henne
· hämta ut biljetten
· packa
· laga lasagne till farmor och farfar
· handla ingredienser till lasagnen
· umgås med farmor och farfar
· gå och lägga mig tidigt
· göra INBJUDAN (fan)
· helst skriva ut alla dagböcker också men det lär jag inte hinna..

jamen typ det.

ååh imorn åker jag. det är helt sjukt det här :)
puss och hej.



20:10

jag tycker INTE om när den här dagboken krånglar och det inte syns att jag har uppdaterat den.

men jag skrev iallafall att jag höll på att laga lasagne, trots att jag är cpsämst på att laga mat, och att jag var förvånad över mig själv att jag ens åtog mig det uppdraget. det blev ganska gott, trots allt.

jag har packat lite, eller, jag har lagt fram det på golvet. men inte allt. jag är så trööött bara, och jag är segast på det här med att komma igång. jag har inte städat rummet heller.. men jag har varit med mamma till stan, hon pajade sina glasögon igår och ville ha hjälp att köpa nya. och sen köpte jag ett sött nattlinne, ett rosa. mamma köpte ett likadant fast blått. typiskt oss :S

oj jag har så ont i magen, det är sjuukt, jag som trodde det skulle bli bättre nu på lovet :/ det är typ nån stressgrej och det gör ontontont och är joobbigt.

men fatta, imorrn. klockan 05.05 går tåget och vi ska åka härifrån tjugo i fem och och och jag är framme tio i tio och åååh :)

haha, du har rätt lina, det är visst 23:e februari och inte 23:e december (dinfödelsedagju!) , men det känns konstigt nog som kvällen innan julafton ;)

waaah :D

19.34

Ons 22 feb 2006 19:34 (Uppdaterad Ons 22 feb 2006 19:34) Övrigt, 29 läsare totalt
11.51

hej på er allesammans!
jag har ingen aning om vad jag ska göra idag men jag ska försöka att ha sjukt kul i alla fall.

vår nya tv är typ asstor. den är för stor, det är inte fint, det är typ världens skrytgrej, den behöver liksom inte vara så stor för det ger ändå ingenting. eller jag vet inte men JAG tycker den är stor. typ som en bio. haha, nej. men. ja.

mamma och jag ska åka och sooola iallafall det vet jag säkert och idag har hon bokat tid åt mig också.
förresten ska jag inte åka imorn. jag ska åka på fredag istället. Yeaah


haha all min seriösitet försvann förut. putsväck. plus att min hals gör jätteont och jag är jättesnorig och det är så jävla typiskt. fast det är bara att skratta åt det för jag tänker åka ändåå (fast jag hoppas att jag inte kommer smittas)

HAJDAA



18.05

nuu har mamma och jag varit på stan . först gick vi och solade och sen så skulle vi äta på restaurang hade vi bestämt oss. och alla ni som känner mamma och mig kan sääkert lista ut vilken restaurang vi valde. :D jo, McDonalds! hahaha.
och seen efter det var vi på hm jättelänge och jag testade världens finaste bikini men jag skulle behövt typ storlek 40 i överdelen och 36 i underdelen för den var så skum och jag vet inte ifall man fick göra så så jag köpte den iinte.. men den var vit med en fågel på och typ lite paljetter. (fast nu har jag ju redan fem bikinis också.. )

jaa och sen var vi nere på en tantaffär och mamma köpte en jeanskjol med världens högsta slits, haha. sen gick vi ner på åhléns och luktade på parfymer och jag hittade sötaste vagabondskornaa :)

haha när vi skulle gå av tåget så ramlade jag i trappan och satte mig på rumpan. och sen halkade mamma på snön när vi sprang över vägen. så typiskt.


tralalalalla.

imorrn är det bara 1 :D




19.31

NU HAR JAG KÖPT BILJEEEEEEETT TILL TÅÅGET TILL ARLANDA PÅ FREDAG!!
oj asså jag gillar versaler. men jag ska åka hemifrån 05:05 och fan det kommer bli så kuuul! 08.50 går flyget och sen är jag framme 09.50 och då kommer jag att träffa joorik. ååh :D

diving in tooooooo deep

Tis 21 feb 2006 21:11 Övrigt, 25 läsare totalt
11.36


jag har fått ont i halsen. skumt. och dumt.
hoppas det går över, men det blir säkert värre, för det skulle ju vara så typiskt. jag blir liksom ALDRIG sjuk. mene. sånt viker inte jag för ;)

karamellkungen gör snuskgodis. icas smågodis ska det vara, annars.. får det vara. (HA!)

ska väl ut och gå lite med mamma snart kan jag tänka mig. promenader är toppen.
förresten är mitt hår ganska blont nu. suck. jag fattar inte, eller alltså, jag slingar det ju bara för att det inte ska bli värsta avgränsningen när min riktiga hårfärg växer ut, men asså, slingorna tar för stor plats :S

jag måste plocka i ordning lite i hallen också (även att det är olas tur att städa hallen den här veckan!) OCH SÅ MÅSTE JAG RINGA JÄVLA SJ OCH JÄVLA MOTTAGNINGEN OCH SKRIVA DEN DÄR INBJUDAN!!! (shitt jag drömde mardröm om att peter kom och var skitsur på mig på grund av den där inbjudan.. waah jag måste göra den idag!! :S)



lina opereras idag.. usch. hoppas det går bra, gumman. jag tänker massa på dig! :/


17.41


youknowiwouldn'tsurvivethelossorthepainsoplea sedon'tbreakthisgirlagain??



20.00

okej jag hoppas att det löser sig det här.
för jag vill liksom inget hellre och jag kommer bli så sjukt sjukt ledsen om det inte blir nått. ååh.

jagvilljuvameddiiiiiig
<3

21.10


amanda. säger:
ska kanske spela lite sims?
amanda. säger:
spelade förut och ruben blev företagspamp och så fick dom en liten son, håkan.
Karl säger:
hahahaha
amanda. säger:
du förstår först skiljde sig ruben och hans fru katarina och deras son sune fick en dålig uppväxt
amanda. säger:
men så blev dom tillsammans igen
amanda. säger:
och fixade värsta hollywoodbröllopet
Karl säger:
haaaaaaaaaahahahhaha du är så sjuk!
amanda. säger:
men asså katarina var otrogen med en kille från universitetet så ruben kände sig lite förbisedd

fetiiisshhh

Mån 20 feb 2006 17:20 Övrigt, 28 läsare totalt
14.25

hahaha ooh ja nu är jag tillbaka.
party igår!
det var roligt och trevligt och allting. jag hade jättekul :)

you can't touch this!

dubbelsäng med linus, malin och love, ska det va så ska det vara dubbelsäng. och inte somnade vi förrän klockan fem idag heller, precis som vi sa! hah.

colin hay - overkill
sjukt bra låt.


jajo jag var helt död när jag kom hem i morse. trodde jag skulle spy hur mycket som helst, men jag fick i mig en macka iallafall. och sen somnade jag och sov tills typ nu. ska gå och ta en dusch snart, känner att jag kan behöva det. ;)

treeeeeee nu! är det inte helt.. helt.. sjukt fantastiskt och jättekul och.. och.. helt.. åååh :D


nu ska jag vara ensam hemma och städa lite. gu va skönt. :) haha.
vad är frihet?

mamma hade visst varit jätteorolig igår för vi missade ju sista bussen, och jag ringde hem jättefort och julia svarade.
- hejdetäramanda. vi missade bussen så jag kommer inte hem..
- hej! jaha nehej.. vart sover du då?
- nej asså jag vet inte.. men det löser sig..
- nu förstår jag inte! vart?
- haaahahahahahahahahaha hejdå!
och så la jag på.

haha, det är så typiskt mig. "det löser sig". men det gjorde ju det ! :)


16.19

shaaaaa jag orkar inte städa! har börjat med dammsugaren men jag måste svabba också. usch tråk fy suck. när alla andra i hela hela familjen är iväg och shoppar. la la li lala. menneee då kanske jag får de pengar som jag inte shoppar för idag till min resa istället och isånafall är det ju fett med vääärt.

haha okej om jag skulle ta och ta tag i det här nurå.

c i a o.


17.16


Från: Beckham
Skickat: Idag 17:02

Henric Carlsson säger att du är snyggast av alla tjejer i Sverige. Det känns väl bra va!?




hahaha. word.

allofyourdayswillbebless!

Sön 19 feb 2006 16:57 Övrigt, 23 läsare totalt
11.33

andreas johnsson på melodifestivalen igår, en sån jävla klass för sig själv! åh, det var ju sjukt bra!

idag ska jag slinga håret lite, josefina ska färga sitt. jag ska försöka träna lite också, det skulle jag må bra av. tror jag ska springa på fälten bortom skogen, där jag alltid springer på somrarna. lär bli jobbigt nu med all snö och så. :)
jaa, suck, jävla snö. den får gärna ta och försvinna nu för jag är så sjukt less på den. hah.

vår gamla dator, eller, inte den äldsta, den näst äldsta, eller asså, den här bredvid (jag sitter vid den allra nyaste nu), som är den vi har haft längst men som är en nyare dator än den där uppe (där fick jag till det!), DEN är helt mupp. färgerna är helt skumma, svart är grönt och så. och skärmen börjar typ fladdra ibland, och typ muppa massor, men vi har kommit på hur man blir av med det; man slår till skärmen ashårt med knytnäven! och det ser liksom lite roligt ut när man sitter här och den som sitter bredvid helt plötsligt börjar banka massor på datorn. hah :)

jaao. igår köpte jag en ny skiva!
wannadies - skellefteå
typ en blandningsplatta med wannadies. yeiihii :)

wannadies - you and me song
den är ju helt i en klass för sig. muuumma.


(FYRADAGARNUOCHJAGÄRHELTUPPEBLANDMOLNENDETÄRH ELTSJUKTUNDERBARTALLTING!!!!)


16.29

oh jag har tränat med josefina, träffat farmor och farfar och slingat håret idag! kanskekanske ska jag med love och johan på parttiiie men vi får see. :) känner ju ingen och så. jag blir tydligen ensam tjej :o
men liinus ska med :D

plus att jag just nu överträffar mig själv och snackar ray bans och danska kroner tillsammans med en österrikisk (?) kompis. haha för egentligen ska jag inte kunna diskutera sånt på engelska, eftersom jag är typ sämst.

fyra ^^)

när jag tänker på det så.. :)

Lör 18 feb 2006 18:45 Övrigt, 21 läsare totalt
man kan ju för fan räkna på en hand nu! sjukt sjukt sjukt sjukt!!!

:D

okej det blev ingen träning. men nuuu kom josefina nerspringande med min telefon och skrek: amandamandamaandaaaa jorik ringer!!!
och det gjoorde han :)
åh jag blir så glaad! men tänk, han är enda uppe i boden. hur långt ifrån mig som helst. hela sverige mellan oss typ..
men fem!

åh jag njuter hur mycket som helst av att det är loov! även att jag inte gör något vettigt. underbart att sova på morgonen.

haha, igår låg jag och läste massa gamla lunardagböcker. heerreeeegud, det handlade om självdöda rävar, alftapojkar, kakor och godisaffärer. haa, keremy. jag sägerådet.

snart ska jag med mamma och handla och sola. trevligt :) nejmen nu har jag inget mer vettigt att säga så jag tror jag tar och slutar.


18.44


haha inte blev det nån solning inte. nej för mamma hade ju inte bokat, fast hon sagt att hon gjort det. så jag fick sitta och läsa interiör-tidningar medans hon låg där inne och stekte. som tur var så ringde jorik så jag hade någon att prata med :)

och sen handlade vi och det är ju så sjukt mycket att handla när man är sex personer i familjen. det tar en sån jäkla tiiid! inte är det billigt heller.

menneee. fem dagar. feeem :D

l.o.v.

Fre 17 feb 2006 13:44 Övrigt, 24 läsare totalt
jahaaa. ensam kväll då.
eller, ja, jag skulle väl varit ensam i vilket fall. men med någon att prata i telefonen med.

jag har lov jag har lov jag har lov lov lov looooov!
åh sjukt, helt sjukt skönt! jag är liksom helt whoppawie ;)

historiaprovet, mina damer unt herrar, gick riktigt jäkla bra och det känns riktigt jäkla gött och jag är riktigt jäkla utpustad. förresten orkar jag inte träna idag heller men jag ska dra en dusch så att jag är blöt i håret när pappa kommer hem för då TROR han att jag har tränat. hah! (jagärsåsjuktsmaart!)

amalin mår bra. han sov riktigt gott i natt, gnydde till lite då och då, men jag pussade till honom och lugnade honom och sen var det inte mer med det. vilken mor jag är va? ;)


ja jo. nog. eller?



jomen det är ju lov. kände att jag bara var tvungen att säga det en gång till ;)
på torsdag åker jag! jag längtar så sjuuuuuuuuuuukt mycket!!!!!!!

julia idag!

Tors 16 feb 2006 19:15 Övrigt, 26 läsare totalt
11.33

hoola. engelska. efter bråket, katja vs helaklassen, så har hon typ bestämt sig för att vi ska göra roliga saker som vi själva bestämmer nu, så nu ska vi typ ha redovisning om en musikgrupp och spela upp nån låt och så. haha, och det om två veckor. haha sjukt soft! man borde bråka oftare. eller.. nej. nej. men typ säga vad man tycker? kanske. hah.

jajaaa om tjugo minuter slutar jag för dagen och sen är det imorgon! för ingen träning fö mig ikväll, noo way. jag måste ju ändå plugga massa historia, fetprov imorn, förstås, bara för att jävlas.

jag har inte ätit i skolan på typ.. hela veckan. mm. på hela veckan. haha underbart, maten är ju så äcklig. fikafika :)

åh jag bara pratar nonsens nu, allt för att lektionen ska gå så fort som mööjligt. hah! nu kom det upp en liten popupruta där det stod "hello!". undrar vilken dator det kom ifrån och isånafall vem som satt vid den?

ida:
rio de janeiro dancing through the night
rio the janeiro black as well as withe

jag:
sambasill sambabrazil
sambasil sambabrazil

mm och sjunger man det samtidigt. så sjunger dom i brasilien. det sa vår gamla musiiiklärare (som trodde att jag var rasist)


aaaah nu ska jag sluta muppa i dagboken. muppimupp.
bye bye.

jag. är. glad. och. jag. tycker. om. :D


13.26

jaag har laddat på mobilen
obs! kom ihåg att skicka sms till linus obs!
(det där var bara en liten påminnelse till mig själv)

ååh ane brun. quiero ane brun :) fast hon har ett rätt fult namn, haha. men gör underbar musik!

jaaoo iallafall så är lina tillbaka nu och det gör mig jätteglad bara att tänka på det, ooch imorn är det fredag, och det gör mig också jätteglad och sen är det lov och det gör mig sjuukt jätteglad och så är det bara en vecka kvar och DET får mig att slå volter!!!!

men ett minus finns det i den annars så vackra kaskaden: fuckin' historiaprov. det är sjukt mycket och jag har inte böörjat och jag vet inte vart jag lagt böckerna. BRAA AMANDA 4782478324 POÄNG TILL DIIIIIG!!!!

woa! jag och elsa gjorde ett och ett halv tal på matten idag och vi hade rätt och det var så braa för jag har äntligen fattat den här:
x upphöjt till två = -p/2 +- roten ur -p/2 - q
yeaaah :D jag kan den kan den kan deeeen! waaah :D

(psssst jag fick sms!!)
julia har namnsdag idag förresten! jag har faktiskt fixat en liten preseeent.. :) en daim i ett jättestort paket och en liten lapp där jag skrivit hur viktig hon är för mig. för hon är verkligen det. älsklingssystrar, helt underbara, dom där knoll och tott!

jag har en daim själv också. eller nej. den tog slut nu. mmmuuummmsss. hejdå!

19.02

okej, långt dagboksinlägg idag.
mene. alltså.
jag har sjuk huvudvärk och jag dör på historian. plus att jag är nedstämd.

jaaja.

puss.

walk this world with me

Ons 15 feb 2006 20:49 Övrigt, 25 läsare totalt
[11:01]

i want you to come
walk this world with me

waooa. skolan börjar ett, spanska. och efter det geografi med cepestellan and thereafter mitt engelskaprov :/ och jag har inte pluggaat för papprena vet jag inte var dom är och jag är så less på allt som har med skolan att göra. den är dum!!
historiaprov på fredag, liksom. shittfuck!

i want you to coooome

iallafall. en sak är säker. det är bara åtta dagar kvar nu :) åtta!

jagsaknardig. hejdå.

[16:43]

ja jo. engelskan. proovet. det gick bra. ganska iallafall. haha, ja, jag hetsskrev verkligen. för jag ville hinna med bussen. så jag minns typ inte ens hälften, men det kändes som att det gick rätt bra! :)

ååh nu kom det blombud till stina!

ooh vi vi hade projektarbetesgenomgång i aulan idag. det var så sjukt tråkigt. aah jag satt och pluggade så jag vet faktiskt inte vad dom sa :S


nu ska jag laga mat. au revoir.


OH! förresten! vi skulle göra kärleksdikter på spanskan idag! här är miiin :

Juntos, tu y yo
Oxigeno para mi
Reunirnos pronto!
Importante para mi
Kilómetros de ti...

[20:45]

han är ju så sjukt bra så det finns ju inte.
8 nu.

imorn kommer jag med största säkerhet inte åka på träningen. jag ska göra allt för att tiden ska gå fortare nu. allt! för jag vill ju inget hellre än att åka typ nu ikväll. haha. men jag har inga pengar. frågan är om jag kommer att ha pengar om åtta dagar då? jag är så rädd. vad gör jag om jag inte har det? blir det inget då? åh. jag måste få tag på det på något sätt. jag måste!
käregodegudgemigpengarlagomtilltyponsdagkväll amen.

hjärtedag :)

Tis 14 feb 2006 21:55 Övrigt, 33 läsare totalt
alla hjärtans dag. hm.
jaa. jag kanske borde ha skickat ett kort? meen han vet att jag tycker om honom ändå. så det gör nog inget att han inte får nått kort :)

don't you mind if i'm naked? i'm only dancing when i'm naked.
hah.

åh, pallar inte beeptest nu och så pestrunda ikväll. bara massa konditionstest ständigt. man ska springa meeed klockan, inte mot den, säger pappa jämt. och. jag tycker han har rätt.

to many nights i have been sleeping alone.

egentligen borde jag gå på historian för vi har redovisning och det är jag som har allt vi har skrivit. haha! ojdå. poor lino.

har bränt två billie the vision & the dancers-plattor av kak. har bara lyssnat på en, men det är bra, och jag gillar det! det är mycket jag gillar, visserligen, men långt ifrån allt. låångt ifrån.
(jag känner att jag bara yrar men det göör inget för jag är så lycklig!)

måste duscha lite innan skolan. visserligen har vi idrott första men där tvättar jag aldrig håret. men jag vill hinna med att fika också! nu ska vi see om allt hinns med..


nu har jag på musiken hur högt som helst och sjunger med i alla underbara låtar! jag älskar musik, det är så sjukt, jag kan verkligen vara helt ensam med musik och det känns som att jag är med min allra bästa vän. sjung uuuuuuuuuuuut allting ! :D (haha, eller skråla, skrik och väsnas)
det är det fulaste, när jag har pappas trådlösa hörlurar på mig, typ när jag städar eller så. ingen annan hör ju men jag har högsta volym och går runt i hela huset och plockar och typ skriiker texterna. haha. det är nog värst när det är hives jag lyssnar på, för dom texterna lär jag mig aldrig!! så jag går bara runt och sjunger konstiga ljud som jag tror att det låter. haha! :D
MUSIC MAKES ME LOSE CONTROL!!!!!!

do you want coffee or thea?


och sist men långtlångt ifrån minst: (det är det som tar upp all min tankeverksamhet hela hela tiden!)
nio. NIO! det här så sjukt underbart! :D åååh! me liike yoouriiick! :D


[16:49]

lisa är här och det är pestrundan ikväll. ack och ve. alltså, usch för pestrundan men det är kul med lisa. ska gå upp till henne nu :P haha hejdå!


[21:50]

NU är jag hemma igen och har tilochmed allahjärtansdagfikat! ååh nu är jag toppenglad för nu är tisdagen över, och imorn är det visserligen en räätt så jobbig dag, men det är iaf sovmorgon, och sen är det torsdag och fredag och dom kommer gå asfort för dom är så korta och sen är det loooooov och sen sen sen SEEEN är det viii! :D ååh!

14:e december

Mån 13 feb 2006 22:08 Övrigt, 24 läsare totalt

snart är ju måndagen över! så braaa. bra bra bra. fast när måndagen väl är över så är det tisdag, med jättelång skoldag, beeptest och lok. men. ja. jag har hellre imorn än idag eftersom idag är det dagen innan imorn!

jag fick kort från kenya idag! liiiina ! :D åh, hon kommer på onsdag. saknar :) 30 grader, minst, har dom skrev hon. ooh hon kommer ju vara så sjukt tokbrun ju! brevet var skickat till:

amanda almén
linghem
östergötland
sweden

haha den ständigt återkommande adressen. anna ordqvist, kil, värmland, sverige. men det är onödigt att kunna adresserna, för breven kommer ju fram ändå!

funderar lite på det här med träning idag. min höft har varit helt fucked up hela dagen :S men jag borde springa lite så att jag är i form tills beep-testet imorn ;) haha. nej, men vi får se. ska prata lite med pappa. jag ska inte på gympan för han ville ha lite banläggarhjälp. men kanske springer ut lite med julia när hon kommer hem? vi får se.

imorn är det alla hjärtans dag. min hatdag. men samtidigt så är den ju bra för alla desperat kära som inte vågar berätta för den dom är kära i att dom är kära i den förutom på den här dagen. och att sprida kärlek och glädje är verkligen inte fel i grunden, men det är hemskt när bussiness förstör och drar nytta av en sån dag så att den förvandlas till en äcklig, överdriven dag då man bara blir påmind om hur oälskad man är.

frank zappa. haha, vilken man. oslagbar.

WATCH OUT WHERE THE HUSKIES GO
AN' DON'T YOU EAT THAT YELLOW SNOW


[22:02]

oj nu måste jag egentligen gå upp.
men jag var iallafall ute och gick med olivia och det var jättemysigt och trevligt, vi kan liksom prata om aaallt och det gjorde vi också. haha. träffade jenny och danne också, det var toppen, har liksom itne träffat dom på jättelänge känns det som. åh! :)

jag är såå glad! :D
ååååh :D

puss på er alla, tio nuu :)

du du du du dududu (en garde!!)

Sön 12 feb 2006 19:58 Övrigt, 30 läsare totalt

[01:00]

du du du du du du du du du duduu dudu du du dududu du du dudu ududdu ud du dudu du du du du du


huur ska jag orka vänta?
hur hur hru hurhurhurhurhurhurhru.
jag hoppas. jag hoppas att det blir så bra. så braaa.

imorn ska jag på fäktning och det ska bli kul för jag ska spöa skiten ur erik och widar. mohahaha.


[13.30]

jag somnade halv tre med världens leende på läpparna :)

och nu har jag varit på fäktningen! det var sjukt skoj! haha, fast jag fick inte slåss med erik eller alex. bara med lite småkillar men det räckte. jag var enda tjejen och ingen visste hur man skulle använda de två skålliknande saker som skulle föreställa bröstskydd för tjejer. så jag hade inga såna. hååårt!:p
en garde (hahaha :D)

idag ska jag städa, plugga, städa lite till, skriva en inbjudan, prata med jorik. det är typ det.

hajdaa.


[19:46]

Linus - If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide säger:
AMANDA GÅ OCH GÖR HISTORIAN

ojdå ojdå. jag kanske borde göra det.. men jag vet inte alltså jag orkar ju inte det är ju så mycket saker som jag hellre vill..

meeen. om jag skulle ta och ta tag i det hela. kanske. nån gång :) åååh. haha. before it is to late cause i miss you soooo
ecco ecco ecoo

ååååh:)

Lör 11 feb 2006 18:13 Övrigt, 24 läsare totalt
[00:02]


vi pratade i fyra timmar.. fyra!

det är helt sjukt men verkligen helt sjukt underbart. åh jag är så glad och så.. åååh :D

nu kollar jag flyg :)


[18:02]

idag blev det ingen träningsdag för mig för jag försov mig. klantigt! men jag åkte med ola när han skulle klippa sig, fick ett par nya vantar av mamma och hjälpte till att handla. vi var och solade också. så det var en trevlig dag. trots allt. har tittat på film också . igeen.

ska ut och träna, måste ut och träna. har ju liksom planerat in träningsdag! ah shitt.

i got your lip today, and i miss you oh so much here
i can't wait to see you, and i'm counting the days.


dockorna på ungt-val sidan är så sjukt roliga! haha ola och jag sitter här vid varsin dator bredvid varandra och för samtal dockorna emellan. det är så sjukt kul! :) hahaha.

jag älskar och har alltid älskat savage garden och darren heys och det är helt sjukt jag vet meen alla har sina brister ;)

hejdå :)

träffar nån i nån park och pratar strunt

Fre 10 feb 2006 13:48 Övrigt, 21 läsare totalt
tjaaa :)
jag flinar sjukt dumt just nu. jag flinar sjukt dumt typ hela dagarna. men det här är ju så super så det går inte att göra något annat.

väntar på att julia och josefina ska komma hem från skolan, för vi ska titta på film. the nightmare before christmas, äntligen. haha. kalle har tjatat en hel del. men nuu är den fixad!

jao och så har jag bakat muffins. och ätit muffins. jag har varit i skolan också. OOOH GODA NYHETER! g/vg (!!!) i spanska! det är helt SJUKT! "amanda, du är ju så modig muntligt" haha waaah? jag säger inte ett oord på spanskalektionerna om hon inte ber mig! men jag blev så glad av att höra att jag har chans till vg. sjuukt liksom, förra året låg jag på ig/g- . aah :D men grejen är, tror jag, att jag har tjänat på att ha katja både förra året och i år (även att hon är sjukt kass), för jag var ju typ på kanske 50% av alla spanskalektioner förra året.. och iår har jag också skolkat en hel del och varit på kanske 80% av alla, men hon jämför liksom med förra året och då ser det ut som att jag har varit på hur många som helst fast jag egentligen inte varit det. så nått bra har jag fått ut av katja :D

heelg och cissis födelsedag idag förresten :D graattis stumpis.

smärtan - regnet piskar min kind

Tors 9 feb 2006 21:29 Övrigt, 26 läsare totalt
[14:16]

haha åh vad jag hatar att internet lägger av. typ nu. det la av precis när jag hade skrivit klart hela dagboken och skulle trycka på "uppdatera". så det är bara att skriva om allt igen.

jag tror att jag berättade att mamma och jag är sams igen.
igår började det ryka om teven. sen fungerade inte den.och sedan gick tvättmaskinen sönder. på grund av mina hårnålar som fastnat i filtret och typ pajat allt. men jag hjälpte till att städa i ordning och laga den så mamma blev glad. jag ska se till att hålla henne glad ett tag nu. :) haha. (jag har en plan)

min och idas hjärnor är släta och guldiga. inte gråa äckliga och skrynkliga som alla andras.

världens diss av katja idag på engelskan. alltså, hon blev verkligen hatad. men.. ja. det är rätt åt henne.

historia nu. natt-ol sen. puss.
(haha den där rubriken! ääääälskaälska !!)

[19:44]

ja, och så åkte jag till lok för att springa natt-ol. tog bara med mig själva lampan eftersom ulla skulle ta med sig mitt batteri fulladdat. yes. så jag kommer dit och får mitt batteri. först då insåg jag att hon bara hade batteriet, ingen sele. så jag hade alltså batteri och lampa. men ingen seele.
men jag hittade en gammal vit lok-sele nere i källaren, monterade ihop den och ställde in den och allt. kom ut fem minuter för sent, men dom andra väntade så det var lugnt. MEN så när jag skulle sätta på lampan, så fungerade den sjäälvklar inte. batteriet var helt urladdat. så jag fick ändå springa två varv på 2,5:an och snöpulsa lite i min ensamhet. så dumt det blev! :(

men jag kom hem tidigare iaf för jag tog bussen och sen blev jag upphämtad av pappa på resecentrum. men när jag hade planerat in natt-ol :/


jaoo och nu sitter jag bara och väntar på mat.. jag ska egentligen plugga historia men jag är så sjukt hungrig att jag seriöst inte kommer få något gjort innan det blir mat. men det blir kyckling till vardagsmat så jag väntar gärna :D

hungrig hungrig hungrig.
aaah vecka 8 :D

woawoawoa jag är glaad gladare amanda!

















[21.28]

jorik säger:
det är du och jag nu resten av kvällen

typ ja det är bra

Ons 8 feb 2006 18:56 Övrigt, 19 läsare totalt
igår så bråkade jag sjukt mycket med mamma och pappa. dom var helt sinnessjukt svinförbannade och det var egenetligen ganska läskigt, för så arga har dom inte varit på hur länge som helst.
och visst, jag grät en hel del. jag packade till och med en väska för att jag ville rymma, rymma, rymma. till honom, min min min. ååh. men mamma tog mitt bankkort så nej det gick inte.
men bara några minuter efter att de lämnat mig ensam så blev jag glad igen. inte så konstigt med tanke på hur han tröstade mig. jag är så sjukt glad !!

men egentligen får jag inte sitta här, det var en del av "straffet" igår.. men nu är mamma och pappa på bio så jag har smitit hit. för sms är så dyrt!

iallafall. är sjukt trött, somnade halv två i natt . men det var det väärt :)
ååh. om bara mamma och pappa inte var arga på mig så hade allt varit så perfekt!!




tipp tapp

Tis 7 feb 2006 12:19 Övrigt, 28 läsare totalt

[00:24]

ännu fler tankar mitt i natten!
glada såna :)

i love my gangstaaah!
<3

[12:11]

promoe, promoe, promooe.
promoe - magnetism.
yeeii jiippi jippi yeii.

när jag får pengar ska jag beställa skivor. jag ska köpa några egna skivor för typ första gången i mitt liv. tror jag. :) jag vill haa
+ white stripes - white stripes
+ white stripes - the stijl
+ belle & sebastian - the life pursuit (fast den lär pappa köpa)
+ promoe - government music
ELLER
+ promoe - long distance runner
+ the smiths - the queen is dead
(borde köpa white stripes - get behind me satan också bara för att slippa ha den bränd)

det är typ vad jag vill ha nu. mest.

annars så vill jag ha något varmt för jag håller på att frysa ihjäl. jag hatar den här jävla jävla vintern. ge mig sommar!!
nu ska jag snart ge mig iväg till skolan.. har ju friluftsdag nu, ska vara i simhallen egentligen. "tjoho". nä, jag stannade hemma. antar att jag kommer att få göra mitt engelskaprov som jag sket i i torsdags idag. suuck. jag kan inte.

vill vill vill viiiiiilll... :(

tankar mittinatten

Mån 6 feb 2006 16:30 Övrigt, 21 läsare totalt
[00:54]

jag är så uppåtväggarna helt sjukt glad och det ävrn att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta för asså.. haha ja det är ju så sjukt alltihop. men jorik , je t'aime!!!!

[10:06]

haha ja.. je t'aime.. ni ska bara höra, alltså, det är helt sjukt, det är så jävla bra. ooh. jag är glad gladare amanda och jag skolkar från svenskan! haha. braa. nu har jag frånvarat från tre svenskalektioner i rad :S

ja ja i vilket fall som heellst så ska jag ha mina nya jeans idag , OCH min nya jacka också, tror jag. töntigt. pang pang tjicki pang pang.

[12:56]

jag var vid mitt skåp och vände! men som tur va så hade svenskan varit inställd men så mitt i glädjeyran över det kom jag på att jag kikat fel på schemat och åkt in på tok för tidigt. suck. så jag åkte hem igen och nu skiter jag i matten.

iallafall så ska jag snart ut och springa, för om jag tränar nu slipper jag gympan ikväll och då blir det skön slapp kväll, haha :) nej jag måste faktiskt titta på nyheterna också, det är liksom mitt hemprov och jag ska ha gjort det typ varenda kväll från och med i tisdags men jag har inte gjort det än :S usch jag har så dålig pli på mig, som cissi säger.. usch!!

HAHAHAHAH det här är så jäkla kuuul! jorik och kennys freestyle! "duuurudurudumdum. durumdum. niii tror ni är coola. ni tror ni är balla. men.. uddevalla! visa.. stå! många.. få! er.. dissar. men.. fissar!!"

Karl säger:
grr
Karl säger:
ge mig lunar

åh nu måste jag verkligen ta och ge mig iväg.


oh förresten? vet ni vad jag gjorde igår? jo, jag tog det sista klivet ut ur allt som har med filip att göra. jag raderade alla sms! alla alla alla alla. woa! nu känner jag mig som en ny människa. haha ;)


[16:26]

jo du förstår. nu har jag tränat och det var så hemskt för det piskade nått förbaskat i ansiktet! gjorde jätteont, men nu är jag glad att jag klarade det :)

förresten kom jag på att jag inte alls tagit "sista klivet". jag har inte slutat blocka honom på msn än, haha. men det tänker jag inte göra på ett tag till heller.

jävla cp-dålig låt ola lyssnar på! dunkadunk och så nån bäbis som säger fjäff fjäff och en tjej som sjunger house baby eller nått. haha det är sjuukt.

smiths ska det vara ;)
och pojke med randig tröja.

tjockmamma satt längst fram

Sön 5 feb 2006 23:10 Övrigt, 22 läsare totalt
[13:16]

och nuuu har vi varit i STOCKHOLM jag och lillen! det var kul kul kuuul!
först och främst åkte vi tvåvåningståg för första gången i våra liv. självklart fick vi sitta på bottenvåningen, haha.

när vi kom fram tog vi iallafall första bästa tunnelbana och hade värsta råturen för den gick rätt. vi hittade till vandrarhemmet och väl där kom jag på att jag slarvat bort bokningsnumret. lyyckat. som tur var gick det att uppge namn så kunde dom hitta det ändå. så vi fick vårt lilla rum tillslut, med tv och allt. tvn, ja. haha. den tittade vi på hela kvällen med undantag för vår utflykt när vi skulle gå och äta. vi åt på en kebabbar och ola var dålig i magen hela kvällen sen på grund av den där kebaben. köpte godis på ica och tjänade femtio spänn eftersom vi hade mammas icakort. moha!

sen kom kalle och vi tittade också massa på tv och spelade kort. det var kul men filmen var skum. och läskig, haha.

på morgonen fick vi lite bråttom för frukosten serverades bara tills 10.30 och vi gick ner typ 22. plus att man skulle checka ut senast klockan 11. vi kom upp igen på rummet tio i och då skulle vi packa och göra oss i ordning och allt. vi checkade ut fem minuter för sent. haha.

och seen började den stora dagen då vi skulle shoppa allt vi ville ha! det var så kul så kul :) jag köpte jeeans, som är skitsmå och astrånga och jag kan knappt stänga gylfen MEN hon i affären sa att det "ska va så" (haha) så jag tänkte att vafan, jag testar och sen vet jag ju ifall hon ljög eller inte.
jag köpte en jacka också, en svea. yes yes. men jag hade lite ångest där för jag valde mellan den och världens finaste tröja.

ringde bullen så han kunde berätta vart weakday-affären låg. tillsist hittade vi dit och då var det tusen människor där inne så vi fick inte plats.

ola köpte två par jeans, och sen tappade han bort dom ena. KLANT! vi sprang och letade och frågade i varenda affär i hela gallerian. som tur var så hittade vi dom. ^^)
"ska jag säga en sak?"
"mm"
"jag bad till gud att vi skulle hitta dom"
"jag med"

hahaha vi är kuul.
när affärerna stängde satte vi oss på ett fik inne på cityterminalen och tittade på fulla tanter och en invandrare som klagade på sveriges lagar. och sen kom det en kissnödig dude från paris och undrade ifall vi kunde vakta hans bagage medans han gick på toa. så det gjorde vi. och sen snackade vi lite med honom.


ja hela resan var helt helt jätterolig. lillen and mundis is the shiiitt!

jag kletade halva geléhallon på rutan på bussen hem. sen när vi gick av gick chauffören bak för att titta så vi sprangsprangsprang för att han inte skulle hinna skälla ut oss. clean as a clock.

jag blir så förbaskat kissnödig av kaffe!! sjukt sjukt.

herrå. :)

oh det här är så fint skrivet :

i'm tired of being shot down, put down and dissed
i wanna be picked up, held tight and kissed
but things like this doesn't happen to dudes like me
cause i'm more coldplay than i'm ice-t
they say the good girls like bad guys and that might be
but a bad girl with a good guy,
tha'ts unlikely..

<3

nu ska jag gå ut och gå med mamma.

[21:14]

amanda. säger:
hur var det på jobbet?
jorik säger:
haha
jorik säger:
åh vad jag älskar sönder att du frågar det
jorik säger:
jag känner mig så vuxen

oooooohhh :D:D:D:D

fonus begravningsbyrå

Tors 2 feb 2006 22:18 Övrigt, 30 läsare totalt
[12:33]

vi två kommer aldrig att bli gamla och dö .

shit det är HELT sjukt! så fort jag sätter mig vid datorn blir jag helt mupptrött. jag måste gå och lägga mig.. efter att jag skrivit klart det här och ätit lite fika. eller ska jag vänta med fikat till efter sovet? för det är ju inte bra att dricka kaffe och sen sova. vi får see hur jag gör.

en sak till som jag inte vet hur jag ska göra med är kvällens träning. känner jag mig tillräckligt frisk? fan, jag vet inte :S jag brukar inte bry mig om jag är lite småsjuk, det är rätt mesigt att skita i träning enligt mig. meeen är jag bara småsjuk? huvudet gör fortfarande ont och näsan är helt täppt.. men halsen är det inte så farligt med. suck jag vet inte . men det blir nog inget lok. kanske en sväng med lovisa, bara jogg? jag får ringa henne så kan vi bestämma hur vi ska göra.

ohh. jag ska packa sen! för ola och jag åker ju imorn. det ska bli så roligt :) stockholm, bara ola och jag. hur fan ska det gå?? hur ska vi hitta till hotellet för det första? :p oh det kommer verkligen bli spännande. jag ska köpa mig nya jeans har jag bestämt mig för. och så ska jag köpa två läppglans på make up store och nånting på kicks, kanske den där parfymen som mamma och jag jämt luktar på. jao, vi får se hur det blir. MYSHELG iallafall :D

niels bohr <3
;)

jag handlade i d'art för första gången under min tid på folkunga idag! wiie. en chokladboll köpte jag. jag har inte ätit upp den än, ska ha den till fikat sen. mmmums ^^)
det ÄR som kalle säger! jag missbrukar verkligen den där smileyn. ^^). det är fult att skriva så men den är verkligen bäst, den passar in på typ allt som jag skriver.

naej men nej.
vi ska gå över stångån hand i hand.
woaa.

get my act together and start in school.
(alltså mina rubriker baseras på det första jag kommer att tänka på när jag ska skriva den)

[18:31]

det blev träning med lovi :) två varv på spåret - wie wie!
nu känner jag mig duktig. men frågan är ifall det var bra för mig och min sjukdom? :S vi får se, vi får se..


[22:15]

hmm.. nu ska kalle vara med imorn. han ska va med oss och se på tv på vandrarhemmet på kvällen. vaad tycker jag om det? jag vet inte. alltså, det är askul, men det här skulle bara bli en amanda-olaresa.. fast vi får ju hela lördagen sen för oss själva. och det ska bli jättekul att träffa kalle, jag har saknat honom. men ändå.

åh det blir alltid såhär!
:S

come back in time, come back

Ons 1 feb 2006 22:08 Övrigt, 25 läsare totalt

[11:40]


depeche mode - people are people.
deen lyssnar jag på just nu.

har på mig min nya tröja right now, den jag fick av mamma. mmm ^^)
men jag har ingen lust att åka till skolan.. suck. men jag måste för jag ska ju hem till lotta efteråt. och ansöka till grupp och allt det där . lite sent, men vad gör man inte för konsten.

haha, på tal om konst. jorik och jag pratade om konst och han berättade att han på sin sjuårsdag fått en konstbok med tavlor av henri de toulouse-lautrec av sin faster. toulose-lautrec är, om ni inte vet, känd för sina tavlor av prostituerade. och så när jorik öppnat presenten säger fastern: "jo, jag tänkte att det här skulle passa dig".
hahahahaaaaa! :D
vi har faktiskt en tavla av toulouse-lautrec i trappan, det är en tjej och så massa händer som sträcker sig efter henne. hmm?

nej men nej nu får det vara nog. jag orkar inte skriva mer :P haha. puss!


[22:03]

my happiness depends on you
jack white - jolene
mmmuuums för öronen ;)


efter skolan idag åkte jag hem till lotta och lilla wilhelm för att prata om min träning och typ planera den och så. jag hade fått vägbeskrivningen jättenoga angiven, men jag yrade ändå runt bland alla husen jättelänge. och när jag väl hittade rätt hus så hittade jag inte dörren in :S men det löste sig tillsist ;)
ååh wilhelm var så underbart söt. jag vill också ha en bebis!

efter det åkte jag och mamma och solade. herregud vad vi solar egentligen. men så mycket syns det inte.. :/ jao jao. hon förbjöd mig att äta på max när vi var på väg hem! minuspoäng för mamma.

slut!!!

pheew det fungerade

Tis 31 jan 2006 22:47 Övrigt, 20 läsare totalt

[18:24]

nu tog jag av mig min bh på värsta krångelsättet. men den var så obehaglig så jag var tvungen.

runtrunt runt i cirklar
runtrunt runt i cirklar

aah det var slagsmål i klassen idag! basim vs robin. eller, ja. det är en lång historia. MEN för att göra den långa historien kort så tror basim att robin tjallat till polisen om en grej, som han inte gjooort, men därför slog basim typ robin sönder och samman idag. uusch :(
men robin polisanmälde iallafall.
fast samtidigt, det är så jobbigt när man känner båda grabbarna.

dom funderar typ på att stänga av alla ettor på skolan OCH inte ta in fler för att det är så mycket knaark på skolan. det är coolt.

och så har jag blivit sjuk också. TYPISKT!
halsont, huvudvärk samt diverse. alltså, fan. jag blir sur!

hämtade ut olas och mina biljetter idag :) mycket mycket mysigt ska det bli. (har försökt tigga pengar av mormor också, men jag vet inte om hon fattade vinken :S)

puss


[19:02]

haha jag glömde en grej.
jag GRÄT i skolan idag.
jag grät för att jag fick ont! det känns som att det var vad man gjorde på mellanstadiet. men alex sköt bandybollen så håårt och jag fick den i ansiktet och det gjorde så sjukt jäkla ont att jag var tvungen att gråta en skvätt.

stackars mig. ;) haha. uusch ja det är fan synd om mig för mitt huvud gör sprängont och datorn muppar och ingen msn:ar med mig. i'm sad and alone. liiina jag vill åka med dig till kenya! ha det toppen gummsi :)

[20:05]

ååh jag fick just finaste tröjan av mamma ^^)

knulzzz

Mån 30 jan 2006 19:52
Övrigt, 26 läsare totalt


[14.28]

jag hade en jättefin dikt som jag skulle skriva här men den har jag glömt boort. :(

skola idag, och jag såg linus nya frisyr ; aah det var en chock! det är liksom jätteljust och kort. innan var det mörkt och långt. haha. men det var fint, det har jag inte sagt nått om.

är huur hungrig som helst, var ju självklart ost och jävla skinksås idag som det ALLTID är (åtminstone dom dagar som det inte är järpe). jo, så jag tänkte äta en tacotallrik men så har vi ingen gurka. självfallet.
smart som jag är så ringde jag knulls, för hon är hos farmor, och bad henne knalla förbi ica på hemvägen. mmm jag längtar tills hon kommer hem för jag är så förbaskat hungrig!!

plus att det är så hemskt när en annan person är ledsen, och man inte vet hur man ska trösta. ibland vet man inte vad man ska säga, liksom.

(det gick bra på svenskaredovisningen, tjohej! imorrn har vi prov på alla världens länder med cp-stellan)

and we don't notice any time pass
we don't notice anything
we sit side by side in every class
teacher thinks that i sound funny
but she likes the way you sing


eehm. jag måste städa rummet också, för mamma och pappa kommer ju hem ikväll. och så vet jag inte hur jag ska få tag på mer pengar till stockholmsresan, men det kanske löser sig, förhoppningsvis. annars.. annars är allt toppen (fast jag är väldigt trött)


[15:45]
jag har fortfarande inte städat rummet . men ola har dammsugaren så det är ändå teoretiskt omöjligt.

jar-jar binx!

eller vad han heter.
haha jaja ta hand om er (speciellt yoourick) puss


[19:50]

nej men nej! jag pallade inte big brother.
fy fan så riktigt jävla kasst.

jag fick ångest för jag återupplevde min högstadietid. folket betedde sig ju som jag och mina polare i sjuan typ.. fjortisfnitter och massa killar som uppskattar fjortisfnitter. ååh jag tyckte det var dåligt. nu hatar jag tv ännu mer. vart är vi påväg? :S

annars borde jag plugga på det där provet. det lär ju inte gå speciellt bra menar jag :/ världens länder är ju svårt ju. sucksuck dubbelsuck.

jag är kär!!!!

Sön 29 jan 2006 20:05
Övrigt, 37 läsare totalt


jag är kär jag är kär jag är så förbaskat jävla käääääääääääääääääääääär!!!!
fy faan vad sjukt jäkla kär jag är i jack white.
underbara, underbara, underbara persoon!


[15:34]

ooh my gaadd.

men nu är jag hemma efter helgens träningsläger. det var riktigt kul :) jag har tränat så oerhört jättemycket! igår så var det träningstävling mot sno, eller, ja, typ. jag var bara två minuter efter fredd! sen på eftermiddagen kan jag väl visserligen inte påstå att det gick så speciellt bra. jag kom helthelt fel och fick fråga en tjeja om vägen, och sen sprang jag över tusen fält för att komma hem igen. yeää.

sen fyllde ju lisa år igår, så vi skulle gå ut och äta, jag, stina, malin, fredd och födelsedagsbarnet. men shitt vad dåligt det var med restauranger i södertälje! först gick vi fem varv runt centrum och efter det frågade jag en snubbe om vart det var bäst. han pekade ut värsta snobbrestaurangen där vi typ bara hade råd till sallad. yees. men tillsist fick jag tag på niklas (han svarade inte först när jag ringde) och han guidade och hjälpte :) väschtaaa schyyyschtaa.

jao och idag sprang jag och fredd tillsammans och det var typ 50 gånger jobbigare än igår MEN jag ska inte klaga. nittio minuter var vi ute och sprang, precis exakt. BRA!

(pssst. använd inte guld-eyeliner! det kladdar!)

ja det var väl allt. om lägret iallafall. jag kan ju fortsätta prata ändå eftersom jag inte har något vettigare för mig. alltså, fattar ni hur sjukt kissnödig jag var i bilen hem? jag fick knäppa upp byxorna och hålla undan bältet från magen för jag höll på att dö. väärsta läskiga känslan att vara sådär sprängkissnödig!

queen - mustapha
jag garvar så jäkla mycket åt den. sköön!

ist avil ahiln avil ahiln adhim Mustapha,
salaam aleikum!
mustapha brahim, mustapha ibrahim
Allah, Allah, Allah will pray for you.

[20:01]

nu har jag lagat mat tillsammans med julia - kycklingwok och nudlar - och sen har vi ätit de wienerbröd som josefina och jag köpte på rea (fem för 17 spänn!) och efter det har julia och jag legat inne i vardagsrummet och läst tidningar, lyssnat på anna ternheim och ätit vindruvor utan kärnor. myys! jag läste om relativitetsteorin och det är ju verkligen så coolt! illustrerad vetenskap in my heart azzå.

mm och nu sitter jag här. jag vill sova!
plus att jag kissar hela tiden. hmm?

arg argare amanda

Fre 27 jan 2006 21:03
Övrigt, 24 läsare totalt


MEEN !!!!

vad är det här!?? varför försvinner mina inlägg!?!?!?!?!

[11:28]

nu blir jag livrädd! seriöst, är det bara jag som inte ser dom? vart är det som jag skrev igår? faan vad dumt det ska vara då.

jag orkar iallafall inte skriva om allt jag skrev igår och förresten har jag glömt det. grrr vad arg jag blir! hkdjsaaaaargh.

okej bara för det så har jag letat reda på min gamla blogg och ska börja kopiera in allt där igen, precis som jag gjorde förr i tiden. såreså. fast det tog sin lilla tid att hitta den, letade igenom olivias gamla dagboksinlägg för att hitta när hon började blogga och sen fick jag kika på mina efter det datumet.
http://www.amandasdagbok.blogspot.com

mwaa nu skolkar jag igen. det här är inte bra för min image! plus att mamma och pappa ska till göteborg idag och kan komma hem när som helst. fast jag slutar faktiskt tidigt på fredagar, typ tolv. tror jag ? :S

so now I tell you
before it happens
I want you to know
that I'm here for you

(i'm the one that you want and you want me now)

[17:06]

Karl säger:
ska jag skriva såhär?:
Ett tips: Om du inte vill framstå som en seriemördare så raggar du inte på tjejer som är 100 serier över dig som du dessutom aldrig snackat med innan.
För om du gör det kan de bli skrämda och då kan andra personer kanske bestämma sig för att du förtjänar spö.
Så nu vet du det i framtiden!
All the best //Kalle

hahahahaha! bara för att han zalamander skrev till mig och frågade om jag va singel och sen om jag ville komma på besök till han. karl är kul :D

[20:48]

först gick vi aaslångt för att komma till ica och sen köpte vi allt vi ville ha (lösgodis för 91:67 kr!) och sen gick vi hem igen. och så lagade vi maat, taco och efter det gjorde vi marrängswiss och nu är vi så mätta så mätta. men så ska det va på syskonmyskvälls :) mm och sen ska man titta på film och trycka godis men dom tittar på film utan mig för jag ville sitta här, moha.

fast seriöst, jag måste börja packa.. men jag oorkar inte :|

hjälp!!

Ons 25 jan 2006 21:18
Övrigt, 30 läsare totalt


[16.17]

stellan är dum i huvudet! vår nya geografislärare är konstigkonstigkonstig och jag är rädd för honom. från och med idag. waah värsta utskällningen fick hela klassen och sen blev det knäpptyst och han hade inte sagt va vi skulle göra så alla bara satt och låtsasstirrade i böckerna och han stod där framme och spottade och fräste. och så började erik fnittra och då blev han så aaaaaarg!

"ALLA GÅR UT! DUU STANNAR KVAR! DU GÅR UT ALLA STANNAR KVAR! ALLA GÅR UT ALLA STANNAR KVAAAAAAR! GÅ UUUT SÅ STANNAR VI KVAR! GÅ UUUUUUUUT DÅ! ALLA GÅR UT DUSTANNARKVARDUGÅRUTALLASTANNAR!!!!!!!!!"

seriöst. han skrek verkligen så. ingen fattade vad vi skulle göra. det var lääskigt! och sen dampade han lite på alex. och sen avslutade han med att säga "jag brukar egentligen vara glad och snäll och säga nått roligt såhär på slutet. jag har skrivit en dikt som jag tänkte läsa men nu kan jag inte läsa den för om jag ska göra det behöver jag rätt stämning. här inne. (dunk på bröstet). men nu är jag inte i rätt stämning. så ni kan gå. "

jag saknar niiiklas! :( alltså han vi hade förut.

satt på café med ida och erik mellan klockan tio och typ halv ett. sååå mysigt. :) sen gick vi och åt. åh jag tycker om min klaass. vi har planerat massa vi ska göra tillsammans, hah.

och så har katjajäveln bestämt att vi ska redovisa på FREDAG! vi fick reda på det idag.. ååh jag hatar spanska..

och så är allt så rörigt. kan inte folk fatta att jag gjorde slut med min pojkvän för minde än en månad sen och kanske inte har kommit över det än? whaaa :|

el panico.


[19.45]

hej igen. nu har jag varit och solat. det var massa söta tanter i duschen som skrubbade ryggen på varandra :) dom stod liksom tre på rad, den ena på den andra liksom. dom var så sööta!

alltså det ger inget att skriva det där ^
jag förstår egentligen inte, jag uppdaterar min dagbok tretusenfemhundrasjuttionio gånger per dygn och det ända jag har att säga är en massa onödigt dravel. haha. puss.


[21.14]

ÅH! jorikjorikjorik!!
säg inte att det är ett jävla tjat för det vet jag redan att det är.
men jag tjatar ändå. fy fan vilken underbart härlig person. han får mig att skratta igen, igen, igen och igen och att glömma allt det jobbiga. det låter så klyschigt, men ååh vad glad han gör mig.

:D

peggy lejonhjärta woaa

Tis 24 jan 2006 21:20
Övrigt, 25 läsare totalt


typ imorse:

tralallalalalaaaa
jag har studiedag :) me like studiedagar. snart ska jag och juliaaa gå ner till ica och köpa massa fikagodis så att vi kan göra latte och ha eget café :) så reee så.

little ghost, little ghost
one i'm scared of the most
can you scare me up a little bit of love?

hejdå världen.


18.41

så här är det:
jag sitter för mycket vid datorn. men det är ganska roligt :) vi tränade förut, förresten. tio backryck i himnafjället, där det var snöö upp till knäna. typ. usch, det var verkligen hur jobbigt som helst.

21:16
som sagt lisa, så får jag bara allmän panik när telefonen ringer!

vet ni? vi ska till bulgarien två veckor i sommar. det dumma är att vi kommer missa mickes bröllop. usch, det känns jättetaskigt. ååh jag bara skriver massa strunt. och vaarför blir jag alltid såhär när jag blir såhär!? :|

oh-ooh

Mån 23 jan 2006 22:48
Övrigt, 26 läsare totalt


13.25

haha hjärter är såå ute
och harpan är bara för 2004
röj is the shiiitt

annars så är jag hemma nu. har matte typ nu egentligen men det kändes ovärt att gå på, för den är bara förtio minutras. och imorn är det studiedag. mycket, mycket trevligt.

värsta skumma bussen vi åkte på imorse. den fick motorstopp hela tiden.

igår ringde kalleballe, haha, det var kul. han ringde för att våra msn typ var helt fuckade up och förstörde för varandra så de enda vi inte kunde skriva till var varandra. men den jäveln rubbade min dygnsrytm! :p

aaaaah simon gimper <3
;)


17.04

snart gympa
men först vill jag säga: fairytale of new york med håkan och plura SUGER!
dom kan ju inte ens texten
aaah jag blir så arg när jag lyssnar på den. förstörare!!

annars har jag inte så mycket och säga. jag är lite nedstämd (och jag som aldrig mer skulle bli ledsen, haha :P)

20.14

okej , jag äär ledsen just nu
please don't break this girl again liksom

men gympan var hur jobbig som helst. som tur var så behövde vi bara hålla på i en halvtimme, för innan det så var båda dörrarna in till idrottshallen låsta. så henke fick ringa figge som fick ringa gubben som hade nyckeln som kom och låste upp. och den proceduren tog en halvtimma ;) och ändå blev jag helt slut. hah.

hej hej.

22.45

ooookej :D
herreGUD vad mitt humör svänger upp och ner!
men jag har JUST pratat med den skönaste killen i hela jävla världen!
shiiiiiiiitt det var så enkelt att prata så det är inte klokt och jag bara skrattade och skrattade och skrattade! att så lite kan få mig så glad igen!

mwaaa ;D

there is no tvivel!

Sön 22 jan 2006 20:36
Övrigt, 23 läsare totalt


jag kanske borde skriva lite, jag också. håller på med min uppsats om könsroller. går riiktigt bra faktiskt, haha. har fått hela uppsatsen från jorkz, förstår ni.

jag är så glad, hela dagarna är jag glad. det är så jäkla underbart det här så ni förstår inte. jag ska aaldrig mer bli ledsen!


jag vill bara gå hem med dig, jag vill gå hem med dig
innan eftertänksamheten har raserat hela kvällen

är det så enkelt att jag vill ha dig? inte riiktigt så enkelt kanske.
och jag tänker inte skriva till NÅN vem jag skriver om. mohaaaaaaaaaa!

jimi hendrix <3
fast det var inte han jag skrev om alltså.

imorrn är det skola och det ska bli kuul. och sen är det studiedag och det känns toppen och efter det är det studiebesök på corren . aand: i helgen är det träningsläger! woha!

slak, varm & kladdig

hahahaha det är en beskrivning av johans macka.. ooch love ;) hahaha!

Lör 21 jan 2006 17:17
Övrigt, 36 läsare totalt


13.22


neeeeeeeeeeej
jag hade sönder min telefon igår. uschan. alltid!
nu blire bara till att köpa en ny.

annars var det skojskoj! fast det gick lite upp och ner där med känslorna. meen, bara man tänkte på nudlar och tomater så ;)
"meen tänk inte mer på det! hmm.. gillar du nudlar??"

åh ja detta blir en klassfest att minnas. 55 minuters promenad från elsas hus (elsas hus! haha!) till stationen i rimforsa gjorde att jag känner mig lite piggare nu.

jag ramlade i trappan vilket resulterade i blåmärken i rumpan.

och nu på morgonen vaknade jag vid sju och kunde inte somna om. men elsa, emilia, cissi och ida var också vakna så vi gjorde te och baguetter i ugn. jättemysig morgon :) vi opererade bort min sticka som jag fått i foten också. aj aj!

17.09

någon lyckade spilla ut en av kolbitarna från vattenpipan på duken så att det blev världens kol-hål i duken och på bordet. duken var tydligen köpt i italien.
några lyckades förstöra elsas föräldrars säng.
minst ett glas pajade också.

fast.. vi löste det :)


jag har köpt ny mobil nu. mohaha. mer klassfest åt folket!!!!!!!!

concealer i ögonen

Fre 20 jan 2006 13:23
Övrigt, 33 läsare totalt


07:32

wii vi ska också på thåström! i norrköping. me , dad, mum, sis.. typ :)
och shitt vad snabb jag var upp ur sängen. jag är redan klar liksom! så här dags brukar jag böörja sminka mig.

och igår skickade jorik en låt till mig. och så visade det sig att det är haaan som sjunger! fy fan, jag blev helt paff. han är så coool :D
han ska ringa idag :|
jag som är så rädd för telefoner.. för han ba: vi hörs imorn.. ring!
och då var jag ju tvungen att säga som det är, att jag är livrädd för allt som har med telefoner att göra. och då sa haaan okej, då ringer jag. så, nu ska han ringa och jag kommer vara asapissanervös hela dagen.

nu ska jag tilltåget

AAAAAAAAAH KLASSFEST IKVÄLL!!!!!

11.55

okej vi slutar om tio minuter
jag har lite smått panik. HUR SKA JAG HA HÅRET!?
lockigt, plattat, vanligt, snelugg, tuperat, uppsatt lugg, hästsvans, flätor, krusigt.. aahh shit jag har verkligen ångest. och sedan sminket. jag har funderat på att va svartskuggig under ögonen, ni vet. det är snyggt. men aaah jag har panejk!

fast. det är bara en klassfest, försöker jag säga till mig själv. men ändååå!
hejdå :)

13.18

ookej men jaa. jag tror jag gör såhär: först plattar jag. eller, allra först duschar jag. sen plattar jag håret. sen lockar jag typ lite. inte allt. (håret blir rätt långt när jag plattar det ! ) och.. sen tar jag freddans linne och mina leejeans och så hoppas jag att jag ser fin ut sen? haha. yepp. så får det bli.

"så, ge upp din tönt, min framtid är ljusare"

based on a true story

Tors 19 jan 2006 14:18
Övrigt, 30 läsare totalt


nu ska jag bränna ner suburban kids skiva. har liksom alla låtar på datorn men det är inte så ofta jag sitter här. jihuu :)

imorrn är det klaassfest :D ska bli så skoj. elsa ska laga paj och hennes pappa har köpt tjugo paket nudlar ifall vi blir hungriga. så gulliga!

suburban kids with biblical names - noodles
haha bara för att den passar så bra in ;)

yeah. jag är riktigt glad faktiskt! prat åkte med mig på bussen imorse - jättetrevligt!

men jag blev lite sur faktiskt. igår bokade jag tid på ungdomsmottagningen för jag behöver ett nytt recept. och så fick jag tid klockan nio idag. så, jag gick dit. jag satt i väntesalen i typ.. en halvtimme! ingen kom och hämtade mig. och jag VET att det var klockn nio jag skulle vara där! usch jag blev så sur så jag gick hem.

klart slut.
(man blir så kiiissnödig av kaffe!)

och jag kom på en sak. jag har ju omprov imorrn. på alla glosor på förra kapitlet i spanskan. shiiitt! det är HUR många som helst!!!!

suburban kids <3

Ons 18 jan 2006 20:20
Övrigt, 22 läsare totalt


onsdagen, min vilodag är snart över. haha. och träningsvärken har inte försvunnit ÄN! ah shitt!

cissi och jag var på mysigaste caféet idag på hålet :)café M. där har jag aldrig varit förut, men det var en myskuddhörna med ett lågt bord där man kunde sitta! fast vi satt ändå i fåtöljerna, för det var smulor bland kuddarna :P

how can someone, so young, sing words so sad?
sheila, take a, sheila, take a bow
go out and find the one that you love
and who loves you

ooh lina du får jättejättejättegärna komma hit! saknar dig ! :)

annars har vi världens hemskaste ragata till idrottslärare. seriöst, jag vet att jag inte får säga såhär, men hon är så jävla ful som man bara kan bli. AAH jag hatar henne! (och jag tror inte hon gillar mig så mycket heller.. hah) hon har verkligen en syn på sina medmänniskor som är helt grotesk! hon tror att alla ljuger och hittar på för deras eget bästa hela tiden, hon är så dum i huvudet! det går bara inte att beskriva. grrrr!!!

kissi

Tis 17 jan 2006 21:50
Övrigt, 20 läsare totalt


aah vad jag dog av testrundan idag!
shiiitt..

men nu har jag gjort engelskan iallafall. det är skönt det.
idag fick jag en halv chokladboll för att gustav slängde iväg den :) mmm.

annars har jag inte så mycket att skriva mer än att ja, jag är kissnödig.

ne.se

Mån 16 jan 2006 20:51
Övrigt, 25 läsare totalt


12.41

skola, andra lektionen. andra svenskalektionen för dagen. skriver om könsroller bara för att jag fått en tokbra uppsats av jorik om just det ämnet. gött :)

efter det här är det matte och sen projektarbete. projektarbete? hallå. man är STOR när man gör projektarbete, man ska gå i trean och vara gammal, jag är för ung än. det är för tidigt. pleeaaase. jag orkar inte med det, såna där långtidsplaneringar är inte riktigt min grej..

och vet ni vad ola och jag har gjort?? vi har bokat resa och boende på vandrarhem i stockholm 3-4 februari ! vi ska dit och shoppa och mysa alldeles ensamma :D det ska bli så rooligt! just me and the little one :)

i eftermiddag blir det sol med mammsi. det börjar faktiskt synas bra nu, efter tre gånger. känns bra att slippa va sådär trist vinterblek, även fast det hör till.

come oh summer
come on now
stay all winter with me

och ikväääll: träning på bäckskolan. fan vad jag tränar :D
har pratat med lovisa om att få skjuts av henne och tomas till träningen.. vore ju toppen isf :) ses och hörs ikväll pals.

BAPPAPPAPP. eeeett ögonblick. det är just nu bara... tisdag, onsdag och torsdag.. det vill säga TRE dagar kvar till klassfesten. WAAAAAAAAAAAAOOOHAAA :D

15.13

haha projektarbetet börjar inte förrän vecka 10. jag visste att jag inte var mogen än! :D
åh jag fryser också, ska bli skönt att sola sen :) fast det tycker man bara de första fem minuterna. sen märker man att man ligger i värsta pölen av sitt eget svett. haha myys. men det finns dusch där så mamma och jag duschar alltid efteråt.

kid is allright.

annars så.. ser jag helt dum ut i håret eftersom jag hade buff i skolan och den har jag tagit av mig nu. c i a o.


20.48

heej. nu har vi varit på lok-gympan, julia och jag. fan det var huuur jobbigt som helst! och inte nog med det - det var trist också. haha. det vara bara vi som pratade!

"kom igen, du kan ju inte svika jack whiite!"
vi var tvugna att ta i när "seven nation army" spelades :D

mm white stripes är verkligen bäst i hela, hela världen. fy fan vad dom är bra.

ps. kolla filips listor :P
ps.2 haha kolla MINA listor! shiiiitt så gammalt och ack så roligt!! ;D

ob fleur extra comfort

Sön 15 jan 2006 12:33
Övrigt, 24 läsare totalt


HEEJ!
nu är helgen över. eller nej det är den inte.
men lekdagen/natten/morgonen är slut. och den var roolig. har bara sån jäkla träningsvärk i arslet efter alla spänstövningar vi gjorde igår!

och nu är det söndag . klockan är bara halv ett. detta innebär att det är en hel maaassa degtimmar kvar tills det är kväll. tackålov.
men jag måste städa. fast det går ganska fort.

man i can't stop
thinkin of her

här sitter jag och smuttar på en kopp kaffe. mår ganska bra, lite halvkonstig känsla i halsen bara. jag har fåt låna ett linne av fredd till på fredag :) toppen! wiewie!

hejehjdå

wollibolli

Fre 13 jan 2006 20:40
Övrigt, 28 läsare totalt


19.38

jag ska göra mig en ny blandskiva :) senast jag gjorde en sån var när jag var såhääär fett deprimerad för att thomas inte ville ha mig fast jag ville ha honom. två veckor efter det var jag tillsammans med filip och hade glömt thomas helt. så, nu resonerar jag såhär: gör jag en kanske jag glömmer bort filip precis som jag gjorde med han från alfta?? hahaha jag är störd

men jag ska göra en i vilket fall, för jag älskar blandskivor :)

och så är det fredag idag. fredagar är också skönt och bra och helt, helt rätt! ska snart åka och sola med mamma och imorrn ska jag (jag vet att jag tjatar :P) till norrköping.

shiiitt vad bra musik jag har på datorn egentligen! även att det inte är så mycket. nuu är det CDOASS - speak.
så att alla vet det. haaha.

och alex bara tjatar och tjatar om att jag ska på deras spelning ikväll. och jag säger alltid "kanske" .. och sen blir han jättesur för att jag inte dök upp sen. men jag orkar inte plus att deras musik inte är så mycket för mig. dom spelar typ skrik-metal .. eller nått :S

HAJDAA!

aah förresten :) hade betygsnack med niklas idag, läraren i geografi, för han ska va pappaledig den här terminen (dumt nog!!). det första han säger när jag kommer ut är: amanda, du är så jävla skön. det är så olika med din koncentrationsförmåga på lektionerna. ibland hänger du med hur lätt som helst, och ibland är du verkligen heeeeelt borta!

toppenbeskrivning av mig på lektionerna :)

20.39

haha jag tar tillbaka det där med att dom spelar skrik-metal :P pop spelar dom visst. hahaha!

MAHATMA GAAANDHII

Tors 12 jan 2006 21:41
Övrigt, 22 läsare totalt


heeeje! ;)
ska jag säga eller?? låångpass idag! sprang i nittio minuter :) är typ såhääär proud!
hängde med alla elitsnubbar också, typ perma figge fredrik och PELLE! wahaa! det ni ;)

på lördag blir det lek med lokatösera. mysmys med shopping träning och filmhyrning :) och massa god mat förstås!


haha vi hittade en cider i kylskåpet på lok. den måste ha blivit kvar efter festen! fredrik tyckte det var böst att jag tog den innan veteranerna fick syn på den (man får inte förtära alkohol i vår klubbstuga egentligen:P ) såå.. jag gjordet :) tog den!

linnea var med idag förresten! mys att se henne. :)
nej nu ska mamma lägga spindelharpan om fem minuter så det är bäst att jag avrundar.
Jag är glaaad :D
ÄLSKAR ER, alla vänner! jag vet, det låter klyschigt, men vafan så är det! ni är underbara :) puuusskram

korv korv bulle

Tis 10 jan 2006 21:31
Övrigt, 29 läsare totalt


herregud jag har en sjuhelvetes träningsvärk i både armar och ben. igår åkte jag skidor och nu idag sprang jag jobbiga skogsintervaller med freddan. mjohodå.

imorn blir det soft-dag med julia, vi ska dra en shoppingrunda. och sen på kvällen ska jag med mamma och sola. vi ska bli BRUNAST! mohaha.

annars så hade vi riktigt roliga lekar idag på idrotten. man skulle spela fotboll och hålla en annan person i ett rep, alltså parfotboll. mwaaa jag och linus, det var bara för kul när båda sprang iväg åt olika håll och höll på och tjoffade :D
och en sak till: vi spelade matt-fotboll också, då har man tjockmattan i mitten och när ena laget gör mål så får man kasta sig på mattan så att den glider över planen. you see? mm anki tog upp några för att demonstrera leken innan vi började, så alex jakob och elin kastade sig på mattan. och tror ni inte att alex slänger sig för långt så att han missar mattan och landar på magen på marken på andra sidan!!! ASGARV!!

dagens goda gärning: jag bytte min sovmorgon imorn mot att gå hem tidigare idag. love du ska va jävligt glad ;) haha

MWAA stina skulle göra en tävlingsplanering och vem är inte på framsidan till tävlingskalendern?? fanshittfack jag dör snart.

såå..

Mån 9 jan 2006 20:47
Övrigt, 46 läsare totalt


19.48

okej. jag är tillbaka.
tror jag.

nu har jag varit singel i.. få se nu.. tolv dagar. nästan två veckor.
det jobbigaste är att det känns som att det är JAG som är dumpad. vi dumpade varandra. fast det var nog mest jag som blev dumpad, ändå.

det har gjort jävligt ont, men till sist tog tårarna slut. jag överlevde. det är inte lika jobbigt längre. med det menar jag dock inte att det är lätt!

att sova är det värsta. då kommer tankarna. därför måste jag vänta med att gå och lägga mig tills jag är jättetrött, så jag är helt säker på att jag kommer att somna direkt när jag lägger huvudet på kudden. frågan är ifall jag kan fortsätta med det nu när skolan börjat?


det känns faktiskt skönt med skola. där får jag också tankarna på annat. vi ska ha klassfest nästa fredag. så oerhört kul :)

en låt jag hatar är james blunt - goddbye my lover. den spelas JÄMT. jag tjuter fan av den!

hildur_wow - 28:e december 2005

Ons 28 dec 2005 13:07
Övrigt, 44 läsare totalt


jag har trååååkigt

tråktråktråk

jag vet inte vad jag ska göra eller nånting. helveetee.
bajs.

hildur_wow - 27:e december 2005

Tis 27 dec 2005 17:14
Övrigt, 43 läsare totalt


hej hej nu har det varit jul. riktigt trevlig julafton med tre timmars julklappsutdelning (paus för karl-bertil johnssons jul) och många roliga överasskningar. typ josefina ; "haha, det här skulle ju nästan kunna vara ett nintendo ds.. AAAH! det ÄR ett nintendo ds!!!!"

mm ja jo. men nu är det över för i år. och jag ska skriva vad jag har fått bara för att alla andra har gjort det :P

- adidaströja
- eve-tröja
- skärp
- parfym (lacoste, den du har lina ;)) (från ola)
- en parfym till (puma)
- en rouge från face + borste (från jull)
- lancome-ögonskugga och concealer och fondation
- björn borg-necessär
- 1000 kr
- presentkort på sminkning på face (av josefina)
- shampoo och balsam och hårspray från zigges ;) haha
- en vacker merry christmas-kudde av mormor. (asful)
- tre väskor i ett kit från mormor (asfula)
- vantar
- prenumeration på skogssport
- 250 kr till mobilen

tadaaa. nu ska jag köpa candy.
byye

we got the ugliest christmas tree in town.

nää kanske inte den fulaste men så fan den jobbigaste! den bara välter och välter så man får daaaamp

Fre 23 dec 2005 19:14
Övrigt, 31 läsare totalt


annars är det precis som det brukar vara så här i juletider - stressigt, bråkigt och spännande. vad vore annars julen? det är ju så att man frågar sig hur den här högtiden har kunnat bli så populär.

nu ska jag och josefina spela nått f-zero-spel på olas nintendo. det är roligt! :)

god jul allesamman.
och GRATTIS LINA :D hoppas du har haft en underbar dag nu.
puuss!

the snowman brings the snow.

Ons 21 dec 2005 22:36
Övrigt, 25 läsare totalt


hallåå eller. imorrn är det skolavslutning :) jag längtar som en liten.. jaa jag vet inte vad. men först ska vi samlas i klassrummet och äta pepparkakor och julskum och dricka must :) mys!

och idag satt vi och pratade massa bröllop. visst måste man gifta sig? jakob tycker bara det verkar jobbigt och dumt att skriva ner att man lovar att älska nån. jag tycker det är myysigt och en fin tradition! som cissi sa: "man får ju ha fin klänning!" håller med :)

oh herregud det är inte bra att inte borsta håret. det blir alldeles tovigt, typ som dreads i det, liksom :S men samtidigt blir det hemskt platt och jobbigt glansigt om jag borstar det. life's hard!

på tal om dreads (och asfalt :P)
erik har piercat ögonbrynet! wattaaa! fast det är snyggt, det är det :)

mwaa jorkz ska flytta till danmark! whaattaa (igen)
godnatt! imorrn har jag looooooooooov

oh i wish it could be christmas every day

Tis 20 dec 2005 08:07
Övrigt, 27 läsare totalt


snart börjar skolan och klasskampen, och klass sp2i är FÖRST UT har jag hört rykten om. herrejiises, sånt orkar vi ju inte. men jag antar att jag inte ska va med på scenen.

olivia hittade mina nycklar sen, som skönt var. eller imorse hittade hon dom. aah vad jag är trött och vad jag längtar till lovet by the way. jag vill ha julafton idaag :)

saknaar.
:(

jultomten är faktiskt död

Mån 19 dec 2005 22:41
Övrigt, 19 läsare totalt


nää inte då.

MEH! det är nån jäkla epidemi som sprider sig! jag har OCKSÅ tappat bort mina nycklar! maddahfackah!! jag blir så rädd när det händer. baajs. hoppas dom är hos olivia.

haha varför händer det här nu förresten? det kommer i perioder! :D
typ.. tre år sen sist bara :P hahaha!

jamen iallafall. olivia och jag kokade knäck idag, den blev jättegod :) fast när jag kom hem från henne fanns det bara en kvar. jäkla svullo-familj!

klasskampen imorn. tills dess ; adios!

queen of new york city :)

Sön 18 dec 2005 21:54
Övrigt, 26 läsare totalt


HALLÅÅÅ.
oj caps :)

men nu är alla julklapparna handlade iallafall. ALLA! och mamma hade tänkt att lägga ut runt tusen spänn till varje unge, men när vi var klara med den sista julklappen idag räknade vi ut att allt tillsammans kostat över 6000! och då har mor inte köpt nått till mig än. shiiitt, vad det är lätt att göra av med pengar! :|

men vi har iallafall köpt vettiga grejer. jag veet att alla kommer bli tok-glad :) hoppas jag också blir det ;)

imorrn har jag en lektion, och på tisdag är det klasskampen hela dagen, onsdag vanliga lektioner i suppose & på torsdag avslutning! jippiiii ! jag längtelilängtar.

jag fick en ny jul-stjärna att ha i fönstret idag förresten. för vi var på ikea. ikea är toppen, där finns aallt :D när jag blir stor ska jag bara ha ikea-grejer i mitt hus. men en dålig sak - tröjan jag så gääärna vill ha i julklapp (en fred-perry-sport-jacka) finns inte i linköping! i norrköping läär dom ha den, sa dom på mq i stan. i örebro har dom den iallafall :/ ååh i want!

mja mja.
hej hej!

you better watch out.

Fre 16 dec 2005 15:10
Övrigt, 25 läsare totalt


fan för att vara 17! igår spelade suburban kids with biblical names på herrgårn. och jag får inte komma in! fandumdumtfan.

nu är det inte långt kvar till julafton faktiskt. det känns nästan som att det är lov redan, för nästa vecka är slaaapp :) idag var jag på stan igen, den här gången för att köpa paket till stinis föräldrar. hon köpte en ljudbok till far sin och ett halsband till sin mor.

på tåget hem träffade jag olivia, och vi ska äntligen ses igen bestämde vi. på måndag :) åh gumman jag har saknat dig!
hon ska köra till carola ikväll när hon sjunger i cloetta center! det är väl ganska stort? olivia skulle visst vara klädd i helt vitt, och hon har nästan inga vita kläder :) men vita jeans har hon iallafall.

heeelg :D
jippie!

(jag GILLAR det här! det är så att jag har glömt hur det känns att åka bort på fredagar! what's wrong with me? :P)

hejhej!

you promised me broadway was waiting for me

Tors 15 dec 2005 22:15
Övrigt, 20 läsare totalt


världens
bästa
jullåt.

fairytale of new york - the pouges.

shane mcgowans röööst! mmmmwaa!


jaa. what to say? köpte julklapp till ola. en cd, weezer. gillar han den inte så tar jaaag den, det är lugnt ;)
förresten fikar jag alldeles för mycket! är snart helt pank. det är för dyrt att fika! :(

pojkarna i klassen satt och slog sönder knogarna på hoptrasade läskburkar idag. så jävla vidrigt! "kolla, det sitter kött kvar här!" fy faan ;/

nej nu ska jag sova. det är tråkigt det här. jag har ju inget vettigt att skriva :P

i can see a better time
when all our dreams come true

all i want for christmas is you.

Ons 14 dec 2005 22:34
Övrigt, 26 läsare totalt


[någongång förut.]

har man hört på maken . sp2i kanske äntligen har fått ihop bidrag till klasskampen, och inte bara ett, utan TVÅ! men vi måste skyndaskynda för det ska vara klart på fredag.

igår gjorde jag mycket. jag var på lucia i domkyrkan, jag var på katedral och tittade på deras klasskamp, jag var på lucullus och köpte tamponger, jag var på burger king och åt mat, jag var på idrotten och blev kallad promenadoffer, jag och stina gick till biblioteket istället för att promenera, jag tappade bort mina nycklar, jag tittade på tre olika filmer på tre olika lektioner, jag hittade mina nycklar, jag gick stavgång med pappa. och sedan.. var dagen slut.


idag har jag varit och fikat med cissi och sen vart på stan med bro för att köpa julklappar till julia och josefina.

godnatt och hej hej.

[någongång nu]

jag ska alldeles strax sova.
imorrn kommer det franska människor till vår spanskalektion. scary.

i'll have a blue christmas without you

Mån 12 dec 2005 14:32
Övrigt, 20 läsare totalt


13.22

nu är det ju snart jul så jag tänkte ha jullåtar i rubriken ända tills jul. mysigt va? börjar med en evlislåt. elvis presley - blue christmas.

i'll have a blue christmas without you
i'll be so blue thinking about you
decorations of red on a green christmastree
won't be the same dear, if you're not here with me

mhm. igår hade jag slappdag, och det var skönt. spelade lite battlefield med ola. skjuta skjuta skjuta.

hmm jag är så tråkig idag. den har kommit massa franska människor till skolan för att hälsa på dom som går franska steg fyra. så det var en fransk tjej i vår klass på filosofin. hon förstod nog ungefär lika mycket som jag av det janS sa. alltså, ingenting. han bara babblar!

franskarna verkar skumma, karins är ihop med en knarklangare. dom säger att vi är tråkiga för att vi inte knarkar och så går dom på puben varje dag efter skolan. hon, karins tjej, tyckte att alla var så rockiga och att vi hade konstiga kläder. själv var hon klädd precis som jag såg ut i typ.. sexan. vaddå jag trodde frankrike var ett modeland? :S

hajdaa.

14.30

"och filip. jag älskar dig. aldrig mer en månad ifrån dig, aldrig mer.
jag kommer på onsdag.
älskar dig. "

mjodå, så lät det. "aldrig mer en månad ifrån dig". suure. nu har vi inte träffats på.. tre veckor. och kommer inte träffas förrän om typ tre. JIPPIE. jag trodde man lärde sig av sina misstag, men neejdå. och vad kommer att ske? jaadu, det återstår att se :)

och dom säger alltid ingenting

Sön 11 dec 2005 12:29
Övrigt, 18 läsare totalt


oj. jag är väldigt trött, och jag har fetaste skoskaven på båda hälarna. snurrar fortfarande i huvudet efter partyt igår. men det var KUL :) loks elitfest! me like :D

men nu ska jag berätta om det sjukaste:
mamma hade lovat mig att komma och hämta mig runt elva, så jag ringde 23.14 för att säga att hon kunde komma. men då hade hon druckit vin och sa att hon inte kunde! jag, onykter som jag var, blev skitasur på henne och gick ut och satte mig i busskuren på andra sidan gatan för att vänta på bussen. bussen skulle komma så dumt så att jag inte skulle hinna med tåget (så som det alltid är), och först skulle jag få vänta på den i typ en halvtimma. så efter några minuter fick jag en snilleblixt: jag kunde ju GÅ hem! det är ju inte så långt, och jag kan ju vägen utantill!

jaa, jag är störd! jag började gå längs med bilvägen, och jag gick och gick, tills jag kom till rondellen vid ekholmen, tills jag kom till bron över den där ån, tills jag kom till järnvägen.. och vid järnvägen var jag ju ute ur stan så då försvann lamporna! det var helt kolmörkt och det var säkert en mil kvar. jag hade inga reflexer eller nått, jag gick och ragglade (var ju för tusan onykter!) och kastade mig ner i diket så fort det kom en bil. men jag var så jäkla sur på mamma och jag var helt inställd på att gå hela vägen. gick och sjöng "långt ut i öknen går en glassapinneman" ashögt för mig själv, och när jag räknat ner den till typ femtio och tappat räkningen, började jag räkna såna där vita vägstreck. kom upp till 380-någonting innan jag slutade med det.

till sist kom jag fram till vårdsbergskors iallafall. och då orkade jag inte gå en meter till. satte mig i mitten av den stora rondellen och ringde till pappa (klockan 01.47) så att han fick komma och hämta mig. då hade jag vart ute och gått i över en och en halv timme!

och idag har jag fetaste jävla skavsåren på båda hälarna och på tårna. det märkte jag inte av för fem öre heller. en sak till som bör tilläggas: jag gick och bar på min tunga sportväska hela vägen också, fylld med blöta träningskläder och allting. och jag märkte det inte!

så:
det var tur att jag var full. annars hade jag inte orkat.
det var dumt att jag var full. annars hade jag inte fått för mig det här.
det var farligt! bilarna såg mig inte och jag vet inte vad som hade hänt om jag inte satt mig i diket varje gång.


mjo, men annars var festen skoj. jerk vann udda-km och pelle sjöng skööönaste låtarna :D aah vi är fan en roligare klubb än vad jag trott.

men nu ska jag inte skriva här mer. heejdå.

and the man comes around

Lör 10 dec 2005 10:21
Övrigt, 19 läsare totalt


hallå!
snart kommer lis för att hämta mig med bilen. har aldrig åkt bil med lisa förut :) hon ska komma runt halv, men känner jag lisa skullman rätt så kommer hon lite senare. men det är bara bra, ju senare desto bättre, för jag viiiill inte åka på elitupptakten. speciellt inte träna!

uaaah. positiva klubben.

det luktar apa i hela huset för pappa lyckades typ spilla ut en halv mjölkkartong över plattorna på spisen. bränd mjölk luktar apa.

jag fryser.

jag kände visst lisa skullman helt fel för hon dök upp nu, tjugo minuter tidigare än planerat.

nu ska vi snart åka.

när längtan blir svår, är jag dindindin att ta med

Fre 9 dec 2005 17:46
Övrigt, 17 läsare totalt


14.16

efter hela veckans slit så är det äntligen fredag!
det är en fredag med blandade känslor.

den här fredagen innebär att det är slut med prov/redovisningar/inlämningar för i år! nästa vecka är det bara slapp, med julkonserter och sånt, och veckan efter det är det klasskamp och annat roligt. (vi har inget bidrag till klasskampen! :|)

dagens fredag innebär också att det är helg. det är myskväll med familjen ikväll. :) jag får verkligen slappna av och det behöver jag.

men. ja, det finns ett men. det finns ALLTID ett men. ja, jag ska komma till sak. jag får inte träffa filip. inte nästa helg heller. och inte helgen efter det. :(


imorn är det elitupptakt . och på fredag skinkloppet. hm . jippie ?
njaa. ehm
(spanskaprovet idag gick bra, bara bra, faktiskt! kanske får vg på uppsatsen för första gången i mitt liv? kanske ! tjoho ! )


17.44

nu blir jag GAAALEEN!
(det luktar filips parfym här)
mammaaaaaaaa ta mig till honom snälla

kan man sakna ihjäl sig?



men den här drömmen är vår
och du är minminmin att ta med.

du är värd att dö för.

Tors 8 dec 2005 20:43
Övrigt, 19 läsare totalt


17.41

åååh phheew så var filsofin avklarad, det är skönt. alla, verkligen ALLA hade fusklappar. till och med ida. helt sjukt, så svårt ska inte ett prov behöva vara. jag, eva och ida hade lappar i pennskrinen och cissi hade sin i bh:n. hahaha! :)

vår klass är faktiskt underskattad. andreas hade med sig en pet-flaska fylld med whiskey som han drack upp innan filsofiprovet. när vi frågade petter varför han gjorde så fick vi svaret: "han blir så filosofisk när han är full". fyfaaaan vad skön grabb! :D han var liksom packad under hela skrivningen sen och janS fattade ingenting. åååh dagens :)

oj nu är det mat. kommer snaaart :)

17.57

så var man klar med maten. aah.
men fatta vad roligt att andreas drack för att bli 'filosofisk'! aah jag kan inte släppa det!

vi hade väärsta religionsdiskussionen idag. eller, eva och ida hade det. jag var väl lite halvt delaktig och flikade in lite grejer som olivia berättat för mig ibland.

naej nu ska jag gå upp och plugga spanska. prov imorn. efter det provet så är det typ inte så mycket kvar. gött :)

hej hej.


20.36

747 med kent. mmuumms gubbar.
annars, ja, fråga mig inte varför jag skriver mer här. det har inte hänt nått nytt och spännande. jag har bara inget att göra. sitter i bara handduk och med håret drypande blött, borde gå in och klä på mig.

jo, en sak har jag gjort. jag har pratat med filip.
han är så jävla underbar.
filip, du fattar inte hur ortroligt mycket jag älskar dig. trots att jag beter mig jävligt illa ibland.

aand. yees. aand. hm. jojuste jag borde plugga, ja. ischlopischlo. (kenny!) meene. alltså, det är oerhört skönt att det är fredag imorn. har inte december gått jäättefort än så länge? det som brukar vara årets segaste månad.

julkalendern. vi måste snacka julkalendern. vafan är det för skit i år? ahmen jag menar det HÄNDER JU INGET. dom är hur sega som helst! det är bara tråk,tråk, tråk men jag fortsätter ändå se, för man måste ju se hur fan dom ska lyckas få det till en bra story. och bobo kan inte skådespela. han är kass! buuuu (tummen ner).


NU ska jag sluta. pratpratprat från mig bara :) haha hejsvej.

i will never sleep with no other, baby no other

Ons 7 dec 2005 20:13
Övrigt, 18 läsare totalt


12.24

my GAADD vad jag är dum i huvudet
ibland funderar jag faktiskt över ifall jag har någon psysisk störning. nått måste det ju vara.
annars är man inte såhär!
i am unnormal. damn :/


mm. iallafall. jag har nackspärr, och snart ska jag tända lite ljus, stoppa freestylen som jag fått låna av olofski i öronen och lägga mig på sängen och läsa "i cirkelns mitt". hoppas jag somnar, för det är det skönaste som finns, att sova på dagen.

imorn ska jag försöka hinna in till stan på håltimmen och köpa den sista presenten till ola. om jag inte sätter mig och pluggar, har nämligen ett prov imorn.

och när jag ändå är inne på det här med skola och prov och så, så hade vi dubbeltimme i engelska idag (blä), där vi skulle redovisa en bok skriftligt och muntligt. och jag hade inte läst boken. fan, jag som älskar att läsa? men den var helt sjukt svår! iallafall, så hade jag läst lite sammanfattningar av den på internet, men inte hittat slutet nånstans. men jag löste det genom att säga att jag inte ville berätta slutet för det var så spännande och omtumlande. min lärare tyckte jag var jätteduktig och när hon tittade åt ett annat håll kikade jag på vad hon skrivit om mig: vg! :D så det känns sköönt. det skriftliga gick bra också, hoppas jag.

i've been losing my head, yes i've lost my mind. so will you save me in the end, from telling all this lies?

annars så.. ja. hm. nej. jag ska inte säga så mycket mer. jag ska skriva in min önskelista på datorn och skicka den till faster. ååh jag längtar till jul :)

14.38

jag glömde en sak förut. jag blev polare med tre grabbar i uniform idag, vad säger du om det , stina? ;) höhö. väktare var dom närmare bestämt. först satt dom på tåget, och började gå runt för att kolla om man betalat. så då snackade jag lite med han som kom till mig, medans jag letade efter mitt leg (jag letar ALLTID efter mitt leg!). mm, och sen skulle jag böja mig över till sätet där de först suttit för att ta en metro, och då såg jag att det låg massa pengar där, så jag frågade en av dom om dom tappat dom. han började asgarva och visade mig pengarna; det var leksakssedlar som dom tydligen hittat nånstans. haha :)

sen när jag gick av visade det sig att dom också skulle av i linghem, så vi började snacka lite. jag frågade vad dom skulle göra här, haha, och en av dom svarade; "följa dig hem". hihihi :) sen snackade vi lite skola och sådär, dom var avis på att jag slutat så tidigt och sen skiljdes vi åt.
sånt där gör mig glad, att prata med folk. det finns inget jag stör mig så mycket på som när man typ går av tåget i linghem och alla går typ två centimeter ifrån varandra och glor rätt ner i marken, alldeles knäpptysta. det är tydligen så att i sverige är det förbjudet att vara trevlig och social.

njaej nu ska jag nog se på spider-man med ola. heeråå.

20.07

spider-man är bra.
"i'm not spider-man! i'm the HUMAN SPIDER!"
hahahöhöhehe :)

och sen har jag pluggat lite filosofi så jag känner mig jättejätteduktig.
och ida tycker jag är rebell som vågar kika vad jag har för betyg och strunta i läxan.
lathet och nyfikenhet, skulle jag kalla det.

jag ska nog gå och lägga mig snart. jag har märkt att jag börjar få det allt svårare att komma upp på mornarna. men det är lov snart, tack och lov. lov, tack och lov. hah :D

en svartvit timme till

Mån 5 dec 2005 11:54
Övrigt, 18 läsare totalt


09.54

snart börjar skolan. skolan. jag vill inte! varför kan det inte vara helg jämt för? :( attans dumveckor.

mjo den helgen som var var riktigt mysig och trevlig. jag var ju i göteborg och partille tillsammans med anna och lina :) och jag slapp åka hela resan ner ensam, för nånstans i närheten av gränna fick jag ett sms från linifini: "amanda, jag hoppar på din buss i jönköping!". såå jag slapp åka ensam resten av vägen! lina och jag babblade på om allt möjligt, ända tills lina tappade rösten. den kom inte tillbaka på hela helgen.

när vi kom fram mötte vi upp anna och sen åkte vi hem till lina. dom bor i ett jumbohus i mitten av tusen andra megahus. och dom hade jättefint!

i lördags for vi in till stora staden för julklappsköp. först gick det jättesegt, ingen hittade nååågonting, men sen när man väl köpt den första julklappen så flöt det liksom på, så att säga. man hittade julklapp på julklapp och nu är jag heelt klar med julklappsköpen! ååh vad skönt :) köpte till och med en tröja till mig själv.

mm och sen, efter massa timmars julklappsshopping, åkte vi hem till partille igen. vi åt middag och la oss nere i källarn för att vila fötterna lite. den vilan blev dock inte så lång, för runt halv åtta for vi iväg igen, denna gång mot liseberg och julmarknaden där! ååh, det var så mysigt och fint :) och det var första gången jag varit på liseberg utan att åka nått :P

jag köpte brända mandlar och anna och jag köpte sockervadd, mmmuums. jag tänkte vara smart och äta med vantarna på så att jag skulle slippa att bli kladdig om fingrarna, men då blev jag kladdig om vantarna istället och det var ju inte bättre det. :S mm och sen spelade anna på kexchokladjulet och var såhääär nära att vinna, dumma skithjul.

lördagskvällen ägnade vi åt fotvilning, godis-och-popcornsätning samt filmtittning. (bruce allmiiighty :D) och sen somnade vi.

igår degade vi. degade i sin fulla mening. vi duschade väl typ halv tre. innan det låg vi bara på madrasserna och åt godisrester och snackade. mys :)

mm helgen var verkligen lyckad. hoppas det blir en liknande snart! saknar er redan, tjejor :) och lina, krya på dig ;)

oj nu måste jag rusa till tåget.
baj baj!



11.51


måndagen är inte min jobbigaste skoldag. det kan jag inte påstå. nu är det ööver :) [jag har bara en lektion] men tisdagar är totally fucked up så därför kan man inte riktigt njuta av dum-måndagen. man tänker bara på imorn.


lalalaaa på fredag har jag spanskaprov och på torsdag filosofiprov. lalalalaaaa.

åh varför slutar alla syskon vid halv fyra den dag jag slutar tio i tolv? suck. sucksucksuck.
filip john dahlgren, kom och krama om mig!!

alla frågetecken suddas ut.

Lör 3 dec 2005 22:20
Övrigt, 17 läsare totalt


hallo.
hallo.

idag har vi varit på stan hela hela dagen lång. jag har köpt maaassa julklappar, till alla som jag hade tänkt att köpa till, så det är toppen :)
till och med till mor och far, och det är ovanligt för att vara mig! :)

mm och så nu på kvällen så var vi iväg till liseberg och gick på julmarknaden där. det var toppenmysigt! anna och jag köpte sockervadd, muuums.

nu ska jag gå.
hejhej.

nånstans där så blev jag den jag är nu

Fre 2 dec 2005 22:56
Övrigt, 21 läsare totalt


13.06

åh i natt drömde jag om mina gamla ponnies. my little pony. min kärlek under en stor del av min uppväxt. mina favoriter, stjärnsmäll och månsol och alla deras äventyr mot den hemska prutthäxan. hahaha :) tänk, vilken fantasi man hade som liten..

och snart ska jag börja städa rummet. sen ska jag åååka! göteboorg. :) myys.
om inte jag åker ner till eksjö nästa helg så ses inte jag och filip förrän efter jul. men tänk om inte jag vill åka ner till eksjö då? :S

sleep tight tänkte jag säga, men det är ju inte riktigt kvällsing än. men ha en rolig helg, för det ska jag ha :) lova att ni håller på sebbe ikväll och inte agnes-som-inte-ens-kan-prata-rent ;) au revoir.

22.54

nu är jag i götebooorg! :D det tog jättejättelång tid att åka hit men nu är jag framme. lina hoppade på bussen i jönköping så då slapp jag åka själv resten av biten :)

och så vann agnes. skam!!!!
sebaaastian då :(



anna tycker det är roligt att bädda! hahaha :)

the sound is the word. the best you ever heard.

Tors 1 dec 2005 20:03
Övrigt, 19 läsare totalt


16.38

skolan är slut and so am i. ska snart försöka skriva klart mitt geografiarbete som ska vara inne imorn. sen ska jag packa, för imorn ska jag åka buuss i lite mer än fyra timmar. sen är det myshelg i göteborg som gäller :)

jag hade mammas nya jeans i skolan idag (bäst att passa på innan hon syr upp dom och har sig) och dom gjorde mig helt blå om händerna bara för att jag hade händerna i fickorna! knas.

det var pannkakor idag. jag är fortfarande mätt, mihi :)

och så har josen och jag bakat pepparkakor. vi brände hela första plåten men sen blev dom lite mer lyckade. men jag fattar inte, hur fan kan det vara så svårt att baka? vi hade liksom köpt pepparkaksdeg och följde receptet till punkt och pricka - varför bränns dom? sucksucksuck.

mnjaa nu är det nog bäst att jag försöker koncentrera mig på indiens demografi, annars kommer det va helt kört för mig. vet ni förresten, jag fick bara g+ på bokrecensionen om flugornas herre. fack jag tyckte det gick riktigt bra! :S

tjaoo .

19.55

it's like a picture of a loved one in desguise

meh. jag har egentligen inte gjort så mycket geography. eller, fyra sidor, knappt. men med vilket innehåll? det är typ bara dravel. som alltid. jag kan inte skriva bra arbeten längre. typiskt, nu när det liksom skulle passa ganska bra att kunna det.

förresten tror jag att jag måste börja packa så smått. hinner inte med det imorrn :/
jag har iallafall skrivit packningslista. och önskelista. för det är ju snart jul. på önskelistan står det ; hårfön, smink, trosor, pengar, cd-freestyle. är jag verkligen inte roligare än så? :S visserligen vill jag ha en säng också, men det känns hopplöst att önska sig.

plus att det är mobbat att önska sig en freestyle i dessa ipod-tider. men jag får nog ändå ingen ipod. och jag klarar mig gott med en cd-freestyle. så då kan jag lika gärna önska mig det.

juulklapps. klappjul.
LINA, ANNA! imoorn. party!

you know your friens can always help you out.
but they can't be there.
no.

i say the right things but act the wrong way

Tis 29 nov 2005 09:43
Övrigt, 18 läsare totalt


i lördags kväll var det trolleriföreställning i hagabys klubbstuga och jag fick komma fram och göra bort mig totalt. haha. det var kuul!

mmjo och nu skolkar jag också.
i helgen ska jag ner till göteborg, köpte biljetter igår. ska åka buss i en hel drös med timmar. men det ska bli såå skoj :) myyshelg.

jag peter och anton ska ha ett träningsläger i februari, i hallsberg. suck. massa arbete. jag ska starta en egen klubb där jag inte behöver göra någonting. för det är så jobbigt att hjälpa till. OK amanda. amanda OK. sounds great, ha?
mm annars så är det bra, riktigt bra faktiskt. ska gå upp och ta mammas ögonkräm snart för jag är helt trött i ögonen och den ska visst hjälpa.
ja. det var typ allt. i stora drag och så.
maybe återcomes.

bye.



and people they don't understand
your girlfriends they can't understand
your grandsons they won't understand
in top of this, i ain't ever gonna understand

man, i’m runnin, wild and now i’m gone

Fre 25 nov 2005 13:37
Övrigt, 21 läsare totalt


13.35

och så är fredagen här som någon form av belöning för att man klarat av hela skolveckan. tack & lov.

tittade på en jättehemsk film om det här med att man bara får ha ett barn i kina och vad det har för konsekvenser för landet med tanke på kultur och sådär. ni vet det här med att alla vill ha pojkar och att tjejerna blir dödade eller utsatta bara för att familjerna inte vill slösa sitt enda barn på det blir en tjej.
jättehemsk film, man fick se bilder från barhemmen där det i stort sett bara bodde flickor och förståndshandikappade pojkar. dom var fastbundna i stolar med hål för rumpan så att dom kunde kissa och bajsa och småbarnen var inlindade i tidningspapper och var fastbundna vid plankor för att dom skulle få rak hållning. heeeemskt! åh, jag vill adoptera varenda liten unge på hela det där hemska barnhemmet!!!

annars så är jag snart påväg till filip. imorn ska vi på mental träningsdag, det är det ju lite sisådär med, men.. ja. vad gör man inte för att få träffa sin pojkvän, liksom? ;)

eh ja jo om vi skulle ta och avrunda det här dagboksinlägget en gång för alla. jag har faktiskt inte så mycket mer att säga för tillfället. så, adiås amigos.


(mina svinkoppor are gooooone :D HÅNGELHELG!!)

i run at nights 'til i drop

Tors 24 nov 2005 21:19
Övrigt, 13 läsare totalt


mjo mja. ska snart ner och ta en dusch.
idag så har jag ätit på mcdonalds två gånger. ohfifan! det är faktiskt snuskigt. jag försökte spy förut men det giick inte.
annars så, ja, det är bra med mig är det :) imorn är det fredag.

i wanna die for you.

ojojdå, vad jag är tråkig och så. men jag kan ju säga att vi först missade bussen och sen när vi tog en annan glömde vi trycka så vi åkte förbi vår hållplats. vi kom försent till lektionen. klantickt!

mahaaa. ska nog gå nu. duschen väntar ju. mor åker till köpenhamn imorn (jag vill också)
men jag ska ju till göteborg nästa helg. typ samma sak. det ska bli toppenkul! och vad som är bäst är att jag kommer ha över 2000 på kontot. yeess :)

jag är sämst på matte b. jag fick liksom massa extrauppgifter att göra och hade helt fel på hela matteläxan. vart ska detta sluta? i ig, månne? nääää! :(
a/4,02 skulle svaret bli. vafan är det för svar, då? suck stön stånk.

som michael eyer alltid brukade säga:
HAJ DA!

another bullet in my chest

Ons 23 nov 2005 11:53
Övrigt, 15 läsare totalt


vi simmade massor igår och jag som knappt kan simma blev helt slut. sedan hade vi simstafett också och jag trodde jag skulle dö för inte kan jag simma med speed, absolut inte. men det gick ganska bra, behövde inte simma så mycket ovanför ytan eftersom jag tog världens andetag innan och körde långdyk. kom upp i fel "fålla", det var ganska kul.

idag har vi varit på tingsrätten.
det var en snubbe som var dömd för våld mot känsteman, försök till våld mot tjänsteman och hot mot tjänsteman som blev åtalad. det var riktigt intressant, men det kändes heldumt att sitta där och titta på. dom läste liksom upp allt om den tilltalades problematiska uppväxt och sånt. kändes inte som att vi hade med det att göra, kanske.

arvid har frågat om jag vill gå med han på vretas bal. keremy, jag kan inte dansa, jag har ingen klänning.. ehhm. men vi får se. man kanske inte behöver vara så seriös. och förresten var det bara ifaaall att han inte hittar nån baldam på skolan.

nej, tack för mig.
(på tåget hittade jag ett aftonblad och en oöppnad djungelvrål-påse! turdag!)

jag har inga starka armar att bära dig på

Tis 22 nov 2005 09:00
Övrigt, 16 läsare totalt


08.55

heej. skola igen. hmm.
helgen var toppenmysig :) men nu är den schlutt.
och det här förbaskade tangentbordet är apsegt. måste typ slå på tangenterna för att det ska bli något.

testrundan ikväll. oh ja.
vi ska till simhallen idag också. så imorse höll jag på att komma försent för att jag var tvungen att prova bikinis. damn, jag kan ju inte simma :/
typ inte iallafall.

i know i live today.

ska kanske sluta skriva här, lärarn min upptäckte mig nästan nyss.

love: "tänk om man kunde göra barn med sig själv. inte så kul kanske, men tänk ändå. hur många lovar som helst!"
tjao.

but i know everything changes from day to day

Fre 18 nov 2005 18:52
Övrigt, 21 läsare totalt


bubbeee är här :) älsklinghelg, fast vi kan inte pussas :( bara på ena sidan av munnen, lite. tihi.

nu ska vi se film. lisa klarade körtkortet :D waah! puss hedj

i hear your heartbeat in the ocean of love

Tors 17 nov 2005 22:04
Övrigt, 21 läsare totalt


10.28


mm hej hej. jag sov faktiskt ganska länge idag, men jag får så förbaskat ont i kroppen av den där förbaskade sängen. suck.

nu ska visst filip komma hit i helgen, skönt, då slipper man betala biljetter. (a) hahaah. hoppas vi kan gå på bio eller nått för dom pengarna då :) ttiitt.

imorrn är det faktiskt fredag, herrejiiisses vad veckan gått fort ;) mm ja jo, återkommer ikväll. ska nog spela lite dataspel nu och sen kanske försöka få i mig nått i matväg. puss!

22.01

back on stage. ska sova strax. har inte gjort nååågot vettigt idag alls! men det har varit gött med studiedag, det måste jag medge :)

mina läppar är alldeles torris! usch jag hatar verkligen att ha torra lips. förresten kanske filip och jag inte kommer kunna sova i samma säng i helgen.. fanjävlahelvetes koppor! dom bara förstöör.
toodie.

det här är en bruksanvisning.
inta position.

nummer 1:
se rätt ut, se smart ut, se kall ut.
nummer 2:
ta för dig, ta sikte, nå toppen.
nummer 3:
prestera, beräkna, förfalska.

reklam:
dansa din djävul. nu, nu.

fill my heart with love sweet love

Ons 16 nov 2005 23:05
Övrigt, 12 läsare totalt


mm, jag var på vårdcentralen idag. men inte fick jag nått jävla pencilin. jag vill bli av med svinkopporna nuuuu! ååh dom är så hemska fula och jobbiga.. och jag som ska till filip i helgen, vi kommer ju inte kunna pussas kramas eller nånting, fan knappt nån jävla kroppskontakt över huvudtaget.. why why why meee? :(

sen har jag ju varit på spinning också, det var riktigt roligt och riktigt, riktigt svettigt. efter det var det fika med "talanggruppen", linköpings alla duktigaste idrottare (läs: jannes älsklingar) och det bjöds på dyra smörgåsar och hela jävla läskflaskor, och dom fick jackor och kepsar och tröjor. mm det är så jag skulle kunna bli bra bara för att få en jacka ;)

och jag är så oerhört trött. så jäkla trött på allting. allting som har med det här att göra ("här" ska läsas som att det stod skrivet kursivt :P) .


i feel like a lonely star who is waiting for a heart of gold
and my day feels just like the night
i hope i were someplace else but i am stuck

these little problems they're not yours and mine

Tis 15 nov 2005 23:00
Övrigt, 22 läsare totalt


08.47

jag har geografi nu och det är tråkigt för jag orkar inte göra det jag ska. vi har demografi och ska skriva om ett land. känns det inte lite meningslöst? :P
jag längtar tills imorrn , det är ju studiedag. me love studiedagar. ola och jag lär ju ha gta-dag!

lis, minns du "lär"? jag lär ju träna ikväll. ;)

mja mjo. det är pitabröd idag, mycket gott, skulle jag vilja säga. och så hittade jag en nyckelknippa i geggan vid busshållplatsen, jag lämnade in den till vaktis. så jag är dagens hjälte :) eller hjältinna kanske.

imorse var jag fett nära att missa tåget! och ändå var jag ute i god tid, jag gick hemifrån 38! ååh den där panikkänslan när man ser tåget stå på perrongen och typ alla gått på.. usch! fast jag hann, preciiis. phu.

ehhm, nae, om man skulle ta och ta tag i det däringa geografiarbetet dårå, kanske. fast vill ni veta värsta grejen?? det är liksom första advent inte nu i helgen men nästa helg. jag blev helt paff när jag fattade det. det är ju sjuukt!
god jul :)

21.15

mjo nu har jag haft en jäättelång och jobbig dag, med massa lektioner och träning. vi dansade street-funk på idrotten, det var anneli som hade lektion . :) jätteduktig var hon, men det var inte lätt! armarna sväng ut med bröstet in med bröstet shejka rumpan lite såja runt rumpa hit rumpa dit armar sväng snurra runt. typ så :) och sen skulle ena halvan av klassen visa upp för andra halvan och tvärtom. sååå kul! ni skulle sett loves rump-skakning ;) klockren! han måste ha tränat framför spegeln hemma alltså :P

och jag berömde linus oerhört fina ögon idag, för att dom var så klarblå. men så tog han ut linsen, och då va han brunögd! verzta koolt.

så har jag tränat intervaller också, riktigt duktigt. och vart och handlat. duktigt, duktigt.

JAG HAR STUDIEDAG IMORN!
och på torsdag ;) mihihi!

23.00

godnatt, sov gott.



together again, like in the beginning
it all works somehow in the end

you shine the brightest of them all *

Mån 14 nov 2005 22:13
Övrigt, 18 läsare totalt


12.44

jag fick vg på specialidrottsprovet! fan vad skönt. vg är godkänt, för jag hade verkligen inte tränat och jag var jättenervös, speciellt när jag inte fick tillfälle att använda min fusklapp med alla skelettnamn på latin. för man fick inte sudda nånting på provet. men 78/100 fick jag, och 80 var MVG! irriterande, speciellt som en fråga skulle strykas. för då är jag bara en poäng från mvg ;)

mjoo och sen var det ju filosofi och vi fick arbeta med uppgifterna och fick tillbaka häftena. jag fick G på mitt häfte.G!!! han är fan sjuk! jag slet arslet av mig med det där. fan ta han.
hihi när han säger "ni kan jobba i biblioteket" går alla hem. så "att gå till biblioteket" betyder numera "att gå hem" i vår klass. :)

klart slut. :D

sun's bursting in through the drapes, i awake as a new day starts, feeling I am clear in my mind i'm alive, i'm in love. feel it in my heart. the day opens up on the world like a dream, and I start to smile |



22.09

ååh vad skönt det ska bli att sova, jag längtar till sängen :) haha.
det får sröja max 25 minuter tills jag ska sova, annars kommer jag vara lika toktrött imorrn som jag var imorse..

har varit på gympastiken, det var inget kul idag. hade ont i huvudet och låg och sov när dom andra körde mage. men jag oorkade inte. på onsdag ska jag med fredd och dom andra i specailidrott-b gänget på spinning, alldeles gratis :) janne tyckte det var jättekul att jag vill följa med, så nu har jag ställt mig in hos honom. mihi :D


this thing I have with you’s not a feeling, a sense, it is more like a state of mind

it's the good times that we share

Sön 13 nov 2005 22:59
Övrigt, 19 läsare totalt


17.43

aloha! nu är helgen snart över. idag är det fars dag förresten, papps fick ett berglin-album av oss (that's his favourite comics)
igår hyrde vi film, - saw. aarrgh den var läskig och äcklig, men jag tycker faktiskt den var bra. kuslig sådär. tänk att hamna i det där rummet själv, och bli instängd? huu. fast det var kul när den äckliga dockan cyklade in på en trehjuling. en trehjuling liksom. fan vad vi garvade :D

vi sov i dubbelsängen sen, det var mys ;) bob sov som vanligt i mitten, lis somnade först och telefonen skrämde livet på oss när lisa fick sms. och när stina fick sms. jag får aldrig sms :(

idag åt jag cookie-glass till frukost, riktigt smaskigt. jag är kär i adam brody.
har pratat med thomas också, det var aslänge sen! saknar ju grabben ju.

aoiiwaa. det var nog det, tror jag. har fixat lite på mitt rum, nu har jag tagit in den stora spegeln och så har jag sorterat mitt smink. haha.

aaaamanda almén liten och klen.
jag orkar orkar orkar inte plugga specialidrott och alla ben och muskler på latin! jag orkar inte.

Du har spanats in sammanlagt 38 098 gånger av 1685 olika användare. mahaa :)

mamma och jag ska ut och gå sen. mysish :) puss.


well here's a good man and a pretty young girl, trying to play together somehow
i'm wasting my life, you're changing the world, i get drunk and watch your head grow
it's the good times that we share and the bad times that we'll have
it's the good times and the bad times that we had

22.46

åååh sweet jackie med sugarplum är så bra! jag hade nästan glömt bort den.

mamah jag har inte gjort någon mer specialidrott :| jag kommer faila som faan! har verkligen inte pluggat nånting men jag orkar inte. jag tycker inte om det här jag får ju småpanik av att tänka på det, fast jag försöker låta bli.

i will never dance with no other, baby no other

alone. together.

Lör 12 nov 2005 15:54
Övrigt, 19 läsare totalt


8.44

löördag
bob amanda & lis
toppen! :)

14.18

nu har jag duchat och fönat håret.
åee.. pappa har kommit hem med ett fett lass ved som jag borde hjälpa till att bära in, men det är så oerhört tråkigt. förresten har jag inte fått på mig alla kläder än, så det går nog inte.

snät skickar massa bilder från klassfesten :) det är roligt. fast minnet på den här lilla datorn är snart slut. den är dum!

ikväll blire boblisamanadkväll. det var länge sen sist! tjupp.

15.50

haha jag har verkligen inget att göra så jag skriver massa här.
håller på att plugga specialidrottsteori, har kommit på att det är sjuukt mycket att läsa igenom! liksom typ tio häften med 30 sidor i varje! fan TREHUNDRA sidor - minst! PLUS anteckningar.. herregud, jag är så jävla dum som börjar för sent. puckomandi säger jag bara. och det som skulle va så lätt att få mvg i specialidrott? :(

every little thing that you say or do

varför funkar inte letssingit?? hallå det borde vara totalförbud på skivor utan bifogade låttexter. vad fan ger det att bara ha massa bilder i skivhäftet? skeffin strokes.

snart är allt i tystnad bortglömt

Fre 11 nov 2005 23:14
Övrigt, 20 läsare totalt


14.47


men herregud :|
svenskaprovet. det var helt sjukt! hon förväntade sig att vi skulle skriva om alla epoker. tid, tankar och idéer, författarna och deras verk och vad som var utmärkande för just den epoken. mm. och allt detta på en timme. hon är ju sjuk! fan jag fick hjärnsläpp och blandade ihop upplysningen och barocken, skrev att det var på barocken som många var ateister och allt det där, när det var på upplysningen. fan :( och så glömde jag vad allas böcker hette, och vad författarna hette. det blev helt svart! jag tog inte ens med francios villon :| och inte han, jonathan swift (eller vad han nu heter) som skrivit gullivers resor.. och jag skrev jättelite om bellman. faaan! jag som jobbar för ett mvg i svenska.. nu lär det va kört :/

jaoo. geografin var rätt skoj. läraren när alex räcker upp handen:
"och dom som gissar att alex kommer säga att männen var jättesugna på att sätta på sina kvinnor när dom kom hem från kriget räcker upp en hand"


jo en sak till! stormötet idag, fifan vad kul det var :D dom lottade ut biljetter till plaza på tisdag, alla som ville va med fick gå upp på scenen. sen skulle dom, när dom fick micken under munnen, sjunga första sång som föll dom in. om dom tvekade eller sjöng samma sång två gånger åkte dom ut. åååh det var så kul! :D gustav var med, och aaah vad vi skrattade
"JAMÅHANLEVA JAMÅHANLEVA!"
"Lille kaaatt, lille kaaatt" <---- med värsta falska sången också. HAHA :D
mm jag sägerå det. dom borde filma sånt där!

mjo och nu är det helg ladies. aooowiiieeee vad skönt! i feel i need sovmorgonar!


22.00

hahaha jag garvar fortfarande när jag tänker på gustav där på scen.. det var bara fööör kul :D

och nu är stibo på party, jag vill faktiskt också parta. hoppas det blir snart!
nu har vi förresten nästan bestämt att den 2-4 december blire flickhelg á la amanda, anna och lina! aoohaa vad roligt mina tjejor :)

jo sebastian är för snygg alltså. men jag har fan nästan gått över till måns. är han inte snyggare eller? fan dom är heta båda två. men hetast är ju läääätt seth cohen. vet inte vad han heter på riktigt men jag älskar att hans finns på bilder i hela stan :D mmmmmmmmuuuums! jag har pax på han!

haha ååh nu när jag sa pax tänker jag på tältet på femdagars i uddevalla.. när vi bestämde att man fick paxa en person. jag paxade thomas, lisa paxade frippe och bob paxade lurran. så klockrent :D mm det var härliga tider det.. haha!



23.10

jag hatar långa jävla kvällar vid datorn.. they make me so fuckin' SENTIMENTAL!
aAaAaAaAaAhHhHhHhHhH
mmm man kan ju alltid försöka lindra det hela genom att så snabbt som möjligt blanda stora och små bokstäver i det ord man håller på att skriva. varmt rekommenderat.



men en dag är allting preskriberat och en del av din lyrik
jag har så svårt att balansera mellan TRYGGHET och PANIK

I may be changed but so have he

Tors 10 nov 2005 22:18
Övrigt, 21 läsare totalt


8.44

it’s like we've locked us up and thrown away the key..

jag kunde inte gå till skolan idag, åtminstone inte än. jag ser förjävlig ut, ögonen är helt uppsvullna runt om, jag känner inte igen mig själv. och vi som skulle ta individuella kort idag..
:( jag tänker inte gå dit, för hur bra kan det bli när jag är helt jävla uppsvullen med världens påsar under ögonen, och så ett stort fett jävla munsår vid sidan av munnen som är alldeles varigt och som pricken över i sju rödgula prickar i hakområdet? om du nånsin funderat på hur en riktigt ful människa ser ut, kom och titta på mig nu så har du svaret.

22.13
johan tröstar och är jättesnäll :) "that's what friends are for!" puss!


hörde av honom att det varit zoovillage-utförsäljning på cupolen, det hade visst funnits massor grejer! får se om jag orkar mig dit imorrn eller nått. men tror nog inte det..

mja mja. måste plugga svenska. litteraturhistoria-prov imorrn, allt från antiken tills idag. jippiie

dead man walking

Ons 9 nov 2005 23:03
Övrigt, 16 läsare totalt


vi såg på film idag, på samhällskunskapen. "dead man walking". handlade om en kille som mördat och våldtagit två ungdomar och som sitter i dödscell för det. och den var jättehemsk, filmen, så oerhört sorglig, man fick liksom se båda sidorna, både mördaren och de anhöriga till de döda, och jag grät och grät och grät och grät, och när filmen var slut så grät jag, jag grät massor, det gick inte att sluta! till sist kom helena fram och bad om ursäkt för att hon visat filmen och att hon inte visste att jag var så känslig, men jag kunde inte sluta gråta. jag vet inte vad det var riktigt, tårarna rann fortfarande när jag gick ur klassrummet, trots att jag gick och pratade med elsa och stina. så hela min dag var förstörd sedan, eftersom det här var första lektionen. mitt smink var helt hemskt, ögonen svullna, så för att dölja det fick jag gå med luvan uppe och då plattades mitt hår ner och jag såg ut som en slickad katt resten av dagen.

och jag får typ inte i mig nån mat på grund av mitt förbannade munsår! jag brukar typ alltid äta fortast men idag hann de andra avsluta sin andra macka innan jag var klar med min första portion! jag måste ta jättelite på gaffeln i taget, för annars får jag inte in det i munnen utan att halva käften spricker upp och blöder, och jag vill ju inte ha blod i maten heller.


på hålet var jag och ida i stan, vi var inne på jc och frågade om vi kunde få en "byt-kalsonger!"-plansch, men dom var slut, så vi fick ingen. jägarns! :P

och efter skolan träffade jag bobi, vi gick också runt på stan, jag köpte en ögonskugga och så köpte jag en fars-dags-present och så köpte jag harry potter :P den kom ju inatt. hahaaaa.
sen fikade vi och jag åt världens största kanelbulle, mumsmums. han på cafét var en riktigt trevlig typ :)
"amanda, varför måste du va så förbaskat trevlig mot alla?" haha, jag är definitiiiivt inte trevlig mot alla, det är faktiskt väldigt få jag är trevlig emot, men det var ju en snäll komplimang ;)

mm. men nu ska jag sova. pusshedj:)















åh, emil hade en låttext som... åh fan helvete ååååååååååååååååååååh :'( :'( ;'(

Why can't only I for one just be
It’s not the same when I no long can speak to him
I may be changed but so have he
It’s like we've locked us up and thrown away the key
I see your smile the same old smile
But then he takes me down and make our feelings die

But why do we always fight
I can’t look at you
I can’t be with you tonight
And I know that this ain't right
Because I love you so but I have to go alone :(


faaaaan mister jag dig mister jag allt :(
men jag orkar inte mer!!!!!

c'mon

Tis 8 nov 2005 21:38
Övrigt, 15 läsare totalt


åh mitt dumma dumma munsår gör så innihelvetes ont, jag kan inte öppna munnen! imorse, när jag hade sovit hela natten med asolsprit duttat på såret, hade det trängt upp en massa var och torkat liksom på munsåret, så när jag vaknade fick jag typ slita upp munnen tills såret sprack och det blödde massa och gjorde så jäävla ont. usch jag viiill inte :(

men annars så. fick tillbaka geografin idag, fick vg. borde va nöjd, men konstigt nog är jag inte det. tyckte jag skrev bättre än vg.. tusan rå :p

och så var jag sämst på träningen idag! vi skulle springa tröskel på tvåoenhalvan, och jag orkade verkligen inte springa :| jag vet inte riktigt vad det var för fel..

nu ska jag sova, har ont i huvudet. filip är finast!! :D

i hate to ate

Mån 7 nov 2005 22:43
Övrigt, 15 läsare totalt


12.26

första skoldagen efter lovet avklarad. skönt att måndagar är så korta, men jobbigt att tisdagar är så oerhört oattraktiva.

ska kanske ta mig nått att äta. varför är jag så hemskt dålig på att laga mat/komma på nått att äta?? jag gör alltid toast, ALLTID. det är inte ens gott :(
men jag kaaan inte göra nått annat. orkar inte heller, att laga mat tar ju en sån jävla tid. jag önskar att vi kunde uppfinna nått piller som man ska käka så fort man blir hungrig. det vore det ultimata. för jag hatarhatarhatar hunger, för då vet man att man måste fixa nått ätbart och då tar jag oftast godis för det mättar fort och sen får jag dåligt samvete. så; utrota hungern!

the smiths - this charming man

haha, rubriken rimmar ju iallafall ;) allt behöver inte va korrekt här i världen :P
sååå.


22.37
ola har lärt mig hur man spelar mördarspel :) gta vice city is tha shiiiiitt! :D

SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIINKOPPOR!! jag har SVINKOPPOR! mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :'(
och vet ni vart?? joo i ansiktet!!!!!!!!!!!!!!
ANSIKTET! fanfanFAAAAAAAAAAAAAAAN! det blir ju ärr av det där ju! och det kliar och varar och äcklar.. hilvitiiiiiiiiiiiiiii


fan nu får säkert filip det igen, har ju pussat han en hel vecka i sträck :| faaan
sov gott. jag har skickat in filosofiarbetet iallafall (fast stinas var så jäävla mycket bättre) puss

mandipand

Lör 5 nov 2005 20:45
Övrigt, 21 läsare totalt


12.33

ny dag, ny dagbok. jag har fullt upp med att städa rummet (as always). lyssnar på hives, den nya skivan som jag fick av pappa när han var på skivmässan.

ska kanske in till ikano med mor sen, ni förstår, det är 20% på alla l'oréal-produkter på lindex! aah jag måste ha ett nytt läppglans, och det är ju verkligen toppen isånafall. ska löpa ögonskuggor då också, behöver en vit-beige. så att ni vet.

kanske borde återgå till städandet (ni ska se julls nya gul&blå-jeans! toppenfiina!)
mjoo jag har fått två tröjor av mamma också. inte nya alltså, utan två gamla. hon brukar ge mig såna hon har växt ur. såatte.


"this is what i've got and it got me saying - why me?"


20.39

aahh varförvarför läste jag malins dagboksinlägg? nu mår jag jääävligt illa och spyr snart upp det godis jag tryckte i mig nyss. fan!

mamma jag måste verkligen sitta och hålla mig för handlederna. åh jag hatar det!



iallafall, så var mamma & jag på ikano idag. jag köpte en ny bh (behövdes VERKLIGEN!!), två nya trosor, ett nytt lipgloss (fast jag hittade mitt sen.. så nu har jag två), ett linne, en t-shirt och en tjocktröja, och så sist men inte minst: en mobiiiil! yes yes. en ny också. och vet ni vart jag köpte den? jo, på maxi. HAHAH!
maxi is the place.


jag har tillochmed börjat på filosofiarbetet. fan vad jag är duktig :)
imorrn är det novembersprinten. arrghhh orka. jag vill ha en sista sovmorgon ju ;/

pusspuss
ps. smsa gärna, nu kan jag ju svara! fick ju 500 spänn till mobilen av farmor and farfar i födelsedagspresent! hahaha :D 0739182890 ;)

rent a wreck!

Fre 4 nov 2005 23:17
Övrigt, 11 läsare totalt


sebastiaaaan, mer sebastian! muums säger jag bara :) om inte han vinner idol så går jag i taket.

och sen vill jag bara säga att djurkupén på tåg är min räddning. utan dom skulle jag inte palla att åka med öppna biljetter. men djurkupén får mig att känna mig som en kung (nåja, drottning) eftersom det inte är nån som vågar sätta sig där inne för dom tror att man måste ha betalat extra för att få åka i kupé :) så då slipper man det där jobbiga runtflyttandet som man annars måste utsättas för.
mjo, jag har åkt tåg idag. tåg hem från min fluff-filip. fast han har klippt av sig fluffet! det är kortare, men snyggare, nu. jag saknar honom redan!

nån helg innan jul ska jag och anna ner till lina i götebörg! kuul :D me is längting.
förresten har mamma och julia varit i stockholm men dom vägrade ha catwalk ikväll så jag måste vänta ända tills imorrn för att få se alla nya kläder dom köpt :( och ola gick och la sig typ åtta för att han var så trött. och bara för att han och pappa fiskat massor måste vi äta fisk både imorrn och iövermorrn. blääääää :(

rage against the machine - bullet in the head
bra braigare braigast. (jag har ont i huvet)

längtar till söndag, lite. för filip kommer till novembersprinten. fast jag vill inte springa. och dagen efter är det ju skola. damnshitt.

njää nu ska jag kika efter en mobelelil på blocket. på återseende.

act real cool

Tors 3 nov 2005 12:14
Övrigt, 19 läsare totalt


hej hej. jag är jättetrött och måste verkligen duscha, filip fyller i nått papper till militären och allt är jättebra :) fast jag måste som sagt duscha.. snart.

sen ska vi in till stan idag med, filp ska till sjukgymnasten (don't ask me why :S) och jag ska väl agera personligt stöd eller något i den stilen.
vet ni? jag längtar lite hem. hemma får man göra som man vill och familjen är ganska rolig (ibland) fast det är ändå ingen hemma. mamma och julia är i stockholm, pappa och ola i risebo och fiskar och josefina med familjen berg på ullared. och jag är här. huset är alldeles toomt.

men imorrn ska jag åka hem. fast bara för att jag längtar hem betyder ju inte det att jag vill åka ifrån filip. han får gäärna följa med, för livet blir så mycket lättare att leva med honom i närheten. :)

ääee nu är det duschtime tror jag allt. tjaaabba!

2:a november

Ons 2 nov 2005 11:09
Övrigt, 20 läsare totalt


livet i garphyttan flyter på. igår var vi och handlade kläder med klara, jag har köpt ett par jeans och en ny tröja. så det var toppen! filip köpte sjuukt mycket grejor. fast att vi körde jättefel i början.
"ser man ingen bil kommer det ingen bil. kör om!!" :p

häromdagen lekte jag och olof med action man och barbie. det var kuuul :D kulkul.
jag får egentligen inte sitta här för olv ska spela fifa. men jag sitter där jag sitter. måste städa filips rum, det ligger kläder öööverallt! både hans och mina. jag förstår inte hur det kan bli så stökigt.

vi ska till stan idag också. tadaaaaa. nu ska jag duscha. ciao!

el klassio fiesta ;)

Sön 30 okt 2005 20:35
Övrigt, 25 läsare totalt


12.29

klassfiesta igår! superduperkul, verkligen!
började med att vi mötte upp els, snät och karin på stationen och så åkte vi buss 523 tillsammans. love hade sagt att vi skulle gå av på hagvägen så vi gjorde det. väl där ringde vi linus för att han skulle förklara vart han bodde, men så visade det sig att vi gått av på took försent. vi var i berg. linus bodde INTE där. vi skulle gått av på kagavägen, inte hagvägen. och nästa buss tillbaka skulle gå efter två timmar. men linus kollade upp det där, och hittade en buss som gick tillbaka, fast från andra sidan av berg. vi hade tio minuter på oss att ta oss dit. så vi gick och gick och gick och när vi är nästan framme såg vi bussen komma. we missed it. aah. så vi ringde 10 10 00 och frågade vad det kostade att åka taxi. "typ trehundra spänn.. ah egentligen ännu mer eftersom ni är fem pers, då måste vi sätta in en större bil". så mycket pengar hade vi inte. så, det fanns bara en lösning: att lifta. vi gjord'et. fick lift av en snäll kvinna och hennes dotter, trängde ihop oss fem stycken i baksätet, elsa fick ligga över oss andra. men vi kom fram iallafall :)







och sen vare paaarty! toppenskoj hade vi verkligen! måste göra om det snaaart! fast det var synd om linus, han drack inget utan gick runt och vaktade huset. vi får bjuda igen till han snart.

vi åkte hem relativt tidigt ändå, 23.11 och hann med tåget 23.30. så var hemma vid tjugo i tolv, och lagade pizza och åt upp tacosresterna. haha :)

jaoo, det var gårdagen det. idag har vi varit ute och gått, ska snart duscha, ser ut som ett troll i håret! efter allt hårspray jag tog igår ;)

i eftermiddag ska vi hem till filipen! puss

20.32
lina skrev att hon var glad för malins skull. jag tolkar det som att malin (kanske, förhoppningsvis?) fått sin johan. isf är jag också glad för malins skull :)

nu är jag iallafall i garphyttan, tha plaaace. filip och olof har fått för sig att de ska börja skejta igen, så det har de sysslat med hela kvällen ; träna ollies och kickflipps på skateboardarna. filip är heeet ;)

nu ska jag gå ner och göra big popper och titta på notting hill med dahlgrens-bröderna. me like :D :D :D

molntuss

Lör 29 okt 2005 10:12
Övrigt, 17 läsare totalt


hallå vi har klassfest idag. är det inte liiite skoj eller? :) hihiih
filip ligger i sängen och jag sitter här. aah vad jag älskar honom!

en sak till: pappa ska på skivmässan idag! hoppas han köper till mig :) naninani

i'm so happy oh so happy

Fre 28 okt 2005 19:51
Övrigt, 19 läsare totalt


okej tredje gången jag skriver det här:
jag är glad
jag är gladgladglad

because:
1) det är LOV!!
2) filip kommer om.. 45 minuter
3) det är KLASSFEST imorrn! WAHOOOOAAA! :D

var på stan med eva, cissi och elsa och köpte ett linne att ha imorn :) gud jag är helt jätteglad jag längtar så till festen! skojskojskoj :)

jag har inget mer att säga. eller jo, olivia följde med mig hem idag så vi hade en mysig amanda-olivia-eftermiddag ! så de så

puss

"jag dööör" :P

Tors 27 okt 2005 21:49
Övrigt, 26 läsare totalt


17 17

min dator vill inte låta mig läsa nån annans dagbok så jag får väl börja med att skriva min egen. dagens skoldag har innehållit en massa spännande saker ; lektioner, konserter, soppa, stadswalk, filosofi.. ja ni fattar?

först och främst så försov jag mig imorse igen. gaadd jag måste verkligen göra någonting åt det här :| jag hann iallafall till skolan, men det utan frukost i magen. ingen frukost - och soppa i skolan. kan nån fatta hur hungrig jag är nu?
och johan kan inte ha festen i helgen! faandå. så nu blire inget. eller, kanske hos petter next week. jag ska kolla ifall det finns lokaler att hyra i linghem också. för nu är klassen verkligen på g med det här alltså :D

sen var vi på konsert på lunchrasten idag. ett jazzband som spelade. inte överdrivet rolig konsert kanske, men dom var duktiga, och bandmedlemmarna var söta så det var okej. hah!

på hålet var jag, cissi och ida nere på stan och kikade på smycken och skor och massa annat, så hålet gick fort. vi var inne på face sthlm för jag skulle titta på en cake eyeliner (titta! inte nödväntigtvis köpa en). och som vanligt kommer expediten fram och frågar om man behöver hjälp, och ja, det kan ju inte skada att få lite hjälp med vad man passar i och så, tänkte jag. så vi bestämde oss för att jag passade bäst i en mörkbrun färg. ja, så säger expediten "så du tar den?" vad ska man svara på det? jag vill väl inte låta urfattig så jag svarade lite halvnonchalant "jag ska se om jag har några kontanter på mig", och det hade jag ju. så då köpte jag den, för 150 spänn, PLUS en borste för samma summa! maj gaad det försvann massa pengar där. jag hatar när expediterna gör sådär!

och efter det var det filosofi och det var segt, vi fick läsa dikter som handlade om kärlek och död. det var typ en dikt som var såhär:

oh jag känner mig kärlig. finns här någon vacker mö,
som med mig vill dö?

jan s, vår lärare, förklarade att död var samma sak som orgasm. helt sjukt! han påstod att det var för att tjejer skriker "aaaah jag DÖÖÖR!" när dom kommer. asså, jag har aldrig garvat så mycket som då alltså. han är störd!


mm och sen ikväll är det aerobics. fan torsdagsgympan är sjuukt jobbig, massa mage och grejer. men jag måste gå, för mamma har betalat. ah shit!


21.42

och nu har jag rivit sönder min jeanskjol bara för att jag trodde att den skulle bli snyggare men när har jag lyckats få saker snyggare genom att riva sönder dom? aldrig. jeanskjolen fick jag kasta.

mm och så håller jag på att lägga in mina kläder i det lagade lklädskåpet. det är hur jobbigt/tråkigt/ointressant som helst.

men neej gå inte, jag vill prata meer med dig :)
jahaja ska väl fortsätta med mitt arbete dårå. imorrn kommer fillebulle :)
pusshej!

blue ooorchid

Ons 26 okt 2005 22:06
Övrigt, 23 läsare totalt


15.12

tjoho, vi hade engelskaprov idag och det var fett med lätt! oooom man hade pluggat vilken jag givetvis inte hade så det gick inte så jättebra. nej men, det var ett sånt prov som man verkligen HADE kunnat plugga till. jag brukar tycka att engelskaprov typ bara handlar om massa gammal högstadieshit, typ, man kan det man kan och så är det med det. nån som fattar? ja, iallafall, nästa gång vi har engelskaprov så ska jag plugga så jag får MVG :) busenkelt, höhöhö

mmm och jag var på spanskan också och det var rätt skoj, för vi pratade om kosmetika och det kom fram att ingen kille i gruppen använde rakapparat och typ de flesta tjejerna utbrast "va?!!!" och fredrik skrek rakt ut att killar är lite sega i utvecklingen. ha :)

jaoooja, säger som malin, just two ynka days till lovet. äre inte lite gött eller? och har vi tur så blire klassio festio mina damer och herrar, hos jooohan! ferre, ferre, ferre! :D fast vi är inte säkra på om det går än, men förhoooppningsvis så :) tjoho! (annars tar vi det hos linus.. eller love ;) )

men imorn har jag mitt förbaskade dumma hål på tre och en halv timme från halv tolv till tre. jag hatar det, för ingen annan har ju det där jävla hålet. men jag ska nog försöka snickra ihop lite filosofi, om jag orkar, eller så pluggar jag nått annat ELLER läser bok, typ. fredag snart!

bloc party - the marshals are dead
sjuukt vad mycket bra musik jag har på datorn nu :) jag vill sitta på internet hela tiden bara för att få lyssna på musiiik!

seriöst är värdelöst. det ÄR det!!!!!!!!!!

19.45

jag har iiingenting att göra och är på butterhumör, mest för smågrejer men jag tycker fan att grabbar är jävligt svåra att förstå sig på.

en sak till är jag sur på och det är att min dumma pissdator inte vill fungera på rätt sätt. varför kan inte jag få se white stripes-videorna? dom kanske kan få mig på bättre humör.

nu har iallafall pappa lagat mitt klädskåp. alla kläder ligger på hela mitt golv och jag måste packa in dom. suck :|

om du inte kommer snart, fredag, så vet jag inte vad jag gör. och jag vet ännu mindre vad jag gör ifall inte fredagjäveln bringar nått gott med sig.



22.03


stina och farmor har grattat mig på namnsdagen. och klassen :) jag gillar klassen mer och mer faktiskt, förra året typ hatade jag den. de flesta iallafall. men den är faktiskt helt.. okej.

tack och hej, hoppas jag överlever imorrn. ska jag nämna filip? hmm. jo.

filip i fuckin love you. LOVE YOU!

i can't guess what you discover

Tis 25 okt 2005 20:02
Övrigt, 20 läsare totalt


eftermiddag.

regn utanför fönstret hela dagen. tur att jag har haft ledigt och kunnat sitta inne och dricka te och titta ut över höstmörkret. mörkt, regn, massa löv på marken, grått och trist. johodå, det är min månad det.

har gjort klart mitt arbete idag iallafall, schhööönt.
munsår har jag, munsår och blåsor i munnen. det gör ont att äta! :|

death cab for cutie - soul meets body
den har jag sjungit på heela dagen och den är faktiskt riktigt jägarns bra! :)

sen har jag nog inte så mycket mer att ta upp. eller, jag kan ju säga att internet dampar loss och att min förbaskade förkylning inte vill gå över. dags att börja knarka kan jang och käka grymt mycket vitamintabletter och trycka sjutton liter vatten om dagen? japp, antagligen!




kväll.

jag har just duschat och måste gå upp och fixa till håret innan det torkar, för annars kommer det torka platt och då går det inte att få volym i det sen (jag hatar mitt hår). men först ska jag skriva klart. hallå, det GÅR inte att baka potatis i micron! mina blir alltid alldeles skrynkliga och torra och helt oaptitliga. TROTS att jag gör precis så som det står skrivet i den där förbaskade hemkunskapsboken. gash. varför kan inte jag också få kunna laga mat för? :S

filip kan laga mat :) kom hiit och laga mat åt mig!
på lovet blire nästan garpis hyttis för hela slanten! om det blir som vi planerat så åker vi dit på söndageftermiddagen och stannar där hela veckan lång. inte mycket linghem alltså! :o

garphyttan --> big poooopper MUMS! :D
aaaaah jag längtar till lovet och till filip och till sovmorgnarna och till skolfritt. ge mig fredag, nuuu! (eller fredag kväll rättare sagt)

idag kom skolkortet. till alla. utom till mig. varför kom det inget kort till mig?
jag hatar när världen jävlas! fast som tur var så scannade stina in sitt och skickade över det. så jag fick det ändå. haha DÄR fick världen så den teg!
Sp2i is tha shiiitt

Jaha joho nehe om man skulle ta och SKRIKA RAKT UT AV GLÄDJE?? :D mm det vore nått, men jag är lite rädd. är ensam hemma och det är mörkt ute :| tänk om det kommer nått läskigt, typ the ring-tjejen? aaaaah! nu får jag vara tyst, min dator är i källaren och in mot en vägg så jag ser inte vad som händer bakom mig (nu tittar jag bakom axeln hela tiden bara för jag skrämmer upp mig!!)

ferre..nån?


det ringde när jag stod i duschen förut så då fick jag kliva ur det varma vattnet och gå ut och svara. och när jag skulle gå tillbaka halkade jag på golvet. ajajaj!

jag får sjukt mycket bra musik av olivia :) det är rena rama julaftonen!

suburban kids with biblical names

^^ dom är skiiiitbra!

Mån 24 okt 2005 21:38
Övrigt, 23 läsare totalt


10.30

specialidrotten är precis avklarad och det är skönt, för den var sjukt seg idag. handlade om kost och det har jag hört flera flera massa massa gånger tidigare, folk föreläser alltid om kost. fast som vanligt lyckas dom alltid berätta nått som jag inte hört tidigare, som tillexempel att det är mycket bättre att äta fil än havregrynsgröt innan ett träningspass. i knew it ;)

mm då är det bara filosofin kvar, som dundrar och far. eller nåt. det är vääldigt tråkigt med filosofi iallafall. men efter lektionen så är det över, oh, då är det över, för imorrn är det resursdag och jag har inte hört nått om att vi har några lektioner då än. ÄN. (jag lovar att vi kommer ha helt fullbokat och att vi får reda på det nu på sista lektionen, minuten innan man ska gå ut, precis när man trodde att man slapp undan). jaha joho nehe. jag har förklarat för jorik om det här med distansförhållanden, att dom är ganska jobbiga. förresten lovade han mig att komma och hälsa på i linköping. that's goooood, mate!

nu ska jag pallra mig iväg till lektionen. på återseende om ett par timmar.

13.03

jadå, nu är jag tillbaka. hemma, är jag faktiskt till och med. imorn är det ledigt, och det är typ såhäär skönt. funderar på ifall jag ska ta och åka ner till eksjö på överaskning? men det är dyrt och jag vet inte om det skulle uppskattas. men det vore skoj att träffa lina också :) faast det blir nog hemmakväll och hemma-morgon-dag med massa plugg, eftersom det är engelskaprov på onsdag (gaaH!) och samhällskunskapsuppsatsen ska in då. måste börja med filosofin också ju! mamahmia.

nån som har lust att komma över och laga mat till mig? jag kan inte själv. förresten har jag kommit på hur oerhört onyttiga vi är i min familj. vi äter typ bara färdiglagad mat som man värmer, typ pommes, korv, köttbullar, hamburgare, klyftpotatis, pizza, vårrullar. jo, det är typ det vi lever av. det är ytterst sällan nån lagar nått helt själv så att säga. vi kommer ju få åderförkalkning hea bunten om vi inte passar oss :|

jag har inget att göra. sims är tråkigt och metroid prime också (data/tv-spelsnörden amandie ya hear). internet ooockså för det är ingen inne. bajsbajs. nu ska jag gå.
/ciao

(klassferre på lovet? JAAAAG vill! partipartiparti!)

21.30

Liiiina jag var verkligen på väg! jag hade packat och allt, for in till linköping och skulle åka med svenskabuss-bussen till eksjö. men så visade det sig att jag kollat fel tid! den gick 18.10 fast jag fattat det som 19.10. så det kom ingen buss :( men då tänkte jag att, vafan, jag tar x2000, det kan väl inte va så dyrt, men då sa filip att det inte var värt det för vi ses på fredag.. och då tänkte jag, mm, vi ses på fredag. så jag åkte hem. tyvärrsan :( men jag har TVÅ studiedagar i rad nån vecka efter lovet, DÅ kan jag komma :D

och jag hade världens mysigaste samtal med filip förut, det var verkligen toppen. vi pratade om allt och det var jättebra, vi behövde det. längtar efter dig filip!

nu ska jag snart sova, och imorn ska jag sova jättejättelänge :)

ball and biscuit

Sön 23 okt 2005 14:54
Övrigt, 18 läsare totalt


13.29

igår var det femtioårspartaj för min faster, lena. det var sjukt mycket folk där och jag åkte dit i tron att jag skulle få agera servitris. men väl där möts jag av ett glädjande besked : det är plockmat! åh yes. :) lite jobb som serveringspersonal för välkomstdrinken var rena barnleken och sen kunde jag ta mat och sätta mig och fira precis som alla andra! :)

min kusin, malin, och hennes pojkvän jonathan var där också. när faster firats klart åkte jag med dom hem till en av deras kompisar som fyllde 19 för att fira honom istället. och vet ni vem som var där? olivia :D så det blev en toppenkväll med massa nya roliga ansikten :) han som fyllde år jobbade på cloetta också så han hade sjuukt mycket godis hemma

och vet ni vem som ringde förut?!
svar: en busschaufför!
och inte vilken busschaufför som helst, utan han som körde ut mig och hagabyarna till 25-manna! och kan ni gissa vad han hade på hjärtat??
JO! han hade hittat min MOBIL i bussen! och han hade, efter mycket om och men, lyckats komma åt telefonens hemnummer och ringa upp det. (den var nämligen avstängd med pin-kod och så). så nu ska han skicka hem den till mig. mmm nu när jag köpt en ny och så. HAHA :D Såååå typiskt! men skönt att få tillbaka simkortet, det är faktiskt mer än 100 spänn på det plus alla nummer ju. så, jag är glad :)

så på den vägen är det.. haha.

sammanfattning: riktigt rolig kväll igår, pratade med olivias emil för första gången, min mobil är upphittad.

14.51

" EnfILIPs Dagbok

Weeehey! Nu e ja här igen! =D Fre 9 jul 04 22:17

Ojoj, nu finns det mkt att skriva här. vet inte alls vart ja ska börja å berätta om lägret som va nu i veckan. men ja kan ju säga som så att de var så sjutton kul! de måste göras om alltså, flera gånger ju! ja vet inte vad ja ska börja berätta om lägret, så ni får titta i nån annans dagbok ;).
topp3 om lägret:

Keps-ol kung. ;)
mitt armband luktar amanda :)
var så j*vla kul!


haha, amanda tyckte jag skrev väldigt internt i min dagbok, så ingen fatta va ja jua mena.. Haha, då får ja vällan ändra så att alla förstår. :P


Ujuj, nu ere inte långt kvar till oringen, de ska oxå bli kul! träffa alla kompisar å tjejer igen, tävla å festa !! =D









Kan tilllägga att ja e kär! som aldrig förr!:P "


det där skrev min filip en vecka innan vi blev tillsammans.. och samma dag som vi fattade att vi var kära i varandra ;) åååh mys-veckan när vi skickade massa sms till varandra heeela tiden och karin blev arger på filip för att han låg vaken i husvagnen efter tolv och skickade massa sms :P och sen blev det femdagars och vi var blyga.. men vågade ta varandras händer och sätta oss vid fyren och allt det där fina underbara.. filip, jag älskar dig!


over and out

bob & arv-kväll

Lör 22 okt 2005 15:27
Övrigt, 17 läsare totalt


23.56
det blev en riktigt trevlig kväll! bobsi dök upp och sedan kom arvid också! så det blev skrattkväll á la oss :) jag fick lära mig hur en kospene ser ut och att en tjursnopp är lika stor som en kebabrulle.

nyss racade dom iväg i sina flashiga bilar :p.. jag vill också ha körtkort!
det är oerhört skönt att det är helg, jag behöver det. nästa vecka är lika med pluggvecka och jag ska vara i skolan på alla lektioner. sen får jag en hel vecka med pojken min. så ska det se ut! :) sovmorgon imorrn, JA!

godnatt.
filip, te quiero.
je t'aime.



11.41
gomorron. nu sitter jag i bara trosor & bh för jag ska när som helst börja göra mig litegranna i ordning. ska med mamma och lillen ner på stan och leta efter en present till faster lena, som fyller 50 idag. det är megafest på lok-gården ikväll för henne också, och jag och mina systrar ska, som vanligt, agera servitriser. aah jag hatar det, alla man serverar till är så otrevliga! jag har väl förfan inte genomgått nån servitrisutbildning, jag serverar bara för att dom ska vara glada och så är dom så jävla sura ändå! jag ser verkligen inte fram emot den här kvällen..

domen föll trots att du alltid använt kondom

men stan är iallafall roligt att åka till, speciellt med mamma i släptåg. :)

15.15 nån tänker på mig! (hoppas det är filip)
jupp, nu har jag kommit hem från stan. eller, stan. vi var bara på signalen. men jag har fått lite nytt tjoffs (mamma payade allting!) en ring (pilgrim!) som matchar med halsbandet som jag fick i födelsedagspresent, en ögonskugga (det var halva priset på en asbra ögonskugga, så jag köpte den FAST jag har flera i samma färg :p) och så en eyeliner. och, som sagt, mamma betalade :)

joo och nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.. kanske jag kan ha en av mina strandklänningar (jag älskar mina strandklänningar!!) med typ jeans under, så att det blir mer tunika-stajl? kanske det. men då krävs en svart eller brun kofta att ha över.. hmm mamma kanske har en. sen ska jag locka håret och ha det bakåt med diadem. tror jag.
det låter toppen, aight?




oh girl, you have no faith in medecine.

i want to be moll!

Fre 21 okt 2005 18:12
Övrigt, 13 läsare totalt


14.24

idag såg vi klart på filmen på spanskan - de älskande vid polcirkeln. den var faktiskt jättebra, men jag förstår inte, varför ska en av dom kära alltid dö i slutet? är det så det måste vara?

stina kommer över ikväll. ska bli roligt, behöver någon att prata lite strunt med.
varför är jag så dur? jag har en underbar pojkvän, och bra vänner, och ett roligt fritidsintresse. det är väl den årilga höstdepressionen som drabbat mig, och iochmed den en redig förkylning. damn.

18.11
jag vill oockså bara kasta mig i filips armar och pussa och krama honom. ge mig min filip NU! en vecka till.. daaamp.

nu ska jag ringa efter pizza. mums!

ge mig en vinterdrog

Tors 20 okt 2005 17:12
Övrigt, 13 läsare totalt


satt och läste mina 42 sidor som jag ska ha prov på i geografin imorrn, och somnade typ tretusenfemhundra gånger, så nu vet jag inte vad som var dröm och vad som jag verkligen läste, men jag orkar inte läsa om det. känns som att provet imorrn kommer gå galant..

hoppade filosofin idag också, och nu har jag börjar skolka så mycket att jag blir rädd för mig själv. vad är det jag sysslar med? ett samtal med mentor väntar eftersom jag har så mycket frånvaro. var har den amanda som jag trodde att jag kände tagit vägen? :'(
filosofiarbetet ska vara klart om nån vecka också.. jag har inte börjat och vi har hållt på med det i fem veckor nu. typiskt!


jag längtar till lovet, för skolan tär sönder mig. snart orkar jag inte mer. gymnasiet är bara FUCKEN FUCK!

jag ringde igår. no one answered. jag skrev ett sms "ring mig när du ser det här" och satte mig och väntade. ingenting. så jag ringde igen. det gick fram några signaler och sen kom det upptaget-tut. jag ringde igen och då var telefonen avstängd.
avstängd.



ojojoj vad ledsamt det här blev. jag älskar filip. filip, jag älskar dig. det är du som gör att jag orkar!

inga jävla trumpeter

Ons 19 okt 2005 21:11
Övrigt, 18 läsare totalt


14.09

mmm. jag måste städa mitt rum lite, det ligger kläder i högar överallt. plus att jag pajade min garderob igår. den är överfull! det sprack på baksidan när jag försökte stänga den igår. :/

förresten så är jag typ SÅHÄÄR sugen på att gå på fest. är det förresten nån, nångång, som använt sig av alla 20000 tecken som man får ha i dagboken? jag har iallafall aldrig skrivit så långt.
popsicle. hey princess your'e the only one.


what's a sweetheart like you doin in a dump like this?


och så var min skoldag slut. utan att jag varit där överhuvudtaget. haHA!
jag har massa kläder som jag måste tvätta för hand, bara för att jag inte kollade material och shitt när jag köpte dom. det är eelakt, man ska inte behöva tvätta för hand ju! dumma klädtillverkare. "speak to me!"
darara. in comes the better. hoppas jag får min mobil snart. han hade skickat den, sa han. så den kommer säkert vilken dag som helst :) jag ska nog gå och hämta posten tror jag, jag kanske fått nått brev från posten?
mihiii.

nää jag hade inte fått nått brev därifrån. däremot fick jag två kuvert från stjärnurmakarna, adresserade till almin, amanda. jag tror dom är till mig iallafall. undrar just vad stjärnurmakarna vill mig? jag har ju inte ens nån klocka.

(melt banana är svårlyssnat)

21.07

jag är så oerhört sentimental. typ, bara jag läser om nån som förlorat en släkting eller som i min bok, där en tjej får missfall två gånger, så börjar jag gråta! jag tjuter hela tiden, för allting. hjälp :|

och inatt höll jag på att spy. jag drömde att det tog slut mellan mig och filip och att jag träffade honom på en tävling och vi var "bara" vänner. stod och snackade om kartan och det kändes så fel och så hemskt och allt var uppochner och jag mådde skit och vaknade alldeles kallsvettig.
neej nu gråter jag igen :(

fan!

åhnejåhnejåhneeeeej

Tis 18 okt 2005 22:19
Övrigt, 19 läsare totalt


hjsdhanncxcklsadh vad jag haaatar sånt här! att komma till lektionen och inse att vi inte har nån. jag stod där utanför klassrummet i all min ensamhet och väntade på läraren. jag fattade ju såklart att jag missat nått, men kunde inte sätta fingret på vad, riktigt. och så kommer han där, lärarn min, och utbrister "men amanda lilla, vad gör DU här?" det visade sig alltså att vi, på förra lektionen, bestämt att vi inte orkade ha nån lektion idag. först tänkte jag att det var för att jag skolkade från förra lektionen och jag missat det hela, men jag VAR på förra lektionen! åh damn. hur kan en sån som jag missa att det är ledigt? det brukar ju vara det enda jag snappar upp på lektionerna :/

så, alltså, vi börjar igen.. tjugo i tio. usch, jag vill bara gråta, jag orkar inte med sånt här nu [sentimentala klubben.. nån som vill ansöka om medlemsskap?]. jag funderade först på att åka hem, hem till varma sköna sängen och chokladen och téet och sims, men nä, åker jag hem så kommer jag inte åka tillbaka igen, det är ett som är ganska säkert. och jag får inte missa alla lektioner vi har idag, för det skulle inte se bra ut på min frånvarosammanställning som redan är övertrasserad. fast, egentligen, vi ska lyssna på redovisningar på svenskan, ha redskap på idrotten (mellanstadievarning!), jobba med eget arbete på samhällen och typ.. ja, det var allt. men jag har matte idag, den får jag inte missa.

åh, vilket OERHÖRT roligt och intressant inlägg, jag förstår att det kommer beröra alla läsare ända in i djupet av hjärtat.. och så. men jag skriver mest för att fördriva tiden. imorrn ska jag inte behöva gå på första lektionen! det är livet skyldigt mig.


mamaaaah :(







förut kunde jag längta tills efter gymnasiet.. hur vi ska flytta ihop och allt. en gång bestämde vi vilken hund vi ska ha, när vi ska förlova oss, när vi ska gifta oss, vad vi ska ha på oss på bröllopet, hur många barn vi ska ha.. ja, vi satt och fantiserade om allt och det kändes, faktiskt, som att, ja, så här kommer kanske mitt liv att bli. jag vågade se framåt. men efter det som hände, så vågar jag inte det längre. jag.. är bara rädd att det ska ta slut. för att han ska säga sådär igen. det kan komma vilken dag som helst, any time, och det är verkligen inte självklart att det för alltid kommer att vara vi. jag är glad så länge vi har fått ännu en vecka tillsammans. det här är jobbigt. jag är inte lika glad längre, vågar inte prata om framtiden med honom, är inte säker på vad han tänker. och.. jag önskar att det var som förut.

a bigger bang x 2

Mån 17 okt 2005 21:00
Övrigt, 18 läsare totalt


13.11

mamma kom hem från tyskland i lördags, så när jag kom hem igårkväll stod det tre bacardi-flaskor med smaker jag inte testat i trappan och på min säng låg den nya l'oréal-dubbelmascaran som jag så gärna velat ha! taack :) och jag testade ju (förstås) mascaran i morse, och den är underbar! jag ska köpa på mig värsta lagret med såna ifall dom nån gång skulle sluta sälja dom. me like!!

idag var det sista lektionen som fredrik var med på specialidrotten innan provet.. :( ååh jag orkar inte ha lektioner med janne, han är så seg! fredrik var min favorit, han är skiitbra på att lära ut. det är ju han som gett mig mina bålövningar också! :) today fick vi lära oss att en tredjedel av alla idrottsgymnasister har tendens till överträning.
nä nänä nä nä nääää :P

det skulle va lätt för mig att säga att jag inte hittar hem
men det gör jag
tror jag

17.18
jag har fått pappa att lova att han ska ringa till mobilsnubben.. fegt, men soft. pappa ska ha grabbkväll med sina polare ikväll. tillåt mig att presentera dom:
1) Björn. min gamla so-lärare (jag saknar honom för han var så jäävla bra). hans utseende påminner lite om en neandertalare och han blir alltid stoppad i tullen för att dom tror att han är invandrare. han har skägg på näsan (!)
2) Patrik. ganska mycket yngre än far och björn, men dom har samma musiksmak. den här herren föredrar att färga håret svart och har, sedan jag träffade honom första gången (då han var hjälplärare till en grabb i min klass i ettan) ALLTID haft samma skor - ett par svarta converse. bör tilläggas att han är skivrescensent till en street-tidning, så han får typ asmånga coola skivor hemskickade till sig. varje nummer börjar med "tack till lars almén". wao ;)




men det var då självaste fan vad robert lindersjö skriver till mig! ÄVEN fast jag inte svarar. märk, pucko!


20.58
nu har jag varit på tantgympa också. jag börjar bli vältränad - idag blev jag inte ens svettig! jihuu :)

jag håller på att få massa musik till datorn av olivia, men så loggas jag ur hela tin så allt avbryts.. buääää

daladubbeln - 8:e året!

Sön 16 okt 2005 21:39
Övrigt, 19 läsare totalt


mhmm jaha nehee då var daladubbeln överstökad också. erkänn det kändes lite konstigt idag att inte få stämpla vid kontrollerna?? (det var jossa som hade si-pinnen) det kändes som att jag glömt nått hela tiden. och så vid varvningen hade jag en SÅÅN lust att springa in i "målgång"-fållan istället för "varvning"-fållan. ååh jag var typ såå tröött...

men jag orkade runt, trots alla odds! och jossa & me slutade på en välförtjänt sjätteplats idag. igår gick det faktiskt också ganska bra för mig, jag sprang fortare än förväntat och är helt plötsligt ifatt fredd och lina sundqvist vid femte kontrollen! jag skrek nästan rakt ut av glädje. fan jag är ju nästan bra ju :) men jag orkade inte riktigt hänga på, men var samtidigt som anna vid näst sista och sen vare spuuurtfajt men hon vann med en sekund den jäveln ;)

nu är jag jättejättetrött och ska alldeles strax soova.. jossa & jag har sprungit tillsammans i åtta år nu!! sådeså.
orienterarmailen funkar igen och snubben hade inte sålt mobilen än, yes! dock måste jag ringa honom imorrn och jag har ju telefonskräck och allt, men jag börjar bli lite modigare nu, jag har liksom vart inne på TVÅ ställen och sökt sommarjobb! i'm brave now.


igår var vi vid carl larsson-gården. ÅH vilken upplevelse

LOVE <3

Fre 14 okt 2005 20:45
Övrigt, 23 läsare totalt


9.56
aahh white stripes på p3!


i thinkin about my doorbell
when ya gonna ring it
when ya gonna ring it


wahoowooaaaaaaa!

om fem minuter har jag geografi, tror jag. det är ganska roligt. jag har haft spanskaprov idag också. och det gick bra! herregud, spanskaprovet gick bra! yiiiiss!

nasi goreng idag. blä. nu ska jag gå. tjaoo

13.26
idag fick jag ont i foten på ett sätt som jag alltid hade förut, typ under högstadiettiden men som jag glömt bort att jag haft. så fick jag det idag igen. vad vill det?

hahaha! reklamen här intill visar ett körkort med mitt lunarkort och så har dom jävlarna förfalskat min namnteckning och skrivit hildurwow med spretig stil. va fuult. PLUS att det står att jag är född 98-05-20. inte ett rätt.

och nu är det heeelg och jag ska till dalarna och springa årets tråkigaste och kallaste tävling. men det blir nog roligt, i år ska vi inte ta det så seriöst. fast förra året var det riktigt roligt faktiskt. och vi var ganska duktiga!
men jag funderar lite på hur vi ska bo och sådär. minns inte riktigt hur det var förra året.. jag viiill inte att alla ska bo långt ifrån varandra, varför kan det inte vara en skola sådär som det brukar?? naah.. :(


hola balola nu ska jag dra, hej hej.
(winnerbäck fyller snart 30! han ska fira födelsedagen med en spelning i lkpg. generöst!)


20.41
ååh jag orkar inte packa.. och så har min mail slutat fungera också, kanonbra tajming, verkligen. det är ju liksom så att jag väntar mail från han snubben som ska sälja telefonen OCH han väntar svar annars säljer han den till nån annan! ååh. fack!

jag viiill inte åka på daladubbeln. gå upp klockan fyra. vad geeer det? :( förstasträckan, å, jippi. nio kilometer på söndag, å, jippi. aaaah jag vill ha normal filipamandahelg med big popper utan daladubbel!


jag har inte packat sovsäck, inte luftmadrass, inte tandborste. inte ol-skor, inte överdrag, inte vantar.

ramalamadingdåång. vaskajaggöranurå?


ååaaah jag får ju inte dom där telefonerna om jag inte skriver till snubbarna ikväll! söndag är ju för seent. mamah.

:|

Tors 13 okt 2005 21:33
Övrigt, 14 läsare totalt


asså guuud mina födelsedagspengar tar slut huur fort som helst! idag köpte jag en handväska och ett par skor och så är över tusen spänn borta. gaash :|

ola fick ett mario party-spel i födelsedagpresent, och där ingår en mick som man typ ska prata i för att gubbarna ska röra sig.. så nu sitter mamma och ola inne på olas rum och spelar:
"run! run! RUN DÅ för helvete!" "freeze. FREEEEEEEEZE!!!"


vi åt på rendez-vous förut, julia jag och mamma. det var gott, men det medförde håll på mig och julia sen när vi tränade.

en mobil håller jag på att köpa också, men jag kan inte bestämma mig! :| antingen vill jag ha en för 700, och jag har i stort sett sagt till den snubben att jag tänker köpa den, men så hittade jag en annan som var billigare så nu har jag lagt ett bud på den också.. men jag har sagt såhär: om inte han som säljer den billigare telefonen svarat imorrnkväll så köper jag den första. okej? (och då försvinner massa pengar tiiill!!)

och den här textsnutten prickar preciiis in hur jag har det just nu:

här ligger ångest och prylar i drivor
(aaaah ni ska se mitt rum! KAOS!), jag unnar mig skivor (mjaaa, prylar överhuvudtaget)
dom hjälper mot ledan, precis som du
jag har tid, jag har lediga dagar, (ledigt idag) där jag sitter och klagar (jupp)
och längtar till fredan, precis som du






vadde hadde dudde da?

fluff n' fold

Ons 12 okt 2005 22:48
Övrigt, 18 läsare totalt


09.17
nejmen igår var det elfte oktober och då var det tjugonio år sen sex pistols släppte sin första singel, anarchy in the uk. mums :)

och idag är det den tolfte, och lillen fyller moppe! graattis bullola, ikväll blire bio och kebab för hela slanten! största popcorn-byttan, ja tack!
han fick väärsta massa dyra sakerna, verzta fusket!

haha det är ju nästan så att jag seriöst funderar på att börja med droger. det vore ett mycket enklare och roligare sätt att få skoldagarna att gå fortare på ju.. för det är tråkigt och segt. kanske ska bli alkoholist under skoltid? hah :)

men snart är det helg och då behöver man inget gift för att bli hög, nee då blir man berusad på livet, vännerna och filifili!
så räää så.

längtar faktiskt tills ikväll, ska bli mysish med bio. och imorron är det resursdag så då har jag "leedigt". inte riktigt kanske, dagen är ju till för att plugga på, men det är ju egentligen STUDIE-dagar också.


ingen som har en gammal mobil som egentligen ska slängas som den kan ge till mig i stället? orka köpa en nyyyy.. :/


bajsbajs jag är glaad, livet är roligt (för en gångs skull ;) )

22.45
mjaha då har man varit på bio också, det var jättemysigt. har varit och spanat in ett par skor, ska köpa dom på fredag tror jag. ni vet adidas med kardborrband? vita med gröna knäppen? (eller ska jag ta dom helvita?? vet inte!!) dom. yeess jag älskar att köpa skor!!

fick byta mitt linne också. dom är snälla på carlings.
nån som dock inte var snäll var busschauffören. han var så otrevlig att jag höll på att börja grina. hade jag varit vuxen hade han säkerligen inte betett sig likadant.
ungdomar har också känslor!!!!!

RSS 2.0