el klassio fiesta ;)

Sön 30 okt 2005 20:35
Övrigt, 25 läsare totalt


12.29

klassfiesta igår! superduperkul, verkligen!
började med att vi mötte upp els, snät och karin på stationen och så åkte vi buss 523 tillsammans. love hade sagt att vi skulle gå av på hagvägen så vi gjorde det. väl där ringde vi linus för att han skulle förklara vart han bodde, men så visade det sig att vi gått av på took försent. vi var i berg. linus bodde INTE där. vi skulle gått av på kagavägen, inte hagvägen. och nästa buss tillbaka skulle gå efter två timmar. men linus kollade upp det där, och hittade en buss som gick tillbaka, fast från andra sidan av berg. vi hade tio minuter på oss att ta oss dit. så vi gick och gick och gick och när vi är nästan framme såg vi bussen komma. we missed it. aah. så vi ringde 10 10 00 och frågade vad det kostade att åka taxi. "typ trehundra spänn.. ah egentligen ännu mer eftersom ni är fem pers, då måste vi sätta in en större bil". så mycket pengar hade vi inte. så, det fanns bara en lösning: att lifta. vi gjord'et. fick lift av en snäll kvinna och hennes dotter, trängde ihop oss fem stycken i baksätet, elsa fick ligga över oss andra. men vi kom fram iallafall :)







och sen vare paaarty! toppenskoj hade vi verkligen! måste göra om det snaaart! fast det var synd om linus, han drack inget utan gick runt och vaktade huset. vi får bjuda igen till han snart.

vi åkte hem relativt tidigt ändå, 23.11 och hann med tåget 23.30. så var hemma vid tjugo i tolv, och lagade pizza och åt upp tacosresterna. haha :)

jaoo, det var gårdagen det. idag har vi varit ute och gått, ska snart duscha, ser ut som ett troll i håret! efter allt hårspray jag tog igår ;)

i eftermiddag ska vi hem till filipen! puss

20.32
lina skrev att hon var glad för malins skull. jag tolkar det som att malin (kanske, förhoppningsvis?) fått sin johan. isf är jag också glad för malins skull :)

nu är jag iallafall i garphyttan, tha plaaace. filip och olof har fått för sig att de ska börja skejta igen, så det har de sysslat med hela kvällen ; träna ollies och kickflipps på skateboardarna. filip är heeet ;)

nu ska jag gå ner och göra big popper och titta på notting hill med dahlgrens-bröderna. me like :D :D :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0