men tänk om vi hade...

Sön 17 sep 2006 20:54
Nöje & Fest, 20 läsare totalt
aldrig igen bejbi.



okej, torsdag, fredag, lördag och söndag har jag tillbrignat nere i skåne (vet inte riktigt var, men typ runt kristianstad). på sm. förresten tror jag att vi nog bodde i blekinge vid närmare eftertanke, men vi sprang nog iallafall i skåne. i torsdags var det kval på medeldistans och det gick åt helvete. eller, jag bommade ingenting men jag orkade verkligen inte springa! hemskt. men en bra sak förde det med sig; jag slapp springa finalen! vilket innebar en heeeelt orienteringsfri lördag då man bara kunde heja på vänner (och spana på killar?)

japp, men martin, anton och fred tog sig till final i allafall. på kvällen (fredagen alltså) lagade vi värsta komplicerade wooken, jag fredd lin och linnea. på det sättet slapp vi diska!

resten av den kvällen tittade vi på idol, ville åkte uuuut :(



på lördagen kände jag mig värsta asglad, kändes verkligen toppen med en heldag tema träffa vännerna UTAN att springa. när vi lämnat av fredd vid förstarten gick vi till tc och köpte en startlista, där vi sedan ägnade oss åt att poängsätta alla startande killar i herrklasserna. eller, ja, dom vi visste hur dom såg ut. bara EN tiopoängare blev det, i h20. gissa vem?

i was sitting there in a comfortable chair and that was all that i needed

jo och sen så.. hejade vi på våra löpare. vid stod precis vid pan så det var jättetrevligt, lärde mig lite skånska på kuppen.

på eftermiddagen åkte vi och åt pizza på världens mysigaste restaurang i bromölla eller vart det var. pratade om våra mer eller mindre lyckade jukolastrul och höll på att skratta sönder. det var riktigt mysigt :)

och idag gick vi upp 06.00 . dööött. jag skulle springa förstasträckan och var sjukt opepp. dock gick det skitbra i början och vid sexan låg jag med elin och beata! sjuukt. sen kom jag tillbaka ner på jorden och blev lika dålig som jag varit tidigare och tappade massa på sistaslingan. men i början flög jag fram!!!

äsch nu orkar jag inte skriva mer. puss adjö.



Skicka
hildur_wow F21 Från Linghem, Idag 14:20
johan strand, right?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0