skit till knäna

Ons 21 sep 2005 11:25
Övrigt, 19 läsare totalt


Okej, jag erkänner, det blev ingen spanska för mig idag, men vet ni? Jag har varit på alla lektioner ända sen vi började. Aaand jag ska fortsätta med det, för jag mår bättre när jag går på lektionerna än när jag skiter i dom. Faktiskt.

Igår hade jag min elevlektion, det var ganska hemskt. Åkte ut direkt på morgonen för att sätta ut kontrollerna (idrotten är tredje lektionen på dagen), och det tog sin tid, kan jag säga. Jag fick snitsla stigar och stega för att hitta dom rätta punkterna att hänga kontrollerna, men visst, det löste sig till sist. Bara att sista kontrollen jag skulle sätta ut var en bäck i ett stort kärr, men eftersom det har regnat så mycket så såg man inte skymten av någon bäck. Nej, det såg snarare ut som en stor, tropisk myr eller någonting. Men, feg är jag ju inte, så jag skulle ut där med kontrollen. Det gick gaanska bra att hoppa från tuva till tuva, iallafall i början. Men sen hände det. SPLOSH så stod jag där med dy upp till knäna. Kuul. Speciellt som jag hade.. få se nu.. engelska, idrott, matte, svenska och samhällskunskap kvar av dagen. Yees. Så hela gårdagen gick jag runt med blöta jeans och skor, och idag är jag ännu sjukare än jag var igår. Toppen. Kan ju tillägga att jag inte hade ol-kläder på mig när jag satte ut kontrollerna, jag hade alltså vanliga jeans och mina vita converse. Just det, mina VITA. Dom är brunsvarta nu. Såå, jag slängde dom. Hade ändå haft dom sen sjuan, men det var ett tragiskt farväl.

På tal om tragiska farväl, så.. eller, nej. Schhhhh.



Mamma fyller förti idag. 40. She's an ol' chick nowh!
Så det lär ju bli kalas hela eftermiddagen slash kvällen. Fördel: massa kakor och tårtor och presenter och hundar och släktingar.
Nackdel: massa kakor och tårtor och släktingar.

ett tag
var jag utklädd
till mig själv

Jag har pratat med Mia nu, och jag kan åka med dom på fredag. Såå skönt. Och jag hoppas att helgen blir lyckad. Jag hoppas, verkligen. En sak till hoppas jag: att någon rolig person mer än jag (haha jag anser mig själv vara rolig. Amanda, you're a little eegooo) ska upp på fredag så jag slipper sova ensamis. Shupp.

Herrå. (förresten, jag vet ingenting längre..det är hemskt!)

someone tell me why
I do the things
that I don't wanna do

someone tell me why
I act like a fool
when things don't go my way


:'(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0