sugarplum fairy, beck, white stripes, caj karlsson

Lör 28 okt 2006 16:14 (Uppdaterad Lör 28 okt 2006 16:17)
Musik, 17 läsare totalt



och det här är ju helt sjukt men jag måste säga att konserten jag var på igår med tokigt underbara sugarplum fairy var den bästa konsert jag någonsin varit på och det är jävligt stort! kan ju bero på att jag hade noll förväntningar och gick med pappa men ändå. 

det var på club hugo eller vad det hette i norrköping och det var för övrigt ett jättefint ställe, mysigt och så. det var inte överdrivet mycket folk och det var jätteskönt det också. två jättebra förband, speciellt det första var hur bra som helst så jag passade på att köpa deras skiva, - montezumas hette dom. lite bob hund stil på sångaren där tyckte jag :)

sen när sugarplum gick på placerade jag mig i mängden av hoppande folk och det störde mig inte det minsta att jag var helt ensam, det var snarare rätt skönt attslippa ha någon att tappa bort. jag kunde rocka hur mycket jag ville och sen när jag hamnade framme vid stämgslet var det bara ännu roligare! calle kom ner så jag fick sjunga med honom i micken! :) 

sen när vi skulle gå därifrån snodde jag en plansch (as usual) och sen gick pappa och jag mot bilen. n'r vi kom till baksidan av klubben där sugarplum spelat fick vi syn på hela bandet som stod där på baksidan och rökte! så jag gick fram med min stulna plansch och bad att få den signerad, och det gick så bra så :) bara att ingen hade nån penna så calle sprang in för att hämta en och undertiden satte sig victor och snackade med mig. hur mysigt som helst! sen kom calle tillbaka och började skriva "till anna" så jag fick skrika till honom att jag faktiskt inte heter anna utan amanda . "meh! varför sa du att du hette anna då? ååååh suck nu blev det ju jäääättefult!" :) så nu står det typ "till annanda" på planschen men det gör inte så mycket :) sen vinkade jag dom hejdå (elelr pappa klagade lite påatt de spelade så förbaskat sent (de gick på tio över ett!) men dom sa att det inte var deras fel utan klubbens) och sen åkte vi hem. somnade typ halv fyra... 

.. och så imorse var jag uppe nio för att åka med pappa in till skivmässan! det var ju också en upplevelse kan jag säga :P vad mycket FOLK! och vad mycket SKIVOR! och vad KUL!

jag köpte:
> beck - odelay (HUR bra som helst! beck är min nya favorit - underbar!)
> jakob hellman - ...och stora havet (min första dublett! pappa har ju den men nu har jag en egen :))
> the white stripes - life on the flipsides (en skiva med alla b-sidor och singlar de gett ut! verkligen jättebra! aldrig sett den förut) 

och pappa köpte bla caj karlsson som jag tjatat på honom om så länge! så det var kul :) 
japp och nu ikväll ska jag ut med lisa, björne och anton på hg. ska också bli askul! 
hektisk helg för amanda almén. höhö.

jaja. nu ska ola ha datorn. hejdå! 
(sugarplum fairy - MUMS :D)
(jag har träffat alla tre bröderna norén nu ^^)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0