så jävla KLUMPIGT

Ons 15 nov 2006 13:06 (Uppdaterad Ons 15 nov 2006 19:40)
Övrigt, 24 läsare totalt



13.06


julia skrev om klumpar i magen på grund av förhållanden och visst, men just nu har jag inget förhållande. men jag har ändå en "herregudvadskajaggöraochNÄRskajaggöradet?!"-kl ump i magen som vägrar att ge med sig. visserligen skapades den igår exakt samtidigt som min ipod valde att gå sönder, eller nja, snarare exakt samtidigt som jag INSÅG att ipoden var trasig. vilket sammanträffande, va? 
det är inte förrän man förlorar någonting som man förstår hur mycket det var värt.

RIP amandas ipod. 
* 9/10 - 2006
+ 14/11 - 2006


(hittade inget kors så det fick bli ett plus) 
fanihelvetet vad jag är ledsen men vad ger det egentligen!? den blir ju inte hel för det! fan hellre ett dåligt förhållande nu alltså (eller kanske inte men..) där finns det ju iallafall en MÖJLIGHET att det blir bättre! men inte fan lagar sig min ipod av sig självt, nee, jag måste ringa och grojsa och jagvettefan. ÅH. ingen som är typ expert på att laga ipodar som vill åta sig ett simpelt uppdrag - att rädda livet på min? (han har liksom inte passerat tunneln än, han ser bara ljuset så det finns fortfarande hopp!)

äsch. bara för att jag var så sörjande så sket jag i de sista två lektionerna. och vet ni? imorn har jag ingen engelska - och det innebär att jag slutar 11 istället för 4 ^^ sånt är verkligen bra men I TIDER SOM DESSA är det fan inte lätt att glädjas alls. 

idag hade jag min freestyle igen. och inte har mina skivor kommit och inte min dvd heller och inte ens min telefon! inte ens min prenumeration på sonic har jag fått. jag ska nog aldrig mer beställa från fantadiginternet.

dags att avrunda efter ett väldigt uppiggande dagboksinlägg. tack för att ni lyssnar (fast det gör ni ju inte) men Skit samma, hejdå.

19.31



nu har jag ringt apples kundservice och fått nyheten att jag inte har garantin på min sida. ska jag laga den kostar det 2010:-, köper jag en ny kostar det 1996:-. fuck OFF!

så jag gick upp på mitt rum och tjöt lite. eller, ganska mycket. satte på "elephant"-skivan, som alltid när jag är på dåligt humör och ställde en stol framför white stripesplanschen, och så satt jag med texthäftet och sjöng för jack och meg. hoppas dom uppskattade det, jag tröstades iallafall :) fast det gör man alltid av "there's no home for you here".
jag lyssnar på den igen nu :) 

jaja, jag får väl använda ipoden ändå. för det är ju bara det att maninte ser något på displayen, annars funkar den liksom normalt. jag lyckades leta upp "blanda spår" så nu får den för alltid vara inställt på det. 

förresten har jag lagt upp lite nya bilder på bilddagboken. eller dom är gamla men de är nya för dagboken, om ni fattar. jag gjorde ett roliga-minnen-medley!
(http://amandaalmen.bilddagboken.se)


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
there's no home for you here girl go away 
there's no home for you here

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0