lovesick.

Lör 25 nov 2006 13:14
Övrigt, 20 läsare totalt



igår var det billie the vision & the dancers (med världens längsta jävla namn) på skylten och det var rätt så kul, om än inte lite segt. 

vi drog dit till klockan sju. egentligen skulle vi bara gått dit, fått en stämpel och sen dragit vidare på förfest men de planerna sket sig visst så vi hängde på skylten från sju tills dess att de gick på scenen, - klockan tjugo över nio. JIPPIII. 


dom spelade på lilla scenen också, och det innebar att det blev sjukt jäkla trångt eftersom det kom en hel del folk. sandra hade visst pratat med en arrangör som sa att de räknat med högst 20 pers på spelningen - det kom 300! helt sjukt, inte konstigt det blev lite småtrångt :P billie är stora i linköping!

jag stod med isabel typ.. längst bak. det var inte jättelyckat för man såg inte så bra där. så vi gick och hämtade en soffa och ställde den i dörröppningen till lokalen. vi såg inte så bra men vi satt bra och hörde bra så det var värt ^^ vi körde sitt-danser, mycket skönare än att hoppa runt och ha sig ;) vi hade ju inte sett ett skit där bak heller, liksom.

sen efter konserten var vi de allra fräshaste, för alla andra var dyngsvett eftersom dom hoppar runt där inne. mohaha. jag var jättehungrig (hade inte ätit sen frukost - gosh vad jag slarvar med maten :|) så jag blev packad på en öl (det är ju iofs apbilligt) men jag fick med mig de andra till burger king. så vi satt där ett tag (det var kul och mysigt) innan vi drog till 55:an. sen skulle dom andra försöka ta sig in på platens men jag orkade inte så jag åkte hem.

imorse var det jätteläskigt, jag vaknade klockan 11, och så var det helt tomt i huset! (eller ola var hemma men han sov så han märktes inte). alla de andras sängar var tomma och hela huset var tomt och jag hade inte märkt att de drog! läskigt. 

äsch. bajs. hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0