did you see me eating frosties from your fridge?

Fre 1 dec 2006 09:22 (Uppdaterad Fre 1 dec 2006 15:48)
Övrigt, 24 läsare totalt


9.22


wo lunar har julkalender! det var bra. hoppas jag vinner skivan.
nu har jag samhäll och sen har jag religion - efter det är skoldagen slut och helgen nalkas. SKÖNT!

igår var jag med olivia och jenny, det var jättemysigt. olivia och jag gick hem till jenny och där har jag inte varit på huuur länge som helst! det var kul :)men sen skulle jenny stryka och så skulle danne komma så olivia och jag förpassade oss därifrån och gick hem till olivia istället. vi gjorde te och satte oss på hennes rum och diskuterade böcker och musik och pratade serious talk , ni vet, sånt där som man bara kan göra med olivia? så himla mysigt var det! 

oh, det är första december idag! det har jag inte riktigt fattat. julkalender ikväll :) 
är det stormöte idag btw?



15.43

okej, lunar hade mer koll än vad jag trodde. jag tänkte ju lura dom och tävla en gång till, men iiiicke då, det FICK man inte. blö. 
det finns rätt mycket att skriva om idag, men jag börjar med att ta upp att jag ska bli SMAL igen! bara man äter mindre kalorier än vad man gör av med så måste man ju bli smalare? så därför ska jag börja träna men bara LAGOM mycket; när jag själv vill det. verkligen bara när jag själv vill det och inte för att jag ska bli bra. okej? och så ska jag äta mer bra. mer tänka på vad jag äter. okej? ja vi får väl se hur det går. jag fick iallafall kicken när jag fick syn på en jättefin tjej på bilddagboken. så vill jag också se ut! :) så jag gav mig ut och sprang (patetiskt va? ;P). om nått år så! ;)

sen orkade jag inte springa upp och hämta nya trosor efter duschen så jag tog ett par som hängde på tork och dom var inte riktigt torra än så nu är jag blöt om rumpan :S

idag har jag även lärt mig fronter samt skrivit jätteseriöst i min loggbok (dock inte i den som handlar om PA:t utan den som är om samhällen :p) eftersom jag hittade en tidningsartikel i extra som handlade om hiv/aids och det är det vi skriver om så jag ba: yeees nu kan jag få till ett riktigt analyserande logginlägg! och så har jag skaffat internet-loggbok för projektarbetet! ack, samhället går framåt må jag säga.

nje om jag kanske skulle anpassa mig uppåt för lite bokläsning? JA!
ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0